Új privát üzeneted érkezett!

Heni!
Gratulálok Nektek!!! Ez aztán gyorsan ment! :D
Vigyázzatok magatokra!

Ági!
Nektek is gratulálok Mátéhoz! :D

Kép
Kép
tina82

Heni:
gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek

Évi:
igen, minek nem tud néha örülni az ember

Panka:
úgylegyen

Angie:
köszönjük a híreket

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

CsHeni!

Ez aztán a meglepetés, nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

csak gyorsan bekukkantottam megnézni van- e újság és látom hogy van!!!!!!!!!

CsHeni
szívből gratulálok a fiadhoz! :lol: (tegnap volt egy sejtésem, hogy az lesz az utolsó pocakos kép amit küldtél.) :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztook!
Csak egy gyors bekukk, mert nem nagyon tudok a gép elött ülni!
CsHeni!
Gratulálok, és nagyon várom a beszámolót!

Kép
faul

Tündi
Remélem Roli már jobban van azóta. Megnéztem a képeket olyan sokat nőtt már :)
Jajj megértem, hát igen nálatok még izgibb a helyzet. Na meg az is biztos, hogy ennyi herce hurca után te is jobban fogod félteni és ezt a másik felek nem mindig értik meg.

Anyós kérdésben köszönöm mindenkinek a hozzászólását. Végül is elmondható, hogy talán nekem is jobban kellene vele megbeszélnem a dolgokat. Csak amit már
nagyon cikinek érzek, azért én szégyenlek rászólni. Mint pl a cigi után moss kezet :(. De majd összeszedem magam és valahogy finoman tálalom.
Amúgy nekünk is érdekünk, h. bele rázódjon a gyerek felügyeletbe, mert ő van a legközelebb akire rábízhatjuk, ha szeretnénk valamit elintézni.
És persze az is igaz ő nincs vele a nap 24 órájában és nekem is nehéz volt kiismerni a lányom...ééés még mindig okoz meglepetéseket :)
Szóval köszi csajok a véleményeket.

Pankaa
Aztaa mindjárt elszalad..:)
Hazaért apa??

Kacsa
A tea előtt is fájt a hasa...vagy ki tudja most már..:) lehet most derül ki csak éhes volt...azért ekkorát csak nem tévedtem. Mindenesetre pár napja
jobb a helyzet. kop kop kop. Nagy sírás nem volt, csak néha nyüszi erőlködés közben. Remélem már nem is lesz.
Látom anyós fronton nálatok is helyzet van :) hol nem mi??

Fúú nagyon jól néztetek ki. Anya is dögös volt rendesen :) Nincs egy teljes alakos kép a csajsziról, ahol a ruci jobban látszik. Annyira kis csini-bini.

Maci
Jó utat. Svédország nagyon szupi hely, én voltam már 2x és annyira élveztem :)

Márti
Kösz a tippet. Egyenlőre nem találtam olyan edényt ami jó a radiátorra :) milyen jó, h. vékony, de mindet beborítottam vizes törcsivel estére és az ágy alá forró vízbe tettem
kamillát. Jobbnak tűnik a helyzet.
Hogy vagytok amúgy? Szólj, ha már jó a tali.

Unique
Jajj azok a pirinyó lábak :)
Kitartás csak elmúlnak már rosszullétek, már a 12 hétnél jársz.

Syry
Na én meg itt nyavajgok, örülnék, h. nekem legalább van!!

Norwell
Szupi, h. jó lett a cukrod :) Na jó, ügyesek vagytok, de nemsokára megint szopiztatsz ám .:) Hát ez tényleg zsivány pofi :)

Ági
Gratulálok! Sok boldogságot nektek!

Heni
Fúú már most 2 naponta CTG??
Na ez kezd izgi lenne, bár innen még 2 hét is lehet simán...hát nem várt csak kibújt az a gyerkőc..:) Szívből gratulálok nektek!

SzHeni
Hát akkor neked is nagyon drukkolok. De jó már csak 7 nap. Majd értesíts a fejleményekről.

Juca
Tök jó ez a kalapos kép :) hol készült??

