Bénianyu, itt mindenki elfogad mindent.
Max. zsörtölődik egy kicsit, de ugye nem lehetünk egyformák, sőt nem is kell annak lenni, mindenkinek önálló egyéniség a gyermeke!
Ok, ha eljutunk, írok az ODÚ-ról, olyan fejlesztő féleség ez is, legalábbis egy ismerősöm jár oda a lányával, és eddig csak szuperlatívuszokban beszélt róla.
Jó ez a hónaljban mérés dolog, de én egyelőre biztonságosabbnak tartom a popsiját. Hál Istennek hamar megvan, addig meg mosolygok rá, dumálok neki, stb. Persze csak lázmérés miatt nincs pelenkázás, hanem fordítva: ha érzem, hogy lázas, és peluscsere is kell, akkor mérek.
Ne haragudj, de jót mosolytam a körömvágós szitun.
Nálunk is nehézkes, de öt perc alatt megvagyunk kézzel-lábbal. Mondjuk előbbit hetente, utóbbit szükség szerint (úgy 2-3 hetente) vágom. Mondjuk nálunk annyi csak a gond, hogy nagyon érdekelné az olló, hiába mondom, hogy szúr, nyúl oda, én meg félek, hogy nehogy a kelleténél jobban nyomja oda az ujját...
Kimike, elvileg a csend a jó a babáknak. Én ebben nem hiszek. Nekem sokkal jobb, hogy szinte bárhol el tud aludni, akár teljes zajban is. Pl. mikor tavaly anyukámék ezüstlagzija volt, Peti a dübörgő tánczene közepette húzta a lóbőrt, nem érdekelte az sem, hogy körüljárták a rokonok, csodálkozva, hogy hogy bír ilyen zenebona közben alukálni.
Hát tápszerrel mi még jól állunk, vagyis Peti. Ő még elfogadja, de amíg nem lesz több foga, szerintem a tápi lesz a fő reggelije. És mivel ő eddig sem kapkodta el, lesz még pár ezer forint tápira költendő pénzünk.
Oriandy, jó, hogy kikapcsolódtál. Az autók árában nem vagyok otthon, de azt tudom, hogy én, amit vettem sima kötött kesztyűt, az keményen egy százas volt, és a bolyhosabb fajtája 50%-kal került többe (csak azért nem olyat vettem, mert lányos színekben voltak).
Na igen, saját célja nálunk is higanyos van itthon, de amit Petinél használunk az szerintem egész tűrhetően mér. Sajna magamon nem tudtam tesztelni, mert én ritkán vagyok lázas, vagyis alapból alacsony a testhőm, és ami nálam láz, az másnak max. egy hőemelkedés. De én meg vagyok vele elégedve.
Vérnyomásmérőnél én sem szeretem a digitálisat...egyszer apukámnak a kórházban azzal mértek valami olyan alacsony értéket, hogy apukám szólt az asszisztensnek, hogy nézze már meg, hogy nem gurult-e be az ágy alá?
Gab, nálunk ivásra már jó ideje sportkupakos üveg van itthon. Pohárból is megy, de azt csak itthon, mert általában többet önt a földre meg magára, mint magába.
Jó, elvileg 3 éves kor fölött ajánlott, de én úgy voltam vele, ha ebből iszik, akkor ezt kapja, hogy legalább igyon.
Így én mindig beszerzek a Tescoban legalább 5 üveg Nestlé sportkupakos vizet, egy üveg kb. egy hét állandó használat mellett, aztán meg a kukába, mert szétrágja a gyerek (vagy én nyitás közben) a kupakját, és a száját csak nem kéne szétvágatni Petinek. És egy üveggel 61 Ft, tehát nem egy nagy összeg.
Na megyek, mert meg kell varrni a féjrem zoknijait, már kimostam, elmosogattam. Tegnap porszívózás, WC és fürdőtisztítás volt...