Új privát üzeneted érkezett!

Semmi!

Kép

Kép
katlina

Katlina

Ha csak egyszer fordul elő akkor nem gáz.
Zsolti is rengeteget bukott (sokat is evett mindíg),és nála is fordult elő minden.megette üvegből a kajcsit,Apa felvette büfizni és puff az egész szőnyeget beterítette...
Ha engedi-esetleg evés közben is büfiztessétek.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Katlina

1x Timi is sugárba hányt vagy bukott. Akkor ő még csak cicizett- én fekve szoptattam- és egyszer csak elengedte a cickót és nagy sugárba jött kifelé a tejcsi. Az ágy nagyrészét beterítette és engem is, nagyon megijedtünk de szerencsére csak 1x volt ilyen óriási mennyiség. Amúgy Timi is kb fél éves koráig nagyon bukós volt. Remélem nálatok is csak egy kósza nagy buki volt.

Szilbee
Levente akkor nem is kap semmi gyogyit? Csak lázcsillapítás és kész?

Olyan tré idő van, szobafogság :cry: :cry: brühüm-brühüm :cry: :cry:
Le kellene kúszni a boltba kenyérért de nincs sok kedvem és még anyut is meg kellene látogatni.

Az écaka Timi is felkelt 4x :!: ÁÁÁÁÁÁ és mindíg cici, cici kellett kész vagyok tőle, ha nem adtam ordított.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Beszámolóm ide is:

Nos Mosonyi doki rögtön azzal fogadott, amikor elsírtam neki bánatom, hogy a lepény nem lehet III-ad fogban érett és a feje sem lehet 7 centi-s, ezt kapciból megmondja. Az UH őt igazolta, mérnöki pontossággal mért és mindenhogy 8,4 centi jött ki a buksira, és a többi méret sincs köszönő viszonyban sem Erdődiével...De igazából akkor lepődtem meg, amikor kiderült, hogy 33 hetes méreteink vannak és a sacc/kb. súly 1920 g. Mondta is Mosonyi, hogy hogy lehet az hogy nagyon rossz a lepény, a gyerek meg marha fejlett??? (Nem pont így mondta, de ez volt a lényeg. )
Ez nem ellentmondás??

A lepény valóban érettebb, mint illene neki, erős II-od fokú.
Olyasmit mondott, mint Juditnak Dinya, hogy igen, lesz ez a lepény még III-ad fokban érett is, elvégre az a dolga, hogy öregedjen, egyelőre nagyon is jól működik.

A baba méretei és a lepény állapota alapján nem valószínű, hogy kihúzzuk a kiírt dec. 24-ig, kb. 10 nappal hamarabb érkezik, de persze ez még az elkövetkezendő hetekben változhat. Túlhordani tuti nem fogom.

Mosonyi doki azt javasolta még, hogy kerüljem el a kórházi Uh-t, nekem pedig a nyelvenem volt, hogy miért van az , hogy normális eü szolgáltatást csak akkor várhat el az ember, ha fizet, hiszen Erdődivel is sokan boldogok, csak meg kell rajta nyomni egy gombot, a fizető beteg gombját, a többi beteg meg......De nem szóltam semmit, hiszen nem minden orvosra igaz ez sem...

Azért mentem el kórházi UH-ra is, mert úgy gondoltam, hogy több szem, többet lát. Mi tagadás, ez bejött. Pontosabban több szem egészen mást lát.

Hogy miért jó elmérni egy buksit 1,4 centivel és frászt hozni a kismamára azzal, hogy forduljon terhesgondozó dokijával a lelettel és hogy a lepény is milyen gány állappotban van....szóval miért jó ez, nem tudom, de nem is érdekel már. Én Erdődit sem nagyon bántom, nem is haragszom rá, egyszerűen eggyel bővült azon orvosok száma, akit kerülök. Ez a lista is egyre hosszabb...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szilbee: HOgy van Levente?

Katlina: Tök jó ez a kocsi, kicsit télleg csajos, de ahogy Szilbee írja, a színek tényleg csalhatnak. És lehet még lány lakója is egyszer, nem? :D

jaimee

Szilbee! És dokinál voltatok Leventével, mit mondott, hogy végülis mitől lázas? Remélem, most már tényleg rendbe jön!
Marci jól alszik éjszaka, még taknyos, de azért tud aludni szerencsére. Szívtuk az orrát, hát elég sok kijött belőle. (Persze nem díjazta a dolgot...)

Katlina! Szerintem se ijedj meg, hogy visszajött a kaja, talán csak sok volt neki.
Marci is elég bukós volt, kb fél éves koráig. (Minden kajálás után ruhacsere....) Még a pürékből is viszontláthattunk. UH-ra is elküldték úgy 1 hónaposan, de csak annyi volt, hogy még nem volt elég zárt a gyomorszáj.
Ha gyakran előfordul sugárba hányás, azért meg lehet mutatni a dokinak szerintem.

Marcit kb 15 perce fektettem le, és kapott egy kis cumisüveg innivalót. Egy hangja se volt azóta, és most mentem be megnézni, hát nem semmi :lol: Hanyatt fekve alszik, szájából kilógott a cumisüveg... Elég fáradt lehetett, hogy így aludt el. Le is fényképeztem, nagyon édes.
judit_79

Hát valószínű hogy egyszeri alkalom volt mert azóta semmi csak a szókásos csóré menyiség

Levente javulgat?????

