Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Üdv MMM-s lányok, közben rátok leltem, de most már direkt. Remélem elolvastátok amiket írtam, egyáltalán nem titkolom a privát üzeneteimet ugyanis mi itt ismerjük egymást és mindent megbeszélünk.

Csajok!

A fenti csak azért volt, mert ráleltem arra az emberre itt a babaneten aki írta fentieket meg akinek írtam is az iwiw-en és idecsődítette a topikját hogy olvassák el amit írtam és hogy milyen is vagyok.

Hihetetlen mik vannak, még most is csak pislogok. De már nem sokáig, hív a Ricsi :D majd jövök még ahogy tudok, pusz :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

hopp :D :D :D :D és ilyennel kell kezdődnie :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!

MMM=ma megint megjött topik.

Kép
gabriel79

Rájöttem, köszi :wink: :D

Micsoda tervek Gabó! Olyan jó hogy így felpörögtek az események esküvő terén. Csuda jó lesz, és nagyon kevés idő van már addig :shock: :D

Ééééééés én is kb. hasonló dolgot fogok elkövetni ha megyünk jándékot venni a Ricsinek :oops: :D

Tesóka!

Zabaparti??? :wink: :D van még cici? :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gabó, jók a kilátások, bizti jó lesz itt a csónakházban is...nem a helyszín a lényeg, hanem a hangulat!!! Az meg szerintem jó lesz ;)

Tesóka, megvolt a zabaparti..épp fetrengek :D Apa valami istenien főz!!!!!!!!! Imádom!! :D

Akkor most az mmm-esek olvasgatnak minket? :D

Sziasztok MMM!!! Mi nem vagyunk rosszindulatúak, remélem hamarosan Ti is babáztok és nem a károgás tölti majd ki az életeteket... Szóval hajrá!

NNNnnnna. Így! :D

Kép
Kép
encu

Jaja a pasik csudajó szakácsok :D :D :D Lassan megyek, rámozdulok egy újabb pálcára, megéheztem :roll: :D

Olyan boldog vagyok, a Ricsi megint tanult valamit. Ha azt mondom hogy nem, akkor elkezdi rázni jobbra-balra a fejét. Háát asszem túl sokat hallotta már :oops: :D :D :D
Tegnap azt hittem hogy csak véletlenül rángatja a fejét de ma kiderült hogy direkt. Olyan nagy fiú már és haláli. Megyek is mert mindjárt hasra esik.

Tesóka pihi :wink: :D Evés után meg különösen édes a pihi :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!! Neked pihi vagy nekem? Vagy mindkettőnknek? :D

Most akkor együnk egy kis finit ;)

Kép
Kép
encu

Sehol senki? :D
Csak nem vasárnap van?? :D

Kép
Kép
encu

Pihi, Neked :wink: Nálunk csak éjszaka lesz egy kis pihi :D vagy :cry: majd meglátjuk holnap reggel :roll:

Most hogy lenyugodtam és átgondoltam ezt az előbbi szitut, szerintem totál félreértettem a csajt és túlreagáltam az egészet. Azt hittem hogy ő a babanetről karattyol, és az a legnagyobb baja hogy nem tudja hogy ki vagyok és csak ismik írnak a babaneten, stb. Közben meg nem is a babanetről írt hanem a saját kis mmm-s klubbjukról. A babanet csak véletlen összekötő. Hű de ciki. Előbb használtam a nagy pofámat mint az eszemet :oops: És még be is szoltam egy kismamának :oops: :oops: majd elsüllyedek :oops: genya :oops: :oops: lehet bocsánatot kéne kérnem a csajtol, nem lenne jó ha terhesen idegeskedne emiatt :?
Már csak ki kell derítenem hogy hol is van ez a topik hisz már úgyis nyilvánosan fut ez, majd megírom oda csak hol is van? A multkor elég kacifántosan jutottam el odáig :?

Hű, Csajok, tökre lelkiismeretfurdalásom lett :oops: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na rájuk is találtam és írtam is.... :roll: Remélem nem hari annyira rám a csaj :roll:

Na befejeztem az off-olást :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szia Momi

Szerintem ne kérj bocsánatot . teljesenigazad van akkor is ha csak a iwiw miatt irt ezt akkor se igy kellet volna é hát szerintem nem is
foglalkozik vele. de biztos nem idegeskedik

Hát én ma nem fötem vagyis turogombocot de olyan rossz lett hogy nem is értem mit szurtam el de ilyen roszat még nem csináltam holnap csak neyed tizen egy fele jövök .mert nö dr után a livit viszem angolra és ehet ha jo idö lesz akkor azt a 45 percet a Zoéval a játszon töltöm .

