Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most jelentkezem ismét. Most járok az utolsó napon. Nem tudom mi lesz. Mesi előjelem még semmi (remélem nem kiabálom el!) Csak annyi, hogy napok óta fájdogálnak a melleim. Én nagyon bizakodó vagyok, bár fura lenne, hogy csak így spontán sikerülne a Babuci. Párom azt mondja, lehet, hogy csak a mesim előjele a fájdogálás. Nem tudom. Remélem most nincs igaza! Úgy izgulok! Tesztet nem mertem csinálni. Lehet, hogy korai lenne.

Kép
macuska

Andi,
sajnálom ezt a rémálmot, de szerencsére túl vagytok rajta. Petyka pedig szép fokozatosan meg fogja szokni a tesót, csak hát tudom, hogy addig nagyon nehéz mindannyiótoknak! Kitartás!!

Macuska,
hát a tesztet, azt ,mondják a mensi elmaradásának első napján érdemes megcsinálni,mert akkor már elég pontosan szokták mutatni a dolgot. Szóval holnap reggel,első vizeletből, már tesztelhetnél!!! :lol:
katata

Sziasz!

Életjel...

vagyok, csak olyan kis nyomin. Biztos az eső teszi.

Kata! Juhéjj!! Mindjárt babás leszel!

Reni! Szerintem a dokik megszokták az Uh-s örömkönnyeket. Ha én lennék uh-s doki, még együtt is bőgnék a kismamikkal.. Bár uh-s doki bizi nélkül is simán együtt bőgök veletek. A monitorom már egész megszokta. Zsepi meg folyamatosan van itt a gép előtt.

Macus! Drukkolok!

Holnap megyünk Dévai doktorhoz beszélgetni!

Puszó:

Kép
Kép
Kép
zel

Kata, csinálok majd új vonalzót, most már a harmadik napon vagyok, egyelőre az újabb inszemet kihagyjuk az új munka miatt. Újra elkezdtem mensi előtt barnázni, ennek nagyon nem örülök. Pedig egy év kimaradt...

Macuska, nagyon szurkolok, holnap reggel már jöhet a teszt :lol:

Andi, jó hogy bejelentkeztél! Jobbulást nektek :lol:
Petyka biztos megszokja a pici tesóját.

Zel, remélem úgy alakul a megbeszélés, ahogy ti szeretnétek :lol:
domo

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Nagyon rég nem írtam, de rengeteg dolog történt velünk és alig van időm és erőm.
Dávidkám egyre jobban igényli a foglalkoztató programokat, így nappal nincs időm, csak vele és ha alszik a háztartásra. Este én is dőlök az ágyba és éjszak a drágám szintén majdnem 3 óránként eszik. Azt hittem volna ha nagyobbak leszünk közeledünk ahoz, hogy átaludjuk, de többet van fent.

A házat 1000rel kell csinálni, mert decemberben költözni kell, mert sajnos voltak nem kívánatos látogatok, de a kárunk csak a bejövetelük okozta, illetve 2 beltéri ajtó. Azt hihették, hogy már de sok minden van ott, de nekünk épp nem, viszont 1-2 szakemberünk szerszáma bánta. Így gyors meg vettünk mindent és rögtön fel is lettek rakva a csempék.

Vasárnap volt a keresztelője a Fiúnknak, nagyon ügyes volt. A szertartás is szép és gyors volt. Nagyon telik az ídő...

Kisboris!
Küldtem képet a keresztelőről, de ha kérhetem, csak azt tedd fel, amin Dávid van. Köszike!
Remélem jól vagy!? Olvasom, hogy még dolgozól... jól bírod, de tessék pihizni is, mert baba mellett nem sok alkalom lesz rá!

Mindenkinek puszi!

Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok!

Újra itt vagyok. Remélem mindenki jól van. Ágota beteg volt, de már rendbe jött, így ma mehetet oviba. Én megvagyok, de még előfordul, hogy túlfolyó érzelmeimnek adok teret. Szeretném megköszönni a sok vígasztaló sort amit írtatok, jól esett.
Képzeljétek, tegnap a gyerekkel elmentünk a cirkuszba. Hát mit ne mondjak a jegyárak az egekben, de a műsor nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet. Ami különös volt, hogy alig voltak állatok, egy kicsi majmot és pár kutyát leszámítva.

