Új privát üzeneted érkezett!

Szia Bogi,
nagyon örülünk a hosszú történeteknek, főleg ha happy-end!!! Úgyhogy egy percig se aggódj, csak írj!!!
zizi

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Sziasztok!
Olvaslak ám benneteket, csak sajnos nem nagyon van időm írni mert a férjem aki a segítségem lenne reggeltől estig dolgozik sajnos a babóka nem akar szopizni és így még az etetésen kívül fejés is van ami nem nagyon lelkesít mert nagyon kevés a tejem és egyáltalán nem akar szaporodni na mindegy fő hogy eszik a baba és jól van…

Bogi nagyon nagyon szurkolok és persze minden szülni készülő kismamának… nekem kimaradt ez az időszak de biztos vagyok benne hogy csodás érzés türelmetlenül várni hogy meglásd a kis aranyost… 

Evu csuda jó a kis szobácska

Ma remélem el tudunk menni első sétánkra már nagyon várom mert gyakorlatilag szinte 4 hete csak a korházba mentem és jöttem ezenkívül bezárva a korházba, házba mos már lassan bedilizek ha nem mehetek ki

Na puszi nektek kitartást és nagyon szorítok….
Ági

Kép
cica_1

jo reggelt :D

Bogi, micsoda story...latod, nagyon ügyes csaj vagy, hogy mindent igy elinteztel, le a kalappal es fel a fejjel!! :wink: jo kezekben vagytok Balazzsal, minden rendben lesz biztosan!!! :D es mar 2 ujjnyi?juj, e irigykedem :D ilyen tüneteim vannak nekem is, mint combtöbe nyillalas stb., de en zarva vagyok, mint vasarnap a kisboltok :shock: :wink:
Nekem ma van CTG, eppen reggelizek, hogy Vani ezuttal aktiv legyen es ne ilyesztgessenek.. 8) bezzeg most karatezik :D
Az ejjelemet ujfent nem reszleteznem..nem sokat sikerült aludnom :cry:
na majd del körül beugrom es elmeselem a CTG-t.

mindnekinek pusszancs
Vendég

Agi

jo setat nektek, jot fog neked is tenni, hogy kimozdulsz!!!!
köszi a szoba-bokot :wink:
tegnap a titkarnönktöl a cegnel kaptunk egy fabol keszült, hand made forgot, olyan aranyos :D

pusszancs
Vendég

várjuk a híreket evu!!!!

boginak is zizinek is mennek a +++++++++++++++++ energiák és drukkok!!!
kerekpocak

hali

ctg ok, Vani ebren volt, szivhangja tökeletes, megösszehuzodasok 60-92 valtakoztak.ennyi :shock: következö hetfön.
szoval semmi uj :cry:

Zsófi, köszi a drukkokat :wink:

anyuciknak kerdes:ti miben fagyasztjatok/fagyasztottatok le az anyatejet?ha valaki csinalt ilyet, mert en szeretnek(ha modomban fog allni)es nem tudom mit vegyek hozza :shock:

