Új privát üzeneted érkezett!

kacsa14

Sziasztok!

Andy!
Édes a "Dani"! :D

Évi!
Jól tetted, kell is néha a kikapcs, a csajos buli!!
Szöszkéd hogy van?

Tina!
Jó a gólyamese :wink:
Remélem mindenkinek babát hoz akkor!

Tündi!
Olvastam ma a versedet, és hát :cry: :cry: :cry: Utánna olvastam tovább, de megint csak :cry: .Adja az Ég, hogy meggyógyuljon minél hamarabb!!!!!!!Puszika neki, és láttam a képeken, hogy már egész kis gömbölyű :wink: :D

Erik baba!
Nagyon boldog felediket kívánok neked!!!Puszika.

Fleur!
Köszi, ennyi volt a kép.

Márti!
Akkor én már tudom,hogy mit fogsz kérni a Jézuskától!Kívánom, hogy mielőbb meg is kajátok! :D

Ma visszament anya, hétfő estig egyedül leszünk :(

És vége van a tornának is.De lesz még egy ilyen 2 hét december elején is vszleg. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Kacsa!

Jaj, de kis édes Timcsa, ahogy kúszmász :) Megzabálom :) A távirányítóért ő is bármire képes, mi?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi! Andy!

Köszi azért a lehetőségeket, felírtam magamnak!

Évi!

Igen, a távirányító nagy úr! Pedig ronda fekete, nem tudom, mit esznek rajta. Ráadásul szó szerint véve az evést! :lol:

kacsa14

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, egy jótékonysági felhívást szeretnék közölni Veletek!

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005
kkriszi

Kacsa!
Úgy látszik, a távirányitó kivétel nélkül minden babát beindit. Hát én sem értem, hogy mi annyira vonzó benne :roll: Talán az a sok gomb :?:
Timcsa nagyon ügyes. Sziszkó még hasonlókat sem csinál. A fenekét emelgeti már, ha hason van, és próbálja előretolni magát, de még csak centimétereket halad, de főleg hátrafele :D

Évi!
Kell az ilyen kikapcs. Főleg most hogy készültök a kistesóra.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Annyira sajnálom,hogy nem tudtam a talira elmenni! :(
Pedig oda akartam osonni! :wink: :D
Nagyon jok a képek édesek és gyönyörüek a gyerekek!!!

Sziszkonak és Eriknek!
Nagyon boldog feledik szülinapot!! Kép

Kacsa!
Megnéztem a videot!
Beszarás édes a kis Timcsa!
Nagyon ügyi!

Tündi!
Mindig olvasgatlak!
Nagyon szoritok nektek és kivánom,hogy miahamarabb együtt legyetek otthon!
Nagyon édes nagyfiu már!!!

Elutazunk most Zalakarosra egy pár napra!
Mindig olvasgatlak benneteket de most már csak tényleg a háttérböl! :wink:
Rolunk egy pár sort azért irok :oops: szoval Ágolyo 9300g :roll:
Elkezdtük a gyümit,nagyon ügyes! :D
Fordul minden iránybol hasrol hátrol szoval beindult és huzza fel a kis lábát amiböl hamarosan a mászás lesz! :shock: :D
Mindenkinek nagyon drukkolok és szoritok!
Nagyon jo pihenést mindenkinek a hosszu hétvégére!

Angie!
Nagyon örültünk,hogy itt voltatok de azota nem is hivtál! :cry:
Szivesen látunk bármikor! :D

KépKépKépKép
aniko24

Fleur!

Elmentem ma a házatok előtt déltájban, lestem, hátha épp kint vagytok!
Egyébként szemben laktok anyósomékkal!
Berci gyógyulgat, már csak az orra folyik, de most meg Lehel kezd köhögni, tegnap meg mind3nak hasmenése volt.

Márti
borossné becz márta

Syry
Amúgy télleg nem volt oltás. Majd 2 hósan. És te mit csinálsz Mátéval olyankor, amikor székrekedéses?

Márti
Na szuper, h. dokival minden ok. Berci, hogy van??
Amúgy nekünk is a Jézuska hozta Lilit :) kívánom, hogy nektek is így legyen :)
Majdnem sikerült akkor összefutni kb 1 körül indultunk el sétálni. Ezek szerint kicsi a világ, hogy anyósod ilyen közel van. Na akkor megint jól elkapta a családot.

Tina
Fúú hát nem figyeltem, akkor lehet télleg mi voltunk. A férjem kezében volt egy zöld bébi hordozó, ha láttál ilyet akkor mi voltunk :) Hát tényleg le kellett volna :)
nem baj majd legközelebb talizunk. Lehet már babával?? :)

Tündi
Remélem végre a fényt is meglátjátok annak az alagútnak a végén. Sokszor puszilom a kicsi Rolit, hogy hamar gyógyuljon.

Brill
Télleg Eriknek is boldog 6 hónapos hófordulót :)

Angie
:) akkor született Lilla :)Nagyon jó ez a kép a kispasikról. Milyen jól eljátszanak :)

Kacsa
Youtube-ra, meg Videa-ra is lehet. A hogyant meg megkérdem a páromtól, ha még nem jutottál dűlőre.
Na akkor már nem aktuális :)
Hehe nagyon király a videó :) ez a mászás :) kicsit még részeges, de megvan a zsákmány :) és már rögtön a gombokat nyomizza :)

Andy
Pü-ben elküldöm az emailem. Azért így, mert a teljes nevem benne van :)
Dani nagyon édes :)

Évi
Köszi. Igen anya előre beparázott a szuritól, de megúsztuk.
Fúú de jó neked :) klassz lehetett. :) Ajajj ez vár rám is buli legközelebb 2009-ben?? :)

Pankaa
Akkor ok.

Anikó
Hát tényleg kár, hogy nem jöttetek. Zalakaros fúú az jó. 9 kg?? Az nem semmi.

