Új privát üzeneted érkezett!

Anita!
Még nem volt szivem elkezdeni.De hamarosan muszály lesz!
Nina
nina74

Sziasztok!

Régen voltam már, de egy kicsit besűrűsödött a programunk! Lilivel voltunk a bőrgyógyásznál (Ágci a címért hálám örökké üldözni fog Kép), mert szegénykém már mindenütt tiszta pötty és viszket is neki! Azt mondta a doktornéni, hogy ételallergia, de hogy mire azt a franc se tudja Kép Kaptunk Fenistil cseppeket meg egy kenőcsöt amitől remélhetőleg 4-5 nap alatt elmúlik, de úgy néz ki, hogy nem hat! Az a baj, hogy nem tudjuk mitől van, így ha továbbra is azt kapja, gondolom nem sokat ér az egész :-(

Hát elég érdekes az új design, kicsit furcsa, de majd megszokom Kép

Megyek mert szólítanak :-)
Legyetek jók!
Éva
vevike

Enikö! Már meséltem, hogy a lány anyukája anyunak volt kolleganöje. Most nemrég találkoztak, akkor mesélte neki szomorúan. Persze fellebbeznek, de szerintem már nagyon elkeseredettek lehetnek, hogy érzik, ilyen igazságtalan a törvény.

Éva! Nem csinálnak Lilinek allergia tesztet!?
Azért csak jó lenne tudni mit nem ehet, szegényt nagyon sajnálom, én mindig sebesre vakarom magam, hiába szólnak rám. Nagyon tud fájni. Sajnálom hogy nem hat a gyógyszer sem, csak el kellene vinni egy tesztre. Úgy tudom, hogy a fül-orr-gégén csinálnak ilyet, nem a bördokinál.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

Karmen a borklinikan is csinalnak allergia tsezstet.

Eva,

ha tenyleg etelallergia es nem tudjatok mitol van, akkor probaljatok ki, hogy par napig csak alma, krumpli es 2xsult es viz. (remelem jol emlexem)Majd fokozatosan adjatok mindig 1 ujabb kajat. Kicsit nehez foleg gyerkocnel, de megeri. Sajnos a verbol kimutatott eredmeny csak pozitivitaskor valos. Tehat ha negativ az eredmeny az nem biztos.

Nina,

na hogy alltok az alvokaval?

Tudtok vmit Petrarol es Katicabogarrol?
Es Erika?

g.
gabomamo

Sziasztok!

Haza értünk,nem győzöm utána olvasni a hozzászólásokat!Kép

Enikő: Azért a Sári ilyet nem csinál. Olyan szépen összevarrta a gátamat, hogy már 3-4 nap után tudtam ülni rajta. Az jó, hogy meggyógyultatok.

Flóra tegnap látott először életében pacit, közelről. Imádja a lovakat. Meg is símogattam helyette. Legközelebb ő is simizheti szerintem, olyan szelíd volt.

Most szedte ki a párom a játékos dobozból őnagyságát. Kilapátolta a virágcserépből a földet. A lapát az egyik cumija volt.Kép A ruhája és a játékai csupa saras lett.

Méri: Én tuti kiakadtam volna, nyílván meg is mondtam volna csak úgy csendesen és kultúráltan. Sajnos a kúltúra nincs meg minden emberben. Nem mindenkiben fejlődik ki, akinek gyereke van,Kép

Karmen: MIndjárt szülsz!KépAzért durva ez az eset. Asári a klinikán is dolgpzik.

És Ildivel mi van? Haza engedték már őket?

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Sajna ma reggel megtörtént az első balesetünkKép
Kispapi letette a kávét az éjjeliszekrényre, Vanda meg berántotta magára. Tiszta piros volt a hasa, meg az egyik karja. Gyorsan hideg víz alá dugtam, meg bekentem fenistillel.
Két pici piros folt maradt rajta, meg egy kétforintos nagyságú vizhólyag a karján. Sajnos a szőnyegen való kúszástól lejött róla a bőr. Most bekötöttem neki, de nem mertem bekenni semmivel.
Hát a tanulópénzt megfizettük rendesen. Nagyon sajnálom, remélem nem fáj neki.
Pont a napokban mondta apuka, hogy nagyon vigyázni kell a forró dolgokkal. Még rám is szólt, igaz,hogy még kicsi a Vanda, de ne főzzek csak a belső gázon. És tessék.
Ja és bekövetkezett amitől féltem. Annyira leblokkoltam, hogy egyszerüen azt sem láttam hogy benne van a kiságyban a gyerek. Pedig ott álltam. Azt hittem kiesett, és azért sir. De hogy esett volne ki?

Gabomamo
Alvás, az egyenlő a nuzllával. De nem is a kicsivel van a baj, hanem velem. Mert mindig azt lesem mikor ébred fel. Pedig ő felkel, cicizik, alszik tovább. Mondjuk ezt állt. 3-szor. Én meg két ébredés között nem tudok aludni.
Meg egy kicsit korán kel. 5-6 között minden nap. De inkább 5.
Kiprobáltam, ha tovább van fennt, akkor is felkel 5-kor.
Nina
nina74

Szijasztok!