Reni!
Gratulálok a kislányodhoz! A képek fantasztikusan jók lettek! Cirkuszban voltatok?23-ig voltak a Böszörményin.

Andi!
Gyógyulást nektek! Remélem Petyka minél hamarabb megemészti a tesó dolgot!KItartást nektek!

Zel!
Na voltatok a dokinál? És mi volt?

Macuska!
Na mizújs veled?Teszteltél? Drukolok neked!

Kép
sapé

Kata!
Hú, november10? Mindjárt itt van!Szorítok nektek, hogy végre már sikerüljön!

Ilona!
Drága, hogy vagy? Nyugi, én is sírós, bőgős vagyok, hiszen nőből vagyunk vagy mi!Egyébként nem akartalak megsíratatni, BOCS!Csak így sikerült leírnom mi is van velem.

Kép
sapé

Reni!
A krém neve pontosan: Sylamed és a Sylanus Kft gyártja. Én egy gyógynövényes boltban szoktam venni. Remélem találsz, mert tényleg nagyon hasznos és csak gyógynövény van benne.

Bocs, de most rohannom kell, még jelentkezek, addig is üdv mindenkinek!
tücsökbogár

sapé, tudom én, hogy nem volt szándékos, és igazán örülök, hogy itt vagy velünk. Sosem szerettem a cirkuszt, de a gyerekek általában imádják. Az állatkert is nagyon klassz lett, és állítólag a vidámpark is. Bábszínházba szoktatok járni, vagy gyerek koncertekre? Férjem keresztgyereke 3 éves, de nagyon szereti az ilyesmit.
Mi most lábalunk ki a takonykorból, és egy határozat nagyot lendítene a helyzetünkön.
Munkahely, valami kilátásban?

katata, bizony bizony mennek a pozitív energiák. Kár, hogy nem találtatok semmit. Az "vicces" lehet a szomszéddal aki alapból elriasztja az összes vevőt, gondolom mennyire szerethetik. Mondjuk jó, hogy most találkoztatok vele és nem amikor már a ti szomszédotok lett. Nagy az Úr állatkertje. :wink:

zel, na mi volt?

odry, na frankó, pont az kellett még hogy betörjenek. Sosem értettem, hogyan gondolják sokan, hogy elvenni a másét az teljesen normális.
Alig várom a fotót. :wink:
bbilona

Odry!
Hát milyen emberek vannak!Hogy mernek mások értékeihez nyúlni?Felháborító!De talán szerencse, hogy nem voltatok még ott.
Várjuk a keresztelős képeket, biztosan édi volt!

Ilona!
Jól esik, hogy örülsz nekem!Köszi! Bábszínházban, és koncerten még nem voltunk eddig. Október vége felé jön Debrecenbe Halász Judit.Én gyerek koromtól fogva szeretem a hangját, és a zenéjét, erre megpróbálom a lányomat is elvinni. Tudod, amióta ovis lett a gyerek több felé húz a szíve, sok minden tanult már eddig is ott, sok mindennel megismerkedett. A mozgás az élete, szeret táncolni, és ha nem figyelünk rá akkor énekelni is szokott, persze az ő kis szintjén, de ilyenkor zabálni való!
Képzeld! A sógornőmék egy masszírozónőhöz járnak minden nap, és nagyon jó véleménnyel vannak róla. Párokon segítet már akiknek nehezen jött össze a baba. Pl: Egyik pár inszemekre járt amik sikertelenek voltak, elkezdtek járni masszíroztatni, és rövid időn belül spontán terhes lett a hölgyike. Nem most de jövőre lehet, hogy mi is megpróbáljuk ezt a masszírozósdit.
Most megyek, mert a gyerekdokihoz kell az inhalálót vissza vinni, és utána megyek a csemetéért az oviba. Majd még jövök!

Kép
sapé

sapé, nem mesélted, hogyan viselte hogy a betegség miatt elmarad a fellépése?
A Halász Judit tutira tetszeni fog, az kortalan, pláne ha ismeri a dalait!
Milyen masszírozás? Talp, gyógy? Sok ilyet hallani, ismerek is ilyet...de az nem én vagyok.
bbilona

Zel,
jajj,de izgulok!!! Remélem jókat mondd a doki!! Kezditek akkor a lombikot ugye?

