Új privát üzeneted érkezett!

Kajla! Ma lesz a Fókuszban a léböjtről egy riport. Most láttam az ajánlatot.

Kép
patrisa

Patrisa!
Köszi, de ma előadáson voltam! Brókerkedni szeretnék, ha Regi bölcsis lesz és ma fejtágítás volt! :D

Kép
kajla

Sziasztok!

Hu,ez a bábszínház nagyon jó ötlet,még így otthonra is!
Lénit most a gyurmázás köti le a legjobban(vannak hozzá ilyen kellékek,amivel állatokat és különféle figurákat lehet kinyomni.)imádja csinálni.Rajzolgatni is szeret,olyan karikákat csinál,hogy csak lesek és nekem kell a kész körökbôl vagy lufikat,vagy napocskát,vagy embereket rajzolni.. :lol:
Amúgy nekem könyebb dolgom van ami az otthoni foglalkoztatást illeti,mert a nagytesóval sokat játszanak együtt,legalábbis késö délutántól(playmobil ház,babák,táncolás stb)Délelött pedig kint vagyunk 1-2 órát minden nap.

édesség:
mi sem tiltjuk már,de csak mértékkel eheti.A csokit nagyon szereti.Sztm 2 év után kis mennyiségben nyugodtan ehetik...mert lehet,hogy ha nagyon tiltott otthon,késöbb annál inkább szeretni fogják,már csak azért is mert nem szabad :lol:

Alvás:
Nálunk is lassan teljesen elmarad a délutáni alvás.Ha nagyon kimerül délután,akkor kb.18-kor elalszik,nincs mit tenni,de akkor felkel 2 óra múlva legkésöbb :( ...és 23óra elött nem alszik el.
De legtöbbször nem igényli a délutáni alvást és legkésöbb 21-kor megy aludni.Ilyenkor reggel 9-ig alszik.

Kép
Kép
ritago

Édesség:
Nekem is az a 2 év volt a határ. Aztán szülinapi jött, ment, én meg így maradtam. Pontosabban tőlem nem kap, de a mamákra csak csúnyán nézek, de inkább félre. Ha viszont csokit akarnak ajándékozni, azt megkérem, hogy ne tegyék. Volt, hogy előre szóltam, hogy Húsvétra ne hozzanak csokit, de hoztak anyukámék két csomaggal, Natinak és Szabinak (!). Ez volt az, amit visszaadtam, hogy köszönöm, nem kérjük. Ráadásul valami nagyon silány minőség volt. Túrórudi, kürtős kalács, puszedli, keksz...azért bőven a szókincsének részei.
Aki rendszabályoz, az hogy teszi? Csak evés után, vagy csak hétvégén, vagy hogyan?

Alvás:
A 12 óra az még akkor sincs meg mostanában, ha délután hosszan alszik. Félek kicsit attól, hogy mi lesz az oviban majd jövőre. Mennyire tolerálják vajon az óvónénik a nemalvást? Tesóm mesélte, hogy ő emlékszik rá, mennyire rossz volt a "kötelező" alvás, amikor már rég nem kellett neki. Nekem nem volt semmi ilyen panaszom, még most is téli álmot aludnék, ha hagynák. :lol:

Kajla,
Nekem anyukám szerette volna, ha brókernek megyek. Egy kicsit lassú észjárás a nem szeretek kockáztatni hozzáállásommal nem volt épp ideális kombináció. Remélem, neked menni fog! :D

Kép
Megérkeztünk Londonba, pontosabban Lutonba. Az idő átverés, dög hideg volt.
Kép
Igy néztük meg a National Gallery-t. Esőben remek a kávézó. Tovább nem is jutottunk. :oops:
Kép
Robit nem mutogattam még sokat. Ő Apuci, a tesóméknál.
Kép
Ez a kedvenc. :D Itt várost nézünk.

Kép KépKép
lorca

Lorka! Ez az utolsó tényleg nagyon jó! :lol:
Gyerkőcök hogy viselték a repcsizést?

Kép
patrisa

Patrisa,
Odafele jó volt, mert Nati azonnal elaludt, ahogy felszálltunk és már bőven angol légtérben ébredt. Vissza kicsit szívott Robi, mert már leszálláshoz készülődtünk, mire elaludt. Szabival az eleje volt nehezebb, nyüglődött, mert nincs szokva az ölben alváshoz. Jó fél óra kellett mindkétszer, mire elnyomta a buzgóság. A 2.15 perc útból még így is több, mint egy órát aludt.

