Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Na ilyen, amit kinéztünk, 32 ezer forint.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek!
Nagyon szupi a kiságy!!!! Mi is vmi ilyesmit szeretnénk.
Mekkora a hossza??????

Szia Anita!
Üdv. Írj jó sokat!!!!!!!!!!!!!!!!
Nektek kis csajszi, v. kis kukis lesz??????
Vendég

Szia Anita!

Jobb később, mint soha, örülök, hogy csatlakoztál. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Beuska!

Merre vagy. Rólad is régen olvastam!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ezt találtam, nem tudom milyen minőségűek, de talán érdemes megnézni, elég nagy a szín és forma választék:
www.kindermobel.hu
Szia Anita, írjál magadról, úgy tűnik Te is velem egyidős vagy! :) Az előző oldalon van egy táblázatunk, ha oda szeretnél bekerülni írd le hozzá az adataidat. :)

KépKép
KépKép
mni

Anita!
Üdv közöttünk, írj nekünk sokat!! Először is magadról és a bébiről!!

UH-ra nagyon szurkolunk, várunk!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Anita!
Most látom, hogy te is miskolci vagy! De Jó!!!!!!!!
Gondolom a Semmelweis-be jársz?! :P :P :P :P
Vendég

sziasztok,
bnesz.eva, gratulálok a lányhoz, Pumperka a fiúhoz!! (nektek már van nevetek?)

Kölyök, mennyi lett az afp, mert a felső határra már sok verziót láttam, 2,5 alatt még tök normális! biztos minden ok

a súlyról - a múltkor láttam egy riportot a TV ben, hogy egy 400grmos magyar baba maradt meg egészségesen, külföldön meg már volt kisebb is, de hagyjuk is ezt a témát 3kg alatt senki nem szül nálunk!

kvaszeva, sajnálom a férjed, ez elég rosszul hangzik ! de örülök, hogy jó az afpd. ha elől van a méhlepény az mit jelent, attól függ valami? nekem hátul van azt írták az uh-ra

én is ma megyek orvoshoz, bár nem tudom most mit csinál, a cukorteszt majd még odébb van ha jól tudom, 24 hét körül.
mindenestre a szülésfelkészítést lecsekkolom.

Niki majd megírom holnap. fanetta tök jókat írt a Kútvölgyiről, hogy 3 szülőszoba is van felszerelten, mert ezen aggódtam, hogy mi van ha egyszerre többen szülünk és nekem mondjuk nem jut.
egyébként érdekes, hogy a férjed így érezte, nekem már jópár hete rugdos Eszter, de a férjem tegnap érezte először. mondjuk egyrészt azért mert ha gyengébb azt csak én érzem, másrészt tipikusan akkor hagyja mindig abba ha ő a hasamra teszi a kezét....

megy végül valaki az expo-ra hétvégén. nekem szerzett jegyet egy barátnőm, vasárnap megyek tuti. ott vásárolni is lehet? mondjuk akkor nem jó ötlet, hogy hónap végére tették...

KépKép
judit18

Na jó végső visszaszámlálás befejeződött!!!!!!!!!!

INDULOK!!!!!!!!!!!!

Sziasztok addig is! Szorítsatok!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok,

leakadtam Mommy testsúlygyarapodós táblázatán... hurrá, ha én már a 38. héten tartok, akkor nincs is semmi probléma :lol: vagy a gyerek születik majd 8 kilosan és hozzá éesz vagy 5 liter magzatvíz :lol: !

Na, olvasok tovább mindenkit!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Gratula mindenkinek mindenhez!

Nekem is megvan az AFP 1,1 lett, a doki azt mondta jó de nem alacsony ez???

Pumperka hol voltatok 4D-n??

Eszterxx!

Ne aggódj nem sok az a 38. hét csak 2 héttel vagy előttem :wink:

pussszzzancs!!!!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok.

Segítsetek, már ,hogy tudom feltenni a vonalzót a babafalváról ide.