Tényleg áttekinthetöbb ez, de rossz, hogy a nevek oszlop ilyen széles, mert igy az üzenetes oszlop keskenyebb.

Gabomano! Megbánod még ezeket a szavakat, hiszen Hanga lehetne a tökéletes menyjelölt. De mostmár késö!

Karmen! Nálam a 6-7.héten volt 22mmX22mm-es petezsák.
De asszem ilyenkor még nem láccott a szivverés.

Enikö! Tök jó, hogy Bogi ennyire szereti a tejtermékeket, Kalcium hiány nem lesz, az biztos!
A 15 hónapos oltás után tényleg úgy van, hogy 2 hét múlva lázasodhatnak be a gyerekek. Hangának asszem a 10.napon lett höemelkedése.

Méri! Nekem is nagyon rosszul esett volna, ha ilyen történik velünk. De ne foglalkozz vele, mert felesleges más h*lye miatt magadat idegesiteni.

Ildianyuékról még semmi hir???Kép

Sajnos holnaptól 2 hétig nem olvashatjátok felemelö hozzászólásaimat, mert elugrunk Balatonra nyaralni.
Ha visszaérünk, nem kiméllek titeket!

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Gabómamó!
Már tegnap rájöttem hogy mit csináltam rosszul, de csak most van időm írni!

Nina!
Szegény Vanda!Kép Nyugodj meg, ezek a kisbabák olyan gyorsan felépülnek! Bálinttal is történt ilyen eset 2 hónaposan. Fürdés előtt masszíroztam, és az olajat mikróban melegítettem fel (máskor mindig cumisüvegmelegítővel, ezt csak erre használtuk,ez olyan testhőmérsékletűre melegít), és melegebb lett a kelleténél. Szerintem olyan 50 fok körül lehetett, mert először a kezemre öntöttem, és valahogy kiborult Bálint mellkasára. Ordítás, aztán nyomattam rá a hideg vizet. Kicsit piros volt, de másnap már semmi nem látszódott!Kép
Ja, és az egyik barátnőm 16 hónapos kislánya magára borította a forró vizes lábost. Úgy volt hogy bőrátültetést kell végezni a lábán. 1 hétig feküdt az intenzíven, aztán hazaengedték, mert meglepően gyorsan gyógyult. Kapott a kislány homeopátiás bogyókat is, lehet hogy ez segített abban hogy ilyen szépen meggyógyult?!

Enikő!
Nekünk semmi gondunk nem volt a 15 hónapos védőoltással, viszont a 3 éves védóoltás az húzós volt (láz, 1 napig nem mozgatta Beni a kezét, még szerencse hogy rábeszéltem a doktornőt, hogy ne a lábába kapja!).
A Sári sokkal figyelmesebb, mint Dr. B.(engem úgy izgat ki lehet ez a Dr. B.?)! Egyébként a Sári nem bajuszos, és nem kövérkés.

Karmen!
Az ismerős anyuka nem akarja folytatni a pert? Másodfokon szerintem még megnyerheti!
Nem árulod el ki volt ez a doki? Szerintem jó ha ezekről tudunk! Legalább mindenki igyekszik elkerülni nagy ívben!

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!
Anita:
Kössz a vigasztalást, de magam alatt vagyok ám.
Aranyosak a fiúk nagyon. Jó kis kép. Akkor ezt nem Apuka csinálta?Kép
Lara:
Legyen klassza nyaralásotok. Habár nem szép dolog ilyet irni az otthon aszalódóknakKép
Nina
nina74

Sziasztok!

Én még mindig egyben, sajnos...
Nagyon nehezen viselem már a terhességet!

Lara jó nyaralást!!!

Ildianyuról, Erikáról még mindig semmi hír???

Zsófi(38+5)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációt! Igazán jól esett.

Lara jó nyaralást! Irigyellek ám! Imádom a Balatont.

Nina! Ne vádold magad, meg mást sem. Akármennyire vigyázunk, történnek balesetek. Fogd fel úgy, hogy olcsón megusztad.
Zsuzsit 2 évesen rázta meg az áram, mert elöl maradt egy villanyvezeték, rajta foglalattal, (bedugva persze) és ő leszerelte. Pedig 3m-re voltam tőle.

Szia Enikő!

Ha kell valakinek, tudok egy nagyon jó allergológus, tüdőgyógyászt. Igaz, hogy maszek.

