Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Csak gyorsan írok pár sort, mivel még most is vannak nyűgjeim a holnapi nappal kapcsolatban.
Először is egy kicsit önző módon magamról, velem minden oké, babó szerintem jól van, bár sajnos még mindig nem érzem a mocorgást :cry: ! De lehet, hogy úgy gondolja, jobb ha még nyugodtan hagy készülődni :lol: !
Szerintem a holnapi napra minden sikerült lerendezni (bár ez majd csak holnap fog kiderülni). Képzeljétek ma voltam körmösnél és már most lepattogott a körmöm :evil: ! Azért próbáljuk a barátnőmmel orvosolni ezt a problémát!

Márti, mi lett az AFP eredménye? Nekem egyébként kb ennyi idősen vették le hozzá a vért, mint amennyi Te most vagy, ezért is vagyok baromi kíváncsi!

Vicuska, lehet, hogy tényleg ez a "nem a legjobb hónap" lesz az igazi nektek :wink: !

Vikike, és Horvátországban a Rab szigetet ajánlom, kimondottan gyerekeseknek tuti! Homokos a tengerpartja, és nagyon szép! Igaz egy picit drágább, mivel sziget.

Akikhez most nem írtam külön, azoktól bocsi, de majd jövök az élménybeszámolóval!

Addig is legyetek jók, és vidámak! Pussz!

Kép
tand

Sziasztok!

Köszi a visszajelöléseket és a jókívánságokat.
Martinka eszik rendesen, látszik rajta, kis zsömi pofija van és tokája is. Nem nagyon sírós, éjjel is csak cuppog, hogy lejárt a 3 óra, enni kell.
Pesten minden oké volt, nem kell hozzányúlni a szeméhez, lehet el is növi. Majd dec.elején kell menni kontrollra.

Már nem tudom ki kérdezte, de ki szoktunk vele menni és végig alszik. Már voltunk soxor a kis Tescoban, a plázában is jártunk már.

Még fáradt vagyok, kevés nekem a két evés közti alvás, de majd csak alakul. Anyu itt van velünk, apa ma kezdi az éjszakás műszakot.
Elvileg hétfőn megyek a CSNK-ba a papírjaimat elrendezni, mert még szülés óta nem sikerült. Majd két evés között elsétálunk.

Bocsi, hogy nem reagálok senkinek, de akinek jó lett a vizsgálat, annak örülök, a mocorgásokhoz is gratulálok!

Most megyek, lassan fürcsi van, de azért megpróbálok majd jönni!!!
Vendég

Ja és majd képeket is megpróbálok hozni nektek!

Andi! Gondolok rátok holnap!!!
Vendég

Nagyon jó volt olvasni, hogy írtatok :P :P

Vikike,
köszönöm az új vonalzót!!! Hihetetlenül édes benne Levi!!!! Elgondoltam milyen lehet, mikor a konyhában a lábadba csimpaszkodik :wink: :wink:
Január már nagyon hamar itt lesz, izgi, hogy elkezditek, drukkolok, hogy most is max 4 hónapotk kelljen várnotok!!!!

Andi,
kívánom, hogy a holnap felülmúljon minden várakozásodat és érezzétek nagyon mesésen magatokat, az utána lévő napokra pedig sok boldogságot, örömöt és egészséget kívánok mindhármótoknak!!!!

Chrissyy,
de jó, hogy jöttél. Ez remek, hogy Martinka lehet, hogy kinövi, de a lényeg, hogy nem kell most bántani a szemét!!!!
Pihenj minél többet!!!

Vicuska,
nagyon drukkolok holnap, tudod, a 17mm-es holnapra 19-21 lesz, ami tökéletes és egy petéből is lehetnek ikrek!!!!! :P :P Szóval tessék továbbra is pozitív maradni, mint a múltkor!!!!

Ani,
jobbulást neked, már csak pár hét és jobban leszel!!! A könyv pedig biztos hasznos, már alig várom, hogy én is "bevásárolhassak"!!!
Tetszik, amit a védőnőről írtál, tényleg készséges lehet!!

Judy,
csak nem máris telepakoltad a komódot?? :wink: A srácoknak tetszett??

Gabi,
vigyázzatok magatokra és ha tudsz tégy fel képet a gyerkőcszobáról!!

Kata,
Te biztos most jól érzed magad balcsifüreden :wink: még akkor is ha tanulni kell!!! Have fun!!!