Domo,
én is barnázok kicsit mensi előtt. Szerintem ez nem jelent rögtön rosszat.

Sapé,
úgy olvastam, hogy Mo-n metiltották a nagy állatokat a cirkuszban.Vagyis van valami kategória,amiket lehet, és van amilyen állatokat nem.
Köszi,hogy szorítassz, olyan jó lenne igazán boldogan karácsonyozni!!
katata

Ilonkám,
voltál a kinezológusnál?? Mesélj!!!!
katata

katata, áhhhhhhh pont akkor beteg voltam :roll:, le kellett mondani, de ma megpróbálom a reflexológust, remélem odatalálok :?

Remélem boldog karácsony lesz mindannyiunknak!!!Igazából nem is lehet máshogy, nemigaz?
bbilona

Most tudtam egy kicsit visszaolvasni a hétvégi történéseket...

Reni!!!!!
Gyönyörűűűűűűűűű!!!!!

Odry! Gondolom nem kis bosszúságot okoztak nektek a betörők, de a Dávidkád biztosan tud kárpótolni titeket. Nagyon édes.

Kicsiboris, gondolom már ti is nagyon kíváncsiak vagytok. Remélem, hogy te is tudsz majd képeket feltenni.

Ilona, szorítok a mielőbbi határozatért!

Nem tudja valaki, hogy Cocával mi a helyzet? Mikor kell uh-ra mennie?
tücsökbogár

Ilonka,
reflexológus!!!!????? Na akkor majd mesélj!!! Nagyon kíváncsi vagyok!! :lol: :lol:
katata

Tücsi,
Coca a hőmérősbe szokott írni,most gyosan be is kukkantottam oda és láttam, hogy éppen most volt uh-án.
Ezt írta:
"Az uterusban egy 1,2*2 cm-es petezsákban egy szívteleppulzációt mutató embrio látható"
Most 6 hét 5 napos, hányingere van, szóval tuti rendben lesz!!! :) Reméljük!!!!! :lol: :lol:
katata

örülök zölddinek, jó hogy idemásoltad nekünk katata.
No a reflexológus háááát, hetente 1x kell menni, állatira fájt néhány ponton. Anyit mondott, hogy peteérésem van, de a hormonjaimnál rendet kell tenni. Gyümölcsöt, tejterméket nem nagyon ajánlotta. Azt mondta sok zsír (állati) - szalonna, kolbász, zsíroskenyér, és zöldségek. Ha gyümölcs akkor azt de 10 óráig és zsíros kenyérrel. Érdekes volt, nem is tzudom mit gondoljak.

tücsökbogár, hát várjuk a határozatot, de talán nem véletlen késik ennyit. Most megint megkapaszkodok ebbe a talpmasszőrbe. Szerintem nem vagyunk reménytelenek!
Te hogy vagy? Műtétet kiheverted? Még betegállomány, vagy hajt a főnököd?
domo, lábfájás elmúlt?
bbilona

Ilona, elég fura dolgokat ajánlottak neked. Gyümölcs zsíros kenyérrel??? elég rémisztő. És ez helyrehozza a hormonjaidat? Be fogod tartani, vagy inkább a talpmasszőr? Én most akupunktúrával fogok próbálkozni, holnap beszéljük meg.
A lábam tökéletes (csak fejben volt a gond, és ez nekem mindig megjelenik valami hülye testi tünetben, ezt nem először produkálom), de hallgattam rátok is, és beszámoltam róla orvosnak is, de addigra már nem is fájt. Szerinte sincs semmi gond.
domo

Sziasztok!

