Új privát üzeneted érkezett!

vagyis de hülye vagyok, szóval a &frac12 = 1/2-el. Remélem értitek...

na mostmár lekopok
szerika

Sziasztok!!!!

Na megjöttem a klinikáról! És gratuláltak hogy itt bizony tényleg baba van!!!!!!!!!!!! 303 a HCG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerdán uh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Addig még izgulhattok!!!! :lol: :lol: Hogy hányan is vagyunk!!!!!!
Na meg én is!!! De azt mondták hogy az még nem lesz 100% mert ha többen lesznek akkor lehet még szívódik fel vagy azt is mondták hogy lehet még csak egyet látnak aztán a következőn lehet már ketten lesznek!!!!!! :shock: :shock:

Hát lányok őszinte leszek mint mindig!!! Ezért kérlek ne kövezzetek meg amit írni fogok!!!!

A párom nagyon szeretné ha ketten lennének a 3tól már kicsit parázik!!!! :lol: :lol:

Én viszont csak egyet szeretnék!!!!!!!!!!!! Nagyon vártam már erre hogy végre kismami legyek de engem pánikoltat hogy esetleg ikrek lesznek!!!! Semmi segítségem nem lenne és sok lenne az nekem egyszerre!! Ki se bírnék mozdulni a lakásból. Ugyanis a 10-en lakunk és már ikerkocsival nem is férnék be!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :? Hát most így gondolom!!!!
csipcsab

Mármint a liftbe nem férnék be!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ez lemaradt!!!!!
csipcsab

Marietta,
annyira örülök nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én biztos voltam benne,hogy baba van a dologban :wink:
Nem kövezünk meg, illetve én most a magam nevében beszélek. Néha amikor Gáborka nagyon aktiv, estére hulla vagyok és arra gondolok, hogy milyen jó, hogy nem ketten vannak egy koruak. Nem is tudnék akkor foglalkozni játszani velük, mert annyira leterhelne a körülöttük lévő teendő. Persze biztos megoldanám valahogy, mert ez erről szól :lol: és persze ha a következő alkalommal ikreim lennének nem küldeném vissza az egyiket :lol: :lol: de én is úgy tartom, hogy szépen egymás után a legtutibb a dolog. Szóval én drukkolok, hogy ezalkalommal EGY gyönyörű szép babád legyen.

Szeri,
MÁZLISTA :) irigyellek de nagyon. A doki néni írt fel Beba 2 HA tápszert, mert elmúltunk 6 hósak. Most ettől várom a megváltást. Ja és kiváltottam a HA tejpépet is, ma délután adom először. Kiváncsi vagyok. Ez Milupa Milumil HA pép.

Kép
Kép
adrienna

Én már most sem nagyon férek be a liftbe a babakocsival :?

Kép
Kép
adrienna

Reggel óta fúrnak és kopácsolnak felettünk. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil:

Akartam kérdezni, hogy a téli, esős időben a levegőztetést hogyan lehet megoldani? :oops:

Kép
Kép
adrienna

Még mindig én, igérem utoljára :oops:
Gáborka 2-szer szokott ebédelni. Egyszer fél 1 körül, főzelék + pici tápszer, mert a főzelékből még nem nagyon akar sokat enni. Után 2 körül eszik egy nagy tápszert, mert nagyon éhes. 5-kor újra enni akar. Nem értem... Mondjuk ez még az újszülöttes tápszer... :roll:

Kép
Kép
adrienna

SZiasztok!

Tényleg rengeteget írtatok! Annyit szeretnék én is írni, de egy része az idő, más része az Adri által írt "hülyülés" akadályozza!

Adri! Pontosan ez van nálam is hülyülés terén. Csak már 4 éve tart. :roll: Félek véglegesült. :twisted:

Meri, nem tudom milyen priviről van szó :oops: , de minden veled kapcsolatos dolog érdekel, szóval énis-énis-énis. :lol:

Arwen! Mindkét könyv detto. :lol: És Szeri, a ti nyuszitok is ismerős!
Olvasás nálunk is megy ezerrel. Lilláról kismillió olvasós kép van, és most is az a kedvence. A múltkor Tescoban tört ki öröm újongásba, mikor meglátta a sok könyvet! 8) Én meg totál büszke vagyok rá, azt hiszem végleg megfertőztem! :lol:

Pinkiné kismama, amit írsz ismerős. Engem UH se győzött meg, megvoltam győződve róla, hogy tévedtek........... :roll: :oops: :twisted:
Tök jó a tesz sztorid, valami ilyesmi képzeltem. :D Teljesen normálisak a kételyeid! A para........ na a többiek leírtak mindent róla. :wink:

Sapi édes Atin! Mi is vettünk, de kicsi lett. Laci visszavitte cserére, de ugyanakkorát adtak neki! :evil: :evil: :evil: Ezeken ki vagyok akadva, ha emberem megy ilyesmiért, mindenhol kihasználják, hogy nem ért hozzá. :evil: :x
Na, mindegy, Ati igen okos, komoly könyvbarát! :wink: Eszméletlen helyes.
Marci és Lilla, haláli. Ez a töprengő szakállvakargatós kép...... :mrgreen:
Most mi helyzet velük? Hogy viselik egymást?

Marietta kismama!
Hát nekem fura amit írsz, én is őszinte leszek. De aztán belegondoltam, és én ez érezném 3-as ikrekkel, és így már átérzem a félelmed. Így, az isten háta mögött, kocsi nélkül, 2 gyerekkel, olyan buszokkal, amikre nem fér fel a babakocsi, tudom mit érzel. Sokat sírok ez miatt, és gyötör a bezártság engem is! De nincs olyan pillanat, amikor a gyerekek szemébe nézve ne érezném, hogy akkor is megéri, és csak átmeneti állapot! Mire ténylegessé válik a "problémás" része az ikergyerekes létnek, addigra kezedbe lesz a miértje, és már nem tűnik olyan vészesnek mint így! Tudom jelenleg ezt nem "érezheted" át, de talán, ha ismételgeted magadban, kicsit enyhíti a félelmeket! Úgy még sohasem volt, hogy valahogy ne lett volna! :wink:

Ágota! Szuper jókat írtál! Nálunk is úgy van, hogy ha megértjük miért cselekszik bizonyos dolgokat az ember, más a hozzá állása!
Már mondtam tudom :oops: , de ha te is ilyen beállítottságú vagy, még egyszer ajánlom a Nevelés Mindennapi Művészete című könyvet. :wink: Amúgy csomó asztrológiai oldalon is láttam ajánlott könyvként, ezért is esett erre a választásom. :wink:

Csongi szerintem hasonlít rád, de magamat én se látom a gyerekben………
Azt viszont igen, milyen sokat változik az arc formája. Eleinte Lilla kiköpött apja volt. Ma már egyáltalán nem mondanám rá ezt!

