Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Cleo, nagyon hangosan lekopogom, hogy szerencsére mostanában gyógyszert nem láttunk, kivéve a kocsiban történő hányás elleni tablettát! Egyébként a Nurofent szoktuk használni, meg a Mucoprontot, de ebből még a kanalasat, mert szereti az ízét!

Judit, igen mi az Orsi anyukájával (és még 2-3 anyukával) nagyon jó barátságban lettünk, a gyerekek együtt jártak végig oviba, úgyhogy megmaradt a kapcsolat. Orsi iskolás lett, Szajolba jár, Csongit még hagytam egy évet az oviban.

Tesco...hát voltak már élményeim nekem is velük. De mégis oda járok, mert én ki nem megyek a Corába, ebbe a hülye forgalomba. Ma mentem keresztanyámhoz a Siesta cipőboltba, végigkerültem az egész várost, össze-vissza kanyarogva, utálom ezt az egészet, és az sem volt normális aki ezt a Kossuth teret kitalálta!

Évi és
Kép
csongianya

Katlina!
Kép

ÓÓÓÓÓ bárcsak Levente is szeretné a kanalasakat!!! :cry: :cry:
Gondolhatjátok micsoda gyötrelem így beadni a gyógyikat!! :cry:
szilbee

Igaz, már régen volt, de nekünk sem hatott mindenféle antibogyó! Most, ha agyonütnének sem tudnám megmondani, melyik is volt a tuti, de meg is kérdezem anyumat, mert jó az, ha tudom, én is…

Szilbee! Nincsen a rendelőtöknek telefonja, hogy előtte felhívnád? És akkor nem kéne potyára mennetek…

Cleo: kinek a köhögése érdekel? Lilcsié mintha múlna, inkább reggel csúnyácska –gondolom, éjjel lerakódik neki-, de az orrát már elég sűrűn szívatom. Mert fújni csak a száján fújja a levegőt.
Én meg továbbra is szamár…

Judit! Ezt nem lehetne megtenni egy boltban sem, hogy nincs rajta az ár az árun, és a pénztáros meg elveszi! Akkor hívjon segítséget! Ez bizony vagy Vásárlók könyve, vagy vezető…. Vagy siettél? De akkor is.

Katlina! Továbbra is édes kis pasi Robi!

Hajni! Lilcsi is 7 hónapos korától alszik így, ilyen zaklatottan! Nem is tudom, hol aludna, ha nem mellettem aludna? A kiságy már kicsi lenne neki, a nagyról meg leesne, annyit forgolódik.
Most meg ágyakat nézegetek a szórólapokon. Az enyémet kéne kicserélni egy kisebbre. De még egyszer nem veszek szivacsosat, mert nagyon hamar tönkremegy, és látom, a bonellrugósak is emberi árban vannak. Egy szép kanapé jól jönne a fájós hátamnak.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Mindíg be kell jelenkeznem hiába van kipipálva az automatikus... :evil:

Kezd már kicsit éretelmesebb idő lenni, tegnap este lemerészkedtünk amikor már nem esett és rájöttem hogy vagy veszek egy másik cipőt is ami nem ázik be vagy megvárjuk amíg felszárad :? :twisted:
Ciki lenne már ráadni a bundás bakancsot pedig az tuti nem ázna be.

Évi
Timi haja inkább csak össze-vissza áll alvás után nem kell gubancolódik össze, szerencsére.

Szilbee
Sajnálom Leventét :cry: jól elhúzódik már ez a fránya betegség.
Ha nem találkozánk addig amíg megszületik Dávid akkor majd feladom postán csak írd meg hová. A lóvé majd meglesz!
De megpróbálok menni!

Katlina
Nagyon cép kisfiad van! a sapi is tök jó!

úgyhallom felébredt a drágám..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Évi! Ne is emlegesd a Kossuth teret! Majd az még külön rituálé lesz, mikor reggelente a Szecskáról eljutok az Obiba!
Én most azt sem értem, hogy ha a Barossról jobbra lekanyarodok a Szapárira, onnan fel tudok menni a hídra? Menek már, felnézek a szolnok.hu-ra, hátha világosabb lesz... :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Mindenféleképpen kell hogy lássa megint orvos, azért is nem hívom fel.