:lol:
anha

Tesóka, szerintem sem kellett volna bocsánatot kérned...minden volt a hangnemében, csak kedvesség nem...még ő is "beismerte"..igaz, rákente a hormonjaira..De ez nem magyarázat. Én is voltam mérges Apára a terhességem alatt, mégsem voltam tahó. Ez a nő meg az volt. És a gyerekével takarózik...No, mindegy. Ha már írtál, mindegy, de lelkiismeretfurdalásod ne legyen!!!! Véletlenül se!!!

Zsuzsa!!! Még mindig drukk, hpolnap meg egyből gyere mesélni, akkor is ha el vagy kenődve! NAgyon tudunk vígasztalni! De remélem nem lesz rá szükség!!! sŐT!! ;) :D:D:D

Kép
Kép
encu

Encu

Ha megadod a telo Számot

Küldök üzit . ha e vagyok tolakodó . :oops:

Remélem én is hogy lakom van vagy lakok . uristen szép s lenne 2 baba Apa megörülne szerintem négy gyrek . jaj . na de már megint tulpörögtem vátjuk meg a honapot :roll:
anha

Zsuzsa: 06702210253 :D

Kép
Kép
encu

Encu!

Te meg lökd az infót azonnal, bár nem leszek holnap egész nap :roll: Legalább lesz miért izgulnom :D Zsuzsáért és Barbiért is hogy mi van már :D :D :D :D

Amúgy köszi, hogy egyetértünk :D :D :D :D
Na, szóval azért jobban alszok hogy bocsánatot kértem. Szerintem gáz egy kismamának beugatni akármi van. Tudjuk hogy árt az idegeskedés és lehet hogy tényleg nagy ívben szarik az egészre de nekem így jobb volt. :roll:

Hű de izgi lesz a holnap, telis teli eseményekkel én meg pont megyek pestre korán reggel és csak délután jövünk haza :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, bezony! Lököm ám! (mit is? :D:D:D )
Te miért mész Pestre olyan sokáig?? (ha nem vagyok intim ;) )

Kép
Kép
encu

Móni!
Ő volt ugyan bunkó elöször, de te meg intelligens vagy, így a vihart elfújtad! :wink:

Szóval senki nem nézte meg a ruhát? :cry:
Vagy szerintetek giccses?
Na mindegy.

Zsuzsa!
Nagyon várjuk az infót!!!

Encu!
Hogy vagy?kiskarcsi aktív?
Mi finomat vacsiztok?

Niki!
Hol vagy?

Szisz!
Mesélj hogyan telnek a napjaid?
Babaszoba kész?

Kép
gabriel79

Gabó!

Nekem a pronovias 213 tetszik :roll: Bár az sem rossz amit kinéztél, hisz Flóra még pici lesz és olyan lesz benne mint egy angyalka. :D :D Szerintem az a lényeg hogy neked tetszen, Rólad szól majd :wink: :D Éééééééééés a ruha vagy az nagytitok? Habosbabos, egyszerű, fehér, más színű? jajj ott aztán vannak nagyon szépek :shock: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Kihagytalak :oops:

Megyünk a dédihez ebédre, meg temetőjárat lesz hogy ne kelljen 1-én menni a sok ember közé :roll: Amúgy igen, eléggé intim dolgot kérdeztél :wink: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gabó! Kicsit agyon pörögtem magam ma...2x mostam, felmostam, pakoltam, hajtogattam, sikáltam...nem tudtam lelőni magam.. és tisztára szar kedvem volt (most kicsit mintha jobb lenne). De nem tudom miért...!!! :?:
Kiskarcsi egész nap mocizott, de az előbb tényleg magához tért és kirúgta a bal oldalamat. Éreztem a kis lábát. Az apja is játszott vele..visszabökött neki, a kicsi meg válaszolt :D:D:D De persze én ittam a levét ;)

Tesóka, akkor jó, azt hittem megint valami begyűjtőkörútra mész ;)
Mi is megyünk holnap elméletileg Bp-re. Múzeumba, vagy valahova kicsit művelődni. Amíg még lehet. Mostanában már nem vágyunk moziba.. :D

Kicsit éhes vagyok..de anyum csak nem hív, hogy kész lenne a pogi... :lol: 8) :wink:

Halihó! Lányok!!!