Nem akarom elkiabálni kicsit kezdi Lili megszokni a kinti életet és valami halovány ritmust felvettünk :)
Szerencsére most olyan nagy sírás rívás sincs, az elmúlt két napunk szuper volt, azt leszámítva, hogy éjszakai alvás nagyon hiányzik. De majd eljön annak az ideje is.
Viszont ma nem volt elég neki a tejem 1 ciciből. Adni kellett neki a másikból. 6 hetesen lehet növekedési ugrás?? Arra nem is akarok gondolni, h. az én tejem mennyisége kezd csökkeni...

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
Igen, 6 hetesen van az első ugráés, amjd 3 hósan ha jól emléxem, utánna fél évesen.szopiztasd gyakrabban.Jól kiszívja a cicit?Ha ilyenkor fejnél utánna akkor taklán kiderülne, hogy még van benne bőven, vagy csak pár csepp jön.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Fleur!

Szia, jelentem, meggyógyúltunk, úgyhogy , ha már normális(abb) idő lesz, mint ezen a héten, akkor jövő hét milyen Neked?
Örülök, hogy alakul a napirend, és igen, most, 6 hetesen van egy intenzív növekedési fázis. Nem tudom, szedsz-e vmilyen vitamint, de nekem ilyenkor jól jött, kicsit megdobta a tejmennyiséget. És ne aggódj, amíg Lilla ilyen ügyesen szopik nem csökken a tejmennyiség, beállítja Ő magának, amennyire szüksége van!

Ja és Lányok!

Jól drukkoltatok, negatív a tenyésztésem, tegnap hívtam a dokit! Rákszűrés-eredményre még várni kell 1 hetet, de aztán már semmi akadály nem lesz a babproject előtt!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok Lányok!
Vagyogatok én is, csak épp a hátam akar leszakadni, és az izületeim is el kezdtek vacakolni. Térdem, könyököm ki van készülve. Fogalmam sincs, hogy miért. Biztos eddig tartottak a tartalékaim, és most kezdi érezni a szervezetem a szoptatást. Ülni is elég nehezen birok. Valamit el kell kezdenem szedni, mert ha igy folytatom, hamarosan még jobban lerobbanok.

Heni!
Itt is nagy-nagy gratula!

Ági!
Neked is gratulálok! Sok tejcit, gyors felépülést és hazatérést kivánok Neked is.

Panka!
Köszi az érdeklődést, Sziszkó nagyon jól érzi magát mostanában a bőrében, voltunk Balatonon egy wellness szállódában, és imádta a vizet. Majd teszek fel képet, ha egyszer lesz erőm letölteni a gépre. A napokban el kezdett kúszni, igaz, nem olyan energikusan még, mint Timcsa, de minden nap egyre jobban halad. Már mászó pózba is fel tudja tolni magát, csak még a lábát nem tudja mozgatni előrefelé.

Bocsi, hogy most csak ennyit irok, megyek, elnyúlok az ágyon, és nézem a tévét egy kicsit.
Vendég

Heni!
Igazán gyors voltál!! :D
Gratulálok a kis fiacskádhoz!
Jo egészséget és sok boldogságot kivánok nektek!!!

Fleur!
6-8 hetesen van egy növekedési kiugrás!
A következöket tettem én!
Szedem még mindig a More milk plus kapszulát ,az én tejem brutál megdobta!A másik,szopi után azt a cicit amiböl evett fejd ki mert abba még van!Ugy csináld hogy amikor semmi nem jön belöle hagy a gépet cummogni rajta,2-3 perc üres járat után elkezd csavarni a másik cicid és beindul amin a gép van!Legalább még 50-80milli van akkor még benne!Én igy szaporitottam a tejem mert sajnos nálunk sem lett volna elég!De ezzel a modszerrel beálltunk!Nem kell ezt a végtelenségig csinálni csak amig be nem álltok megint egy cickora és érzed hogy elég a kicsikének!

Évi!
Képet teszek igérem! :D
De fel szeretnélek hivni,egy-két dolgot kérdeznék!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

CsHeni!
Gratulálok Nektek! :D
Sok tejcit... :D
Nyugodt éjszakákat... :)
Zökkenőmentes összeszokást a kicsi fiaddal... :wink:

Ági!
Neked is gratulálok! :D

Tündi!
Köszi, h ide is írsz néhány sort Roliról!
További javulást Neki!

