Hát, én még mindig itt ülök a melóhelyen...
Krixta,
látod, mozog a lurkótok, minden rendben lesz!!! Krisztit puszilom, el tudom képzelni, mennyire boldog
Mindenkire ez az érzés vár itt a topicon!!!!
Márti,
ne aggódj a hízás miatt, sőőőőőt!!! Örülj neki szerintem, hogy ilyan alkat vagy, a pocód nő és ez a lényeg!!!!! Várom a frissebb képet, ezen én sajnos alig látok valamit, túl fekete
Ani,
hát ez szuper!!!! És az is, hogy a gyás előtti 180 nap számít és nem az azt megelőző év. Ezt én sose értettem, hogy hogy van, mert mindenhol mást lehet olvasni... De a lényeg, hogy remélhetőleg egyenesben vagy!!!
Apa biztos el fog érzékenyülni, ha meglátja a babótokat.
Kata,
hívlak, ha bármi történt is, ha meglesz a szuri akkor is, mert látom elmentek otthonról, ne dilemmázz, hogy most megyek-e vagy sem!!! Jó hogy újra itthon vagy!!!!!!
Ja, én is szavaztam!!! S mivel jár a győzelem??? S mire kellett szavazni (nem beszélek németül....)
Vicuska,
hogy érzed magad??? Babaragacs megy ám ezerrel!!!!! Utron kívül szedsz valamit?
Nekem már volt ilyen eredményem, de babó még nem jött.... szóval ez nem jelent semmit... egy tüszőből is lehet ám baba, úgyhogy ne tessék elkeseredni, fel a fejjel, már érzi a kis magzatod hogy hogyan gondolsz rá!!!!!
Andi,
annyit, de annyit gondolotam Rátok szombaton, itt pesten hihetetlenük sütött a nap és gyönyörű idő volt, remélem jól sikerült minden!!!
Judy,
drukk, hogy a fiúk tolerálják a tömeget!!!! Szép kis hetetek lesz, jó sűrű, ahogy elnéztem!!! De legalább nem fogsz unatkozni
Na azt hiszem nem várok tovább, lelépek!!!