Petri!
Mi lenne, ha addig átutalnám a lét és majd egyszercsak összefutunk. Szerencsére online is tudok utalni! Amikor megkapod a számlaértesítőt (a havit) akkor meg majd el lesz küldve... Jó így?
szilbee

Nóri!
Ha elkanyarodsz a Baross-ról jobbra a Szapáry-ra akkor át kell menned az OTP bank után (vagy előtt?) a Gody Papa felé a Magyar utcára. A Magyar utca forgalma ugyanis meg lett fordítva, most már a Tisza Part felé egyirányú. Onnan pedig az utca végéről balra fordulva végigmész egészen a volt fekvőrendőr helyéig... ez az utca visszavisz a Kossuth térre. Onnan már bizti egyértelmű a dolog. Viszont mivel mindenki arra jár, nagy dugók szoktak arrafelé is lenni. :? :(
szilbee

Sziasztok!

Vasalás azóta is vár, mert rengeteg fonotos netezni valóm akadt, így, hogy napok óta nem ültem a gép előtt :oops: . Jött egy halom sulis anyag amit le kellene tölteni, de ezzel a gyorsasággal jövőhétre sem lesz meg.
Szóval nekem a legjobban bevált útvonal a Rákóczi útról a Tisza híd irányába az Otp-s parkolón át a Magyar utca, Tisza szálló előtt el, majd Kellner Gy-n ki jobbra és fel a hídra. Még pénteken reggel a csúcsban is kint vagyok a körforgalomnál 5-6 perc alatt :lol: Az út eleje pedig vagy a Mártírok, vagy a Petőfi-Baross útvonal.
Viszont azt nem tudom, hogy ha szinházba megyünk, akkor merről is menjünk, merthogy mi 7 előtt ritkán indulunk el, és akkor parkoló helyet találni már nem gyerekjáték :roll:

Évi: de jó, hogy így összetartotok :lol:
Hová jártok focizni? Veletek jár a Markovics Dani is?

Judit
jlevay

Sziasztok!

Hát igen, az jó, amit Szilbee írt, vagy végigmész az Ady-n a Pólyán keresztül a körforgalomba. De reggelente nem járok arra, nem tudom, mekkora lehet a dugó :?
Nekem az agyamra megy az egész. Ma pl. mentem végig a Barosson, lekanyarodtam balra az Ady felé. A Szapárynál úgy vannak beállítva a lámpák, hogy ha az Ady felé kanyarodok, akkor mennek át a gyalogosok is a zebrán a piachoz. Na, ha átfér a zöldön 4-5 autó, akkor sokat mondok. Brrrr!

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee! Értem! Köszke! Szegény Goody papások...szívnak akkor. Ügyesen kitalálták ezt az okosak :?

Ja, jól van akkor, azt hittem, hogy a múltkor nem találtál ott senkit, azért írtam csak a telefont....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Elin.Lilcsi köhögésére gondoltam :) ,azt nem is tudtam,hogy Te is benne vagy.... :wink:
Szilvi,Judit.még jó,hogy leírtátok az útvonalat--ilyen káoszban ami itt Szolnokon van már lassan térképről vezetünk?! :twisted:
Na plusz még nálunk csinálják a Kőrösi utat is- ez is buli :twisted: -lehet szlalomozni,ugratni,munkásokat kerülgetni,gyalogos után evickélni....szóval van minden.. :x

Szilvi.Szegény Levi.nálunk Sziszi ilyen -a mai napig utál mindenféle kanalas gyógyit.van,hogy úgy kell beletuszkolni....

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

JA! Jól tudod! Végülis tényleg nem találtunk ott senkit! csak ugye akut lázzas beteget (40 fokkal) kötelesek ellátni. Így nem voltunk szívbajosak és bementünk egy másik rendelésre. :)

Fiam már másodjára alszik... Ilyenkor szokott felszökni a láza... :? :cry:

No menek! Próbálok pihenni!

