Sziasztok!
Ilona!
Hát az a helyzet, hogy könnyen vette a dolgot. Én azt gondoltam nehezebb lesz elmagyarázni neki miért nem lesz ott. Pedig még a párom is elment akkor az istentiszteletre, hogy megnézze az Ágota csoportját. És a gyerköc nem hisztizett, nem sírt. Igaz, lefoglaltam, rajzoltunk, gyurmáztunk meg ilyenek.Ugyhogy a vártnál könnyebben vette. De halkan megjegyzem, szerintem a betegsége is közrejátszhatott a könnyű meggyőzésben.
Talpmasszázsra járnak, sőt még anyukámékat is elvitték oda. Az azt igazság, hogy sok ilyen hallani, hogy természetgyógyászat vagy masszázs segítségével emberek gyógyulnak meg. Szerintem egy próbát megér. Ti ilyet nem próbáltatok?
Ha nektek beválik ez a zsíros kenyér-gyümölcs párosítás én is kipróbálom!Ez kifejezettem hormonális gondokra ajánlották?
Kata!
Én még ilyenről nem hallottam!Betiltották?De hát eddig nagyrészt az állatok miatt mentek az emberek cirkuszba?Az, hogy nagytestű állatok nincsennek a műsorben nem látszik a jegyárakon.
Remélem hogy szép karácsonyotok lesz!
Ja!
Cocának minden jót, és vigyázzon magára!Végre teljesül amit szerettek volna!
Zel!
Kívánom, hogy az eredményeid jók legyenek, és novemberben kezdhessétek!
Ezeket mindig is útáltam, hogy íróasztal mögül osztja valaki az észt!Fogalmuk sincs arról mi folyik a meddőségi intézetekben, szakrendelőkben, körházakban!És így legyen több gyerek!
Lányok!
Ha valakinek szüksége lenne GONAL-F injekcióra szóljatok. Megmaradt 300NE tollból 262,5NE (37,5 NE használtam el) 2008.05 jó, steril tűk is maradtak. Én úgy gondoltam 20E FT-ot kérnék érte.
Van még 1 doboz originált Centrum Matera vitamin, 90 db (3 havi adag, 2008.05 jó!) A gyógyszertárban 6000 FT, én oda adom 5000 FT.-ért. Írhatok ide is, de lehet a
kacicca@citromail.hu-ra! Ha már én nem tudom felhasználni, hát másnak hátha tudok segíteni!