Sziasztok, jó régen voltam már, bár azért olvastalak benneteket
!
Judy nagyon aranyosak a vonalzóid
, szegény Bazsi gyógyuljon meg mihamarabb és végre legyen meg az a fránya műtét. Szuper, hogy sikerült komódot vennetek. Ha nálunk jön majd a kistesó akkor most kell vennük kiságyat(Levinél kaptunk, de ami most van az marad is az ővé mert átalakítható nagy ággyá, praktikus nagyon), meg új babakocsit is szeretnénk venni ami szélesebb stb....Szóval izgi lesz majd a vásárlás megint. Januárban kezdünk
, a fogigátlót már abbahagytam, hogy tisztuljon a szervezetem. Az EDA-s dolog nem semmi, nem tudtam, hogy így működik, én próbáltam érzéstelenítőt kérni mikor iszonyatos fájdalmaim voltak, de a dokim nem mondott semmit, úgy látszik látta, hogy stramp vagyok és bírom
, aztán már el is feledkeztem róla mert nemsokára már ki is bújt Levikém
.
Nati örülök, hogy jól éreztétek magatokat az Őrségben, biztos csodálatos hely, én még nem voltam, de biztos egyszer elmegyünk mi is. Milyen volt a szállás?
Krixta örülök, hogy megnyugodtál és a babóci is mozgolódik, ő is meg akar biztos nyugtatni, hogy anyuci itt vagyok és most minden rendben lesz
. A kisruhákat meg nyugodtan gyűjtögesd én sem tudtam megállni, hogy ne vegyek, tényleg nem attól lesz baja a babának, igaz én nem is vagyok babonás.
Kriszti jó, hogy jelentkeztél, pihenj sokat és várunk vissza sok képpel
. Martinkát én is bejelöltem, ő is egy kis szívtipró
. Levinek is van ugyanilyen kutyusos rugija amiben Martinka van a képen, szeretem mert olyan jó puha. Vigyázz magatokra, sétálni meg gondolom nem mostanában tudtok menni
.
Anita én már gratuláltam, de azért is nagy gratula és boldog babavárást, tudtam én, hogy minden rendben lesz és ott a baba
. Majd hívlak akkor, hogy mikor mennénk Ágiékhoz, ha ráérsz.
Gabi, nemsokára szülsz
, hamar lepörgött ez a kilenc hónap igaz? Ha még hallasz babaexpóról vagy börzéről akkor szólj légyszi mert én is mennék, vennék egy-két dolgot Levinek.
Vicuska drukkolok az ikrekhez!!!
Macika gratulálok a kiskönyvedhez, biztos jó érzés, hogy most már hivatalosan is kismama vagy.
Ne haragudjon akinek nem írtam
, mindenkit puszilok!