Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!!! Azon izgulok, hogy nehogy elszúrjak valamit!! De csak nem! minden vágyunk egy baba..asszem ezen nincs mit elszúrni! :)

Lányok!! írok blogot..ha valakit érdekel szóljon és megadom a linket priviben.
Izginek tűnik nekem, na meg arra is nagyon jó, hogy én magam se felejtsem el, hogy mi is volt és hogy is zajlott, mert ebbe majd szépen mindent beleírok..és ki is fogom nyomtatni..egyszre majd a pici fiúnk fogja olvasgatni, hogy hogyan is várták őt a szülei!!
Vendég

[b]Diadella!!![/b

Én nagyon szeretném megkapni a linket,mert szeretném elolvasni a történeteteket!!!

Én is írok naplót,de én itthon kinyomtatom,és nincs fennt a neten!!
Az életünkről szól!!!

Várom a privit!!!

Puszi:Kriszti
kkriszi

Köszönöm mindenkinek a kedves fogattatást.
Igen mi is voltunk a talin, s a sorszámunk kb. 308 körül lehet.

Mi az Alföldi utcában voltunk a pszihós nőcinél, nem volt semmi különös kb 3/4 órát tartott, s a legtöbbet azzal foglalkozott, hogy miért nem csak fiút akarunk, főleg a párom, merthogy neki az előző házasságából már van két lánya, s ha most választhat miért nem fiút választ. Persze nem tudta belénk beszélni, mivel mondtuk neki, hogy azért nem egy pulóvert akarunk vásárolni, hogy még a szinét és a fazonját is megválasszuk, s ha mégsem tetszik akkor visszavigyük a boltba. Ez úgy tünt meggyőzte, mert témát váltott.
Azt nem tudom, hogy másik fórumokon olvastam, hogy valakikkel több oldalast teszteket töltettek ki! :roll: Ezt mikor kell, vasgy hol, mert mi ilyet nem csináltunk.

Kép
debimm

Én úgy hallottam ,hogy akinek diplomája van annak nem kell a tesztet kitölteni.
Fura, de így hallottam.
Vendég

Diadella!!!

Elolvastam!!!Nagyon szupi!!Így tovább,és sok sikert a pszichológushoz!!!!
Majd nagyon fogunk szorítani,kezünk,lábunk csuriban!!!

Debbimm!!!

Kár,hogy nem találkoztunk a talin!!Mi is ott voltunk!!!Nagyon-nagyon jó volt,és nagyon sok élménnyel jöttünk haza!!Feltöltődtünk a következő taliig!!!
Nincs iwiwed???

A mi sorszámunk október 13-án 314 volt!!!

Dottikám!!!

Merre vagy??Talán már alszol???
Ha Zoli nem dolgozik hétvégén,akkor elmegyünk Debrecenbe a babaáruházakba!!Belevetjük magunkat a babaruhák,kocsik,stb...világába!!!
Nagyon-nagyon várom,mert eddig még nem nagyon szerettem ilyen helyekre járni,mert eddig mindig sajgott a szívünk,hogy nem volt kinek vásárolni!!!!
De mostmár van kinek vásárolni,mert kismamák,és kispapák vagyunk!!!
Most egyenlőre csak nézelődünk,keresgélünk,árakat nézünk,és ha megtetszik valami,akkor vásárolunk is valamit a babucinknak!!! :P :P :P

Annyira várom már,hogy el tudjunk menni!!Remélem,hogy nem kell Zolinak szombaton dolgoznia!!!

Puszillak benneteket!!!

Jó éjszakát,és meseszép álmokat mindenkinek!!!

Kép
kkriszi

Sziasztok!

Köszönjük szépen a jókívánságokat! Bizony már egy évesek lettünk, eszméletlenül gyorsan eltelt, már igazi nagyfiúk :lol:
Az ünneplést egy héttel el kellett halasztanunk, mert a sógornőm szanatóriumban van és csak jövőhét közepén jön haza és akkor tud összegyűlni a család.

KKriszi!
A tápszerhez a vizet én is előre felforralom, majd etetés előtt csak a szükséges mennyiségű vizet melegítem meg mikóban és utána rakom bele a tápszert. Éjszakai etetésnél sem készítettem előre kaját, addig a pár percig mindíg tudtak várni a fiúk.

Nálunk a fürdés 7-8 között van. Fürdés után rögtön vacsi és alvás. Nálunk már akkora eléggé fáradtak és már nem kívánják a játékot, csak enni és aludni. Most már napközben általában csak egyszer alszunk, így a fürdés inkább 7-kor van. De nyugodj meg, egyértelműen jelezni fogja a kisbabád, hogy már fáradt, de nagyon jól megszokják a rendet. Már pontosan tudják, hogy mi fog következni és ez így jó. Amikor beküldtek minket a kórházba Tamáskával és a fürdetésre sem értünk haza, akkor anyukám fürdette és altatta a Gáborkát, de nem volt könnyű neki. Gáborka már megszokta, hogy apa, illetve anya milyen"stílusban" fekteti le és a mama nem volt jó neki :wink: Végül azért a mama győzött :twisted:

Naninga!
Jobbulást a családnak! Mi most estünk át a három napos lázon Gáborkával, Tamáska még nem kapta el, remélem nem is fogja.