pusszancs
Vendég

Hello csajok,
köszi az energiákat! azt hiszem, ennek is köszönhető, hogy kezd kitisztulni az ég a fejünk felett!
Köszönet mindenkinek, aki aggódott és drukkolt az elmúlt napokban nekünk: ma éjjel már melegben aludtunk!!! :lol: Képzeljétek, én még az életben ilyen rendes szerelőket nem láttam! Éjjel fél12ig csinálták, akkor volt a fűtéspróba. Van egy kb 30 nm-es teraszunk, azon szépen egyenletesen szét volt terítve mindenféle alkatrész, meg csomagolóanyag. Még azt is összerakták szépen egy kupacba. Még ezt is elfogadja az ember, de ami már nekem is sok: kirázták, és szépen akkurátusan összehajtogatták a kutyám pokrócát, és odatették szépen a saorkba, ahol feküdni szokott... Nem tudom, jóéjt-puszit kapott-e, dehát én ettől teljesen padlót fogtam... (Ne felejtsük el, hogy éjfél körül volt!) Őrület.
Na, aztán beültem egy kád melegvízbe, és most egészen kerek a világ! :D :D :D
Olyannyira, hogy a leszakadt ágyat is kitessékeltem a lakásból, mert úgy döntöttem, hogy túlnyomórészt úgyis az van rendesen megcsinálva, amit én csinálok, úgyhogy levágattam egy újat bútorlapból, épp azon ügyködöm --- csak kicsit lassan megy, mert néha útban van a pocakom... Majd teszek fel képet, ha kész. :)
Evu, nekem sajnos nagyon kevés tejem volt, így fagyasztásra nm gondolhattam, viszont a sógornőm fagyasztott, majd mindjárt utánakérdezek. De ha jól emlékszem, neki a mellszívó készülékéhez lehetett vásárolni kis steril nejlon tasakokat, és valahogy a gépből egyből abba került a tejcsi. Azt hiszem, még valami lezáróféle is volt rajta. Szóval gyakorlatilag "zacskós tejben" lehet gondolkodni, de szerintem bármilyen műanyag doboz, v kisebb flakon is megteszi, a lényeg, hogy steril legyen. Kifőzés vagy mikrohullámú sütő? Én az utóbbira esküszöm, mióta egyszer valami élesztős sütit abban próbáltam csinálni...
puszi nektek!
zizi

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

az aventnek vannak kis műanyag pohárkái, abban ill. zacsiban lehet fagyasztani. a zacsi kb annyiba kerül mint a pohárka, de egyszer lehet csak felhasználni míg a pohárkát lehet sterilizálni elvileg 5x (én sokkal többször tudtam). szal én az aventes poharakra esküszöm, mert abban későmm mást is- pl főzelékeket stb is lehet fagyasztani.
kerekpocak

a zacsi az medela
kerekpocak

Bogi! Dukkolok én is nektek, hogy minden rendben legyen!!!

Evu! Örülök, hogy Vanival minden ok! Kérdezted a tejes zacsikat... én kétfélét használtam: Avent-eset, és Madela-sat. Ár szempontjából sokkal kedvezőbb a Madela zacsija. kb 2 dl fér bele, könnyen zárható, nagyon praktikus dolog. Ha van rá módod, az utolsó cseppet is "csavard ki" magadból szopizások után, mert sosem lehet tudni meddig lesz tejci... és amikor már nincs, nagyon-nagy kincs!

Szurkolok az összes nagypocakos szülés előtt álló anyukának!

Kép
Kép
meli30

Érzem a + energiákat, ugyanis azóta teljesen jól vagyok - tüneteim nem nagyon vannak, azóta anyilallások és fájások is alábbhagytak! Érdekes!
Várom nagyon a hétfői CTG-t!

Ami a tejci fagyasztást illeti, a barátnőmnek is az AVENT műanyag "izé"-ben való fagyasztás vált be...azt mondja nagyon kényelmes... kaptam is tőle mindenféle kütyüt, remélem fogom tudni használni mert jó lenne ha sok tejem lenne - sajnos anyukámnak, anagyimnak sem volt szinte egyáltalán! De azt mondják nem örökölhető ez, hát remélem!!!!
:wink:

Kicsit beparáztattam magam a 2 ujjnyira nyitott méhszáj miatt - hogy nehogy jó út legyen ez felfelé a strepto baktériumoknak - hétfőn rá is kérdezek!

Sajnos a kedves dokinéni nem vállalt el, nem akar a dokim háta mögött szervezkedni - ez etikailag érthető is, de bízom az ügyeletben - nem lesz semmi baj!

