Új privát üzeneted érkezett!

Szia Szisz!

Az SZTK-ban van, ott a portán eligazítanak. Merre laktok? :D
Hogy viseled a terhességet? :D MEsélj kicsit! ;)

Kép
Kép
encu

Hopppáááááááááááá!!! Tesóka!!! :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

niki-szuper a tablazat.Nekem nbagyon bejon. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci! Észrevetted, hogy mindent 2x küldesz? Véletlen?

Kép
Kép
encu

Szia Szisz!

Isten hozott köztünk! :D :D :D :D :D :D
Merre felé laksz? Honnan jöttél? Mesélj magatokról, nagyon kiváncsiak vagyunk 8) :D :D

Védőnő: bemész az sztk-ba és a bejárattal szemben van a recepció, majd segítenek.
Amúgy recepciótól balra aztán a folyosó végén jobbra és ott bal oldalt vannak a gyerekdokik és jobb oldalt a védőnénik, kopogsz és kijön valaki :D

Tesóka!

Ott a pont :wink: :D

Hát igen, örült neked a legénykém :wink: :lol:
Majd legközelebb séta együtt :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Szisz!

Lassan Te is babázol, gyorsan visszanéztem a vonalzódra :D

Csilla reggel parázott hogy ő a következő aki szülni fog, de úgy néz ki hogy beelőzted :wink: :lol: :lol: :lol:

Gabó!

Tudtam hogy Anikó de nem 100%-ra 8) :D

Merre vagytok jányok????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jajj, mármint Encu után a következő a CSilla. Na jól megfogalmaztam :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, te mindig nagyon megmondod :D:D De ilyen önmarcangolásokat majd az oldal végefelé ejts meg, és akkor ott lesz a pont ;)
Elég goni vagyok????

Szisz! Első baba?

Kép
Kép
encu

:D :D Tudod hogy cejetlek, nem tudok rád haragudni :wink: :D
DE GONOSZ AZÉRT VAGY EGY KICSIT :wink: :D amolyan jógoni

Már megint bántja a csőröd hogy aprózok :shock: :lol: háááááát ja, ciki kicsit, nagyon :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok! :)
Valamelyik nap akkor el is nézek az Sztk-ba!
Tök jó, hogy itt egy helyen van minden! :)

Húúú, máris jó sokmindent kérdeztetek :)

Érdről költöztünk ide néhány hete, egyenlőre albérletbe, de nagyon tetszik a hely, és ha minden jól alakul, akkor jövőre veszünk egy saját kuckót. :)
Egyébként 24 éves vagyok, és Marci az első babánk.
Hát igen egyre közeledik a nagy nap, és én egyre jobban izgulok, meg be vagyok sózva :)
A terhességet eddig jól viseltem, most már kezd "mindenbajomlenni", de ez valószinűleg a türelmetlenségem miatt is lehet :)

Ti merre laktok?

Encu! te hol fogsz szülni?
Gondolom te is türelmetlenkedsz már :)

Most rohanok, mert odaég a kaja :D
Majd még jövök ám! :)

Addig is sziasztok!
Szisz

szisszka

Na megjöttem.
Csili-vili a lakás :D ,ilyenkor büszke vagyok magamra. :)
Na jó a porszívózást apa bevállalta. :lol:
És hajat mostam, most meg fáj a jobb kezem a sok hajvasalástól. :?

Hát lányok ti mindig taliztok?

Gabó!!!!!!!
TE EGY ANGYAL VAGY!!!!!! Nagyon köszike a cd-t. :D
De mondtam, hogy kifizetem, nem ingyen kértem.
Nagyon ari vagy, úgy néz ki tetszik Nonónak, de majd meglátjuk pár nap múlva!
És bocsi, hogy nem tudtam kimenni, de épp hajmosás közepén voltam. Ezt Encu már megszokta. :D

Kép
niki+baba

Móni!
Te aztán jól megfogalmaztad, hogy ki ki után jön. :wink:

Szisz!
Üdv köztünk!!!