Kizsó!
Bizony emlékszem, legfőképpen a te telefonodra!!! :D

Ildikó!
Nagyon szép lesz a házatok. Nem lehet egyszerű három gyerek mellett "brigádot" etetni?!

Diadella!
Nekem kellett tesztet tölteni, pedig diplomás vagyok, viszont a beszélgetés nem volt hosszú. Nekünk volt olyan ismerősünk, akinek rajzolnia is kellett, stb, de szerencsére nálunk ilyen nem volt.

Ne haragudjatok, hogy nem tudok mindenkinek írni, de nem sokat tudok jönni.
A várakozóknak mielőbbi babásodást és addig is jó készülődést kívánok!!!

Rvan

Kép
rvan

Sziasztok Lányok!Nálunk a férjemnek diplomája van, mi is Pest megyeiek vagyunk,de nálunk kellet tesztet kitölteni.Amennyiben ez így van,diszkriminációnak tartom!!Utána járok!Bocsánat,de az iskola csak papírt ad,inteligenciát nem!Nálunk anyósom rá a bizonyíték! :D rvan!Isten éltesse sokáig a fiúkat!!debimm!Üdv kösztünk!diadella!Ez már egy ujabb pozitív tesztnek vehető!Mármint a gyermek áldást értve!Ha megkapjátok az oklevelet a tanfolyásról,olyan érzés lessz meglátod,mintha a gyermeked első petezsákos képét tartanád a kezedbe.Legalábbis mi aszt beszélgettük apával olyan érzés. :P Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!
Vendég

Diadella: lenne is belőle botrány, ha a diplomásokat megkülönböztetnék, az tuti! Jogosan is: miért lenne egy diplomás eleve alkalmas örökbefogadásra?? (Főleg manapság, amikor a diploma már nem igazán iq-függő...)
A pszichológiai vizsgálaton egy többoldalas tesztet (ha jól emlékszem, talán "kaliforniai tesztet") kellett kitöltenünk, a lényege az volt, hogy 200 (!) állításról kellett eldöntenünk, hogy egy skálán megjelölve mennyire értünk / nem értünk vele egyet. Voltak benne olyan kérdések is, amiről el nem bírtam képzelni, hogy mire jók, pl. "Széchenyi nagyobb ember volt Kossuthnál." :roll: :D
Nekünk is nagyon kedves ügyintézőnk volt (Viktória), nagyon segítőkész és mosolygós hölgy. :)
rkata

Napsugaras,szép reggelt mindenkinek!!!

Előbújt végre a napocska is,ennyi borongós nap után!!
Töltődjünk fel a napsütéssel,mert megint esőt jósolnak az időjósok!!!

Rvan!!!

Remélem,hogy megosztod majd velünk a szülinapi élményeket!!Biztos nagyon édik lesznek a fiúk az első szülinapi tortájukkal!!

Köszi szépen,hogy Te is leírtad a tápszerezés fortélyait,és a fürdetés rendjét!!
Mi is így fogjuk készíteni a tápit,mert így nagyon egyszerű!!De tudod a szakkönyvek már teljesen bekavartak,és ezért ilyedtem meg!!
Olyan bonyolultnak írták le,és én attól féltem,hogy szegény kis Drága babucim,majd nagyon sírni fog,amíg itt bénázok a vízforralással!
De mint több tapasztalt anyukától megtudtam,fel lehet előre forralni a vizet,és akkor egy-kettő kész a kajcsi!!

A fürdetést én is így gondoltam,mert ha kialakítunk majd egy rendszert,akkor ezt fogja megszokni a babánk,és minden okés lesz!!! :P :P :P

Diadella!!

Mi sajnos egyikünk sem vagyunk diplomások,de nálunk nem kellett tesztet kitölteni!
Azt mondják,hogy az pszichológus függő,hogy ki milyen módszerrel vizsgál!
Nekünk csak 3 fát kellett rajzolni,és arról kellett beszélni!!
De van akinél házat is kell rajzolni,van aki 100 kérdéses tesztet,de van ahol 500 körüli kérdéses tesztet töltetnek ki!!
Bár azt mondta nekünk a pszichológus,hogy majd mindenütt egyformán szeretnék csinálni a vizsgálatot,de ez még ezidáig még nem lépett életbe,ez a szabály!!

Nekünk egy férfi volt a pszichológusunk,aki a budapesti Tegyesztől jött ki a megyei Tegyeszhez!!
Másfél-másfél órás beszélgetés volt nálunk ,külön-külön!!
Kérdezett mindenről,családról,szülőkről,testvérekről,előző házasságomról,miért ment tönkre az első házasságom,miért nem lombikoztunk(ezt tüzetesen kikérdezte)!
Voltak extrém kérdései is,hogy pl.kiséreltünk-e már meg öngyilkosságot,volt-e valaki a családból öngyilkos,voltunk-e börtönben,van-e rendőrségi ügyünk stb!!!
A férjem Zoli egyáltalán nem iszik,és természetesen én sem,ezért a pszichológus folyton ezt kérdezte,hogy miért nem iszik,de miért nem,társaságban miért nem iszik meg egy pohárkával stb....
Mivel,hogy állandóna azt feleltük,hogy mert nem szeretjük az italt,nem kívánjuk,ezért a végén azt mondta,hogy elhiszi,hogy mi tényleg nem iszunk!!!
Szóval nálunk ilyen kérdések is voltak,és ezek elég kiakasztóak voltak,de kibírtuk!

