Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

MINDEN SZÜLINAPOSNAK NAGYON BOLDOGAT!!!

Csilla,
a XI. kerületbe költözünk, a Bach csomópont közelébe, egy kertre néző, lerobbant lakást vettünk. Sajnos, a felújítás húzódik.

Másrészt nagyon jó itt lenni, nagyon megszerettem ezt a lakást, de mindenképp menni kell mind a nagyszülők, mind a munka miatt.

Mirama,
nagyon helyesek a gyerekek!

KépKép
KépKép
esztermami

Wirág, Juti,

üdv Nektek, mi Bp-ről költöztünk 2 éve ide, és azért is megyünk vissza, mert férjem lassan itt végez az egyetemmel és reményeink szerint Pesten jobban fog menni a vállalkozása.

Amúgy 32 éves vagyok és ez egyáltalán nem zavar. :wink:

KépKép
KépKép
esztermami

Kép . Kép ..

ne haragudjatok, hogy ennyire ritkán jövök,de amíg ez az összevisszaság van körülöttünk, nagyon nics időm.

jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Esztermami

Nem baj ,csak gyere!!!!
Gyerekeid nagyot nőttek,és szépek!!!
JAnka mit csinál már?Vince beszélget már?
A lakás meg szépen fel lesz ujitva az a lényeg,hogy tudtatok venni.Itt az életetek rá,van időtök a felujitásra!!! :wink: És legalább olyan lesz amilyet szeretnétek!!Mekkora amugy?

Amica

Na neee!!:)
De ügyi vagy,már vásároltál karira???Nem tud olvani Ágnes, elárulod mit kap? :lol:
Én is novemberre terveztem a vásárlás kezdését!Épp a minap keseregtem,hogy az Advent csak dec.-ben kezdődik idén! :( Pedig én már az Adventi vásárt vártam!!Hát még várhatom!! :roll:

GYÖNGYI!!BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!
Vendég

Soproni Kismamik!!! :D

Hát elvitt benneteket a szél????? :lol: :lol:

Juti,Nercsi,Katus

hogy vagytok???
Vendég

Mirama

Most olvasom hogy betörtek az ovitokba! :shock: Amindenit!!Mi a fenét tudnak onnan elvinni??? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Rik, én is az újságból tudom. Majd délután megkérdezem az ovit. Az újság szerint 10e ft-ot tudtak elvinni. De szétbarmolták a zárat. Barmok! Mi a fenét gondoltak, mi van egy oviban? Pláne egy szegényes, falusi oviban?!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Hát ez durva! :shock: mit gondolhattak tényleg mi van egy oviban???? :?:

Gabó!

Óriási Levi, hogy megnőtt, mint egy 3 éves, hihetetlen, mikor "megismerkedtünk" 8 hónapos volt, rohan az idő!!!

Szemizó!

Nagyon szépek a gyerekeid!És szuperek a képek, mikor volt ez a plakát kiállítás? Ezért irigykedem Pesten annyi jó program van...

Köszi az érdeklődést jól vagyok talán elment a róka is, biztos Dzsezmin vadásza kilőtte :lol: :lol: :lol: Derekam fáj sokat....meg kezdem felvenni a bálna alakzatot! :lol:
Máté beteg még mindig sajnos :cry: utálom ezt a rossz időt!

katus78

Sziasztok!

Lehet néhány gyerek már menni akart oviba :lol: :evil:

Rik, semmi titkos.

Márton egy elemes mindentudó "gépet" kap és egy jaguárt, ami transzformer, a jaguár autóból jaguár robotállatot lehet építeni. Tetszene neki egy robotos autó, de nem szerettünk volna gyilkológépest venni :lol: :lol: :lol:

Janka kap egy playmobil fodrászatot és egy istállót lovakkal.

Ágnes egy a fasínjeinkhez passzoló "Thomas-t" ami sípol ha megnyomja a gombot és egy zenélős babatelefont szeretnék még venni.