No mai napom: Odaértünk Dévai doktorhoz. Fullos váró, csak állóhellyel. Aztán vártunk, vártunk, és vártunk is. majd végre mi is bejutottunk. Látszott Apánkon, hogy nincs jó kedve, Aztán kifakadt és elmesélte az egész pontozásos cécüt, amitő l tele van a hócipője. Majd egy kicsit felvidult a kenetvétel közben a zoknimon. Megfogdosta és csak nevetett: halálos, ma már miket csinálnak, halálos... Ötujjas lábtyű volt rajtam. :lol: Mondtam neki, hogy a jó hangulat kedvééért küzdöttem magam bele. Sikerült. Szóval indulhatunk is akár novemberben, csak kapják meg a pontokat, vagy történjen valami . Így kérdőjellel várólistán vagyunk. Párom mondta, hogy nem kell nagyon betojni, mert van a tb-nek szépen bevétele, csak nem osztották még le. De én ehhez nem értek, nem is foglalkozom vele, mert csak kiakadok. Így én azért jól kiborultam, meg bedepiztem, hogy miért nem lehet egyszerű valami, aztán egy fincsi vacsika után végre megnyugodtam. A novemberi mensimmel mehetek a 3. napi vérvételre, meg a jövő héten kiderül, okés-e a kenetem.
Most már csak azt nem tudom eldönteni, hogy kezdjem-e a szállást leszervezni, vagy ne.... De bár ez lenne a legnagyobb gond.

Ennyi. Bizonytalan vagyok, félek, tele nekem is a cipellém....

Bbilonkám! mi van máááááár a határozattal?

Puszó!

Kép
Kép
Kép
zel

Ilona, persze hogy nem vagytok reménytelenek!!!!
Viszont tényleg elég furcsán hangzik ez a zsíroskenyér-gyümölcs párosítás, de remélem, hogy meghozza majd a várt eredményt. Ha neked bejön, onnantól csak ilyet fogok enni. Köszi az érdeklődést, már gyógyulgat a lábacskám, természetesen dolgozok. Így kilenc hónap kiesés után bizonyítanom kell.

Kata, köszi a híreket.

Zel, remélem, hogy a lábtyű szerencsét hoz neked. Ezek a pontozásos izék felháborítóak. Könnyű a nagyoknak papíron pontokat osztogatni - vagy nem osztogatni, de az embert, azaz minket semmibevesznek, csak pontocskák vagyunk.

Domo, örülök a híreidnek. Hajrá az új munkahelyen.
tücsökbogár

zel, szenzációs vagy. ++++
Ezt a pontozást ezt nem egészen értem, csak kapisgálom, de Ágikának és kedves családjának meg az összes minisztereinknek és képviselőinknek szeretettel ajánlom.

Te mi lesz a bolttal, anyósod viszi addig?

tücsökbogár, a gyümölcs és tejtermék tilalommal nem tudom hogy boldogulok, minidig azt nasiztam, volt hogy azt reggeliztem. Igazából az állati zsíron volt a hangsúly, azt kellene nonstop egyem :roll: De ki bír szalonnát, töpörtyűvel és zsíros kenyérrel enni? Mindenesetre a férjem tegnap kiszámolta, hogy novemberben állapotos leszek akkor augusztusban megszületik tündérke.
Akkor jó munkát neked!
bbilona

Sziasztok!

Ilona!
Hát az a helyzet, hogy könnyen vette a dolgot. Én azt gondoltam nehezebb lesz elmagyarázni neki miért nem lesz ott. Pedig még a párom is elment akkor az istentiszteletre, hogy megnézze az Ágota csoportját. És a gyerköc nem hisztizett, nem sírt. Igaz, lefoglaltam, rajzoltunk, gyurmáztunk meg ilyenek.Ugyhogy a vártnál könnyebben vette. De halkan megjegyzem, szerintem a betegsége is közrejátszhatott a könnyű meggyőzésben.
Talpmasszázsra járnak, sőt még anyukámékat is elvitték oda. Az azt igazság, hogy sok ilyen hallani, hogy természetgyógyászat vagy masszázs segítségével emberek gyógyulnak meg. Szerintem egy próbát megér. Ti ilyet nem próbáltatok?
Ha nektek beválik ez a zsíros kenyér-gyümölcs párosítás én is kipróbálom!Ez kifejezettem hormonális gondokra ajánlották?

Kata!
Én még ilyenről nem hallottam!Betiltották?De hát eddig nagyrészt az állatok miatt mentek az emberek cirkuszba?Az, hogy nagytestű állatok nincsennek a műsorben nem látszik a jegyárakon.
Remélem hogy szép karácsonyotok lesz!
Ja!
Cocának minden jót, és vigyázzon magára!Végre teljesül amit szerettek volna!