Tényleg, ha megindul a szülés akkor az első emeleten hova kell menni? Kit kell keresni? Vagy hogy van ez a dolog?!? :?:

Megyek vissza az ágyikóba, mert sokat kell feküdnöm a doki néni szerint.... jó ha babóka minél többet pocakban van, s ne nyomja feleslegesen a méhszájat!!!! :roll:

Kép
bogen

a szülőszobára kell menni, éjjelmeg be kell csengetni és akkor tudják, h miért mész :) :)

még 1 érdekesség: nem biztos h mindenkinek kell fejnie és az sem tuti h a babó megissza a fagyasztott tejet (más az íze ugyanis) pl samuval nekem nem kellett vona fejnem, csak azért tettem, mert egy barátnőmnek kellett tej. és neki fejtem. samu pl nem szerette a fagyi tejet.
kerekpocak

Hát, igen, minden baba más és más.... Réka szemrebbenés nélkül itta a fagyi tejet. Nekem szülés után 2 hétig annyi tejem volt, mint egy fejős tehénnek :lol: , szinte magam sem akartam elhinni, hogy van ennyi. Aztán beállt a szükséges mennyiségre, kb 3.5 hónapig ment a szopi, aztán már nagyon pótolni kellett, 4. hónaptól pedig "elfogyott", és jött a tápszer, szerencsére azzal sem volt gondunk! :roll:

Kép
Kép
meli30

huu csajok, nincs eröm irni..voltunk kiskadat venni, olajradiatort Mini szobajaba..es ugy elfaradtam es görcsöl a pocom, hogy en most kidölök... :shock:

nagyon köszi mindenkinek a fagyi tejes tapasztalatokat..de most nem tudok gondolkodni :cry:

holnap jövök, jo ejt :wink:
Vendég

Sziasztok,
kész az ágy, gondoltam, bemutatom. A falat még egy pár napja "követtem el", eddig sima falvédőnk volt, de most valahogy jobban tetszik ez a bambusz.
Zsófi, anyukámtól is megkérdeztem - mert valahogy szóba jött -, hogy szerinte hogy hangzik a Pap Jónás. Azt mondta, hogy szerinte tök jó (pedig ő aztán elég nagy kritikus), és hogy esetleg ajánljam Neked, hogy gondolkozz a Pap Sámuel néven... :lol: :lol: :lol:
sziasztok, nyugodt éjszakát mindenkinek
zizi
Kép Hálószoba

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

ziz: ez csúúúúúúúcs. :) :) :)

nagyon jó fej az anyukád!!!!!!!!!!! a pap sámuel nekünk is NAGYON bejövős volt :) :) :) :)
kerekpocak

Evu: Hogy vagy? Remelem meg egyben! :lol:

En ilyen jol mint ma ejjel nagyon reg aludtam nem is ertem...biztos a "vihar elotti csend" ez. Ma se semmi fajas, semmi gorcs...kezdem NEM erteni... akkor mi ez a 2 ujjnyi tagulas... holnap CTG utan keritek egy orvost es rakerdezek nala :roll:
bocsi a hulye ekezetmentes irasert de ez a parom laptopja es full angol....

na, pihizek tovabb.... tegyetek ti is azt
:!: :!:

Kép
bogen

Húúúú, lányok, jó sokan vagytok most a finisben! Drukkolok Mindenkinek! :D

Mi pénteken voltunk bent vérvételen meg uhun, jó nagyot nőttek a babók, az egyik 64, a másik 62 mm-es, tarkóredő 1,1 és 1,6, minden rendben velük. Engem meg majdnem befektettek infúzióra, mert előző nap sikerült 11x rókáznom, és még a víz is visszajött. Szombatra viszont normalizálódott a helyzet, így megúsztuk... :D

Kép
babyteve2

hello :D

Bogi, en egyben :wink: holnap CTG, par görcs..semmi..
majd CTG utan jövök..Evu almos..vettünk par dolgot Vanus szobajaba deko gyanant, holnap megmutatom :wink:

jo ejt :D
Vendég

ma megszületett a legeslegjobb barátnőm kislánya emma.

lányok a barátnőm 1.5 órával a kórházbaérés után (ekkor még csak 20 perces fájásokkal, de elfolyt mazatvízzel) megszült. 11 perces kitolással. még a saját pólójában.

