Sziasztok!
Hű, már megint mennyit írtatok! Látom zajlik az élet!
Tegnap már nem tudtam jönni, mert Apája estig itt ült a gép előtt.
Ma takaritottam, de főzni még kéne, csak nincs kedvem :S
Lusta dög vagyok!
Encu
Én nem siettetem Marcit!
Apájának a megérzése ez a 2-3 hét
De szerintem azért, mert ő jobban be van sózva, és jobban izgul mint én!
Én már mondtam Marcinak, hogy ha lehet, akkor minimum a 38. hétig maradjon a pocakban
A türelmetlenségem meg szerintem azért van, mert már "sehogynemkényelmes" meg "nagyonfeszülmárapocak"
Egyébként ezen én is gondolkodtam már, hogy hiányozni fog a pocakom
Momi
A lényeg, h a te lelkiismereted tiszta
Amúgy itt a lakcsin van ám jövés-menés
Pesthez képest persze nyugis, de Érd... áááá... ott kb. a szomszédokat láttam de ők meg nagyon idegesitőek voltak!
De annyira, hogy a kertben sem volt kedvünk kint lenni, akkor meg ugye minek a kert?!
Mi 2002 december 6-án ismerkedtünk meg Apájával, nevettünk is, amikor a doki dec. 6-ra kiírt Marcival
Az esküvő pedig idén október 6-án volt, szóval még friss házasok vagyunk
Gabó
Nagyon tündéri Flóra ruhácskája!
Ja, amúgy nem lesz most még babaszoba, csak babasarok, és sajna nincs még kész, de körvonalazódik...
Még van jó pár zsákunk, amit ki sem pakoltunk, de ami késik nem múlik
Ügyeletesnél fogok szülni, mert későn jutott eszembe, hogy szólni kellene a dokinak. 24. hétben voltam, amikor kérdeztem,
de azt mondta, h decemberre már nem vállal több szülést, de a többi dokiról is lekéstem... hát ez van. Utána mondták nekem ott kismamik, hogy a 12. héten már lestipsi-stoppolják a dokikat, nekem meg akkor még eszembe sem jutott a szülés...
Csilla
Nem tudom, ezekben a dolgokban nem igazán vagyok képben, hogy kit hova kell vinni... De sztem ha van fogadott dokid, akkor oda visznek, ahol a dokid van... legalábbis gondolom. Azt sem tudtam, hogy batta a Sotéhoz tartozik.
Én viszont lakhelyem szerint a Szt. Imrébe tartozom, mert az állandó lakcimem a XI. kerben van, és ide még ideiglenesre sem vagyok bejelentkezve egyenlőre
Zsuzsa
Még lehet ott babó azért! Ha meg most nem, hát akkor következő hónapban!!!
húú, már megint mennyit írtam!
Szisz