Már egész jól belerázódtam a tanításba. Igencsak hiányzott. Ráadásul Anglia és a fűtésszerelés tetejébe most az autó is egy vagyonba került, úgyhogy jól is jön a családi kasszába. :? De legalább addig Robi élvezi a dupla örömöt, én meg szabadon fickándozhatok, senki nem akar az ölembe ülni. :lol:

Kép KépKép
lorca

Édességtéma:
Én nem tiltom Reginek az édességet! Amíg kisebb volt, szinte nem kapott sem cukrot sem csoki, aztán karácsony, szülinap névnap...Kb. egy héten megeszik egy pici kinderszeletet, 1 túrórudit (nem a kedvence), Smarties (?) cukorka vagy Zizi vagy a Milka cukorka néhány darab. Az igazság az, hogy a boltba sem követeli, nem igazán érdekli, tudja, hogy van otthon, ha kérne, kapna. A múltkor a vásárba nyalókát kért, aztán kibontotta és közölte, hogy "anya hamm meg". Szóval, nincs túl oda érte. Viszont én sem eszem előtte direktbe csokit! :wink:

Lorka!
De jók a képek! Szuper lehetett az időjárás ellenére is!
Jövőre mi is szeretnénk repülni Regivel! Remélem, összejön...
Brókerség: iszonyú sokat kell tanulni, folyton képzések vannak, meg naprakész infóval kell rendelkezni! Nem könnyű, főleg az eleje...

Kép
kajla

Sziasztok!

Édesség:
Mirtill is mostanában kezdett el érdeklődni iránta.Eddig soha nem ette meg.Kinder csokit szokott enni,ropit,néha chipset is,túró rudi,tejszelet.Ő szokott enni Fornettis dolgokat is.Viszont cukorkát és nyalókát nem ehet.Főleg a nyalóka nagy ellenség.Szerintem nem vmi guszta dolog ahogy az a ragacsos lé folyik ki a szájukon és főleg,hogy áztatják benne a fogukat.A játszótéren látja a gyerekeket és kér Ő is de még soha nem vettem neki.

Szerencsére mostanában eszik.Amióta nincs aggódás a kaja miatt azóta van evés is.Pénteken a bölcsiben megette a spenótot!

Alvás:
Azzal nekünk is gondjaink vannak.Pl.most sem alszik még pedig régebben már 1/4 1-kor aludt.
Este későn alszik el 10körül reggel 1/2 9-ig alszik.Mostanában 1óra körül alszik el és kb.3-ig alszik.
Biztosan az a baj,hogy nem tudunk annyit lenn lenni és nem fárad el.
Itthon gyurmázunk,rajzolunk,babázik sokat és a legújabb a táncolás.Azaz ugrálás.Most nagy kedvence a Kolompos zenekar arra szoktunk ugrálni,forogni.Ez jó mert legalább elfárad de én is.A múltkor olyan izomlázam lett alig bírtam megmozdulni!
:)

Aki adta a Forever Kids vitamint mi a véleménye róla?Én megrendeltem Mirtillnek jövő héten hozzák.

Sziasztok!

Mi még mindig csak itt járunk a bilizéssel,játszik rajta.
Kép

Kép
ildikó74

Sziasztok!

Vagyok én is, olvasok, csak irni nem igen marad időm.

Csucsu :)
nagyon drukkoltam neked, remélem, nem kell több kinzásban részt venni...

Édesség:Nándi imádja az édes ételeket, gondolom én kapattam el, mer éni s szeretem őket :oops: De kaja előtt nincs édesség, max még tízóraira egy túrórudi, de utána nincs nasi, így is küzdünkugye az evéssel. Sajnos anyósék ha itt vannak, ill. 2 hetente megyünk hozzájuk, nyomják bele a csokit ("dehát ez csak kindercsoki, ebben sok a tej" felkiálltással, ennyit a reklámokról... :evil: ) De azért mostanában legalább megkérdik, hogy szabad-e. (van azért még néha úgy, hogy a gyermek szalad be a szobába csokival a kezében közvetlenül ebéd előtt...)

bábszinház: Nándi nem marad meg egyhelyben 10 percet, úgyhogy még nem próbálkoztunk.