Nálunk időnként fellángoló poci fájás van. Nem minden este, de akkor nagyon és most úgy beállt a 7-9 ig szenvedünk, ha van és nagyon üvöltünk.
Pedig már kapja az Espumisant vagy 2 hete, pár napja a kamillás-köménymagos teát is próbálom bele tukmálni több kevesebb sikerrel. :) én meg iszom a Fitolac
teát, amiben szintén hasonló összetevők vannak. És ha jön a pocifájás, akkor kitartóan masszírozok és tornáztatom a lábát. Így egy kicsit kevésbé szenved, de nem
tudom, hogy lehetne teljesen megúszni.
Aztán van ám másik mumusunk is az orrszörcsi. :( és ez már 3 napja minden hajnalban téma. A hajnali 2. szoptatás után jön elő általában olyan hajnali 4-5 körül és nem tud tőle aludni, aztán jön a bömbi, mert nem kap rendesen levegőt.
És amúgy is nyugtalanul alszik. Na így most megint sokszor alszik köztünk és hajnalban szívogathatjuk az orrát, azt meg félálomban nagyon utálja és akkor van nagy üvöltés.
:(
De ha ezek a nyűgök nincsenek elbüvölően tud mosolyogni és katyarászni, meg tudnám zabálni :) olyan édes tud lenni.

Ééés képezjétek nem tudom, hogyan lehetséges, de úgy néz ki máris meglátogatott a piri :shock: :?

Panaszkodhatok egy kicsit???
Csajok megint itt volt az anyósom és röpke 1 másfél nap alatt kicsinált minket :)
Nem szoktam panaszkodni, de ezt nagyon ki kell írni magamból, mert már nem akarom a férjemet tovább terhelni vele, mert ő is kivan tőle.
Nagyon f@sza, hogy nyugdíjas lett a héten, csak most még több ideje van azon agyalni, hogy milyen sérelmeket találjon ki. :evil:
Tegnap kiderült, hogy meg van sértődve, hogy mi nem modnunk neki soha "semmit". Nyugalmamat megőrizve próbáltam kérdésekkel kihúzni belőle, mégis
mit ért ez alatt és milyen részletességű beszámolóra lenne szüksége. De valahogy maradtunk a semminél.
Meg, hogy megérkezett hozzánk pénteken 10kor (este) én a sírós lányom mellett kissé lefáradva, megtörten és álmosan vártam őket haza (mert Petinek haza kellett vinnie Pestről Kecskemétre és úgy jöttek vissza,
ugyanis csőtörése lett, de ez is mellékes, hogy a férjem egy szó nélkül ugrott neki segíteni) és mondja, hogy éhes milyen kajám van. Őszintén másnap már
nem is emlékeztem a válaszomra. Állítólag azt mondtam semmi. És közölte, hogy anyukámat is így várom (de ezt csak másnap és ez is véletlenül derült ki). Én meg mondtam neki, hogy igen így várnám, mert még 6 hét
gyermekágyas időszakom sem telt le és azt sem tudom hol a fejem és a lányom szokásait és éppen csak tanulom.
Lehet jobban járok, ha a szülés után inkább eljátszom a haldokló nagybeteget. Jajj aztán közölte, hogy jó nem úgy értette. Nem tom' akkor mégis csak az
volt az elvárás, hogy vendégeskedjek. Különben kinyitja a hűtőt és kiszolgálja magát.
Aztán a cigizés. Kimegy cigizni visszajön és fogdossa az unokáját ettől falnak megyek. :x Legalább kezet mosna.
Segíteni akar elpakolja a cuccainkat aztán nem találjuk hol van.
kiveszi a szemetet a szemetes peremét felteszi a konyha pultra a kenyérvágó deszka mellé!!! :shock: :evil: aztán mondom neki, hogy majd levisszük, amikor megyünk le Lilivel, erre
kézmosás nélkül nekiáll mosogatni!!! :evil:
Most én vagyok ennyire dinka??? vagy ez télleg gáááz. :(
Aztán a frankó iCook edényünket nekiáll (selyemfényű bevonatos a belseje nem szabad dörzsölni) fémszivaccsal kimosni. Na itt már a férjemnél is elszakadt a cérna
alig bírta megállni, hogy ne kiabálljon rá. De tudjátok ez is úgy megy, hogy Peti rászóll, ő vissza, hogy miért, de csinálja tovább.
Mikor altatnám, vagy nyugtatnám zaklatott lánykám nekiáll gügyögni vele.
Mikor szopizni akar ő nekiáll a pelusát ellenőrizni.
Nem tudom, hogy merem majd így rábízni. Mert alapvetően csetlik botlik vele és nem tom' olyan rossz érzésem van, hogy eccer valami lesz, aztán jajj nem akartam.
Anyukám is kicsit bizonytalan, mert régen volt ilyen picur a kezében, de rá akkor is rá merném bízni, mert valahogy körültekintőbbnek érzem. :( csak ő messze van :(.