Ma szuper éjjel volt! Éjfélkor feküdtünk, ekkor gyerekek már aludtak. Oli 10-kor, Lilla 11-kor. Oli éjjel 5 kor kelt. Szopiba beájult, ez kb. fél óra volt, közben én is szunyókáltam. Erősen fohászkodtam közben, és meghallgattatott. Legközelebb 9-kor kellet. :lol: Még ilyeneket, sokat!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Szeri! Tisztára Lillámat írtad le! Annyi különbséggel, hogy ő még csak nem is nyáladzott. :lol: Közvetlen fogkibújás előtti éjjel sírt. Így alkalmanként 1 álmatlan éjjel volt miattuk, de ugye megesett, hogy egyszerre 4 jött, így azt is 1-el tudtuk le! :wink: Remélem Bali olyan bébi lesz végig, mint Lilla. :wink: Oli is álom, de Lilla Fifi........ :roll: 8)
Köszi, használt a meleg a vesémnek. Nagyon rosszul jönne még egy gyógyszeres kezelés is most.

Köszönöm a reagálásokat a képre, arik vagytok! :oops:

Nem tudom még mit akartam!

Ja!!!!!!!!!!!!!!

Vivi gratulációit küldi a friss kismamiknak, többieknek továbbra is drukkol!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Ja, én is akartam kérdezni, hogy ti már téli cuccosba viszitek ki a bébiket??????

KépKép
KépKép
fioona

Én vettem neki egy vastag polár overalt, abban viszem.

Szerintetetk a rizspép vagy a gabonapép a jobb? Mindkettő hipoallergén

Kép
Kép
adrienna

Gxorsan! Képzeljétek, Csonginak kint van a fogacskája. Hogy mikor jött ki, azt nem tudom, mert ez alul van, én meg a felsőt sasoltam állandóan, persze az alsót nem nagyon láttam. De most vettem egy olyan tanulószettet, amit Adri mondott, és beleturiztam a kis szájába (NAGYON ÉLVEZTE, kérte vissza), és ott látom, hogy ott a fogacska. Tegnap megharapott és nagyon fájt, most már értem, miért... :lol: Egész jól átvészeltük ezt a fogacskát. Persze lehet, ezért kel fel gyakran, csak szerencsére Ő nem sír, tehát nem fájhat annyira.

Adri, most olvastam, hogy először a gluténmentes megoldásokat válasszuk!!! Nézd meg, mi van ráírva (persze a hipoallergén, lehet ezt jelenti, nem tom)

No megyek, mert bekaksizott Őfelsége és szól.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

nem bírtam ki, h ne írjak Nektek! :lol:

Adri, én első gyerek után éreztem nagyon erősen a memóriaropmlást, ami vszínű nem is az, csak vmi kiemelés az emlékezetünk részéről, h a babával kapcs. dolgok jobban megmaradnak bennünk. azélrt térek ki erre, mert én volt, h komolyan megijedtem, h ez így marad és atyaég, mi lesz így velem ,a munkámmal stb., de aztán lassan, fokozatosan visszaállt a régi memóriám! most nem tudom, miylen, most már nem is várom el magamtól, h mindenre emlékezzek! :D :oops:

Az is jó, Ragota, ha megírod, meléyik szám, akkor már én is meg tudom keresni, ksözi szépen. sok hasonlót olvastanm már, de ez extra részletesnek és tudományosank tűnik.

Marietta, nem kövezlek meg én sem - szép is lenne -, sztem ne parázz ezen, el fog midnen rendeződni! És tényleg megyek dajkálni, nem viccből írtam! És van olyan, h Otthon segítünk szolgálat, gyerekszerető anmyukák-nagymamák ingyen segítenek, csak azért, mert tudják, milyen az, mikor csodálatos, de borzasztó nehéz. Ahol a szükség, ott a segítség, mondta mindig Dorka dédimamija, és hidd el, így is van!

Ja, és én örülök, mikor sokat írtok!!! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, gyönyörűek egyützt (is)!

Attitól és Balázstól is továbbra is olvadok, mint a vaj!
csinál6tunk olvasós képsorozatot is, majd mi is nevezünk!

Kép

Kép
nán-dorka

ja, most jobb volt 1 picit az éjszakánk ekünk is, mint Fioéknak!

Ragota, gratula a foghoz!

Adri, a félévhez!

Arwen,m a forduláshouz!

Kép

Kép
nán-dorka

na itt szovegel mellettem a jarokaban,meglatjuk meddig hagy irni....

Nandorka,
koszi a gratut,de mar regota fordul hasrol hatra :lol: Csak forditva nem,de hat raer :wink:

Ragota,
wow,tokjo,hoyg kint van a fogacska!Bizony nagyon eselyes,hogy emiatt keleget Csongi...
Csongi sztem is Rad hasonlit!!!!!!!Ezt mar korabban is irtam,sztem nagyon!!!!!!!!
Erdekes,nalunk,mindenki azt mondja,tiszta Apja,en is ugy latom.
De jol esik,hogy engem is latsz benne :lol: :lol: :lol:

Nekunk is jo volt ez az ejszaka is (meg a tegnapi is :lol: ),este 9-6ig szundi :lol: :lol: aztan meg volt kis visszaalvas is.

Szeri,
Balazs nagyon edes a kepeken!Olyan nagyfiu!Jo sulyban van,na es milyen hosszuuuuuuuuuuuu :lol: :lol:
Hat igen,egyenkonyv :wink:
Majd teszek fel keresztelos kepeket :wink: 22en leszunk Attilaval,de ez a szuk csalad :oops: Etteremben,igen,mert Dragam az igazgatoja az etteremnek :lol: :lol: :lol: A pelus nalunk sem sokaig marad a helyen,gyuri,gyomoszoli,kiszedi maga alol,szinten :wink:

Marietta,
Eloszor is gratulalok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szivbol!!!!
en sem kovezlek meg,dehogy!!!!!
Viszont:en azt gondilom,hoyg a Joisten eros embereknek ad nagy feladatot!!!!Igy ha tobben lesznek,meg fogsz vele birkozni,hidd el!!!!
Nekem van ikres ismerosom,es az eleje,az nehez valoban,de mar par honapos koruktol egymassal jatszanak,nem beszelve arrol,amikor mar 1-2 evesek,akkor meg szinte eszre sem veszed oket!Persze akkor is kettot kel etetni,oltoztetni,furdetni stb,de hidd el,szazszorosan megterul a szeretetuk altal!!!Ez egy gereknel is igy van!
nehez,de hidd el,meg fogsz birkozni vele,akarhogy is lesz!
Az ember,ahogy Fiona is irta,kicsit bezarva erzi magat olykor,mindegy hany gyerek van,sztem...mert nagyon behatarolja,hoyg hova tud elmenni az ember es hova nem...ebbe az elso idokben muszaj beletorodni.De ahoyg Ragota is mondta,mas oldalrol kell nezni a dolgokat,es akkor egybol nem lesz olyan tragikus.Hisz ha arra gondolok,hoyg ez a legfantasztikusabb dolog a vilagon,Anyanak lenni,egy csaladot alkotni...es a legfantazstikusabb a mosolya,az orome,vagy akar egy pillantasa,vagy ahog ytudnak szoritani a kis kezeikkel....ezek olyan elmenyek,amikert barmikor lemond az ember barmi masrol!
Ugyhogy gondolj arra,hoyg barhogy is lesz,jol lesz!!! :wink:

Adri,
mondom,hogy egy hazban lakunk :lol: nalunk is ma furas faragas volt :lol: :lol: :lol: :lol: el is mentunk setizni inkabb...jo hideg volt.
teli levegozes:hza nagyon hideg van,csak rovid idore szabad,es en pl tuti nem megyek majd le minden nap,vedono is azt mondzta,ha itthon maradunk,akkor gyakoribb szelloztetes aznap.
ma en mar feltettem a labzsakot is neki,es sztem jol is jott!!!!!!!!a babakocsin a homero 12 fokot mutatott :?
sztem minden tejpep jo,csak glutenmentes legyen.meg az elso korszak legyen,azaz 4hotol :wink:

faj a fejem :(
Atti kozben atvandorolt az olembe :wink:

Kép

Kép
arwen07

Fio,
orulok,hogy jol van a vesed!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Úgy szeretnék mindent visszaolvasni,de semmi időm rá...
:oops:

Samu születése(rövidített változat) :D
--------------------------------------------------

Október 11.-én hajnali 3-kor éreztem hogy valami nem stimmel,de gondoltam csak josló fájások...Egyébként nem aludtam semmit,mert volt valami film amit néztem... :oops: :D aztán meg már nem aludhattam volna ha akartam volna sem. :)
Olyan fél 4 ,4 körül szóltam apának,hogy ne izguljon úgy sem lesz semmi,de fájogatok...ha gondolja mérje az időt.
5-3 percenként jöttek is...
5 körül elindultunk a kórházba,de még mindíg azt mondtam,hogy á lehet,hogy hazaküldenek...
Domi teljesen odáig volt...mondogatta,hogy: Anya megszületik a Samu baba??? De jó de jó!! :D
Beértünk kb fél óra alatt a Szent Imrébe, ekkor már elég szépen fájt mindenem.
Becsengettem a szülőszobára, megvizsgált egy nagyon aranyos kedves doktornő és mondta,hogy akkor szóljak apának mert szülünk...3 újnyira volt nyitva a méhszáj.
Apa felhívta anyuékat,hogy jöhetnek Domiért.
Engem lefektettek egy ágyra,nézték Samu szívhangját és mondták,hogy szóljak ha elfolyna a magzatvíz. Nem telt el 2 perc és szólhattam is. :D Kicsi Samuval megbeszéltem,hogy szeretném ha a magzatvíz elfolyna magától és az én drágám ebben is hallgatott rám!!! (Dominál burkot repesztettek)
Tehát volt egy nagy pukk,és már folyt is a víz...most már ezt is tudom milyen. :D
Aztán egy nagyon kedves szülésznő foglalkozott velem, és kaptam ismét egy tanulót is,mint Dominál, csakhogy ő pont az ellentéte volt annak mint az első szülésemnél. Segítőkész,mosolygós aranyos volt és kb annyi idős mint én.:)
Kaptam antibiotikumot is,mert az sztk-s doki elfelejtett streptococcus vizsgálatot csinálni...többek között.
Egyedül vajúdgattam kb fél 9 -9-ig amíg anyuék beértek. Vagyis nem voltam egyedül sosem,mert valamelyik szülésznő vagy doki mindíg velem volt!!! Közben bemutatkozott nekem a doktor is, róla is csak jókat tudok mondani,alig akartam elhinni,hogy ilyen van...ügyeletes orvos és úgy bánik velem mintha több ezret fizettem volna neki.
A szülésznő szintén így bánt velem, még az ikeás szülőszobába is bevitt,ekkor már apa is velem volt. Fürödtem egy nagyot,de nem mondhatnám,hogy a fájások elviselhetőbbek lettek volna ettől,sőt szerintem erősödtek.
Aztán a maradék időt egy szülőszobában töltöttük. Sosem hagytak egyedül minket!!!Ez is annyira jól esett!!!
Végül minden beavatkozás nélkül 11:15-kor megszületett Samu!
Senki sem térdelt a hasamra,nem kaptam oxitocint, nem volt gátmetszés!!! Csak és kizárólag a bíztató szavak voltak, most úgy éreztem,hogy igen én szültem meg a gyereket.
Egyből a hasamra tették Samut, még az orrát sem akarták kiszívni,de végül dokibácsi mégis megkérte a szülésznőt erre.:)
Utánna egyedül hagytak minket 2 órára,hármasban.

Szóval vagy nagy mázlim volt,hogy ilyen doki és szülésznő volt ügyeletben, vagy a Szent Imrében csak ilyen emberek dolgoznak. :D

(Bocs a szóismétlésekért és egyéb hibákért,de közben a kezemben van Samu...)

Pár kép:
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Szeri, hát én szívem szerint egyet, hogy legyen időm kiélvezni :) De a kettőt sem fogom visszaadni :) Apának mind1, csak legyen babá(k)val- mamával minden rendben. Bár egyszer megpendítette, hogy egypetéjű ikerlányoknak nagyon tudna örülni :)

Mi 9 nap múlva megyünk uh-ra, de holnap reggeli pisinél megcsinálom a második tesztet. Apa azt mondta, hogy ha az is pozitív, akkor már elhiszi hogy apa lesz és a vasárnapi szülinapi ünnepségen (Apa 26 lett) :) bejelentjük a családnak is :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Orsi,
orulok,hoyg minden ilyen szuperul ment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kepek nagyon jok es nagyon koszonjuk!!!Latzsik,hoyg Domi nagyon szereti a tesot,olyan jo rajuk nezni!A elso kep olyan szeeeeeep!!!
Latom Ti is szeretitek a Nextet :wink: :lol: :lol: :lol: Mi is :lol:
Es orulok,hoyg bejott a Szt Imre!!!Ugye mondtam,hoyg szuper minden es mindenki? :wink: Ki volt a szuleszno?Doki?ha nem akarod kiirni,priviben is johet,kivancsi vagyok :wink:
Nalam is volt egy tanulo szuleszno,de sajna a nevet nem tudom,fekete haju,copfos csajszi volt,es nagyon aranyos,kedves.O tolt el a szobamba is szules utan :lol:

Pinkine,
tutko,hoyg +++ lesz a holnapi teszt!!!De uatan tessek lefotozni es berakni azt is,szeretuk nezni a 2 csikokat :lol: :lol: :lol: :lol:
Minden oke lesz!