Kép
Kép
encu

Momi

hogy ha te is elküldöd a teloszámot akkor neked is irok és akkor te is kapod az infot azonnal :lol:

ha jo ha rossz . :?
anha

Gabó, nekem is tetszik a B, de az A is nagyon helyes. Attól függ, neked milyen ruhád lesz :D JAaj, én annyira szerettem esküvői ruhában lenni....!!!! Tisztára királylánynak é$reztem magam! És Karcsinak is nagyon tetszettem ;)
Jó lesz nagyon! :D

Kép
Kép
encu

Gabo

nagyon szépek a ruha

Encu igen egy menyasszony igazi királylány . Én nekem az alkalmi ruhák is tedszetek .fel tudnák venni belölük egy párat . :lol:
anha

Sziasztok!

Még mindig utálom ezt a -1 órát :x szerencsétlen Ricsi előrébb van azzal az órával, totál borult a napirendünk :evil: :evil: Másvalakinél is bekavart ez, vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsések? :shock:

Gabó!

Igazad van, ő kekeckedett először. Normál esetben kért volna a halál bocsánatot de ő a hormonjaira hivatkozott, mint babás. Babás embert nem bántok. Inteligens :shock: ki? Ha az lettem volna, nagy ívben sz@rtam volna a fejére, úgy mint a legelső üzijénél. Hát ez egy ilyen nap, minden pocsékul alakult de mindjárt vége és új nap virrad :roll: :D :D na mostmár tényleg off-olom a témát :o

Na sír a Ricsi, majd jövök még

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hát, igen...néha jó, ha az ember különlegesnek érzi magát :)
Minden nap uncsi lenne, de azért párhavona kellene egy-egy ilyen nap, nem? Amikor nagyon szépre megcsinálnak ;)

Na jó, nem álmodozom.. :D

Timci! Merre vagy? UGye nem fordultál be?!

Lányok!!! Még korán van!!! Ki merre csavarog?

Kép
Kép
encu

Tesóka, lehet, hogy én is ezért vagyok ilyen kettent, mert óraelőreállítás volt...Már fél 6kor koromsötét?!?!!?!?! FÚÚÚÚÚJ! :D

Kép
Kép
encu

Na még valami lemarad aztán tényleg soha többé ki sem nyitom ezügyben a szám. Szóval még azért is kértem bocsit, mert bunkó voltam. Az az ő sara hogy kivel mit enged meg. Nem akarok bunkó lenni, hisz a Ricsi tőlem/rólam vesz majd példát. Jó még nem most, de valahol el kel kezdeni :roll: :lol:

Már most látom hogy pocsék éjszakánk lesz. Ismét fáj a fogacsak, tüzel szegénynek az arca ezerrel, sír, nem bír alukázni. Lehet később kap megint fájdalomcsillapítót :? Tudtam hogy még nincs vége a napnak, pedig péntek sincs meg 13 sincs :shock:

Tesóka!

Már akkor sötét volt??? Fel sem tűnt, bááár megjegyeztem anyóséknak hogy hogy be van borulva. Ezek szerint az éccaka borult már akkor ránk :evil:

Gondolom hogy tetszettél Karcsinak :wink: :D :D :D hisz elvett :wink: :lol:

Tényleg, mennyi ismeretség után jött az esküvő? Többieknél?

Tényleg, többiek merre csaviznak????? :shock:

Asszem eltűnök aludni egy kicsit, mindjárt hazaér apa melóból, sőt ha jól hallom most ált meg a ház előtt :D :D :D megyek letámadom :roll: :D

Ha nem jönnék jóccakát!

