Sziasztok!
Hát, bocsika, mi meg elmentünk szombaton anyósomékhoz, de annyira be vagyok havazva, hogy nem volt időm elköszönni
Így most visszaköszönök, sziasztok, itthon vagyunk.
Totál leterhelt vagyok, az irodában zajlik az élet, ma is megyek be, mert tűzoltásos meló van. A telefonjaim egyszerre csöngenek egész nap, áhhh, kicsit sokkk.
Szóval mentünk ketten Csongival anyósomékhoz Nagyszalontára, erre Gyománál baleset volt. Több százméteres kocsisor. Ott a sorban a többiek ajálották, hogy kerüljek, de én meg csak ezt az utat ismerem, amin menni szoktunk. Az egyik fickó felajálotta, hogy menjek utána, tök rendes volt. Mindenesetre kerültünk vagy 30 km-t, de végül odataláltam
Anyósékból elég volt ez a két és fél nap, alig vártam már, hogy hazajöjjünk. Rendesek, meg minden, csak én mindig fázok náluk, valahogy nem érzem komfortosan magam...
Petri, Timi egyre jobban hasonlít rád! És nem ordít mikor alvás után kifésülöd a haját. Látom a búcsúban jól felöltöztetted!
Elin, micsoda alvás? Csongi sosem aludt el így natur. Ő csak is alvásidőben, lefektetve. Hogy magától fogta volna magát és elaludt volna, az csak a nyáron fordult elő, focitábor után, 6 évesen
A videót még nem néztem, de mindjárt megteszem.
Lázmérő. Nekünk digitális van, a tapasztalatom az, hogy magas lázat mér, de hőemelkedést nem nagyon. Én pl. még sosem tudtam a saját lázam megmérni, nem tudom miért. Más lázmérőnk még nem volt.
Manó, látom a lányod is imád szekrénybe pakolni, vagyis szekrényből ki
Jaj, Csongi is ilyen pakolós volt. Csinálta azt is, hogy felét kipakolta, utána meg befeküdt a szekrénybe a maradék ruhák közé. A fülhalgatós kép nagyon tuti!
Katlina, milyen hajlékony Robika! Állítólag én is tudtam ilyet csinálni gyerekkoromba
Most már meg sem próbálom
Mikor mentek Kövesdihez?
Judit, édes a képen Marci! Hogy mennek az elalvások? Csatlakozom Petrihez! Vigyázz a cumisüveggel való elalvással, marhára rá tudnak ilyen dolgokhoz szokni!
Lizocska, őszinte részvétem
Enyém utolsó nagymama is márciusban halt meg, és sokszor eszembe jut még. El akartam menni hozzá, mikor már nagyon rosszul volt, anyu lebeszélt, hogy jobb, ha nem látom, de én meg mindig úgy érzem, hogy nem tudtam elköszönni tőle
Hogy áll a hitel? Mikor költöztök? Már annyira várom, hogy itt legyetek a közelben
Szilbee, napok óta nincs hír rólad! Mi újság?