Napsugaras,szép reggelt mindenkinek!!!
Előbújt végre a napocska is,ennyi borongós nap után!!
Töltődjünk fel a napsütéssel,mert megint esőt jósolnak az időjósok!!!
Rvan!!!
Remélem,hogy megosztod majd velünk a szülinapi élményeket!!Biztos nagyon édik lesznek a fiúk az első szülinapi tortájukkal!!
Köszi szépen,hogy Te is leírtad a tápszerezés fortélyait,és a fürdetés rendjét!!
Mi is így fogjuk készíteni a tápit,mert így nagyon egyszerű!!De tudod a szakkönyvek már teljesen bekavartak,és ezért ilyedtem meg!!
Olyan bonyolultnak írták le,és én attól féltem,hogy szegény kis Drága babucim,majd nagyon sírni fog,amíg itt bénázok a vízforralással!
De mint több tapasztalt anyukától megtudtam,fel lehet előre forralni a vizet,és akkor egy-kettő kész a kajcsi!!
A fürdetést én is így gondoltam,mert ha kialakítunk majd egy rendszert,akkor ezt fogja megszokni a babánk,és minden okés lesz!!!
Diadella!!
Mi sajnos egyikünk sem vagyunk diplomások,de nálunk nem kellett tesztet kitölteni!
Azt mondják,hogy az pszichológus függő,hogy ki milyen módszerrel vizsgál!
Nekünk csak 3 fát kellett rajzolni,és arról kellett beszélni!!
De van akinél házat is kell rajzolni,van aki 100 kérdéses tesztet,de van ahol 500 körüli kérdéses tesztet töltetnek ki!!
Bár azt mondta nekünk a pszichológus,hogy majd mindenütt egyformán szeretnék csinálni a vizsgálatot,de ez még ezidáig még nem lépett életbe,ez a szabály!!
Nekünk egy férfi volt a pszichológusunk,aki a budapesti Tegyesztől jött ki a megyei Tegyeszhez!!
Másfél-másfél órás beszélgetés volt nálunk ,külön-külön!!
Kérdezett mindenről,családról,szülőkről,testvérekről,előző házasságomról,miért ment tönkre az első házasságom,miért nem lombikoztunk(ezt tüzetesen kikérdezte)!
Voltak extrém kérdései is,hogy pl.kiséreltünk-e már meg öngyilkosságot,volt-e valaki a családból öngyilkos,voltunk-e börtönben,van-e rendőrségi ügyünk stb!!!
A férjem Zoli egyáltalán nem iszik,és természetesen én sem,ezért a pszichológus folyton ezt kérdezte,hogy miért nem iszik,de miért nem,társaságban miért nem iszik meg egy pohárkával stb....
Mivel,hogy állandóna azt feleltük,hogy mert nem szeretjük az italt,nem kívánjuk,ezért a végén azt mondta,hogy elhiszi,hogy mi tényleg nem iszunk!!!
Szóval nálunk ilyen kérdések is voltak,és ezek elég kiakasztóak voltak,de kibírtuk!
Az az érdekes,hogy külön -külön mentünk be,és végül is ugyanolyan válaszokat adtunk a miértekre,pedig nem beszéltük meg,és nem is hallottuk egymás beszélgetését a pszichológussal!
Így kiderült,hogy kellőképpen egyformán vélekedünk a dolgokról,ezért nem is szoktunk itthon vitatkozni!!
Jaaaa,elfelejtettem mondani,hogy ezeket a kérdéseket pl,hogy Zoli iszik-e,és miért nem ezt mindekettőnktől megkérdezte,és persze minden kérdést mindekettőnknek feltett,hogy mi a véleményünk külön-külön,de kiderült,hogy ugyanaz a véleményünk a lombikról is,és az örökbefogadásról is!!
Mostmár megyek,mert megyek dolgozni!!
Puszi nektek!!
Aki dolgozik,annak jó munkát,a többieknek jó időtöltést,jó babázást!!!
Kriszti