Meso
Meso

Gabomamo:
Délután pakoltam ki a babakocsi aljából, és bennei volt az a pici sicc könyv.És hiányzik az egyik sarka. De ugy rendesen. Egész délután azon agyaltam, hogy a fenébe szzopogatta el Vanda.
Hát most leesett. Nem Vanda volt hanem Jázmin.KépKépKép
Most megnyugodtam Azt hittem valahol dugiba van egy két protkója, amit szigorúan titokban használ rágcsigálásra, hogy rámhozza a frászt.KépKép:
Nina
nina74

Sziasztok!
Úgy tünik ez mai ilyen balesetes nap! Kép
Itt voltak a legjobb barátomék délután vendégségbe. 9,5 hónapos a kislányuk. Főztem kávét és naná, hogy belenyúlt, majd az ijedtségtől magára rántotta az egészet! Még jó, hogy tettem bele hideg tejet, így nem volt annyira tűzforró!Az apja ölében ült a kislány, csak hát olyan gyorsan történik az ilyesmi...Kép

Nina: Jobbulást Vandának. Remélem nem marad nyoma a kis bőrén. Bogi karácsonykor szenvedett balesetet, amikor apukám kezében volt és véletlenül hozzáért a forró kandallóhoz a Bogi lába. Kb 2 hónap kellett, hogy elmúljon, de mára szerencsére nem látszik semmi! Viszont még most se megy a kandalló közelébe!!!

Meso: Igen érdekellne a doki, elküldöd mélben a nevét és a telcsiszámát?? Köszike

Nina: Küldtem mélt! Kép

Lara: Kellemes nyaralást, jó időt és magas vízállást kívánunk! Kép

Zsófi: Neked meg kitartás, ez a legrosszabb része az egésznek. Illetve szerintem 6 hónap a pocsék az egészből. A terhesség utolsó 3 hónapja, meg a szülést követő első 3 hónap. Az maga a pokol, nem kívánom senkinek! Ha ez vigasztal, te már az első pocsék 2.5 hónapon túl vagy Kép Kép Kép Ez csak az én véleményem volt, mindenki úgy élte át ahogy...én így......Kép A szülés sokkal egyszerűbb, jobb,kellemesebb, mint az azt megelőző hetek, meg az utána következők..... Kép De azért kitarás!! Lesz ez még rosszab is! Kép Nagyon szurkolok, hogy mielőbb a kezedben tarthasd a kisfiad! Kép

Anita:Nekem a szülésznőm (akivel a mai napig tartom a kapcsolatot), mondta, hogy a Sári volt az a bizonyos orvos! Én őt még sose láttam, nem tudom ki az. Csak azt hittem, hogy alacsony kövér bajuszos, de azt hiszem rosszra gondoltam, sorry! Min1 a szülésznő Sári nevet mondta! Ő épp akkor ügyeletben volt, de másik szülésnél! Na de végül is teljesen mindegy, mindenki tévedhet még az orvos is! Ki az Dr B????

Na mentem, holnap suli!
Cuppp
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok,

Nina,

hat bocsi a konyv miatt, annyira nem is figyeltem. Sajnos Jazmin a kemeny konyveket meg midig nagyon szereti enni. En amikor kicsi voltam a feket-feher ujsagot szerettem. Meg most is emlexem a finom izere. Kép

Eniko,

Bito Tamas volt az a doki, nem Sari, de mar 1x kitargyaltuk itt a dolgot. Kulonben nekem ez a Bito szimpi volt. 1x csinalt nekem meg Jazminnal genetikai uh-t. Most amikor Simcivel vltam ak klinikan akkopr is tok normalis volt velem.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Gabomamo:
Nincsen semmi gond, igazán nem azért irtam.
Csak tudod mire leesett...Kép
Enikő:
Válaszoltam
Nina
nina74

Sziasztok!

Nina: Gyors gyógyulást Vandának. Tényleg igazán meglepően gyorsan gyógyulnak a kisbabák. Tényleg soha nem lehet az ilyen balesetekre előre készülni. Hiába vagy folyton mellette. Flóra is rengetegszer üti be a fejét. Rendszeresen van kopp, de nem tudok állandóan a nyomában lenni. Jázmin eléemészette a könyveteket?! Kép

Enikő: A Sári biztosan nem lehetett! Figyelmes doki és nem hiszem hogy rosszul végezné a dolgát. Azért mert épen ügyis volt azért nem hiszem hogy ő lenne az a bizonyos doki. Tessék leszállni a dokimról!Kép Azért annyira nem szörnyű az utolsó 3-ad és az első náhány hónap. Szerintem ki lehet bírni, akár többször is. Ne ilyeszgesd a leendő anyukát, mert még meggondolja magát.Kép

Karmen: Tényleg áruld már el ki az a bizonyos Dr. B.!

Lara: Nagyon kellemes pihizést kívánok nektek, nyaraljatok jól! Gondolj néha ránk is, akik itthon senyvedünk a panelban. Kép

Zsófi: Már nagyon kevés van, ha már ennyire nem bírod magad elviselni.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Gabi3
Az előbb irta GabomamoKép
nina74

Hi!
Bocsika ha megbántottam valakit. Én a szülésznőmtől informálódtam. Ő Sári nevet mondott. Emlékszem még meg is kérdeztem, hogy az a csaj kereszteneve??? Erre kinevetett Kép Sorry. Nem a dokira mondtam, hogy ügyelt, hanem a szülésznőre!