Köszönöm a fél éves gratulációkat! Nagyon figyelmesek vagytok! :D

Aniko!
Ágostonnak úgyszintén gratulálok a betöltött 6. hónapjához! :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Anikó!

Oké, beszéljünk valamikor. Ha nem gond, én is kérdeznék ezt-azt. Kajával kapcsolatban :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Faul:
hogy vagy? de jó lenne néha olvasni rólad

Fleur:
köszi a drukkokat, természetesen mindenről foglak értesíteni titeket
örülök, hogy kezd nálatok beállni egy ritmus

Angie:
nagyon sajnálom, mielőbbi jobulást
remélem minél előbb rendbejössz
máskor is volt már ilyen

Aniko:
majd beszélünk és várlak majd téged

Én ezúttal szeretnék gratlálni a 6 hós babáknak (Timcsa, Sziszkó, Erik, Ágoston) utólag

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Kép
pankaa

Emili mai ebédje cékla volt:(nem is kaptam szívrohamot :lol: ) Kép
Kép

És akkor a Japán képek:
http://www.PictureTrail.com/gid18152450

Mostmár eldugulok! :oops: :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk...

Unique
Gratula a pirinyóhoz!
Nemsokára túl leszel a rosszulléteken!!!

Ági
Szivből gratulálok Máté babához!!!

Heni
Nektek is gratula a kis Alexandroszhoz! :) Szép nevet választottatok!!

Sok sok boldogságot, és sok tejcit kívánok!!!

Szisz

szisszka

Pankaa
Megpróbáltam fejni azt ami már nem kellett neki és totál üres volt. Pár cseppet sikerült kisajtolnom. De akkor megnyugodtam, majd a cici is leköveti, h. neki
több kell.
Azért ez a kép brutál :) nem mondom, hogy néz ki, de nem úgy mintha céklát evett volna....csak annyit írok a vérengző nyúl :)
Jók a képek :) Kellet egy kis idő mire az első Japános képnél rájöttem, h. az a repcsiből készült :)

Márti
Na de szuper! :)
Igen szedek vitamint :) mindig, de főleg most, hogy takonyos vagyok egy picit. De nem vészes szerencsére. Remélem Lili sem kapja el.
Szerencsére tényleg jól szopizik szerintem cici is követi majd a tempót.
Hurrá! Hajrá tesóka!

Anikó
Kösz a tippet. Ágolyónak is gratula!

Amúgy ma pl. nem volt ilyen nem elég a tej az egyik ciciből gond. Észrevettem, hogy minden délután csinel egy olyan ebéd utáni alvás félét. Délelőttönként már csak fél órára vagy egy órácskára alszik el.
De ilyenkor kaja után alszik 3 órát. Ja és ilyenkor sokszor hasra teszem. És alig teszem le, befészkelődik és már alszik is :).
Jó lenne, ha hajnalban is így csinálná.
Aztán ilyenkor én is alszok vele, ha tudok, hogy kicsit töltődjek. Ma 2 órát sikerült aludnom. Mondjuk valamiért mégis hisztis lettem estére :) de már elmúlt.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Gyors leszek én is, ma egy kicsit többet keményedtem, mint szoktam, persze a pihenés is kevesebb volt, koszorút kötöttem mindenszentekre...

Voltunk dokinál, minden okés volt, és csinált uh-t is, de egy elég régi gépe van sajnos... :roll: A kis feje 6,6 cm volt, ez épp megfelel a 25-26. hét közötti méreteknek (mert ugyebár nálam csak köbö tudtuk belőni a fogantatást, így a szülés időpontját is), mindene szépen működött. Amikor odaértünk a "kényes" részhez :wink: , széééééépen összezárta a lábacskáit... :twisted: Ahogy aztán nézegette a drnéni, azt mondta, h ő nem lát heréket, de előfordulhat, hogy vannak neki, csak annyira felhúzza a lábacskákat és vele a mogyit, h azért nem láccik... :wink: Szóval a diagnózis: egyértelműen nem lehet megállapítani, h fiú-é vagy lyányka, nem is foglalt határozottan állást, de sztem 50,1 %-ban inkább lányra tippelt... :P 8) :lol:

Úgyhogy most semmivel nem lettünk biztosabbak a nemében, no de majd a 32. hetin talán... ;)

Pusza mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Norwell!
Minden dokis megmozdulást epekedve várok nálad!!!! :D
Már kilukad az oldalam! :D
De nagyon erösen gondolok a lyányra ám...! :lol:
A lényeg,hogy minden rendben!!!!!