Az az érdekes,hogy külön -külön mentünk be,és végül is ugyanolyan válaszokat adtunk a miértekre,pedig nem beszéltük meg,és nem is hallottuk egymás beszélgetését a pszichológussal!
Így kiderült,hogy kellőképpen egyformán vélekedünk a dolgokról,ezért nem is szoktunk itthon vitatkozni!! :P :P :P
Jaaaa,elfelejtettem mondani,hogy ezeket a kérdéseket pl,hogy Zoli iszik-e,és miért nem ezt mindekettőnktől megkérdezte,és persze minden kérdést mindekettőnknek feltett,hogy mi a véleményünk külön-külön,de kiderült,hogy ugyanaz a véleményünk a lombikról is,és az örökbefogadásról is!! :P :P :P

Mostmár megyek,mert megyek dolgozni!!

Puszi nektek!!
Aki dolgozik,annak jó munkát,a többieknek jó időtöltést,jó babázást!!!
Kriszti Kép
kkriszi

Sziasztok! Tegnap Budapesten voltunk, értekezlete volt a férjemnek és mentünk mi is anyukámékhoz :)

kizsó: Jaj, az a papírmunka, ismerős nekem is, csak én a falunkban működő táborban adminisztrálok nyaranta... Milyen tanfolyamokat végzel? Nagyon okos leszel már! ;)

kkriszi: Most is egy családi házban lakunk, de ez nem a mienk, hanem az egyházunké, tehát szolgálati lakás. A férjem lelkész és 2000. őszén ide helyeztek minket, de mivel már nagyon megszerettük a környéket, úgy döntöttünk, letelepszünk itt, ezért építkezünk. Amúgy ez is jó ház, de ha hosszabb ideig maradnánk, sok mindent át kéne alakítani. Pl. itt 2 nagy szoba van, az új házban pedig 4 kicsi lesz, hogy mindenkinek legyen saját szobája, plusz lesz egy nappali is.

dotti: Jövő őszre tervezzük a költözést :)

Rvan: Fiúknak nagyon boldog születésnapot kívánok én is!!! :)

Ancsúr: Igen, bírom még krumplival :D KÉpzeld, a falunktól minden ősz elején kapunk krumplit! Most fejenként 1 zsákkal, azaz mi 5 zsákkal! Ez tök jó :)

debimm: Üdvözöllek én is itt! :)

Képzeljétek, ma reggel elkezdett mozogni Viviennek az egyik foga! Jaj, azt hiszem, egy új korszakba lépünk... :roll:
ildi_ko

Sziasztok Lányok!

Debim, üdv. itt is. :lol:

Ildikó, drága kicsi Vivien, aki már nem is annyira kicsi... egyem a kis szívét, nem ijedt meg, amikor azt érezte, hogy mozog a fogacskája?

Rvan, mi annak is örülünk, ha néha beszámolsz a fiúkról. :lol:

Pszichológiai vizsgálat: első alkalommal közös beszélgetés volt, hát mit mondjak... érdekes volt, mert még soha nem szembesítettük egymást pl. azzal, hogy mi az ami számunkra a másikban idegesítő. Én pl. elég zavarban voltam, amikor azt hoztam fel példának, hogy a halálom, hogy nem a szennyestartóban landolnak a szennyesruhák. Párom, meg a sírásommal jött, hogy mindenen sírok. Aztán elmondtuk alapjában véve, hogy nagyon jól kiegészítjük egymást. Második alkalommal nekünk egy több, mint 500 kérdéses, állításos tesztet kellett kitölteni. Na, ennél téptük a hajunkat, de közben jót vigyorogtunk is, mert párszor ránk szólt a pszicho néni, hogy ne beszéljük már meg a dolgokat. Tudjátok ilyen mondatok voltak, hogy: "Nem félek a farkastól." És erre három alternatíva volt: igen, nem, nem tudom.
kanga_mama

Sziasztok!
diabella!!! Férjem gyógypedegógus, pszichopedagógos 20 éve a gyermekvédelemben dolgozik. 150 kérdéses tesztet írtunk.
Közös beszélgetés volt.. Rengeteg "miért," de szerintem csak :roll a motivációt méri fel és a véglegességet, határozottságot.
Bencikénk egy csoda! Áll és állandóan szökésben van. Egy pillanat alatt el tud tünni és a leglehetettlenebb helyeken tűnik fel :roll: :lol:
8 hónappal ezelőtt ezt el sem tudtuk képzelni.
Nagyon szép napot kívánunk!!!!

