Sziasztok,
Anita, üdv közöttünk!
Tand, ne aggódj, hogy nem érzed, az első babánál (a mostaninál
) én is csak a 20. hét után éreztem
Hahhh, végre bedobhattam valakinek ezt a nyugtatást!!!
Viszont minél többet vár rá az ember, annál jobb érzés, gondlom én !!!
AFP - saját parámból tudom, hogy teljesen felesleges! Ha bármiért is paráztok, el kell menni genetikai tanácsadásra, amit ingyé' csinálnak és olyan jól megnyugtatják az embert! Csak akkor szoktak hasbaszúrást csinálni, ha az esély 1:300 alatt van, de azt mondta ott az aranyos néni, hogy van, akinek 1:6, 1:2 volt az arány és ott is egészséges gyerek lett!
Minden országban kell, hogy legyen valaki, akinek ilyen a gyereke, de gondoljunk bele, hogy ennek jóval kisebb az esélye, mint bármi másnak!!! És annyira aranyos és megnyugtató volt a nő...
Ja, az AFP nagy mértékben függ a testsúlytól is, én már nem emlékszem pontosan (jótékony feledés), de 46 vagy 56 kilosnak írtak. Na, az általános iskolában még lassított ott arrafelé a mérleg
!
Ezt meg aztán végképp nem tudhatja senki, hogy kinek mit írtak el. Így aztán a 0.6-s AFP-ből a súly javításával rögtön 0.8 lett, de még így sem lett semmi baja a gyereknek (elvileg). Amúgy 1 és 2.5 közt normális, én úgy hallottam.
És tegnap tényleg volt valami front, mi összevesztünk a párommal, én végigbőgtem az éjszakát, de aztán reggel azonnal kibékültünk telefonon. Persze kardinális-banális dolgon sikerült a szakításig összeveszni!!!! Ma már szóra sem érdemes az egész, de végre vége ennek a tegnapi sz.r napnak
!
24. hét - nem túl jó arány, de azért bár már ott tartanánk! És igen, senki nem fog szülni 3 kilo és 37 hét alatt, ezt tudjuk!!!