Köszönjük a feledik köszöntéseket!
Nagyon aranyosak vagytok!!

Panka!
Nem semmi a kis bestia!!!! :D
Édes nagyon!!! :lol:

Évi!
Hétfön hivlak,nem akarok hétvégén zavarni! :D

KépKépKépKép
aniko24

Norwell
Na akkor ez meglepi babó lesz nektek is :) ilyenkor még nekünk sem mondták olyan biztosan ki, hogy csajszi, de a 32. héten már elég tuti volt benne a doki :)

Télleg apukámnakjövő héten csütörtökön, pont nov. 1-jén lesz az 50. szülinapja és az lesz a meglepi, hogy hazautazunk. Hát erre totál nem számít biztosan nagyon meg lesz illetődve.
Én meg remélem minden ok, mert ilyen hosszú úton még nem voltunk. 120 km kb Egerig az olyan 2,5 óra oda és ugyanennyi vissza. Szóval a csajszi biztos elfárad, ha más nem a nagy babusgatásban :) kivi vagyok mi lesz.

Jajj úgy várom Heni képeit a babóról :).

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!
Bocsánat, hogy a topicotokba befurakodok, de egy nagyon klassz koncertre hívnám fel a figyelmeteket!
Köszönöm, hogy elolvassátok.

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h

Helyszíne: Otthon Művelődési Ház - Bp. XXIII. kerület (Soroksár)
Szitás u. 112.
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini -A bohémélet, Gounod-Faust, Donizetti -A szerelmi bájital
és Donizetti -Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
"Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!"
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 – 10705005

Bocs, ha már olvashattátok!

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Először is szeretnék gratulálni!

Heni!
Nagyon sok Boldogságot kívánok a kisfiatokkal és sok-sok tejcit! :lol:
Kép

Ági!
Neked is szívből gratulálok!!Sok Boldogságot és sok-sok tejcit kívánok!! :lol:
Kép

Zazi!
Nagyon Boldog Születésnapot!! :lol:
Kép
Vendég

Márti
Ja elfelejtettem írni ok a jövő hét. Hétfő, kedd, szerda szabad vagyok. Annyi csak, h. szerdán viszem mérni Lillát Timihez.

KépKép
KépKép
fleur

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Igyekeztem frissíteni, de biztos van pár hiányosság a táblában. :oops: Légyszi priviben jelezzétek.

Puszi!:lol:
Vendég

Sziasztok!

Hű, micsoda fejleményekvannak! :)

Ági, Heni
Hatalmas gratula a babókához, sok örömet és boldogságot kívánok nektek!!!

Megjártuk Svédországot, annyira szép volt. Riogattak, hogy nagy hó van és vigyünk hólapátot. Ehhez képest 8-10 fokok voltak, egy éjszaka volt -5 fok. Gondolkodtam, hogy vissza se jövök. :D :D :D
A képek előhívás alatt (egy része), majd teszek fel. :)
Most rohanok haza, várnak az "ebéddel". :D
Vendég

Sziasztok!

Panka:
nagyon jók a képek
nem semmi, hogy kidekorálta magát Emili a céklával

Sziaszka:
Márton vagy Marcell lesz a bébi
nekem a Márton név az egyik kedvencem

Fleur:
de jó, hogy minden rendben van a evéssel

Norwell:
kis szégyenlős, ezek után én lányra tippelek

Aniko:
köszi a segítséget, sikerült megoldani

Pupy:
magadról nem írtál semmit
hogy vagy?