MINDENKINEK HASONLÓAN GYORS ÉS SZÉP SZÜLÉST KÍVÁNOK!!!!
kerekpocak

Sziasztok,

hát nekünk az év leghosszabb éjszakája sikeredett a legrosszabbra. Nem tudom mi volt a fiammal, szinte egész éjszaka nem aludt, hajnalban nálunk kötött ki, és egész végig forgolódott. Pedig lekopogom (kopp-kopp-kopp) egyik gyerkőccel sem volt gondunk soha az éjszakázások miatt...

Tejgyűjtés: helykihasználás miatt praktikusabb talán a zacsis, bár tény, hogy egyszerhasználatos. Én próbáltam aventest és medelásat, nekem a medelás jobban bejött a kezelhetősége miatt.

A tejmennyiség valóban nem örökölhető :D
Anyukám a hugomat is és engem is csak három hónapos korunkig tudott szoptatni, ennek ellenére a hugom egy tejcsárda volt, a fiamnál tőle kaptam a pótlást. Nekem vhogy mindig annyi tejem volt amennyi kellett a gyerkőcöknek, de mindkettő hat hónapig csak anyatejet kapott. És ehhez nekem fejnem kellett rendszeresen, minden szopi után. De megvolt.

Bogen, szupi hogy végül így alakult a "sorsotok", ne aggódj azon, hogy az ügyeletesnél szülj, szerintem nem lesz semmi gond. Lacusnál az én dokim is épp 40 fokos lázzal feküdt otthon és az ügyeletesnél kötöttünk ki (sürgősségi császár). Ő jött utána is minden nap hozzám/hozzánk, és nagyon rendes volt.
És mikor Virággal mentem szülni (2 év múlva) és főorvosi vizit volt, és az én dokim elmondta az előzményeket, akkor kifele menet jól megveregette a vállam, és mondta, hogy akkor már tudom miért volt ismerős... :lol:

Evu, sajnálom, hogy az utolsó napokat így megkeseríti ez a gyomorbántalom, de el fog múlni. A baba most már nagyon nyomja a gyomrodat, meg mindenedet, biztos, hogy ezért van.
Lehet, hogy már közvetelenül szülés előtt meg fog oldódni, mikor kicsit lejjebb száll a baba...
Ja, és akkor se nagyon lepődj meg, ha a szülőágyon jön rád a hányhatnék. Nem lesz semmi baj, pihenj amennyit csak tudsz.

Zizi, nagyon ügyes vagy! Én is hallottam, hogy a kamilla sok mindenre jó, de épp szemre nem, nem szabad vele a gyerkőcök szemét sem törölgetni.
Hát az ilyen szerelők tényleg csak a mesében léteznek. Lehet, a kutyád még jóéjt-puszit is kapott :D nagyon jó!!!

Babyteve, huhhhh, vigyázz nagyon magatokra!

Jó éjt,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

HELLÓ MINDENKI!

Bocsi csajok egy kicsit eltűntem de az elmúlt napok egy kicsit velősre sikeredtek. Hol a leendő keresztanya jött hozzánk hol a barátaink és én egész nap csak főztem és főztem és főztem...BASTA!!! :evil:
Valaki tudna nekem ötletet adni hogy mi kerüljön a "szülőszobás" pakkba?
Na jó azért lehet hogy egy kis spenótot összedobok ma... :?

KépKépKép
szilvianya23

szilvianya

www.golyahaz.hu
kerekpocak

Evu: Látom sikerült előbb hazaérnem a CTG-ről, mint Neked! Jó volt látni Téged/Titeket ha csak egy pillanatra is, mert nagy rohanásban voltam - nehogy elkéssek. Szerencsém volt, mert azonnal be is hívtak!!!!

