Tündi
Remélem Roli már jobban van azóta. Megnéztem a képeket olyan sokat nőtt már
Jajj megértem, hát igen nálatok még izgibb a helyzet. Na meg az is biztos, hogy ennyi herce hurca után te is jobban fogod félteni és ezt a másik felek nem mindig értik meg.
Anyós kérdésben köszönöm mindenkinek a hozzászólását. Végül is elmondható, hogy talán nekem is jobban kellene vele megbeszélnem a dolgokat. Csak amit már
nagyon cikinek érzek, azért én szégyenlek rászólni. Mint pl a cigi után moss kezet
. De majd összeszedem magam és valahogy finoman tálalom.
Amúgy nekünk is érdekünk, h. bele rázódjon a gyerek felügyeletbe, mert ő van a legközelebb akire rábízhatjuk, ha szeretnénk valamit elintézni.
És persze az is igaz ő nincs vele a nap 24 órájában és nekem is nehéz volt kiismerni a lányom...ééés még mindig okoz meglepetéseket
Szóval köszi csajok a véleményeket.
Pankaa
Aztaa mindjárt elszalad..
Hazaért apa??
Kacsa
A tea előtt is fájt a hasa...vagy ki tudja most már..
lehet most derül ki csak éhes volt...azért ekkorát csak nem tévedtem. Mindenesetre pár napja
jobb a helyzet. kop kop kop. Nagy sírás nem volt, csak néha nyüszi erőlködés közben. Remélem már nem is lesz.
Látom anyós fronton nálatok is helyzet van
hol nem mi??
Fúú nagyon jól néztetek ki. Anya is dögös volt rendesen
Nincs egy teljes alakos kép a csajsziról, ahol a ruci jobban látszik. Annyira kis csini-bini.
Maci
Jó utat. Svédország nagyon szupi hely, én voltam már 2x és annyira élveztem
Márti
Kösz a tippet. Egyenlőre nem találtam olyan edényt ami jó a radiátorra
milyen jó, h. vékony, de mindet beborítottam vizes törcsivel estére és az ágy alá forró vízbe tettem
kamillát. Jobbnak tűnik a helyzet.
Hogy vagytok amúgy? Szólj, ha már jó a tali.
Unique
Jajj azok a pirinyó lábak
Kitartás csak elmúlnak már rosszullétek, már a 12 hétnél jársz.
Syry
Na én meg itt nyavajgok, örülnék, h. nekem legalább van!!
Norwell
Szupi, h. jó lett a cukrod
Na jó, ügyesek vagytok, de nemsokára megint szopiztatsz ám .
Hát ez tényleg zsivány pofi
Ági
Gratulálok! Sok boldogságot nektek!
Heni
Fúú már most 2 naponta CTG??
Na ez kezd izgi lenne, bár innen még 2 hét is lehet simán...hát nem várt csak kibújt az a gyerkőc..
Szívből gratulálok nektek!
SzHeni
Hát akkor neked is nagyon drukkolok. De jó már csak 7 nap. Majd értesíts a fejleményekről.
Juca
Tök jó ez a kalapos kép
hol készült??
Nem akarom elkiabálni kicsit kezdi Lili megszokni a kinti életet és valami halovány ritmust felvettünk
Szerencsére most olyan nagy sírás rívás sincs, az elmúlt két napunk szuper volt, azt leszámítva, hogy éjszakai alvás nagyon hiányzik. De majd eljön annak az ideje is.
Viszont ma nem volt elég neki a tejem 1 ciciből. Adni kellett neki a másikból. 6 hetesen lehet növekedési ugrás?? Arra nem is akarok gondolni, h. az én tejem mennyisége kezd csökkeni...