Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti

a beágyazódáshoz stresszt ki kell üzni az életedből!Na és a hajtást,meg minden ilyent!Be kell fognod a lányod teljesen!!!Ha kistesót akar? :lol: :lol:
Vendég

http://babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shtml

Nyáriorgona!
Nézd itt van,hogy mikor van tüszőrepedés,ha a teszt totál pozitiv!!!!
Az ovulációs teszt használatát keresd!!!!!
Ha pörgeted kicsit lefelé van!!!!
Vendég

Kriszti

de jó görbék vannak ott,jól látszik mikor volt a pé-s!!És jól fel is ment utána is.
Akkor NYáriorgonának ma van a nagynapja!! :lol:
Vendég

Nem stresszelek!!! :lol:
De nem szakitom ám meg magam,látod most is leültem!!!!
A lányom többet segit a kelleténél!!!
De szakközépbe rengeteg a tanulni való,most ahogy 3-os kisérettségire is készül és egyéb plussz vizsgákra!!!
Közben még táncol is!!!
Ma is suliból egyenesen oda ment azért mentünk érte 16-ra!!!
Tehát ő engem kimél én meg őt!!! :lol:

Nyáriorgonának,ha ma volt totál pozitv a tesztje akkor én úgy vettem ki az irásból,hogy másnap van pé!!!!
De ha lányt akar akkor ma kell kekszelnie!!!!

Igen jó kis babás görbék vannak ott!!!! :lol:
Na,megyek folytatom!!! :evil:
Vendég

Köszi Kriszti!

Nagyon klassz oldal ez (talán már egyszer olvastam, de jó volt felfrissíteni) Pl. arra nem emlékeztem, hogy nem is reggel kell csinálni az LH-tesztet! :shock:

Erika,
tényleg sokatmondó görbék vannak, tök jó egymás mellett látni a görbéket meg az ovuteszteket! (csináltuk már hátulról is, de sajna az sem jött be)

Kriszti,
tényleg pihizzél sokat!

Akkor nektek már csak pihizni kell és várakozni! 8) :lol:

Megyek gyorsan "lerendezem" a családot, aztán meg apát! :oops:

Jóéjt!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Most végeztem! :evil:
Már csak fürödni kell!!!! :evil:
Allig várom már,hogy vizszintesen legyek!!!!! :lol:
Apával ma jól elfáradtunk!!!! :wink:

Nyáriorgona!!!!
Sok-sok drukk,hogy sikerüljön!!!!
Mi meg nem is csináljuk hátulról!!!! :oops:
A nyáron 1x 2x csináltuk,pedig lehet még ezt a pózt gyakoroljuk a következő ciklusban!!!! :oops:

Szerintem megtesszük és megtettünk már mindent!!!!! :oops:
A többi már a babón múllik,hogy akar e már jönni!!! :lol:

JÓ PIHENÉST ÉS JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!!!!!
Vendég

sziasztok!

Szia rik!
Igen, én is a félidőtől szenvedek a cici fájástól, de nagyon... :evil:
borzalmas! Gyűlölöm ezt az érzést...
Persze legalább tudom, hogy mikor van pé-m.
ez is valami...

A három vonalzót, nem tudom, hogyan tettem fel :roll:
Valahogy úgy, hogy a 3 linket egymás alá másoltam be.
de ez minden. Sokáig egyáltalán nem is sikerült... :lol:

Na, mindenkinek jó éjt!!
Huncutkodjatok sokat!!! :lol: :lol: :lol:

Sietek apához... :oops:
Vendég

Jó reggelt!

Ma már csak egy halványabb csík volt az ovuteszten, ami jó is. Ami aggaszt, hogy a hőm idétlenkedik. A tegnapi 36,4-ről most 36,5-re lépett, ahelyett hogy felugrott volna, vagy lefele mozdult volna. Akkor most mi van? Lehet hogy nem is volt peteérésem, csak próbálkozott a szervezetem. (erről lehet olvasni a Kriszti által megadott honlapon) Na hiába az egész... :(

Tegnap egész nap a jobb oldalon szúrkáló érzés volt, estére már összefüggő fájdalom, és most is tart. Ez lenne az ovulációs fájdalom??? Azt hittem nekem ilyen nincs is. :roll:

Remélem nektek több sikerélményetek van! Szép napot és jó babásodást mindenkinek! :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Valaki írt egy tévéműsorról, hogy más a biológiai korunk mint a valódi életkorunk. Írnátok erről részletesebben? Nagyon érdekelne...