Előre is köszi. :D

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Judit,
2,51.... pont a felső határ fölött... :evil:
tegnap megint éreztem Maszatot mozogni, jó mondjuk provokáltatam ;)

najó, beismerem, azért egy kicsit parázok. de már csak 6ot kell aludni, és megtudjuk, hogy semmi baja... :roll:

Bocsi, hogy igy alig reagálok másokra, de most kicsit elszomoritott ez a tegnapi hir. De azért Márti, megy a drukk ;)

Kép

Kép
kolyok28

Pepike drága! az 1.1 tökéletes :D

Kép

Kép
kolyok28

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Köszi csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja és ma 19 hetes Pataki Alizka! :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Kép

Anita
gy.anita

Sziasztok!

Elöször is gratula bnesz.évanak a kislányhoz, pumperkának a kisfiúhoz, és nikinek a kis mozgáshoz!!!! :D :D

Melinda: Még nem tudom megyek e 4d-re, a férjem nem szeretne menni annyira, mert ő azt mondja, hogy igazán elöször a nagy napon szeretné látni, és gyönyörködni benne!!!! (Jó felfogás, mi? :roll: ) Én felemás érzésekkel vagyok ez iránt, nagyon szeretném látni, meg szeretnék meglepetést is, hogy melyikönknek milyen vonását tükrözi! Amugy még azt sem tudom, hogyha megyek, akkor győrbe, vagy szombathelyre, mert nálunk nem tudok róla, hogy van!!!

Évi: Remélem minnél elöbb helyre jön a férjed, gyógyulást, de gyorsat neki!!!!! :wink: :wink: :wink:

Márti: megy a drukk az uh-hoz, amint hazaértél jelentkezz, várjuk az infókat!!!!!! :D :D

Anita! Üdv közöttünk, írj magadról, és gyakran, nem ér bejelentkezni, aztán eltünni!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

További szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!
Vendég

Bocsi, csak próbálkozok a vonalzóval.

Kép

Anita
gy.anita

Megszerkeszted a vonalzódat, majd a PHPBB kódot bemásolod a babanet oldal tetején található segédletek menünél a profil menüpontba az aláíráshoz. Azt hiszem ennyi! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok,

Anita, üdv közöttünk!

Tand, ne aggódj, hogy nem érzed, az első babánál (a mostaninál :lol: ) én is csak a 20. hét után éreztem :lol: Hahhh, végre bedobhattam valakinek ezt a nyugtatást!!!

Viszont minél többet vár rá az ember, annál jobb érzés, gondlom én !!!

AFP - saját parámból tudom, hogy teljesen felesleges! Ha bármiért is paráztok, el kell menni genetikai tanácsadásra, amit ingyé' csinálnak és olyan jól megnyugtatják az embert! Csak akkor szoktak hasbaszúrást csinálni, ha az esély 1:300 alatt van, de azt mondta ott az aranyos néni, hogy van, akinek 1:6, 1:2 volt az arány és ott is egészséges gyerek lett!

Minden országban kell, hogy legyen valaki, akinek ilyen a gyereke, de gondoljunk bele, hogy ennek jóval kisebb az esélye, mint bármi másnak!!! És annyira aranyos és megnyugtató volt a nő...

Ja, az AFP nagy mértékben függ a testsúlytól is, én már nem emlékszem pontosan (jótékony feledés), de 46 vagy 56 kilosnak írtak. Na, az általános iskolában még lassított ott arrafelé a mérleg :lol: !

Ezt meg aztán végképp nem tudhatja senki, hogy kinek mit írtak el. Így aztán a 0.6-s AFP-ből a súly javításával rögtön 0.8 lett, de még így sem lett semmi baja a gyereknek (elvileg). Amúgy 1 és 2.5 közt normális, én úgy hallottam.

És tegnap tényleg volt valami front, mi összevesztünk a párommal, én végigbőgtem az éjszakát, de aztán reggel azonnal kibékültünk telefonon. Persze kardinális-banális dolgon sikerült a szakításig összeveszni!!!! Ma már szóra sem érdemes az egész, de végre vége ennek a tegnapi sz.r napnak :cry: !

