Új privát üzeneted érkezett!

Zsizsik, örülök, hogy írtál.Gratulálok és csak így tovább!

Lona, sztem nagyon jók a hormonjaid, a cukor tényleg magas!!!!Nagyon magas!
Vendég

Babszika: miből gondolod, hogy ez az adag sem jó?
Mensi nem jön ciklusosan? Mikor mész kontrollra?
Nekem most 88 IR, de nem emelte az adagomat Tűű doki.

Lona: mitől voltál rosszul, amiért rókázni kellett?

KépKép
charlott

Áh, örök pesszimista bak vagyok.... :) :(
egyébként tény, h nem tuom megmondani, h hány napos a ciklusom, de az is tény, h még nem telt el sok idő a met elkezdése óta.

babszika

Sziasztok!

Hmmmm babszika én is július 26 óta szedem :) és én sem tudom milyen hosszúak a ciklusaim. Lehet hogy aznap még taliztunk is. :)

Nálam változás nincs, pirike sehol. Ez komolyan viccel velem.

hajni...
Budaörs

Lafi!

Köszönöm! Kíváncsi vagyok mit mond T?? doki, mitôl lett ilyen magas a cukrom?
Már akartam kérdezni, hogy hol voltál uh-on? Nagyon jól sikerültek a felvételek. Tökéletesen látszik, milyen szép arcocskája lesz Hunornak!

Charlott!

Hmmm... nem tudom. Talán gyomorrontás. Még pár napig kerülgetett a hányinger, aztán elmúlt.

Babszi!

Én is 30-án megyek T. dokihoz :D

Lona
lona1

Lona a Praxisban voltunk!

Babszi, nyugi, fog hatni, ha nem, akkor még mindig emelhetsz az adagodon....3*1000 a max, bár ennyi nem kell azért, nem vagy túlsúlyos. Szóval várj egy kicsit még!
Vendég

Jaj lányok olyan depis vagyok hogy jajistenem. Most mentek el a sógornőmék akiknél 3 gyerek van és a legkisebb 7,5 hónapos. Babáztam kicsit és majd meg szakadt a szívem hogy én hogy lehetek ennyire debil, szerencsétlen. Elég nehezen sőt eddig még sehogy nem tudtam ezt az egészet feldolgozni. Hogy lehet? Mit tegyek? Sokszor eszembe jut az hogy talán tudatalatt ezért lettem én óvónéni, én aki kiskoromban szó szerint gyűlöltem az ovit.
Odáig agyban eljutok, hogy kezelnek, nem lenne most szerencsés, türelem,türelem, meg hogy most annak örülnék a legjobban ha megint lenne spontán pé-m és mensim mint ahogy mostani ciklusnál is ez volt. A legnagyobb gond, hogy ugyebár most még ez sincs meg. De a kis szívem :cry: :cry:

hajni...
Budaörs

Vicky a túl hosszú ciklus alatt túl sok ösztrogént kap a szervezeted folyamatosan, ami építi a méhnyálkahártyát. (mert ez a dolga a ciklus második felében 14 napig). aztán le kell válnia. ha nincs mensi, nem válik le a méhnyálkahártya, növekszik tovább, és ez nem jó, ez növeli a méhrák és egyéb itteni rákok kockázatát (mert betegesen burjánzik a méhnyálkahártya). Növeli az endometriózis kockázatát is.ezért fontos meghozatni. ennyire emlékszem, de még mindig nem teljes a magyarázat.

mamint cukrodról nem írtam drága! :D Az inzulinod ment le nagyon szépen!
Éhomi inzulin kell 10-13 alatt legyen. 120-as inzulinnál 30-33 a felső még elfogadható egészséges határ.

Lona!
A hormonjaid nagyon jók!! LH/FSH azonos, volt pé-d előző ciklusban, teszti is szépen lement.

cukrod nagyon érdekel, mert volt pár embernél ilyen, hogy a met előtt normális volt a terheléses cukra, és metszedés után elszállt. érdekelne mit mond majd erre t, írdd majd le légyszi a magyarázatát! A 120-as cukrod diabétesz kategória.

inzulinod kéne még lejjebb menjen, már nem emlékszem mennyit ment le, mert előző oldalon van. sztem meg fog kínálni T. egy másik gyógyival, tudod melyik. sztem fogadd el. az olyan jót fog tenni veled mint zsizsikkel, én nagyon bizakodó vagyok, bőröm pár nap után szemmel láthatóan szebb.

de ez a rosszullét is érdekes. te is olyan nehezen szoktad meg a metet mint én.