Kép
niki+baba

Niki!

Göndör a hajad, hogy vasalod?
Jó lehet nálatok, hogy rend van. Mikor takarítasz apa vigyáz Nonóra, vagy hogy van ez?
Én csak akkor tudok takarítani ha a Ricsi alszik, de a szobánkban alszik így ott nem tudok takarítani, pedig ráférne már :oops:

Szisz!

Akkor lakón vagytok? Mi füreden, a tesco mögött rögtön.
Na, még egy türelmetlen :wink: :D :D :D Tessék szépen türelmesen várni :wink: :D

Ja, Niki, én senkivel nem találkoztam ma. Encu lerázott :roll: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, rázott le a fene!! Mentem vóna nagyon, de Apa elrabolt! :D Egyébként nálunk is csilli-villi van, mert mostanában nem bírom sem a kupit, a koszt pedig aztán végképp nem!!!!

Niki, igen, te sokszor mosod a hajad...de hát megvan az oka...jó sok van neked..:D Én megint gondolkozom, hogy levágassam-e.. :shock: :? De nemtom...olyan szép volt a hosszú hajam..anno.. :D

Szisz!
Mi is füreden lakunk, nem messze Móniéktól (alias Tesóka :D, akit cejetek :D) és Gabóék meg Barbi is errefle laknak ( Barbi tegnapelőtt szülte meg második kisfiát, Vicét...megint párásodok!!! :D ).
Csilla és Niki meg Zsuzsa a város szívében laknak :D
Én a Péterfyben fogok szülni, a dokim nagy bátran 13-ára írt ki, aztán majd kiderül, Kiskarcsi hogy gondolta :D
Te hol szülsz? Izgulsz, mi? ÉN IS!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Na mizu? Mindenkit elijesztettem? :):):):)

Kép
Kép
encu

encu-igen,tudom,h.2x irok,mert szarozik a netem.Sajna ez van.Ha adhatok 1 jo tanacsot: Ne noveld meg a hajad.Sokkal jobban all roviden.Bizisten.Nem mondok hulyeseget. :wink: 8)

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hali!

Itt vagyok :D
Illetve voltam, megyünk pancsizni majd utána jövök :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Szisz üdv köztünk

Én az ötvösbe lakom a postánál .
anha

Tesóka, hehe :D Jó, hogy néha megnyugtatsz :D

Többiek! Merre? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Szisz!
Üdv a battai anyukák körében! (Írom én, az anyuka szót, aki a legtávolabb van tőle... :roll: )
Mi a Jedliken lakunk és ha minden jól megy, két kis ördögnek leszünk egyszerre a szülei! 8)
Ti hol laktok jelenleg? Hol fogsz szülni? Egyébként már én is a "mindenbajomvan" korszakomat élem, holott nekem még nagyon messze van a babázás! :cry:

Vajon mi lehet Barbiékkal? Nagyon kiváncsi vagyok a kiscsávóra, kár, hogy az apukája nem dob valami infót egy kép kiséretében! :roll:
rnecsi

Csodálkoztam, hogy miért mert küldi el az üzit amit az előbb megírtam, és rájöttem, hogy kihúztam véletlenül az internetet. :lol:

Nonó olyan hisztit levágott mielőtt bealudt, hogy apa átmenekült a másik szobába. :) :shock: .
Nem tudom holnap hogy fogunk aludni, az időeltolódás miatt. :? :shock:

Móni, Encu!
Azért minket is cejessetek. :wink:

Nem göndör a hajam, egy ici-picit hullámos csak, de én jobban szeretem ha tök sima. :roll:

Móni!
Én vagy akkor takarítok ha Nonó alszik, vagy ha a játszószőnyegbe elvan, vagy ha apa foglalkozik vele.
Néha a kiságyba is elvan egy fél órát, ha megy a forgó neki.