Nina: Megvan köszi Kép Várom....

Gabi: Hát szerintem szörnyű volt, de mindenki másként éli meg. Pl én nagyon dagadt voltam /vagyok/ és nekem még a lélegzetvétel is nehéz és fájdalmas volt. Az utolsó 2 hónapban pl aludni egyáltalán nem tudtam. Sehogy, a doki altatót írt fel, amit nem mertem beszedni! Kép Biztos, egy vékonyabb, kis pocakos kismama könnyebben viseli. Ehhez kétség nem fér!! De akkor is borzalmas, főleg egyedül terhesnek lenni, amikor állandóan bőghetnéked van. Egyedül várni a babát, amit ketten hoztunk össze, egyedül szülni /na jó anyu bent volt az utcsó 6 órában/, és amikor senki sem jön be hozzád a klinikára meglátogatni...... Hát utáltam! Kép igenis szörnyű volt de ez nem jelenti azt, hogy többet nem vállalnék gyereket! Az ilyesmit az ember egy-kettő elfelejti és már csak a szép része marad meg az emlékeidben......meg a kakaszag KépKépKép

Gabó: Ki az a Bitó?

Pusssz
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Most csak gyorsan felteszek egy képet Jankáról, aztán megyek aludni. Kép
Nagy nehezen minket is hazaengedtek, de szerdán egész nap bőgtem, mert már nem bírtam. Végül pénteken hazajöhettünk. Kép
Szerencsére Jankát semmi nem tántorította el a szopitól. Kép A 3. naptól már nem kapott tápot sem. Kép Az éjszakák kicsit zűrösek, de most valahogy megoldottam a fekve szopit, pedig Lilivel sehogy sem ment. Most muszáj, mert annyira fáradt vagyok, hogy nem bírok ülve szoptatni.
Na, most már tényleg megyek.
Ja, egyébként a Klinikán nem mindig a nővérek a hibásak, hogy nem tud szoptatni valaki. Most is volt valaki, akinek mondták, hogy nem jól van a mellen a baba, próbálták is neki megmutatni, hogy hogy kell, de nem engedte, csak azt hajtogatta, hogy neki nincs teje, és azért nem szopik a baba. Volt most néhány szobatársam, és mindig jöttek, és megmutatták, hogy hogy kell, egy nap többször is, minden szopinál. Csak azt nem értem, hogy azt a fránya tápot miért kell szegény babákba önteni. Biztos van valami előírás. Volt olyan baba, akiből egyből ki is jött, amit beleöntöttek, de nem baj, a lényeg, hogy beírták, hogy megvolt a pótlás.
Ja, és tényleg úgy oda tudnak szólni az embernek, hogy én első nap sírva fakadtam. Először betettek a 10 ágyas szobába, mert tele volt minden, de aztán a dokim szólt a gyermekágyas nővéreknek, hogy ha lesz szabad hely, tegyenek át 3 ágyasba. Másnap át is tettek, és a csecsemősök velem kezdtek el ordibálni, hogy mit képzelek én, hogy költözködöm. Na, jól elbőgtem magam, és akkor mondták, hogy hát jó, nem az én hibám, hanem a gyermekágyasok nem szóltak nekik, de nagyon rossz volt.
Na, most már befejezem, mert Janka már nyöszörög. Aztán meg alvás. Kép
Úgy látom, Erika még nem írt. Ők csütörtökön már haza is mehettek, jól voltak. Gondolom, most nincs ideje írni.

Valamiért nem akarja a képet feltenni. Megpróbálom a profilomba.

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Ildi: Jajj,de jó végre otthon vagytok! Nagyon szép kislány Janka, még mosolyog is!Kép Sok-sok tejcsit kívánok nektek! Lili hogy viszonyul a kistesóhoz? Írjál minnél hamarabb! Azért pihizz valamit.

NIna: mOst már látom, de mikor én írtam, akkor még nem jelent meg a képernyőn az előző két üzenet. Bepanten vagy a Garmastan jó az égési sérülésekre!

Enikő: Nem bántottál meg egyáltatlán, csak furcsa lenne, hogy a Sári ilyen borzalmas dolgot művelne egy gáttal. Nagyon ügyes keze van. Az biztos, hogy minden terhesség más és más. Az én utolsó hónapjaim nagyon jól teltek. Jártam tornára, meg minden felé. Igazad van abban, hogy egyedül nem egyszerű kihordani és nevelni egy gyerkőcöt. Ezért tisztellek is, hogy egyedül vállaltad és nem vetetted el. Azért kárpótol Bogi a sok szenvedésért, sok-sok mosollyal.

Gabi3
inecsg

Nézzétek meg a Galériában van két album, amiben érdkes szoptatási pózok találhatók.