Már kaptak cipőt, csizmát, kabátot és ami még kellett, hát három gyereknél ez maga is katasztrófa :roll: Egyenlőre szerencsére Ágnes még nem reklamál a kinőtt cuccok miatt :wink:

Én évközben is megveszem ha valami értelmeset látok, néhány mesekönyv és apróbb játék mindig lapul a szekrényben, mert ha az egyiknek valami ünnepe van pici ajándékot a többi is kap :P

Idén Mártonnnal megértettük, hogy vacak búcsúi játékot venni nem fogunk és a szülinapi ajándék az a névnapra is szolgál, mert nagy és inkább legyen egy jó mint három vacak. Nem is reklamált :lol:

Szép napot mindenkinek!

Nálunk lázasak a lányok :evil:

Annyian voltak a dokinál, hogy két próbálkozás után hazajöttünk, már az utcán állt a sor :x

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Ritkábban jövök, de igyekszem képben maradni :oops: .

Mirama-én is ledöbbentem az ovis betörésen, mit lehet onnan elvinni???

Gabó-mekkora már Levi! :lol: Csuda helyes srác már!

Andi-szegény csajok :cry: , én ki se mozdulok Nyuszival ebben a pocsék időben, mondjuk nem is muszáj. De már nagyon hiányzik a csavargás :cry: . Sokkal nehezebb őt lekötni, főleg, amilyen mozgásigénye van: jön-megy-cipekedik-rámol egész nap :shock: . Képzelem, a mi dokinknál is hányan lehetnek.

Eszter-mekkora már Janka! Olyan gyorsan repülnek a hónapok!

Rik-változatlanul szuperek a vonalzóid! :wink:

Megyek, gyanús csend van a kisasszony felöl a szobájában 8) , megkukkantom Őnagyságát...Tegnap lerágta a játékördöge orrát, ha belegondolok, hogy le is nyelhette volna :evil: , a hideg is kiráz.....

Anikó

Kép[/url]
quito

Amica! Mira is Playmobilt fog kapni karira. Még nincs meg, valami nagyot akarok neki, én a boltot néztem a neten. Tavaly is playmobilt kapott, házat és játszóteret, hónapokig minden nap játszott vele. :-)
Meg persze akarok venni mesekönyveket, egy-két apróságot meg már vettem is.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok Mindenki !!!!

Háát, remélem nem ástam el magam nálatok így az elején...
Bp-en voltunk és elfelejtettem hogy ott már nincs net ... szóval lassan próbálok bekapcsolódni a körforgásba. E-mailen egyébként szoktátok tartani a kapcsolatot? nekem az néha szerencsésebb mert az van a mobilomon is, ha nem lennék netközelben mint most ... próbálok feltenni képet magunkról, csak le kell kicsinyítenem őket. ja, és nagyon tetszenek a vonalzóitok :D
Kérés/kérdés: tudtok jó - megbízható villanyszerelőt és ajtózáras embert ?

köszönöm a segítséget előre is, üdv mindenkinek, R
erosr
Budapest

Kriszta,
a ház nekünk is megvan. Lovasszekeret vettünk mellé :lol:
Mártonnak a daruja és a mostani tűzoltóállomása is az , így már van nekik egy egész fau :lol: :lol: :lol:
Már kombinálják őket. Janka is kinézte magának a boltot, azt majd talán később, meg Ágnesnek is jusson valami :lol: :lol: :lol:

Eszter,
örökölték a szép hajadat!!!!! :D
Nagyon helyesek!

Csilla,
jó utat haza, majd írok :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Réka!

Nálam nem ástad el magad :lol:
Sajnos én nem tudok neked senkit ájánlani.

Mirama!

Mit mondtak az oviban?

katus78

köszi Katus :-)

Kép Kata Kép Kata2
erosr
Budapest

Áááááááááááá, de gyönyörű kissebb és nagyobb babááááááák!!!!!!!!!!!!!!! :) :)

Cajok, nekem meg ég a pofám, tök rég írtam normális mennyiséget, csak mindig jövök és szólok, hogy halihó... :oops: Most sem lesz másképp, megjött az új fényképező, abba vok beleszerelmesedve, tanulmányozom... :D

De látom van itt minden, még betörés is... egy oviba... :shock: barmok.... mit gondoltak, mit visznek?? :x

Ááááááá, Eszti - tudjátok, Szonja anyuja :wink: - puszil mindenkit!!! Jól vannak, Szonja kicsit beteg ebben a sz@r időben, de megvannak! :D

Cajok,
köszi az infot a rajztábláról, most már csak abban segítsetek, hogy hol van az a bolt? A Füredin? Vagy rosszul gondolom?