Na itt befejeztem jajjjjj máris jobban vagyok :) kieresztettem a gőzt. Kösz lányok, hogy meghallgattatok.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Helyzetjelentek: A fertőzés kiderülése óta volt még egy mély pont, Rolika keringése majdnem összeomlott tegnapelőtt, úgyhogy keringéstámogató infúziót kötöttek be neki, és vért is kellett kapnia, 70 ml-t. Tegnapra stabilizálódott a vérnyomása, a vér jót tett neki, vérnyomásemelőt már nem kap. Ma délelőtt műtőbe vitték, mert már nem tudtak neki vénát szúrni, így sebész preparált a jobb vállán, legalább nem szúrkálják tovább. Amúgy a probléma most a popsija, rettentően csúnya, félünk a fertőzéstől, fel van maródva a kis bőre (fél nap alatt lett ilyen) :( Tegnap nivea krémet vittünk be, azt mondták, kevés. Ma vettünk neogranormont és sudokrémet, valamelyikenk jónak kell lennie! De egyenlőre nehéz az ügy, mert a széklete nagyon híg a sok infúziótól, és szinte óránként pelenkázzák, mégis rossz a helyzet :( Rolika még jól viseli, alszik többnyire. Édes kis Drága, elképzelni nem tudom, mi vár még rá, ránk :(

Tündi
tündi30

Tündi!
Olvastam a blogodat is, és a popóhoz ajánlanám, hogy kérjetek egy bőrgyógyászt hozzá, nézze meg, mert ő tud felírni rá speciális krémet.Én bőrgyógyászaton dolgoztam, láttam pár csúnya popót :( A farpofák közé tegyetek vékony gézlapot, hogy ne érjenek össze.Kéne rá Mercurochrom is, de ezt nem biztos, hogy kaphatja Rolika. :roll:
Mielőbbi jobbulást neki, nektek pedig kitartást!Én is hiszem, hogy értik a babák a mesét is :wink: , és amit mondunk nekik, érzik a mi érzéseinket. :wink:

Fleur!
Nyugodtan panaszkodj, meghallgatunk.Látom te sem vagy egy könnyű anyóssal megáldva. :( Igenis szólj rá, ha vmit nem úgy csinál, ahogy te szeretnéd.Talán próbáljatok beszélni vele, mielőtt eljönne, hogy mit hogy szoktatok, és hogy szeretnétek, és mit vártok el tőle.Lehet csak nincs tisztában ezekkel, és talán így neki is könnyebb lenne, ha nem akkor zúdítanátok rá amikor éppen nálatok van.Reggel mond el neki az aznapi rendet.Ha ezek után sem csinálja úgy ahogy szeretnéd, akkor lehet vele beszélni megint.Sajna ez ilyen, én is csatázok mindig anyóspajtásal. :(
Ő mindenáron a mi kajánkkal akarja megetetni Emilit, és hát a tisztaság sem az erőssége. :? :(
Nem lehet, hogy száraz a levegő, és bedugul az orra Lilinek?Nekem volt ilyen problémám, és miután vettünk párásítót, utánna jobb lett.Nekünk is hajnalban dugult nagyon az orrunk vmiért.

Képzeljétek, Emili már többször is felállt, és már az asztalon pakol :twisted:
Csakhát néha elbillen, és hátra esik, így koppan a buksija. :cry: Nem tudok mindig a sarkában lenni, szerintem nem is egészséges, meg kéne tanulnia esni is, ha már annyira ácsorogni akar.Csak remélem nem lesz baja asok koppanástól.Dehát gondolom lesz még sok ilyen,mig megtanul járni is. :? :(

Maci!
Merre vagy?Nagyon eltűntél!!

És atöbbiek?Nagyon halódik a topik :( :( :evil:

Holnap este jön haza Apa!!!! :D Már nagyon várjuk!Tegnap a Fujin voltak, ma meg egy nemzeti parkba.Majd teszek képeket is.

Kép
pankaa

Panka
nálunk Fujis fali naptár van. Mind a 12 hónap egy-egy kép a hegyről. Egy ismerős Japós cégnél dolgozik. (növényvédőszeres.) 1szer volt is kint.

Tényleg halódik a topic, de azért ne temessük. :wink: :wink: szoktak ilyen hullámvölgyek lenni.

majd reagálok a Tündinek és Fleurnek is...

megyek nézem az F1-et. kivi vagyok ki nyer ma...és ki nevet a végén. (párom dolgozik, :( úgyhogy helyette is nézem, bár nem kifejezett F1 rajongó.)

Kép

Kép
syrynx

Nem semmi Emili. :lol: Szóval nem elégszik meg a mászással, már áll is. (koppanások nálunk is vannak, de nálunk még csak ülő pozícióból. állásból nagyobbat lehet esni. :evil:)

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Csak gyorsan ...

Fleur!

Pár napra hagyd abba a köményes teát, mert van olyan baba, akinek attól fáj a pocija. Aztán, ha nem javul a helyzet, folytathatod a teát, nem az okozza.

Anyóst sajnálom! Tényleg gáz, amket írsz!
Nálunk szerencsére, ha Anyáékkal van vmi, őket én hlyreteszem, ha megsértődnek, ha nem. Anyós meg nem fogdos nálunk, úgyhogy így ő is kiküszöbölve. Bár sokszkor ő is virtuskodik vele. Csípőficamos, billegve jár, de azért neki ki kell hoznia a 15 kg-s babahordozót gyerekestül, mikor ott a fia ... Én nem vagyok hajlandó felemelni, akkor ő mit akar?! Tegnap is emelgeti a levegőbe, Após meg közbe szól rá, hogy ne csinálja + üljön le vele, el ne ejtse! Nem értem, hogy miért akar sokat a szarka, ha nem bírja a farka! Előttünk nem kell virtuskodnia!
Ami a tisztaságos dolgokat illeti azt is nagyon megértem! Én erre nagyon finnyás vagyok!
Mondanám, hogy beszéljetek vele + a Zurad beszéljen vele, de ha nem fogja fel, akkor úgysincs értelme. Max. próbálni kell kerülni a helyzeteket.
Cigi után meg igeni mosson kezet! Szólj rá, még ha megsértődik, akkor is!!!

kacsa14

Sziasztok!

Csak egy extragyors bekukk. Holnap délelőtt megyek ki apával Svédországba. Az utolsó percben sikerült elintéznem, még holnap intéznem kell biztosítást. :?
Már alig várom, hogy indulhassunk. Október 31-én jövünk vissza, igyekszem képeket is hozni!
Addig is puszi mindenkinek!
Vendég

Maci!
Húha, nem semmi!A Jeges Maci északra vágyik? :wink: :lol:
Vigyázz nagyon magadra!!!!Jó utat.Te csak akkor kísérő vagy?Képeket várjuk.Hogy vagy egyébként?Vuk?