Zsuzsa!
0630-380-7632 de nem muszály, ha nem akarod. Bírok várni délutánig :wink: :D meg úgyis tudom az eredményt.... :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Az előbb írtam egy csomót, de elszállt. :x

Móni nálunk sem jobb a helyzet az óraátálással kapcsolatban. Ugye Nonónak nyolckor van alvás, most pedig alig tudtam húzni neki fél nyolcig hogy még ne aludjon, aztán végülis hagytam.
Most majd szép fokozatosan vissza kell szoktatni a nyolc órára. :roll:

Voltunk a babaexpon. :D
Teljesen más mint a börze. És nem voltak ezren, mindenki figyelt mindenkire, szóval nyugodtan lehetett menni babákkal is.
Szerintem leginkább kismamáknak érte meg kimenni, mert rengetek kismama ruha volt, újszülött rucik, babakocsik stb. És tényleg ingyenes volt a 4 d, és nem is vártak rá sokan, csak 3-an.
És kaptunk egy csomó jó dolgot.
Pl: 2 óra ingyenes babamasszázs, 2 óra ingyenes babaúszás, 2x1000ft-os kupon fehérneműre, 2x6000ft-os kupon szállodába ha min. 2 éjszakát töltesz ott, és még asszem két bababoltba 10%-os kedvezményt. Most ennyi jutott hirtelen az eszembe.

Venni akartunk Nonónak etetőszéket, de amilyet mi szerettünk volna az nem volt, így kapott egy járókát. :lol:
És tök jól jártunk, mert az üzletben 25.000ft, meg a neten is mindenhol annyi, megnéztem, és itt most akcióban 18.000ft-ért megvettük.
Jó nagy, két gyerek is simán elférne benne. :) 118X110-es.

Kép
niki+baba

encu-dehogy fordultam be.Csak nincs yurelmem ehez a kocsog nethez,meg egesz nap nem voltunk itthon,meg foztunk,meg Atticy ma nem igen aludt,igy vele is jatszani akartam.Most se alszik.Hintazik es jatszik a kedvenc elefantjaval. :lol: Jah es kopdosodik. :lol:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Gabó!
Nagyon jó szülinapja lesz Flórababának. El lesz halmozva egy csomó ajándékkal! :wink: Biztos élvezni fogja!

Nagyon szép a kisruha amit kinéztetek!!! Ez arany színű, vagy barnás árnyalatú?
Gondolom akkor most már kezdődik a szervezkedés az esküvőre is. Jajj én azt úgy élveztem. :D

Encu!
Holnap???

Ja és a lényeget nem is meséltem!
Anyuéknál volt Nonó és vittünk a keresztcsajoknak. Nonó előtt elkezdtük dobálni, és folyamatosan nevetett rajta. Azt hittem megzabálom, nagyon édes volt. :D

Kép
niki+baba

Tesóka, 2005.06.01-én jöttünk össze :D

Niki, örülök, hogy jó élmény volt...mentem volna én is, tudod, de amilyen befordult voltam ma biztos csak zsörtölődés lett volna... :oops: :lol:

Timci, akkor jó :D Jó napotok volt, az a lényeg!! :D

ÉHES VAGYOK!!!!

Kép
Kép
encu

Niki! Mikor? :D

Kép
Kép
encu

11 körül nekem jó.

Kép
niki+baba

Ok, előtte azért rádcsörgök, ok? :D
De nem zavarok ám sokáig, ne aggódj ;)

Kép
Kép
encu

Jaaaj, Apa elrohant lefeküdni!!! Rohanok én is utána ;) :D:D:D
MEg hátha szunyálok egy jót!

Jó éjszakát mindenkinek!!!! Cupp!

Kép
Kép
encu

Okés, várlak!
Nem zavarsz. :lol:

Zsuzsa, szurkolok neked hogy legyen babó!!!!!!

Csilla!
Jól vagytok? Minden ok?

Lányok én mentem aludni, mert már lecsukódnak a szemeim. :?
Jó éjszakát!!!!!

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Látom megint lekéstelek Titeket! :cry: Szép álmokat :wink:

Megyek én is a fiúk mellé :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Drukoljatok

Encu Moni Küldöm az infot :lol:
anha

Sziasztok lányok!

Annyi mindent írtatok az elmúlt 1 napban, nem biztos, hogy mindenre és mindenkinek tudok reagálni!

Gabó!
A Flóra ruhája szó szerint tündéri, biztos egy kis angyal lesz benne! :lol:

Szisz!
Megkérdezhetem, hogy kinél fogsz szülni a Szt. Imrében? Elvileg én is ott szülök majd, de egyenlőre nekem még átláthatatlan a helyzet! Pl.: ha bajom van köteles-e egyből odavinni a mentő, ahol a fogadott orvosom van, vagy a SOTE lesz a célpont, mivel Batta oda tartozik?!