Katlina!
Ment még egy mail!
szilbee

Elin, ja-ja, siettem. Tudod a reggel indulás előtti éhgyomorra kávé nagy úr, nehezen viseli a boltozást 8) :lol: :oops: :roll:

Egyébként már az első tételnél is lecseszett, amikor szóvátettem, hogy ez a betét 599-ért volt kitéve. Meg is kaptam a magamét, hogy nézzem már meg, hogy ekkora csomag nem kerülhet ennyibe, biztosan rossz árcimkét néztem hozzá.... Na így kezdődött. A folytatásban pedig elvette a zoknikat és gatyákat :cry:

Egyébként is katasztrofálisak ezek a szuper-hiper marketek, amennyi elárazás van. Az egyik ismerősöm mesélte, hogy úgy szokott vásárolni, hogy amit keres pl a gyerkőcnek ruhát, azokat mind elviszi a vonalkódleolvasóhoz, és gyakran talál benne olyat ami el van árazva (pl: az ár utolsó száma lemarad így 1990,- helyett 199,-et hoz rá). Na ezt el sem tudnám képzelni, hogy így bogarászgassak. :?:

Judit
jlevay

A mai Néplaban van egy otthoni állás, ami tuti nem kamu, ha valakit érdekel.

J
jlevay

Sziasztok!

Végre a géphez tudtam jutni egy kicsit.

Sajnálom a gyerekeket,olyan rossz amikor betegek. :?

A férjem sokat dolgozzik a gépnél ezért csak késő este tudok a géphez űlni.Olyan sokat írtatok,hogy megpróbáltam mindent elolvasni, amiről lemaradtam.Remélem sikerűl.

Mit csináltatok az hosszú hétvégén?Mi Nagykőrösön voltunk anyósoméknál. :shock:

Eszti hála Istennek jól van nem beteg,csak a foga jön folyamatosan.

Remélem,mindenki jobban van már. :)

andi1979

Szilbee!
Köszi!

Hétfőn megyünk röngenre,azt monta ez a biztos,van eltérés,de nem vészes

Kép

Kép
katlina

Csak nem engedi fölrakni mert több mint 6kbyte :twisted:

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Akkor leveszek picurt a minőségből... melyik kép legyen a 00-ás vagy a sima?
szilbee

A fiúk megjöttek a dokitól.

A köv. a szitu!

- torok rendben
- tüdő rendben
- fül rendben

Hatott az antibigyó, így nem érti a doki se, hogy mitől van a láz. :arrow: A fiúk így holnap visznek a laborba reggeli pisit és vesznek Leventétől vért (máj-, vesefunkció + általános nagy vérkép stb.).
A köhögésre még mindig hurutoldót kell adni, a taknyot meg a szokásos módon kezelni!
szilbee

Hali.

Szilvi.

Szerintem benyelt szegényke valami új vírust... :?
De a vérkép tuti kimutatja mi a helyzet.most mikor írtad eszembe jutott,hogy Sziszi is volt hasonlóan (mikor kb 1éves volt) és a vérkép kimutatta,hogy vírus ment át rajta.
Szal,holnap már többet tudtok,de szerintem nagy gond nem lehet.
Küldök egy gyógypuszát neki.:)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szép Estét!
Nem irigyellek benneteket a szolnoki közlekedésért. Tényleg katasztrófa :evil:

Szilbee
Küld a címed, valamelyik nap úgyis megyek a postára.
Szegény Levi :cry: vérvétel :cry: honnan veszik az ilyen törpéktől?
Nekem ez az egyik rémálmom.
Timit 3 évesen műtik köldöksérvel, már a gyomrom is összeugrik ha rá gondolok.