Még dobok egy képet, aztán pihizek egy kicsit, nagyon szépen süt a Napocs odakinn :) (ezeket a képeket a bölcsiben kaptuk, egyik nap volt egy fotós, aki "életképeket" készitett a kinti-benti játékról)

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Ildikó!
Én adom Reginek a F. Kids vitamint és imádja! Mondjuk lekopogjam nem is beteg mostanában, ha picit folyik az orra egyik nap, másnap már semmi! Nem tudom, hogy a vitaminnak köszönhető-e, de szerintem mindenképpen jót teszel vele! Nálunk már bevett szokás, hogy reggel megeszünk egy "oroszlánt", mert az volt az első figura, amit kapott belőle :lol: ( néha én is bekapok egyet, ha nem érzem magam tökéletesen)

Minyu!
Nagyon szép emléket kaptatok a bölcsitől!!!

Kép
kajla

Minyu! :)

Kép
szilbee

Minyu!

Úgy látom ma van!

Kép

Kép
tikó

Minyu:
Kép

Csucsu

Kép
csucsu74

Ildikó
mi is kb. itt tartunk bilizés terén,mint ti.A napokban sikerült egy kolbászt produkálnia,de csak véletlen volt.Hiába dícsértük,azóta semmi :wink:

Minyu
szupik a képek!...és Boldog szülinapot!!! :lol:

Lorca
de nagy lett már Szabi is!Pedig nemrég született :wink: ..jobban mondva,fúu,de telik az idö...

Kép
Kép
ritago

Minyu! Mi is kívánunk boldog szülinapot!!! :)

Kép
patrisa

Sziasztok!

Dobok két képet a Dorcsiról :wink:
Remélem nem baj?

Nagy munka után kijár a pihi :D
Kép

Itt táncol a kisasszony :)
Kép

Kép
tikó

Sziasztok!

De arik vagytok! Köszönöm a köszöntéseket!
:D :D :D

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Tényleg nincs idő írni...

Minyu! Boldog szülinapot !!!

bockbrigi

Sziasztok!

Lányok!

Dorcsit is utólérte a takonykór :( Szerintetek elég ha ő kifújja az orrát? Nagyon ügyesen fújja, erősen és úgy hallom nem marad benne semmi. Vagy orrszívózzam ki neki? Ti hogy csináljátok??
Tavasszal volt utoljára náthás de akkor még nem tudta kifújni az orrát, tehát szívtuk neki.
Hurutos köhögésre ti mit adtok a gyerkőcöknek? Én Ambroxol Q-t adok neki. Használtuk a homeopátiás Stodal szirupot de az nem használt.

Szép napot Nektek! :D
Sziasztok!

Kép
tikó

Sziasztok!

Tikó! Biztos ami sicher, én az orrszívás mellett voksolok. Milánom még nem tudja rendesen kifújni a nóziját. Én a Rhinatiol-t adtam köhögésre. No meg gyógyteákat, amit persze nem igazán ivott meg.

bockbrigi

Tikó,
Nati elég rég volt megfázva utoljára, talán tavasszal. Akkor már nem használtam orrszívót. Időnként azért megfenyegettem, hogy ha nem szívja ki, akkor kiporszívózom. Bejött. Fújás után nem hallom szörcsöginek. Ha mégis porszívó, akkor ráveszem, hogy ő csinálja magának. Ennek az az ára, hogy akkor engem is ki kell porszívózni, de csalni szoktam :wink:
Múlt ősszel volt egy elhúzódó náthánk, hörgőtágítót kapott. Siropentet, az azt hiszem, vényköteles. Meg Sterimar.

Jaj, alig érek ide, Szabi máris tiltakozik. :(

Kép KépKép
lorca

Mi is Sterimar-t használunk, aztán orrszívás, majd Nasivin orrcsepp! Reginek Sinupret-et adott a dokinéni, ami gyógynövényes nyákoldó és 15cseppet kell adni, ami azért jó, mert belekevered valami folyadékba, észre sem veszi!

Minyu!
Megkésve kívánok sok boldogságot neked!!! :D
Kép

Kép
kajla

Minyu! Ha jól látom Nándor névnap van...boldog névnapot kívánunk a nagyfiúnak!

Vani alvása egyre rosszabb. Még alszik, pedig már 10 óra van. Este alig lehet lelőni, tegnap is 11-kor aludt el. Mondjuk délután kivételesen aludt.

Az orrát mi már nem szívjuk, mert nagyon ügyesen ki tudja fújni. Szeptember végén volt egy kis megfázása, de nem volt komoly, így csak mézes-citromos teát kapott és Aflubin cseppeket.

Mindjárt jön a védőnő hozzánk, tegnap bejelentkezett, hogy jönni akar. :?