Móni!
Ne idegesítsd magad az iwiw-es csajon! Neki sem volt jó napja, és hirtelen te is kicsit idegesebben reagáltál! Kialudtátok magatokat, mára már se te se ő nem emlékékszik az egészre!
Ja és hogy mikor jöttünk össze a párommal? 1997. 10. 04-én! Idén volt a 10 éves a kapcsolatunk. (De ez már a második próbálkozás volt, mert előtte már jártunk egy hétig! De ez hosszú és nevetséges történet így utólag visszagondolva! Szerintem akkor még túl fiatalok voltunk, kellett az a pár év nekünk, hogy most itt tarthassunk! :lol: )

Encu!
A fiúk tegnap tök nyugisak voltak, szinte észre sem vettem, hogy van bent valaki! Ahogy emlékszem 2-3 rúgásocska volt csak!

Niki!
Azt tudtam, hogy melyik úton laksz, de nem tudtam betájolni, hogy annak melyik részén!

Zsuzsa!
Mostanra már túl vagy a dokin, remélem Lívit a föld felett 5 cm-rel vitted angolra a boldogságtól! :)

Most ennyi voltam, megyek zuhanyozni, aztán irány Érden a Munkaügyi hivatal! Remélem gyorsan végzek és ebéd környékén itthon leszek! :roll: :roll:
rnecsi

Csajok!
Most nekem szállt el az agyam!
Vettem a teszveszen egy 2 részes overallt.
Írtam is a csajnak utána (ez volt két hete) és 25.-én írta, hogy megnyertem.
Válaszként írtam, hogy tudom, de küldje el a számlaszámát utalom a pénzt!
Erre ő másnap nem küldi a számot, hanem küldi a linkjét, hogy még nézelődjek nála.
Válszként írtam, hogy köszi, de egyenlőre csak ezt kérem.
Elküldi a számát szombat este, én visszaüzizek, hogy ok., hétfőn adom apénzt.
Mire ő:
Na jó!Viszont ha kedden nem lesz a számlámon újra visszateszem licitre, mert már két hete várok!
Szerintetek most tényleg én vagyok a hülye?
Szívem szerint elküldeném melegebb éghajlatra és visszamondanám, de most ráhagyom viszont a stílusáról ejtek néhány szót az értékelésben. :evil:

Zsuzsa!
Nagyon várunk!

Csilla!
Már megint a munkaügyi??? :shock:

Szisz!
Igen engem is érdekel, hogy kinél fogsz szülni!
Mert én is ott szültem! :lol:

Kép
gabriel79

Szaisztok

Nem vagyok terhes de nem tudják mi van . jövöhét szerdán kell menem uhára ha adig nem jön meg Mást nem tudnak
anha

Gabo

Eza nö egy k csog ilyet még nem is halottam

Mi 1996 10. 02 jöttünk össze és 98 .06.27 én volt az esküvönk
anha

Lányok

Remélem senkit nem bánto meg ezzel

http://www.freeweb.hu/mjd/gyertya/gyertya.php
anha

Sziasztok!

Mi ez a pangás???

Zsuzsa!
Sajnálom, hogy nincs bent babó, de előbb vagy utóbb biztosan lesz. :wink:

Gabó!
Ezekután még elküldöd a pénzt? Én tuti nem küldeném, nem tűnik valami megbízhatónak a csajszi!!!!

Csilla!
Mekkora már a pocid? Tegyél már fel képet róla légyszi.

Móni merre csavarogsz???

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Megjöttem nagy nehezen, és most már biztos, hogy jövőhónap közepén cseppen valami a munkaügyitől! A csaj azt mondta, hogy a legmagasabb összeget fogom kapni (72500 Ft), amiből 8,5% Tb lejön! Kiváncsi leszek, hogy ez magyar forintban mit fog takarni! Legközelebb január 8-án kellene mennem, már ha addig egyben leszek még! :lol:

Zsuzsa!
Sajnálom, hogy nem találtak semmit! Reménykedjél még, mert mikor kiderült, hogy terhes vagyok, akkor az UH-n szerdán nem láttak semmit, csütörtökön mégis zebrás lett a teszt! :wink:

Niki!
Lassan csinálni kellene pocakos képeket, ha elkészültek, dobok majd ide is belőle! :lol:
rnecsi

CSilla

hát éni sremélem Beszéltem a maxe dr telon ö azt monta szrdán a reggil elsöböl teszteljek azt majd beszélünk . isten igazábol nem is az a baj hgy nincs baba hanem az Zavar hogy akkor mi a loszar van mért nem jött meg mi atököm van mult honapba Szeptemberbe védketönk megjött ahogy anagykonyvbe meg van irva . akorr amikor kellet és most meg hogy nem védekezteünk akkor meg nem jönn meg egyböl .