Timi ma beszólt az utcán egy nőnek :lol: :lol: rákiabált hogy BUTA :lol: :lol:
Azt tanítottam neki hogy az okos nagylányok nem lépnek bele a pocsolyába hanem kikerülik csak a buták lépnek bele.
Engem is mindíg figyelmeztet ha nem jó helyen megyek. Nagy ívben ki kell kerülnöm ám! Na ma egy nőci közvetlenül a tócsa mellett megállt, ekkor kiálltott oda Timi.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok

Pircsi.hát el is hiszem,hogy előre fél az ember...főleg a műtét.De miért kell várni vele?
Egyik ismim kisfia annyi idős mint Timike (pontosan :) ) és őt most műtik lágyék+köldöksérvvel.
Édes a buta nénis story :lol:

Ja,L.Judit.említetted az újsághírdetést.én írtam nekik.kivi vagyok mit írnak vissza :roll:

Andi.örülök,hogy Te is írogatsz.Hogy viseli Eszti a fogzást?

Jó éjszakát.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi,
Nekem a doktornőnk mondta a 3 évet. A köldöksérv nem tud kizáródni-legalábbis nagyon kicsi az esélye- és általában 3 év körül szokták műteni. Ha erősödik a hasizom akkor akár vissza is húzódhat. Szerintem nálunk már nem fog :cry:
A lágyéksérv az könnyen kizáródhat, szerintem az ismerősöd kisfiát is ezért műtik most, sőt a lágyékkal tudtommal nem is várnak sokat hanem minnél hamarább de gondolom ez függ a méretétől is.
A Timié nem túl nagy vagyis mihez képest :roll:
Ha lehet én se várom meg vele az ovit. Hamarabb túl akarok esni rajta csak azt nem tudom hogy mikor lenne a célszerű. NYáron vagy inkább csak ősszel-télen..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Pircsi.

Aha,értem.nem tudok túl sokat a sérvekről...szerencsére :wink: -De az tuti lenne ha ovikezdésre tényleg túllenne rajta.mondjuk szerintem a nyár,koraősz azért praktikusabb,mert ugye kevesebb vírus+baci "szaladgál" akkor.Ismim kisfiának is most elhalasztották 1héttel mert náthi lett.
Mondjuk engem kicsit meglepett,hogy már majdhogynem ambulánsan csinálják-1nap kórházat mondtak nekik :roll: -bár ők nem Szolnokiak...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilbee!
mindeggy!

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Ment a cucc! Remélem most már jó lesz... :?

Pircsi!
:lol: Birom az őszinte, szókimondó gyerekszájakat!!! :lol:
Nekem plasztikai úton csinálták meg a köldököm anno... nem igazán sérv volt, inkább csak köldök kitüremkedés.
Sok idő van még addig! ne izgasd még most rajta magad!

Rólunk:
Várjuk hogy Levente produkáljon egy kaki mentes pisit a bilibe... nem ecccerű, mert eddig kétszer ment üríteni, de mindkét alkalommal belecsúszott a kaka is. :?
A vérvételhez már egészen hozzászokott szegénykém... a vashiány miatt...
szilbee

Sziasztok!

Szilbee, és hogy van Levi? Lement már a láza? Jaj, pisizacskóval anno én nagyon sokat szenvedtem, mire tudtunk bele produkálni. Az első vérvétülünkről meg jobb, ha nem is írok, nem akarlak ijjesztgetni benneteket. Majdnem leütöttem a nőt, aki próbált vért venni tőle :twisted:

Petri, ilyen beszólós sztorim nekem is van. Egyik ismerősöm mesélte, hogy mentek a buszon, és ott volt egy nő jó erősen kifestve. A kisfia meg jó hangosan beszólt, hogy: Nézd anya, bohóc!!!! :lol:

Mi ez az álláshirdetés? Mit kell csinálni?

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Jaj, szegény Levente! Reméljük túl lesz mostmár mielőbb ezen a csúnya lázas időszakon, ha majd kiderítik a véréből, mi a baj! Ez már nagyon megterhelő lehet a kis szervezetének :cry:

Hajni! Tegnap elfelejtettem: a csetres az a kerámia tányér, kancsó, ilyesmi, de én azokat hívom annak, amiket a tálalóban szokás tartani: ét-, kávés-, teás-, fagyis készletek. Sz’al az ilyen törékeny cuccok.