Zel!
Kívánom, hogy az eredményeid jók legyenek, és novemberben kezdhessétek!
Ezeket mindig is útáltam, hogy íróasztal mögül osztja valaki az észt!Fogalmuk sincs arról mi folyik a meddőségi intézetekben, szakrendelőkben, körházakban!És így legyen több gyerek!

Lányok!
Ha valakinek szüksége lenne GONAL-F injekcióra szóljatok. Megmaradt 300NE tollból 262,5NE (37,5 NE használtam el) 2008.05 jó, steril tűk is maradtak. Én úgy gondoltam 20E FT-ot kérnék érte.
Van még 1 doboz originált Centrum Matera vitamin, 90 db (3 havi adag, 2008.05 jó!) A gyógyszertárban 6000 FT, én oda adom 5000 FT.-ért. Írhatok ide is, de lehet a kacicca@citromail.hu-ra! Ha már én nem tudom felhasználni, hát másnak hátha tudok segíteni!

Kép
sapé

Ma csináltam meg a tesztet. Negatív. :( De akkor hol a mesim :?: Lehet, hogy a sok gyógyszer teljesen tönkretette a ciklusomat. Jó lenne tudni, hogy most mi van velem.

Kép
macuska

macuska, nem kell menned vérvételre, ultrahangra? A progeszteron hatása is lehet hogy késik, tudod.

sapé, akkor ezt az akadályt könnyen vettétek Ágotával.

Nekem ez már a 2. talpmasszőröm, de ő egészen máshogy dolgozik és hetente egyszer kell menjek. Tamaranna ajánlotta, de volt már egy kolléganőm akinek itt kezelték ki a fejfájását. http://szaboszigfrid.internettudakozo.hu/index.php , itt ír arról is miért kell ilyesmiket enni. Egyébként, annyit mondott hogy peteérésem van, de hormonális oka lehet a meddőségnek. Egyébként a problémás részek ma is úgy sajognak hogy csak na.
Kíváncsi vagyok a családotokban hogyan válik be! :D
bbilona

Nem kell mennen sehová. Ez egy spontán hónapunk volt. Nem tudtunk menni Tapolcára ebben a hónapban. Szeptember végén, mikor kiderült, hogy a 3. inszem sem sikerült mondtam a dokinak, hogy októberben nem tudunk jönni. Írt fel Clostyt és mondta, hogyha megjön a mesim a harmadik napon kezdjem el szedni. De mesim sehol, de minden más tünetem van. Lehet, hogy beképzelem őket, nem tudom. Eddig ilyen még nem volt.

Kép
macuska

Sziasztok!
Bocsi, hogy így elhanyagoltalak benneteket, de hát egyre kevesebb idő jut a netre. Ahogy Odry is írta, a gyerkőcök ilyenkor már több törődést igényelnek.

Odry :)
Mi sem tudtunk még beköltözni. Most csinálják a csatornát, de csak jövőre kötnek rá, pedig szerettem volna a karácsonyt ott tölteni már. Marcival a helyzet detto. Ugyanúgy felkel éjjel. Egy időben csak egyszer kellett felkelni hozzá, de most megint visszaszokott az éjjeli háromóránkénti evésre. Este üvöltés, nem akar elaludni. Nappal keveset szopizik, ezért 2 óránként etetem. Amúgy jól fejlődik, nem tudom miből.

Zel :)
Remélem ezúttal sikerrel jártok. Szorítok.

K.boris :)
Nem tudok visszaolvasni. Van már kocsid?

Mindenkinek jó babásodás!!!!!!

Ha lesz időm lefényképezem Marcit, már nagyon nagy legény.

Puszi nektek!

Kép
Kép
tiza

Boris!

Eltűntél mint szamár a ködben!!!!!???????

Zel!