24. hét - nem túl jó arány, de azért bár már ott tartanánk! És igen, senki nem fog szülni 3 kilo és 37 hét alatt, ezt tudjuk!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Már megint megállt ez a fránya vonalzó!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Majd mindjárt teszek ellene!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Márti!
180x70 a külső mérete

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kép

Ime Ő!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Én a 20. hétben járok, pontosan 19.hét 6.nap. Annyit mozgolódik főleg reggel és este, hogy hihetetlen. Múlt héten, ahogy voltunk a genetikai uh. bíztunk benne, hogy megmutatja magát, de a köldökzsinór pont a lába között van, így még meglepi. De olyan megnyugtató volt látni, hogy minden rendben van vele odabent.

Kép

Anita
gy.anita

Na most jó!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Most jövök babanézőből, az egyik kolléganőm augusztusban szült, kislányt, Zoénak hívják. Egyből kipakolta a kinőtt rugikat, hoztam is hatot, nagyon szépek és a fele rajta sem volt a kicsin, mert neki is nagyon sok van.
Nem tudom, hogy vagytok a gyerekcucc beszerzéssel, de én nagyon lelkes voltam és nekünk már kiságy meg hordozó kivételével minden megvan. Most pakoltam össze a cuccot a költözés miatt és egy 200 literes kukazsák megtelt velük :oops: sok ruhát kaptam ajándékba is, de a legtöbbet én vettem, ha megláttam valami szépet, vagy akciósat. Még egy ISIS mellszívót is kaptam ajándékba, csak cumisüveget kell vennem hozzá.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pumperka!!

Nagyon édi a pici!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

ja engem is lerettent hogy a baba még csak kb. 30 dkg - arányban a 7+khm kg extrámmal - asszem innentől most nem publikus, hacsak nem esik vissza a növekedés üteme

de ma is megyek tornázni - remélem az izomláz nem árt a babának, mert a vasárnapi edzés után kissé robotos volt a mozgásom vagy 2 napig. na ja ez van ha 5 hónapig lébecol az ember. de még időben vagyok legalább. olvastam egy régi cikkben, hogy amikor Liptai Klaudia el akart menni tornára mikor már nem dolgozott (kb. 8. hónap körül) akkor már mondták neki, hogy most már ne kezdje el, mert az inkább árt

tudja valaki egyébként, hogy lehet-e szaunázni. az egyik kismama újságban azt olvastam, hogy igen, de valójában elég furának tűnik, hogy ott forraljam szegénykém

KépKép
judit18

Sziazstok!

Volt megint termés rendesen...
Szerintem ez a legpörgősebb topic :lol:

Pati!

Te érdi lévén nem a Kistarcsaihoz tartozol ezután az "okos"átszervezések után??
Akkor nem kell dokit választanod,klassz!! :wink:

Kiszazsu!

A legjobb barátnőmnek két hónapja vesemedence tágulattal született a kislánya,teljesen rendben van,eddig kétszer kellett uh-ra menni és már látszik hogy magától el fog múlni!!Szal NO PARA!!!

Pumperka!

Hogy hívják a szülésznőd,Mert én ismerek optt egy nagyon jót,neki Andi a neve.
Klassz ,hogy látszódott a neme.Mivel nincs vonalzód ,bocs de elfelejtettem, hogy egy fiad és egy lányod van eddig??

Pepike!

Én is csak azt szeretném neked írni ,hogy az AFP 1,1 a lehető legtökéletesebb!
Egyébként nekem is pont annyi lett,tegnap tudtam meg.

Anita!

Üdv a csapatban,írj magatokról! :wink:

Eszter!