Kép

Kép
katlina

Hali!

Egy gyors helyzetjelentést tudok, most csak adni...

Levente láza nem szökött olyan magasra és most már megy is lefelé... Dokinál tegnap voltunk és hát mondta, hogy vírusnál nem lehet mást tenni. Nincs elbakterializálódva, így nem kell neki antibigyó. Köhögésre kap csupán Mucopront szirupot, de az se kéne igazán... , biztonságkedvéért azért adom neki.
Ma már kifejezetten jó volt az étvégya és háromszor kellett neki teát lefőznöm, olyan mértékben vedelte a csipkebogyóteát.

Voltunk uh-n és megesett az első nst is. "Picúr" jól van!!!! De még milyen jól... :lol: Alig tudtam tőle feküdni... Picit nagyobb, mint Levente ennyi idősen... 2700-2800 g körül van (nem emléxem pontosan mennyit mondott).
Fl: 70 mm
BPD: 95-96 mm
THQ: 97 mm
Mosonyi szerint 1-2 héttel korábban jön majd... Mondjuk ezt már az első hónapokban sejtettem. A méhszáj zárva van... klasszul tartja ez a jó nagy gyereket!! :lol:

Judit!!
Tedd már fel lécci azt a képet!!!!! :D

Jó éjszakát!! Kép
szilbee

Szilvi.

CSupa jó hír-szerencsére :) Örülök,,hogy mindkét fiúka rendben van :)
Pocid nem kezdett még "leszállni"?

Készen lettek a műtermi képek,szerintem jók lettek és olyan kis természetesek rajta :)

Jó éjszakát

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ja,voltam beíratkozáson a suliban.hát nem semmi lesz---vízsgákkal,könyvekkel tuti lesz 250e :shock: :evil: .
Péntekenként lesz 14-18-ig tanítás és 15!!!!vízsgánk lesz
Háátt szép kilátások :twisted: :lol:

KépKép
KépKép
cleo27

Szóval így aludt el Marci ma délután :lol: :lol:

Kép
judit_79

Cleo! 1 éves ez a suli? Elég borsos így az ára...
Én kíváncsi lennék a műtermi képekre, ha esetleg van mód rá hogy feltegyél egyet-kettőt valahogy!

Jamiee! Hát igen, ez az eü. rendszer, nem kell bemutatni.. . :( azért nem semmi,hogy az orvosok hogy bírnak játszani a kismamák idegeivel.
A lényeg, hogy a pocaklakóval minden rendben.

ÚGy néz ki, nekem meg megműtik a csuklómat 1 hét múlva.... Eléggé parázok... Nem is a műtéttől félek, hanem az egész kórházasditól. Kiráz a hideg attól a helytől. De nem akarom, hogy a csuklóm így maradjon, és magától nem múlik el.

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

sziasztok.

Judit.nagyon édi Marcika :) :)
A suli két éves,a tandíj ~150-160,a vízsgák ~54,a könyvek ~34körül hát így jön össze.még jó,hogy lehet részletben fizetni....

A képeket majd megprobálom...valahogy.. :roll:
Amúgy Apa nem is látta,mert kap majd szülinapjára egy jó kis kinyagítottat keretezve.:)

Na,a gyerekeknek tiszta jó,most 4napot vannak itthon,jövőhéten mennek 3napot,utána megint 9nap itthon (őszi szünet)-még ebből a szemp.is milyen jó,hogy itthon vagyok... :wink: (Mellesleg közölte az ovónéni,hogy akinek otthon van v.melyik szülö,annak a gyereke nem is mehetne ilyenkor...ugye csopi-összevonások vannak)

Andi

KépKép
KépKép
cleo27

sziasztok

Na megvagyunk ám, csak ritkán ülök gép elé.
Próbálok mindent összeírni ami velünk történt. Nem testvérfellépőt vettünk, hanem találtunk nagyon olcsón egy testvérbabakocsit. Igaz először a férjecském óckodott tőle mert a színe nem igazán trendi (ugyanis lila), de mivel 13 500 forintért nem kaptunk volna testvérfellépőt, ez meg azért csak más hiszen így Emma is tud kényelmesen ülve utazni.
Egyébként jól elvagyunk itt anyukáméknál, bár kicsit furcsa két év után újra itt lakni.
Van egy rossz hírem is: pénteken meghalt a nagymamám (ő volt az utolsó élő nagyszülőm). Sajnos már 18 éve beteg volt, s végül a szíve felmondta a szolgálatot. Annak azért örülök,hogy Pistit még látta, mert akkor még házat kerestünk és épp szandán nézelődtünk mondtam így a férjemnek nézzünk már be a dédihez. Örült is nagyon nekünk. A kórházba már nem mentem be hozzá apukám(az ő anyukája volt) azt mondta inkább ne nézzem meg ilyen állapotban. Igazából neki már szenvedés volt ez az utolsó pár év, (fulladt, oxigén palackja volt, a szíve sem volt az igazi , kiderült ,hogy 60 dkg-al nagyobb volt a szíve mint az normális).
Nem tudom mikor fogom igazán felfogni, még nem tudatosult bennem. ( A szörnyű az ,hogy a másik nagymamám akkor halt meg amikor Emmával voltam kismama). Tudom akkor is mikor Abonyban jártunk (ott lakott a másik nagyi) mindig eszembe jutott ,hogy be kéne hozzá nézni(aztán az jutott eszembe ,hogy már nincs kihez :cry:
Szóval november 5-én lesz a temetés(a sok ünnep miatt csúszik ennyire). Az a rossz,hogy ott egyedül leszek(mármint férjecském nélkül), mert hát Pisti itthon lesz a gyerekekkel.
Na jó nem írok több szomorú hírt.

