SZiasztok!
Tényleg rengeteget írtatok! Annyit szeretnék én is írni, de egy része az idő, más része az Adri által írt "hülyülés" akadályozza!
Adri! Pontosan ez van nálam is hülyülés terén. Csak már 4 éve tart.
Félek véglegesült.
Meri, nem tudom milyen priviről van szó
, de minden veled kapcsolatos dolog érdekel, szóval énis-énis-énis.
Arwen! Mindkét könyv detto.
És Szeri, a ti nyuszitok is ismerős!
Olvasás nálunk is megy ezerrel. Lilláról kismillió olvasós kép van, és most is az a kedvence. A múltkor Tescoban tört ki öröm újongásba, mikor meglátta a sok könyvet!
Én meg totál büszke vagyok rá, azt hiszem végleg megfertőztem!
Pinkiné
kismama, amit írsz ismerős. Engem UH se győzött meg, megvoltam győződve róla, hogy tévedtek...........
Tök jó a tesz sztorid, valami ilyesmi képzeltem.
Teljesen normálisak a kételyeid! A para........ na a többiek leírtak mindent róla.
Sapi édes Atin! Mi is vettünk, de kicsi lett. Laci visszavitte cserére, de ugyanakkorát adtak neki!
Ezeken ki vagyok akadva, ha emberem megy ilyesmiért, mindenhol kihasználják, hogy nem ért hozzá.
Na, mindegy, Ati igen okos, komoly könyvbarát!
Eszméletlen helyes.
Marci és Lilla, haláli. Ez a töprengő szakállvakargatós kép......
Most mi helyzet velük? Hogy viselik egymást?
Marietta
kismama!
Hát nekem fura amit írsz, én is őszinte leszek. De aztán belegondoltam, és én ez érezném 3-as ikrekkel, és így már átérzem a félelmed. Így, az isten háta mögött, kocsi nélkül, 2 gyerekkel, olyan buszokkal, amikre nem fér fel a babakocsi, tudom mit érzel. Sokat sírok ez miatt, és gyötör a bezártság engem is! De nincs olyan pillanat, amikor a gyerekek szemébe nézve ne érezném, hogy akkor is megéri, és csak átmeneti állapot! Mire ténylegessé válik a "problémás" része az ikergyerekes létnek, addigra kezedbe lesz a miértje, és már nem tűnik olyan vészesnek mint így! Tudom jelenleg ezt nem "érezheted" át, de talán, ha ismételgeted magadban, kicsit enyhíti a félelmeket! Úgy még sohasem volt, hogy valahogy ne lett volna!
Ágota! Szuper jókat írtál! Nálunk is úgy van, hogy ha megértjük miért cselekszik bizonyos dolgokat az ember, más a hozzá állása!
Már mondtam tudom
, de ha te is ilyen beállítottságú vagy, még egyszer ajánlom a Nevelés Mindennapi Művészete című könyvet.
Amúgy csomó asztrológiai oldalon is láttam ajánlott könyvként, ezért is esett erre a választásom.
Csongi szerintem hasonlít rád, de magamat én se látom a gyerekben………
Azt viszont igen, milyen sokat változik az arc formája. Eleinte Lilla kiköpött apja volt. Ma már egyáltalán nem mondanám rá ezt!
Ma szuper éjjel volt! Éjfélkor feküdtünk, ekkor gyerekek már aludtak. Oli 10-kor, Lilla 11-kor. Oli éjjel 5 kor kelt. Szopiba beájult, ez kb. fél óra volt, közben én is szunyókáltam. Erősen fohászkodtam közben, és meghallgattatott. Legközelebb 9-kor kellet.
Még ilyeneket, sokat!!!!!!!!!!!!!!
Szeri! Tisztára Lillámat írtad le! Annyi különbséggel, hogy ő még csak nem is nyáladzott.
Közvetlen fogkibújás előtti éjjel sírt. Így alkalmanként 1 álmatlan éjjel volt miattuk, de ugye megesett, hogy egyszerre 4 jött, így azt is 1-el tudtuk le!
Remélem Bali olyan bébi lesz végig, mint Lilla.
Oli is álom, de Lilla Fifi........
Köszi, használt a meleg a vesémnek. Nagyon rosszul jönne még egy gyógyszeres kezelés is most.
Köszönöm a reagálásokat a képre, arik vagytok!
Nem tudom még mit akartam!
Ja!!!!!!!!!!!!!!
Vivi gratulációit küldi a friss kismamiknak, többieknek továbbra is drukkol!!!!