Sziasztok!
Most csak gyorsan felteszek egy képet Jankáról, aztán megyek aludni.
Nagy nehezen minket is hazaengedtek, de szerdán egész nap bőgtem, mert már nem bírtam. Végül pénteken hazajöhettünk.
Szerencsére Jankát semmi nem tántorította el a szopitól.
A 3. naptól már nem kapott tápot sem.
Az éjszakák kicsit zűrösek, de most valahogy megoldottam a fekve szopit, pedig Lilivel sehogy sem ment. Most muszáj, mert annyira fáradt vagyok, hogy nem bírok ülve szoptatni.
Na, most már tényleg megyek.
Ja, egyébként a Klinikán nem mindig a nővérek a hibásak, hogy nem tud szoptatni valaki. Most is volt valaki, akinek mondták, hogy nem jól van a mellen a baba, próbálták is neki megmutatni, hogy hogy kell, de nem engedte, csak azt hajtogatta, hogy neki nincs teje, és azért nem szopik a baba. Volt most néhány szobatársam, és mindig jöttek, és megmutatták, hogy hogy kell, egy nap többször is, minden szopinál. Csak azt nem értem, hogy azt a fránya tápot miért kell szegény babákba önteni. Biztos van valami előírás. Volt olyan baba, akiből egyből ki is jött, amit beleöntöttek, de nem baj, a lényeg, hogy beírták, hogy megvolt a pótlás.
Ja, és tényleg úgy oda tudnak szólni az embernek, hogy én első nap sírva fakadtam. Először betettek a 10 ágyas szobába, mert tele volt minden, de aztán a dokim szólt a gyermekágyas nővéreknek, hogy ha lesz szabad hely, tegyenek át 3 ágyasba. Másnap át is tettek, és a csecsemősök velem kezdtek el ordibálni, hogy mit képzelek én, hogy költözködöm. Na, jól elbőgtem magam, és akkor mondták, hogy hát jó, nem az én hibám, hanem a gyermekágyasok nem szóltak nekik, de nagyon rossz volt.
Na, most már befejezem, mert Janka már nyöszörög. Aztán meg alvás.
Úgy látom, Erika még nem írt. Ők csütörtökön már haza is mehettek, jól voltak. Gondolom, most nincs ideje írni.
Valamiért nem akarja a képet feltenni. Megpróbálom a profilomba.
Ildianyu