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona!
Tuti,hogy volt pé-d!!!!!!!!!!!!!!
A hő,nem szokott mindenkinek felugrani,van akinek,csak 1 tized fokot!!!!
Mindent tünet a teszt a hő felugrás pé-re utal!!!!
Nyugi!!!!!
Drukk hegyek neked is és a többieknek is!!!!!
Vendég

Talán Erika irt ha jól emlékszem!!!!!
Vendég

szia Nyáriorgona!

Valószínű, hogy a pé-d miatt fájt a hasad, mert az enyém is szokott.
nekem is egész nap fájdogált, majd este vasalás közben már úgy éreztem, hogy nem bírok állni, annyira fájt a hasam bal oldala...
szerintem az lehetett, mert mióta a lányok megszülettek, úgy érzem magam, mint egy kis szamár, aki mindent előre megérez... :lol:
Vendég

Vendég

most nézem a vonalzódat. Mi teljesen egy időben járunk.
együtt lehet értünk izgulni majd... :lol:
Vendég

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Életjelet a többiek nem adnak?????????? :lol:
Vendég

Én itt vagyok :lol:
Vendég

Én is itt!
Egy pár percig vagyok azután sajna mennem kell a dolgomra!!!! :evil:
Vendég

Dolgozol?
Vendég

Sajnos! :evil:
Ilyenkor nem tudok sokáig gép előtt irni,mert jövök megyek munkát végzek!!!! :evil:
Úgy,hogy elis köszönök délutánig majd otthonról jelentkezem!!!!! :lol:
Vendég

Hali :lol:

Ezt a pocsék időt :evil:

Elkezdett felénk még éjfél körül esni és azóta egyhuzamban esik...mi lesz itt,özönvíz?? :?

Nyáriorgona!

Én azt olvastam, hogy nem mindenkinek hírtelen megy fel a hő,van akinek fokozatosan,lassabban.Szal nyugi,sztem volt pé-d,minden jel arra utal.Kivi leszek holnap mit mutata hőd?!

Egyébként a feltételezett pé-nél én is éreztem valmai fájás félét,de lehet hogy csak beképzeltem,mert annyira koncentráltam,hogy legyen pé...aztán akkor nem is volt a hő szerint,hanem rá 4 napra a 18.napon :? :wink:

Kriszti!

Esetleg nem érzel valamit?Beágyazódás?Nekem olyankor minidig (ez,jó...mindig....szal össz-vissz 4 x életemben)kicsit fájt alul a hasam,enyhe mensis fájással.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!!

Én már reggel 7 ota ütöm itt a gépet!!!NEM VOLT NETÜNK!!!
CSajok asszem függő lette,mert tiszta idegbeteg voltam!! :evil:
Tudjátok mi járt a fejemben? :arrow: na a csajok nem tudják hova tüntem,3 nap mulva jön a telefon.. :lol: (szal nagyon hiányoztatok csajok!! :oops: )

Nyáriorgona

igen én irtam.
Az volt a műsorban,hogy vizsgálták a nőket.Hormonálisan. Volt olyan nő aki 30 éves volt,és a biologia életkora csak 26 éves.Szal volt elég tüszője,ahhoz hogy terhes legyen nagy százalékban.De volt olyan nő is,aki 33 évs volt,de a teste sajnos 41.Szal kisebb a teherbeesés esélye,mint a kortársainak! :roll:
Érdekes volt.
Különben van olyan is,hogy megröntgenezik a csuklodat(itt a kórházban)és abbol megállapitják a csontkorodat.Az is érdekes.Én kiváncsi lennék mennyi vagyok valójában.Kis hülyegyereknek néznek,nemhogy a Réka az én lányom,hanem inkább a tesóm..:(
Kicsit zavar,megirom az őszintét!!Szeretnék az anyukájának látszani.Ja és belül idősebbnek érzem magam mint vagyok...
Ez hülyeség???