Márti,
gratula az afp-hez, szuper, hogy ilyen jó lett neked is!!! Látod, terhes leszel (vagy babát akarsz) és egyből mindenki terhes vagy babás lesz a környezetedben :wink: Ez már csak így van!!!
A csoporttársad, aki hány, az az, aki a Ti javaslatotokra vágtak bele a projektbe??? Ez szuper!!!!
Vendég

Vicuska,
clostilt szedtem 1 és 1/4-et 5 napig, néha bököd a hasam, meg hőhullámaim vannak, de szerencsére más mellékhatás nincs.
Nagyon kíváncsi vagyok hogy hány és milyen tüszőim lesznek :oops: :oops: Remélem nem túl sok :shock: (tudjátok, mikor először szedtem egy szemmel kezdtem és több mint 6 tüszőm volt... s nem tudom fehérváron van-e határ az inszemnek... )
Vendég

Andi, az AFP-m 1,16. :)

Nati, igen ő az a lány!

Ani tök jó h aranyos a védőnőd, én is nagyon örültem az enyémnek.

Miért van az, hogy az utóbbi 2 napban alig éreztem a picúrt mocorogni, pedig a múltkor annyira belelendült? :)
Vendég

Sziasztok!!

Remélem jól vagytok..:)Bár ez az idő arra készteti az embert hogy odabújjon a párjához és egész nap filmezzenek,ágyba legyenek stb.
Az ilyen időt meg ha esik azt hívom forró kakaós,szerelmeskedős időnek.:oops:

A sztetoszkópot még nem kaptam meg elvileg hétfőn vagy kedden kell megérkeznie..

Vicuska
Nagyon aranyos vagy és köszönöm szépen,nem tudtam hogy esetleg te is tudsz szerezni de ha ez nem jönne össze akkor élnék a lehetőséggel...

Andi
Nektek nagyon sok boldogságot és örömet és mindenféle szépet kívánok!!

Ne haragudjatok ha nem írok külön mindenkinek...nagyon szeretem ezt a fórumot és nagyon jó hogy vagytok..MINDENKI!Ezt nem győzöm elégszer leírni nektek...:wink:

Az én picurom sem mozog mindig olyan aktívan én már úgy vagyok vele ha egy nap 2x 3x érzem akkor okés..olvastam valahol hogy az időjárás rájuk is kihat meg egy csomó oka van ha nem olyan intenzív..ne aggódjatok!Én is igyekszem nem az agyára menni a környezetemnek az aggodalmaimmal..

Én kedden megyek a Csnk-ba a táppénzes papíromért aztán este meg megyünk a dokihoz a magánrendelésre..már alig várom!És remélem Judyval is tudunk pár szót beszélni..

Mindenkinek szép napot mára is és vigyázzatok magatokra!!!
Vendég

Sziasztok!

tegnap megvolt az inszem.most várakozó stádiumban vagyok,holnaptól 3*2 utrogestan mint múltkor.
szerdán kontroll. :D

üdv mindenkinek :P
Vendég

Sziasztok!

Andi, remélem jól sikerült a tegnapi napotok, várjuk a képeket.

Chrissyy, örülök hogy jöttél, pihenj amikor csak tudsz. Örülök hogy nem sírós Martin baba és hogy szépen eszik. A decemberi vizsgálatkor meg drukkolok hogy ne legyen gond és szépen elnője.

Nati, köszi, már én is nagyon remélem hogy nem tart sokáig a rosszullétes időszak. (azért magamban mindig azt mondom: megéri)

Márti, ne izgulj, biztos nincs semmi gond a babával, sztem ők is érzik ezt a hülye időt és inkább pihiznek.

Kriszta, hogy mennyire igazad van, egész nap apához bujva lustálkodtam, csak most mosok kicsit.

Vicuska, nagyon drukkolok nektek! Nagyon örülök hogy jelentkeztél.