Kiváncsi vagyok majd T mit mond rád, mindenképp írd meg.

Kép

Kép
rejo

Rejo!

Szerintem is másik bogyó lesz ebbôl.
Bár hormonilag rendbetett szerintem, ezt ne is tagadjuk. Írtó kíváncsi vagyok!! Igen, nagyon nehezen szoktam meg, és csak azért nem vágtam a sarokba, mert minden mellékhatás ellenére éreztem, hogy használ. Egyébként már jól lefogytam... max. még 2 kiló, de vannak akik szerint már semennyit. Örülök, hogy javul a bôröd! Ha tényleg azt kapom amire tippelünk, majd várom a tapasztalataidat!

Elment a férjem is! Metabolikus sz?rôcsomagot kért. nem fogjátok elhinni, az inzulinja:
0 perces: 72
120 perces: 362!
Nagyon durva. A koleszterinje is magas. Azóta is azt mondogatja, milyen jó, hogy rábeszéltem. Sejtettem én, de ezektôl az értékektôl a szívemhez kaptam. Ô is Meforalt kapott. 850-nel kezd. Kapott a meforalhoz profi leírást, szénhidrát és kalóriatáblázat van benne plusz ajánlások az életmódváltásra. A doktornô is nagyon szimpatikus volt neki, ami fontos, mert megértette vele milyen fontos, hogy jobban vigyázzon magára. Szóval a Mensmentisnek jár egy csillagos ötös ezért!!

Lona
lona1

Lona: férjed eredményén meglepődtem nagyon, nem érezte rosszul magát mostanában? Sok cukros ételt eszik?
Milyen jó, hogy elment a kivizsgálásra. Az én férjemet nem tudom, hogy mikor fog elmenni bármiféle vizsgálatra. ??? :?

Babszika: én is Bak vagyok és tiszta depis, pesszimista. Bíztassuk egymást, hogy még sem olyan rossz a világ! :D Nekem első metes hónap után 28 napra jött meg, utána 32 napra, és erre is állt be.

KépKép
charlott

Hajni: miért szedsz norculotot? jobb túl lenni a mensin, csak magadat gyötröd ezzel. Metet meg lehet, hogy emelni kellene, mert a mostani adagod még hatástalan. Mennyit szedsz most?

Ma a testvéremék volták látogatóban. Van egy másfél éves babájuk! Nem kellemes, mert mindig a sikertelenségre emlékeztet, de már megedződtem. :-)

KépKép
charlott

charlott: azért kellene norci hogy megjöjjön. 3x1 500mg Meforalt szedek, csütörtökön megyek Thez.

hajni...
Budaörs

Sziasztok lányok! :D

Lafi :D Nagyon szép Hunor baba a képeken! :wink:

Mamint :D Nem tudtam, hogy olyan magas is lehet az inzulin érték. :shock: Hormonokat még a nőgyogyim nézett, azokat a leleteket vittem Tűű dokinak. A prolactinom volt magas, arra 5 hónapja bromot szedek, a 2 hónappal ezelőtti mérésen már beállt, de persze még mindig szedem a bromot. FSH/LH arányom 2:1. Januárban megyek kontroll hormon ellenőrzésre. :roll:

7kincs :D Köszi az üdvözlést! :wink:

Zazzy, Hajni, Charlott Én is eléggé depis vagyok ettől az egésztől... :( Körülöttem potyognak a babák (egyik barátnő épp most van a szülőszobán), ma sógórnőmék 1 éves kislányával játszottam és full könnyes volt a szemem. Apósomnak fel is tűnt (ők nem tudják a nyűgjeinket), alig tudtam leplezni a szomorúságom... :( Lesz ez még jobb is, fel a fejjel! :wink:

Lányok, látom többen is írtátok a 'Zentai Andi féle diétát'. Tudtok erről nekem több infót adni? :roll:

Szép estét mindenkinek! :wink:

Fenci
fenci

Hajni: bocsánat.. :oops: .azt akartam írni, hogy miért nem veszel be mensit meghozó gyógyszert?