Kép
ibi01

Kkriszi: a rajzoltatás is teszt, csak nem kell ikszelgetni. :)

Kanga_mama: marhajó, ilyeneket kérdeztek? Dehát nem családterápiára mentetek! :) Még az lett volna szép, ha összeugrasztanak Benneteket ott helyben...
Nálunk a szülői hátteret, a szüleinkkel (és egymás szüleivel) való kapcsolatot feszegette a nő, mi tagadás, jelentősen szépítettem a dolgot, nem hiszem, hogy mindent az orrára kellett volna kötnöm egy tízperces, formális beszélgetés alkalmával.
rkata

Kkriszi: amit a másfél órás (!!!) beszélgetésről írtál, esküszöm, úgy hangzott, mint egy kihallgatás. Na ez szerintem már túlzás.
rkata

Rkata, igen, meg olyan állítás is volt, hogy: "Nem vizelek gyorsabban, mint mások." Na, erre varrjál gombot! :lol: :lol: A szülői háttérről is szó volt. Én ugye nem túl sok mindent nem tudtam mondani, anyukám korán meghalt (12 éves voltam). Apám, meg aztán... a nők, a haverok mindig fontosabbak voltak... ezt inkább nem részletezem, mert már ő sem él. Párom mesélt a szüleiről és igazából ő csak szépeket tudott mondani.
kanga_mama

Na, Ibi, akkor kösd fel a gatyókádat... :lol:
kanga_mama

[quote="kanga_mama"]m írta:kanga_mamaeg olyan állítás is volt, hogy: "Nem vizelek gyorsabban, mint mások."

Ez kééééész!! :lol: :lol: Gondolom, erre a "helyes" válasz a "nem tudom" lenne. :)
rkata

Hát persze, az is volt... :lol: :lol: :lol: Hát honnan tudjam, hogy ki milyen gyorsan... :lol:
kanga_mama

Diadella! Ha lehet én is szeretném elolvasni a történeteteket. :)
Köszönöm :Ibolya

Kép
ibi01

Diadella drága, én is várom a linket. :lol:
kanga_mama

Sziasztok!!

A pszichológiai vizsgálat,majdnem egy kihallgatás volt,mert egy szép,kényelmes kanapéra kellett lehuppanni,majd a pszihó bácsi(Kb.40 éves!!)szemben egy másik kényelmes fotelben ült,és először csak nézett engem!!
Azt sem tudtam,hogy most mit mondjak,már szinte kezdtem zavarba lenni!!
Ezután kezdte írogatni lefele,hogy hogy hívnak,mi a foglalkozásom,hol dolgozok stb.stb...
Ezután jöttek a kacifántos kérdések,amiről már beszéltem is!
Az előző házasságomat kielemezte,majd nagyon kitért a lombik témára!!Ezt a témát vagy 15-20 percig taglalta,hogy de miért,miért,miért....ezek a miértek szinte mindig elhangoztak!!

Majd emberarcok következtek!Ki szimpi,és ki nem!Ezeket a beszélgetés végén is meg kellett mondani!!

Közben rajzoltunk is 3 fát!!Majd kérdezte,hogy hol áll,mit csinálnék vele??
Az egyik fának betegnek kellett lennie,és erről kellett mesélni!!!(Mint az oviban!!!)

Velünk írásos tesztet,mint mondtam is már,hogy nem töltöttek ki!!Szerencsére!!Mert már olvastam róla,hogy milyen kérdések vannak benne!!

Nekünk ez a beszélgetés,kettőnknek összesen 3 óra hosszáig tartott!!
De mi csak egyszer voltunk pszichológusnál!!!

De kibírtuk!!! :P :P :P

Ildikó!!!
Gondoltam,hogy sok szoba lesz benne,hisz látszik,hogy milyen szép,nagy!!!
Biztos majd örülni fognak a gyerkőcök a saját kis kuckójuknak!!!

Puszi mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!

Csak egy pár mondat gyorsan:
Nem semmi hogy miken mentetek keresztül pszicho vizsgálat címén...
Mi kb. 10 percet beszélgettünk egy nagyon aranyos hölggyel és ennyi... Igazi jó beszélgetés volt... Abszolút nem éreztem, hogy pszichológusnál ülök...

Puszi mindenkinek...

Sajna betegek vagyunk :(

Kép
obea

Obea!!!

Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!

Puszi:Kriszti Kép
kkriszi

Sziasztok!

Ezeken a Pszicho Mókusos sztorikon nagyon jól szórakozok. :lol: Nekünk csak egy kb. 1,5 órás beszélgetés volt együtt a párommal. Inkább a tényekre voltak kíváncsiak, semmi extra.
Erről jutott eszembe, egyszer még az egyetemen kellett kitöltenünk egy tesztet valami felmérés céljából. Az egyik kérdés úgy hangzott, hogy ha az út szélén meglátsz egy virágot, lerúgod-e a fejét. Volt egy tankörtársam, aki szeretett poénkodni. Válasza: Egy virágét? Nem! De ha jó sok van egymás mellett...

Ildi!
Írtam e-mailt.
Vendég

Kkriszi: "a pszihó bácsi(Kb.40 éves!!)"
Ez most vicc volt, csak én nem találom a szmájlit a végén? :roll:
rkata

R.Kata!!

Nem vicc,komolyan fiatal férfi!Egészen pontosan 34 éves!!
Megtaláltam a neten!!

Most sietek,dolgozni!!
kkriszi

Jó, hát akkor mégiscsak vicc, már azt hittem, komolyan gondolod, hogy egy 40 éves férfit lebácsizol. :)
rkata

Sziasztok!!

Köszi mindenkinek a pszicho válaszokat!!