Nálunk minden oksika, bár kezd a fejem kirügyezni. :) Mondtam a dokinak is, azt mondta normális ilyenkor. Igaz ami igaz elötte se volt túl szép a bőröm, de most. Remélem nálunk is kislányt jelent mint Judyéknál (ugye Te írtad Judy hogy a fiúknál nem volt semmi gondod a bőröddel, most meg te is szenvedsz a pattiktól?). Na de ha fiú lesz se hagyjuk a korházba :D , a lényeg hogy egészséges legyen.
Jaj képzeljétek: Párom mondta hogy édesanyja megkérdezte hogy nem lesz-e Gábor az unokája is (párom és apósom is az). Szerencsére férjem nagyon ellenzi. Nem arról van szó tetszik a Gábor név, de nem adnám, mert már igy is van kettő a családba. Nálunk a fiú neveket a párom választotta, direkt olyan neveket ami még nincs a családba. Nem tudom mi lesz ha megtudják anyósomék hogy szeretnénk ha az én vezetéknevemet is megkapná a babóci. Mondjuk most hogy elgondolkodtam ezen, ha lányunk lesz Anna lesz (mindkét nagyim Anna, igaz már csak az egyik él). Bár nem emiatt választottam. Általába nagyon tud befojásolni egy jó regénybe szereplő fontos szereplő neve. Az Anna is Wass Albert: Funtineli boszorkány főszereplője, bár ott Nuca a beceneve.
Na de befejezem mert bizti unjátok :)
Javítom a táblit...

madiani

Nati!

mi volt UH-on?tüzsöid hogy állnak? :D
Ez lesz a mi hónapunk :P
Drukk :wink:

Ani!
8)

Többieknek is üdv,ha jó lesz a netem jövök :D
Vendég

Sziasztok!

Egy extragyors bekukk.
Tegnap este visszaértünk Svédországból. Csürtörtök reggel hajóztunk vissza. Annyira szép helyen laknak!!!!! Gondolkodtam, hogy ottmaradok. :D
A képek első részét ma adtam le előhívásra, majd utána szkennelek be párat.
Valahogy vérvételre kellene eljutnom, de fogalmam sincs, hogy a csodába oldjam meg.... :? No, majd ügyeskedek. :D
Most rohanok haza, várnak az "ebéddel". :D
Vendég

Sziasztok, megjöttem.... Már délután itthon voltam, de csak most tudok jönni. Most jöttünk a változatosság kedvéért hokimeccsről.
Ehhez kapcsolódik egy dolog: van egy fehérvári nagyon tehetséges, fiatal kapus srác, akire lehet szavazni a legjobb fiatal kapus kategóriában! Belinkelem az oldalt, ha van rá fél percetek, légyszi nyomratok rá egy szavazatot, jó?? Előre is köszi!!
http://www.erstebankliga.at/c164e5a35a6 ... adac3.html

Vicuska, várjuk az inszem eredményét két hét múlva!! :wink:

Nati, mesélj majd, mi volt (lesz holnap) a tüszőnézőn!!

Ani, így van, a rosszullétet simán el lehet viselni, ha tudod, hogy a babáért van, és nem betegség miatt!! :lol:

A héten még ezerrel szakdogát írok, aztán majd készülök az államvizsgára, majd jövök azért!! Jó éjt

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Maci, majd mesélhetnél sok-sok képpel Svédországról!!

Márti, nekem is volt olyan (épp szar idő volt), amikor Nem sokat mocorgott a kis tökösünk!! AZtán másnap már megint jó volt, mozgott rendesen!!

Chrissy, ha ráérsz, lécci-llécci tegyél fel még képet a kisfiatokról!!! :wink: Örülök, hogy nincs (nagy) gond a szemével!!!

Kép

Kép

hoppá

Apa most világosított fel: legjobb fiatal játékosra lehet szavazni.
Bocs az offért!!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Kata, szavaztam! Sok embernek szólhattál :) Jól vezet a srác!

Voltam ma vérvételen. :evil: Csajok, ez már mindig ilyen marad? Gyerekkorom óta nem változott semmit, tömeg tetű lassúság. Még jó hogy vizitdíjat nem kellet fizetnem, az is kur.a hosszú sor volt. Volt közvetlen elöttem egy kismama, szarul lett, senki nem engedte volna előrébb, pedig már jól láthatóan terhes volt. Szerncsémre a csajszi aki vette a vért nem bénázott, sőt nagyon kedves volt. Nagyon sok vért levett, asszem 6 vagy 7 kémcső volt. A régi sztk-ba már nincs kiírva hogy kismamáknak előre lehet menni, sőt gyermekeket már nem is fogadnak. A terheléses vércukrot meg nem tudják megcsinálni. :evil: De állítólag így még mindig gyorsabban végeztem mint az új sztk-ba. 1 óra allatt végeztem ebből 40 perc sorbanállás volt.
Bejelentkeztem a csnk-ba 12 hetes UH-ra, a Schwarzinger-hez kértem magam hogy megismerhessem (hisz lehet nála fogok szülni). Csajok, oda beengedik apát? Mert szeretné látni, de a magándoki valószínűleg nem fog UH csinálni hisz elötte 4 nappal megyek a Csnk-ba. Na, most gondolkodom du. 3-ra kaptam időpontot lehet nem is tud szabadulni a melóhelyéről. :(
folyt. köv......

madiani

folyt.köv....