Kép
pankaa

Sziasztok!

Fleur: borzasztó lehet ilyen anyóssal!! :cry: Nem csodálom, ha nem mered rábízni Lillát!

Maci: nagyon jó utat!! Vigyázzatok Magatokra!

Tündi: továbbra is kitartást a kis Családodnak!!! Mindig olvasom a fejleményeket, Rolikának sok energiát és mielőbbi gyógyulást!!Remélem legközelebb már sok jót is tudsz írni!!!!

Pankaa: ügyes nagylány Emili! :D :D

Syri: mit szólsz az F1 eredményhez? :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Fleur!

Nálunk Csabi születése után (Ő volt az 1. babánk), azt hittem soha nem lesz béke anyósomékkal! Mindnt rosszul csináltam (szerinte) a kengurúzástól a 6 hónapig kizárólag szoptatásig! Állandóan megsértődött, ha a férjem helyretette, de azért úgy csináltuk, ahogy mi akartuk! A 2. kisfiam keresztelőjére el sem jöttek, mert nem az Ő másik fiuk lett a keresztapa! Nem tetszett neki egyik gyerekem neve sem és a véleményének hangot is adott!
De! Mára a világ egyik legjobb nagymamája lett ( a másik az Anyukám!)!!! Belejött a szerpébe, bármikor rá merem bízni akár egyszerre mind3 fiút, mert okosan és jól szereti őket! Mindent előre megbeszélünk és nyugodt vagyok, ha vele vannak! Nem bírálja felül a döntéseimet, kéréseimet, néha azért tesz megjegyzéseket, ad tanácsokat, van amit megfogadok (végülis 2 gyereket nevelt fel nagyon tisztességesen) és van amit elengedek a fülem mellett. Számíthatok rá, bármikor és szívesen segít. Őt nagyon jó irányban befolyásolták az unokák, úgyhogy fel a fejjel! Nálatok is biztos alakulnak majd a dolgok, neki is nyílván fura úgy nézni Rád mint egy anyára és nem mint egy kislányra! Majd megszokja! Ti legyetek következetesek az elveitekhez és nyugodtan mondjátok meg, ha valami nem tetszik, végülis a ti gyereketek, a ti otthonotok, a ti életetek az, ahová Ő belecsöppen, neki KELL alkalmazkodnia! De azért legyetek vele türelmesek és ha szóltok is vmiért, ne haraggal, hanem szeretettel tegyétek!
Hú, de hosszú lettem,bocsi, nem akarlak ám kioktatni, sem erkölcsi prédikálni, csak ezeken én is átmentem és tényleg együttérzek Veled! Ráadásul mi 5 évig 1 utcában laktunk anyósékkal, így aztán volt konfliktus bőven!
Bercinek már csak az orra folyik, a 2 nagy pedig nagymamázik :D
A fűtőtestre tegyél sós vagy szódabikarbónás vizet párologni, csodát tesz az orrdugulással!

Márti
borossné becz márta

Heni!
Húha, 36. hét!!!Pocakfotót beígérted! :wink: Akkor mostmár gondolom megnyugodtál, jöhet a bébike!jaj, de kíváncsi vagyok már! :lol: Mi kitől fogjuk megtudni a nagy hírt????

Márti!
Néztem tegnap a CIA-s filmet, láttam benne a buszról leszálló gyerekeket. :wink: Melkyik volta te fiad?A kockás kabátos?Kb 9-10 éves lehetett,de nem tudok jól saccolni :?

Emili már mindenhol feláll, és már 2 lépést ment is oldalazva a kanapé szélébe kapszkodva :shock: :D

Ma jön etse haza a férjecském!!!De várjuk már!

Kép
pankaa

Panka!

???
A legnagyobb csemetém is csak 5 éves és nem tudok róla, hogy szerepelt a filmben!
El is hiszem, hogy várjátok már apát, olyan nehéz nélkülük , nem?
Amikor nincs itthon a férjem, utána valahogy sokkal jobban értékelem a jelenlétét. Talán, mert akkor érzem át igazán, mennyire jó, ha velünk van, amikor előtte megtapasztaltam a hiányát, meg a bizonytalanságot, hogy ugye hazaér épségben?

Márti
borossné becz márta

Márti!
:oops: :oops: :oops: Ezer bocsánat!!!!tegnap egy kicsit sokat bneteztem :lol: , olvasgattam más topikokba is, és egy másik lány írta, hogy szerepel a fia a filmben. :D De hogy miért gondoltam azt, hogy te írtad???? :roll: :oops:
Inkább csak az esték rosszak, mert uyge napközben amúgy is egyedül vagyunk itthon.De ma éjfél felé máér itthon lesz. :wink:

Képzeljétek, Emili lépeget, ha fogom a kezét!Tegnap még meg sem moccantotta alábát,most meg rakosgatja szépen! :shock:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Hát imét csak hálával tartozom nektek a sok drukkért!
Rolika jelenleg picit lázas, épp borogatják hideg vizes pelenkával, reméljük, nem lesz szükség lázcsillapítóra, mert az újabb gyógyszer :(

Pankaa
Köszi a jótanácsot, úgy tűnik, a neogranormon segít a kis fenekén. Fogy rendesen, használják jó vastagon a nővérek, így ma láttam, valóban jobb a helyzet. Legalább ebben lehetne egy tartós javuló tendencia :(