JAj,és a hőm ma egy tizedet fellépett!!Igaza van Pannynak!!!!!!!!!!(Amit tegnap irt!)

Kriszti

visszaszámlás van nálad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: Érzéseid??

Mária

Én is veled fogok izgulni kb. én 17.napon vagyok(én számitásom szerint 16 :lol: ,na jó többet ezt nem irom le!! :P )
Szal együtt izgulunk!!!! :wink:
ÉÉÉÉÉS megváltozott a vonalzód!!! :P
Várod a halloweent??(én tegnap vettem egy boszorkányt,meg egy lámpást!,ja és van tököm faragni!!)

Most az adventi naptáron agyalok éppen.Szeretnék saját kezüleg késziteni a gyerekeknek.Párat találtam is ....Most tervezek!! :roll: 8)
Vendég

Erika!

Nagyon örülök a hődnek,ugye megmondtam?! :wink:

Én meg pont fiatalabbnak érzem magam belül,ez is hülyeség??????

Néha beszabadulok a Happy Box-ba és minden tetszik és elkezdek gondolkodni magamon...na nem csak ilyenek miatt érzem magam fiatalabbank,valahogy úgy általában... :?

Halloween:valahogy úgy vagyok vele ,hogy nem igazán csípem az ilyen amerikai ünnepeket amik átszivárogtak hozzánk(így vagyok egyébként a Valentín nappal is).Van nekünk elég magyar ünnepünk,nem?!De ne sértődjön meg ezen senki,aki szereti annak jó szórakozást!!!!! :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

a többiben is legyen igazad!!!! :wink: :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nehezen tudok utánaolvasni írásaitoknak, hisz oly sok van. Így csak általános dolgokat írok.
Gergőnek tegnap a keresztes allergia vizsgálat volt. De 3 hó múlva meg kell megint csinálni. Még nem tudom, miért. Egyébként olyan erősen köhögött két éjjel, hogy azt hittem, megfullad, ezért mentünk el a dokihoz.
Sajnos, a baba nemét nem láttuk most sem. De mostanában(pár napja) sokat szúr a hasam alja. Doki No-spát mondott, hogy szedjek.
Daninak szinte semmi baja. És valszeg nem is lesz, mert erősebb a szervezete.

Szép napot!

Ja! Jók a vonálzók!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk,majd délután többet irok!!!!

Nem érzek semmi különöset!!!!!
Már nem tudom,mit higgyek tünetnek vagy általánosságban vannak tünetek!!!!
Na ezt jól megirtam!
Szóval nem tudom,hogy most mit kell érezni!!!!!
Ha érzek is valami tünetet nem tudom,minek tulajdonitani!!!!
Hogy most ez attól van vagy mástól van!!!!!!

Egyenlőre a szokásos cici fájdalom félidő után,de ezt sem tudnám megkülönböztetni pl.!!!
Derékfájás,de ez amúgy is fáj ciklustól független!!!
stb.stb!
Ezek a tünet együttesek megvannak!
Ahhoz képest elég sokat volt időm irni!
Délután jövök!!!!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszi a biztatást peteérés ügyben, teljesen megkönnyebbültem. Eddig rossz kedvem volt (+ez a pocsék idő), de most már örülök, és asszem egy kicsit bizakodok is! Meg vigyázok magamra (pl. úgy, hogy délelőtt konyhabútort pucoltam a tetejétől az aljáig! :lol: ) mivel sose lehet tudni, lehet éppen most találkoznak bennem a kis drágák! :oops: :D

Majd meglátjuk, holnap mit mutat a hő, én is nagyon kíváncsi vagyok. Képzeljétek, ma egyszerre ébredt hajnalban a két gyerek, hónom alá kaptam gyorsan a hőmérőt, de mondtam apának, hogy én még 5 percig használhatatlan vagyok. Gyerkőcök meg üvöltöttek, meg elkezdtek mászkálni, na de apa ügyes volt, megoldotta a helyzetet! Nem tudom, Ti hogy csináljátok ezt a hőmérőzést, de nálunk nagy gond!

