Húúúú de pipa vagyok
Úgy felb@szták az agyam az iwiw-en
Bejelöltem a Babanetet ismerősnek, egyből kettő babanetet találtam így mindkettőt bejelöltem, vissza is jelöltek isminek. Erre letámadott egy idióta tyúk.
Mindjárt bemásolom az üzieit meg amit írtam rá...
Ez volt az első üziük nemrég valamikor:
Szia!
Összedugtuk buksinkat MMM-ek, de nem tudjuk megfejteni, hogy ki vagy.
Segits nekünk, léccci!
Üdv
gyugyi
Ezt meg ma kaptam:
Szia
> Már írtam Neked egy kíváncsiskodó levelet, de válaszra se
> méltattál.
> Ez egy olyan "klub", ahol mindenki ismeri a másikat,
> naponta beszélünk egymással. Számomra furcsa, hogy Rólad
> senki nem tudja, hogy ki vagy valójában. Oké, babanet. De
> ez ide nem elég. Ha nem akarod elárulni a nicknevedet,
> akkor miért jelöltél be minket ismerősnek. Mi nem ismerünk
> Téged.Írtál már egyáltalán hozzánk? Számomra nagyon furcsa,
> hogy ott egy ember 25 másik mellett és csak a kérdőjelek
> gyűlnek.Talán még a nevünket se tudod kódolni...
> Na, most jól kifakadtam. Bocsi, a hormonok.
Na és ezt írtam:
Szia!
Hogy ki is vagyok? Érdekel, mi?
Megnyugtatlak, én sem tudom hogy ki is vagy és miért is engedsz meg ilyen hangnemet velem szemben??? Az bánt hogy bejelöltem ismerősnek a Babanetet? Miért is kéne egymást ismernünk, Te magad vagy a Babanet? A Babanet nem egy nyilvános fórum ahova kismamák irogathatnak? Ugyanis én azt a fórumot jelöltem meg, bocsi ha magadat Babanetnek hívod. Akkor miért is lettem visszajelölve???
Napi rendszerességgel írok az oldalra, a Babanet-Társalgóra, ide kevésbé. Ha úgy érzed hogy válaszra sem méltatlak az a Te szociális problémád. Mikor elolvastam a leveled, nem tudtam egyből válaszolni, utána meg elfelejtettem.Tudod van egy édes kisfiam aki nálad előbbre való. De nem hiszem hogy számadással tartoznék Neked. Viszont így ismeretlenül nem érzed hogy egy kicsit gáz a leveled stílusa, és nem hiszem hogy a hormonoktól kéne egy vadidegennek ilyen arrogáns levelet írni. Tudod örülök hogy nem ismerjük egymást, így legalább nem kell törnöm a fejem hogy hogy szabaduljak meg egy ilyen undok és rosszlelkű hormontultengéses kismamától. Én is voltam kismama és szeretnék is lenni még 3-szor, de sosem írtam ilyen hangnemben senkinek, pedig számos hozzászólást írtam már és írok a mai napig is. És szerencsére sosem futottam még bele a Babaneten ilyen emberbe, mint amilyennek mutatkoztál az üzeneteidben.
Nem is pazarlom az időmet és a tiédet sem, megyek a fiamhoz, és vissza a Babanetre, ahol nagyon kedves ismerősökre tettem szert. Remélem ott sosem fogunk összefutni mert egyáltalán nem csípem ezt a stílust amit képviselsz.
Nagyon sajnálom ha megbántottalak, talán ha kevésbé arrogánsan írsz akkor barátian fogadtam volna a leveleidet.
Ja, a nickkem: momi. Nyugodtam utánanézhetsz, létezem!
Legyen további szép vasárnapod, szia: móni
Hűűűűű de pipa vagyok, ilyet