Fleur
Olvastam anyósoddal kapcsolatos aggályaidat :) Azért mosolygok, mert én már most félek, hogy mi lesz, ha Rolika itthon lesz... Szerintem is nyugodtan mondd el neki, hogy most hagyja mert épp szopizni készültök, nem pelenkázni. Hagyja, mert aludni készültök, nem most van a játék ideje. Tiszteletteljesen meg lehet kérni a cigi utáni kézmosásra is. Ezekből ne engedj, se neki se másnak! Nem te vagy a túlzott tisztaságmániás, a higiénés dolgokat neki is be kell tartania. Hát nálunk erre különösen oda kell majd figyelni (még jobban mint eddig), mi pl. egy kis táblát fogunk Roli szobája ajtajára tenni, amin szépen megkérünk mindenkit, hogy a látogatás előtt legyen kedves kezet mosni, mert Roli minden kis apró bacilusra elég drasztikusan reagálhat és ugye nem szeretnénk a kórházba visszamenni. Aki ezen megsértődik, annak nem kell hozzánk jönni többet. Én anyósom inkább iylen minden lében kanál féle, mindent tudni akar és mindenhol ott akar lenni. Én meg végre nyugodtan szeretnék majd lenni a kisfiammal és a férjemmel... Ezeket nem egyszerű kezelni, mert az ember nem akar megbántani senkit, de hidd el, a baba érdekei azt diktálják, hogy az elveid be legyenek tartva lehetőség szerint, családnak ehhez alkalmazkodni kell! Ne legyél szívbajos szerintem :)

Tündi
tündi30

Sziasztok,

Szombaton voltunk 12 hetes UH-n, minden rendben van a kis Pocaklakónkkal, a CRL 5cm. Nyaki redő 1,6 mm.

Teszek fel képet:
Kép

Laura jól van, azt leszámítva, h kb 4 hete nem tud kilábalni a kórból. Most már szerencsére csak az orra folyik, de az rendületlenül. Hátha ez a vége...

Én még küzdök a rosszullétekkel, egész nap. Egyszer majdcsak vége lesz :) :) :) Este a legrosszabb, akkor olyan sok a gyomorsavam, hogy csak na... Bármennyi Rennie-t bevehetek, akkor sem segít :(

Puszi

KépKép
unique

Unique
nagyon jó az uh kép. Aranyos a picúr rajta. Laurának jobbulást és neked minél kevesebb rosszullétet.

Fleur
nálunk csak egy Nagymama van, az én anyukám. Igy nincs anyós (nem érte meg a nyugdíjas kort :( :cry: egyébként gyermekápoló, csecsemőgondozó volt, ezt tanulta, egyszer takarítás közben megtaláltam a tablóképüket, minden tanuló fityulában.) Pedig én örülnék neki. Bár tudom, sokszor meg tudják keseríteni az ember életét. Reméljük nálatok is átalakul a helyzet idővel és jó kapcsolatotok lesz, mint Mártiékkal. De ne hagyd magad, ha valami nem tetszik mondd meg nyugodtan. A higgadtság már fél siker. Ha ideges vagy, ő is átveszi és ő is támad...esetleg.

Heni
már nagyon közelít az időpont... :wink: :lol: már minden készen áll? februárban egy olyan anyukával voltam együtt, ahol 3 héttel előbb jött a baba. Míg anyuka a kórházban volt, apuka festette a bölcsőt és még a szobát "tatarozta". de végül kész lettek. pocakfotót küldhetnél. :wink:
(F1 eredmény-meglepő volt az biztos.)

Maci
te meg már Svédország felé tartasz. Bátor vagy, hogy így nekiindulsz. Nem kényelmetlen a kamion hosszútávon? Amúgy biztos izgi lesz. Várjuk az élménybeszámlót. Ha bevállaltad az utat, akkor biztos elkerül vuk és jól viseled a terhesség elejét. (én így voltam, szinte csak az 4-5. hónapban vettem észre hogy terhes vagyok, a pocakom is akkor kezdett el nőni.)

Panka
akkor még van egy napotok apával hogy pihenjetek. Holnap már megy dolgozni, vagy van még pici pihenője? Majd tegyél fel képet Emiliről, ahol ácsorog. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Unique!
De jó a kép!Nagyon jól látszik rajta a kis hajas baba(mert ha ennyi savad van, mint nekem is volt, akkor biztos sok haja lesz,mint Emilinek is :wink: :D )
Laurának jobbulást!Pocakfotó+Laurás is jöhet! :lol:
Igen, a rosszulléteknek max.fél év múlva vége lesz :twisted: :D

Maci!
kamionnal??? :shock: Én azt hittemrepcsivel mentek! :roll: De a pocak még nem akadály. :wink:

Syry!
Igne, ma itthon van még, de holnap már meló lesz :(
Ok, majd teszek fel állós képet. :wink:
Ez egy kicsit régebbi kép, de most is így áll;-)

Tündi!
Na ennek örülök, de ha a Neogr. nem válik be, van a Bepanten is, biztos ismered.

Kép Kép

Kép
pankaa

Sziasztok!

Nem tudom, írtam-e, de tegnap lagziban jártunk Gödöllőn, a Királsi Kastélyban! Timcsa bébi volt a legifjabb "koszorúslány"! Nagyon jól bírta a tortúrát, mindenkire vigyorgott, aki jött Őt megcsodálni! :D
A templomból félidőben kijöttünk, mert kidúrta a lábát az overálból és csak a kocsiban tudtam visszavarázsolni, de ott meg ordított. Úgyhogy visszamentünk a kastélyba, ahol aludt egy fél órácskát! A vacsi félidejére szintén elálmosodott, elaltattam nagy nehezen, nem volt könnyű a sok kurjongató gyerek közt, de a lényeg, hogy sikerült!
Sőt volt egy váratlan meglepi is! Egyszercsak odalépett hozzám egy lány és mondta, hogy ő Junko! :) (Ezúton is bocsi Junko, hogy annyira bamba voltam, de több fórumon is jelen vagyok és hirtelen nem tudtam hova tegyelek!) Szóval kicsi a világ! Az Ő férje, a menyasszony uncsitesója, az én Uram meg a Vőlegénynél dolgozik! :)

Mutizok majd fotót is, bár igazán nincs jó fotó, ahol Timcsa csini rucija látszik, mert Apa fotózott és ő a fejnkre koncentrált ...