Fenci: régóta szenvedsz a pco hatásaitól? Én mindenkinek elmondtam, hogy meddőségi problémánk van. Több lombik után már nem lehet titokban tartani, hogy mivel küzködik az ember....

KépKép
charlott

charlott: semmi gond. A válasz egyszerű, mert nem tudtam dokkerhez menni a héten, a jövőhéten meg már megyek Tűűhöz, és szerintem ő fog felírni valamit. Azt a pár napot már kibírom valahogy. :) CSak fura ez az egész helyzet, merthogy ugye 3-4 nappal ezelőtt volt egy kis rózsaszínes-barnás pöttyöcske és azt hittem megjön. Azóta sehol semmi csak még álmosabb vagyok mint eddig, de erre valaki csajszi mondta hogy lehet a pajzsmirigyemtől is. És ma azt is észrevettem hogy érzékeny a mellbimbóm, olyan mintha megfázott volna. :shock: Nekem még nem voltak ilyen dolgaim. Babát viszont mutizna a hőm. Ami persze alacsony. Tehát tényleg marad a várakozás csütörtökig.

hajni...
Budaörs

Angéla üzeni a Mensmentisből, SÜRGŐS:

Tűű dr-hoz október 24-re van 2 szabad kontroll időpont. 17 óra és 17.20.
Szigorúan csak kontrollra!!
Emailben név és telefonszámmal jelentkezhetnek az ünnepek alatt: info@mensmentis.hu
Vendég

Lona!
Én 18:30-ra és Te????

Lafi!
Ja, nem akarok én mindeáron emelni. Ez csak a hülye pesszimizmusom miatt van (ami miatt néha már fejbe is lőném magam szívem szerint :lol: ). A túlsúly kérdése azért nem pont így van. A BMI indexem nem azt mondja, h nem vagyok túlsúlos.... na meg a ruháim és az önérzetem sem. Persze, az tény, h vannak fokozatok.
De hiszem, h hatni fog. Csak valszeg a stressz nem könnyít a helyzetemen. Csak már jó lenne vmi sikerélmény. :roll:

Charlott!
Akkor Te megértesz engem! :lol: :lol:
Szép.... 2 bak.... :lol: :D :lol: Nekem a mellékelt ábra sezrint még nem nagoyn akar beállni a ciklusom, de igaza van annak, aki most rám pirít, h "persze, mert a diétát nem tartom"

babszika

Babszi!
Sajna én 16.40-re megyek. Így nem valószín?, hogy tudunk találkozni :(
De aznap este jól kibeszéljük mi történt!

Charlott!
Nem érezte magát rosszul, csak én éreztem úgy, hogy el kell mennie!

Lona
lona1

Lona!
Na nem baj, akkor majd itt tárgyalunk :lol: :wink:

babszika

Ja, a TÁBLICSEKBE kéretik az 1.cn.....

Megyek is alukálni Kép

Jó éjt és szép álmokat nektek!!!! Kép

babszika

Jó reggelt mindenkinek! :D

Charlott :D Csak 1-2 barát és anyumék tudják, apósék még nem. Remélem már nem várat a baba olyan sokáig magára hogy mindenkivel meg kelljen osztanom a szomorúságom... :( Nálad már lombik is volt és csak utána derült ki a pco? :roll: Hihetetlenek ezek az orvosok... :evil: Én is magamtól jöttem rá, a nőgyogyiknak nem tűnt fel.... :evil:

Szép napot mindenkinek! :wink:

Fenci
fenci

Szép jó reggelt!

Bee, Gratulálok picur Gergőhöz, jó egészséget és sok tejcit!

Lafi, jó ez a kukis kép. Sikerült egyből kiszúrnom :lol:

Rejo, tök jó, h javult az arcod! Avandából is kevesebb adagot szedsz?