Mostmár mindennek rendbe kell mennie,mert ha nem a jóistennel összeakasztom a bajszom :lol: :evil:
Én még mindig nem hiszem el,hogy anya leszek olyan hihetetlen :lol: BBilona,Katata,és tei s meg a többiek is megérdemelnék a kisbabát :lol: Annyi szenvedés után csak öszejött,pedig bevallom neked olyan írigy voltam a kismamákra. :oops: Most meg itt ülök,a nagy pocakom felett,és gügyögve beszélek a kislányomnak aki rúgással válaszol :lol:
Karácsonyra kismamik lesztek :lol: :lol:
Én nem hittem a lombikban,nem ugy mint pandácska.Én folyton mondtam,hogy biztos nem sikerült.de aztán a jóisten csak lenézett rá és látta ezt a szenvedő némbert,és megajándékozta egy élettel.......

BBilona!
Drágám lehet,hogy lemardtam,de mi van a határozattal??????????????

Sapé!
Én gyerek koromban sem szerettem a cirkuszt.A párom szokta mondani,hogy csinál ő nekem cirkuszt. :shock:
Egyébként hogy vagy??

Tücsökbogár!
Köszi a babó bókot :lol: Hogy van a lábikód???
m. reni

reni, hmmmmmmmmmm de jó lehet neked :D
Határozat remélem már elkészült, deeeeee még nem érkezett meg :?

andi, fotó???

tiza, jó lesz már alig várom a babfotókat :wink: Kedves, hogy anyukaként sem feledkeztek meg rólunk.
bbilona

reni, te bajuszos vagy? :D
bbilona

Sziasztok lányok!
Ez most ténylegg az utolsó bejelentkezésem, sajnos elvesztettem a csatát, és egyben a férjemet, ígyhát össze kell kaparjam magam a romjaimból, és új kapcsolat felé kell nyissak. Majd egyszer ha megint úgy hozza a sors, hogy lesz egy társam akkor néha benézek hozzátok. Remélem még lesz itt valaki akkor, és bízom benne csak azt kell majd látnom, hogy mindenkinek összejön a legszebb álma, mint amilyen az enyém is volt. Puszillak titeket, és mindenkinek minden jót!

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Gigus!
Nagyon sajnálom, ami történt. De ne add fel, én is azzal vígasztalom magamat, hogy ennél már csak jobb lehet - bár igaz, nekem van társam. De neked is lesz és az biztosan olyan társ lesz, aki a nehézségekben is kiáll melletted.
Ne legyen ez az utolsó bejeletkezésed, talán segít a lányok pozitív hozzáállása túlélni ezt a nehéz időszakot. Nekem is nagyon sokat segített és segít most is feldolgozni a veszteséget.

Én hiszek abban, hogy a legsötétebb éjszakát is hajnal követi.
tücsökbogár

ohh, gigus sajnálom. Légy erős! Remélem az új pároddal sikeresebbek lesztek és elfelejtheted ezt az egész mizériát! Minden jót kívánok neked!
bbilona

Gigus!
Hát nehéz ilyenkor bármit is mondani, írni!Sajnálom, ami veletek történt. Ne hagy itt minket, pár hét és gyere újra. Nekem is kell még egy kis idő amíg feldolgozom ami velünk történt , de látod újra itt vagyok. A lányok kedves vígasztalásai visszahúztak engem! Remélem te is így leszel ezzel! Kívánom neked, hogy találd meg az igazi, hűséges melletted mindenben kitartó párt, és azt amit mindennél jobban szeretnél, egy babát! Gyere várunk vissza!

Reni!
Köszönöm megvagyok. Sokszor eszembe jut, hogy akár második babámat is a kezemben tarthatnám (most kb. 6 hónapos lenne), ilyenkor kicsit szomi vagyok, de aztán ...... Szóval még elég ingatag vagyok, de Ágota miatt nem szabad letörnöm. Most majd a munkahelyi gondokkal kell szembe néznem, mindjárt itt a november 30.

Macuska!
Én azt a tesztet pár nap múlva megismételném!

Ilona!
Hány akadály lesz még? Szerintem sok, de ezt simán vettük, aminek örülök is!

Kép
sapé

Ilonkám,
hát nekem is nagyon frurcsán hangzik ez a dolog.Olyan mintha hízókúrára fogott volna... Na meg, hogy gyümölcsöt ne egyél??? Mikor az milyen egészséges... KI érti ezt??

Zel,
szorítok, hogy beleférjetek a keretbe vagy mibe és kezdjétek a lombikot,amint lehet!!!