Amikor azt mondtuk, hogy ez az út cseppet sem lesz rögös, akkor olyasmire gondoltunk mint pl ami már most velünk van?

Megkaptuk a TEGYESZ-től a papírokat ma. Ennek még örülni is tudnék ám de nagyon, csakhogy közbe iderült, hogy a férjemnek időközben megszűnt a munkahelye, amiről a kedves főnöke elfelejtett értesíteni minket.

Az egész olyan zavaros..volt egy munkahelye, és nyár elején azt mondta a főnök, hogy nincs munka, mert átalakítja a céget...ezért pár hónapig próbáljon meg mindenki valamit találni magának, aki meg nem tud, az lépjen ki. De az én párom nem lépett ki!!
OKé, gondoltuk, pár hónapot kibírunk..és a párom talált is magának addig valamit, a mai napig azt csinálja...de arra számítottunk hogy azért a bejelentett munkahelye nem szűnt meg!!!
Erre ma felhívta a párom a főnökét, aki mondta, de igen, megszűnt.
Na kész vagyok.

Most úgy mégis mi a fészkes nyavalyát írjak munkahelyi telefonszám gyanánt a tegyeszes papírra??? És még ez idáig nem kérték a munkáltatóit, de mi van ha kérik?
Nagyon de nagyon mérges vagyok!! Mindjárt felrobbanok!!

Ráadásul még mindig csak nagyon lassan indulgat be a cégük, tehát lehet hogy még pár hónap!!
Vendég

R.Kata!!

Persze,az,hogy bácsizom,azt csak viccnek szántam!! :lol: :lol: :lol:
Azt hittem,hogy a korát nem akarod elhinni!!
Bár amúgy egész jófej volt a pszichológusunk,mert a végén sok sikert,és mielőbbi örökbefogadást kívánt!!!
De gondolom,hogy minden pszichológus az ember lelkivilágában kutakodik,hogy rájöjjön különböző dolgokra,és arra,hogy egyáltalán alkalmasak vagyunk-e gyerkőcök nevelésére??

Mondjuk emígy én nem szívesen járnék pszichológushoz,ha nem muszáj!!!
:P :P :P

Diadella!!!

Nekem azt mondták a gyámügynél,ha az egyik félnek van bejelentett munkahelye,és ha van rendszeres jövedelme a családnak,akkor nincs akadálya,hogy örökbefogadjanak!Ha már rendes lakáskörülmények vannak,és rendezett családi életszínvonal akkor semmi baj nincs!!

Neked van egy jó munkahelyed,ahol rendszeres fizetést kapsz,van lakásotok ahol laktok,és szépen be van rendezve,ami az életkörülményekhez szükséges!!Elfértek majd 3-an is benne,ha jön a gyerkőc,és addigra pedig úgyis lesz munkahelye a párodnak is!!

Úgyhogy szerintem ezen ne aggódj!!!Minden okés lesz!! :P :P :P

Puszika Kriszti
kkriszi

Kriszti! Köszi a nyugtatást! Remlem, hogy nem lesz gond! Hisz dolgozik ő is, nem is keveset!!
És akkor most mit írjunk a papírra? Mert ott fekfetén-fehéren áll a kérdés
"munkahely címe és telefonszáma"...most intézünk valamit minél elöbb.

Szerencsére az én munkahelyemmel minden tiszta...még jó, legalább az egészségügyben nincs simlizés..legalábbis ezen az útvonalon nincs.
Egyébként sztem nekem van a világpon a legrendesebb főnököm... :wink: na ezt csak úgy megjegyeztem. Nagyon emberséges, jó fej, tök rugalmas gyógyszerész. Imádom a munkahelyemet!
Még akkor is ha holnap reggeltől estig bent kell lennem, mert ugyan zárva leszünk, de leltározunk!! És még akkor is ha ma is majd leszakad a lábam annyit rohangáltam...nagyon szeretek itt dolgozni!!

Aki kérte a blog linket, át fogom küldeni priviben még ma.

Ezek a pszichológus sztorik azért nem semmik!! :)
Te Kriszti! Milyen fákat rajzoltál??:)
Vendég

Diadella!!

Először rajzoltam egy lombos fát!Szép egészséges,erőtől duzzadó levelekkel,szép vastag törzsel,ami persze a földön állt!!!
Az ágakat is belerajzoltam a lombok közé!!Szóval nagyon szép lett!!
Ezután megfordította a rajzlapot,és azt mondta,hogy rajzoljak még egy fát!!
Hát az én rajztehetségem nem egy nagyon kifejlett,ezért fenyőfát rajzoltam,amit könnyen le tudtam rajzolni!!
ezt is úgy,hogy a részletekre is próbáltam figyelni!!
Ezután pedig adott egy másik rajzlapot,amire azt mondta,hogy arra pedig egy beteg fát rajzoljak!!
Na ez már egy kissé gondolkodóba ejtett,hogy mégis milyen legyen!Végül is egy félig kiszáradt fát rajzoltam le!!
Ezek után azt mondta,hogy beszéjek a fákról!Melyik ,hogy érzi magát!!
Miután kifejtettem a mondandómat,ideadta a beteg fát,és azt mondta,hogy erről beszéljek!Arról,hogy miért van száradófélben,meg lehet-e menteni,mit csinálnék vele,ha az enyém volna!!
Na én ezt annyira szépen elmondtam,hogy a végén egy szépen termő almafa lett belőle!!
Erre azt mondta,hogy kívánja,hogy ez az almafa termést hozzon nekünk,vagyis majd az örökbefogadással elérjük a célunkat,és meglegyen a várakozás gyümölcse!!! :P :P :P