Erika,
tesód hazament már? A smp miatt volt bent??

Puszi, majd jövök!!! Valamikor... :oops: :roll: Talán este... :oops: :roll:

Naaaaa, két kép az új géppel, persze Dodóróóóóóól.......
Kép
Kép

KépKép
viol81

Réka

édes nagyon a babád!!
Hogy ástad volna el magad!! :D Történik ilyen mindegyikünkkel,pláne aki költözik!
Net nélkül az élet megáll.Ez nálunk is igy van!!

Amica
szuperebbnél szupibb ajándékok.Biztos lesz velük a siker!!
Ez a playmobilos nagyon drága??
Lányok szegények a torkuktol lázasak?
Foci Mártonnak tetszik??

Katus

Nercsivel mi van,megbántottuk valamivel,mert nem ir?!

Viol

Dorja nagyon helyes a képeken,de nem az uj gép teszi !!
:wink: :lol:

Réka(!!) az előbb kiboritotta a Lenort itt a szobában,pláne az aromatherápiás válétozatát.Megpusztulok itt a szobában tőle!! :evil:
Vendég

Anikó

köszi!!
Miért nincs kedved kimozdulni egy kicsit??Amikor nem esik el kell kapni aztán spuri!!VAgy betegek vagytok???
Csak azért bátorkodom kérdezni,mert Te is egy nagy sétálos vagy mint én! :wink:
Vendég

Réka!

Nagyon édes Kata, igaz egy Kata milyen is lehetne???? :wink: :lol: :lol: :lol:

Rik!

Szerintem semmivel nem bántottad/tuk meg! :wink:
Réka se semmi! :lol:

Viol!

Dorka meg egyszerűen gyönyörű, új gép, vagy régi, mindegy neki!

katus78

Sziasztok!

Kilógtunk ám!!! Lestem, mikor áll el az eső, kiesett minden a kezemből (iszonyat kupi fogadta a férjemet :twisted: ), öltöztettem Kincsőt és spuri :twisted: :twisted: .

Réka-nagyon édes Kata! :lol: Priviben küldtem villanyos ember elérhetőséget! Ajtózárast holnap, ha jó lesz még akkor.

Rik-nehéz ám Kincsővel sétálni, mert ahogy megállok vele, ki akar szállni és ebben a vízben... Mikor szárazabb az idő, az a nekünk való: :lol: :lol: gázolni az avarban és földet túrni...hmmm!!! Nem vagyunk betegek: kopp-kopp :lol: :lol: Jártunk a Jerevánon is, hátha összefutunk, meg elbúcsúztunk a garázstól, végre eladtuk!!! (Kincső és én adtuk el, akárcsak a lakást :roll: , asszem ingatlanosnak adom ezt a lányt, ha nem válik be a videószerelő-geológus párosítás :wink: ) Illatmámor hogy áll? :twisted:

Viol-Dorka még mindig szépséges! Hogy haladsz a tanulással? Én elég nehezen veszem rá magam esténként, olyan fáradt vagyok már akkorra....

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!!!

Megvagyok, itt vagyok, jól vagyunk!

Voltunk ma UH-n, de kispicúr úgy befordult, hogy csak popót láttunk. Ezt nektek- gondolhatta magában. :lol: Már most szórakozik velem ez a gyerkőc?!

Szóval jövő hétvégén megyünk 4D-re Pestre, ott már nem menekülhet!!! Jól megnézzük majd magunknak!!! Jön anyukám, apukám, férjem. Igazi családi mozi lesz!

Majd teszek fel képeket!

Most megyekis! Megpróbálok alucikálni egyet-kettőt. Pusszanat!

Juti

jutiboszi

Kriszti!

Jól láttam hogy nyertél a fotópályázaton?
:lol: :lol: :lol: Gratulaaa!!!!!

Kép
wirág&

Sziasztok,
ez az ovi dolog döbbenetes…

Rik,

Janka egy lustácska, kb. háromszor fordult meg eddig életében, de a keze nagyon ügyes, tárgyakat üt össze, nagyon figyel és megpróbál mindent megszerezni Vincétől. 