Katlina! Szerintem majd nektek is tornáztatni kell Robi csípőjét. Lilcsinek is fél éves koráig kellett terpeszpelus, meg tornáztatni. Még jóval utána is csináltuk, de mostmár túl erős hozzá, hogy csak úgy csavargassam a lábait :lol: …1-1 tisztábatevés is birkózásba torkollik már :evil: .
Jó lett az avatarod meg a vonalzó is!
:lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hát halljátok lányok!
Levente 10:45-ig tartogatta a pisit... mondjuk tartogatta volna még tovább is, de apja megunta és bilire ültette egy kiskönyvvel. Meg is lett a várva várt pisi! :lol: Bakkkker... majd 3 órán keresztül nem látogatta meg a mellékhelységet! :shock: Pedig megivott 750 ml folyadékot!!!!! :shock: vagy többet... :roll:

Jahhh! Nem is meséltem!... még... tegnap Leventén egész nap nem volt pelenka, még a délutáni alvás közben sem!!! :D Persze nem ez a nagy kunszt, hanem az, hogy nem pisilt be... sőt... olyan anutómatice működik ez a gyerek, hogy kimegy a fürdőbe, dob egy sárgát (közben olvassgat egy kis mesekönyvet), aztán felhúzza a gatyeszt és már megy is játszani. Néha csak onnan tudom, mit csinált, hogy ott a pisi a biliben! :shock: :lol: 8)

Vérvétel is megvolt... Apja szerint nagyon ügyi volt! Én most nem mentem, takonykórság kínoz, meg torokfájás... aztán csak nyűglődtem volna, hogy senki nem érti mit mondok... olyan nazálisan beszélek... :? :x

Évi!
Ma még nem volt láza! Remélem nem is lesz már!!! Ádámnak mondtam is, hogy na pont most fog befejeződni a lázas időszak, hogy ki akarjuk nyomozni, mi is okozza!! :lol: De inkább így legyen, minthogy megint belázasodjon!!! :D

Nóri!
Hát tényleg jól le lehet mostanra strapálva a szervezete. Nem is fogom visszaengedni a bölcsibe, amíg egy kicsit meg nem erősödik. 1,5 kg fogyott szegénykém.... :cry: :cry: így a két beteges időszak alatt. Az izmos kis sonkái teljesen eltűntek!!! :cry: :cry:
szilbee

Cleo
Azt már én is hallottam hogy 1-2 nap és itthon is vannak a gyerekek. Álítólag a műtét után már pár órával rohangálnak. :)

Szilbee
Tegnap kérdezni akartam Levi bilizéséről csak a szita agyammal elfelejtettem. Ezek szerint nagyon ügyes már! No meg bátor is (vérvétel)!
Hát igen a bölcsi/ovi nagy hátránya a betegség összeszedése. :evil:

Katlina
Szépek vagytok az új avarton is!

Évi
Bohóc :lol: :lol: :lol: jót nevetettem :lol: :lol: ez kell most ebben az esőben :lol: :lol: :lol:

Judit
Holnap műtét? Mit csinálnak a csuklóddal?

Vali
Veletek mi újság?? Sosem írsz már :cry: :cry: :cry:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Évi! Amit tudok róla, hogy Call centeres munka napközben. A barátnőm itt dolgozik, így tudom, hogy nem kamu a hirdetés, tényleg keresnek otthonról dolgozó embereket.

Még a bölcsiről. Együtt járunk iskolába a Szűcs ikrekkel :? , meg a Szabó ikrekkel, rajzolni járt együtt Kinga Tóth Zitával, angolozni pedig az Esztivel jártunk együtt, ha még emlékszel közülük valakire :)

Cleo, majd írd meg mi volt, válaszoltak-e legalább. Annyit tudok, hogy már tegnap rengetegen jelentkeztek.

Katlina, meg lehet tudni, hogy mennyit kért Kövesdi?
Kingát is vinnem kellene valakihez a csámpássága miatt. Mi is nála voltunk a csípőjével, redőkkel, akkor elégedett voltam vele. Most viszont az iskolás védőnénink Rudnert ajánlotta, a barátnőm Scwichránt (ha jól írtam), közben pedig összefutottam Borossal, ő pedig magát ajánlotta. Az SZTK-ba ahogy olvastam képtelenség időpontot kapni.