A kis betegeknek jobbulást, a kismamiknak kitartást (jaimee: Erdődit nekem sem kell bemutatni ne is törődj vele!).

Amint tudok írok.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Lizocska.

Őszinte részvétem... :( :(
Biztos nagyon-nagyon rossz most nektek,sajnos ilyenkor nem lehet megnyugtatót írni..ha elvesztünk valakit akit szerettünk.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Lizocska
részvétem :cry: :cry:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Lizocska részvétem!

Szilbee!
Hát Dávid nem lesz egy picike babóka :D :D

Marci olyan aranyos :D :D :D :D :D

Elin,megvan már az új neted??????

Valaki megtudja nekem mondani hogy hol is van a Baross 24 szám,magát az utat tudom de házszám alapján nem tudom hova tenni,és megírná valaki hogy összegben mennyivel induljak el Kövesdi doktorúrhoz :?: :idea:

legújabb szórakozása a kisfiamnak :D Kép

Kép

Kép
katlina

Nagyon édes! Gratulálok neki!

Katlina! Ahol az OTP van, ott van mellette! Ha az Euronics előtt parkoltok le, vagy a Posta utcájában, onnan az OTP felé sétáljatok, és ott lesz...sok-sok doki neve van kiírva :lol:

Megvan az új net, sőt, még a régi is :roll: . Nem olyan egyszerű azt lemondani, mint előfizetni rá :evil:

Ma majdnem mentünk Kőtelekre, aztán anyám risszzul van ettől az időtől, így lemondta...pedig olyan menőkém volt már :cry:

Lizocska! Részvétem.

Cleo! Te gyerkőceid köhögnek még? Enyimé igen, sőt, ma már orrot is szívtam neki :cry: . Doki lesz ebből....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, Katlina! Mit csináltatok a fényképezővel, hogy ilyen szép képet csinált?

Én is teszek fel egy alvós képet....:
Kép

Meg itt egy videó: http://www.videogizmo.hu/index.php?vcmd ... ject=18419

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri
Ebbe a forgásba még én is beleszédültem :wink: :lol:
Látom Te is betárazol a pelusból..

Ezek a gyerekek milyen hajlékonyak :shock: és milyen pózban el tudnak aludni :lol: :lol: :lol:

Katlina
Én már nem emlékszem mennyit kért Kövesdi... nem kell az egész Gyed-ed :wink:

Szilbee
Levi ???

Pircsi &
Kép
Kép
petri

PÉntek estére meguntam hogy Timi éjjel 4x ébredt cicizni. Akkor este elmagyaráztam neki hogy a nagylányok éjjel már nem szopiznak és hogy olyankor a cici is alszik, ezt ismételgettük..
Eljött az éjjeli szokásos ébredés, bementem hozzá felvettem és mondtam hogy tudod éjjel alszik a cici majd reggel felébred és akkor lehet szopikázni. Volt egy ici pici sírás majd mondta hogy vissza. (tegyem vissza az ágyba) Betettem és zokszó nélkül aludt tovább. Másfél óra múlva eugyanez megimétlődött. Akkor éjjel 5x ébredt de csak az első két alkalommal kért tejcsit. Aránylag könnyen visszaaludt, nem ordított és nem is kellett ringatni, simogatni. Eygik alkalommal kért inni, vizet kapott.
Szombat éjjel már csak 2x ébredt..
Tegnap éjjel 1x :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet hogy leszokik az éjjeli szopikról és ébredésekről?
Úgy örülnék neki!
Persze reggel sírva-nevetve ébred hogy cici, cici és akkor bepótolja.
Tegnap reggel anyott szopott hogy a nagy büfi után még tej is visszabukott :shock: :lol: :lol: de ennyi baj legyen.
Nem gondoltam hogy ennyire megérti és hogy ilyen okos nagylány már! :D :D :D Tényleg jobb ha felnőttként kezeljük őket... persze csak egyes esetekben

Szombat este kimentünk a fegyverneki búcsúba. Annyira élvezte a sergőzést, lovagolást stb csak ne lett volna olyan hideg.

Judit
Akartam már írni hogy én nem szoktatnám rá Marcit a cumisüveggel való alváshoz. Tudod a fogai miatt. Nekem az egyik barátnőm lánya évekig csak azzal aludt és olyan rondák lettek a fogai. bocsi nem okoskodni akarok :oops:
Amúgy nagyon édi a káépen!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szisztok

Pircsi.Nagyon kis ügyi Timike :) :) -hát igen,őt is már nagylányként kell kezelni :)

Elin.Megnéztem a videot,tündéri ez a Lilcsi-csaj :)
Sziszi is múltkor annyira táncolt (rádióban szóló zenére),hogy elszédült...és ..róka.. :wink: -utána röhögött egyett és ment tejszínhabot enni fagyistölcsérből :lol: :lol:

Köhögés-szerintem javulgat mindkettőnél.már acc-t nem is adok nekik,igaz reggel még kaptak egy kis stodal szirupot...úgyhogy inkább csak reggelente köhécselnek-de akkor is szakadozik fel nekik.
Végülis az nem hátrány,hogy szívni kell Lilcsi orrát-mert távozik az a fránya váladék.szerintem válts köptetőt neki+orcseppezz

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Nem tudom mi lett vele,nem csináltunk neki semmit :D !!