Itt késő este óta esik, nem akarja abbahagyni. Hogy megyünk így ma sétálni?

Na megyek is, mert mindjárt itt van a nő. :(

Kép
patrisa

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
kajla

Mi is kívánunk sok boldog névnapot NÁNDINAK!

Kép
tikó

Patrisa,
Védőnő? Nálunk még Szabi se látogatta, csak amikor a szomszédot kellett meglátogatnia a bölcsi miatt és amikor a dokinénink külde ki. Tud még valami hasznosat mondani?

Minyu,
Boldog Nándinapot! Boldog Szülinapot!
Lemaradtam a szülinapodról, most pótolom. Meg a névnapról is, de a nyolc napban azért benne vagyok!

Nem szokot valaki vasárnap Művészetek Palotájában megfordulni? Egész jó kis program tud lenni ilyen piciknek.

Kismama ruhabörzére megy valaki 28(?)-án ?

Kép KépKép
lorca

Voltunk a Müpában, volt bábszínház is. Hát Nati még nem érett. :( Nem baj, legalább ingyen teszteltük. :) Majd még megyünk vasárnaponként, egyszer csak beindul. :D

Kép KépKép
lorca

Lorca
mi szoktunk járni börzézni, de tegnap volt Fehérváron, kivételesen mindent be tudtam szerezni, így lehet, hogy most kihagyom. Ha mégis mennénk, majd jelzek előtte...

Védőnő? Tavaly ősszel költöztünk ide, azóta kétszer láttam. Először mikor lementem hozzá (ÉN!) bemutatkozni, gyereket bemutatni, másodszor meg mielőtt beadtam a bölibe, megmérettem. (Lassan kezdem megbánni, hogy nem védőnőnek tanultam....)

Képzeljétek, Anna már írt a Mikulásnak és a Jézuskának is, hogy mit szeretne kapni. Lehet, hogy a böliben meséltek nekik a témáról, mert minket teljesen meglepett vele :lol:
Elkezdte már vki a karácsonyi bevásárlást? Lakásdíszítés?

Anyukámék hoztak Annának puzzle-t (12db-os, fából), amiről én még azt gondoltam, hogy túl korai. Kétszer kiraktuk közösen, harmadszorra egyedül összerakta! Hihetetlen, micsoda memóriájuk van ebben a korban!

Most be kell fejeznem, mert felébredt a kis "terrorista" és folyamatosan ossza a feladatot.... :lol:

Roberta

Kép
smici_robi

Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket! :)

védőnő: nekünk nagyon lelkiismeretes, kedves védőnénink van, mi még 2 havonta elmegyünk méreckedni, ő is kiváncsi Nándira, nekem is jólesik vele beszélgetni.

Roberta :)
mi még nem kezdtük el a karácsonyi készülődést, de már tervben van a kreativ hobbibolt felkeresése. Ajándékot sem vettünk még, előtte elég sok a név és szülinap, most azokra koncentrálunk, bár én már kinéztem Csabi ajándékát :)
Ja, és a bagós ismerősöket már felszólitottuk, hogy a cigisdoboz belsejében lévő kasirozott papirt ne merjék eldobni, mert abból nálunk karácsonyfadisz fog készülni (ha valakit érdekelnek a minták, az Ezermester újság honlapján megvannak az archivumban, 1972-es október, vagy novemberi számban, nem emlékszem, de majd megkeresem)

Lorca :)
börzézni nem megyünk, egyedül nincs kedvem, apáját nem lehet rávenni, meg tartok is a nagy tömegtől.
Most Nándinak jócskán túrtam ruhát, még kabátkát kell neki találnom, mert csak 1 van :roll:

orrszívás: 2 hete volt Nándi nagyon taknyos, akkor elővettük mi is az orrszivót, mert úgy érewztem, sok maradt benne (és tényleg). Ügyesen fújja már az orrát, de ha sok a trutty, akkor még előszedjük mi is.

Én most spec amiatt aggódok, hogy több, mint fél éve nem nőtt a gyermek... Gyarapszik súlyra, de magasságra most valahogy megállt. Abban bizok csak, hogy aztán majd hirtelen megugrik. Szerintetek meddig nem gáz, hogy nem nő? Másnál is volt ilyen?