Kép
niki+baba

Encu!
Te honnan tudod, hogy mikor lesz a lap vége? Vagy Móni tudja a titkot, hogy arra buzdítod, hogy akkor írjon egymásután több hozzászólást? :lol:

... és merre felé volt a séta ma csajok? Na nem mintha be tudtam volna kapcsolódni, de csodás időjárásunk volt ma! Csillebércen fél órát vértam kb. Viktorra, és egy kicsit sem fáztam! Sajna a tervem nem jött be, mivel moziba mégsem sikerült eljutni, pedig nagyon megnézném a Megy a gőzős című filmet! :cry: Az a baj, hogy a párom nem rajong a moziért, jobban szeret itthon filmezni, hogy akkor állíthassa meg és tekerhesse vissza, amikor ő akarja! :roll: Muszáj leszek egyedül menni moziba! :wink:

Niki!
Igazából én azt sem tudom, hogy ti hol, merrefelé laktok! :oops:
rnecsi

Niki, sztem mindenkit cejetünk :D

Csilla, nem voltunk sétálni sajnos, csak Móni...nem ért el, mert nem voltam itthon.

Remélem hétfőn szép idő lesz, mert nekem nagyon sétálhatnékom van, Apa viszont mostanában punnyadósabb...el van fáradva a sok melótól, én meg természetesen hagyom pihizni :D

Igen, engem is lrdekelne, hogy mi van a Barbiékkal... Meg megnézném a kiccsávót ;)

Tesóka, merre zizegsz?

Gabó!

Kép
Kép
encu

Ja, Csilla, senki nem tudja, hogy mikor vált oldalt ...ez benne a szép :D

Kép
Kép
encu

LÁnyok!!! LAssan Encubagoly elrepül ;)

Merre tekeregtek? ;) Még igen-igen korán van!! :D

Kép
Kép
encu

Csilla!
Én az Erkel krt.-on lakom, az állateledelessel szemben. Azt hittem tudod.

Encu!
Most tök szép rend van, remélem nem pakolok szét hétfőig. :?

Bár holnap nem leszünk itthon, megyünk anyuékhoz, meg tesóm is ott lesz a keresztcsajokkal :D , és fűzöm apát hogy nézzünk ki az expora. :lol:

Szerintem Barbi holnap vagy hétfőn már jön haza, ha minden rendben nem?!
Én is kíváncsi vagyok a babyre, meg persze Barbira is hogy mi hogy történt. :wink:

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Szisz!
Üdv közöttünk!
örülök, hogy bővül a kör! :lol:

Niki!
Egészségére Nonónak, remélem beválik! :lol:
Egy pár forintos cd-nek meg tuti nem kérem el az árát! :wink:

Encu!
Jó hogy nálatok csili-vili van nálunk sajna nincs, pedig egésznap vixolok! :shock:

Móni!
Igazad van Encu egy jóboszorkány! :lol: :wink:

Zsuzsa!
Mikor is mész dokihoz és hányra???

Kép
gabriel79

Niki, igen...ha minden ok, akkor elvileg 4 nap a kórház...tehát hétfőn vagy max kedden.
Én már bejelentettem Apának, hogy amikor már látogatható lesz a fiunk, akkor lesz egy babakelengyebuli :D És akkor teleleszünk babákkal!!! Mert remélem eljöttök :D

Jaj, de szétrúg ez a kölök...megint egész nap hetrázott... :shock: Hogy mikor alszik.. :o :lol:

Lassan lépegetek szunyni...Mindenkinek jóccakát!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Gabó, ez a jóboszorkány-duma aranyos :D Tetszik!! :D Ezt bevállalom! ;)

Szerintem ha nekem is lesz egy ilyen örökmozgó tipegő babóm, mint neked, nálunk sem lesz csillivilli...addig meg kiélvezem, hogy van ;) Sztem a takcsinő járni fog, de egy állandóan jövő-menő kölök mellett olyan mindegy lesz... :D:D:D

Na pussz!!! ;)

Kép
Kép
encu

Encu!
Viccelsz? Hát hogyne mennénk!!!!! :D

Gabó!
Mit vásároltatok?
Mesélhetnél Flóra szülinapi bulijáról. Miket vettél, hogyan készülsz rá?
Na és az esküvő? :wink:

Kép
niki+baba

Na én is megyek, mert éhes lettem. :shock:

Jó éjszakát lányok!!!!