így már tudom hogy hol van!!köszönöm!!!Ha mentetek volna Kőtelekre akár talizhattunk volna is,igaz Robikát otthonhagytam volna,nehogy elkapja a takonykórt,mert már átvészelete az apját,engem,sógoromat meg anyósomat,szóval túlélő a gyerek

Kép

Kép
katlina

Sziasztok.

Egy kis közvélemény kutatás :lol: (mert ugye jönnek/jöttek a beteges idők)

Aktuális lenne (új) lázmérőt venni.csak most filózok,hogy milyet is.most 2db digitális van itthon.én szeretem őket,de tapasztalatom szerint csak akkor mér pontosan,ha nem a csipogást nézem,hanem benn hagyom "X"percig (amíg nem emelkedik tovább a hő).így meg megint ülünk 3-4percig.....Fülhőmérője van valakinek :? -olvasgattam róla a neten-de megoszlanak a vélemények,van aki pocséknak tartja,van akinek szuper...meg pontatlan (mondják)
Szóval akkor milyet?

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Lizocska! Részvétem! :cry:

Elin!

Nagyon aranyos Lilcsi a képen,hogy tud így aludni! :D Na és hát a videó :lol: :lol: :lol: :lol:
Franciska itt ült az ölemben és hangosan kacagott rajta,és ő is mondogatta,hogy hoppá,meg mondta,hogy bobóc mikor Lilcsit arra kérted,hogy mondja, :lol: úgyhogy megnéztük egy jópárszor,meg szerintem még fogjuk is!Rakhatnál még fel hasonló videókat,ha nem túl nagy kérés?Nagyon aranyos volt!! :lol: :lol:

Kis betegeink hogy vannak?Remélem már sokkal jobban?

Cleo!

Lázmérő!
Nekem van mindhárom,de én a fülhőmérőt nem szeretem,nem tudok vele normálisan mérni!(mondjuk lehet én vagyok a béna :oops: )
A digitálissal még csak csak kibékülök,de nem mindíg hiszek neki,úgyhogy a hagyományossal mindíg utána mérek és az általában mindíg többet mutat! :?
Na most jól kisegítettelek!! :oops: :lol:

Aranyosak a gyerkőcök a képeken!Én is teszek fel egyet kettőt Franciról munka közben!
Kép
És persze a pihenésként a gép előtt kikapcsolódik! :lol:
Kép Kép
Vendég

Andi
Azt hiszem én se könnyítem meg a választásodat. Nekünk 4 féle hőmérönk van és általában 4 féle eredménnyel.
A hagyományossal már nem tudom megmérni mert nem hagyja se a fenekébe se a hóna alatt. A digitálissal nekem is ugyanaz a tapasztalatom mint neked, hogy nem elég a jelzésig mérni. Van cumis lázmérőnk is mostmár nem cumizik így ezt nem használhatom...pedig nekem ez volt a legtutibb.
A fülhőmérővel se tudok egyformán mérni. Ez ugye egyben homloklázmérő is de nekem ott se hagyja mozgatja ide-oda a fejét :? Lhet hogy én is csak béna vagyok hozzá :oops:
Én a te helyedben maradnék a digitálisnál.

Manó
Látom van segítséged :lol: :lol: :lol:
Az a fülhalgatós pedig király!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Én is dobok már képeket.

ezt a frizurát nem sokáig tűröm ám...
Kép

énekeljünk...
Kép

a konyhában...
Kép

a búcsúban...
Kép

na mi van? most ébredtem...
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Hát, bocsika, mi meg elmentünk szombaton anyósomékhoz, de annyira be vagyok havazva, hogy nem volt időm elköszönni
Így most visszaköszönök, sziasztok, itthon vagyunk.

Totál leterhelt vagyok, az irodában zajlik az élet, ma is megyek be, mert tűzoltásos meló van. A telefonjaim egyszerre csöngenek egész nap, áhhh, kicsit sokkk.

Szóval mentünk ketten Csongival anyósomékhoz Nagyszalontára, erre Gyománál baleset volt. Több százméteres kocsisor. Ott a sorban a többiek ajálották, hogy kerüljek, de én meg csak ezt az utat ismerem, amin menni szoktunk. Az egyik fickó felajálotta, hogy menjek utána, tök rendes volt. Mindenesetre kerültünk vagy 30 km-t, de végül odataláltam
Anyósékból elég volt ez a két és fél nap, alig vártam már, hogy hazajöjjünk. Rendesek, meg minden, csak én mindig fázok náluk, valahogy nem érzem komfortosan magam...

Petri, Timi egyre jobban hasonlít rád! És nem ordít mikor alvás után kifésülöd a haját. Látom a búcsúban jól felöltöztetted!

Elin, micsoda alvás? Csongi sosem aludt el így natur. Ő csak is alvásidőben, lefektetve. Hogy magától fogta volna magát és elaludt volna, az csak a nyáron fordult elő, focitábor után, 6 évesen :lol:
A videót még nem néztem, de mindjárt megteszem.