Szilbee :)
Hogy vagytok? Nagyon a finisben! Képzeld, a sógornőmnek megszületett a babája. 1 hónappal korábban a vártnál (kb veled egyszerre volt kiirva). Jól vannak mindketten, már ügyesen szopizik Ágoston, csak még hamar elfárad.

megyek. pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Minyu!
Mi is kívánunk sok boldogságot mindkettőtöknek!
Nándi eszik már a bölcsiben?
Nekem azt mondta za endokrinológián a doktornő,hogy 1éves korban az átlag magasság 75centi aztán 2éves korra nőnek egy év alatt 10-12centit és ezután már lelassul a növekedés évi 3-4cmre.Aztán majd serdülőkorban újra nőhetnek 15-20centit is.Azért kérdeztem rá mert Mirtill elég sokat nő Ő 3hónap alatt 6centit nőtt.Remélem Ő is lassít már egy kicsit!

Védőnő:
A miénk elég rendes jön még most is 2-3havonta.Ha vmi problémám van mindig felhívhatom.

Orrszívó:
Mirtill nem tudja kifújni az orrát mindig a száján fúj így porszívózni szoktuk.Nem nagyon sír van amikor magának szívja ki.

Mirtill nincs vmi jól.Tegnap este 9-kor szólt,hogy fáj a hasa majd elkezdett hányni és abba sem hagyta hajnal 1-ig.Felvittem a kórházba ott is hányt,kapott B6 szurit és Daedalonetta kúpot de utána is hányt még párszor.Ma már nem hányt viszont semmit nem eszik és ma még nem volt pisis a pelus.Ez eléggé aggaszt de már elkezdett iszogatni.Mostmár láza is van.
Azt mondta este a doki,hogy pirosodik a torka és vszínű emiatt hány,bekapott vmi vírust!
Elég ijesztő ez a hányás Ő még sosem hányt.Nagyon sokat mostam ma mert mindent összehányt.
Remélem már jobban lesz,mert itt nincs gyerekorvosi ügyelet csak 8-11-ig.Ha utána lesz beteg a gyerek a felnőtt ügyeletre kell vinni pedig van a kórházban gyermekosztály de oda csak beutalóval lehet menni.Nekünk szerencsénk volt mert tegnap az a doktorbácsi ügyelt akinek a vakcinájától tehetbe estem így ismer minket és megvizsgálta a gyereket.
Na mindegy!

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Sziasztok!

Milánka ismét tiszta nátha, köhög rendületlenül, ma el kellett ugranom az ügyeletre, hogy adjanak valamit , mert itthon csak köptető van, az meg a száraz köhögést nem csillapítja. Szerencsére tök rendi dokinéni volt a gyerek0ügyeleten meg a mi asszisztensünk. Ha láztalan lesz és csillapodik a köhögés , mehetne bölcsibe szerdán, de tartok tőle, hogy megtoldjuk a jövő heti őszi szünetet 1-2 nappal....

Kabátot vettem már neki télire, cipő ügyben kínlódunk.

Ünnepek: lehetetlen elfelejteni, mert már minden szórólap a karácsonnyal jön okt. közepén. Hátha mire ideér, már nem is várjuk annyira.
Szóval könyveket már rendeltem a booline-tól lévén megbíztak a nagyik, hogy én vegyem meg az ajándékot. Mesekönyvből tehát már bevásároltam , Thomas, Noddy megy nálunk. Na, meg a Verda!!! Aztán egyelőre ennyi. Hú, ha a tavalyi ünnepekre gondolok, amit félholtan töltöttünk hármasban, a callicid-nak köszönhetően!!! Ja! Okt. 23. is ünnep, ezért lehettem ma az ügyeleten? Kisfiam biztos a naptárhoz igazítja a betegségeit!

Kérdés... Használ még vki Pampers-t? No, mi éjjelre még igen, de száraz marad néha reggelre. A lényeg: most újított a Pampers valami illatos téma, vagy mi,(most már nem szedem ki a szobából a pelust, hogy elolvassam), és Milán 3-szor azóta bele ill. kipisilt!!!! belőle, Szóval szerintem a széria el van cseszve. Míg korábban én a Pampers-t reklámoztam, ahol tudtam, most fogalmazom magamban a mélt, hogy jól beújítottak!!! Még várok 1 kipisilésre, aztán írok nekik.
Gyanítom nem én felejtettem el pelenkázni. Amúgy a DM-ben vettük...

Növekvés. Szerintem nem kell aggódni. Gyarapodjon így vagy úgy a ded, csak normál ütemben fejlődjön. Aztán megindul úgy, hogy csak lestek ,Minyu!