Vince meg már nagyon beszél, de ő már rég óta. Most már a „sajnos, nem tudom leszedni, anya kérlek, segíts!”-től a legváltozatosabb dolgokról beszél. És nagyon dumál, mindenre van válasza, vagy ha zavarba jön, vagy jogos számonkérésre kerül sor, eltereli a beszélgetést más témára, mondjuk avval, hogy „Nézd, ott a kukásautó!” ;-)

A lakással, meg csak az a gondom, hogy egyenlőre beköltözni sem tudunk, tehát se tűzhely, se mosogató, se fűtés…talán a nov. második felére. Amúgy 60 m2, akkora, amiben most itt is vagyunk, csak itt nagyobb a garázs, merthogy az is van ott. A fő bajom az, hogy sok hitelt kellett felvegyünk és így sem lesz elég a pénz…meg az egész dolog elég bonyolult, kicsit úgy érzem, hogy belementünk családi nyomásra és rábeszélésre valamibe, amibe nem lett volna szabad, de már mindegy…

Csilla,
A gyerekeid irtó helyesek. Az ARC-on fotóztátok?

Andi,
Jobbulást a lányoknak.
Nagyon okosan csináljátok az ajándékokkal. Ezt az előre vásárlást mi is megpróbáltuk, de mi annyira türelmetlenek vagyunk mindketten Tamással, hogyha olyan, amiről tudjuk, hoyg nagyon örülne neki Vince, nem bírjuk ki és azonnal odaadjuk neki. Ilyen volt a homokozós markoló, vagy most kapott egy rollert, igaz ahhoz a nagypapi is azt kérte születésnapjára, hogy ne várjuk meg vele a Mikulást, adjuk neki oda most )

Anikó,
Ja, nagyon nagy már Janka is. Mostanában kezd igazán részt venni a dolgokban és egyre édesebb. Olyan mókás arcokat tud vágni!!
Amúgy nekem is kevés kedvem van kimozdulni, de Vincével nem tudom megtenni, hoyg ne menjünk, mert különben nagyon nehéz vele már, Most egyedül vagyunk, mert tamásnak Pesten van dolga és ilyenkor különösen fontos, hogy Vince kifáradjon. Szóval ma is egyórát motorozott az esőben. Szerencsére Janka elaludt.

Mirama, Andi,
Playmobilt mi is nagyon szeretjük. Vince első újságja, a katalógus volt, amit rongyosra nézegetett.
Vincének csak helikoptere és rendőrmotorosa van, merthogy motorosmániában szenved és ez volt olyan, amit neki valónak véltünk és nagyon szereti őket. Szerintem duplóval is jól kombinálható, legalábbis Vincének bejött.

Réka, sajnos, nekem sincs ötletem. Ó és a pici-pici babó, nagyon aranyos!… Jaj, milyen hamar akkora lesz, mint Jankám…

Viol,
Gyönyörű Dorka!! És milyen klassz képek!!  biztosan nagyonklassz az új gép!!

Anikó,
Vincének a nyáron vettünk gumicsizmát és azóta az esőben is minden klassz!!
Ameddig csak bír belegázol a pocsolyákba, ugrál bennük és rugdos, majd szaladunk tovább, vagy ma motorral hajtott bele mindegyikbe, de így még a pelusáig is vizes lett – nincs még sajnos vízhatlan gatyója. De nem zavarta 

Juti,
Nekem az volt a tapasztalatom, hogy egyik gyerkőc sem szereti az ultrahangot. Mi csak jankával voltunk 4d-n de ő amennyire csak tehette, belefúrta magát a méhlepény alá (merthogy az elöl volt és szépen addig forgolódott, amíg az arcából szinte semmi sem látszott . De ezt csak azért rom, hogy megnyugtassalak, nem szórakozik, csak valamiért nem szeretik. Vince is mindig elfordult.

Katus,
Jobbulást Máténak!!

Azt hiszem, most befejezem.