Lázmérő. Nekünk digitális van, a tapasztalatom az, hogy magas lázat mér, de hőemelkedést nem nagyon. Én pl. még sosem tudtam a saját lázam megmérni, nem tudom miért. Más lázmérőnk még nem volt.

Manó, látom a lányod is imád szekrénybe pakolni, vagyis szekrényből ki :lol: Jaj, Csongi is ilyen pakolós volt. Csinálta azt is, hogy felét kipakolta, utána meg befeküdt a szekrénybe a maradék ruhák közé. A fülhalgatós kép nagyon tuti!

Katlina, milyen hajlékony Robika! Állítólag én is tudtam ilyet csinálni gyerekkoromba :lol: Most már meg sem próbálom :lol: Mikor mentek Kövesdihez?

Judit, édes a képen Marci! Hogy mennek az elalvások? Csatlakozom Petrihez! Vigyázz a cumisüveggel való elalvással, marhára rá tudnak ilyen dolgokhoz szokni!

Lizocska, őszinte részvétem :( Enyém utolsó nagymama is márciusban halt meg, és sokszor eszembe jut még. El akartam menni hozzá, mikor már nagyon rosszul volt, anyu lebeszélt, hogy jobb, ha nem látom, de én meg mindig úgy érzem, hogy nem tudtam elköszönni tőle :(
Hogy áll a hitel? Mikor költöztök? Már annyira várom, hogy itt legyetek a közelben :lol:

Szilbee, napok óta nincs hír rólad! Mi újság?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Lizocska!
Részvétem!!! :(
Én is annyira félek, hogy nem tudok találkozni Mamámmal, mielőtt elmenne... Most lesz 94 éves... :)

Mano! / Petri! / Elin! / Judit!

Naggyon jók a képek!! :lol:

Petri!
Nagyon ügyes vagy! :D Hiába... a gyereknevelés egy empirikus tudomány!!! :lol:

Cleo!
Nekünk van fülhőmárőnk... írtam róla másik toikban... meg tettem egy linkent is róla. Nem tudom mennyibe kerül, mert ajándékba kaptuk Dorkáéktól.

Rólunk:
Levente most már taknyos is... Hipp-Hipp hurrá!!! :evil: A baj nem jár egyedül. Hője néha meég 38,5 fölé szökik, de már nem oly magas.
Adjuk neki a Supraxot, Mucopront sziprupot, Sterimart, Nasivin orrsrapy-t. Orrszívózunk, fület melegítünk... stb.
Most már az én torkom is fáj. :x Egyszer majd csak meggyógyulunk... vagy nem... :? :( Már elegem van a betegségekből...
Szóval frankón telik az időnk...
Emellett csináljuk Levente szobáját, meg a mi szobánkat is. Teszünk-veszünk.... takarítunk, pakolunk... stb.
A hátam már totál kikészült... félóránként muszáj leülnöm, mert ha nem akkor utána meg se tudok mozdulni... :?

Petri!
Nem"tom mikor tudunk találkozni!!!! :cry: Nekem akarom ezt a nyavaját átragasztani rátok!! :(

Hát most ennnyire fusssa!
Pussz Mindenkinek!
szilbee

Lizocska: Részvétem! :cry: :cry:

Szilbee: Akkor mégiscsak Mosonyi csinálja az NST-t? Levente immunrendszere, látom, edződik rendesen. Csak kikeveredik ebből a nyavalyából előbb-utóbb... :wink: Jobbulást mindkettőtöknek...Mondjuk, amilyen rémes idő van már napok óta.....

Elin: Nagyon jó a videó és az alvós fotó is, babamagazinbe illene. :D

Katlina: Eeeez igen! A lábujjak bizti sokkal fincsibbek, mint a kézujjacskák. :lol: :lol:

jaimee

Jaimee! Rólad is hallani? Végre! Pici lelked megnyugodott már?
Babamagazinban amúgy már volt Lilcsi, most valahová máshová kéne beajánlani :lol:

Évi! Ez a figura a rendes déli alvása volt Lilcsinek (azért ez nem általános)! Csak mivel mostanában elég cifrára sikeredik az elelvása, mindig benézek rá, ha elcsendesedik, és így találtam egyszer :lol: . Szerintem fél a sötétben, vagy nem tudom….? De ha leeresztem a redőnyt, ahogy eddig is, visítva üvölt :cry: . Úgyhogy már csak a sötétítőt húzom el, meg a szobaajtót is nyitva hagyom, míg hallom, hogy mocorog. Így is 2x-3x vissza kell mennem megmutizni magam, hogy nem hagytam egyedül.
Az Axás még nem volt…azt mondta, pénteken felhív, hogy mikor lenne alkalmas? De nem jelentkezett. Ilyenek ezek a biztosítósak :P !
Remélem megérte neked ünnepnap is melózni!!!

Cleo: Nekünk is a digitális lázmérőnk van. De amióta nagyobbacska Lilcsi én rendesen a hónaalá teszem neki. Ölembe ültetem, eljátszunk addig valamivel. Viszont azt nem tudtam, hogy nem pontosan mér! Úgyhogy majd ezután kifigyelem.
De van hagyományos is.