Védőnő: 1 éves kora óta nem járt itt. Mi megyünk tanácsadásra, ha méretni akarom Milánt, de ott sem ő van beosztva. A városban szoktunk összefutni. Ennyi. Ha kérdésem van, a dokinő áll rendelkezésre.

Na szép ünnepet holnapra mindenkinek!

bockbrigi

Minyu!
Köszi kérdésed!
Betegesen vagyunk... ugye a "bölcsi átka"... Remélem mire a pici megszületik... megszünnek az állandó betegeskedések!! :(
Gratulálok a sógornődnek! :D Irigy is vagyok!!! Meg nem is... :lol: Jó lenne már Dávidunkat látni... de ugyanakkor nem vágyom az első kemény hetekre... Hülye dolog... :? De normális félelem is ugyanakkor. Igyexem mindent reálisan és nem rózsaszín szemüvegen keresztül nézni. Bár tudjátok, hogy hormonok, azért jól t tudnak ebbe kavarni! ;) :lol:
szilbee

Sziasztok!

Védőnő: meglepődtem, mikor szólt, hogy jönni akar. Én se tudtam mit szeretne.Végül egész sokáig maradt (eddig 10 perc volt a max.), kb. 1,5 órát itt ült. Azért jött, mert változott a rendszer; adni kell a D-vitamint télire. Menjünk írassük fel! Meg az oviról beszélt, hogy márc.-ban figyeljem a beíratást. Olyan furcsa már most erről beszélni.

Növekedés: hát aug. óta nem mérték, akkor volt 88 cm.Ha most menni kell receptet íratni, akkor megméretem.

Szilbee, Ildikó Bockbrigi jobbulást nektek! Hányt még Mirtill?

Karácsony: hát hihetetlen, hogy már mindjárt itt van. Még ajándékon nem is gondolkoztunk. Mesekönyv tuti lesz, mert mostanság az a kedvenc. :)

Kép
patrisa

Sziasztok!

Patrisa!
Nem hányt de ma reggeltől elég erősen megy a hasa.Tegnap sem és ma sem evett semmit,inni is alig akar.Éjjel és reggel is volt hőemelkedése.Elvittem az ügyeletre ahol azt mondták,hogy torokgyull.a van és írtak neki antibiotukumot.Hát nem tudom.
Beadtam neki délben de kicsit izgulok mert naok óta üres a gyomra.Most evett pár kanál levest egy kis répával de nem sokat.Még a csokit sem kéri.Próbáltam ropit,pufit de semmi.Nagyon ideges vagyok félek,hogy kiszárad.Most épp alszik.
Nem folyik az orra sem,köhögni pedig sosem szokott.
Az is idegesít,hogy mostanában olyan jól evett,hízott is és amit eddig összeszedett mindet leadja.

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Ildikó!

Jobulást kívánunk Mirtillnek! Sok-sok gyógypuszit küldünk!!!!

Kép
tikó

Tikó!
Köszi!

Ezt még elfelejtettem:
Brigi!
Mi Pamperst használunk egész napra.Most vettem én is ezt az új fajtát még nem próbáltuk de ma már ki fogjuk mert a másik lassan elfogy.Ma már a 8.pelusnál tartunk.Majd megírom milyen a tapasztalatom!
Mi is a dm-ben szoktuk venni!

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Ildikó
jobbulást Mirtillnek,szegényke,már megint beteg :cry:
Nem próbálkoztál homöopáthiával?China rubra vagy valami mást nem ajánlott a doki?nem baj,ha Mirtill nem eszik,ne aggódj már,ha meggyógyul visszaszedi a kilókat. :lol: Viszont folyadék az nagyon fontos..de azt te is tudod :wink:Van kedvenc itala,amit mindig megiszik?...antibiót nem adnám be neki a helyedben,de ez csak az én véleményem..(bosszantó,hogy az orvosok úgy osztogatják nálatok,mint a cukorkát :evil: )

Kép
Kép
ritago

pelus:
nemrég vettem utoljára pampers-t,kifolyott nekünk is az oldalán a pisi! :? Amikor meg kisbaba volt Léni a háta csupa kaka volt mindig,ha pamperst-t adtam rá.ùgyhogy nálunk nem jött be.Mi amúgy szinte mindig babylove-ot használtunk.

roberta
én már nagyon töröm az agyam az ajándékokon,nem könnyü.Könyvet én is tegnap rendeltem(téli böngészöt pl.)amúgy playmobilt terveztünk meg játékporszívót.
Ja és ádventi naptárt is kap idén már.Lakásdíszítés..hát még elöször halloween lesz :wink: ,így nálunk most ôsziesen van minden feldíszítve,tökök,falevelek,makk,gesztenye stb..gyertyák az ablakban...