Gabi3
inecsg

Szoptatási pózok és szoptatási érdekessségek csímszó alatt!

Gabi3
inecsg

Gabi3:
Az a rossz, hogy nem lehet frissiteni, mert visszadob a főoldalraKép
Ildi:
Jó hogy már otthon vagytokKép Van segitséged? Lili nem féltékeny? Remélem jó babák lesznek együtt és hagynak téged szusszanni egy picikétKép

A garmastant? tényleg nem is hallottam még! Köszi Gabi3!

Zsófi? helyzetjelentés? Tessék szabályos időközönként hirt adni magadról! Különben itt agyon izguljuk magunkatKép
Nina
nina74

Gabomamo! Köszi, ezt nem tudtam.

Gabi! Tudom a Sári is dolgozik ott is, ö olyan kétlaki. Ugy akartam irni, hogy ez orvos klinikai orvos volt, vagyis csak ott dolg. Amugy szerintem is nagyon durva hiba volt, ahogy már irtam, engem felháboritott most ez az igazságtalanság is velük.
jaj, ez nagyon aranyos lehetett, ahogy ott ásottKép
Jót nevettem ahogy elképzeltem.

Nina! Jaj szegényke, remélem már jobban van a sebe!! Nem volt otthon Naksol spray? Én azt használom.

Lara! Köszi és jó nyaralást!! De jó nektek, nekem még 1 hónap a szabi. De akkor még nem utazunk.

Anita! Itt nem merem, mert egyszer itt már nagyon megszidott egy orvosnö, hogy vele keverhetik össze akiröl szó volt. De már megirták helyettem a nevét.

Enikö! Én nem azt mondom, Sárinak nem lehetett pere, én nem tudok róla,ill. nem ezzel a családdal, akiröl szó volt, meg a tv-ben is volt. Ök mesélték hogy ki volt az orvos. Amugy jól emlékszel, ez az orvos szöke és bajszos is. Szerintem a neveket összekeverted pedig.

Ildianyu! Örülök, hogy jól vagytok! Nekem meg nem cseréli le a képet a profilomban. Viszont az oldalt legalább javitották, mert nem kell már össze-vissza huzogatni az oldal alját, hogy el tudjam olvasni a forumot.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nina!

Még egyben, csak benn voltunk Szegeden:-))))

Most sütök palacsintát, mert tegnap nem volt kedvem:-((

Ha jobb gombbal kattintasz a főoldalon, és külön ablakban nyitod meg a topicot, akkor meg tudod frissíteni!!!

Pusssz:

Zsófi(38+6)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Csasztok Csajok!

Most olvastam, hogy Petrának megszületett a kislánya. Dobó Viktória Kata, 4020 g, és 19-én érkezett meg. Jó angy baba lett. Gratulálok Petrának és Vikinek! Sok.sok tejcsit és gyors felépülést kívánok nekik.

Gabi3
inecsg

Zsófi:
Hát engem akkor is visszadobKépNo mindegy.

Karmen:
én nem ismerem azt a sprayt.

Ágci:
Szerinted lehet valakinek ugy is mellgyulladása, ha nincs csomó a mellébe? Vagy a csomó nem feltétele?

Olyan jó volt ma. Egész nap csavarogtunk. Vanda nagyon élvezte. Szerencsére nagyon hatékonyan tud menetközben (autóban)szopizni.
Hétvégén egyfolytában a lábunk alatt voltKépKép Különös módon ötvözi a kuszást a mászással.Kép
De bezzeg ha valaki bejött a lakásba, úgy megmeredt, mint aki még a kezét sem tudja segitség nélkül felemelni.
Erről az egyik ex macskám jutott eszembe. Mindig azt csinálta, ha valaki idegen jött be az ajtón, hogy gyorsan felült a szekrénytetejére. Teljesen mozdulatlanul üldögélt ott. Ugy nézett ki mint egy preparált macsek. DE csak addig ült ott, amig a bizonyos illető arra nem sétált. Aztán hirtelen zsuppsz, már a nyakába is volt.Kép Persze kiengedett karmokkal.
Ugyhogy ha jött hozzánk valaki, a macskát mindig be kellet zárni a fürdőszobába.Kép

Petrának gratula a babócához!!!
Majd még bekukkantok, most mennem kell.
Nina
nina74

Sziasztok!

Ildianyu! Nagyon szép Janka, örülök, hogy jól vagytok. Szopizzatok sokat!

Gratula Petrának. Sok boldogságot és rengeteg tejcsit kívánok neki és Viktóriának!

Lottit ma "mázsálták". 7680 gr és 68 centi. 240 grammot hízott 1 hónap alatt. Ez szerintem ahhoz képest jó, hogy volt amikor csak ivott, meg meggyet evett.
Összevont rendelés és tanácsadás van most aug. -ig nálunk. Ma a Rósa dokinő volt. Nagyon kedvesen beszélt velünk, Lottival is barátságos volt.

Jó éjt!