Kriszti,
köszi szépen, Te mindig találsz valami jó kis olvasnivalót! :D

Erika,
én is öregebbnek érzem magam, mint amennyi vagyok. Amióta a 2. gyerkőc megszületett kb. 10 évvel érzem magam öregebbnek, de nem csak érzem, hanem látszik is (táskák a szemem alatt, ráncok mindenhol, bőröm rettenetes, őszülök) Kb. mintha 40 éves lennék. Ha megszületik a 3. gyerek (ha megérem) rögtön 15 évet ugrok, és akkor már kb. 55 leszek. Sajna a stressz meg a sok gond és bizonytalanság ezt teszik. Meg a kialvatlanság (2. gyerek nagyon nem csípte az éjszakákat) + kikapcsolódáshiány. Talán azért nem néznének 40-nek (mert kis vékony, alacsony, coffos, mozgékony csaj vagyok) de láttam pár évvel ezelőtti fényképeket magamról, és döbbenetes a változás.

Mária,
jó, hogy így szépen együtt haladunk többen is. Remélem valakinek már tényleg sikerül ebben a hónapban! :D Még mindig fáj a hasam, úgy az egész alhasam, de főleg jobb oldalon, ott meg olyan éles fájdalom. Nem bánnám, ha tényleg érezném az ovut, mert akkor nem kellene lh-tesztre költeni! :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona!
Nagyon szivesen máskor is!!!!!
Na engem meg senki nem néz 39-nek!!!!
Sőtt ha megmondom hány évesek a gyerekek!!!!
Mindenki azt mondja,hogy max 30!!!!
De azért jó,mert én nem is érzem magam annak amennyi vagyok!!!!
Talán sokat számit az ökltözködésem,hogy mennyit adok magamra!!!!
De mivel a te korod nem tudom,te jóval fiatalabb lehetsz!!!
hidd el nem számit,hogy a gyerek kicsi és nincs sokszor időd rá,mert "kicsi",ahogy mondani szokták kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond!!!!
Az enyéim is szeretnek anyázni,anya gyere már, anya csináld már, anya hol van ez, anya pakold már el és még sorolhatnám!!!!
Csak annyi változás van,hogy ha besokallok,én azt kérdezem,hogy nem tudjátok megcsinálni?Már nagyok vagytok!
De ez igen ritkán van!
Mert ugye az anyjuk vagyuk és mig itthon vannak megcsinálom nekik!!!!Persze amit megtudnak csinálni azért nem anyáznak!!!
Igy is hamar kirepülnek a fészekből a saját életüket élik majd,majd elég lessz nekik akkor!!!
Délután jövök!!!!!
Vendég

sziasztok!

nagyon jó, hogy többen is vagyunk, akiért egy időben kell izgulni, így elterelődik viszonylag a figyelmem a saját aggodalmaimról.
A múlt hónapban nagyon cidriztem, bár tudtam ,kicsi az esélye a babásodásomnak. (Persze mi mindent megtettünk, de aki nem tudná, az volt az első hónap.)
Eldöntöttem, hogy ezt nem akarom megismételni.
Úgy gondoltam, nem görcsölök.
Én nem látom értelmét egyelőre az LH tesztnek sem, majd talán, ha már nagyon hosszú idő telik el, akkor másként gondolom...
De egyelőre nem.
Azt hiszem, ha megadom magamnak a lehetőséget, hogy teherbe essek, akkor az előbb-utóbb be is következik.
hiszen két alkalommal már sikerült...