Rólam: a szőrösödés és a hajhullás kb 3 hete abbamaradt. De szinte az egyik napról a másikra (ez a 6. hónap, h szedem a metet). Már 2 hete nem kellett epilálni a lábam :lol: :lol: . Remélem, h ez nem csak átmeneti. Emlékszem rambóka mondta, ha ezek a tünetek javulnak, akkor elindult vmi. Kíváncsi vagyok a hormonokra november elején. Főleg a 4x LH FSH-ra.

Kincsecske, megy privi

Kép
apple

Én is szép jó reggelt kívánok mindenkinek!

Mi bakok tartsunk össze! :wink:
Hát ez is egy jó kérdés, hogy elmondjuk-e vagy ne, hogy nincs minden rendeben, és a baba nem fog egyik napról a másikra jönni.
Nálunk a család tudja, de anyósom így is borzalmas néha. Pedig amúgy imádom, egy szavam sem lehet rá, de mikor rájön, teljesen váratlanul nekem szegezi a kérdést: "Nem vagy még terhes?" :evil: Vagy: "Iparkodhatnátok már!" :evil: :evil: :evil:
A falra tudnék ilyenkor mászni! Eddig kibírtam, hogy a jó viszonyunkra tekintettel nem osztottam ki, de a páromnak mindig elpanaszolom, hogy már megint... és bízom benne, hogy jelzi, hogy talán nem kéne. Mondjon ki, mit akar, egy olyan ember, akinek akkor lett gyereke, amikor ő akarta, és semmi problémája nem volt, nem képes ezt megérteni és átérezni - szerintem.
Én nem nagyon akarnám híresztelni, mert egy kis faluban lakunk, és semmi szükségem sajnálkozó, vagy kárörvendő tekintetekre!!!

Bár a munkahelyemen attól tartok muszáj lesz, mert szeptemberben elkezdtem tanulni a szegedi egyetemen, és bár sejtettem, hogy nehéz lesz mindent összeegyeztetni, de hogy ennyire! :( Szombaton eldöntöttem, hogy befejezem, addig, míg rá nem megy a kapcsolatom. Ennyit nem ér az egész. Tudjátok, tanítok, hétfő-csüt. 2-ig suliban vagyok, péntek-szombat szeged úgy, hogy 5kor kelek és este fél hétkor érek haza(minden héten!!!talán 1vagy két szombat lenne, amikor nem kell menni), itt egy 9éves kislány, építkeztünk, még nem vagyunk 100%ig kész, háztartás, tanulás, PCOS, NEM MEGY! Rengeteget emésztettem magam, és írtam is mostanában, hogy teljesen kivagyok már idegileg, de szombaton, mikor már sírva jöttem haza, elszakadt az utolsó szál cérna is. Már kibírhatatlan volt(nekem is)ahogy viselkedtem a családommal, de próbáltam rábeszélni magam, hogy menni fog ez, annyian csinálják. Lehet, hogy én vagyok gyenge, de én azt láttam, hogy ha ez nem változik hamarosan, tönkre fog menni a kapcsolatom. És abba belehalnék. Imádom a férjem, ő is szeret, és sokat segít is, de ez az egy nap (vasárnap)nagyon kevés. Elkezdtem mérlegelni, hogy ér ennyit ez az egész? Annak ellenére, hogy az iskola küldött el tanulni, egy fillérrel sem támogatnak, és azt sem lehet tudni, hogy jövőre lesz-e egyáltalán iskola, már most is hajszálhíján maradhattunk meg. És ráadásul nyelvszakról van szó(amiből volt már egyszer részem, soha nem akartam még egyet), (ja, és levelezőn is 5!!!!év)rengeteget kellene tanulnom, hogy az én szintemet felhozzam egy egyetemi képzés szintjére, látom, hogy lehetetlen, és majdnem biztos vagyok benne, hogy nem sikerülnének a vizsgáim. Ez nem pesszimizmus, higgyétek el, reálisan látom a követelményeket, meg a tudásomat. Nyelvszaknál ez nem mindegy.
Úgyhogy szombaton elhatároztam, hogy nem csinálom, olyan szörnyű világban élünk, és én annyira boldog vagyok, hogy találtam egy ilyen embert, mint a férjem, hogy szerető családban élhetek, nekem ez mindennél többet ér. És ha tudnátok mekkora kő esett le a szívemről, mikor döntöttem(nagyon nehezen döntő típus vagyok, gyakorlatilag mióta felvettek, azóta tépelődöm)minden feszültség, idegesség elszállt rólam, egyfolytában mosolygok, és sokkal pozitívabban látom ajövőt. Hatalmas súly ment le most rólam, most még az se nagyon érdekel, hogy mit mondok majd az igazgatónak, pedig nem lesz egyszerű...

