Sziasztok CSajszik!
Hát én ne vagyok olyan amazon, mint Dalmi, nem tudtam rögtön jönni a géphez, mikor hazaértem a kórházból, inkább kinyúltam rögvest itthon, mint afféle nyámnyila
Úgy fest én vagyok ennek a beavatkozásnak a reklámarca, akinél tényleg indokolt volt a beavatkozás, nem csak diagnosztikus
Kedves ottani doktoraimat idézve: "Iszonyú nagy rumli volt benn, és ez egy nagyon kaka műtét volt......." Bár a petevezetőim és a méhüreg nagyjából rendben van, volt miómám, az endometriózis teljesen kicsinált, tele lettem összenövésekkel, a beleknél, hasfalnál, méhszalagoknál. Igen komplikált műtét lett belőle, megdolgoztak a dokik rendesen, kicsit többet is vágtak, mint vártam, de ez van.
Elég rosszul is viseltem az altatást is, vérnyomásom az egekben, nehezen tértem magamhoz, és fájdalmaim is voltak rendesen. Azért hazaengedtek másnap, mert letagadtam, hogy belázasodtam reggelre, de kirázott a hideg a gondolattol, hogy benntöltsem a hétvégét.
Azért most már jobban vagyok (lásd, itt ülök a gépnél
), de még kissé fájok. LAssan abba is hagyom, mert vágyom vissza vízszintesbe, ülni még sz@r.
Dalmi volt a legjobb az egészben, mostantól már csak vele együtt vagyok hajlandó kórházba vonulni kizárólag!!!!!
Dalmi!!! Ezt vedd szépen tudomásul!!!!