Kép
niki+baba

encikem-te nem latod azokat a kis szines betuket,amiket en irok neked?Csak azert kerdem,mert nem igen reagalsz ra.Akkor meg ne szidja,h.elhanyagollak! :?

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

SZiasztok

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Reggelt

szép lesz a mai nap az idöeltolodás miatt.

Gabi Hétfő 8:30 ra ha adig nem lesz semmi

Remélem nem nagyon nagyon
anha

Jó reggelt!

Timci, hogyne látnálak! Csakazt írtad, hogy szerinted ne vágassak, hát jó, elkönyveltem. De azért a férjem véleményére is adhatok, ugyi? :D Ő azt mondja, hogy ez a haj tetszik neki...de akkor sem akadna ki, ha rövid lennék...hát ebből szűrjem ki akkor, hogy mi van.. ;)

Igen, Gabó, ezek a Niki-kérdések engem is érdekelnek! ;)

Zsuzsa, drukkoljunk? Vagy inkább várjunk csöndben? :D

Tesóka, merre vagy?

Csilla, megy a foci?

Niki, nyugisabb lett a Nonó? Van ma front????

Jöhetne a Barbi mesélni!!!! ;);) Nem? :D

Gyertek!!!!

Szisz!!! MErre vagy?? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Drukoljatok nagyon nagyon én nekem olyan gyomoridegen van minden egyes pici szurásaál kész vagyok hogy biztos most jön meg :oops:
anha

Akkor drukkolunk, Zsuzsa!!! De ugye nem fogsz nagyon nekikeseredni, ha mégsem vagy babás? Még meglehetősen fiatal vagy ;) Nem? Szóval még igen-igen sok időd van!!! :D De itt az energia: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!
:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Utálom az óraállítást :evil: :evil:

Encu!

Front van, fáj a fejem ezerrel és a Ricsi is nyűgi :evil:

Szépen elhúztatok a Nikivel este, mire jöttem mindenki alukázott már :shock: :D

Niki!

Hisz mindenkit cejetünk, még téged is :wink: :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szia

Encu hát ezt igy most nem tudom megigérni de probálom söt most már a derekam is nagyon fály ugy ahogy mensi elött Szokott gyhogy lehet hogy el se jutok a dr hez .

Ugy is maceres lenne mert a lányokat is vinnem kéne és hát még a Lívia még csak el van a vároba de a Zoé az neces de majd már megbeszéltem a livivel hogy bejönnek és amedig a dr vizsgál adik leülnek a székre és vigyáz a Zoéra

Hát a Zoé is hisztis már ujra aAlszik pedig csak fél tizen egykor szokott ugyhogy tuti hosszu lesz ez a nap
anha

Én is úgy számoltam hogy holnap vagy holnapután jönnek a Barbiék :D

Tesóka?????????????????????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szép jó reggelt!

Lányok!
Köszönöm a kedves fogadtatást nagyon aranyosak vagytok!
Bocsi, hogy már tegnap nem jöttem.
Apája hazaért a dolgozóból, aztán mentünk kutyasétáltatni, utána vacsi, filmek (sorozatfüggő vagyok :D ), aztán szunya.
Mi a Kodály sétányon lakunk, az uszival szemben.