Akkor a felálló senkinek sem kell már ugye?

Judit
jlevay

Mitől függ, hogy valaki új, vagy haladó, vagy régi felhasználó?
Azt látom, hogy nem a regisztráció időpontjától :roll:
A hozzászólások száma a döntő?

J
jlevay

Sziasztok!

Judit, a Szűcs ikrekkel nem jártunk együtt, de ha ők azok (Ati és Kevin), akkor együtt fociznak Csongival. Háááát, elég kezelhetetlenek szerintem :?
A felhasználó szerintem a hozzászólások számától függ.

Hú, ezeket a telefonos dolgokat már nem biztos, hogy csinálnám, bár tapasztalat szerzésre elég jók. A biztosítózásban is a telefonálgatásokat utáltam a legjobban. Nehéz megszokni a visszautasítást...

Évi és
Kép
csongianya

Ja, napok óta kérdezni akarom:

Tüüüündi, hogy vagytok? Rég nem írtál, minden rendben veletek?

És igen, Vali, Te is nagyon hiányzol, meg a többiek is, akik rég jelentkeztek!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Hű mennyit írtatok tegnap óta :shock: !
Marci ma nem alszik délután... :roll: Nincs pihenés nekem se :)
OK, 1/4 9-ig aludt, de csak délután 2-kor próbálkoztam az ágyba rakással, de semmi jelét nem mutatta az álmosságnak. Úgyhogy most már fönnmarad estig, legalább este korán lefekszik.
Pedig még kint is voltunk a levegőn, sétáltunk az esőben, ebben a .... időben. Ráadásul hiába, mert Oriflame-es csomagot vártam, de nem hozták meg.
Igen, holnap megyek a csuklómmal a kórházba, szerencsére a barátnőm jön vigyázni Marcira, úgyhogy a párom be tud velem jönni. Van a csuklómon egy kinövés, ami egy izületi folyadékkal teli valami,és ezt kell kiszedni. Biztos be leszek tojva holnap....

Judit! Szerintem attól függ, hogy mennyi hozzászólásod van már.

Petri! Timike beszólása, nem semmi :lol: Aranyos lehetett....
Azért rossz lehet, még 3 évesen is, ha kórházba kell vinni. Lehet, hogy a gyerek jobban viseli az egészet, mint a szülei. Én pl. még oltásnál is olyan rosszul szoktam érezni magam....

Szilbee! Levente nagyon kis ügyes! :D Remélem most már tényleg elmúlik a láza, és véglegesen... Bár azért nem árt megtudni, mi okozhatta....

Na megyek, mert Marci randalírozik a szobában.
Ja, tegnap voltunk a MÁK-nál. Marci nyafizott egy kicsit, így szerencsére előrébb kerültünk a sorban :D
A papírok rendben vannak, de azt mondta a nő, hogy még korán is adtam be, mert úgyis csak januárban fogják utalni az elsőt. Mondtam, nem baj.
Különben most mi is azt fontolgatjuk a párommal, hogy belevágunk egy üzletbe. Nem nézegettem mostanában az újságot, de munkaügyben nem túl rózsásak a kilátások eddig.
judit_79

Judit,hát holnap gondolatban veled leszünk!
És milyen üzleten gondolkodtok???

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Judit, gondolok rád holnap! És meddig kell benn maradnod? Vagy ez egy napos műtét? Milyen üzleteten gondolkodtok?

Tényleg Katlina, mi lett a kocsmával? Csináljátok még?

Évi és
Kép
csongianya

Judit! Én is szorítok neked holnap!
Ez a műtét már ambuláns volt régen is....
Ha meg később adtad volna be a papírokat, lett volna mire fogni, hogy késve utalják a gyest :?

Szilbee! Meg van már a vérvétel eredménye? Vagy holnap mentek érte?