Sapé,
én a National Geographic-on olvastam a cikket erről. Azt hiszem nem is az votl, hogy nagytestú,hanem,hogy főemlős nem lehet. Állatvédelmi okok miatt.
katata

Macuska,
hát a sok hormon engem is nagyon megkavart, szóval sajna lehet ez is az ok. Nekem 27 napos, gyönyörű ciklusaim voltak és a leszívás óta már produkáltam többször 31 napos ciklust is. De 27 vagy 28 napos még nem volt azóta,csak hosszabb...
De azért annak is megvan az esélye,hogy babás vagy! Ne add még fel a reményt!!!

Egyébként képzeljétek otthon voltam kozmetikusnál és kiakadt,hogy mennyi "ragya" van az arcomon, mert máskor mindig tök tiszta volt szinte.Hát mondtam neki, hogy vénásan kaptam a sok hormont... Azt mondta, hogy akár egy év is lehet, míg rendbe jön. Hát én is éreztem, hogy sokkal szebb volt a bőröm régebben, de valahogy nem is höztam össze ezzel. :? Na mindegy. Persze a hízásom is tuti ezektől a hormonoktól jött,mert nem eszem többet,mint akár 1-2-4-6 éve....
katata

Ilonkám!
HATÁROZATOT AKAROK!!!!!! Hogy lehetnek ilyenek???? :twisted: :twisted:
katata

katata, a talpmasszőr honlapján nagyon jól le van írva minden. Igazából én folyamatosan ebbe a sav-lúg egyensúlyba ütközöm. Miszerint el vagyunk savasodva, a hímivarsejtek viszont lúgos közegben érkeznek hozzánk a savas közeg azonban kicsinálja őket. Szóval, most alma helyett karalábét rágcsálok, kicsit büdi de nasinak megteszi. A szénhidrátot módjával eszem mint eddig, a zsír meg magában talán nem hízlal.

Hogy vagy? Gondolom már vágod a centit ,10-e már a küszöbön toporog. ++

Mindenki babakocsit vásárol?
bbilona

katata, te is :wink: Mi is akarjuk ezt a határozatot nagyon, így bízzunk az emberekben ugye. Már két hetet csúsztak, nem igen hiszem hogy ez így túl jogszerű, hiszen 30napon belül kötelesek lennének.... ki tudja ha ugrálok annak milyen következményei lennének, inkább csendben kívánok nekik hasonló ügyintézőket.

Elhiszem, hogy kell a szervezetnek néhány hónap mire helyreáll, amit velünk csinálnak az a természet megerőszakolása.
bbilona

bbilona!

Én itt vagyok, és nem vásárolok :lol: Egyenlőre hanyagolom a vásárlást.!!!Tényleg bosszantó ez a határozat :evil:

gigus!

Én is sajnálom ami veletek történt,de fogsz találni egy jó pasit :lol:

Katata!
Én is tiszta ragyok vagyok ,voltam a hormonoktól :shock:
Pedig előtte nem volt ilyen próblémám :lol:
m. reni

kicsiboris????????????????

Merre vagy???Babaszoba dekorálás :lol: :?:
m. reni

Sziasztok!

Gigus! Remélem, néha benézel. Ha a szíved engedi. Végtelenül sajnálom, ami történt.

Bbilonka! A határozatos mizériádat is nagyon sajnálom.

Történik végre már jó is??????

Ja persze. Kata mindjárt babás lesz.

Reni! Tényleg. Mióta is van bajszod? De azért köszönöm, hogy ennyire emelt szintem mellém állsz! Melengeti szívemet! :lol:

Kata! Neke a hajam ment rá erre a sok hormonra. Meg a körmeim is sokat gyengültek. Olyan copfom volt, hogy a nagy fodros gumit csak kétszer lehetett rátekerni, most meg 3-4-szer kell. Nem is fésülködtem anno, mert fájt. Pár hét alatt összerasztásodott. Állandóan begöndörödött, de csak olyan szép nagy csigás karikás hullámokba. Most meg le van vékonyodva, a hullámok is elfogytak. Én fodrásszal értekeztem a dologról, de ő is azt mondta, hogy sokat kell várnom, mire a régi sörényem visszanő. Talán, ha terhes leszek, utána... De amíg hormonozunk, addig biztosan nem... :cry:

Na kislányok! Húzzunk mááááá bele, mert még a végén elfogy a topic!