Momi
Igen a lakón vagyunk.
Előtte kertes házban laktunk Érden, viszont itt nagyon tetszik, hogy nyüzsi van, meg minden közel :)
Érden ha akartunk vmit, egyből kocsiba kellett szállni... :S
Igyekszem türelmesnek lenni... deakkoris :D :D :D

Encu
Én a Szt Imrében fogok szülni.
Persze, hogy a fenébe ne izgulnék :D
Mi december 6-ra vagyunk kiírva, szóval lehet, h nem is a gólya, hanem a Telipó hozza Marcit.
Bár Apája szerint már 2-3 hét múlva szülünk.

Rnecsi
Azért két babóval nem lehet egyszerű! :) Szép neveket választottatok! Meglátod, ez a pár hét nagyon hamar elrepül ám!!!

Zsuzsa
Akkor azért csendben drukkolok, jó?

Na, most eldugulok, csinálok egy picike rendet...
Ha esetleg valakit kihagytam, bocsi, de nagyon szita az agyam!!!

szisszka

Tesóka, voltunk pulykát venni ( :D ) , KArcsi épp süti jénaiban...Issssteni illata van!!! Melegfront van...közben rájöttem ;)

Zsuzsa, csak pozitívan!!!!

Szisz, azért ne siettesd ennyire!!! LEgalább a 38. hétig tartsd bent azt a gyeriket! ;) Én is türelmetlenkedek, de azért a legfontosabb az, hogy akkor jöjjön, amikor már fel van készülve! :D Tehát nem 2-3 hét, hanem inkább 4...persze, nehéz, mert látnád már, ölelnéd, meg cipelni sem kellene..tudom én :D De addig van biztonságban teljesen, amíg benned van! Tök sokan mondták, hogy hiányozni fog a pocak :D Ugye, lányok???

Hahó, lánykák!!! :D

Kép
Kép
encu

Ja, egyébként láttam a Barbi párjának a kocsiját... :D Lehet, hogy haza is jöttek?? Jó lenne!!! :D

Kép
Kép
encu

Húúúú de pipa vagyok :evil: Úgy felb@szták az agyam az iwiw-en :shock: :evil:

Bejelöltem a Babanetet ismerősnek, egyből kettő babanetet találtam így mindkettőt bejelöltem, vissza is jelöltek isminek. Erre letámadott egy idióta tyúk.

Mindjárt bemásolom az üzieit meg amit írtam rá...

Ez volt az első üziük nemrég valamikor:
Szia!
Összedugtuk buksinkat MMM-ek, de nem tudjuk megfejteni, hogy ki vagy.
Segits nekünk, léccci!
Üdv
gyugyi

Ezt meg ma kaptam:
Szia
> Már írtam Neked egy kíváncsiskodó levelet, de válaszra se
> méltattál.
> Ez egy olyan "klub", ahol mindenki ismeri a másikat,
> naponta beszélünk egymással. Számomra furcsa, hogy Rólad
> senki nem tudja, hogy ki vagy valójában. Oké, babanet. De
> ez ide nem elég. Ha nem akarod elárulni a nicknevedet,
> akkor miért jelöltél be minket ismerősnek. Mi nem ismerünk
> Téged.Írtál már egyáltalán hozzánk? Számomra nagyon furcsa,
> hogy ott egy ember 25 másik mellett és csak a kérdőjelek
> gyűlnek.Talán még a nevünket se tudod kódolni...
> Na, most jól kifakadtam. Bocsi, a hormonok.

Na és ezt írtam:
Szia!