Macika:
de jó, hogy itt vagy újra
képeket várjuk
hogy vagy? rosszullétek?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Heni!
Köszi megvagyok. :lol: Rengeteget kel dolgoznom mostanában, ezért is nem tudtam jönni, pedig bíztam benne,h. a tali után már jobb lesz. Talán mostantól. :lol:
A múlt hónapban nagyon szép görbét produkáltam a hőm 5 napig 37.1 volt, amit csak akkor mértem,mikor tavaly babás voltam. Tehát jól beleéltem magam (megint), de sajnos megjött. :(
Már 2 hónapja szedem a barátcserját, és a múlt hónaptól teákat is iszom, hátha segít. A hatását mindenképp látom,mert a hőm sokkl magasabb lett a luteális szakaszban. Nov. 13-án megyek a dokimhoz, csinálunk egy vérvételt. Gondolom most csak a progira kíváncsi, tehát,h. van-e Pé-m. Aztán majd a hó végén Lac is elmegy vizsgálatra. Remélem végre jutunk 1-ről a 2-re.
Anyum sokkal jobban van, aminek nagyon örülök, és szerencsére pozitívak a kontrollvizsgálat eredményei is. Ennyi! :lol:
És Te? Látom hamrosan jön a leszívás, aztán majd beülti stb. :lol: Nagyon szorítok ám neked!!!

Pusza!
Vendég

Pupy:
de jó, hogy anyud jól van és hogy nálad is alakulnak a dolgok, remélem minél hamarabb megtalálják a problémát vagy a teák segítenek
nagyon drukkolok neked, talán ez a ciklus lesz a nyerő
én is jól vagyok, és valóban készülünk a hétvégi leszívásra és jövöhét elején a beültetésre, már nagyon várom
köszönöm, hogy így szorítasz
minden drukkolás olyan nagy erőt ad

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Maci!
Nagyon jó lehetett Svédországban!
Egyébként hogy vagy? Rosszullétek?
Bár ha esetleg még vannak, nemsokára odébbállnak! :)

Heni
Marcell lesz a gyerkőc neve :)
Nektek meg mennek a drukkok ezerrel!!!

Pupy
Örülök, hogy anyukád jól van!
Remélem hamarosan ott lesz a pocidban a kis manótok!
Tiszta szívből kivánom!!!

Szisz

szisszka

Sziasztok!

zalán!
Isten éltessen sokáig, boldog szülinapot kívánok!
Niki!Hogy vagytok?Kicsit írtj magatokról+kép :lol: , ha vanidőd.

Pupy!
Jó hogy "látlak"! :lol: Örülök, hogy jobban van anyukád!!!!
A hőd tényleg elég jó, rmélem hamarosan tud majd a doki mondani vmit, hogy előrébb jussatok. :wink:

Maci!
Képeket akkor várjuk.Hogy viselted az utat?Mivel mentetek?

Mi jól vagyunk, holnap megyünk beadati Emilinek a Prvenart(pneumo elleni oltás).Remélem nem lesz gond!

Kép
pankaa

Heni!
Persze,h. örülök és tényleg remélem,h. végre babás leszel. Már nagyon megérdemled!!

Sziszka!
Köszi én is remélem! :lol: Sikerült berendezkednetek?

Panka!
Hát egyenlőre már ez is haladás,h. a hőm magasabb, ami jelzi,h. hatnak a homeós szerek. Aztán majd meglátjuk. Aranyos Emili céklás képe! :lol:

Maci!
Képeket várom. :lol: Hogy érzed magad?

Talis képek: (minden nap felrakok majd egy párat :lol: )
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Lányok!
Tudja valaki hogyan kell videót feltölteni? Mert van egy tuti kisvideóm a taliról! :lol:

Puszi!
Vendég

Pupy!
Sztem töltsd fel a youtube-ra, vagy a videára, asszem, ott leírják, hogy is kell... Örülök, hogy jobban van anyukád, és nagyon drukkolok a vérvételhez Neked!

SzHeni!
Fúúú, a hétvége az már nagyon közeli!!! Csipiszben leszek Érted! ;)

Zazi baba!

Istenke éltessen sokáig!!!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Ma fél 11-re megyünk a Kaáliba, kérhetek egy kis drukkot? Utána jövök, és mesélek :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
ugye most már a konkrét inszem időpontjának megbeszélése lesz. igzi. drukk természetesen megy+++++++++++++++++++++ :lol:

Pupy
de jó, hogy újra vagy. Anyukádnak nagyon-nagyon örülök. :lol: A vérvétel időpontja is közeledik. Utána már "tisztábban" fogtok látni. Olyan jó, hogy van megint tábla. :lol: köszönjük. :lol:

Maci
már vissza is jöttetek? én 31-én vártalak vissza. :oops: (rosszul emlékeztem.) a lényeg, hogy jól sikerült az utatok. képeket várjuk. egy pocakost is csempéssz majd bele. :lol:

Szalai Heni
hétvégén rád koncentrálok. :lol:

Sziszka
most már te következel a sorban! egy pocakos képet fel tudsz tenni? örömmel vennénk.