Melinda
melinda29

Sziasztok!

Tök jó idő van kint, most jöttünk be a teraszról. Bezzeg napközben, megint dög meleg volt!
Szegény Beninek hasmenése volt egész nap! Smectat akartam neki adni, de nem itta meg, csak a felét (azt is kb. 2 óra alatt) Úgyhogy megint a jól bevált homeopátiás bogyókat kellett beszerezni, mert azokat mindig beveszi. Úgy tűnik már nem görcsöl annyira a hasa, és már nem folyik belőle a kaka. Remélem holnapra már teljesen jól lesz!

Ildianyu!
Nagyon szép baba Janka!Kép Miért voltatok ilyen sokáig bent a klinikán? Lili hogy viselte az "anyátlanságot"? Az éjszakák milyenek? Janka milyen sűrűn ébred? Hasfájós?

Enikő!
Szerintem a terhesség első harmada rosszabb mint az utolsó. Én legalábbis akkor éreztem magam szarul (hányinger, fáradtság). Szerencsére nem tartott ez az időszak nálam sokáig (kb. 2 hét). Én az utolsó napig élveztem a terhességet! Az első 3 hónap a babával nem mindig "tragédia". Benivel nehezebb volt, ő hasfájós volt, de Bálint úgy viselkedett, ahogy a "nagy könyvben" meg van írva. Evett (4 óránként) és aludt.

Petra!
Gratula a babádhoz!Kép Ha lesz időd mesélj milyen volt a szülés stb.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Petra!!!

Nagy gratula a babához, kezdek sárga lenni az irígységtől......
:-))))))
A mai program ctg, uh. Majd leírom milyen volt.

Ildianyu!

Nagyon szép kislány Janka, s ha még mindig sárga, akkor vegyél a patikában c-vitamin injekciót, és egy kiskanálban add be neki!

Pussssz:

Zsófi(39)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Flóci már megint kukorékol. Fél 5-kor kapott egy adag tápit, akkor nemaludt el, de betettema kiságyba. Hatkor megint bugyborékolt. És még most sem alszik, pedig nyűglődik rendesen.

Melinda: Lotti nagyon szépen növöget. Lassan lekörözi Flócit. Kép Jöttök tornázni?

Anita: Gyors gyógyulást Beninek! Mitől lett hasmenése? Nekem még rosszulléteim sem voltak az elején. És én is kifejezetten élveztem a pocakos létet. Utána olyan furcsa volt pocak nélkül.

Képzeljétek, tegnap vettem egy liter tejet, kb. 15 perc múlva értünk haza, tehát nem sokat volt melegen. Kapucsínót akartam csinálni és mire megmelegítettem a mikróban, addigra megaludt. Jó mi! Ez már nem először fordul elő. Pedig 27-ig jó lett volna. Hidegen nincs is rossz íze.Azért lehet, hogy nem iszom meg.

Megnézte valaki a szopis pózokat a galériában?

Tegnap lefekvés előtt Flóra megtalálta a füleit. Úgy sétálgatott fel s alá, hogy közben fogta őket, mintha azokba kapaszkodna.Kép Elég vicces volt.

Karmen: Nem megyek a Sárihoz, majd csak akkor ha nem jön meg.

Gabi3
inecsg

Petra! Gratulálok!

Lányok, szerintetek nyugodtan ihatok Anna vizet, mert elég sok benne az ásványi só, nem tudom hogy nehogy valamelyik vetélést okozzon. Volt aki itta?

Nina! Jópár éve még Vitrai csinált a feltalálóval riportot erröl a szerröl, nem akarok reklámot, engem a ripotben felszólalók gyöztek meg. Nekem van, persze lehet hogy nem jobb, mint az Irix. Amúgy aposom is a Naksolt kapja a munkahelyén, mert hegesztés során sokszor van kisebb égési sérülésük.

Gabi3! Akkor remélem hamarosan jön a kistesó Kép, ha ti is ugy akarjátok.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Nekem dr. B. az orvosom, nála szültem, és 3 évvel ezelőtt csinált egy conisatio-s műtétetis rajtam. Mindkét dolgot nagyon jól csinálta, pedig a műtétig egy fillért nem kapott tőlem. Mindig baromi nyugodt és udvarias, mindent szájbarágósan elmagyarázott, mit, miért, hogyan és mi mit választunk. Szülésnél tök kedves volt, segítőkész, és végig rendelkezésre állt, majdnem sok is volt belőle Kép
Úgyhogy amikor megtudtam mi történt (tőletek) gondolkodtam kicsit, mitévő legyek, azután maradtam nála. Nagyon nagy hiba volt tőle, de szerintem nem "jellemző" rá. És mégegyszer biztos nem fog még hasonlót sem elkövetni.

Méri
méri

Karmen: Hát persze, hogy úgy akarjuk!Kép

Méri: Látod a Sáriról is sok rosszat hallottam, mégis maradtam nála. Én nem tapasztaltam vele kapcsolatban semmi rosszat. Szerintem jól döntöttél. Mi az a conisatio?