Reggel megyek fodraszhoz :lol: Vegre lesz vmi formaja a hajamnak,igy 5 honap utan... :?

Kép

Kép
arwen07

Na! Ki van fent éjjel, azok után hogy 1 óra 40-kor is Olit etetett? :?
Most is már 4 30-óta ébren vagyunk. :(

Legalább dobok olvasós képeket. :twisted:

Kép

Kép

Most tűnt fel, Lilla mennyivel törékenyebb volt. :lol: Oli válasabb, férfiasabb! 8)

Csonginak óriási gartula! Nagyon komoly bébi, hogy már foga van! :lol:

Samu pedig tündéri!!!!!!!!!!!!!!! Látom ott is dúl a szerelem. Lillát se lehet lekaparni Oliról. Eszméletlen mikor sír Oli, és csitítgatja, hogy "itt vagyok"...... :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Uppsz! Talán elaludt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dukkoljatok!!!! :!:

KépKép
KépKép
fioona

azt még gyorsan írom, hogy van előnye is a sok éjjeli szopinak! Elég rendesen visszajött a tejcsi. Sokszor már nem kell neki a 2 cici, elég 1!!!!!!!!!!!!! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Orsi, mint a mesében. De jó! Klasszak a fotók.

Fioona: abszolút látni a lány-fiú közötti különbséget.

Arwen: jó fodrászkodást!

Csonginak hatalmas gratula a fogához!

Lányok, biztos írtam, hogy vállaltam melót. De még jó, hogy magamtól vállaltam, mert a melóhelyen szóltak, hogy amúgy is adott mennyiséget akarok vállalni. Hát ez kb. 2X annyi, mint amit szerettem volna. Na, mindegy, az bizti, hogy mostantól december elejéig egyetlen éjszakám sem lesz normális. De, legalább tesztelem magam, és felkészülök, hogy élesben a babánknál már rutinból bírjam a kialvatlanságot.
Tegnap 100 %-ban elkészült és megújult az összes fogam. És voltam pszichológusnál is. Lelkileg óriáscsizmában lépegetek és nem győzök csodálkozni, amikor a dokinő mondja, hogy egy-egy dologra fél évvel ezelőtt hogy reagáltam volna. Látom rajta, hogy örül, mert látja a munkája eredményét. Olyan édi, és annyira jó, hogy naprakész velem. Minden apró részletre emlékszik.
Mostanában elég sokat mámoros pillanatban vagyok, csak úgy, minden segítség nélkül. És ez olyan jó. Szeretek nő lenni. Már, igen. Eddig eldugtam a nőiségemet, jó mélyre. Egy biztos az emberben minél több szebb érzés van, annál több jót kap vissza a világtól. Küldök Nektek is egy kis örömöt, boldogságot, mámort, egy nagy mosolyt. Mindenkinek szép napot!
Na, jó lelövöm magam és megyek melózni.
meriann

Pinkiné,
hol az a teszt? ;) ;) ;)

Fio,
tündéri olvasós Oli :lol:

Orsi,
Samu már kész férfi :lol: Nagyon szép szülésed lehetett. Sok helyen nem hagynak háboritatlanul. Vagy éppen teljesen magadra hagynak. Örülök, hogy ilyen simán ment.

Olyan édesek ezek a nagytesók, hogy igy szeretgetik a piciket :lol:

Tegnap nagyon bejött a pép. Gabi baba olyan szorgalommal nyitogatta a szájacskáját mint eddig még soha :lol: Kevertem az egyik részébe banánt, na az még jobb volt. Ez a pép gluténmentes és 4. hótól adható. Igyekszem figyelni ezekre a dolgokra. Viszont azt figyeltem meg, hogy az én kis manócskámnak jobban csúszik anya főztje. Most nem voltunk itthon napközben pár napig és vettem bébiételt. Hát mit ne mondjak. Imádok neki főzőcskézni, igy nem is bánom, hogy igy alakult :lol: :lol: :lol:

Az éjszaka közepes volt. 11-től óránként keltünk, 4-kor kaja utána fél óránként 7-ig :roll: Fogacska sehol. Az a bánatom, hogy amikor cumival a szájában nyüszög éjjel, akkor nem tudom eldönteni, hoyg éhes vagy a fogacska kinozza :( A megevett kaja mennyiségből (70 ml) az jön le, hogy pl ma éjjel nem volt éhes :roll:

Na megyek, mert felébredt az én királyfim és hatalmas mosolyokat villant fellém és nyújtogatja a kezét, hogy vegyem fel :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Meri,
olyan jó olvasni a soraidat :) Bárcsak mindenki igy gondolkodna. Hamarosan hozzád is beköltözik egy babó, hogy még több örömöd legyen az életben. Nagyon klassz, hogy ilyen pszichológust sikerült találni. Örülök neked tényleg :)

Ág,
irigy irigy irigy :lol: Gratula Csonginak. :lol:

Kép
Kép
adrienna

Adrienna, Arwen kéréseteknek eleget téve íme a ma reggeli teszt.

19. dpo

Kép

Olyan kis erős már :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné! Atom pozitív teszt! Olyan jó ilyet látni! :D :D :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Pinkiné: a párod nem apa lesz, hanem már 4 hete és 5 napja az. Ez nem lehet kétséges. Annyira örülök!!!
meriann

Pinkiné!

Ugye ugye hogy nem kell aggódni(mondom én :lol: :lol: ). Hát persze hogy ott az csík!!!!!!!!!!! És ott is lesz!!!!

Azért töredelmesen bevallom hogy mielött tegnap elindultam volna a klinikára és is csináltam még egyet hogy tuti biztos-e??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Meri!

Nagyon király lesz a házatok!!!!!!!!!!! Nekem már most tetszik!!!! Olyan megcsináltátok a tetőt meg a bejáratnál is!!!!!!!!!!!

Orsi!

Nagyon édesek a gyerkőcök! Hogy DOmi hogy pátyolgatja a kistesó!!!! Édik!!

Szeri!