Panka
Emili hogy viselte az oltást? (mi tegnap telefonon keresztül átjelentkeztünk az új doktornéninek. örülök, hogy túl vagyunk ezen, és nem kellett személyesen bemenni. Máté picit újra náthás, remélem elmúlik hamar.)

Mi egyenlőre nem kezdjük még a tesóprojektet. sajnos a cukor értékem nem lett jó. 5,9 ez már határ fölött van. diéta van előírva, meg fogyni is szeretnék. ezen kívül sajnos még egy csomó értékem rossz lett. (kb.10 * volt a listán. :evil: ) fél év múlva újra berendelt a doki, akkor újabb ellenőrző labor lesz. Úgyhogy addig még mindenképp várunk a babával. Azonkívül sajnos most az anyagi helyzetünk se túl rózsás, párom e miatt sem akar még belevágni a projektbe és kicsit én is aggódom e miatt. Szóval fél év múlva. :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Panka:
szorítok az oltáshoz

Pupy:
nagyon jók a képek, várjuk a többit is

Norwell:
köszönöm szépen
igen hétvégé mindjárt itt van

Évi:
mennek a drukkok
én is ma megyek, csak délután

Syrinx:
neked is köszönöm szépen

Mindenkitő nagyon aranyos, hogy ennyire szurkoltok és ennyit gondoltok rám

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Évi!
Megy a drukk+++++++++++++++++:-)

Syry!
Ma kapja az oltást, még alszik, 11re megyünk. :wink:
Akkor gyorsan fogyó, aztán tesó :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Norwell!
Akkor majd este megpróbálom feltölteni és úgy belinkelni ide. :lol:

Évi!
Mennek a drukkok és várom,h. mesélj!! :lol:

Syry!
Én is örülök,h. újra lehetek. :lol: Csak tudod rengeteg dolgom volt eddig..
Már várom én is a vérvételt. Sajnálom,h. nem lett jó a véreredményed. Viszont teljesen érthető,h. most még nem akarjátok, de nem baj majd fél év múlva.

Heni!
Gyere majd te is a Kaáli után, én meg este rakok még fel képeket!!

Eszter!
Ha olvasol, akkor millió puszit küldök!!! :lol:

Panka!
Szorítok,h. sírásmentes legyen az oltás.

Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Elvileg már túl vagytok a megbeszélésen. Várunk, hogy mesélj mi volt! :)

Heni!
Ez egyre izgalmasabb! :D Szorítok Nektek mára és a hétvégére is!

Pupy!
Jó, hogy jelentkeztél! :) A képek nagyon jók lettek, várjuk a folytatást és a videót! :)
A vérvétel ideje meg mindjárt itt lesz, meglátod hipp-hopp repül az idő! :)

Panka!
Ti már túl vagytok az oltáson. Emili hogy viselte?
Pont azon gondolkodtam, hogy hány oltásnál aszisztáltam, fogtam a kicsik kezét, lábát, de hogy a saját gyerekemnél hogy fogom viselni még nem tudom...

Syry!
Egy kis diéta, aztán jöhet is a tesó...! :)

Próbálok pár képet feltölteni, remélem sikerül.

Mátrafüreden, kilátás a hotelszoba erkélyéről, 24 hetesen
Kép

A kiságy
Kép

A babakocsi
Kép

Kép
Kép
tina82

Tina
klasszak a képek. pocid csini és szép az őszi táj is. A gólya látom elmaradhatatlan. :wink: Lehet már tudni, hogy fiú v. lány a pocaklakó? (vagy lehet, hogy írtad és nem emlékszem? :oops: )

Kép

Kép
syrynx

Köszönjük a drukkokta, de Emili sírt egy picit, de csak 2 másodpercig.Utánna ment továbba játék. :wink: Olyan kis figyelmes, mindig nézi, hogy mit csinál a dokibá, hogy hallgatja a pocakját, sosem sír ezekért.Csak mostmár ő is meg akarja fogni, és ha nem kapja meg akkor csak les hogy mi van. :lol:
Jó későn értünk haza, traccsoltam akikkel találkoztam közben. :oops: :D Most alszik a kis drágám.