Gabi3
inecsg

Sziasztok

Ildianyu, Janka nagyon aranyos. Jó egészséget nektek.

Petra, gratulálok Vikihez, remélem jól vagytok.

Nina, remélem Vanda már jobban van és meggyógyult a bibije. Kép

Lara, jó nyaralást.

Zsófi, drukkolok, most már te vagy a következő... Kép

Képzeljétek, felhívtam a Vasasban a terhesdiagnosztikát, és azt mondták a 12. heti uh-ról nem adnak képet, akkor se ha fizetek érte... Kép Kép Úgy látszik ez az átka, ha nem magándokihoz járok.
Ti kaptatok képet, aki a terhesdiagnosztikán volt?
Most az SZTK-ba járok, rendes a doki, ha elvállal szülésre, akkor akarok neki fizetni.
Jövő héten megyek a 12 hetesre, már nagyon várom hogy lássam a picit, és hogy kiderüljön, minden ok vele.

Gigi
gigi1

Méri! szerintem ha nagyon jól körülnéznénk, mindegyik doki hibázott már. A szerencsésebb ha nem súlyos volt a hiba. Persze annak aki átéli, nem vigasz ez. Ha te elégedett vagy vele, még fontosabb hogy megbizol a dokidban, akkor maradj nála!

Gabi!akkor biztos hamarosan találkozunk a dokinálKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Azért éán még várnék vele egy jó fél évet, az építkezés miatt, de ha akar már jöhet is. Nincs előtte akadály

Gabi3
inecsg

Meri,

szerintem is ha elegedett vagy vele, akkor maradja nala.
En ezekkel a dolgokkal ugy vagyok, hogy azert meghallgatnam a masik felet is.
A kismamak, meg ugy egyaltalan az emberek hajlamosak arra, hogy nem mindent mondanak el, esetleg kicsit ferditik a dolgot.

Gigi,

Jazminnal en sem kaptam kepet az uh-rol, pedig kertem 1x a genetikain.
Simonnal meg ugy maguktol adtak a klinikan. Teljesen le is voltam dobbenve.

Petra,

en is gratulalok es sok tejcsit kivanok!!

g.
gabomamo

Ágci:
Mutogattam a babákat Anyukámnak.De a profilod eltünt.Vagy már megint béna vagyok?
Nina
nina74

Sziasztok!
Június 11-én 36 hétre és 4 napra megszületett a kislányunk, Kincsö. Kép Kép Kép
Mivel ilyen korán érkezett, itt szültünk a Klinikán. Ügyeletes dokinál (nönél), gyors és komplikációmentes szülés volt, bár a rámkapcsolt sok gépezet nem nagyon tetszett. Dehát szivárgó magzatvízzel mentünk be, és a klinikai rutin szerint ilyenkor minél gyorsabban le kell rendezni a szülést. Az egész benttartózkodással kapcsolatban vegyes érzelmeim vannak. Remélhetöleg majd a másodiknál megtudom, hogy milyen a természet rendje szerint szülni. Azért csalódott nem vagyok, mert gyönyörü a kislányunk. Nagyon sokáig bent voltunk, mert igen sárga volt a kisasszony, ez nem tett igazán jót a szoptatásnak, mert csak három óránként hozták ki, és ö nem mindig akkor volt éhes. Bár a végefelé már én is gyakran benéztem hozzá, és ha sírt, akkor megszoptathattam, söt olyan is volt, hogy a csecsemösnövér hozta ki soron kívül. Itthon már jobb a helyzet, szépen szopik.
Egyelöre ennyit, nem nagyon olvasgattam vissza, de ahogy látom, jó sok baba született mostanában!
Üdv mindenkinek: Katicabogár

Kati
katicabogár

Szia Katicabogar,

na vegre, hogy jelentkeztel. gratulalok es sok tejcsit. Ha jol szamolom 4 baba szuletett se perc alatt?
Azert irhatnad, hogy mennyivel szuletett, ki volt az ugyeletes dokino, stb.

g.
gabomamo

Szia Katica! De jó hogy jelentkeztél, már nagyon vártuk. Gratulálok, mekkora volt Kincsö? Kivánom szépem gyarapodjon és maradjon is meg jó étvágya!

Gabi! Ezek szerint hamarosan el is kezditek már az épitkezést? Azt hittem jövöre, úgy értettem korábban.

Na, most ihatok Anna vizet?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,

en ugy gondolom, hogy minden amitol azt gondolod vetelest okozhat, en hanyagolnam. Nekem ez a velemenyem, de en meg nem hallottam, hogy barkinek vetelest okozott volna. Kulonben az Anna-kuti vizre gondolsz? Par honapig kibirod.

gabomamo
gabomamo

Gabomamo! Igen, mert rengeteg ásványi anyagot tartalmaz. Akkor kihagyom. Csak gondoltam hátha itták itt többen is. Majd a dokit is megkérdem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!!