Puszka!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Tegnap este megjött, sajna. :( Igaz csak barnázgatok. Olvastam valahol, hogy a progreszteron szint miatt is lehet ez a barnázgatás. Tudtok róla valamit? Holnap kezdem a clostyt.

tücsökbogár : kérdezhetek majd tőled 1-2 Tapolcás dolgot?

bbilona: Van egy jó könyv, a címe: Savtalanítás. Egy csomó szakirodalmat megvettem ebből a témából, de nagyon nehéz betartani. De neked sok kitartást kívánok hozzá!

Gigus: Sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatod, de remélem nemsokára megtalálod azt a férfit, aki a legcsodálatosabb apukája lesz a leendő gyerkőceidnek.

Nekem nagyon sok ragya volt az arcomon. De augusztus óta egyre szebb a bőröm, sőt kevesebb a ragyám. Nekem legalább erre jó a sok hormon.

Kép
macuska

zel, azért azt ne felejtsük el, hogy te is hamarosan édesanya leszel :wink:
A határozat miatt ne aggódj, jön ha kell, nálam most a talpmasszázs a főszereplő, hátha mégis lehetek én is édes... :roll:
Hogy megy az züzlet??
Nem lehettél semmi még több hajjal, nekem ez ami most van is jó soknak tünt.

macuska, köszi az ötletet rákeresek a könyvre.
Valóban mondják, hogy a progeszteron okozhat barnázást, de csak a piros napoktól számít menstruációnak!
bbilona

Macuska,
sajnálom...Mik a követlező lépések??

Zel,
akkor most mikor kezditek? Vagy nem kezditek? Mikor derül ki valami?

Én annyira elvagyok, hogy pénteken is elfelejtettem felhívni a rendelőt, hogy ugye megjött és akkor most mikor is kell mennem az első vérvételre. :?
Előadást kell tartanom majd az egyetemen és arra készülök ezerrel. Be is vagyokrendesen tojva. :? Az EU-ról fogok előadást tartani, én választottam a témát, nem is olyan gáz, de franciául???? Na ez azért már gáz... Na meg az is,hogy az egész csoportom (kb. 20 ember) előtt kell "szerepelnem". Nem szeretem én a szereplést... :roll:

Ilonkám,
nekem az a bajom ezzel az étrendváltoztatással,hogy nem bírom betartani,meg persze az is a baj,hogy nem hiszek benne, hogy használ. :roll:

Olyan sokan el vannak tűnve teljesen...Mindjárt rakok egy táblát és láthatjátokti is, hogy mennyien nem jelentkeztek már régóta.
katata

Kép
katata

Sziasztok! Mi a férjemmel most voltunk az első inszemen szerdán és csütörtökön Pécsen. Kérlek szorítsatok nekünk is mert már nagyon szeretnénk babát. :!: :!: :!: [/url]
matyika79

Ma kezdtem el szedni a Clostyt 2X1-et naponta. Hétfőn telefonálok Tapolcára, hogy mikor kell mennem vérvételre és UH-ra. Akkor már megmondják kb. mikorra tervezzük a tüszőrepesztést. Decapeptyl injekciót szoktam kapni és két nap múlva megyek inszemre a szuri után. Ez lesz a 4. inszemem.

matyika79: Szorítok Nektek!

Kép
macuska

Szia Macuska!
Néztek nálad prolaktin szintet? Mert nekem bromokriptin kel szednek 2x1-et, ezen kívúl a vérzés első 3 napján kellett menni Pécsre. Ott elmondtak mindent. 5napig kellett szednem a clostyt 2x1, és közben 4.6.8.10.12. napon GONAL-f inekciót kellett beadnom a hasamba, majd a 12. napon UH volt, ott volt 4db 15mm-es tüsző, majd a 16-17. napon megcsinálták az inszemet, majd 3x1 hülyevkúpot kell használnom azóta. Jelelnleg itthon pihenek, főleg fekszem. Szóval nem értem ezt e telefonálást?
Matyika
matyika79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?