A koromró csak annyit, hogy én 34 éves leszek márciusban, a nagyobbik a 20. szülinapomon született, a kicsi pedig februárban lesz 10.
Tehát ha rajtam nem is látszódna, a gyerekek kellőképpen öregítenek. (Én csupán korán kezdtem, de nagyon nem bántam meg. ez így volt jó.)
Akkoriban is azt éreztem, mint most, hogy mindennél jobban szeretnék egy kisbabát.
Nem minden esetben értek egyet azzal amit most látok magam körül. Úgy gondolom, soha nincs pont alkalmas időpont a gyerekvállalásra. Ám egy kisbaba mindíg jókor jön, ha van ki szeresse...
Vendég

Maria!
Akkor nem sok korkülönbség van a gyerekeink között,3-3 év!!
Én 22 voltam,mikor a lányom született,27 voltam,mikor a fiam született!!!!
Hát,nálunk már nézték a lányomat tesómnak,de a 10 évvel fiatalabb barátnőmet a lányomnak!!!!!
Ezt azért mert egész véletlenül mindenben hasonlitanak egymásra!!!!
A barátnőmnek pedig már van egy 13 éves lány!!!!
/16 év körül szült!!!!/
Jó az lh teszt de drága a rendszeres használata pláne ha hónapokig próbálkozik valaki!!!!
Én ennyi hónap után már csak a tojcsifehérjét figyelem és 2-3 naponként szex,de azt sem mindenáron!!!!
Ha nagyon fáradtak vagyunk van mikor kimarad!!!!!

Erika!
Szuperul alakul a hőd!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gigamegadrukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSZI MINDENKINEK!!!!!!!
Vendég

Kriszti

Köszi !!Nagyon nagy reménnyel indulok ennek a hónap végének.Olyan pozitiv vagyok most,nem tudom ám mire fel!! :oops: :lol:
Te ez az ANYAAAAAAAAAAAAAA,ismerős!! :lol: Dehát én is megcsinálom!!Azért vagyok az anyjuk!!
Dolizol szombaton is??Mennyi szabid van még??

Nyáriorgona

Látod azért is vagyunk egymásnak hogy erősitsük egymást!!Egyedül elveszettek lennénk.NA meg olyan jó hasonló szitus emberekkel beszélgetni!!
Nekem olyan jó hogy vagytok!!Olyan barinősek vagytok.Tuti ha itt laknátok napi szinten taliznánk!!Jó kis sütizése együtt...
Szal köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Ja és én is copfoska vagyok!! :lol: :lol: Olyan kis hülyének érzem igy...dehát praktikus!!
A kis "drágáid" pedig tuti taliztak odabent már!!:)
Most még gyorsan mindent csinálhatsz aztán hónap elejétől pihi!! :lol:

Mária

Tényleg vagyunk páran most akik együtt haladunk!!Szerintem tuti babásodik valaki ebben a hónapban!!
:shock: Lehet hogy mindannyian????????????? :shock: :roll: Az lenne a buli!!!!!!!!!!!!!Rögtön átirnánk a topic nevét!!Már megfogant 3.babánk ciműre!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Erika!

5 nap szabim van,szombaton dolgozok!!!
A két ünnep között kell 3 nap,igy 2 -vel rendelkezek!!!
Ha kevés,megyek betegre!!!!!
De,jó lenne ha tényleg közel lennénk egymáshoz!!!!
Tuti,hogy taliznánk!!!!!!
De reméllem a jövő nyáron akár igy akár úgy össze hozunk egy napot,úgy,hogy mindenkinek jó hely legyen és mindenkinek megfelelő távolság legyen!!!!
Valami strandos vagy szép helyet ahol eltölthetünk egy egész napot!!!!
A másik topikban is terveztük,csak nem volt aki kezdeményezze a szervezést ezek szerint nem érdekelt senkit!!!
Azt az akár igy akár úgy úgy értem,hogy akinek már megvan a baba vagy terhesen úgy értettem!!!!
Milyen optimista vagyok,figyeled?????
Terhesen!!!!!Szerintem jövő nyárig már mindenki terhes lessz!!!!
Mindjárt jövök!!!!!!!
Vendég

Hello

Kicsit fura érzés,kicsit más hogy nekem már összejött...nem néztek ki innen???Jelen pillanatban én képviselem a babásokat,mert úgy látom más nem igazán jön erre..szal nem baj ha maradok??!!Szívesen adok tanácsot ha kell,bíztatni is jól tudok és nagyon szurkolok nektek,mert tudom mit éreztek!!!!! :lol:

Andi!