Unique!

Nagyon édes a kis tökmagotok! Grat a jó eredményhez!

kacsa14

Kép

Kép

kacsa14

Kacsa
nagyon csinik voltatok. Junkóval nem csináltatok véletlenül közös fotót? tényleg kicsi a világ... :wink:

Panka
Emilinek gyönyörű szemei vannak. :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!!!

Hú, de rég jártam erre... :oops: Kende annyira le bír fárasztani, napközben egyáltalán nem tudok ideülni a gép elé, estére meg hulla vagyok...

Unique!
Nagyon szuper a kép a kistesóról!!! :) Tényleg, neveitek vannak már??? Remélem, jobban leszel egy kicsit, én most kezdek küszködni a savval, blehhh...

Kacsa!
Nagyon csinik voltatok, Timcsa pedig ügyes nagyon (azért a vidiókat meglestem ám! ;) )!

Panka!
Emilinek gyönyörű csillagszemei vannak!!! Igazi huncutság! :) Most aztán már kössétek fel a nemzeti fehérneműt! ;) :D

Heni!
Huh, de hamar eltelik már a vége! Igaz, Te ezt fogod a leghosszabbnak érezni... ;) Ki fog híradózni???

Fleur!
Hát anyósod nem semmi... :x A cigitől én is kiakadnék, azért ez majdnem az a kategória, mintha kimenne földet túrni, és kézmosás nélkül fogná meg a gyereket... :evil:

Tündi!
Nagyon sokat gondolok Rátok, és imádkozom Rolcsiért, hogy minél előbb meggyógyuljon és végre hazamehessen Veletek!!!

Macika!
Azért vigyázz Magadra és Titababára, férjed meg óvatosan vezessen ám!!!

Anikó!
Húúúúú, Ágolyó még mindig nem hazudtolja meg a nevét... ;) :D

Nálunk az újdonság, hogy megvan a cukorterhelés, és az eredmény is. Az éhgyomri 4,4 lett, a kétórás pedig 4,0! :shock: :wink: Nagyon örültem neki, bár nem számítottam semmi rosszra, Kendénél sem volt gond a cukrommal szerencsére. Dokihoz csütörtökön megyünk, nem hinném, h lesz uh, mert neki csak hüvelyije van, és a protokoll szerint már csak a 32. heti uh van hátra... De azért majd bepróbálkozom, hátha... ;)

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Norwell!
Köszi!Hát a nemzetiszínűt már Emili ki is választotta magának márc 15.-én :wink: :lol: És már fogytam is 1 kg-t!!!! :lol:
Uh-t bulizd ki!Más nem egy kis zsetonért bizti csinál.Magán doki, ugye?Hátha a neme is kiderülne!;-)

Syry!
Köszi neked is.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Kacsa!
Örülök, hogy találkoztunk, Egészen zavarban voltam én is, sőt alig mertem odamenni hozzátok. És azt hiszem be se mutatkoztam normálisan, ne haragudj. :oops:
A lányod élőben még aranyosabb, és olyan jó hogy rám vigyorgott. :) A párom is odavolt érte, Egyébként azt mondta neki is ismerős vagy. Lehet titokban olvassa a fórumot...:)

Norwel!

Sztem lehet lesz, hogy megint fiad lesz. :)

Panka!
Nem készült közös fotó. Szégyenlős vagyok. :oops:

Sziasztok lányok.
Vendég

Oktober 22-én hétfön 17-kor Megszületett Ági kisfia Máté 3270g és 50cm!Jol vannak mindketten és talán már holnap már otthon lesznek!!!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó
nagyon köszönjük a híreket!!!!!!!!! (nem hiszitek el, de épp tegnap gondoltam rá és visszakerestem Pupy tábláját, hogy mikorra is várják a babát...)

Ági
szívből gratulálok a kis Mátéhoz!!!! :lol: Mielőbbi felépülést és sok örömet a babátokba és sok tejecskét kívánok! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok Lányok!

Megint régen jártam itt, de olvasgatlak ám titeket, habár tényleg nincs nagy forgalom

Először is:
Ági:
Sok boldogságot nektek és sok tejcsit

Panka:
Elhiszem, hogy rossz lehetett apa nélkül, de már biztos otthon van veletek
Nem senni milyen ügyes már Emili

Brill, Angie:
Nagyon tündérek még mindig a fiúk, jók lettek a talis képek

Fleur:
Nem lehet egyszerű anyósoddal a helyzet, csak kitartás és ha nem változik magától semmi, akkor kell szerintem lépni
Lili baba is egy tündér

Syrinx:
Micsoda megérzéseid vannak

Kacsa:
Milyen kicsi a világ. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat

Pupy, Eszter:
Mi van veletek? Nagyon eltüntetek (bár pont én írom)

Junko:
De jó, hogy te is itt vagy

Dido:
Hogy haladtok az építkezéssel?

Sziszka, Tina, Annácska:
Ti hogy vagytok?

Norwell:
Remélem lesz uh és kapunk képet is

Aniko:
Köszi a híreket

Heni:
De jó már nálatok is minden rendben, bármikor jöhet a kis picurka
A nevet tudjátok már?

Remélem nem hagytam ki senkit, ha mégis akkor bocsi
szalai heni

Ági!
Nagyon gratulálok!!!!Sok boldogságot, örömöt kívánok Mátéhoz!
Ha majd lesz időd azért gyere mesélni, és persze aképeket se hagyd otthon! :lol:

SzHeni!
Veletek mi újság?