Érdekes módon Zolival külön voltunk bennt,de Ő is hasonló dolgokat mondott a fáról,és az Ő fájának is sikeres termést kíván!!! :P :P :P
kkriszi

Kriszti!! Ez egy agyrém, komolyan mondom., Na mindegy, ha ez kell a babánkhoz, ám legyen...de akkor is elképesztő!! :lol:
Vendég

Inkább nevetséges!!Mert mi azt mondtuk amikor kijöttünk,hogy ha nem a babánkért tettük volna,akkor már biztos kijöttünk volna hamarabb a szobából,és nem vártuk volna meg a végét!!
Ezt ki kell bírni,hisz a gyerekünkért tesszük!!

Visszagondolva nem volt olyan vészes!!!Nekünk Hála Istennek,csak egyszer kellett menni!!!
kkriszi

Kriszti!! Én úgy tudom, hogy nekünk is csak egyszer kell menni!

Obea! Gyógyuljatok meg!! Jobbulást!!!

Volnának kérdéseim csajszikák!!!

A papírkitöltéssel kapcsolatban!!
1. Egészségügyi állapotára vonatkozó adatok az öf apa és az öf anya részéről. Ez külön külön van. Mit írjak oda? Hogy egészségesek vagyunk? Jajj biztos tök bénának tűnők, de nem szeretnék semmit sem elszúrni!!

2. Mi az a házastársi és mi az a családi nyílt öf??

3. Ahová a baba korát kell beírni, tól-ig határ van. Ha mi csecsemőt szeretnénk, mit írjak? 0-0 ig?? :oops:
Vendég

Csáka!

Naninga: Én is viszem közösségbe, babásba. :lol: Ma is voltunk babamasszázson. Jaj, de élvezte a kis hercegnő. Már mindenki nevet rajtunk, mert mikor a védő néni végig kérdi milyen volt a múlt hét, mit hozott a masszázs az életünkben, helyettem Viki mindig elkezd hangosan beszélni, és csak mondja mondja.. én alig jutok szóhoz. :lol: Így a mi hetünkön általában fetrengnek a nevetéstől. :lol: Lekopogom... azon a tápis nyavaján kívül mást még nem kapott, pedig azt hittem én összeszedtem valamit, én is megfáztam, de csak az volt a gond, hogy ilyen időben talán nem kéne este pizsiben kint terigetnem. :roll: Még köhögök néha, de mivel nem vírus volt nem kapta el Viki. Hála az égnek!
Remélem kis herceged nem mászik annyira bele mint te!

Pszicho teszt: Nekünk a Kanga-mama féle volt. Több mint 500 kérdés, igen, nem válasz. Felismertem a pisilós kérdést. A kedvencem mégis az volt, hogy döntsem el igaz-e. Petőfi jobb ember volt mint Arany. És én diplomás vagyok, de ugyanúgy megírtam. Bevallom még csaltam is, mert apa megunta, nem bírta a szeme a sok kis rublikát, így én ikszeltem. :)
:roll: No, erre aztán mi a fenét lehet válaszolni. Apa szó szerint tépte magát. A beszélgetésnél nem volt semmi komoly, egyszerre tettük, tőlünk is mindenáron azt akarták megtudni, hogy mi az az 5 dolog amit ki nem állhatunk egymásba, és mi az az 5 amiért szeretjük egymást. Nos mi nem válaszoltunk, mert van, hogy nézeteltérésünk van, de azt nem mondhatnám, hogy ki nem állhatom. Én például, mondtam, hogy olyan piti dolgok ezek, hogy most a zokniját hogy veti le, 3-szor rászólok, 4-szer jól teszi le, 5-ször megint elfelejti... Most ezen nem rágódom. No meg hogy mért szeretem. Tudja az ég. :lol: :P Mondjam, hogy szép a szeme? Vagy jó a hasa kispárnának? :lol: :P Úgyhogy a végén csak nevettünk. :lol:
Rajzolni azt nem kellett, de a tanfolyamon megtettem. Mert olyan uncsi volt, és kitalálta a vezető, hogy csoportokban oldjuk meg a feladatot, hogy hogy mondjuk el a gyereknek hogy örökbe fogadtuk. Hát én rajzoltam egy rögtönzött képregényt egy maci családról. Persze jót nevettünk és a tanfolyam vezető elvette a rajzomat. :) Lehet bünti volt? :)

Diadella: Amikor mi jelentkeztünk nem volt munkahelyem. :lol: Szóval semmi gáz, a várakozás alatt lesz majd neki! :lol:

Ildi: De jó nektek! :lol:

[url]Fürdés:[/url] No ez az amiből nálunk lehetetlen rendszer csiszolni. Talán ha majd nagyobb lesz. Pl: ma felkelt reggel 6-kor, fél 7-kor evett, inenn fent volt, majd elszunyált és jól belehúzott, csak 12.30-kor evett, de már 14.30-kor kérte a kövi kajcsit, majd 17.30-kor, mindezidáig kb aludt 40 percet, ezután sem volt hajlandó aludni, visítozott ha le akartam fektetni vagy altatni, inkább beszélgetni akart, és játszani a nagyágyon, aztán nagyon nyűgi lett, és 19-kor leraktam, hogy kicsit pihenjen, ha nem megy fürdünk. elaludt, no most mivel 20.30-kor kell ennie, 20-kor fürdés, valószínű, hogy alva. De máskor ha másképpen eszik 7-kor fürdés, és fekvés. :roll: Mindig kaja függő, mert nem etetem hamarabb 3 óránál, félek hogy fájni fog a pocija. :roll:

Obea: Küldök egy kis gyógyító puszikát!

Debim: üdv itt a fórumon! :lol:

KépKép
ancsúr

Diadella:

1. amennyiben egészségesek vagytok, írd azt, de kell a háziorvostól is majd papír, hogy egészségesek vagytok, meg pszichológustól is.

2. Házastársi: amikor mondjuk a férjednek van egy gyereke, összeházasodtok és a nevedre veszed a gyereket.

Családi: Ha a családban pl van egy gyermek, akinek esetleg elhunynak a szülei, vagy nem tudják nevelni, és ti örökbe fogadjátok őt.

3. Szerintem 0-tól ameddig elfogadnátok írj korhatárt. Mert ugyebár sose lehet tudni. Lehet hogy lesz mondjuk egy 3 hónapos baba. Ő is picike még, és lehet, hogy beleszeretnél. Ezt beszéljétek meg. Mi 0-tól 3 évet írtunk és mi is csecsemőt szerettünk volna, de bizti ami bizti így írtuk be.

KépKép
ancsúr

Diadella

A korhatár igazából csak TEGYESZ miatt fontos, mivel nekünk azt mondták, hogy csememőt a Gyámügytől nagyon ritkán lehet kapni, s ha nekünk mindenképpen csecsemő kell, akkor válasszuk a nyílt öf. s jelentkezzünk a civileknél. Ha pedig oda jelentkezel, akkor csakis csecsemőt kaphatsz.

A jövedelemnél mivel mi mind a ketten kis cégnél dolgozunk minimálra vagyunk bejelentve, s mikor kijött a hölgy mondta hogy az kevés, ezért beírtuk hogy van még egyéb jövedelmünk is, de azt nem kellett igazolni, mivel a lakáskörülmények megfelelőek voltak, s ő is gondolta hogy nem a két minimálból. Mit tegyünk, ha a munkáltatónk nem hajlandó többre bejelenteni.

Kép
debimm

Köszi csajok a segítséget!! Nagyon aranyosak vagytok!!
Kitöltöttük a papírokat..virul a fejem rendesen :wink: :wink: , olyan jó érzés, már ez is!! És ennél már csak jobb érzés lehet, szépen lassan peregnek az események és majd amikor beállunk az "igazi" várakozók közé, akkor ..ááá el sem hiszem még..annyira, de annyira boldog vagyok!!!! :) :)

A "milyen gyermeket szeretnénk" kérdésnél itt nem térnek ki a származásra!! Csak az életkorra, egészségi állapotra és a nemre!
Viszont van egy ún. "egyéb" kipontozott vonal..oda kell beírni ha mi félroma babát is vállalnánk, vagy nem? Egyáltalán ezt ezen a papíron fel kell tüntetni??

Én be is szkennelem a papírjainkat..nem tom miért, talán hogy meg legyen, hogy néha meg tudjam nézni...jó hülye vagyok mi???? :)
Vendég

Az "egyéb"-be mindent be lehet írni, hogy mit nem vállaltok, s azt is hogy mit igen, származás, betegségek, koraszülött stb...

Kép
debimm

Debimm!! köszi.

Dotti!! Hol vagy Te lány?? :) Te nem csinálsz vonalzót??
Vendég

Sziasztok!

Mindenkit üdvözlök!

Már egy jó ideje távolmaradtam a fórumozástól, de most szolnom kell.

Napsi irta:
Még annyit a koncerthez, hogy természetesen mindneki vehet jegyet, aztán ha nem tudunk elmenni, akkor nagyon sajnálni fogjuk, hisz Amnerisék hangjáról odákat írnak:)
Viszont a jegynek nem az a szerepe elsősorban, hogy mi ott legyünk, sokkal fontosabb van annál... Így voltunk ezzel tavaly is jópáran!!! Mert vagyunk páran, akik nagyon nehezen tudjuk megoldani hogy ott legyünk... Viszont így olyan(ha mégsem tudjuk megoldani) egy kicsit mintha ott lennénk mi is

Ne haragudj Napsi, de félreértésre adhat okot.
Most igenis az lenne a cél, hogy minél többen eljönnének. A soroksári terem 300 férőhelyes, és félő, hogy nem fog megtelni, ha csak mindenki átutalja a pénzt. A művészekkel szemben sem lenne korrekt, ha az első 5-10 sorban lennének csak vendégek. Szóval gyertek minél többen. Én kettesben megyek a 11 hónapos fiammal, ha nem bírja, majd kimegyünk.
És még annyi, hogy Soroksár nem a világ vége! A határúti metró megállótól 66-os busszal, kb 20 perc, és a ráckevei hév (ami a közvágóhídtól indul) is arra megy.