Beszéltem a főnökömmel (a fizetés emelésről (papíron)) :D Sztem simán belemegy, mondta azért megbeszéli a könyvelővel, bár ha rajta múlna már meg is beszéltük. Nagyon jó lenne, bejelentenének bruttó 140e Ft, megkapnám a maximum GYED-et. :lol: :lol: :lol: Van egy könyvelő ismerősőm, ő segített. Sajna a plussz költségeimet ki kell fizessem, de még így is megtérül a 2 év allatt. Ha meg jönne a kistesó, akkor pláne. Már csak az van függőbe hogy a táppénz is bele számít-e a fél évbe, mert ha igen akkor mégjobb. De sajna :evil: valószínűleg nem, de ez még nem biztos. Na nem élem bele addig magam míg alá nem írom a szerződés modosításom.

Nem is mondtam nektek: vettem övlehúzót, véletlenűl találtam a neten. Használtan hírdette egy csaj 5000 Ft-ért. Azonnal írtam neki és már postázni is akarta. Megnézetm iwiw-en és kiderült hogy bodajki, na több se kellet írtam neki hogy Bodajkon dolgozom. Másnap el is hozta nekem a melóhelyemre. Tök jó!!!! Jó állapotba van, megérte. Bár ahogy néztem nem nagy szám az egész, ezért 10 e Ft-okat elkérni, rablás. Még az 5 is sok volt, de azért hasznát veszem. Azt hittem valami komolyabb dolog :)

madiani

Sziasztok,

A héten kevesebbet tudok majd jönni, mert őszi szünet van, és itthon vannak a srácok.

Ma 1-re megyünk a nővédelmibe a táppénzes papíromért, remélem nem kell sokat várni mert velem lesznek a fiuk is, ők meg nem igen toleránsak, ha várni kell.
Holnap reggel meg védőnőhöz megyek, remélem nem baszarint le a 7 kg miatt. Utána meg bemegyek a céghez, beviszem a papírt, mert a végén még nem kapok pénzt.

Ani,

Sajna a vérvétel tényleg nem változott, és szerintem nem is fog. Mindig az az iszonyú tömeg, és ráadásul még olyan büdi is szokott lenni, érzem a másik izzadságszagát. A hányinger kap el néha.

Az tényleg tök jó lenne, ha magasabb fizud lenne a GYED miatt, azért nem mindegy az ember mennyi pénzt kap.

Szilvi,

Várjuk a képeket Svédországról. Bizti nagyon szép lehetett. :lol: :lol:

Vicuska,

Mennek a drukkok szerdára, de ugyis sikerülni fog ebben a hónapban. :lol: :lol: :lol:

Kata,

Melyik a fehérvári??? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hello, csak röviden: Judy, a fehérvári srác: Hetényi Zoltán, ő a második a sorban!! (elfelejtettem beírni a nevét!!)
Eddig 4 kg-t híztam, de ma reggel már 6-ot :oops: láttam, bár lehet, hogy csak a hétvégi dínom-dánom után ennyi, majd 2 nap múlva újra mérem magam!!

Ani, apa biztosan bemehet veled, meg sem kell kérdezni, csak megy veled!! Velem mindig jön apa, maszekba is. És gondolod a maszek dokid nem fog uh-t csinálni?? Én a 12 hetes uh-nál először voltam BB-nél (maszekba), utána 2 nappal a kórházban, kétszer csinált uh-t. Szerintem neked is fog!!

Főzőcskézek tovább, most tettem fel a csülkös babletyit, még csinálok (sosem csináltam még ) sütőtökkrémlevest.... Nme tudom milyen lesz, de hétvégén olvastam egy jó kis receptet, kipróbálom, sok-sok fokhagyma, krumpli, csak nem lesz rossz....

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Szavaztam, ő vezet. :lol: :lol: :lol:

Mi meg indulunk a nővédelmibe. Jó főzőcskézést. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Közben rájöttem, hogy hülye vagyok.... :oops: Minek akarnék még egy levest csinálni? Már mindegy, megpucoltam a sütőtököt, de betettem a hűtőbe, majd hlnap megcsinálom.