Ismeri valaki Mogony István dr-t?! Mit tudtok róla?
A CTG után ugyanis ő vizsgált meg, ő vette át Sziklai dr "betegeit". Nekem nagyon szimpatikus votl, megnézett minket UH-gal, meg megvizsgált. Maradt a 2 ujjnyi tágulás, szép sima méhszáj, az Uh-on lemérte a babóka méreteit, mellkas 11 cm, combcsont 7,4 cm, két halánték közti távolság 10 cm.
Meg megnézte a köldökzsinórban az áramlást, minden TÖKÉLETES!!!! Olyan boldog vagyok!
Ő is azt mondta, hogy bármelyik pillanatban szülhetek, akár ma este is de akár 1 hét múlva is. Megadta a mobilszámát, hogy ha elfolyik a magzatvíz vagy rendszeres fájásaim lesznek tudjam hívni!
Egyébként ami nagyon jól esett, hogy tudott rólam- tehát Sziklay dr valóban átadott neki... ez azért olyan jó érzés volt!!!!

:wink:

Kép
bogen

jo reggelt..most ertem haza a korhazbol.. :D

Bogi, jo volt latni tenyleg, szep nagy a pocod!! :wink:

csajok, reggel volt CTG, jo lett, semmi extra. atmentem a dokihoz az eredmennyel..megvizsgalt, teljesen zart a mehszajam, a baba fejfekvesü, normalis magzatviz, jo eletjelek, minden ok szerencsere..de szülesnek semmi jele meg leküldtek egy vervetelre az esetleges EDAhoz, szetszurtak a venamat, meg soha nem fajt ennyire egy vervetel de valszeg erzelmileg is sok volt nekem ma a korhaz.. :cry:
szoval szerdan töltöm a 40. hetet, akkor ujra CTG es vizsgalat.. :shock:

es az ejjelem..hat kezdem realizalni, hogy mennyire fog fajni a szüles..estetöl reggelig annyira görcsölt a hasam alja, hogy szavakba nem tudom önteni sokat ültem, ugy nem fajt annyira, meg mentem WCre, hatha azt kell, hat nem..olyan rossz erzes volt, nem tudtam mit kezdeni magammal, csak vartam a reggelt :cry:

persze elmeseltem ezt a dokinak, de szerinte ez termeszetes..ezt gondoltam, csak remenykedtem, hatha a tagulatol faj, de sajnos nem.. :cry:

ja, meg annyit mondott, hogy pici babam lesz, es remeli, hogy hamar kibujik majd, ha beindul a szüles :D mini-Vani :D

Doren, köszi az infokat!

remelem mindenki jol van!!!

bocsesz, hogy most nem reagalok senkire igazan, de en most lepihenek..ki kell magamat pihenni ..kicsit elhagyott az összes eröm..most jön ki az ejjel.. :cry:

szep napot nektek, pusszancs
Vendég

sziasztok,

Hazatértünk... végre itthon :) Nagyon klassz volt az út, de én iszonyatosan elfáradtam - ez történik akkor, ha az ember (meglehetősen nagy) pocakkal megy kultúrkörútra :)
Kb. egy hete elkezdtem én is érezni a mocorgást a pocakomban - először azt gondoltam, hogy ezek csak gázok vagy a beleim, de szent meggyőződésem, hogy most is a törpék viháncolnak odabent :) :) :)

Gratula lányok a bébikhez, az utolsó hetekben/napokban lévőknek pedig drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Csajok mit jelent a kiskönyvemben az a c3000?