Sziasztok, mindenkinek szép napot.
Tviky

Kép
tviky

Tviky! :)

Természetesen igazad van!!!
Tényleg félreérthető!!!!
Amikor írtam az lebegett a szemem előtt, hogy mi múltkor bármennyire is elakartunk menni, nem tudtuk megoldani...
Köszi a javítást és bocsánat ha arra buzdítottam volna mindenkit, hogy csak jegyet vegyen...!!!! :(

Pusza mindnekinek, igyekszem még jönni, olvaslak titeket csak kevés az idő...
Olyan jó lenne ha 1 nap 48 órából állna :)

KépKép
napsugaracska

Diadella: Az életkorhoz még annyit, bár kitöltötted a papirokat, hogy erre kapjátok meg majd az alkalmasságit január 1-től, tehát azért kell átgondolni, mert csak abban az időtávban tudsz gyereket örökbe fogadni. :wink: Az egyébbe bármit be lehet írni. :lol:

KépKép
ancsúr

Sziasztok!!

Nemrég értem haza. Reggel 8-kor kezdtük a leltárt és készen is lettünk ma! Pedig nem szoktak kész lenni egy nap alatt!
Főnök örült is neki nagyon, hogy ilyen ügyesek voltunk!!

Ancsúr!
0-1 éves korig jelöltük meg a kort.

Órákat ne felejtsétek el visszaállítani!!
Napsi..így nyersz egy órát! :) :) /
Vendég

Szia Tviky!
Nagyon jó, hogy írtál és természetesen teljesen igazad van.
Én most olvasgattam kb. egy hét után a fórumokat és döbbenten láttam, hogy a jegyek nem fogynak úgy, ahogy kéne. :?:
( Mondjuk szerintem az utolsó pillanatban fog elfogyni-ez a jóslatom.)
Szeretnék írni a tavalyi koncertről, hogy kedvet csináljak mindenkinek és szeretném leírni, hogyan is éreztük magunkat a koncerten, előtte és utána.

Nekem gyerekkoromban volt operabérletem és bevallom, nem tartozott a kedvenceim közé az operalátogatás.
Ám, ez a koncert nem az elvadult vájtfülüeknek szólt, könnyen élvezhető volt és nagyon jó szórakozás volt mindannyiunknak. Örök élményem marad Amneris+férje kettőse, igazán nagyon jó volt...és nem is tudtam, hogy Amneris ennyire temperamentumos és gyönyörű.

Előtte találkoztunk a topictársainkkal, együtt kávéztunk, egymás mellett ültünk...sokan akkor láttuk egymást először, én sokakat ott ismertem és szerettem meg, életreszóló -remélem :lol: ( nagyszavaknak tűnik, de igaz), új kapcsolatok alakultak ki, koncert után klassz beszélgetés...
Hát, látjátok, nem csak ( bár, ez esetben a csak, erős túlzás) a koncertről szólt...sokkal többről, összetartásról és segítségről és mellesleg szórakozásról.

Ezért érthetetlen számomra, hogy amikor 370 várakozó van, hogyan lehet az, hogy a 300 fős terem nem fog megtelni??

Lányok, a férjeknek is jó szórakozás, kimozdulás otthonról, igazi klassz program...tényleg.

Én idén családi program miatt nem tudtam volna elmenni, de ezek után azt hiszem kötelességem, hogy ott üljek a hallgatóság soraiban és jelenlétemmel és a személyes tapsommal a végén köszönjem meg a művészeknek, hogy szabadidejük terhére, kedvvel szórakoztattak a jó cél érdekében.

Puszi,mindenkinek...

Kép
Kép
ggabszi

Gabszi:
Szívemből szóltál...!!! :-) Egyébként, mi is ott találkoztunk először. :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Gabszi:
Úgy látom a mi lányaink itt folyamatosan szülinaposok... :oops: :lol:

KépKép
KépKép
marci_anyu

De jó, akkor megint sokatokkal találkozom, mi is megyünk teljes létszámmal, még anyukám is! Férjuram vésztartaléknak jön arra az esetre, ha Lora nem bírná, Dorka viszont nagyon készül rá.

Most erősen gondolkodom, ezek szerint mi a tavalyit kihagytuk? Mi két éve februárban voltunk az Operaház kamaratermében, valahol a Jókai térnél. Dorka akkor két éves volt, s emlékszem, gyereket rajta kívül nem nagyon láttam. Akkor még egyáltalán nem olvastam a babanetet, a Gólyás fórum pedig még el sem indult (?) Mennyivel jobb lesz most, hogy ennyi ismerőssel találkozunk.

Kép
Kép
koko

Tviky, Ggabszi, Koko!

De jó, hogy jöttök, mi is ott leszünk. Remélem még sok topic társsal tudunk találkozni. Gyertek minél többen!

A szülinaposokat Isten éltesse sokáig!
Vendég

Én is ott leszek a nagyobbik lányommal. Örülök, hogy sok ismerőssel fogunk találkozni :-)

Kép
Kép
emike

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?