Lányok! Már akartam kérdezni, hogy tudtok valami finomat zabpehelyből? Mert a gyümölcsös joghurtban nagyon finom, de mibe lehet még tenni?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit!
Kép Holnapra! :)

Nóri!
Holnap lesz eredmény és du-án 14:15-re kell mennünk vissza a dokihoz.
szilbee

Nóri: Csokis-zabpelyhes cookie?? Gyors és finom, egy amcsi recept. Ha gondolod, megadom, vagy az aubergine.freeblog.hu-n is fenn van valahol. Könnyű, gyors és még mindenki kitüntető érdemérmet adott volna, aki kóstolta. :D :D

Judit: Ügyi legyél holnap. Vagy méginkább a doki...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Á, megadom a receptet mindenképpen, hátha valakit érdekel mindenképpen.

chocolate cookie

1 csésze puha vaj
1 csésza barnacukor (végső esetben sima is jó)
2 tojás
1,5 cs liszt
1 teáskanál sütőpor
3 csésze zabpehely

+ aprított csokoládé vagy éppen szárított gyümi, ami van otthon

Ebből egy irtó kemény massza lesz, de nem betojni, kis halmokat rakni inkább sütőpapírra és kb. 20 percig 160 fokon sütni. Hetekig eláll - elvileg -, ezért Ádvent idejére hálás süti elfoglalt háziasszonyoknak.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

sziasztok.

Most jöttünk a hüllő-kiállításról.a gyerekeknek nagyon tetszett.most a két fa-kígyó szerzeménnyel játszanak 1000-rel :lol: :lol:
Nem is mondtam-reggel kiakasztott kicsi nagyfiam rendesen.
Tegnap a cicánk megcsikarta egy kicsit az arcát-na ezt meglátta reggel az ovi mosdójában-leült és se be,se ki-ő bizony így nem megy be azt mondta.
3/4 óráig győzködtük az Apjával.de hiába volt ez+meg,hiába volt "fenyegetés"nem érdekelte- :evil:
Na utána meguntam bementem vele és jöttünk.egész nap azon görcsöltem,hogy ugye kinn ül-e a mosdóban,de mondta az ovónéni,hogy teljesen elfeledkezett róla. :lol:

L.Judit.még nem írtak,de feltétlen megírom,ha lesz vmi. :)
Amúgy jól hangzott az újs-hírdetés szerint.

Szilvi.neked jobbulást.nekem is fáj megint a torkom...-de ez már megszokott.NAAAGYOON ÜgyI EZ A LEVI FIÚ!!!! Gratula a pelus nélküli élet elkezdéséhez :D
Szerintem is megijedt a betegség,hogy rájönnek,hogy ki is,mi is-és odébbáll(t) :wink:

Judit.nagyon drukkolok én is holnapra.majd utána jelentkezz ha tudsz,hogy mi van...

Pircsi.hallod,pont ezt a műtét után szaladgálást írta barinőm is. :lol: :lol: -de úgy tök megnyugtató lesz legalább.

Katlina.nagyon ari a kép!!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Jaimee! Köszi a receptet, ki fogom próbálni! :lol: Csak még valami: ezt a csészét mekkorának kell elképzelni? 1dl? 2dl? Vagy mindegy, csak egyforma legyen az összes hozzáadandóval? De mégis… :roll:

Cleo! „Jó” lehetett Zsolti ezzel a makacssággal! Időben elkezdi a pipeckedést. Mi lesz, ha kijönnek az első pattanások?
:shock: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

jlevay!
Kültem pü-t!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Hali!
Egy gors bekukk, mert most már teljes dögrováson vagyok....

Délután 14:15-re megyünk O. Ágihoz... aztán spuri az SZTK, mert kezd ez a francos nyavaja a fülemre menni... fáj, dugul, meg egyebek (pedig az elejtől kezdve infrázom magamat).
Törpe tegnap láztalan volt!!! A laborja pedig így laikus szemmel jó, csak magas a süllyedése :arrow: gyulladás van a servezetében... de hát ugye náthás, remélem hogy csak emiatt lett ez az eredmény.