Tina!
Nagyon szép nagy már a pocakod!Látom nektek is gyerekággyá lehet alakítani a kiságyat?
Teljesen más lesz majd meglátod, én is másképp látom már a dolgokat,amióta megvan Emili.Sokkal érzékenyebb is lettem, meg sírósabb :oops: Nehezebben viselem pl. a híreket is, így ha olyan van, elkapcsolok. :oops: vhogy nem akarok róla tudni. :roll:

Ma rendeltem meg az új Chicco autósülést, mert a Peg Pregonak már a tetejéig ért a buksija! :lol:
Pedig reméltük, hogy még a telet kibírja benne, de nő mint a gomba :wink:
Majd ha meglesz, teszek képet is.

Évi!
na mesélj, mi volt???

Kép
pankaa

Tina!
Nagyon csini pocistársam van! ;) :) Télleg, Pocaklakó neme ismert már??? Én sem emléxem, h írtad volna... Éééés nevek???

Syry!
Sajnálom, h magas a cukrod... :( De a fél év nem sok idő, addig Máté is még nagyobb lesz, meg simán le fogsz dobni pár kilót.

Panka!
Emili bébi hogy viselte az oltást???

Évi!
Hol a mesééééééém??? Mi vóóóóóóóót?!?!?!?!

Megyek koszorút kötni, talán végre befejezem, nincs sok, de hát jó munkához idő köll, hát még a lassúhoz... :twisted: :P :lol:
:wink:

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, biztos ideértek, mert nem is izgultam, és ez nálam nagy szó :) Éééééés következő ciklusban kezdünk!!! Végrevégrevégre :)

Panka!

Mintha leöntötted volna Emilit a céklával :) Mindenhova jutott belőle, de édes :) Ízlett neki?
Ügyi volt a szurin Emili cica!

Norwell!

Még mindig azt mondom, hogy Csipetke kicsicsaj :) Örülök, hogy minden oké vele :)

Fleur!

Jó utat! Majd mesélj, hogy bírta a kis csibe :)

Pupy!

jaj de örülök, hogy jobban van anyukád! A vizsgálatokkal is jól haladtok, minden rendben lesz, meglátod!

Heni!

Csak pár héttel leszel idősebb pocakos, mint én :) Hajrá pozitív gondolkodás! :)

Syry!

Sajnálom, hogy el kell halasztani a tesóprojectet :( Majd tavasszal, akkor úgyis jobb kedve van az embernek :)
Hogy megy a suli?

Tina!

Klassz verdája van a picurnak:) A kiságy is tetszik :) Hát még a pocid!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Hurrá!!!!!
igen ízlett neki a cékla, dehát a maszatolás is izgi :wink: :lol: :twisted:

norwell!
Biztis nagyon szépek lesznek a koszorúk, esetleg dobsz róluk képet?

Kép
pankaa

Évi
szuper hírek! :lol: a következő ciklus mikor kezdődik? most nincs vonalzód, így nem tudjuk. De majd úgyis megírod ha mész, igaz? suliban most szünetvan. múlt héten pont 23-a volt, most meg az őszi szünet miatt maradt el. :roll: a múlt órán már új dolgokat tanultunk. izgi. valóban a tavasz egy jó időszak.

Norwell
koszorúról tegyél majd fel képet! Kende is közreműködik. :wink: Róla is rég láttunk már fotót.

Panka
bátor csaj Emili. :wink: :D megnéztem a japós képeket. szép hely lehet. Fuji még mindig nyerő nálam. (egy időben szerettem hegyet mászni: Dolomitok, Tátra, Fogaras... már csak ezért is le kéne fogyni, hogy még egyszer eljussak ilyen helyre. :wink: )

Kép

Kép
syrynx

Évi, Heni!

Drukkolok ám nagyon, hogy mihamarabb pocakosodjatok! Persze velem együtt, bár mi csak december végén kezdünk próbálkozni!

Fleur!

Lehel, alig elköszöntünk egymástól, érdeklődött: "Hol van a néni? "Majd megállapította: "Baba alszik. Néni is alszik!" :lol:
Ja, és akkor a könyvcímek:
Forrai Katalin: Ének a bölcsödében
Ének az óvodában
Bartos Erika: Játszik a baba
Utazik a baba

Márti
borossné becz márta

Syry!