Ne haragudjatok, hogy így kiöntöttem a szívem, de olyan jól esett, és szeretném, ha megírnátok a véleményeteket, hogy nagy hülyeséget csinálok-e, mert bár most nagyon megkönnyebbültem, de azért ez nagyon komoly döntés.
Szép napot/napokat mindenkinek!!!!

Monee!Gondolok rád! :wink:

Puszi mindenkinek: Zazzy
zazzy

Sziasztok!

Hű, megint jó sokat írtatok mióta nem voltam!

Lafim, itt is gratulálok a kis kukishoz! Nagyon szép a pofija és gyönyörűen látszik hogy fiú! :lol: :lol: Én is ilyen uh képet szeretnék majd, amin ilyen látszik!

Zsizsik, de jó hogy jelentkeztél! Örülök, hogy rendben van a lelked végre! Gratulálok a fogyáshoz, az életmódváltáshoz! Csak így tovább! :wink:

Hajni, csak kéne azért egyet tesztelni! :wink: Ha megnézed a fertit, elég érdekes hőkkel is vannak terhesgörbék...

Apple, ez nagyon jó! remélem, a hormonok igazolni fogják a javulást!

Bee, Gergő babához nagyon nagy gratula! Hosszú, boldog életet kívánok neki!

Ginuska, örülök hogy minden rendben van! Vigyázz Magatokra!

Iszonyúan náthás vagyok! :( Dorka kezdte tegnapelőtt, ma már én sem látok a náthától... Apa tartja még a frontot egyelőre...

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Istenem, milyen jó, hogy nem kő dógozni!

Bocsánat mindenkitől, hogy ilyen keveset vagyok!
Egyszerűen nagyon besűrűsödtek a dolgok. Időnként kutyafuttában végigolvasom a hszkat és annyi! :(

Zazzy!:)
Ez az a döntés, amit maximálisan magadnak kell meghoznod, minden külső vélemény és kritika nélkül.!
Ha jól értettem nem a te álmod és vágyad volt, hogy ennek nekivágj, hanem az iskola küldött el. Ráadásul nem támogatnak...
Ez igen nagy különbség, ami az ember motiváltságát illeti!

Valóban vannak emberek, akik munkát, gyereket, építkezést, férjet, tanulást össze tudnak egyeztetni. De ahhoz az szükséges, hogy AKARD!, az un. belső kényszer, erő hajtson.
Nálad viszont nem ez a helyzet.
Úgyhogy én teljesen megértem a döntésedet! :)

PCOS... és kínlódó babaprojekt!
Szerintem munkahelyen nem túl jó ötlet elmondani!
Sőt, kifejezetten rossz ötlet!!! Nagyon rossz!!!
Nem tartozik rájuk!!! Persze függ a munkaközösségtől, de azért az nem a család!!!

Mi a családnak is csak 1 évvel később mondtuk el. Nagyszülőknek nem! Én utólag azt mondom, hogy jól tettük, mert ritkán kérdeztek és akkor is csak a páromat (titokban és halkan) :lol:
De meg kellett ahhoz érjek, hogy tujak róla beszélni... :roll: tudom furcsán hangzik, de tényleg így volt....
:roll:

Most ennyi volnék.

Puszka Nektek!

18+6
Vendég

Bee!

Sok boldogságot kívánok Nektek a Trónörököshöz!
:D
Vendég

Anyooka! Jobbulást!

Zsizsik, Nagyon kitartó emberke vagy! -12 kg fantasztikus!

Kép
apple

Anyókám, jobbulást nektek!!!!!!!!!!Egyél rengeteg mézet!!!!!!!!!