Manó! Majd töltögetek még fel videókat, de ilyen fajta nincsen, inkább a régiek. Az is csoda, hogy most nem a fényképezővel volt elfoglalva, mint általában, hanem táncolt. Mikor énekli a Jóban rosszbant, még mindig nem tudtam felvenni, mert ha meglátja a kütyüt a kezemben, arra kattan rá. Pedig édes olyankor.
Amúgy a „bohóc”-ra azt mondja „bocó”, azért akartam vele mondatni :lol: .
Lilcsi is lepakolta már egy párszor a polcát. Sőt, a múltkor rájött, hogy ő ki bírja nyitni a tálaló ajtaját is, ahol a szép csetresek vannak :roll: .
Meg a bárszekrény ajtaját is magárarántotta már. Ez viszont veszélyes, nem tudom, hogy kéne kikötni?

Pircsi! Hát az ébredés utáni frizura még mindig csúcs!
Abból a sok pelenkából meg 2 csomag már az 5-ös. Ugyanis azt hittem, már kell neki (ez kb. 2 hónapja volt), de még mindig a 4-t használjuk, mert az 5-s mellett kifolyik a pisi. Nem baj, meg nem romlik, jó lesz jövőre.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin: :D Kicsi lelkem megnyugodott, most inkább azon tűnődöm, hogy lehetünk 2 héttel előre méretileg.... :shock: És kb. 1920 g súlyunk a 30,5. hétben...Nade 2 hét múlva meglátjuk, hogy fennáll e még a helyzet.

jaimee

Ne is foglalkozz vele! Lilcsit is, egészen pici pocaklakó korától fogva, mindig 2 héttel idősebbnek mérték :lol: ! Ahhoz képest, hogy 1 héttel később "készült", mint mondták az okosak :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jaimee!
Hát igen... ott nst-ztünk...
Most hogy Levente beteg.. nem is tudom másként megoldani, mert ugye így nem jár most bökcsibe... így nem tudok délelőtt nst-re menni a kórhába. :?
Egyébként nem 2000-et kért!! Mondjuk nagyon nem emléxem, hogy korábban mennyit fizettem, de az rémlik, mintha ugyanannyit, mint most nst-vel együtt... :? :roll:
szilbee

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors kukk.

Petri!

Nagyon jók a képek,milyen nagy lány már Timike! :D Az az ébredés utáni séró nekem is nagyon elnyerte a tetszésem! :lol:
Olyan kis mérges rajta gondolom ilyenkor (mármint ébredés után)egy pár percig nem illdomos hozzászólni! :wink:

Elin!

Ma is megnéztük a videót Francinak nagyon bejön,biztos szinpi neki Lilcsi! :D Egyébként én már megpróbáltam majdnem mindent gyermekbiztossá tenni,ami annyit tesz hogy elpakoltam mindent elérhető magasságból!De attól függetlenül mindíg talál valami újabb érdekességet! Olyankor gyanús csend támad a szobában! :roll:
Ja és még azt akartam tőled kérdezni,hogy a "csetresek" az MI? :shock: Még soha nem hallottam! :oops:

Évi!

Hogy te milyen bátor vagy ,hogy olyan hosszú útra el mertél indulni egyedül! :shock: Én tuti nem mertem volna!
Egyébként a fogad kész lett már?

Szilbee!

Azt hittem már túl vagytok ezen az egész betegeskedésen! :cry: Nem viszed vissza a dokihoz?
Azért ne vidd túlzásba a pakolászást,pihenj sokat!

Judit!

Veletek miújság? Nem írtál mostanában! Marci remélem már meggyógyult! A csuklód mikor műtik?

Rólunk:
Az éjszakáinkba semmi változás,még mindíg rengeteget felkel ,forgolódik.De ez még a jobbik eset mert van mikor felsír és vigasztalhatatlan,bármit csinálok nem jó. :cry:
Ja és hab a tortán,hogy már két napja nem tudtunk lemenni az idő miatt,úgyhogy ma már napközben is nagyon nyűgös volt. :cry: Biztos a foga mert megfigyeltem hogy sokat nyúlkál hátra a szájában,biztos jön egy másik rágófog! :cry:
Kész vagyok! :cry: De főleg álmos!

Úgyhogy megyek is szunyálni!

Jó éjszakát mindenkinek!
Jaaaa!! Majdnem elfelejtettem Andi79 MERRE VAGY!!!Rég nem írtál!
Vendég

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Mano!
Én szeretném visszavinni... de sajnos nem rajtam múlik. Ádám elvitte a kocsit... és így nem merek a pocaklakó miatt elindulni... Ha Ádám hazaér és Levente lázas lesz napközben, akkor el akarom vinni dokihoz.. de ki tudja ma is meddig dolgoznak... lehet hogy 7-ig... és csak 6-ig van rendelés. Egyébként lassan ugyan de javulgat... ez mondjuk abban nyilvánul meg, hogy nincs annyiszor láza és ha van is, akkor se 40 fok körüli... hanem 38,5... ami engem mondjuk cseppet se nyugtat meg... :? de Ádám elég bíztatónak gondolja. Pedig ma egy hete, hogy lázas lett. A szervezete egyébként szerintem most már a felülfertőződéssel küzd, de pont ez az amire nagyon oda kell figyelni!!!! és nem elbagatelizáni... Komoly szövődmények is lehetnek belőle... szerintem... vagy csak én aggódom a dolgot túl?! :roll: nem"tom... mindig mindent túlkomplikálok... :oops:
szilbee

Sziasztok!