Balázs egyszerűen csudinagy fiú!!!! Olyan kis ari!!!

Meg mindenki babája!! Egyszerűen nincsenek rá szavak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha nem bánjátok még egy utcsó képet dobok fel én is!! Egymás mellé raktam a teszteket és így annyira látszik hogy mennyire rősödik a csík!!! A pocaklakónk/pocaklakóink nagyon jelzik érkezésüket!!!!!!! Olyan türelmetlenül várom már a szerdát!!!!!!!!!!! Ugye minden rendben lesz??????????????? Kép
csipcsab

Javítások! :oops:

Olyan JÓL megcsináltátok!!!!

KistesóT!!!!!!
csipcsab

Hahó Leányok!

Köszönjük a gartulációkat!! Nagyon felpörögtek nálunk az események. Csongi elkezdte Magát hátrafelé tolni. Olyan édes, felemeli a poppiját és a karjaival hátranyomja Magát, így elég gyakran kell visszaraknom az eredeti helyére a járókában, mert már nem tud hova tolatni. Szegény azért indul neki, hogy elérje a játékait, erre meg még jobban eltávolodik tőlük. :twisted:
A földre nem tudom letenni, mert a plüss pokrócon ezt nem igazán tudja csinálni, felgyűri az egészet, így veszünk egy nagy szőnyeget.

Apa annyira örül. Én pedig úgy meghatódtam. Rájöttem, hogy már olyan Nagyfiú Csongi, és hogy szalad az idő! Mégmégmég. Nem érdekelnek az éjszakázások, egyszerűen minden pillanatában Mellette lennék! Csoda!

Pinkiné, Marietta, hát ezek bizony pozitív tesztek!!! Nagy öröm ez, higgyétek el, nekünk is!!!!!!!

Meri, jajj, annyira jó volt hallani ezeket Tőled, és köszönöm, hogy ezzel még szebbé tetted (az amúgyis szép és boldog) napomat!

Orsi, hát ez tényleg olyan volt, amilyennek a szülésnek lennie kell(ene). Nagyon gratulálok, és örülök, hogy részed lehetett ebben! Olyan édes a két fiú együtt. Bízom benne, hogy Csongi is hasonló lelkesedéssel várja majd a tesókáját!

Lilla is olyan édes, hát ez, hogy "itt vagyok", ezezez nagyon kedves!

Marietta! Persze, hogy rendben lesz, efelől nincs kétségem. Teljesen igazat adok Arwennek a leírtakban, és még valamit hozzátennék. Próbálj meg a másik oldalról közelíteni: Lehetséges, hogy annak is fogsz majd örülni, hogy mindössze csak ketten vannak 8) . Persze, jobb, ha sorjában jönnek, én is nehezen bírnám, de mindenki megbírkózott vele, és tényleg csak az első pár hónap nehéz, aztán meg irigylésreméltó, hogy milyen jól elvannak.

Amúgy nem tudom, hogy milyen statisztikák állnak rendelkezésre az inszem tekintetében (a lombikot hallottam, hogy ott nagyon gyakori az ikerterhesség)?

Adri, kérlek írd már meg, ha már ilyen finoman főzöl, miket is adsz, készítesz Gábornak!

Szeri, Balázs nagyon Nagyfiú már, és nagyon ügyes, mintagyerek! 8)

Arwen, örömünk kölcsönös, örülök, hogy én is benne vagyok picit a Fiamban :-) egy ici-picit... :lol:

Nándorka, először is már NAGYON RÉGEN LÁTTUNK FOTÓT a kis Dorkáról, szól légyszíves... :P Az újságot kölcsönadtam a szomszédunknak, aki szintén alvási nehézségekkel küzd...visszakérem tőle és megírom!

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Ha már képet követelek, én sem maradok el:

Rapper, Misi Mókus, és végül a mi kis Pilótánk látható a képeken :lol: Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
ragota

Tyűűűűűűűű, Meri, hát ez a ház teljesen más már! A tető nagyon szuper lett, meg az ajtó. Így kivülről pont ez a kettő volt a gyenge pontja!

Keresgéltem párásítót! Ezt találtam, szerintetek?
http://www.vivamed.hu/gyven-01.htm

Arwen, Orsi, hol szerzitek be ezeket a Nextes cuccokat, már hallottam róla?

KépKép
KépKép
ragota

na megvolt a fodrasz,Attim meg alszik,ugyhoyg gyorsan....
Ejjelunk ismet szuper volt,este9-reggel6ig,majd visszaaludt fel9ig,mikor mentema fodraszhoz :lol:
Csak tudnam,hoyg mitol fugg az,hoyg ennyit alszik,vagy hogy kel ejjel tobbszor :roll: Mindegy,kielvezem,ha ennyit alhatok :lol: Mondjuk en ejfel leott nem szoktam lefekudni,mert ugye megvarom Apat,de hat ez igy is szuper,amikor ilyen.

Ragota,
Csongirol is kerunk kepet :wink: Tolatas szuperedi lehet,arrol is kerunk fotot :lol: :lol:

Pinkineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
na latod,errol beszeltem,ez nagyon szepsegesen 2 csikos! :lol: :lol:

Marietta,
bizony latszik az erosodes :lol: :lol: de az is a dolga!!!!!!
Ugy orulok Nektek!!!
Remelem mindenki bebabasodik itt hamar!!!!!!!!!!!!
Amikor en mentem a dokimhoz az elso Uhra (6+5 nel),en is csinaltam elotte tesztet,nehoyg huylenek nezzen,es megsem vagyok babas :lol:

Vicky,
hol vagy?????

Meri,
ugy orulok azoknak,amiket irsz!!!Ugy sugarzik belole az,hoyg tenyleg joban vagy onamgaddal,es ez nagyon jo es nagyon fontos,plane most,hoyg hamarosan babaprojekt!!!!!!!!! :wink:
Itt is irom,hoyg a haz szerintem is MAR MOST tok jol nez ki!!!!Ugyesek vagytok nagyon!!!!