Még egy uccsó hokis kérés, aztán megígérem, befejezem: 15 percenként lehet szavazni a srácra, tök jó lenne ha megnyerné!! Már csak ezzel együtt 3 napig lehet szavazni, úgyhogy lécci-lécci!!

http://www.erstebankliga.at/c164e5a35a6 ... adac3.html
Köszi, és megint bocsi az offért.....

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Ani
Én a Schwarzihoz járok és bemehet veled apa is természetesen...soha nem szólt még ilyen miatt..én volt hogy a Krisztivel is bementem az ultrahangra...a magánrendelésére pedig pláne bemehetünk..tudom hogy ott fizetni kell de én jobban szeretek a magánba járni mert ott nyugiban megnéz mindent,kérdezhetek stb.A Csnk-ba állandó pörgés van...Nagyon jó doki...ma is tök jó fej volt,voltam a táppénzes papíromért Chrissyvel mentem és a pici Martinnal és ők előttem mentek be és mikor én mentem be a dokihoz mondta hogy van remény és ne idegeskedjek és adjon erőt nekem a barátnőm babája...annyira jól estek a szavai!
Arról nem beszélve hogy így veled is összefuthatok majd a Csnk-ba :D

Chrissy-ék jól vannak, úgy ragyog a boldogságtól...szinte meg sem ismertem a pocakja nélkül...nagyon szépséges...és a pici Martin is annyira gyönyörű baba..üzeni a Kriszti hogy puszil mindenkit és ahogy tud jön és tesz fel képet is.. :)

Szerencsére mi is jól vagyunk a picur ma mozgott jó sokat...a sztetoszkóp még nem jött meg..remélem holnap meglesz...

Remélem hogy a picur holnap megmutatja hogy milye van mert pénteken elutazunk a nagymamámhoz (Nyíregyházától még feljebb lakik a határ felé)..

Szavaztam én is a srácra :oops: :D

Kata szerintem nem sok a 6kiló..nekem azt mondta a védőnő hogy havonta 2kiló az normális a 3.hónaptól..és amúgy is hamar le fog az menni..én is annyit híztam amúgy kb...:)A sütőtökre én is rá vagyok izgulva de én sütve szeretem..2napja nem kapok sehol...

Vigyázzatok magatokra,mindenkinek drukk:)
Vendég

Sziasztok Lányok,

Húúúúú, nagyon hektikus ez a nap, de eddig a fénypont a reggeli uh volt :P :P 4 nagyon szép 20-21 mm-es tüszőm van, a nyálkahártya is "gyönyörű", több rétegű és 8mm vastag.

A "szépség" ezután jön, estig itt kell lennem, mert holnap jön a párizsi atyaúristen és még javítanom kell a főnökön prezijén, de ő még a vezérnél van...
csak a déli pu-nál van tüszőrepi szuri, amit ma 8-kor kell otthon beadatnom az ügyeleten... de még meg se vettem és fogalmam sincs milyen lesz a forgalom a a moszkva tér fele (szombaton 1 óra volt a budai hidfő-moszkva tér.. már azt hittem befonom a hajam).
Szóval légyszi drukkoljatok, hogy kapjak injekciót és időben érjek haza :roll: :roll:
Inszem pedig szerdán reggel lesz 7-8 körül :oops: :oops: Hú, azért izgulok nagyon, ez az első igazi hónap, amikor elvileg sikerülhet :shock: :shock: :shock:

Most megyek, majd jövök remélhetőleg este és reagálok mindenkre, mindenkinek :P :P :P
Vendég

Hű, találtam egy patikát a Bajcsyn (arra szoktam hazamenni) és nekik volt még egy :P :P :P
7-ig nyitva is van, nem kell kerülnöm a déli felé :P :P :P
Juhéééééééééééééééjjjj, remélem minden rendben lesz :wink: :P
Vendég

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, ezért rég óta kerestem otthoni munkát, amit a kicsi mellett is tudok csinálni. Találtam egy otthoni internetes munkát.
Ha valakit érdekel, az küldjön e-mailt az alábbi címre, és küldök neki tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemail-es emberkék nem tudják megnyitni a válaszomat)
uvme

Krixta, tök jó, hogy sokat mocorog a pocaklakód! Ha megvan a sztetoszkópod, kipróbálhatom? :)