Kép
Kép
ritago

Betegeskedőknek jobbulást!!!

Ildiko :)
Itasd mindenképp apránként, kortyonként, nehogy tényleg kiszáradjon. Én viszont beadnám az antibiot, de csak azért mert tudom, hogy Nándinál egy torokgyulladás iszonyat hamar átlobban tüszös mandulagyull-á. :roll: Amig csak megfázás, kis orrfolyás, kis köhögés, tényleg nem kell ab (én sem szeretem a sok gyógyszert) max homeopátiás cucc.

Brigi :)
Mi nem nagyon használunk Pamperst, mert abszolút nem Nándi alkatához való. Nálunk is kifolyt picinek a pisi-kaik, úgyhogy én feladtam a próbálkozást, liberóztunk jó sokáig, mostmár csak tescosat veszek.

Képzeljétek a bölcsiben már ügyesen bilizik, igaz nemszól, viszont tényleg megy a többiekkel (csordaszelem :D ) és szinte egész nap száraz a pelus. Itthon is sokat bilizünk (itthon sem szól, ha mennie kell) és mostanában kiküld engem is a fürdőből. Valaki irta, hogy ugyanigy vannak, igaz? Amikor végez, szól: "biztosan elfogyott!" D

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Nándinak megkésve boldog névnapot kívánok!

Védőnő: amikor gondozásra megyünk, akkor ott van, megméri Regit, a kétévesen voltunk utoljára.

Növés: szerintem Regi megint nőtt, a nadrágjai mind rövidek :evil:

Ildikó!
Ha már láza volt, akkor szerintem add neki az antibiót Normaflorral. Én sem vagyok híve, de nehogy komolyabb baj legyen. Milyen vitamint is szedtek?
Gyógyuljatok!!!

Mi ma is megyünk angolra, mert a csoport így szavazta meg :shock: Nemsokára indulunk!

Amúgy utálatos idő van, folyton esik az eső! Tegnap is esernyővel sétáltunk, de Regi imádja az esőkabátot, meg tapicskolni a tócsákban ( Tescos gumicsizmában, ami 360Ft volt :lol: )

Kép
kajla

Sziasztok!

Felhívtam a jó dokibácsinkat akinél vasárnap voltunk mert már megállás nélkül megy a hasa kb.5percenként.Azt mondta,hogy a férjem menjen el a lakáséra és ír fel bizmutot.Az általában jó szokott lenni.Szóval azt már beadtam.Nagyon rendes orvos Mirtillt is neki köszönhetjük Ő Gynevac atyja.
Szóval azt mondta,hogy adjam a Ceclorettát mert a torokgyuszira kell antibio.Én enm tudom megítélni(néha a dokik sem)hogy kell-e a gyógyszer szóval én hiszek nekik és beadom.Normafloret mindig adok mellé így nem szokott gond lenni.
Most épp a 2 üveg teát issza remélem megmarad már benne.Evett egy kis pufit is.Az legalább sós így pótolja az elveszett sókat és iszik is rá.

Kipróbáltam az új Pamperset és kifolyt belőle minden(a híg kaka folyt a lábán).Nekünk eddig jó volt ez a pelus Mirtill a Liberóból pisilt ki mindig.

Nálunk is kaka idő van de úgysem tudnánk kimenni mert 5percenként kaka van!

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Sziasztok!

Ildikó! Jobbulást a leánykádnak! Mi másfél hója Ceclor-t kaptunk, amikor már 1 hete kínlódott a gyerek, de az használt. A Sinecod cseppeket ma már nem is adtam, megszűnt szerencsére a száraz köhögés, néha szívjuk az orrát, ott is sűrű a váladák.
Amúgy én adom Milánnak az Amway rágható C-vitaminját.

Pampers: No, mit mondtam! Ma direkt vártam, hogy reggel belepisiljon, addig le sem vettem róla, de ma nem folyt ki.

Minyu! Látod milyen ügyi Nándi? A bölcsiben Milán is szokott bilizni, itthon a WC-be pisil, kakil. Ez utóbbinál kiküld minket, majd nagy örömködve kiabál:végeztem!!! Nagyon ügyes vagyok!!!!