Fio,
sajnalom az ejszakakat :( sztem nalatok is fog lesz.....
Nagyon helyesek a kepeken a kis olvaso manoid!!!!!Es abszolut latszik ki lany es ki fiu :lol: :lol:

Adri,
jaj azt en is utalom,miko rnem tudom eldonteni ejjel,hoyg most mi van......de nekem is az a tapasztalatom,hoygha kel ejjel,akkor picit eszik csak....es jo esetben belealszik...de az a rossz,ha nem...na akkor nem tuom mi a franc van... :roll: de veguli sha belegondolok,nekunk is vannak olyan ejszakak,amikor nem tudunk aludni :?
Orulok,hoyg bejott a pep!!!Fozocskezes:sztem en az elejen,amig csak kostolgatunk uvegeet fogok venni(mar vettem parat :lol: ),mert olyna pici mennyisegeket ugysme tudok neki csnalni...hisz az elejen sztem par kanalllal fog csak lemenni..aztan fozocske :lol: :lol:
Ma megyek is veszek egy tok jo botmixert,kineztem mar,olyan,hogy van hozza apritofej is,meg habvero,meg mittomenmi,6 fele,reklamozzak most,na az kell nekem!Tok jo lesz,ha majd turmixolni,apritani kell Attim hamijait! :wink:

Korkerdes:
mikortol kezdtek kostoltatni a babakkal hamikat?
Mert en ugy gondoltam,nem varom meg a 6hot kizarolag anyatejjel,sztem elobb elkezdem kostoltatas szinten,ugyis lassan fog haladni a dolog.Szoval nem szopi kivaltas a cel 6 hoig...
Ti mit gonodlok errol?
Mert sztem az tok nagy ugras lenne,ha 6 hos utan meg egyszerre mar nagyon sok izt lehetne neki adni,meg akkor mar jo lenne,ha kivaltodna egy-ket szopi :roll:

Lehet,hoyg ma mar nem tudok jonni,szep ido van,elmegyek erre-arra,setaltatom a kis segget :wink: :wink: :wink: Drukkoljatok holnap,hogy jol sikeruljon a keresztelo!Kicsit izgulok :wink: En mar csak ilyen vagyok :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Ragota,
epp leirtam,es jottek is a kepek Toled!
Nagyon edi Csongi,nekem a 2. a kedvencem!!!Jajjj de helyes a vigyori!!!!
nekunk is van ilyen teli fules satyek :lol: :lol: :lol:
Sztem a parasito tok jo,bar nem ertek hozza...nekunk is kellene vmi :roll:

Next:Westendben van! :wink: Annyira jo cuccok vannak,mondjuk borsos az aruk,de egy-egy darab megeri!!!!En olvadok mindig!!!!

Na felebredt...

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Nov.19 9.00kor lesz a ct!

Next cuccok az az igazság tele van velük a turkáló ahova járok!Nyunyinak rengeteg van.amugy boltban tényleg húzós az áruk.

Nyunyi mostanában pörög .soha nem ugy ébred ahogy leteszem :lol:

de szép csíkos tesztek!nagyon várom az uh-t veletek együtt!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drága Lányok!!

Fioo:D
:(:(:(:(:( a sz×r éjszakáért. Vszont Olio csudi édes!!!

Adri:D
Örülök, hogy bejött a pép, én is sok jót hallottam Róla, majd én is szeretném Ákosnak Adni mindenképp.
Chamomilla nem használ Gáborkának?

Arwen:D
Én is pont azon gondolkodtam, hogy 4 hónapos korától elkezdenék adogatni mellé pl tejpépet, almát...majd megbeszélem a dokival, mert Áki ugye vegyes tápláláson van, de ugye anno minket is már 3 hónaposan etettek mindennel...szerintem beszélj a gyerekorvossal, az a biztos.

Esztroa:D
Ezer és egymillió drukk a ct-hez!! Annyira drukkolok Nektek!

Ninoka és Marietta kismamik
Gyönyöríek a zebrinek, várjuk az első sztárfotókat%

ORsikám:D
Gyönyörűek a gyerekeid!A szülésed tényleg szép és gyors volt, ügyik voltatok!

Erről jut eszembe, én meég le sem írtam, hogy volt, bár nem sokminden mesélnivaló van rajta..:D
Ugye pénteken költöztünk be, és vasárnap, mire kész lettünk a takarítással, áthívtuk Anyósom. Beszélgetünk a kanapén ülve, egyszercsak érzek egy pukkanást, mintha erősen méhszáájon rúgott volna a Gyerek. Mondom, Kisfiam, ez mi volt? Felálltam, igy kimenjek a fürdőbe, mert a para-gép beindult, ogy hátha vérzek, ahogy felálltam, érzem, hogy csurog vmi...na, mondom, ez folyásnak sok, pisinek meg kevés, meg máshonnan jön, úgyhogy mondtam Apának, hogy "Te, azt hiszem, folyik a magzatvizem". Mire beértem a VC-re már ömlött. Ez volt 3kor, fájások sehol (du. 3) Felhívtam a szülésznőt, mondta, nyugi, ebből úgyis éjszaka lesz, azért 6 körül menjek be, mert ki tuja, hogy haladunk. Engedtem egy kád vizet, ahogy beszálltam, mondtam Apának, hogy jönnek a fájások, mérje az időt. Fél óra alatt eljutottunk oda, hogy 10-6-4 percenként jöttek felváltva. Na, akkor el kéne indulni. Fél5-re értünk be a kórházba, tök nyugalom volt. Mondom az ügyeletes szülésznőnek, hogy elment a magzatvizem, ő ráérősen előkészült, látszott az arcán, hogy tökre nem izgatja a dolog...aztán felfektetett az asztalra, megvizsgált és csak látom hogy kerekedik a szeme. Mondta, jó, akkor le lehet szállni, és öltözzek át, 7 cm a méhszáj, itt baba lesz. CTG-re rakott, mire vége lett a vizsgálatnak, megjött a szülésznőm és eltűnt a mészáj. A doki épp ogy beesett a kitolásra, 3/4 6-kor kezdtünk nyomni, és 4 tolófájással, negyed 7-re megérkezett Áki. Hát ennyi.
Képzeljétek, ma Ákosom MEGFORDULT!!! Már reggel a kisgyban is majdnek átfordult, örömködér közben, de most, du, a nagyágyon sikerült Neki!!

Na, megyek, milló puszi

porsika

Sziasztok!

Arwen!

Atti annyira kis helyes! :)

Igen igen a Szent Imrében én is tényleg csak kedves emberekkel találkoztam! A csecsemősöket és egyéb nővérkéket is beleértve.
Most már elhiszem,hogy sokan miért ellenzik a császárt...mert ha valakinek olyan jó élmény marad az első szülése mint nekem ez a második akkor teljesen érthető...Na ezt most csak azért írom,mert nekem az első élményem hogy is mondjam szépen...:) hát nem volt túl jó...konkrétan rettegtem a szüléstől utánna és hónapokig sírtam a rossz élmények miatt. Írtam olyan fórumokba is aminek a címe: császárral akarok szülni... Ott aztán jól megkaptam,hogy jaj de izé vagyok,hiszen a császár sokkal rosszabb...na hát mihez képest ugye.:)

Next rucikat én a neten veszem,mert vannak szépek használtban is, és van egy-két anyuka aki tud rendelni Angliából újat is és így már nem annyira húzós az ára mint a westendben.