Hogy ki is vagyok? Érdekel, mi?
Megnyugtatlak, én sem tudom hogy ki is vagy és miért is engedsz meg ilyen hangnemet velem szemben??? Az bánt hogy bejelöltem ismerősnek a Babanetet? Miért is kéne egymást ismernünk, Te magad vagy a Babanet? A Babanet nem egy nyilvános fórum ahova kismamák irogathatnak? Ugyanis én azt a fórumot jelöltem meg, bocsi ha magadat Babanetnek hívod. Akkor miért is lettem visszajelölve???
Napi rendszerességgel írok az oldalra, a Babanet-Társalgóra, ide kevésbé. Ha úgy érzed hogy válaszra sem méltatlak az a Te szociális problémád. Mikor elolvastam a leveled, nem tudtam egyből válaszolni, utána meg elfelejtettem.Tudod van egy édes kisfiam aki nálad előbbre való. De nem hiszem hogy számadással tartoznék Neked. Viszont így ismeretlenül nem érzed hogy egy kicsit gáz a leveled stílusa, és nem hiszem hogy a hormonoktól kéne egy vadidegennek ilyen arrogáns levelet írni. Tudod örülök hogy nem ismerjük egymást, így legalább nem kell törnöm a fejem hogy hogy szabaduljak meg egy ilyen undok és rosszlelkű hormontultengéses kismamától. Én is voltam kismama és szeretnék is lenni még 3-szor, de sosem írtam ilyen hangnemben senkinek, pedig számos hozzászólást írtam már és írok a mai napig is. És szerencsére sosem futottam még bele a Babaneten ilyen emberbe, mint amilyennek mutatkoztál az üzeneteidben.

Nem is pazarlom az időmet és a tiédet sem, megyek a fiamhoz, és vissza a Babanetre, ahol nagyon kedves ismerősökre tettem szert. Remélem ott sosem fogunk összefutni mert egyáltalán nem csípem ezt a stílust amit képviselsz.

Nagyon sajnálom ha megbántottalak, talán ha kevésbé arrogánsan írsz akkor barátian fogadtam volna a leveleidet.

Ja, a nickkem: momi. Nyugodtam utánanézhetsz, létezem!

Legyen további szép vasárnapod, szia: móni

Hűűűűű de pipa vagyok, ilyet :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

De jó hogy itt vagy :D Már kezdtem aggódósba átmenni egy kicsit :roll: :D

Pulyka??? Hmmm, olyan karácsonyi sütéses pulyka? :D Egybepulykát még nem ettem csak sajtos pulykamellett :roll: vagyis pulykaciciben nyomultam régen de mára maradt a pipicici :lol:

Pocó, Kiskarcsi hogy van? Aktív ma hogy ilyen lüke idő van megint?
Ricsi totál kész, egésznap nyüszizik :? és fáááááááj a fejem :evil:

Szisz!

Örülök hogy tetszik batta, már én is kezdem megszeretni :roll: De nyüzsisnek nem mondanám pest után :roll: :D bár a lakón van élet :D

Na megyek helyretenni anyósékat, csapkodnak mint állat, felkeltik a Ricsit :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Még mindig olyan mérges vagyok erre a pi-re :evil:
Utána néztem iwiwen hogy ki is lehet, meg hogy mi az az mmm amiről írt :shock: azt sem tudom kicsoda, meg miről beszél. tök diló csaj. :x

Viszont találtam valami zebrás klubbot az ismieim között és ott is írtak mmm-ről, hát még mindig nem tudom hogy kicsoda de töröltem a kapcsit hogy megnyugodjon, és el is búcsúztam tőle finoman :o :D na még bemásolom ezt is hogy teljes legyen a grimm-mese:

Közben rájöttem hogy milyen mmm-ről beszélsz. Okoztál ám fejtörést rendesen mert fogalmam sem volt. És az ismerőseim között találtam egy zebrás mmm-s valakit. Talán arról van szó?

Hogy megnyugtassalak fogalmam sincs hogy kik vagytok és hogy hogy kerültetek az ismieim közé. Elképzelhető hogy véletlenül lettetek bejelölve, ugyanis mint írtam már vagy egy manóm aki mellett csak lótifutiban tudok netezni. Nem érek rá adatlapokat á-tól z-ig végigolvasni , általában a fő adatok alapján jelölök. De kérdem én, miért is jelöltetek vissza ha senki sem ismer??? Furák vagytok...

