Sziasztok,
hát nekünk az év leghosszabb éjszakája sikeredett a legrosszabbra. Nem tudom mi volt a fiammal, szinte egész éjszaka nem aludt, hajnalban nálunk kötött ki, és egész végig forgolódott. Pedig lekopogom (kopp-kopp-kopp) egyik gyerkőccel sem volt gondunk soha az éjszakázások miatt...
Tejgyűjtés: helykihasználás miatt praktikusabb talán a zacsis, bár tény, hogy egyszerhasználatos. Én próbáltam aventest és medelásat, nekem a medelás jobban bejött a kezelhetősége miatt.
A tejmennyiség valóban nem örökölhető
Anyukám a hugomat is és engem is csak három hónapos korunkig tudott szoptatni, ennek ellenére a hugom egy tejcsárda volt, a fiamnál tőle kaptam a pótlást. Nekem vhogy mindig annyi tejem volt amennyi kellett a gyerkőcöknek, de mindkettő hat hónapig csak anyatejet kapott. És ehhez nekem fejnem kellett rendszeresen, minden szopi után. De megvolt.
Bogen, szupi hogy végül így alakult a "sorsotok", ne aggódj azon, hogy az ügyeletesnél szülj, szerintem nem lesz semmi gond. Lacusnál az én dokim is épp 40 fokos lázzal feküdt otthon és az ügyeletesnél kötöttünk ki (sürgősségi császár). Ő jött utána is minden nap hozzám/hozzánk, és nagyon rendes volt.
És mikor Virággal mentem szülni (2 év múlva) és főorvosi vizit volt, és az én dokim elmondta az előzményeket, akkor kifele menet jól megveregette a vállam, és mondta, hogy akkor már tudom miért volt ismerős...
Evu, sajnálom, hogy az utolsó napokat így megkeseríti ez a gyomorbántalom, de el fog múlni. A baba most már nagyon nyomja a gyomrodat, meg mindenedet, biztos, hogy ezért van.
Lehet, hogy már közvetelenül szülés előtt meg fog oldódni, mikor kicsit lejjebb száll a baba...
Ja, és akkor se nagyon lepődj meg, ha a szülőágyon jön rád a hányhatnék. Nem lesz semmi baj, pihenj amennyit csak tudsz.
Zizi, nagyon ügyes vagy! Én is hallottam, hogy a kamilla sok mindenre jó, de épp szemre nem, nem szabad vele a gyerkőcök szemét sem törölgetni.
Hát az ilyen szerelők tényleg csak a mesében léteznek. Lehet, a kutyád még jóéjt-puszit is kapott
nagyon jó!!!
Babyteve, huhhhh, vigyázz nagyon magatokra!
Jó éjt,
Doren