Sziasztok!
Itt vagyok ám én is, csak elhavazódva, idegeskedve.
Férjem állapota nem javul, sőt, a lábát lehet, hogy műteni kell.
Hétvégén Békéscsabán voltunk a családnál, na meg a Kolbászfesztiválon, és szegénykémet ott is be kellett szállítanom az ügyeletre a fájdalmai miatt. Egyelőre nem akarják felnyitni a térdét. Azt mondják, hogy talán a merevítő használatával javulni fog a szalagok állapota (kettő is elszakadt amikor az ütközésnél beütötte a műszerfalba).
A lakásba továbbra sem tudunk beköltözni, mert még mindig nincs melegvíz és fűtés, de megígérték, hogy 3 héten belül rendezik.
Kíváncsi leszek rá.
Pocaklakó ügyileg renben vagyunk. Tegnap meglett az AFP, 2,4. Azt mondta a doki és a védőnő, hogy az jó. Meg lettem dícsérve, mert eddig csak 2 kg-t híztam. Mondjuk, szerencsére, tényleg csak a hasam nőtt.
Dopplerrel próbáltuk meghallgatni, de annyira elöl van a méhlepény, és hátul a baba, hogy még nem hallattszott a szíve. Valószínűleg ezért nem érzem még a mozgását sem.
Irigykedve olvasok mindenkit, akinek már érzhetően, és sokat mocorog a picurkája.
Gratulálok mindenkinek, aki megtudta a nemét a pocaklakójának!!
Kiszazsu, Melinda! Olyan dolgokat írtatok itt le, amiktől komolyan borsózik a hátam. Remélhetőleg ezek a problémák senkinél nem okoznak problémát! Mi az, hogy remélhetőleg??? Tuti nem lesz semmi gond!!!
Jim, szívből örülök, hogy minden rendben ment a kisfiad műtétjénél!