Jucmuc Kismami!
Hogy vagytok?

Akkor most ki is lesz a következő anyuka?Heni után? :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Ma bejártam az összes orvost :lol: Reggel labor és CTG, délután uh, majd gyerekorvos és körzeti.

CTG még nem mutatott fájástevékenységet, babókám állandóan mocorgott és jó magas pulzusszáma lett...

Uh-n korának megfelelő méretei vannak, súly kb. 2732 g. A lepény 1-es fokban érett, viszont a fejecske már nagyon lent van a méhszájnál. Emiatt pihennem kell... Na ezek után rettentő kíváncsi vagyok, hogy mikor szeretne kibújni..Remélem még szeretne várni 2 hetet. :wink: Mostantól 2 naponta CTG. Szóval legközelebbb pénteken megyek.

Gyerekorvostól kaptam egy rakat receptet, körzetis állományba vett..

Ági: állandóan Te jártál a gondolataimban!! Gratulálok a kisfiadhoz, nagyon sok egészséget, boldogságot Nektek!!!

Kacsa: nagyon édesek a képek, na és tényleg kicsi a világ!

SzHeni: igen, most már jöhet, bár várjon még egy picikét :) Nevet még mindig nem döntöttük el :shock: :lol: Talán majd a szülőszobán sikerül... :D

Norwell: bizony nagyon gyorsan telnek most a hetek!! De látom ám a TE vonalzódat is :wink: :shock: Gratulálok a cukor eredményhez!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Hahó!

Ági!
Óriási gratulációm Mátéhoz!!! Biztos csodaszép baba, kérünk fényképeket is, ha lehet! ;)

Junko!
Hát lehet lesz, hogy igazad lesz... ;) :D Egyelőre kétesélyes a dolog... Mindenki tök odavan, hogy tutttttttttttira lány lesz, én meg erre azt szoktam mondani, amit a jó adóellenőr: nyugtával dicsérd a napot... :twisted: :P :lol:

Panka!
A zsetonos megoldásra már én is gondoltam... ;) :P Majd meglátjuk, szükség lesz-e rá...

SzHeni!
Mindjárt november van ám!!! ;)

CsHeni!
Köszi szépen! És pihenj csak, Rád fér, próbálj meg előre aludni jóóóóóóóó sokat!!! ;) :D

Pupy!
Mizujs Veled, Veletek? Anyukád jobban van már?

Tegnap a nagy rohanásban el is felejtettem közölni az évszázad hírét: Kende baba már nem cicizik!!! :wink: :) Lassan két hete, hogy nem kapja meg, persze nem drasztikusan szoktattam le, hanem először éjjel nem adtam neki. Ez ment kb. két hónapja, hogy ha felébredt, visszasimogattam, ha esetleg kért inni, akkor kapott vizet. Aztán már kb. egy hónapja elmaradt a délelőtti alvása is, így azt is kilőttük cicialvás terén. Az utolsó cicis nap október 13. volt, akkor már délután is tök fájt meg nem volt jó érzés, hogy szívja, hiszen mennyiség az nulla volt, már ha megnyomtam is, csak néhány csöpp jött belőle. Aznap este aztán, ahogy Dolly énekelte, hirtelen elpattant egy húr: irtó kellemetlen érzés volt, ahogy csak szívta-szívta, nehezen is akart elaludni, majd' félórát lógott rajtam, és akkor azt mondtam, hogy elég volt. Még akkor este hagytam rajta elaludni, de másnap délután már mese, simi, zene volt, így kb. egy órába telt, míg elaludt, este meg kb. fél óra volt. No ez azóta módosult, délután néha harcolni kell vele, mert hiába álmos, annyira izgi a játék, meg minden más, hogy nem akaródzik aludni, így általában elringatom, az hamar megy, tíz perc. Este pedig felkapcsolom a "csicsikás" villanyt :wink: , zenét hallgatunk, mesélek neki, hozzám bújik, tíz perc, oszt alszik, mint a bunda... :) Azért megkönnyeztem ám, hogy már nem szopizik, már annyira nem furcsa, de az első napokban szinte automatikusan húztam volna fel a pólót, amikor altatni akartam a gyereket... :twisted: Szóval így állunk, legalább ezzel már nem lesz gond februárban... :)

Amúgy Kende irtó édes, rengeteget beszél, mindent utánunk mond, jó is vigyáznunk, mit mondunk... :wink: Reggel az első szava az apjához: apa, mesélj! Így, totál érthetően... Imádja a meséskönyveket, egy óráig elnézeget egyet, mesélünk is neki sokat. Csipet jól érzi magát odabenn, sokat mocorog, a hólyagfoci neki is kedvenc tevékenysége...

És akkor néhány kép a zsiványról (pocifotó friss nincs, elfelejtettem, de csinálni fogok vmikor).

Kende és a túróstészta... :D Kép
Kép

Kép

Ébredés utáni séró:
Kép

Ha megkérdezem, hogy kell zsiványkodni, ez a válasz: Kép

No, jó hosszú lettem... ;)

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Jó reggelt!

Na lányok, megy el a nyákdugóm :shock:

Teszek fel pocis képet: Kép 36 hetesen

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Panka:
köszi jól vagyunk, mennek a szurik és holnap megyünk uh-ra, megnézik a tüszőket

Heni:
még biztos jobb helye van egy picikét odabennt, de tudja mikor akar kijönni
nagyon csini pocid van és már egész lennt, szóval szerintem már tényleg nincs sok idő

Norwell:
hát igen, főleg amióta szurizunk gyorsabban telnek a napok
gratulálok, hogy Kende nagyfiú lett, most már átadta a helyet a tesónak

Évi, Juca, Jucmuc:
hogy vagytok? mi újság veletek?

Maci:
érezzétek jól magatokat Svédországban és azért jelentkezz amikor tudsz
remélem minden rendben van nálatok

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!