Veled mi van????

Ma ment a Márk először oviba leragasztott bal szemmel...én jobban izgultam mint ő...de nem volt semmi gond.Hál 'istennek az óvónők nagyon jól kezelték a dolgot és senki nem csúfolta,sőt megtapsolták amikor le lehetett venni.Mert most még csak napi 4-5 órát van rajta,szoktatásként.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Miért néznénk ki???????
Arról te nem tehetsz,hogy neked sikerült nekünk meg nem!!!!
Mindig tudsz nekünk majd tanácsokat mondani!!!!!
Úgy,hogy maradj a fenekeden itt!!!!!!!!!!

Tényleg Andival mi van?????????
Nagyon csendben van!!!!!!!

Nekem is szemüveges volt mind 2 gyerek!!!!!
Nagyon ügyesek már ezek a gyerekek!!!
Mi talán jobban izgulunk mint ők!!!!!

JÓ ÉJTTT!!!!
Vendég

Sziasztok!

Én még csak 25 vagyok, de amikor a fiatal házasok kedvezményéről érdeklődök, gyanúsan néznek rám: "Nem múlt még el 35?" No nem azért mert olyan lelakott a fejem, hanem, mert családi örökségként erősen őszülő a hajam. Az uram meg nem engedi, hogy fessem, mert neki így tetszik. (Az túlzás, hogy megtiltotta, de nem örülne az új színnek) Én meg ki a fenének akarjak tetszeni, ha nem neki ;) Így hát ősz vagyok.

Ti akik a babásodással próbálkoztok, mióta próbálkoztok? Mi igazából most kezdjük a próbálkozást, az előző hónap még védett volt :oops:
Fura érzés, hogy megint élesben fog menni. Fura bizsergető érzés :)
Vendég

Sziasztok!

Azt hittem, nem szabadulok a géphez ma......
Ma 6-ig voltunk a melóhelyen, (fúj...)és annyi időm se volt, hogy a netre menjek! Kész bolondokháza!
Na, ezért szeretnék innen megszabadulni!
Csak már attól is félek, hogy ilyen stresszes munkahelyen majd nem jön össze........... Pedig próbálok nem idegeskedni!!

Na meg a másik: ti itt mindenféle ovulációs fájdalomról írtok.....Hát nekem ilyen nincs! nem igazán érzek semmit sem pé-kor! Csak a hő jelzi.

Üdv. gira :)
Nekünk még ez az első "éles" hónap!

Panny :)
Na nehogy elhúzd a csíkot! Legalább jól tudsz biztatni, lelkesedni! :lol: :lol:

Kriszta :)
Én sem állok jobban szabi-ügyben.......
6 nap.....Abból jövő héten elmegy kettő, mert őszi szünet a suliban, oviban, karira kell 3.........Szóval 1 marad!

Na, megyek, mert nyaggatnak, hogy egyszervolt.hu-zni akarnak! Mondtam nekik, hogy 15 perc, utána fürdés! Alvás! Mi meg megnézzük Fábryt, ha el nem alszok!

Jó éjt!
Kép

Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Gira mi egy éve lessz nov 1-én hogy elkezdtük!!!
Én is régen őszülök,de festem barnára de nem kell gyakran!!!!
Akkor mindent bele nektek is!!!!!

Edit!
Én sem érzem mindig a pé-t!!!!!
De pl,olyan dolog,hogy mig nem terveztük a babát felsem figyeltem arra,hogy fáj e valamim!!!
Figyeld a váladékod és tüneteket!!!!
A lényeg,hogy legyen pé-d!!!!!

Én is fekszem,mert reggel korán kelünk!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!
Vendég

Jól van akkor maradok csajok!! :lol:
Remélem hamarosan követ valaki babügyben,sőt többen!!!