CTG okés volt, bár Bencurka ébrsztés után sem volt hajlandó mozogni:-)))
(Lusta manó)

A burok áll, nem a magzatvíz folyt. Viszont a méhszájam már két ujjnyi, és mióta doki bácsi megvizsgált, fáj a hasam alja. Ezt nem tudom mitől van.
Nagyon nagy a baba, ezért csütörtökön indítanak.
Azaz holnapután ilyenkor már valszeg babázom!!!!

Juhéj!!!!!!!!

Zsófi(39)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Katicabogár! Nagyon sok boldogságot és minimum dupla tejcit kívánok Nektek Kincsővel! Nagyon szép neve van, tetszik.
Végülis kinél szültél? Mekkora a leányzó? Meddig voltatok bennt? Írj, ha van egy pici időd.

Zsófi! Drukkolok nektek! Bár nekem az indításos szüléssel kapcsolatban vegyes érzelmeim vannak, de kívánom, hogy minden símán menjen, és minnél gyorsabban a karjaidban tarthasd a kisfiadat.

Lányok! A Rossmannban 99 Ft-ba kerülnek (189 helyett) a Kecskeméti húsos kajcsik (na, nem mindegyik, ha érdekel benneteket.

Gabi3! Valószínű elmegyünk már végre tornázni, ha nem jön épp lakást nézni valaki.

Anita! Mihamarabbi gyógyulást Beninek!
Én is imádtam "terhesnek" lenni. Bár mivel alapjáraton sem bírom a nagy meleget, eléggé tele volt már a hócipőm az uccsó 3 hétben. Nagy vágyam volt este, vagy hajnalban szülni(akkor tán nincs annyira meleg se), de ennek ellenére sikerült 13.40 -kor. Így alakult, de így is volt tökéletes.

Gigi! Én a klinikán némi hazugság árán kaptam képet a 12. heti uh-n. Azt mondtam Sikonak, hogy megígérte a Keresztúri. És kaptam, pedig nem így volt. Mindenesetre nagyon el kellett dugnom a képet, hogy mégy az "asszisztensnő se lássa meg".

Karmen! Ha jól esik, igyál.

Lottival ma nagyot csavarogtunk, el is fáradt rendesen, már horpaszt. Ma délben egy hatalmas adag répa+krumpli+csirkemellet habzsolt be, majd kipukkadt a hasa.

Jó éjt!

Melinda
melinda29

Zsofi,

en nem ertem miert inditjak a szulest? Azert mert nagy a baba? En meg ilyet nem is hallottam? Nem ugy van, hogy ha nagy a baba, akkor esetleg csaszar?
Na nem ertek hozza.

Melinda ,

a brokkoli pulykhussal is le van ertekelve?

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Katicabogár:
Gratula a babócához! Sok tejcit, és nyugodt éjszakákat kivánokKép

Karmen:
Vizügyileg nem tudok segiteni.
Igyál babavizet az tuti OK.Kép

Gabomamo:
Jázmint is tessék a profilodba betenni!!!

Zsófi:
Szoritok ezerrel!!!!
Szóval még elsejénél is hamarabb??
Mit jelent az hogy nagy a baba? mármint mekkorát saccoltak?
Igazán könnyű, gyors szülést kivánok.
Azt mégf nem is mondtad lesz bent valaki?
Kispapi? Meso?

Anita:
Beni jobban van? Remélem megállt a hasmars.

Gabi3
Flóci fülei birják a kiképzést?
Tényleg mikor kezdtek épitkezni?

Képzeljétek ma jöttem rá, hogy én ismerem azt a kisfiút, aki a multkor kiesett a kilencedik emeletrőlKép Szegény oltári szerencséje volt.

Nina
nina74

Gabomamo:
Holnap megnézzem itt a plázában? És ha le van értékelve vegyek neked? Ugyis megyek a védőnőhöz holnap arra, feldobom szivesenKép
Nina
nina74

Sziasztok!

Katicab: Gratula Kincső babához! Sok tejcsit és sok pizenést kívánok nektek! Írjál, ha időd engedi.

Karmen, Nina: Szóval, már lehet, hogy ez év őszén elkezdhetjük az alapot. A többit csak tavasszal tudjuk folytatni. Acélszerkezetes házat fogunk építeni. Még nem tudunk építeni, mert még nincs kijelölve a telek, nemhogy az összközmű...Sajna. Karmen: Szerintem ne igyál Anna vizet, mert sok a só benne. Vagy a nátrium? Valami ilyesmi, még a szülés előkészítő tanfolyamon mondta a védőnő.

Ti hogy aludtatok tegnap este, mert én szörnyen. Alig bírtam elaludni. Aztán a kis Manó meg hajnalban nem akart visszaaludni.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3

Zsófi: Akkor már nincs sok hátra, tuti. Remélem azért hamarabb beindul,mint ahogy indítják.
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?