Jó volt ez a hosszú hétvége, csak ne lett volna ilyen ..... idő!

Andi! Nekünk is digitális van. Bár, szerintem se mindig pontos, a higanyos a legpontosabb (szerintem), de azt 5-10 percig nem lehetne Marciban tartani.

Hajni, Petri: tündériek a kiscsajszik a képeken :)

Elin: ez a alvós póz azért nem semmi, el nem tudom képzelni, hogy lehet így kényelmesen aludni! :D

Nálunk alvás terén minden oké, este tejivás és mese után szépen befordul és elalszik.
Hajni, könnyen lehet, hogy a foga miatt nyűgösködik Franci. Biztos, hogy előbb utóbb túl lesz rajta! Én addig is megpróbálnék a helyedben délután aludni...
Tényleg az a rossz ebben a vacak időben, hogy lemenni sem lehet sétálni egy kicsit. Marcinak is hiányzik, estére nehezen lehet vele bírni.
Amúgy nem szokott egész cumisüveg lógni a szájából, csak délutáni alvás előtt is iszik egy kicsit. Utána lerakja. Nem az a jellemző, hogy úgy alszik el, mint a képen :)
Az a baj, hogy amikor csőrös pohárból kapja az innivalót, azt vettem észre, hogy kb feleannyit iszik egy nap, mint mikor cumisüvegből. De most már próbáljuk átszoktatni a pohárra.

Szilbee! Jobbulást mindkettőtöknek! Az jó, ha a dokid megcsinálja az nst-t... Annyit megér szerintem! Próbálj meg pihenni!!

Hajni! Marci már jól van, kicsit taknyos, de nem vészes.
A csuklóm pénteken műtik :cry:

Most már megyek, mert készülünk a MÁK-hoz.

Üdv mindenkinek,
judit_79

Sziasztok

Hu..csajok,tök jók a képek.. :) :)

Évi.Akkor kalandos utatok volt...időjárás milyen volt arrafelé?

Szilvi.Mióta szedi Levi az antibiotikumot?és hány napig kell szednie?szerintem ha a szedéstől kezdve 3-4napon belül nem javul tényleg vissza kell vinni...mert a 38,5 is elég magas még...De..hidd el vége lesz ennek a rossz időszaknak is.

Jaimee.Szerintem ez csakis jó hír,hogy nagyobb a számított koránál :)
Az enyémek is mindíg nagyobbak voltak. :wink:

Elin.köhögés hogy áll?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Köszönöm az eggyüttérző szavakat.

Csongianya: ott tartunk a ház-üggyel,hogy ma volt az értékbecslő a háznál. Majd hívom a tulajt,hogy mi volt, aztán majd hívom az értékbecslőt,hogy mennyire becsülte fel (remélem megadja azt a 12 milliót amiben megegyeztünk a tulajékkal). És majd innen mennek tovább a dolgok, hidd el már mi is nagyon várjuk ,hogy a saját fészkünkben lehessünk. Na és az csak dob egyet a dolgon,hogy már eleve adott lesz egy jó barát a szomszédban :lol:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Szilbee, én is azt mondom, nagyon sokáig tart már ez a lázas állapot. Az antibiotikum szedése után tényleg 3-4 nappal már lázmentesenek illene lennie, vagy esetleg hőemelkedésnek, de nem 38,5-nek. Más tünete is van? És végül mire kapta az antibiotikumot? Torok, mandula?

Az úttal kapcsolatban annyit, hogy már nem először voltunk ketten, és szerencsére általában nagyon gyenge forgalom van. Ezerszer inkább oda vezetek ki, mint egyszer Pestre. Na, oda nem megyek egyedül.
Hideg volt, visszafelé meg őrült viharos keleti szél. A Suzuki Wagon R meg ugye magas, elég rosszul viseltem.
A fogam ma lesz kész :lol: De van még egy csúnya lyukas, gyorsan azt is megcsináltatom.

Judit, csuklód :( Meddig kell benn maradnod? Addig ki lesz Marcikával?

Mano, mintha Csongiról írnál.... ugyanezeket produkálta éjszakánként kiskorában. Én már olyan voltam, mint egy alvajáró. Én mindig lefeküdtem vele délután, anélkül egyszerűen nem bírtam volna a strapát.

Lizocska, nem csak én leszek a közelben, rengeteg gyerek van, különböző korúak. Pár hónaposak, 2 éveseke, ovisok, szóval van élet a játszótéren rendesen :lol: Jó lesz itt nektek!

Évi és
Kép
csongianya

Évi! ma megyünk a dokihoz! Kép
Ez a új sapink

Kép

Kép
katlina

Köszi Mindenkinek a biztatást!

Cleo!
Szombat óta szedi. A 3. doki szerint (aki felírta az antibiotikumot) már ma vagy holnap mehett volna bölcsibe. :?