FEnci, nekem iszonyat magas volt az inzulinom, Mamint kezdeti inzulinjának csak örülni tunék...nekem 180 volt, de Babszi tudna igazán nyilatkozni....És a diéta., amit kérdeztél, a Mensm. -ben dolgozó dietetikus diétája, ami kevés ch-bevitelen alapszik meg 3 óránkénti evésre!Ha ott bejelentkezel, ZAndi tart egy konzultációt, aminekkeretében mindent elmond. Egyébként néhány hete Kavics írt errőúl hosszan, olvasd el Kavics hsz-ei között.
Vendég

Aranykavics!

Köszönöm, én is így gondolom, nem is nagyon érdekel, hogy ki mit mond majd, mert én MÁR jól érzem magam, hogy meghoztam ezt a döntést, csak néha átfut az agyamon egy icipici kudarcélmény.
Mert a papír jól jött volna, de annyit nem érne.(főleg az 5 év riasztó)

Én sem úgy gondoltam, hogy mindenkit beavatok a munkahelyen, csak lehet, hogy az igazgatónőt, elég jóban vagyunk, és hátha jobban megérti, hogy rajtam most ez is nagy súly, főleg, hogy nem jön a kellő javulás, és biztos vagyok benne, hogy a hülye hormonjaim is belejátszanak a lelkiállapotomba. + a konkrét tudat, nem könnyű. De még nem döntöttem el, hogy pontosan mit is mondok majd neki.
Tegnap megint ráálltam a mérlegre, és majd leesett az állam, pedig mostanában tényleg sokat bűnöztem elkeseredésemben, és mégis megint -3 kg! Összesen már -13! Ez annyira jó! Egyre többen dicsérnek. :D
Mondjátok meg egyéb területen miért nem jön a javulás????
zazzy

Zazzy!
Akár magamat olvastam volna..... mi bakok tartsunk tényleg össze!!!!
Maximálisan megértelek!!!!!!!!!!! Ha jobban érzed magad a döntésedtől, akkor ez volt a legjobb amit tehettél! És ez a lényeg!

babszika

Hát tudod Zazzy, szerintem nagyon-nagyon jól döntöttél! Ilyenkor, amikor azt olvasom hogy egy nő majd' beleszakad a munkába felgerjed bennem minden harci érzés, én ugyanis meggyőződéses nőpárti ellenemancipacista vagyok! Szerintem az emnacipáció csak plusz munkát hozott a legtöbb nőnek, és senki sem győz meg az ellenkezőjéről. Ott, hogy kiharcolták hogy a nők is tanulhassanak és dolgozhassanak éppen úgy mint a férfiak HA AKARNAK, az bőven elég volt. De mostmár ez kötelező. Nekem ne mesélje be senki, hogy minden nő pont annyit bír mint egy férfi. Lehet hogy szellemi egyenjogúság van (sőt!), de erőben egyáltalán nem vagyunk egyenlőek.
És különben is mi lett az egész értelme? A nőknek ma ugyanúgy el kell látniuk a háztartást és vesződni a gyerekekkel mint a középkorban, de most mindezt csinálhatják 8 vagy még több órai munka után, és halálfáradt mindegyik. Szerintem egy csomó nő ma is boldogan ellenne azzal, hogy vezeti a háztartást, csinosítja a nyuszifészket, nyugalmas otthont teremt a férjecskéjének, és a gyerekeket hurcolássza meg babusgatja.
Az az igazság, hogy egy mai nő sokkal többet dolgozik mint egy férfi, és kiváncsi vagyok, hogy hány százalékuk imádja annyira a munkáját, hogy nem hagyná ott egy szempillantás alatt, ha a család kényelmesen meg tudna élni a papa fizetéséből. És ráadásul az a legdühítőbb, hogy hiába dolgozik a mama is, még két fizetésből sem tudnak kényelmesen megélni, mert ilyenné tette a világot az emancipáció.