Hozzátápit mi 4 hósan kezdtük el anno...

Ágota!

Nagyon jók a képek Csongiról megint! Olyan aranyos arcokat tud vágni! :D

Gratula a fogacskához!

Fio!

Lilla is de édes,hogy így gondoskodik Oliról!
Domival nagy szerencsém van...egyenlőre nem féltékeny inkább ő is olyan kis gondoskodó. Ha sír Samu,akkor rögtön mondja: Nincs semmi baj!
Hozza a cumiját és már teszi is a szájába. :lol: Van amikor betakargatja,és napi "százszor" megpuszilja.:)

Porsika!

Ákos baba nagyon ügyes,hogy ilyen hamar átfordult!!!

Meri!

Köszi a privit a képekkel,most fogom megnézni!! :)
A táblával kapcsolatban, nem sürgős,szóval csak akkor ha van időd...majd írd át légyszi,hogy a Szent Imre kórház és hogy 11:15-kor született Samu...ezt én rontottam el amikor Nán-Dorkánakl írtam az sms-t.
KÖSZÖNÖM!!! és rá ér tényleg.:)

Marietta, Pinkiné!
Nagyon szépek a tesztek!!! Úgy örülök neki!:)

Na megyek,mert hazajött apa, aki nagyon jól viselkedik mostanában. :D kopp-kopp :D

2 kép amelyiken látszik a hasonlóság a fiúk között...szerintem..

Ő Samu 2 hetesen

Kép

Ő Domi 2 hónaposan

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

fáj a fejem nem tudok aludni....pedig most mindkét gyerkőc alszik.... :roll:

Arwen!
Lehagytam a doki nevét...nos elég ciki de nem emlékszem rá, mert pont egy fájás közepén mutatkozott be. :oops: :) De a zárójelentésemen Dr. Tasi Róbert neve szerepel.
A szülésznőm pedig Orsi volt...de sajnos nem emlékszem az ő vezetéknevére sem... :oops: :oops: :oops:

na megyek nézek tv-t hátha elmúlik a fejfájás...talán... :? :D

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok Csajok!

Képzeljétek felkeltem magamtól 6-kor, beraktam egy adag mosást, és gondoltam végre itt az idő, hogy elolvassam miket írtatok mostanság. Bekapcsoltam a gépet, és akkor vettem észre, hogy nem is 6 óra van, hanem csak 5! :shock: Na mind egy, már nem feküdtem vissza, hanem szépen mindent elolvastam. Annyi lemaradásom volt, hogy jól jött ez a kis plusz idő.

Marietta, Pinkiné nagyon örülök nektek. Remélem minden rendben lesz és sok szép élménnyel gazdagodtok majd a terhesség alatt.

Érdekesek vagyunk mi emberek, még nem is biztos hogy Mariettának ikrei lesznek, de már ezen parázunk :) Néha saját magunkat lövelljük bele fölösleges parákba(ide értve persze magamat is) :roll:

Nekem volt egy főnököm, aki azt mondta, hogy csak akkor kell a szakadékba ugrani ha már a szélén állunk.

Persze nagyon nagy dolog egy gyermekre felügyelni, óvni, gondozni, szeretni, de hidd el nekem Marietta, hogy ha úgy alakul, hogy kettővel kell végig csinálnod akkor is meg fogod oldani. Amennyire megismertelek téged így a babaneten keresztül, szerintem nagyon erős csaj vagy és ez sem lesz probléma.
:wink:

Merike, asszem nem te leszel az utolsó, mert mi csak jövőre kezdünk neki, de ígérd meg, hogy azért a tábla kezelést vállalod babásan is. :D
Privi képeket én is szeretnék!!!

Adrienna: szerintem érdemes lenne egy kicsit beleolvasgatnod a suttogóba, mert ott tök jól leírják, hogy milyen típusú babák vannak. Ugyan úgy mint a felnőttek között is vannak talpraesettek, visszahúzódóbbak, úgy a babák között is vannak kisangyalok, mintagyereket, morcosak, meg ilyesmi...Nem kell egyiktől sem megijedni, egyszerűen csak mások, és más fajta törődést igényelnek.

Annyi mindenkinek szerettem volna írni, de olyan sokat olvastam egyszerre, hogy elfelejtetem. Én még nem is vagyok babás, de már memória problémáim vannak :wink:

Velünk amúgy semmi különös nincs, még nem hoztuk előre a baba projectet, de ki tudja, lehet hogy kedvet kapok és előre hozzuk. Mindenképpen szólok majd.

Na megyek, pussz mindenkinek.

Toti
toti77

Hello Toti, örülök, hogy hallok Felőled, és hogy jól vagy!!!!!!

Orsi, és akinek fáj a feje néha: nekem 1 hónapban 1x előfordul, de az nem kispályás fejfájás, szóval olyan sírós, elviselhetetlen.
én Belladonnát használok 9chban, óránként kell bevenni, amíg el nem múlik, akkor kell lezdeni, amikor kialakulóban van (de ha később, az sem baj). Fontos, hogy nyelv alatt kell felolvasztani és mentolos fogkrémet nem használni, meg semmilyen "illatos' dolgot (illóolajak, meg ilyenek, mert közömbösíti. Meg szénsavas üditőt sem lehet, meg kávét sem, asszem.

Nagyon hasonlít Samu Domihoz!!!! Nagyon örülök, hogy Apa most belejött a dolgokba!!! Már épp akartam is kérdezni.

Szóval nekem ANNNYIRA bevált, hogy áldom a homeopátia megalkotóját.

Porsika, úgy látszik az Orsiknak ilyen könnyű szülés jut!!!! Ákombákom nagyon ügyes!!!!!!!! De jó lenne már beszerznétek valami normális fényképezőt!!!! Aztán ha készenálltok, találkozhatunk, akár jöttök, akár megyünk, akár csak sétizni megyünk, mindenben benne vagyunk. Pinkiné, szívesen nyomon követném a Te pocakod növekedését személyesen is! :-)
(kb. 10 percre lakunk egymástól autóval, mondom ezt a többieknek).

Ámbátor, Adri említette az összejövetelt!!!! Mi benne vagyunk. Bár lehet, hogy tavasszal kéne ezt megejteni, amiko kimehetünk a szabadba is játszani, no meg akkor már talán sokan menni is fognak, de részemről bármikoris oké!!!

Csongi este olyan nagy léptékben haladt hátrafelé az ágyunkban, hogy nem győztük visszatenni. Ma reggel pedig már majdnem négykézlábra állt. HIHETETLEN!