Ádámmal beszéltem és úgy néz ki, el tud jönni a melóhelyről emberi időben! :) Szóval eljutunk még ma az orvoshoz! REmélem ott lesz a rendelésén, nem úgy mint múltkor!! :twisted:
szilbee

Szilbee, akkor mindenképpen menjetek orvoshoz! Lehet, hogy másfajta antibiotikum kell, jártunk így mi is! Nem ijjeszgetni akarlak, csak annyi betegségen estünk át, hogy sajnos van tapasztalatom ebben!
Jó lenne, ha végre látná Levit a saját dokitok, a fenébe, hogy mindegyik doki mást mondd!

Katlina, akkor majd mesélj, mit mondtak! Jó a sapitok! Kész nagyfiú benne!

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
Torokgyulladásra kapta az antibiotikumot. Éppen ma fogyott el. Ha folytatni kell az antibiotikumozást, akkor most bizti injekcióba fogom kérni!!!

Komolyan mondom, hogy jobban jártunk volna, ha maradunk a falvai dokinál. Lehet messzebb van, de legalább biztos hogy ott van!!! :evil:
szilbee

Szilvi.

Szerintem is másik gyógyit fog kapni.valszeg nem volt megfelelő a mostani,vagy rövid ideig kapta...de ki tudja.. :? Én azt is tapasztaltam,hogy a tabik többet érnek.csak ugye bizonyos életkor és súly alatt nem adhatók.
Évi,Ti is tablettáztok már? (ha szükséges..)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szóval annyira hülye vagyok,hogy másik képet akartam fölrakni de hiába kicsínyítem le a kbyte az még mindíg sok ahhoz hogy föltudjam rakni Valaki segítsen,mert én már ehhez hülye vagyok

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Úgy látom lassan mindenki gyógyulgat. Mi is ma mehettünk először bölcsibe, nem is igazán tetszett a mininőcinek. A két nagyobbnak elég volt a hétvégé és a múltheti reggel-este gyógyszerezés, hogy helyrejöjjenek. Remélem, hogy ezalatt a pár nap alatt nem szednek össze semmi komoly bacit, így az őszi szünet nem a gyógyulásról fog szólni. Habár reggel már azzal fogadtak az oviban, hogy 8-ig már 5 gyerkőcről jelezték, hogy vírusos hasmenés, hányás, magas lázuk van. Nagyon szeretném, ha nem kapnánk el.

Szóval akkor nem voltatok börzén ugye? Pedig egész jó volt ám. Merthogy senki nem írt rá semmit.

Van egy lépcsős testvérfelállóm eladó. Habár láttam, hogy már aktualitását vesztette a dolog. Mindenesetre ha valakit érdekel itt a lehetőség, de közben meg is hirdetem.

Judit

Kép
jlevay

[color=darkblue]Katlina!
Küld el mail-ben és megcsinálom![/color
]
szilbee

Sziasztok!

Egy kicsit gyorsan küldtem el az előzőt, vagy későn olvastam vissza a többi írásotokat.

Elin: Honnan külföldről hozzák az új Superfit cipőt, amikor itt készítik a szomszédban? Vagyis hozhatják is akár, mert a gyár nagyrésze már áttelepült Romániába.

Csongianyu: Persze, emlékszem Orsira is. Kinga már kevésbé. Ők kiköltöztek? Még mindig tartjátok a kapcsolatot? Ez tök jó!!!
És Orsi is iskolás, vagy maradt még az oviban?

Lázmérő kérdéshez. Nekünk egy ősrégi Omker-es digitálisunk van, ami 100%-osan mér. Azóta vettünk már újabbat is (gyógyszertárben), mert ha véletlenül megadná magát, akkor legyen másik, na az egy kalap tarka lepkét sem ér, össze-vissza mutatja az értékeket.
A másik nagy mellényúlásunk, ami anyagilag is húzós volt, az a homlok-fülhőmérő + még nem tudom hány funkció egyben hiper-szuper készülék egy fél vagyonért. Na ezt nem ajánlom senkinek sem. Kétszer ugyanazt azt eredményt egymás után nem tudja produkálni. Ez még csak hagyján, de még megközelítő eredményei sincsenek.

Hétvégi hóesés szerencsére elmaradt :)

Na megyek vasalni.

Jaa, és képzeljétek van egy vendégünk a hétre. A barátnőmék elutaztak, és ránk bízták, na nem a nagymamamát, hanem a kölyök tengerimalacukat Cucut. Édes pofa, ha a lányok nincsenek a közelben dorombol mint egy kiscica. Ha meglátja őket, főleg Márticit tud ám visítani is, és ki sem bújik a házából. És hogy mennyit eszik!? Két marék fű, fél alma, fél paprika lazán lecsúszik neki, így persze a cucu-táp már nem is nagyon kell neki. Húúú, répát elfelejtettem neki adni. Na majd pótolom.

Na még valami. Képzeljétek, voltam ma a Tescoban vásárolni. A nagy leárazásos készletből vettem volna még néhány jobbnak tűnő zoknit, na meg gatyát apának. Volt amin nem volt cimke, így kerestem hozzá a leesettek között (már vettem a múlthéten is, így kb emlékeztem rá melyik is a hiányzó). A pénztáros csajszi közölte, némelyiknél, hogy szerinte ez nem jó ár, ezt ennyiért nem adhatják (olyanra is amin rajta volt eredeti), és visszastornozta a pénztárgépben, vagy be sem ütötte, hanem elvette. Így aztán baromi sokat spórolt nekem.

Így indult a ma reggelem......

Most már tényleg megyek :roll:

Judit
jlevay

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?