Adventi naptárunk van, ajtódíszeim a tavalyiak, még talán a koszorú is jó lesz az idén. Ma, ebben a trágya időben rázendítettem a Mikulás dalokra is. Vesztemre. Egész nap fújhattam....

Na, talán jobb idő jő holnap! Puszi!

bockbrigi

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Ugyan mi már csak alváshoz hordunk pelust és mi is pamperst használunk abból is a sleep&play-t (narancssárga a csomija). Nekünk ez vált be mert olyan vékony (mégis sokat szív) , hogy sokszor megkérdezték még tavasszal-nyáron, hogy : nincs rajta pelus :shock: ?? Bár nekünk bejött, a barátnőm kisfiának meg nem. Ők is a liberó mellett döntöttek.

Szegény kicsi Mirtillnek mielőbbi gyógyulást kívánunk!!

Brigi!
Én is mikulás dalokat zengek, mert kb.3 hete megemlítetem Dorcsinak, hogy fog jönni majd a mikulás és hoz majd neki csokit stb. Azóta sokszor hallani véli, hogy a mikulás kopog az ablakon, akkor szalad oda és bámul kifelé. Nagyon édes. Ja és a mikulást úgy mondja, hogy :tininás :? :lol:

Mindenkinek szép estét!!

Kép
tikó

Sziasztok!

Gyors bekukk...

Elvesztünk... :cry:
Egy cicista kismajom és egy hisztis makilány mellett mostanában nincs időm semmire.... :evil:
Vendég

Mirtillnek jobbulást! :cry:

Betsy!
Teljesen érthető, hogy el vagy havazva! De azért hiányolunk! :)
szilbee

Sziasztok

Már alakulunk ugyanis Apa is beteg lett! :( Ő sokkal rosszabbul van mint Mirtill.Egyébként Ő már javulgat ma már "csak"óránként kakált.Voltunk a mi dokinknál Ő azt mondta,hogy ne adja, az antibiot mert ez egy vírus és nem annyira piros a torka,hogy szükséges legyen.Most aztán legyek okos.Egyik szerint kell másik szerint nem.Tegnap esta már folyamatosan a hűtőt nyitogatta evett is egy keveset.Nem tudom,hogy nem-e azért mert már nem fáj annyira a torka.És ha nem fáj nem-e az antibiotól javult.Na mindegy a délit már nem adtam be aztán majd meglátjuk.
Most evett ebédre egy fél adag alát krumplival.Bébiételben adtam mert amit én főzök nem kéri ezt pedig szívesen megette.Igaz,hogy 4hónapos bébikaja de legalább már vmit eszik.Ja és fél banánt is evett szóval javul.De már megállhatna az a fránya hasmenés!

Brigi!
Valóban rosszabb ez az új széria pelus.Lehet attól,hogy át van itatva tusfürdővel és nem szívja úgy a cuccot.Nem tudom mit fogunk használni mert a a Libero nekünk nagyon nem jött be.A Sleep and play-t is próbáltuk én azt is rosszabbnak találom mint a rendes Pamperset.

Tudom sok bajom van így léptem is! :)

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Ildikó!Nálunk a köv. hasfogók váltak be az általatok is használ Normaflore mellett... : répa (párolva / nyarsen), alma, banán és KAKAÓPOR (Nesquik) csak úgy simán... ja és a fahéj.
Szurkolok, hogy mihamarabb meggyógyuljanak a betegek!!! :(
szilbee

Ildikó
a körte és körtelé is jo hasmenésre! :) ,ha esetleg szereti a lánykád

Kép
Kép
ritago

Ildikó! Sajnálom, hogy még mindig küzdötök a betegséggel, jobbulást nektek! Azért jó hír, hogy már eszik Mirtill.

Vanessza tegnap az orrába dugott egy mazsola szemet. Nagyon szereti a magvakat, sokszor eszik, de ilyet még sose csinált. Én nem is láttam, csa szerencsére szólt, hogy az orrába dugta. Én teljesen leblokkoltam, még jó, hogy apa higgadt volt, és mindta, hogy a másik orrlukát fogjam be, amazzal meg fújjon. Hál' Istennek elsőre kijött.

A gyerkőceitek néznek már meséket? Vani rászokott a tv-re, míg oda voltunk két hetet pihenni. Előtte inkább kifelé kapcsolta, most meg van, hogy naponta 3x megnézi a Shrek-et vagy az Apafej-et. Nem örülök neki, de biztos közrejátszik a rossz idő. Nem tudunk olyan sokat kinn lenni, mint régen. :?

Kép
patrisa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?