Amint láthatod, töröltem az ismeretséget, hogy még véletlenül se okozzak neked megint fejtörést és hogy felpiszkáljam a hormonjaid. Bár szerintem alapból lehetsz ilyen rosszindulatú és nem a terhesség változtatot meg ennnyire.

Sajnálom hogy egyáltalán összefutottunk, sosem hittem el hogy az iwiwen meg a babaneten is vannak ilyen emberek.

De hát ez van, remélem többet nem fogsz irogatni és megnyugodhatsz mert én sem foglak keresni.

üdv: móni

A mesének vége.... :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, nagyon szomorú, hogy vannak ilyen öntelt libák!!! De tényleg!!! Én is ezt tettem volna a helyedben! Kinek érzi magát ez a nő? Valami emancipuncinak???? Már bocsánat...!! Na, mindegy, a lényeg, hogy szerencsére itt nincs ilyen szitu...és ez tök jó, amúgy meg mindek 2 percnél tovább foglalkozni egy ilyennel? Csak a napodat teszi tönkre... :evil: :shock:

Szóval igen, poci Kiskarcsival jól van, nem mocorog annyit, nem csípi a hidegfrontot.. ;)

Pulykacici sül minden földi jóval beborítva jénaiban (most van kész!!!!! ) én meg sütöttem mellé szalmakrompit (nagy kaland ;) ), úgyhogy mindjárt tömjük a pocót meg a gyeriket! :D

Te meg Tesóka ne mérgelődj, kuncogj egy jót, hogy milyen jól megmondtad neki, hadd rágódjon ő, hogy mekkora tapló volt!!!!

:D:D:D

Ja, igen...Szisz..Batta nem egy túl pörgős hely ;)

Kép
Kép
encu

Ropogós pulykacici, nyami-nyami :D Jó étvágyat :wink:

Nálunk saslik van dögivel :lol: már két pálcát magamévá tettem :roll: :D

Tök jó lenne ha már ma otthon lenne a Barbi meg a Vince :D Hirtelen mien sokan lettek, már 4 fős család :D :D
Remélem hamar jön majd közénk is és mesél.... :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

milyen :oops: :oops: azta de vidékies volt :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Gyirsan átolvastalak titeket!
Móni!
Megdöbbentő, bár ha belegondolok nem is annyira, mert volt szerencsém az ilyen h.p.---khez! :evil:
Ezek aztán mindent eltudnak rontani, főleg az ember kedvét.
Na mindegy a lényeg, hogy mi ismerünk téged és persze szeretünk is! :wink:

Zsuzsa!
Igen ez ismerős!
Amikor az ember annyira nagyon akarja, akkor már mindent érez! :wink:

Encu,Szisz!
Türelem ,türelem gyönyörű babákat terem! :lol:
(jajj, de humoros vótam) :oops:

Szóval szülinap!
Most értünk haza a Gulliverből és hát felpakoltunk, de persze ebbe szinte minden családtag ajándéka benne van!
A kerianyujától egy konyhát kap, anyuéktól takarítószettet, mamától ezt a formakirakósat és persze nem bírtam ellenállni a búgócsigának :oops: !
tudom nem magamnak veszek játékot, de itt volt az a régi fém búgócsiga és hát...
Meg persze rengeteg lufit vettünk.

Esküvő!
Úgy tervezzük, hogy július végén lesz.
Sajna (mert én nem itt akartam) a csónakházban lesz.
A templomi érden lesz.
A ruhát elöször itt akartam battán, de végül pesten vesszük ki!
És ha kiváncsiak vagytok Flóra koszorúslány rucijára nézzetek ide be!
www.vanessa.hu koszorúslányruhák és c-kollekció
(aminke a hátán tündérszárny van! :oops:

Most ennyi voltam!

Kép
gabriel79

Rosszul írtam.
Koszorúslány ruhák :arrow: Ian Stuart :arrow: és a B

Kép
gabriel79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X