Syry
Amúgy télleg nem volt oltás. Majd 2 hósan. És te mit csinálsz Mátéval olyankor, amikor székrekedéses?
Márti
Na szuper, h. dokival minden ok. Berci, hogy van??
Amúgy nekünk is a Jézuska hozta Lilit
kívánom, hogy nektek is így legyen
Majdnem sikerült akkor összefutni kb 1 körül indultunk el sétálni. Ezek szerint kicsi a világ, hogy anyósod ilyen közel van. Na akkor megint jól elkapta a családot.
Tina
Fúú hát nem figyeltem, akkor lehet télleg mi voltunk. A férjem kezében volt egy zöld bébi hordozó, ha láttál ilyet akkor mi voltunk
Hát tényleg le kellett volna
nem baj majd legközelebb talizunk. Lehet már babával??
Tündi
Remélem végre a fényt is meglátjátok annak az alagútnak a végén. Sokszor puszilom a kicsi Rolit, hogy hamar gyógyuljon.
Brill
Télleg Eriknek is boldog 6 hónapos hófordulót
Angie
akkor született Lilla
Nagyon jó ez a kép a kispasikról. Milyen jól eljátszanak
Kacsa
Youtube-ra, meg Videa-ra is lehet. A hogyant meg megkérdem a páromtól, ha még nem jutottál dűlőre.
Na akkor már nem aktuális
Hehe nagyon király a videó
ez a mászás
kicsit még részeges, de megvan a zsákmány
és már rögtön a gombokat nyomizza
Andy
Pü-ben elküldöm az emailem. Azért így, mert a teljes nevem benne van
Dani nagyon édes
Évi
Köszi. Igen anya előre beparázott a szuritól, de megúsztuk.
Fúú de jó neked
klassz lehetett.
Ajajj ez vár rám is buli legközelebb 2009-ben??
Pankaa
Akkor ok.
Anikó
Hát tényleg kár, hogy nem jöttetek. Zalakaros fúú az jó. 9 kg?? Az nem semmi.
Nálunk időnként fellángoló poci fájás van. Nem minden este, de akkor nagyon és most úgy beállt a 7-9 ig szenvedünk, ha van és nagyon üvöltünk.
Pedig már kapja az Espumisant vagy 2 hete, pár napja a kamillás-köménymagos teát is próbálom bele tukmálni több kevesebb sikerrel.
én meg iszom a Fitolac
teát, amiben szintén hasonló összetevők vannak. És ha jön a pocifájás, akkor kitartóan masszírozok és tornáztatom a lábát. Így egy kicsit kevésbé szenved, de nem
tudom, hogy lehetne teljesen megúszni.
Aztán van ám másik mumusunk is az orrszörcsi.
és ez már 3 napja minden hajnalban téma. A hajnali 2. szoptatás után jön elő általában olyan hajnali 4-5 körül és nem tud tőle aludni, aztán jön a bömbi, mert nem kap rendesen levegőt.
És amúgy is nyugtalanul alszik. Na így most megint sokszor alszik köztünk és hajnalban szívogathatjuk az orrát, azt meg félálomban nagyon utálja és akkor van nagy üvöltés.
De ha ezek a nyűgök nincsenek elbüvölően tud mosolyogni és katyarászni, meg tudnám zabálni
olyan édes tud lenni.
Ééés képezjétek nem tudom, hogyan lehetséges, de úgy néz ki máris meglátogatott a piri
Panaszkodhatok egy kicsit???
Csajok megint itt volt az anyósom és röpke 1 másfél nap alatt kicsinált minket
Nem szoktam panaszkodni, de ezt nagyon ki kell írni magamból, mert már nem akarom a férjemet tovább terhelni vele, mert ő is kivan tőle.
Nagyon f@sza, hogy nyugdíjas lett a héten, csak most még több ideje van azon agyalni, hogy milyen sérelmeket találjon ki.
Tegnap kiderült, hogy meg van sértődve, hogy mi nem modnunk neki soha "semmit". Nyugalmamat megőrizve próbáltam kérdésekkel kihúzni belőle, mégis
mit ért ez alatt és milyen részletességű beszámolóra lenne szüksége. De valahogy maradtunk a semminél.
Meg, hogy megérkezett hozzánk pénteken 10kor (este) én a sírós lányom mellett kissé lefáradva, megtörten és álmosan vártam őket haza (mert Petinek haza kellett vinnie Pestről Kecskemétre és úgy jöttek vissza,
ugyanis csőtörése lett, de ez is mellékes, hogy a férjem egy szó nélkül ugrott neki segíteni) és mondja, hogy éhes milyen kajám van. Őszintén másnap már
nem is emlékeztem a válaszomra. Állítólag azt mondtam semmi. És közölte, hogy anyukámat is így várom (de ezt csak másnap és ez is véletlenül derült ki). Én meg mondtam neki, hogy igen így várnám, mert még 6 hét
gyermekágyas időszakom sem telt le és azt sem tudom hol a fejem és a lányom szokásait és éppen csak tanulom.
Lehet jobban járok, ha a szülés után inkább eljátszom a haldokló nagybeteget. Jajj aztán közölte, hogy jó nem úgy értette. Nem tom' akkor mégis csak az
volt az elvárás, hogy vendégeskedjek. Különben kinyitja a hűtőt és kiszolgálja magát.
Aztán a cigizés. Kimegy cigizni visszajön és fogdossa az unokáját ettől falnak megyek.
Legalább kezet mosna.
Segíteni akar elpakolja a cuccainkat aztán nem találjuk hol van.
kiveszi a szemetet a szemetes peremét felteszi a konyha pultra a kenyérvágó deszka mellé!!!
aztán mondom neki, hogy majd levisszük, amikor megyünk le Lilivel, erre
kézmosás nélkül nekiáll mosogatni!!!
Most én vagyok ennyire dinka??? vagy ez télleg gáááz.
Aztán a frankó iCook edényünket nekiáll (selyemfényű bevonatos a belseje nem szabad dörzsölni) fémszivaccsal kimosni. Na itt már a férjemnél is elszakadt a cérna
alig bírta megállni, hogy ne kiabálljon rá. De tudjátok ez is úgy megy, hogy Peti rászóll, ő vissza, hogy miért, de csinálja tovább.
Mikor altatnám, vagy nyugtatnám zaklatott lánykám nekiáll gügyögni vele.
Mikor szopizni akar ő nekiáll a pelusát ellenőrizni.
Nem tudom, hogy merem majd így rábízni. Mert alapvetően csetlik botlik vele és nem tom' olyan rossz érzésem van, hogy eccer valami lesz, aztán jajj nem akartam.
Anyukám is kicsit bizonytalan, mert régen volt ilyen picur a kezében, de rá akkor is rá merném bízni, mert valahogy körültekintőbbnek érzem.
csak ő messze van
.
Na itt befejeztem jajjjjj máris jobban vagyok
kieresztettem a gőzt. Kösz lányok, hogy meghallgattatok.