Kicsit hosszú lettem, elnézést és jó éjt mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Kép Vince és a gyurma

Kép Janka

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Wirág! Nem is tudtam, kerestem, hogy hol nyertem?! Aztán mivel egy helyre küldtem be képet, már megtaláltam. Egy képet küldtem be én, egyet meg a Roland nevében. :-)
Ez amúgy sorsolással ment vagy szavazni lehetett? Mindenestre örülök, hogy nyertem vmit. :-)

Juti! Ej-ej ez a baba igen szégyenlős. A 4D-n tuti megmutatja magát! Hova mész Pesten? Én mindkétszer a Praxisban voltam, a Bartók B. úton.

Rik! Hát drága a Playmobil, olyasmi áron van mint a Lego. Auszriában azért kedvetőbb az ára. Itt tudsz nézegetni : http://www.amazon.de/s/ref=sr_pg_1/028- ... 511&page=1

Amica! Tavaly vettem Mirának Playmobil adventi naptárt. A végére egy ilyen betlehem féle állt össze, állatokkal, emberekkel. Nagyon jó volt, idén is tervezek venni, tök sok féle van!

Viol! Milyen márkájú az új gépezet?

Eszter! Olyan édes ez a két gyerek! Janka meg milyen kék szemű. Azt hiszem tolonganak majd nálatok az udvarlók, Vincénél meg a csajok. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Köszi Dodóra a szépeséges dolgokat, hsz végén úgyis tezsek még fel... :lol: Mert persze még este is fotózgattam... :roll: :D

Erika,
hű, mennyi Lenor... De mit keresett a szobában?? :shock: :D :wink: Én imádom a friss öblítő illatot, igaz nem töményen... :roll: :lol:

Anikó,
az illlen sáros időkre javasolt a gummmmmicsimmmmma!!!!!! :lol: Dorka imádja, még a lakásban is hordaná!
És ilyenkor merre jártok?

Juti,
áááááááááá, a kis szégyenlős! :) Bizti kislány... Vagyis mutogatta a fenekét, akkor nem is szégyenlős. És jó feneke van? Mert akkor tuti pasi! :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter,
te jó ég, milyen későn fent vagy még, én ilyenkor már hulla vagyok... Nagyon édesek a gyerekek!!! És olyan kis egyformák, olyan jó nézni őket! :) Persze Janka lányosabb! :) És Vince hagyja, hogy Janka próbálkozik a játékok megszerzésével? Tud neked valamiben "segíteni"? Vagy csak már az is elég, hogy jó kisfiú, nem?

Kriszti,
á, de jó nektek, gratula, megnéztem én is, gondoltam, hogy a nlc-n nyertél. És az a kép!! :) Tök jó!! Hogy csíptek el ilyen pillanatokat? :)
A mi gépünk csak egy Fuji S5700-as. Az előző is Fuji volt, de ég és föld a kettő, már ha csak a zoom-ot nézem, az előzővel nem is lehetett, csak egy picit. Ez meg! Nekem tök tetszik! Ő az:
Kép

Ő meg.... :)
Kép

KépKép
viol81

Jó reggelt!

Kriszta Gratulálok! :D

Hol lehet megnézni a képet, tök kiváncsi vagyok??? :lol:

katus78

Sziasztok!!

Dehogy bántottatok meg!! :shock: :shock: Csak lusta disznó vagyok!! :roll:
Köszönöm az érdeklődésetek, egész jól vagyunk. Róka koma csak ritkán jön, de azért még nem az igazi, a gyomrom eléggé labilis, bár sokkal jobb mint Alízzal volt anno.
Az illatok zavarnak nagyon, leginkább az öblítő illata. Pedig már többfélét kipróbáltam, de borzalmas mind.

A gyerkőcök gyönyörűek!! Levi már igazi nagyfiú!! Dorka meg...... kis csinibaba. Alíznak sose lesz ilyen frizuja. :lol:
Janka is már kész hölgy, aztán csak most született!!
Kriszti a szülinapos képek is szurerek!!

Minden ünnepeltnek nagyon boldogot!!!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Gratulálok Kriszta! Mi is nyertünk, ma kaptam emailt :lol: !

Anikó

Kép[/url]
quito

Én is én is nyerni akarok a...... LOTTON :lol: :lol: :lol:

Anikó!

Gratula!
Te hol, és mit nyertél, meg lehet kukkolni????

katus78

Katus! A www.nlcafe.hu -h tudod megnézni, a nyertesek fent vannak és a quito néven vagyok.