EVU: mit jelent az az EDA? És meddig fognak nálad várni? 1-2 hétig? És hogy indítják el a szülést ha arról van szó?
Hát hallod le a kalappal előtted, én már most olyan türelmetlen vagyok hogy beleőrülök, szívesen vennék most valami időgépet hogy egy kicsit előrrébb repítsem az időt!!! :oops: :)

KEREKPOCAK: köszönöm szépen :D

KépKépKép
szilvianya23

c3000 teljesen zárt méhszáj.
kerekpocak

Evu: Én is nehezen alszom éjjel, sokat ülök én is akkor nekem is jobb!
Napközben pedig alszom - ez az életformám nekem is!
Ne légy elkeseredve, egyik pillanatról a másikra fognak történni a dolgok. Látod, nekem ugyan múlthét csütörtök óta nyitva 2 ujjnyira a méhszájam, ám azóta semmi de semmi történés, előrelépés nincs! Tehát ez sem jelent semmit, pedig annyira megörültem, hogy mindjárt szülök... szóval türelem és kitartás!
Még a végén tényleg együtt szülünk:) :wink: :?:

Kép
bogen

Kevinszpészi: Üdv itthon!

Kép
bogen

Sziasztok!

Én is itt vagyok újra. Igazság szerint eddig is itt voltam, de csak olvastalak titeket.
Evu, Bogen, Szilvianya és Zizi + mindenki más, akit kihagytam és a finisben van : drukkolok nektek ezerrel!
Én szerdán megyek AFP-re, eddig minden rendben van velünk. Sajna még nem érzem a törpikéimet, vagyis nem tudom, hogy őket érzem, vagy csak a gyomromat, ill. a beleimet. :oops:
Segítsetek nekem, légyszi! Nem tudom, hogy hány óra körül menjek AFP-re. A doki azt mondta, hogy már 7-től lehet menni, de én akkor alszom a legjobban. Éjszaka valahogy sokat forgolódom,meg kimászkálok wc-re. Még valami: éhgyomorra kell menni ? Vizeletet vigyek, vagy majd ott produkáljak? És lesz terheléses cukorvizsgálat is?

Éva

Kép
évi_76

ÉVA: Én a lehető legkorábban próbáltam menni mégpedig azért mert éhgyomorra kellett mennem, és ez nekem kész csapás mind a mai napig. :D Szerintem neked is sokkal kényelmesebb ha otthonról viszel vizeletet mint ott letolt gatyóval egy pohárba ügyeskedni :? :) Én legalábbis mindig itthonról viszek.
Igen, legalábbis ha jól emlékszem akkor most lesz a cukorvizsgálatod is. Szerintem nem annyira vészes, nekem az elején még jó íze is volt persze az első 3 korty után szívem szerint elhajítottam volna. :? De ki lehet bírni :)

KépKépKép
szilvianya23

Most tűnt csak fel igazán hogy már tényleg nincs sok hátra ahogy Éva írta: "a finisben vagyunk" :shock: Bár az igaz hogy én még a többiekhez képest egy kicsit még távolabb vagyok.
Szerintetek normális az hogy naponta kétszer-háromszor is csuklik a kicsi? És minden nap. :?:

KépKépKép
szilvianya23

[quote="evu"]
írta:
evuszoval szerdan töltöm a 40. hetet, akkor ujra CTG es vizsgalat.. :shock:

szia Evu,

közös dokink 1 hetet "szeret" továbbhordatni, aztán megindítja a szülést. nálam így volt.
na ezt csak tényként írom, nem ijesztgetésként.
ja, és elég EDA párti. nekem többször ajánlgatta vajúdás alatt,hogy ne fáradjak el túlságosan a kitolásra.
aztán félidőnél beadtam a derekam az EDÁ-hoz. hehe, szó szerint. :)

juj de izgi !! drukkolok neked nagyon !