Egyre izgisebb a helyzet! Drukkolok nektek nagyon!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

CsHeni!
Húúúhaaaa!!!Izgulok nagyon!Gondolom Ti is! :wink: :D Szép a pocak!

SzHeni!
Nektek is drukkolok!Most sikerülni fog!!!! 8)

Norwell!
Jaj de édes a kis túrósképű zsiványság! :lol:
Kendének gratula az elválasztódáshoz!Elhiszem ,hogy nem volt könnyű egyikőtöknek sem, de mindjárt folytathatod :twisted: :wink: :lol:

Itt még mindig esik, így szobafogság van :( Már nagyon nehezen bírjuk mindketten :evil:

Kép
pankaa

Csheni!

Drukk-drukk nagyon! Remélem, pár napig még azért bent marad a csöppség, de Ő tudja legjobban, mikor kell jönnie, úgyhogy nyugi, ne izgulj, minden rendben lesz! Hol szülsz egyébként?
Egyébként meg nagyon irígyellek, egyszerűen imádok szülni!

Unique!

Neked ki az orvosod a Szent Imrében? ( Ha nem titok)

Ági!

Nagyon gratulálok a kislegényhez! Gyönyörű neve van!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Ági!

Gratulálok a kisfiadhoz, jó egészséget és sok-sok fincsi tejecskét kívánok!

Anikó!

Jó, hogy írtál :) Érezzétek jól magatokan Zalakaroson :) Ágolyó nagyon ügyes, azért néha egy-egy képpel megdobhatnál miket :)
Köszi a híreket Ágiékról!

Fleur!

Rmélem sikerül anyóssal rendezni a helyzetet mert így elég idegölő lehet :evil: Tudod, kedvesen, de határozottan mondd meg, hogy hogy szeretnétek :)

Tündi!

Még ez is... :cry: Úgy sajnálom szegény csöppöt :( Most már nem tarthat sokáig, tartsatok ki!

Panka!

Ez igen, a nagylány már állva pakol?! Nem semmi tempót diktál :)

Unique!

Hű de szép formás kis babód van :) Gratulálok! Rosszullétekhez kitartást, már bizos szívesen lepasszolnád róka komát :( Laurának is jobbulást!

Kacsa!

Nagyon csinosak voltatok az esküvőn :) Télleg kicsi a világ, te legalább már ismered Junkót :)

Norwell!

Grat a jó eredménykehez! És ne reménykedj, a pocifotót nem felejtjük el, nem fogod megúszni :twisted: :twisted: :twisted: Zabálnialó Kende a túrós tésztájával :)

SzHeni!

Itt vagyok, ragyogok :) Néha kicsit nincs kedvem írni (érdekes, ez mindig akkor van, mikor megjön... :twisted: :twisted: :twisted: ) mennek a szurik, de jó! Miknek nem tud örülni az ember lánya, nem?

Csheni!

Gyönyörűséges a pocakod! Hogy vagy? Jól elhagyott a dugeszod hallod :) Kíváncsi agyok mikor dönt úgy a fiatalember, hogy megnézi magának a külvilágot :)

Panka!

Kitartást a szobafogsághoz, sajna nálunk se jobb a helyzet :(

Képzeljétek, volt ma is egy kölcsöngyerekem. Alig hat hónapos, a barátnőm kislánya. Olyan édi kiscsaj és a Dóri úgy imádja :) Odahordta neki a kedvenc játékait, meg ahányszor nyekkent tömte volna a szájába a cumit. Fogta a kezét, és hívta, hogy Lili, gyere... Nem nagyon értette szegényem, hogy a Lili baba miért nem megy vele, mikor ő ilyen kedvesen hívja :) Olyan megható a gondoskodása...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Hát igen, Emili jól belehúzott, már az asztalhoz is feláll, a tv előtti kicsihez, és rámol rajta. :evil: Pedig azon tartjuk a távirányítókat(persze ezért gebbeszkedne :wink: ).És már az utazóágyban is fel tud állni, pedig az nem rácsos, csak sima hálós. :roll:
Hát amennyit láttam Dóriból, abból leszűrtem,hogy milyen kis kedveske, aranyos, igazi kislány. :wink: :D Kéne mellé egy rosszcsont fiúcska, igaz? :twisted: Vagy inkább még egy bűbáj? :lol:

Kép
pankaa

Panka!

Hát nekem már tökmindegy, csak gyerek legyen :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

CsHENI HIRADÓ!!!
2007.okt.25-én, 18:01 perckor megszületett Alexandrosz, 50 cm-el és 2650 gr-al. Mindketten jól vannak!
Vendég

Hujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, ez aztán gyorsan ment!!! :D :D :D Tegnap reggel még csak a nyákdugó ment el... :)

Csheni!
Nagyon-nagyon gratulálok a kisfiadhoz, sok-sok tejcsit, jó egészséget kívánok, gyors felépülést és hazatérést!!! Azé a képeket ne tessék elfelejteni... ;)

Kép
Kép
norwell

Csheni!

Ügyes voltál, ez bizony szép teljesítmény! Gratulálok és nagyon sok örömöt, boldogságot kívánok az új kis családnak! Ja, és persze elég sok tejecskét és minél több pihenést babának és anyának!

Márti
borossné becz márta

Heni!
Ez aztán a meglepetés!!!!!GRATULÁLOK!!!!!!
Sok boldogságot, jó egészséget, sok tejcsit kívánok!!!! Kép

Angie!
Köszönjük a nagyszerű hírt!
Hogy vagytok?
Tudsz bővebb infót Heniről?

Kép
pankaa

Heni!

Gratulálok Alexandroszhoz, igazán sietős görög temperamentuma van. Reméljük azért kint a siestákat is megtartja. Sok boldogságot az egész családnak! :wink:

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?