Gira,Ditta
Első éles hónap?De jó nektek!!Belőlem csak lassan a keserűség tud beszélni,nézzétek el nekem.Senkit sem akarok megbántani.Az első honapbanén is uyg biztam,mint egy kisiskolás az első felelésnél.Aztán semmi,azóta se semmi.
Most eza hónap talán nekem abból más,hogy hőmérőzök,figyelem a testem jelzéseit.
Ovuláciot én is érzem.Nekem olyan a hasam,mintha fel lennék fázvca.Olyan furi érzés ez.Aztán persze másnapra semmi!!
Én kivánom Nektek hogy minnél előbb(most azonnal
) babásodjatok!!
Panny
Csak add a tanácsaidat tovább!
Olyan ez a hónapom mint Neked amikor babás lettél.Ezért merek bizni most én is.NA aztán hónap elején megjön aztán mérgelődöm.Na nem miattad.
De olyan nagyon elhiszem hogy az én ciklusom most pont olyan amikor a TE babád fogant!!
Nyáriorgona
arról elfelejtettem irni(diavetités közben jutott eszembe,mert rosszalkodtak a csajaim
)hogy kérdezted a mi gyerekeink mellett hogyan oldjuk meg a hőmérőzést.
Réka ugye alszik(mindig is jó alvó volt),Petru meg jó alvó,de egyszer fent van tuti.OLyan 2-3 körül.NA akkorra most megtanitottam neki,hogy igyon egyedül.(mert inni kel fel,pisilni még naggggyon ritkán)Betettem az ágya sarkába megtámasztva a cumisüvegjét( igen abból iszik
)és ha kiabál éjjel hogy anyaaaa,akkor én meg vissza,ott van az iszid igyál ügyesen!!!
És akkor hallom a koppanást ahogy elveszi,meg ahogy jó esetben visszateszi.(olyan gyerekágya van aminek van oldalt egy leesés megakadályozoja,abba koppan)
Ezt csak most találtam ki a hőmérőzés miatt.Aztán remélem le is szokik erről az ivászatról.Nagyon zavar.Réka nem volt ilyen "iszákos"
Na jó hosszu lettem bocsi!!!
Kriszti
Andi nekem is eszembe jutott.MSN-en sincs fent soha ha én fent vagyok.
ANDI!!!!!!JELENTKEZZZZ!!!!
Jó éjt!!