Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket!
védőnő: nekünk nagyon lelkiismeretes, kedves védőnénink van, mi még 2 havonta elmegyünk méreckedni, ő is kiváncsi Nándira, nekem is jólesik vele beszélgetni.
Roberta
mi még nem kezdtük el a karácsonyi készülődést, de már tervben van a kreativ hobbibolt felkeresése. Ajándékot sem vettünk még, előtte elég sok a név és szülinap, most azokra koncentrálunk, bár én már kinéztem Csabi ajándékát
Ja, és a bagós ismerősöket már felszólitottuk, hogy a cigisdoboz belsejében lévő kasirozott papirt ne merjék eldobni, mert abból nálunk karácsonyfadisz fog készülni (ha valakit érdekelnek a minták, az Ezermester újság honlapján megvannak az archivumban, 1972-es október, vagy novemberi számban, nem emlékszem, de majd megkeresem)
Lorca
börzézni nem megyünk, egyedül nincs kedvem, apáját nem lehet rávenni, meg tartok is a nagy tömegtől.
Most Nándinak jócskán túrtam ruhát, még kabátkát kell neki találnom, mert csak 1 van
orrszívás: 2 hete volt Nándi nagyon taknyos, akkor elővettük mi is az orrszivót, mert úgy érewztem, sok maradt benne (és tényleg). Ügyesen fújja már az orrát, de ha sok a trutty, akkor még előszedjük mi is.
Én most spec amiatt aggódok, hogy több, mint fél éve nem nőtt a gyermek... Gyarapszik súlyra, de magasságra most valahogy megállt. Abban bizok csak, hogy aztán majd hirtelen megugrik. Szerintetek meddig nem gáz, hogy nem nő? Másnál is volt ilyen?
Szilbee
Hogy vagytok? Nagyon a finisben! Képzeld, a sógornőmnek megszületett a babája. 1 hónappal korábban a vártnál (kb veled egyszerre volt kiirva). Jól vannak mindketten, már ügyesen szopizik Ágoston, csak még hamar elfárad.
megyek. pusz