Klassz, hogy érzed a babucit mozogni!!
Ja és a méhkeményedésekről:előre szólok,hogy NEM AKARLAK IJESZTGETNI!!De azért vedd komolyan,mert ritkán,ismétlem ritkán előfordulhat,hogy ha sokszor keményedik a méh kinyílhat a méhszáj.Tényleg nem riogatni akarlak,csak azért írom hogy figyelj oda rá.Sajna a közelmúltban volt rá itt az egyik topicban szomorú példa.Én azért is vagyok ebben olyan tájékozott mert nekem sajna a 17.héttől elég rendszeresek,a Magne B6 segít.És a dokim sok pihit javasolt!!!Remélem nem haragszol ,hogy ezt leírtam!!

Melinda,Csujzi!

Ne keseredjetek el,nekem se mutatta magát a babuci :? pedig annyira vártam.
De abban tényleg lehet igazság,hogy a fiúkat ellőb látják...mivel 2 fiam van....felcsillan egy kis reménysugár :wink: amúgy meg mindegy!!
Én úgy tervezem,hogy elmegyek egy 4D-re egy-két héten belül.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Köszi Mni a segítséget a vonalzóhoz.

Kép

Anita
gy.anita

Sziasztok!
eva: szorítok a férjednek, mihamarabb rendbejöjjön a lába! Anyukám nyáron törte el, műteni kellett, de már elég jó neki.

tand: a volt férjemnek nem 2 hetente jár a hétvége, hanem 2 nappal több, de összevontuk a napokat, így 2 hetente viszi el és kedden este kellett volna hoznia, de szerdán hozta, merthogy mennyit kell utazni, és hogy én miattam van....de nem megyek gyámügyre, mert akkor csak én szívom meg, mert a nevén nincs kocsi, bejelentett fizetése is minimál (azt is amiatt, mert apeh-ügye van, eddig be sem volt jelentve...), a végén még nekem kéne hordanom a gyereket. Pedig amúgy milliomos :evil: és gyerektartást sem fizet, mert neki az útiköltség sok havonta. De ha én beadom a bíróságra, hogy nem fizet, akkor is még én szívhatom meg. Ez a magyar jog! Franciaországban, ha vki nem fizet, megvonják a láthatást. Itt meg, ha börtönben van, akkor is joga van látni a kölköt :evil:

anita: üdv!!!

pumperka: édes a babó! Grat, hogy kisfiú!!! Én asszem várok a 24-26. hétig a 4 D-vel!

Beuska, merre vagy?

Én a börzére akarok menni, az igaz, pénzem már nem nagyon van :?
Vendég

Márti: drukkolok az uh miatt!!!! Jelentkezz, amint hazaértél, és köszi a gratulációt, Judit, csuzi, nektek is.

Bosi: meg tudod mondani, hogy hol láttad te ezt 32 e Ft-ért, mert mi a Brandonban néztük 64e-ért, mi is ilyent szeretnénk.

KépKép
bnesz.eva

Panny4

A szülésznő akivel tegnap beszéltem Anikó!
Egy fiam, és egy lányom van.
Engem is riogat néha az orvos, hogy 3.-nál már könnyebben megnyílik a méhszáj, szóval csak lassan.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok lányok :!:
Ezt a pörgést, nem semmi :D
Mni : nagyon klassz a táblázat, ügyi vagy :D
Évi :grat a kislányhoz, pumperkának a fiúhoz :D
Bosek nagyon jó az ágy és az ára is ott van nagyon, itt Miskolcon is jóval drágább :?
Pepike szerintem az 1,1 nagyon jó, nekem 0,93 lett, de arra is azt mondta a doki tökéletes :P
Lányoook :!:
Ma éreztem meg először a cseppem mocorgását :lol:
Azóta úgy vigyorgok mint a vadalma :lol:
Már el is felejtettem a tegnapi amnionszalagos dolgot :!:

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok!

Pumperka, Jim itt vagyok és minden nap olvasgatlak benneteket. Jól vagyok és a baba is. Csak körülöttem van nagy zűrzavar. Na de mindegy majd megoldódik minden.

Szóval fáj a szívem, hogy ennyien tudjátok a baba nemét. Nekem még keddig kell várnom, és akkor sem biztos, hogy megmutatja magát. Már régóta mocorog, de sajna nagyon gyengén lehet még mindig érezni, mert a méhlepény a melső falon van.