Ani a vérvételen én is így megszivattam magam először, de már rutinos vagyok: háromngyed előtt odaérek, kb 3. 4. vagyok a sorban, így kb másodiknak behívnak és fél 8-ra már otthon vagyok. :D Tök jó, hogy a főnöködék beleegyeznek a több fizuba, a párom főnöke is ezt csinálta az egyik beosztott csajjal aki most szült: direkt 50 ezerrel többre bejelentette, hogy sok pénzt kapjon majd gyedre. Milyen az az övlehúzó?? Nem is hallottam még róla...vagy az lenne az az izé, amit akkor kell használni, mikor a rendes cipzáras gatya már nem jön rád és eltakarod vele a cipzárt? Vagy mi? :)

Nati, szuper, örülök a tüszőidnek, nagyon szurkolok, most biztos összejön!!

Kata én is szavaztam, tuti nyerni fog.:) Ilyen főzős bakikat én is szoktam, pl hozunk anyától egy csomó kaját és én másnap főzök valami irtó finom, több fogásos valamit, aztán egyik se fogy el..:? még csak ketten vagyunk...:) A kilókról: én eddig egy azaz egy kilót híztam. 56-ról indultam, 57 vagyok. A hasam folyamatosan nő, már csak a 2 kismamanacim jön rám úgy, hogy kényelmes is legyen, többet eszem mint eddig, már majdnem annyit mint a párom és 1 kiló. Most ezt magyarázza meg valaki...szerintetek nem baj??
Vendég

Sziasztok!

Chrissy!
örülük hogy a pici szeme valószinű helyrejön :lol:

Szilvi!
szerintem is szép Svédország,de hideg van,nem? :D

Kata!
szavaztam én is :wink:

Ani!
mennyi idővel előtte kell hogy magasabbra legyél bejelentve?és mihez képest? :roll:

Nati!
ez szuper! :P nekem ily szép eredményem még sose volt :shock:
csak nem 4-es ikrekre pályázol?én ez mind egy oldalon volt?
Hajrá tüszőrepi?Choragon?
és drukk inszemhez! :wink:
Vendég

Hahó!

Kata, szavazok a srácra amikor csak eszembe jut, még vezet. :)

Köszi csajok az infókat csnk-s UH-ról. Azt mondta apa, feltétlen jön. :) Kíváncsi aranyszíve.

Kriszta, köszi neked is, magán rendelésen egyértelműnek vettem ezt a dolgot, de pont azért amit írtál Te is Csnk-ról (pörgés), gondoltam hogy lehet nem engedik be.

Judy, köszike :)

Nati, nagyon szupi.... csupa jó hírre jöttem :D

madiani

Na, hárman is írtatok egyszerre... :lol:

Nati, itt is gratula a szép tüszőkhöz, és ha kell a szuri, itt van!! :wink:

Márti, nem gond szerintem, ha még csak 1 kg-ot híztál, legalább nem kell majd sokat leadnod!! :lol: Ez alkati kérdés is!! Jön annyi kg, amenyi akar, a lányeg, hogy a bébi jól érezze magát!!

Nemsokára megyünk a tesómékhoz vacsizni. Az előbb voltam turkiban, vettem az unokaöcsinek Verdák-os polót, imádja a filmet, és Verdák mániás, biztos nagyon fog neki örülni! :wink: Meg vettem neki kókuszbombát, annak is örülni fog! Imádom a kis francost... ilyenkor mindig eszembe jut: ha őt ennyire szeretem, mit fogok csinálni a sajátommal????

Mindenkinek köszi a szavazást, tök aranyosak vagytok!!

Vicuska, szedsz most valami extra "segédanyagot"????

Kép

Kép

hoppá

Kép picit homályos...

Egy kép, amit hátha sikerül feltöltenem magamról. De ez majdnem 2 hetes...! :D[/img]
Vendég

jé egész jól látszik...
Vendég

Na de gyorsak vagytok!

Márti, az övlehúzó az autóba kell és a biztonsági övet huzza le a pociról. http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... a-ovlehuzo

Vicuska, 180 naptári nappal szülés elött, és legalább bruttó 131.000Ft (jövőre 138.000) erre kapom majd meg a max. Gyed-ed ami 91.7000 Ft (minimálbér kétszeresének 70%-a). Ennél többet sajna akkor se kapsz ha kurva jól keresel (pl. bruttó 400.000 :)) Az utcsó 180 napból átlagolják. (valószínűleg ebbe a táppénz nem számít bele). Persze a 91.700 Ft-ból jönn még le nyugdíj, meg Tb, de akkor is több mint ha nem tettem volna érte semmit.

madiani

Kata, kókuszbomba, hümmm. Nagyon szeretem. (most küldjem el apát a sarki cukiba? :)) Biztos a kis legény is örülni fog neki.