Más!
Ma volt itt az asztalos befejezni a művét...
Teszek képet róla!

bútor 1.
bútor 2.
bútor 3.
bútor 4.
az ágy fejrésze a polcos tárolóval

Levente első NAGY ágyban alvása most történik éppen... remélem ott aludt el és nem a földön... még nem mertem benézni hozzá...
szilbee

Alszik!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Szépen be is takarózott!!! Olyan ügyes!!! :lol:

Megyek és melegítem az orcámat! meg a fülemet!
szilbee

Szilbee! Nagyon praktikus ez az ágyikó!!!! Ügyi vagy! És a felső szintre hogy megy fel Levente? Mert az az övé lesz 3-4 év múlva, ugye?
Nagyon kitartó vírusok vannak mostanában... :cry: :evil: . Jól belekeveredtél te is.
Ma végre én is vettrem magamnak terpin hidrátot a köhögésemre. Régi jól bevált tuti szer. És finom ánizsos...nyammm. Csak használjon is!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
A lépcsős részt, majd később akarjuk megcsináltatni, nehogy addig felmásszon! :D Igazából lehet, hogy csak 1-2 évet várunk vele...
A lépcső egyébként dobozelemekből lesz majd, amelyek fiókként is funkcionálnak.

Egyébként innen lopkodtuk össze az ötleteket! :oops: :D
http://www.mobilogic.hu/index.php?page=products
Egy pár képen látszik is az a lépcsős rész, amit mondtam.
szilbee

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy szorítottatok nekem!
A csuklóm viszont nem lett megműtve... :cry:
5 órát bírtam várakozni a kórházban étlen-szomjan, várva a műtétre, aztán a rosszullét határán feladtam és hazajöttem.
Fél 8-ra rendeltek be ugyanis, s fél 9 körül elő is került a doki. Beszéltünk vele, aztán beraktak egy szobába, hogy ott várjunk, míg rám kerül a sor. Vártunk-vártunk, aztán kezdett elfogyni a türelmünk. Senki ránk nem nézett. A párom kérdezte a nővérektől, hogy lesz e még valami történés ma. Azt mondták, "türelem" "majd szólunk".....
Dél körül már elég rosszul voltam, merthogy nem ehettem-ihattam iszonyúan fájt a fejem, a párom szerint falfehér voltam.
Nem tudom, mért kell ezt ilyen embertelen módon intézni. Én elhiszem, hogy vannak komolyabb meg sürgősebb műtétek (az enyém elvileg egy 10 perces műtét lett volna), de azért mért kell nekem fél napot eltölteni a semmiért? Mért kell reggel fél 8-ra bemennem, hogy majd egyszer a nap folyamán talán rám kerül a sor?
Enni-inni azért nem lehet, mert habár csak helyi érzéstelenítésben végzik a műtétet, de hátha mégis altatásra kerül a sor, és akkor esetleg kihányhatja a beteg.
Ez egy katasztrófa, ami ebben a kórházban folyik.
Úgyhogy délben megelégeltük a várakozást, és közöltük, hogy eljövünk. Erre a nővérek: hát azt nem tehetik, hogy csak úgy elmennek. Miért, különben bezárják a kaput? :?
Nem tudom, van-e itt Szolnokon egynapos sebészet, de körül fogok nézni, és inkább felmegyek Pestre, mert ott biztos hogy van, és csinálnak is ilyen műtétet.
Csak hát naiv voltam, és azt hittem, majd itt szépen, gyorsan 10 perc alatt kiveszik nekem, ehelyett egy fél napot elcsesztünk... :twisted: :evil:

Ennyit erről....

Most lefekszem egy kicsit, mert eléggé kivagyok, Marci is kiütötte magát, a barátnőm egész délelőtt őt szórakoztatta... :)

Szilbee! Nagyon szép lett a bútor. Ezek szerint egy szobában lesz a két csemete? Gondolom, a pici eleinte veletek alszik.

Ja, ez az üzlet, amiben gondolkodunk, még egész friss dolog, és egyelőre csak fontolgatjuk, hogy belevágjunk-e. Holnap jön az az ismerősünk, aki hozta az ötletet, és meglátjuk, mire megyünk :)
judit_79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?