A lottóra én is hajtok, egy BMV X5-ös az álmom (többek között :oops: :oops: ).

Anikó

Kép[/url]
quito

BMW :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép[/url]
quito

Nem találom :oops: :oops: :oops: :?

Anikó!

Majd veszek neked, ha nyerek :wink: Milyen színűt szeretnél, nehogy rosszat vegyek ?:lol:

katus78

Kösz Katus! :wink: Tehát: fekete színben, krómozott széllel és sötét színű faberakással a világos bézs utastérben :lol: :lol: , a férjem rákérdez néha a motorra, váltóra is, de az kit érdekel???? :roll: :roll: Menjen, mit állat :twisted: :twisted: :twisted:
Ha vmi hasonló álmod van és nekem is benyújthatod az igényt! :wink: Megveszem neked :lol: .

Máté jobban van?

Ezt küldtem be és Nivea csomagot nyert a kisasszony :lol: .
Kép

Ma megyek fogorvoshoz :cry: :cry: :cry: , gondoljatok rám....

Anikó

Kép[/url]
quito

Kép

katus78

Anikó!

Szuper jól fog kínézni a járgány! :wink:
Köszi, majd kitalálok valamit.........mini cooper jöhet! :D

Fogorvoshoz nagy drukkkk, mit csinál????????

A kép szuper, nem csoda, hogy nyertetek!

katus78

Köszi érdeklödést, úgy néz ki jobban van. (kopp-kopp)

katus78

Amica!

Lányok hogy vannak???

katus78

na jo CSAK Nektek mondom el. :) IGEN!!!! :)
Egy darabig meg nem akartam mondani, de ha mar kerdeztetek nem hazudok.

Kép
Kép
reni76

A delelöttök elegge hanyingerrel dusitottak. Etvagyam nem sok, de persze lehetne sokkal rosszabb is.

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Reni! Nagy-nagy GRATULA! Éreztem, hogy Nálatok hamarosan kopogtat a gólya. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Katus! Itt a nyertesek listája :
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=18&cid=28199

KépKép
KépKép
mirama

itt van egy csomó kép :
http://www.nlcafe.hu/index.php?id=362&b ... ge=&order=

Anikó! Mi meg könyvcsomagot nyertünk, de ha azok a könyvek vannak benne amiket a nlc mutatnak, akkor nem vmi nagy nyeremény lesz. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Na vegre tudok irni, mert Lara mar az agyban.

Szoval meg nov.7-ig varni akartam,hogy elmondjam Nektek, mert akkor megyek masodszor dokihoz es azt mondta akkor mar hallani a szivhangot. Egyebkent elöször mindent rendben talalt, de persze soha nem lehet tudni, hogy törtenik-e valami es utanna eleg kellemetlen erröl beszelni.
A csaladban sem tudja meg mindenki, pontosabban sogoromek nem. Mert ök egy honpja veszitettek el a babat. Soginömnek mehen kivüli terhessege volt.( de ezt mar ugyis irtam)

Kép
Kép
reni76

Szia Reni!

Herzlichen Glückwunsch!
Ich wünsche dir eine schöne Schwangerschaft!

Kép

Kép
ábibaba

Reni,
nagy nagy gratula!!!!!!!!

Lesz itt megint jó sok bébi!

Katus,
éjjel megint 3-4órát aludtam, most még alszanak, de egész nap nyávognak, már olyan fáradt vagyok, hogy ...

Fényképészek,
ügyesek vagytok!!!!!!!!!!!!!

Nercsi, ne keseredj, teszek Ágnesről is egy copfos képet :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

RENI!

NAGYON NAGY GRATULAAAAAAAAAAAAA!

katus78

Kriszti!

Köszi! Nagyon tetszik a kép, szuper! :D

katus78

Reni!! De jó!! Gatulálok!!

Amica!! Ez jó!! :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Reni,

nagy gratula!!!!

Éljenek a netes kismamák!!!!

Tiszta vicces, hogy ezektől a hírektől teljesem megjön a kedvem egy harmadikhoz, pedig sokszor gondolom azt, hogy nekünk, még egy??? na ne..

KépKép
KépKép
esztermami

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?