Márti nagyon szép pocid van!

madiani

Hát, én még mindig itt ülök a melóhelyen... :cry: :cry:

Krixta,
látod, mozog a lurkótok, minden rendben lesz!!! Krisztit puszilom, el tudom képzelni, mennyire boldog :P :P :P Mindenkire ez az érzés vár itt a topicon!!!!

Márti,
ne aggódj a hízás miatt, sőőőőőt!!! Örülj neki szerintem, hogy ilyan alkat vagy, a pocód nő és ez a lényeg!!!!! Várom a frissebb képet, ezen én sajnos alig látok valamit, túl fekete :oops: :oops: :shock:

Ani,
hát ez szuper!!!! És az is, hogy a gyás előtti 180 nap számít és nem az azt megelőző év. Ezt én sose értettem, hogy hogy van, mert mindenhol mást lehet olvasni... De a lényeg, hogy remélhetőleg egyenesben vagy!!!
Apa biztos el fog érzékenyülni, ha meglátja a babótokat. :P :P

Kata,
hívlak, ha bármi történt is, ha meglesz a szuri akkor is, mert látom elmentek otthonról, ne dilemmázz, hogy most megyek-e vagy sem!!! Jó hogy újra itthon vagy!!!!!! :P :P
Ja, én is szavaztam!!! S mivel jár a győzelem??? S mire kellett szavazni (nem beszélek németül....)

Vicuska,
hogy érzed magad??? Babaragacs megy ám ezerrel!!!!! Utron kívül szedsz valamit?
Nekem már volt ilyen eredményem, de babó még nem jött.... szóval ez nem jelent semmit... egy tüszőből is lehet ám baba, úgyhogy ne tessék elkeseredni, fel a fejjel, már érzi a kis magzatod hogy hogyan gondolsz rá!!!!! :P :P

Andi,
annyit, de annyit gondolotam Rátok szombaton, itt pesten hihetetlenük sütött a nap és gyönyörű idő volt, remélem jól sikerült minden!!! :P

Judy,
drukk, hogy a fiúk tolerálják a tömeget!!!! Szép kis hetetek lesz, jó sűrű, ahogy elnéztem!!! De legalább nem fogsz unatkozni :wink:

Na azt hiszem nem várok tovább, lelépek!!!
Vendég

Sziasztok!

Márti
Nagyon szép kis pocakod van...az enyém már rá sem fér a képre..pont ma mondta a Kriszti hogy mekkorát nőttünk.. :oops:
Persze hogy kipróbálhatod a sztetoszkópot..ha megjön..szerintem egész nap azzal fogok mászkálni és hallgatom a picur szivecskéjét..
Az 3.hónapig én fogytam mert folyton hánytam de azóta behoztam a lemaradást...:)

Ani
Nyugodtan vidd a párodat is a Csnk-ba..:)Amúgy csak arra kell figyelni hogy 8-9körül menj a dokihoz mert 10után a nővérek nem nagyon engednek senkit..ma is be akart küldeni a nő egy másik dokihoz kb.3x mondtam el neki hogy csak a papíromért jöttem nem kell nekem mésik doki de csak nem akarta engedni aztán mondtam hogy akkor majd holnap visszamegyek..szerencsémre a Krisztinek van ott egy ismerőse aki a doki mellett van és ő kijött és megkérdeztem hogy megkaphatom-e és mondta hogy persze és szóljak neki máskor ha ilyen van..
Övlehúzót én is szerettem volna de tényleg elég drága...én ezt úgy oldom meg hogy lehúzom az övet a térdemhez... :D

Nati
Grat a szépséges tüszőkhöz..:)
Vendég

Kriszta, délután 3-ra időpontra megyünk, talán így gyorsabb lesz. :)

Nati, remélem jól informáltak, én is mindig elbizonytalanodok amikor olvasok a témában. Az tény hogy az elmúlt két évben biztosítottnak kellet lennem, de csak az utcsó 180 napot átlagolják.

madiani

Nekem hasi ultrahang volt:)
Én tegnap meggyes piskótát csináltam..
Vendég

Nati!

remélem összejön a szuri! :lol: :lol: :lol:

Utro,Elevit,Magne B6,Aspirin protect,méhpempő.Mást nem 8)

Ani!beirod a tábliba?
Vendég

Szuri popsiban, végre ez a nap is véget érni látszik :roll: Kicsit sűrű volt :oops:

Vicuska,
a méhpempő és az Aspirin protect miben segít? A méhpempő a royal jelly?
Szerdán mit néz a doki? Hogy megrepedtek-e a tüszők?? Vagy ez a titkos randi??