Csonginál nemcsak a szárazság a baj, hanem tök kiütéses. Mitől lehet??? Nem változtattam mosószert vagy ilysmit, mégis tök kiütéses. Mutassam meg dokinak? tud egyáltalán valami érdemlegeset mondani (apró piros kiütések az egész testén, és az arcán is). Nem eszem sok tejterméket, tehát nem hiszem, hogy tejallergia lenne, de megpróbálom teljesen kiiktatni a tejet, átha... van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Meri!

Hű nagyon szép már most is a házatok!!!

Toti!

Örülök,hogy írtál! Mi is jól elfelejtettük ezt az óra átállítósdit...apa bement egy órával elöbb dolgozni... :roll: :)

Ágota!

Köszi a homeos bogyó leírását! Ez nagyon jól jött, venni fogok,mert elég gyakran fáj a fejem ...

Sajna a kiütésekkel kapcs. nem tudok nyilatkozni...Dominak nem volt...

A taliban mi is benne vagyunk ,de az ciki ha csak apástól? :D Nem tudok ugyanis vezetni...még. :oops: :)

Képzeljétek Samu átfordult a hasáról a hátára!!! :shock: Persze véletlenül,de magától...:)

Puszi

KépKépKépKép
*orsi*

Megint lehagytam valamit... :?

Arwen!

Ha esetleg kell a Next rucikkal kapcsolatban olcsóbb elérhetőség akkor priviben küldök pár címet,jó? :wink:

Persze másnak is...ha gondoljátok. :)

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi, én megköszönném, ha elküldenéd nekem is! Köszi.

No, mindenki a bababörzén van? Mi lecsúsztunk...

KépKép
KépKép
ragota

Orsi, énis-énis-énis!!!! :mrgreen:

Patira nincs tippem. :( De elvileg lehet magadra használt dolgokról is (krém, rúzs, parfűm....stb. )

Meri, jó lesz a ház! :wink: Kíváncsian várom a folytatást. :D

Toti, üdv! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Olyan volt valakinél, hogy a böngésző, csak bizonyos lapokat nyit meg????? :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Orsi:
énisissssss....

Minden baba gyönyörű. :)

Orsi:
örülök, h iylen jó élmény maradt a szülés. :)

a tesztek is csodaszépek. :)

Fioo:
Lilla olyan nőcis volt már picinek is. :)

Toti:
örülök, h írtál Te is.

Merike:
kitartás a sok melóhoz. :)

én is dobok egy közös képet, meg új lett a séróm is. 8)

Kép

Kép
Kép
h@jni

Fioo:
nekem akkor csinált ilyet a gépem, mikor benyelt egy trójait. :shock: :?

Kép
Kép
h@jni

Orsi! Én is, én is!

Csajok, tisztára ciki, de szerintem 2-3 hét múlva kismama nacira lesz szükségem. :oops: :oops: Az egyébként sem pici hasam annyira fel van puffadva, hogy állandóan lecsúszik a farmerom cipzárja. :oops: Ciki?
Tud valaki helyet, ahol olcsón lehet vásárolni nacikat?

Apával beszélgettünk, és megállapodtunk hogy megdumálom a dokival, írjon ki veszélyeztetettnek (a 2 elvesztett baba miatt egyébként is kilátásba helyezte). A mostani munkám viszonylag független, csak éppen ahhoz, hogy jól menjen nagyon sokat kell rohangálni. Már pedig az nem pihenés. Úgyhogy megállapodtunk Apával, aki decemberben indítja a saját vállalkozását, hogy betanít engem és neki fogok segíteni. Plusz telefonon tartani a kapcsolatot a meglévő ügyfelekkel és megkeresni az újakat. Azért ez itthonról mégis csak kényelmesebb, mint rohangálni egész nap a belvárosban. Akármennyire is örülünk, azért nagyon féljtük a Manót és valszeg jobbat tesz a pihenés.

Úgyhogy Ragota, nagyon szívesen részt veszek a randikban. Van autóm (meg tudunk közelíteni), már ameddig a volán mögé férek :):)

Valószínüleg most néhányan megszidtok (főleg a babonásabbak) de elhoztuk ma Anyutól a 2 zsák babaruhát és átválogattam, hogy tudjam, mit kell esetleg még venni. Hát, nem sok mindent :) De amilyen hülye vagyok, tuti állandóvan vásárolni fogok :) Már azt is tudjuk, hogy olyan babakocsik veszünk mint Porsiék (nem baj? :oops: :oops: ). Nagyon beleszerettünk.

Bababörzén mi nem voltunk, mert itt volt nagyi, vele töltöttük a napot.

Jaj, csajszik segítsetek. Fogalmi zavarom van. A terhességek hetében az 5+1 már a 6. hetet jelenti? :oops: :oops:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

olyan szörnyű, elfelejtettem, miket akartam írni. sokx vagyok így, aztán csak a legfontosabb segítségeket írom meg, nem reagálok mindenkire. azért ugye nem utáltok? :roll:

Ragota, az én gyerkőceimnek seborrheája van, pros pöttyök formájában, csak fürdetőkrémet ajánlott rá használni. hidegben még a négyéves arcát is kell kenni, aztán így nem pirosodik ki. tejről teljesen leálltam.
(tejtermékről viszont nem, talán emlékeztek a véres kakira. azóta se volt semmi. hál'Istennek!!!)

Orsi, Porsika, köszönjük a történeteket, nagyon szépek! Orsi, azért szerencséd is volt, mert velem 5 éve uott az ügyeletesek nagyon cudarul bántak. de lehet, h fejlődött a H!

Fio, szépek az olvasó babák! tényleg már ott kis nőies volt a lánykád! majd keresek én is olvasóst, bár mi még csak most kezdtük. ciki? :lol:

Meri, köszönöm a küldött mámort és örömöt! elképzeltem, ahogy szétárad bennem. fincsi volt! és nagyon örülök neked és itt írom, h nagy szép lesz a házatok!

Arwen, én utánaolvasok majd a hozzátáplálásnak, de alapvetően elfogadom irányadónak a WHO-t, ami 6 hóig javasolja a kizárólagos szoptatást. a fiam azt hiszem 5 hó 3 hetes volt, mikor először kapott vmit. sztem az, h 6 hótól több mindent lehet adni, nem kell, h azt jelentse, h több mindennel kell egyszerre ismerkednie, sőt, az nem is ajánlatos (ha nem jól reagál, könnyebben ki tudod találni, mire nem. úgy értem, allergia, ilyesmi).
hozzátáplálásban amúgy a Kismama által ajánlott sorrendet tartottam be a fiúnál is, az olyan arany középútnak tűnt.

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?