Most megyek,mi is megpróbáljuk megnézni a Fábryt(imádom,de mindig elalszom...na nem azért mert uncsi,hanem mert fáradt vagyok :wink: )

Jó éjt!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Gira,Ditta

Első éles hónap?De jó nektek!!Belőlem csak lassan a keserűség tud beszélni,nézzétek el nekem.Senkit sem akarok megbántani.Az első honapbanén is uyg biztam,mint egy kisiskolás az első felelésnél.Aztán semmi,azóta se semmi.
Most eza hónap talán nekem abból más,hogy hőmérőzök,figyelem a testem jelzéseit.
Ovuláciot én is érzem.Nekem olyan a hasam,mintha fel lennék fázvca.Olyan furi érzés ez.Aztán persze másnapra semmi!!
Én kivánom Nektek hogy minnél előbb(most azonnal :lol: ) babásodjatok!! :!:

Panny
Csak add a tanácsaidat tovább!
Olyan ez a hónapom mint Neked amikor babás lettél.Ezért merek bizni most én is.NA aztán hónap elején megjön aztán mérgelődöm.Na nem miattad. :wink: De olyan nagyon elhiszem hogy az én ciklusom most pont olyan amikor a TE babád fogant!!

Nyáriorgona

arról elfelejtettem irni(diavetités közben jutott eszembe,mert rosszalkodtak a csajaim :lol: )hogy kérdezted a mi gyerekeink mellett hogyan oldjuk meg a hőmérőzést. :roll:
Réka ugye alszik(mindig is jó alvó volt),Petru meg jó alvó,de egyszer fent van tuti.OLyan 2-3 körül.NA akkorra most megtanitottam neki,hogy igyon egyedül.(mert inni kel fel,pisilni még naggggyon ritkán)Betettem az ágya sarkába megtámasztva a cumisüvegjét( igen abból iszik :oops: )és ha kiabál éjjel hogy anyaaaa,akkor én meg vissza,ott van az iszid igyál ügyesen!!!
És akkor hallom a koppanást ahogy elveszi,meg ahogy jó esetben visszateszi.(olyan gyerekágya van aminek van oldalt egy leesés megakadályozoja,abba koppan)
Ezt csak most találtam ki a hőmérőzés miatt.Aztán remélem le is szokik erről az ivászatról.Nagyon zavar.Réka nem volt ilyen "iszákos"
Na jó hosszu lettem bocsi!!! :oops:

Kriszti

Andi nekem is eszembe jutott.MSN-en sincs fent soha ha én fent vagyok.

ANDI!!!!!!JELENTKEZZZZ!!!!

Jó éjt!!
Vendég

Era :)

Msn-edet majd megadod??

Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Hú, annyit írtatok, hogy nem győzöm olvasni! :lol: És nem is tudom, ki mit kérdezett. :roll:

1. Ez a 6. próbálkozós hónapunk.
2. Én sem szoktam érezni az ovulációs fájdalmat eddig sose, csak most volt ez az érdekes fájás. Aztán lehet, hogy eddig is fájt, csak sose figyeltem, mondván én úgysem érzem... :?
3. Az első hónapban még én is nagyon bizakodtam, úgy éreztem, hogy majd össze fog az jönni, csak türelem. Hát a türelem az kell, az biztos! :shock: (de nektek nem kell követni az én példámat)

Edit,
tetszik a holdacskás kép! :D

Erika,
mit megtesz az ember a kistestvérért??? Képes rászoktatni a nagyot a cumisüvegre?! :lol: (ez nagyon tetszett)

Gira,
25 évesen őszül a hajad??? Akkor én ne beszéljek semmit, én csak "nemrégiben" kezdtem. (32 vagyok, és igazából nem vészes, csak most már az egy-egy ősz szál kicsit több lett, anyám mindig azt mondja tépjem ki oszt kész, hát én meg nem bírom, mert az is "én" vagyok)