Én máglyarakást csináltam tegnap, el is fogyott semmi perc alatt :P :P

Ani,
holnap már hozzátok megy a védőnő?? Ez tök szuper, legalább könnyebben megteremtitek a légkört :wink:
Vendég

Vicuska,
nagyon helyes Mazsolád van Neked is!!!!
Nálunk a szomszédban van 3 kismacska, s Mazsi eddig fújt mindig a macskákra, most pedig édesen terelgeti őket, mintha az anyjuk lenne... a macskák meg itt ülnek a mi lépcsőnkön :shock:
Vendég

Nati!

ügyi vagy,szuri popóban,hajrá inszem!!!!!!!!!
igyál sok folyadékot-na nem alkeszt :wink: -az növeszti a méhnyh-t :D
a méhpempő=royal jelly.
az segíti a női működést :roll: 8)
az aspirin p.meg gátolja az immunologiai összeférhetetlenséget apa gazfickói és a petém és én meg a babuska között. :roll: doki vmi ilyesmit mondott :P

szerintem a tüszőrepedést nézi,megvolt-e és a méhnyh-t?meg gondolom hogy nem lett-e cisztám a stimutól?
Na meg persze randi :oops: :wink: Nem ám elhinni!

Képzeljétek ma volt nálam a Bácskai dr.kánya :shock: nagy pocival,jan-ban szül.Ő is védőnő :D
Mondtam,hogy volt szerencsém az apukájához :D
Vendég

nem kánya,hanem lánya,na!! :oops:
Vendég

Sziasztok!
Újra itt volnék. :)

Hajrá inszem! Csajok nagyon drukkolok mindketőtöknek!!!!!!!!

Vicuska, javítottam a táblit, de ha nem gond ma már nem alakítgatom, majd talán holnap felrakom. :)

Nati, igen holnap ide jön a védőnő. Ugyanis csütörtökönként rendel és ugye e héten ünnep lesz és mondta hogy minnél elöbb találkozzunk. De mivel ő nem tud sehol fogadni megbeszéltük hogy ide jön. De nem is baj, nekem így kényelmesebb.

Képzeljétek apa is megvárja velem. Csodálkoztam mikor mondta, de nagyon jól esik. Ebből is látszik mennyire érdekli hogy mi is történik a kicsi babócájával. Már simogatja a pocim, bár igaz még csak az úszógumimat, de mintha azt hinné hogy az már a baba. :D

madiani

:) ööö csajok! lesz hüvelyi uh is?? :) :oops: nekem nem volt még...
Vendég

ollyan sokat mozog a picúr! biztos tudja, hogy róla van szó! :D köszi a bókokat, igyekszem csinálni még képet, bár magamról nehéz, párocskám meg mire hazaér, mindig elfelejtjük...
Vendég

Meseszép jó reggelt mindenkinek!!!!

Márti,
szerintem Te már megúszod a hüvelyi uh-t, az inkább az elején van, amikor hasfalon nehézkes még meglátni...

Ani,
én is most vettem észre Apán, hogy pozitív irányba kifordult magából amikor beteg voltam. Nagyon jó látni, hogy mit hoz ki belőlük az "apaság" vagy a nagy és erős férfi mivolta, hogy óvni kell az asszonykáikat :P :P Imádom érte!!!!

Szilvi!!!!!
Milyen volt Svédország??? Képek?? Élménybeszámoló?????
Én anno a hajón annyira rosszul voltam, hogy alig bírtam mozogni...
Titababa hogy bírta???
Vérvételre menj el nyugodtan, nem lesz semmi gond a lakcímed miatt!!!

Szívtipró anyucik merre vagytok???

Kata,
örült unokaöcsi a meglepinek? Jót vacsiztatok?

Lányok, ti nézitek a született feleségek, grace klinika, vészhelyzetet???? Én tiszta függő vagyok, már alig várom mindig a keddeket, kapcsolgatok össze vissza a két csatorna között még akkor is, ha tudom az egyiket felvesszük :oops: :oops:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?