Kb egy hónap múlva lesz az inszem. karácsonyra már tutira tudni fogjuk az eredményt is. Nem is kérek mást a jézuskától, csak hogy sikerüljön...

Márti!

Köszi neked is! Azért jópár hónapot lehetünk együtt is babások 8)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket, nagyon jól esik, pedig olyan ritkán tolom ide a képemet :)

Nem is tudom mit írjak...
Jól vagyunk, Zalán még mindig megszégyeníti a duracell nyuszikat (bár most éppen túlalussza a napi adagot :)), mászik ezerrel, és már próbálgat megállni egyedül.
Én "dolgozgatok" itthonról. Próbálom beindítani honlapkészítő bizniszemet, még egyenlőre csak referenciahonlapot készítek a barátnőmnek. Úgyhogy abszolut nincs időm :)

Látom sok tesóprojekt megy, hát nálunk az még várat magára, mi több ok miatt is nagyobb korkülönbséget tervezünk.

Próbálok képet is rakni.
Kép Kép Kép Kép

kancellárka

Évi!
Jesssz, akkor lesz egy szeptemberi bébid, mint Lilla... ;) :) Hát ezek után már baromi kíváncsi vagyok, hogy Csipet télleg csaj, vagy csak egy naggggggyon szemérmetes fiúka-e... :wink:

Kanci!
Fúúú, de guszti a torta!!! Te csináltad???

Utolért engem is a nátha, illetve a család nagy részét (egyelőre Kendén nem vettem észre a tüneteket, remélem, megússza), anyósom is odavan, apa torka is fáj és folyik az orra, én meg már lassan Télapót játszhatnék, olyan piros az orrom... Remélem, hamar túlleszünk rajta...

Akkor néhány kép:

Délutáni elfoglaltságom eredményei (az első apukám sírjára lesz, a második a nagyszüleimére, egy harmadikat már elvittünk a másik nagyszülők sírjára): Kép Kép

Tegnap csokis muffint sütöttem, Kende volt a főkóstoló: ;) Kép

És még ide is került a muffintésztából... Kép

Csipetke 26 hetesen (fú, a fejem ne nézzétek, totál szét vagyok csúszva, még jó, hogy távoli a kép :P ...): Kép

Kép
Kép
norwell

Maci
Nagyon várom a képeket! Ugye milyen gyönyörű hely :)

Heni
Már csak 2 nap!!! :)

Pupy
Ez szuper hír, hogy anyud jobban van. A 13.-hoz nagyon szorítok én is, meg látod ti is fogtok előre haladni!
Sok munka :( :evil:
Hát de elkaptad a lányom nevetését :) esetleg át tudod nekem küldeni gmail-en rendes formátumban?
videára vagy youtube-ra regisztrálj és oda fel tudod tölteni. Na már más is írta :)

Eszti
Te is nagyon eltűntél ám!! Mik a fejlemények?

Pankaa
Na ok volt az oltás?

Évi
Drukk drukk, mi volt???
Jajj ez szuper!!! :)

Syry
:( és tudjátok mitől lett rossz a vérképed???

Zalán
Boldog szülinapot!
Aztaa micsoda torta :)

Tina
Csini vagy, kösz a képeket :)

Márti
De éédes megzabbantom :) Annyira jó, hogy sikerült találkozni. Nem tom' észre vetted e, de kb úgy beszélgettünk mintha mindig is ismertük volna egymást :)
Imádom amikor így megtalálom a közös hangot valakivel. És nem győzöm hangsúlyozni a fiaid tüneményesek!! Biztos Csabika is, csak sajna most róla lemaradtam.
És ari vagy nem felejtetted el a könyveket sem :) Köszi.
Tényleg te mikor kezdtél mesélni nekik?

Norwell
Csak majdnem :) Nekünk karácsonykor fogant :)
Nagyon szépek az alkotások és hát természetesen nagyon szép a pocak...jajj de hiányzik :). Gyors gyógyulást a családnak!

Nem is írtam, de én megint vérzek :cry: most 2 napja, de nagyon enyhén nem úgy néz ki mint egy normális menszesz. Valakinek volt ilyen??
Mondjuk jöv héten megyek dokihoz, majd mondom neki.

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?