Pumperka: Gratula kukishoz. Szerintem nekem is az lesz! Nagyon édes a kép. Ha belegondolok, hogy az én pocimba is épp ilyen úszkál!

Éva: Gratula a kislányhoz!

Melinda: Nagyon sajnálom ami történt. Remélem sikerül új orvost választani, a híres dunaújvárosi kórházban! (Nem lesz könnyű, de az anyósom Dunaújvárosban egészségügyben dolgozik, ha esetleg infora van szükséged, vagy nem találsz jó orvost szóljál!)

Anita: Üdv köztünk.

Nekem Lexa hiányzik nagyon a topikból!

Jim: Örülök, hogy jól van a kisfiad, szorítottam nektek, és gondoltam rátok. Még akkor is amikor kedden nem hozta időben a volt férjed.

Éva: A térdszalag szakadás elég gáz. Nekem is volt ,és nem vették észre utána 4x műtöttek. Nem mindig elég a merevítő, azt hiszem csak akkor ha részleges szakadás van. Ha teljes akkor viszont nem nő össze, hanem felszívódik. Nekem is ez történt! Így akkoriban a vádlimból és a combomból húztak össze egy egy szalagot. Szerintem nézessétek meg esetleg más dokival, vagy más kórházban.

Sziasztok, és itt vagyok köztetek, csak nincs mindig kedvem írni. :cry:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska!

Remélem lesz még jobb kedved, és megoldódik körülötted a zürzavar. Remélem nem is akkora csak most tűnik annak. :D :D :D :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Judit : nekem a védőnőm kifejezetten a tilos dolgok közés sorolta a szaunázást, mert vérbőséget okoz :?

Anita
Kép
boszi30

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kép
Na ezeket szereztem ma.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kép
Meg ezeket.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jaj Istenem milyen édesek ezek a rucik, ránézek és érzem a babaillatot!!!
Gratulálok a fiúkhoz és a lányokhoz, na meg pláne a mocorgokhoz!
Tényleg ezek most a legizgalmasabb és legélvezetesebb hetek! Egyébként a lepény nekem is a mellső falon van. De nálam Petike látványosan dögönyözi. Szabályosan kiugrik a hasam.
Egyébként nem is gondoltam volna, hogy a 2. babát ennyivel intenzívebben és ennyivel hamarabb lehet érezni. Ráadásul nekem nagyon nagy már a hasam. Kislányommal 7 hónaposan néztem ki úgy, mint most!
Egyébként a mocorgást az elsőnél betöltött 20.héten, most a 15!!!.héten éreztem először. De ez a csoda a "70." terhességnél is fantasztikus lehet!!!! :P
Kölyök! Szerintem az Uzsokiban valami van a laborban!!! Amikor nekem kiderült a magas AFP-m, mondta a laboros nő, hogy ma reggel 6 eredményből én vagyok a 4.magas! De a Tiéd még bőven az ijesztő alatt van! Nekem a 3,1 azért para volt! Még szerencse, hogy az uh.-n kizárható a nyitott hátgerinc,...
Még mindig él a kérdésem, hogy a Győrfy Mátyás dokiról mit tudtok??? Praxisban hozzá kaptam időpontot.

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie, én is Győrfy Mátyásnál voltam, anno nekem a barátnőm ajánlotta, hogy Ő a legjobb, csak hozzá szabad menni. Kedves, rendes és gondolom szakmailag is ok. Mikor mész hozzá?

KépKép
KépKép
mni

nov5-én. Ismételt gen.uh a magas AFP miatt. Ezért fontos, hogy tudja a dolgát.

Livi
Kép
Kép
lusie

Hát Lányok, olvasás közben félúton inkább úgy döntöttem, hogy jegyzetelek, hogy senkit se felejtsek ki. :D Nem is tudom, hol kezdjem!!! :roll:

Jim, Csujzi, Panny, köszi az infókat vese ügyben. Így már nem is olyan gáz az egész, bár remélem nem kell kórházba hurcolászni majd szegénykémet!