Értitek mit akarok mondani
anha

Sziasztok!

Hű, már megint mennyit írtatok! Látom zajlik az élet!
Tegnap már nem tudtam jönni, mert Apája estig itt ült a gép előtt.

Ma takaritottam, de főzni még kéne, csak nincs kedvem :S
Lusta dög vagyok!

Encu
Én nem siettetem Marcit! :)
Apájának a megérzése ez a 2-3 hét :) De szerintem azért, mert ő jobban be van sózva, és jobban izgul mint én! :)
Én már mondtam Marcinak, hogy ha lehet, akkor minimum a 38. hétig maradjon a pocakban :)
A türelmetlenségem meg szerintem azért van, mert már "sehogynemkényelmes" meg "nagyonfeszülmárapocak" :)
Egyébként ezen én is gondolkodtam már, hogy hiányozni fog a pocakom :D

Momi
A lényeg, h a te lelkiismereted tiszta :)
Amúgy itt a lakcsin van ám jövés-menés :)
Pesthez képest persze nyugis, de Érd... áááá... ott kb. a szomszédokat láttam de ők meg nagyon idegesitőek voltak!
De annyira, hogy a kertben sem volt kedvünk kint lenni, akkor meg ugye minek a kert?!

Mi 2002 december 6-án ismerkedtünk meg Apájával, nevettünk is, amikor a doki dec. 6-ra kiírt Marcival :D
Az esküvő pedig idén október 6-án volt, szóval még friss házasok vagyunk :D

Gabó
Nagyon tündéri Flóra ruhácskája! :)
Ja, amúgy nem lesz most még babaszoba, csak babasarok, és sajna nincs még kész, de körvonalazódik...
Még van jó pár zsákunk, amit ki sem pakoltunk, de ami késik nem múlik :)
Ügyeletesnél fogok szülni, mert későn jutott eszembe, hogy szólni kellene a dokinak. 24. hétben voltam, amikor kérdeztem,
de azt mondta, h decemberre már nem vállal több szülést, de a többi dokiról is lekéstem... hát ez van. Utána mondták nekem ott kismamik, hogy a 12. héten már lestipsi-stoppolják a dokikat, nekem meg akkor még eszembe sem jutott a szülés...

Csilla
Nem tudom, ezekben a dolgokban nem igazán vagyok képben, hogy kit hova kell vinni... De sztem ha van fogadott dokid, akkor oda visznek, ahol a dokid van... legalábbis gondolom. Azt sem tudtam, hogy batta a Sotéhoz tartozik.
Én viszont lakhelyem szerint a Szt. Imrébe tartozom, mert az állandó lakcimem a XI. kerben van, és ide még ideiglenesre sem vagyok bejelentkezve egyenlőre

Zsuzsa
Még lehet ott babó azért! Ha meg most nem, hát akkor következő hónapban!!!

húú, már megint mennyit írtam! :oops:

Szisz

szisszka

Sziszka

Én is igy godolom végülis az egy honap védekezést leszámitva tavaj szept ota probálkozunk mit nekünk még egy honap :?
anha

Sziszka

egyébként itt lakunk egymás melett
anha

Lányok!
Ha már a karácsonyi hangulatnál tartottatok! Valakinek nincs véletlenül néhány (10-15 db :lol: ) bébiételes üvege?
Idén spórolós karácsonyunk lesz, így az ajándék csak jelképes lesz:
Egy pici üvegben, olajos magok (dió, mandula, mogyoró, mazsola, aszalt gyümölcsök apróra vágva, stb) és az egész felöntve mézzel.
Jól is néz ki, és nagyon finom nasinak, pár kiskanállal téli estéken...
A kisebbikfajta bébiételes üveg meg is felelne a célra, a tetejére köralakú csomagolópapírt kötöznék egy mutatós kis zsineggel, és rá lehetne írni, hogy kinek-minek...
rnecsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?