Bocsesz a kirohanásért, de marhára felhúztam magam. Úgy sajnálom Zazzy! Ilyen szemétséget a sulidtól is, hogy elküldenek tanulni, és még csak nem is adnak hozzá anyagi támogatást! Még ezen is emésztheted magad :-( Szerintem egy nő egyszerűen nem bírhat ki mindent és punktum. Ha nem bírod abba kell hagyni, és hidd el, ha ilyen nagy megkönnyebülést érzel, akkor jól döntöttél. Nehogymár erre menjen rá a házasságod! Ez örület! Végülis mi a legfontosabb, ha nem ő meg a leendő gyermekeitek? Az a sok idegeskedés a babaprojectnek sem tesz jót, az fix.

Lányok Magyarországon ma munkaszüneti nap van?
krumplis pogácsa

Pogika, igen, ma munkaszüneti nap van. Holnap okt 23. és minden olyan ünnepnél, amelynél az ünnep keddre, csütörtökre esik, a hétfői és a pénteki napot odaadják cserébe egy ledolgozott szombatért.
A mai napot 20-án dolgoztuk le, a nov2-ai pénteki napot meg okt 27-én dolgozzuk le.
Vendég

Igen, Lafi tudom, hogy így szokott lenni, csak ma délelőtt egy magyar bankból telefonáltak valami elintézendő ügyben, és teljesen összezavarodtam, mert azt hittem ma nincsenek nyitva a bankok meg egyáltalán semmi, és ezért kérdeztem. Akkor ezek szerint nekik soronkívüli nyitvatartásuk van. Tökre csodálkoztam :-) Meg a MEK-re is tettek fel új könyveket, pedig azt csak munkanapokon szoktak. Ki érti ezt? :shock:
krumplis pogácsa

Zazzy,

Általában 5-6 hónap minimum kell. Én már 6 hónapja szedem a metet és még mindig érzem, h nem egészen működödk úhy ahogy kéne. Még 3-4 hónapot biztos kell várnom. Van akinek 3 hó is elég, van olyan kinek fél év de eltarthat hosszabb ideig is.

Ha a sulit úgy érezted, h nem bírod csinálni, mert idő, meg a lelkierőd sincs meg hozzá, akkor jól döntöttél. Nem kell eröltetni ami nem megy. De Kavicska szépen leírta. Én is úgy gondolom.

Kép
apple

Sziasztok lányok!

Anyo, a saját megnyugtatásomra való tekintettel naná hogy reggel ellőttem egy csont nega tesztet. De nem keseredtem el ám. CSakhát a megérzéseim azt mondják, hogy ez nem tuti. Furán érzem magam mostanság, de ez lehet a hormonjaimtól is. :) Beírtam a fertibe holnapra uezt a hőt amit reggel írtam és tett egy pé-t a 39.napomra, tehát akkor ez a 10.dpo lenne ma. Ja jutis eszembe fertin hol vagy hogy tudok terhesgörbéket nézni? Angolul nem tok csak silabizálok meg fordítok netszótárral hogy rájöjjek dolgokra. Leo oldalán is nézegettem és iza ott is volt jónéhány érdekes görbe. :o

hajni...
Budaörs

Pogi!
Végre itt vagy!!! :D
Teljesen megértem a kirohanásodat, főleg, hogy én nagyon családcentrikus nő vagyok, és fölösleges éveket pazaroltam (4+2) 2 hülye pasira, és végre megtaláltam az "igazit" ha lehet ilyet mondani, és minden olyan jó lenne, leszámítva, hogy így sem időm, sem energiám nincs. :evil:
De már tegnap is meg ma is olyan lelkes voltam, meglátogattam a fél családomat, akik 6!!!! km-re laknak tőlünk, de augusztus óta nem tudtam menni. :evil: , és lelkesen főzőcskéztem, pakolásztam, meg ilyenek. Annyira jó volt!
Közben azt is eldöntöttem, hogy csak őszi szünet után mondom el az igazgatónak, és véletlenül sem mondom el a konkrét PCOS-t, csak hogy sajnos rajtam kívül álló hormonális probléma miatt, a lelkiállapotom is elég aggasztó. Azt nem tudja, hogy szeretnénk babát, sőt nagyon szeretné, ha a most hatodikos osztályomat elballagtatnám. (Már ha lesz egyáltalán honnan)(Na ez viszont pesszimizmus, de annyira kivagyok ettől az oktatási helyzettől :evil: )

Apple!
Márc 27. óta szedem a metet, ezért aggaszt, hogy fogyok ugyan, de rengeteg pattanásom van, több szőröm van, mint volt (grrrrrr)és mensi sehol duphaston nélkül! Február óta!
Szóval nagyon nagyon kíváncsi vagyok, mit mond majd a dokim.
zazzy

Sziasztok!