Marcsi

KépKép
alon

Marcsi, nagyon köszi ezt az infot!!! :D es a drukkokat is!!

mindenkinek köszi a drukkokat, ram is fr egy kis + energy, mert azota sem vagyok tul jol, a napot az agyban es a kadban töltöttem, tele vagyok homepos bogyoval es kisebb nagyobb kihagyasokkal jönnek a görcsök :shock:

majd jövök, puszi
Vendég

Sziasztok,
a c érték a Crevical score rövidítése. A négy utána álló számból az első a méhnyak hossza centiben, a második - negyedik: a zártsága, illetve nyitottsága ujjnyiban kintről befelé. Vagyis c=3000 esetén 3 centi méhnyak, és külső-középső-belső oldalon sorra nulla ujjnyira nyitott.
Puszi
zizi

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

marcsi, ez nem ér! tessék jönni az anyukásba és beszámolni mi van veletek!
kerekpocak

Zsófi, írtam pü-t.

Marcsi

KépKép
alon

Szilvianya!

Köszi az infókat, úgy lesz ahogy javasoltad. A finisről: én csak magamból indultam ki, sorry :oops: Én örülni fogok, ha addig kihúzom a 3 törpémmel, nektek persze nem kívánok semmi ilyesmit, maradjanak azok a bébik a helyükön ameddig jól érzik odabent magukat :!:

Éva

Kép
évi_76

Sziasztok!

Evunak vagyok a "sógornője", nagyon jól mentek a drukkok, mert ma hajnalban megszületett Vanó Baba. Anyuka és a pici is jól vannak és hihetetlenül boldogok.!!!!
Ma megyünk majd be hozzájuk és majd dobom az infókat, pontos adatokat még nem tudok, csak annyit hogy picike Vanóka!!!! :P :P :P :P :P :P :P

Kép
kis pupu

DRÁGA VANÓ BABA!!! ISTEN HOZOTT!!!!!!

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKED ANYUKÁDNAK ÉS APUKÁDNAK!!!!

SOK EGÉSZSÉGET ÉS RENGETEG SZERETETET MINDHÁRMÓTOKNAK!!!!!

Kép
kerekpocak

EVU !! HATALMAS GRATULA !!
ÜGYESEK VOLTATOK !! NAGYON IDŐRE JÖTT VANÓ !

Marcsi

KépKép
alon

EVU: SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!! ÉLJEN, ÉLJEN VANÓBABA ÉS ÚJDONSÜLT ANYUKÁJA, APUKÁJA!! SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!! Legyen sok tejcid!!!!

Kép

Kép
viky30

Evu:

[quote]k írta:ihagyasokkal jönnek a görcsök

Tegnap arra gyanakodtam hogy ez már talán AZ és hogy nem fogsz sokáig pihengetni az ágyban :wink: Akartam is írni hogy drukkolok, de aztán Beni felriadt. Azért gondolatban ment a drukk ám!!!

Kép
viky30

Kép

Gratulálunk Evunak és Evuapunak!!!! Ügyesek voltatok!!! Vanda, üdvözlünk a világban, meglásd, jó dolgod lesz itt! :wink:

Kép

Kép
b79andi

Látom kis pupu megelőzött az információval, hogy Evu megszült az éjjel! Kár, mert olyan jó lett volna ha én tudom Veletek közölni ezt a csodás hírt!
Mindenesetre van némi plusz információm:
Tegnap este fél 9-körül indultak el a kórházba, s ma hajnali 1:10-kor megszületett Molnár Vanda Evelin, 2900gr és 50 cm!
Azt írta még Evu, hogy kemény volt a szülés, de nagyon boldogok!

Hát, remélem, hamarosan én is itt fogok már tartani!!!

Kép
bogen

Gratulálunk nekik nagyon! Gyors szülés volt...

Kép
babli

Hatalmas gratula Evu! :) :) :) :) :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Evu! Szívből gratulálok Nektek Vanó babához, sok-sok egészséget és rengeteg sok örömet kívánok hozzá!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
bvica

Kedves Evu!
Szívből gratulálok a Kislányodhoz, jó egészséget,gyors felépülést és sok-sok tejcsit kívánok Nektek!!!!

Zsóka (az anyucis topikból)

Kép

KépKép
logi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?