Na, megyek, mert olyan késő van, hogy lassan nem lesz meg az alvás a hőmérőzés előtt!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Tök bosszantó, mert minden rendszer holnapra teszi az ovulációt, szerintem meg már megvolt. Ma este kezdődött a ciciviszketés, az meg már a második ciklusfélre jellemző. Meg kicsi feszül is a mellem... (ciklus.hu is zavaró, mert egyszer volt egy 32 naposom, aztán ő átlagot számol, nem veszi figyelembe, hogy nekem 27 naposak a normál ciklusaim...)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Jó reggelt kisamik,és leendő kismamik!! :wink:

Edit

Fel is vettelek msn-re csak jelölj vissza!!! :wink:

Nyáriorgona

látod a cél érdekében mindent!! :wink:
Akkor mindannyiunknak megvan za cici érzékenység a ciklus második felében?? :D Ez nem jelenti azt hogy nem sikerült terhesnek lenni,ugye???
Most már csak türelem,lassan kiderül az eredmény!! :shock:
A ciklus.hu nekem mindig pontosan teszi be!(csak most figyeltem rá fel,eddig azt nem is vettem számitásba! :oops: )

Kriszti

Képzel el,hogy éjjel ez a hülye akvárium levegőztető(amit mi vettünk)csöve kicsuszott,(nem tom hogyan)aztán csepegett a viz ki rajta.Jól eluszott minden.... :evil: Persze apa dolizott,igy rámmaradta vizfelitatás,vizvissza öntögetés(ne nem azt,hanem ujat!!)
Még jó,hogy nem aludtam be,mert kifolyt volna az összes viz,aztán Rékám leshetné a halait!! :shock: :(

Panny

én is bealudtam a Fábrin... :roll:
Vendég

Most mondják a tévében,hogy tüntetők lezárták az Erzsébet hidat!! :lol:
Vendég

Nyáriorogona!

Nagyon kivi vagyok, hogy ma reggelre mit mutat a hőd,ha már más napra rakják a pé-det.

Erika!

Na aggódj az én kicsifiam is még cumisüvegezik :oops: ,kizárólag este a tejecskéjét.
Nekem a Márk volt ilyen nagyivó,hogy még éjszaka is folyton ivott.Kb.egy éve szokott le róla.

Akinek van msn címe,adja meg!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

ja és Erika!!

Hogy áll a te hőd???

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Enegm is vegytek fek MSN-re,lécci!

m.panny@hotmail.com

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

msn: balazsagnes@freemail.hu

Nekem is úgy van, hogy amint érzem a cici-met fájni, az azt jelenti, hogy túl vagyok a félidőn. Ha a mensi előtti napon nem szűnik meg a mellfeszülés, akkor.... :D :D :D EZ nálam legalábbis így volt.
Vendég

Sziasztok!

Én nem vagyok oda a Fábryért, nem is néztem, Jobban szeretem a Helyszínelőket. Na, senkit nem akarok megbántani.
Látom, zajlik az élet a fórumon. Remélem, engem sem küldtök el, amiatt, hogy már sikerült a babó. Sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát küldök nektek.

Panni! Pihizz, amennyit csak bírsz. Örülök, hogy Márkot nem zavarja a letakart szem.

Szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!

Tényleg itt vagy te még nekem sorstársnak :lol: Ne hari,bocsi,elfelejtettem... :oops: Akkor mostmár megnyugodtam,nem egyedül vagyok... :wink: :wink: :wink:

Márk éjjel kétszer is hányt,nem ment oviba.Mostmár mintha nem is lenne semmi baja...mi volt ez??Vagy lehet,hogy csalóka és még fog jelentkezni a hányás a nap folyamán??Mindenesetre Krizsi meg nyaggatja őt ,hogy játszanak,én meg azt szeretném ha Márk pihenne...

Erika,Nyáriorgona hő???????

Kivi vagyok!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Semmi baj. Szerintem valami vírust kapott Márk, valószínűleg lesz még hányás és hasmenés is. De nem akarlak megijeszteni. Csak nagyon terjed valami a levegőben.

Erről jut eszembe! Nem tudjátok véletlenül, mennyibe kerül az influenzea elleni oltás gyerekeknek? Előre is köszi!

Kép
Kép
Kép
britta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?