Sziasztok,
ez az ovi dolog döbbenetes…
Rik,
Janka egy lustácska, kb. háromszor fordult meg eddig életében, de a keze nagyon ügyes, tárgyakat üt össze, nagyon figyel és megpróbál mindent megszerezni Vincétől.
Vince meg már nagyon beszél, de ő már rég óta. Most már a „sajnos, nem tudom leszedni, anya kérlek, segíts!”-től a legváltozatosabb dolgokról beszél. És nagyon dumál, mindenre van válasza, vagy ha zavarba jön, vagy jogos számonkérésre kerül sor, eltereli a beszélgetést más témára, mondjuk avval, hogy „Nézd, ott a kukásautó!”
A lakással, meg csak az a gondom, hogy egyenlőre beköltözni sem tudunk, tehát se tűzhely, se mosogató, se fűtés…talán a nov. második felére. Amúgy 60 m2, akkora, amiben most itt is vagyunk, csak itt nagyobb a garázs, merthogy az is van ott. A fő bajom az, hogy sok hitelt kellett felvegyünk és így sem lesz elég a pénz…meg az egész dolog elég bonyolult, kicsit úgy érzem, hogy belementünk családi nyomásra és rábeszélésre valamibe, amibe nem lett volna szabad, de már mindegy…
Csilla,
A gyerekeid irtó helyesek. Az ARC-on fotóztátok?
Andi,
Jobbulást a lányoknak.
Nagyon okosan csináljátok az ajándékokkal. Ezt az előre vásárlást mi is megpróbáltuk, de mi annyira türelmetlenek vagyunk mindketten Tamással, hogyha olyan, amiről tudjuk, hoyg nagyon örülne neki Vince, nem bírjuk ki és azonnal odaadjuk neki. Ilyen volt a homokozós markoló, vagy most kapott egy rollert, igaz ahhoz a nagypapi is azt kérte születésnapjára, hogy ne várjuk meg vele a Mikulást, adjuk neki oda most )
Anikó,
Ja, nagyon nagy már Janka is. Mostanában kezd igazán részt venni a dolgokban és egyre édesebb. Olyan mókás arcokat tud vágni!!
Amúgy nekem is kevés kedvem van kimozdulni, de Vincével nem tudom megtenni, hoyg ne menjünk, mert különben nagyon nehéz vele már, Most egyedül vagyunk, mert tamásnak Pesten van dolga és ilyenkor különösen fontos, hogy Vince kifáradjon. Szóval ma is egyórát motorozott az esőben. Szerencsére Janka elaludt.
Mirama, Andi,
Playmobilt mi is nagyon szeretjük. Vince első újságja, a katalógus volt, amit rongyosra nézegetett.
Vincének csak helikoptere és rendőrmotorosa van, merthogy motorosmániában szenved és ez volt olyan, amit neki valónak véltünk és nagyon szereti őket. Szerintem duplóval is jól kombinálható, legalábbis Vincének bejött.
Réka, sajnos, nekem sincs ötletem. Ó és a pici-pici babó, nagyon aranyos!… Jaj, milyen hamar akkora lesz, mint Jankám…
Viol,
Gyönyörű Dorka!! És milyen klassz képek!! biztosan nagyonklassz az új gép!!
Anikó,
Vincének a nyáron vettünk gumicsizmát és azóta az esőben is minden klassz!!
Ameddig csak bír belegázol a pocsolyákba, ugrál bennük és rugdos, majd szaladunk tovább, vagy ma motorral hajtott bele mindegyikbe, de így még a pelusáig is vizes lett – nincs még sajnos vízhatlan gatyója. De nem zavarta
Juti,
Nekem az volt a tapasztalatom, hogy egyik gyerkőc sem szereti az ultrahangot. Mi csak jankával voltunk 4d-n de ő amennyire csak tehette, belefúrta magát a méhlepény alá (merthogy az elöl volt és szépen addig forgolódott, amíg az arcából szinte semmi sem látszott . De ezt csak azért rom, hogy megnyugtassalak, nem szórakozik, csak valamiért nem szeretik. Vince is mindig elfordult.
Katus,
Jobbulást Máténak!!
Azt hiszem, most befejezem.
Kicsit hosszú lettem, elnézést és jó éjt mindenkinek!!!