Tand, remélem még benézel a nagy nap előtt! Kép
Szép esküvőt kívánok Nektek, és esőmentes jó időt!!! (Szombatra 16 fokot mond, remélem szerencsétek lesz.) Várjuk majd a képeket!

Gratula Pumperkának a fiúhoz, Bneszevanak a lányhoz. Neked Biankád lesz, Boseknek Blankája. És ma van a leendő névnapjuk! :lol:
Bosek, nagyon jó az a kiságy, amit kinéztetek, és abszolút nem drága!

Gratula az újabb mocorgó babákhoz: Kavics, Kölyök, Boszi, Bneszeva

Judit18, az én babám is megáll, ha apja közelít a pocakom felé! :lol: :lol: :lol:

Kvaszeva, mielőbbi gyors gyógyulást a férjednek! Ezzel a lakással is mit sz@rakodnak már!!! De lényeg, hogy a babával minden rendben.

Anita, üdvözlet közöttünk!

Pepike, olvastam az újságban, hogy jövő héten indul a Pókerarc. Írj ám majd, hogy melyik nap leszel, mert nem biztos, hogy minden nap ott tudok ülni a tévé előtt, hogy várjalak. :P
Vendég

Az én férjem sem tudja elkapni a rugásokat! :D
Valahogy megérzik és huncutkodnak!
Egyébként ha elemében van, és odatszem a kezem, akkor azonnal megáll. Biztos nyugtatóként hat :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!

Kiszazsu, nekem is több ismerősnél volt vesetágulat, egynél sem kellett műteni a végén!

Mni, ne idegesítsd magad a kilók miatt, szuperül nézel ki, és úgyis hipp-hopp leugranak a szülés után :wink: !

Jim, jól kifogtad ezt a pasit :roll: ! Milán legalább szeret vele lenni?

Pumperka, de jó!!! :D Mikor?

Pété, jössz Te is?

VALAKI MÉG TUD JÖNNI ÁRKÁDOS MINITALIRA ??? :D

Kép

Kép
mzx

Csak mert mostanában megint feltűnt a para a topicban (vagy el sem tűnt???), szóval:

itt egy pánik-gomb Kép akinek gondja van, csak nyomja meg, és valaki biztosan segít! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Pár hete nagy lelkesedéssel kérdeztem, hogy csatlakozhatok-e, erre meg jó eltűntem :oops: Mni köszi a hiányolást. Mentségemre legyen mondva jó sűrű napok voltak. Gyermek + suli + házidolgozat brrrrrr + dilemma, hogy hol is szüljek majd annak idején. A kórházat, ahol a lányom született nem preferálnám megint, viszont az orvosomat sem cserélném le, úgyis olyan nehezen akadtam rá. Megyünk majd egy otthonszülős infó estre hátha ott okosabb leszek.

Látom nagyjából most jött el mindenkinek az afp időpontja. A legtöbben az mondják, hogy elég megbízhatatlan vizsgálat, mert a legtöbb baba egészséges még akkor is, ha az afp nem esik a referenciaértékek közé.

Jó sokan elkezdtetek vásárolni már, gratula a szerzeményekhez! :D

Egyelőre csak ezt az oldalt olvastam vissza, folyt köv.

Üdv,
Arizona
arizona

Sziasztok Csajok!

Annyit írtatok, hogy csak most értem a végére.

Hát átköltöztünk...
Még nagy kupi van, de szépen lassan csak a végére érünk a pakolásnak. Nagyon furcsa még egyelőre, 32 m2-ből 186 m2-be....

Voltam 19-én dokinál. Azt mondta, hogy nagy a baba, a méretei alapján az UH szerint február 27-e a születés ideje. 418 gramm Zalánka. Ha ilyen ütemben halad, egy lóbébim :lol: lesz, győzzem megszülni :o

Mindenkinek gratulálok, akinél mostanában derült ki a baba neme!

Ildi

Kép
kikó70

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?