Megjöttünk tegnap.
Megfagytunk és ilyenek, de azért itt vagyunk. :D

Pogika!

Én simán dobnám a melóhelyem ha itthon maradhatnék úgy hogy az anyagi helyzetünk nem dőlne össze. :D

Zazzy!

Abból amiket írsz, szerintem is ez volt a jó döntés. Írtam korábban, én is szerettem volna suliba járni idéntől, de nekem is be kellett látom hogy a munkahelyemem, a családunk és a háztartás mellett már több bőrt nem tudok magamról lenyúzni. Evvan. :?
Köszi hogy gondoltál ránk!

Czinkeb.!

Őszintén remélem hogy jól döntöttetek. Abból amit a többiek írnak, nekem még lenne kérdésem önmagamhoz, de természetesen elfogadom ha Te ezt érzed helyesnek.
Mi, ha addig nem történik meg a csoda, januárban elmegyünk meddőségi dokihoz. Kiskatona számlálás, átjárhatsági és csak utána fogom engedni hogy bármilyen stimu legyen. Legalábbis én így képzelem.
Jaj, ne is mond, az én párom is ilyen (volt). Valahogy a sokadik érzékével megérzi hogy ez most az a nap és akkor semmilyen módszer nem segít hogy együtt legyen velem. Tökre elkeserítő. :( Pedig most már bátran ki merem mondani, hogy ő is szeretné a babát, de egyszerűen ezen nem tudunk túl lépni. Bezzeg én vígan túl teszem magam rajta hogy most azért is kell hogy legyen bébi, semmi gondom nincs ez miatt, de a pasik ezek szerint egészen másként működnek. :D

Hajni!

Én még nem nézegettem görbéket a fertyn, de ahogy látom most, csak VIP tagoknak elérhető ezzel kapcsolatban is néhány opció. De nem is :D, mégiscsak van egy-két görbe amit meg lehet csekkolni.
Szóval: A felső sorban katt a Chart Gallery-re. Az ablak alja felé van 4 választási lehetőség: Ovulatory (ovulációs), Anovulatory (anovulásciós), Pregnancy (terhes), miscarriage (vetélés). Akármelyikre kattintasz, kijön egy csomó görbe ahol lehet szemezgetni. :D Tovább léptetni az első tábla fölötti Next page gombbal lehet.

És akkor rólunk:
Dobok egy görbét. Sok minden nincs rajta, mégis szeretném a véleményeteket kérni.
Kép
Szóval az a helyzet, hogy sajna nem vittem magammal a hőmérőt Tapolcára és így úgy tűnik lemaradtam a PÉről.
A kérdés az hogyha marad magasan a hő, akkor szerintetek lehetett PÉ? A vasárnapi extra nagy hálószoba party érdeklődés hiányában elmaradt és áttolódott mára. Nem vagyunk későn? Én baromira úgy látom hogy a szombati tojcsifehérje után nem volt épp szerencsés hogy se szombaton, se vasárnap nem voltunk együtt. Lecsúszhattunk a PÉről?

Megmondom az őszintét, kicsit el vagyok keseredve ez miatt, hiszen szépen megmondtam a kedvesnek, hogy miért a party és egyáltalán nem volt ellenvetése. Viszont tegnap nem tudtam volna rávenni hogy legyen valami, nem volt kedve. :( Neki, akinek egyébként mindig van kedve, csak pont PÉ közelben nincs. :(

Kellemes sokmindent mára még! :D
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee!
Ha gátolja a pasit, hogy PÉ miatt "kötelező" a szexualizálás, akkor nem kell neki megmondani!
Ilyen egyszerű.
Ha látja, hogy hőmérőzöl, akkor el lehet ütni, hogy már lekéstétek, vagy éppen a hőmérő kuka és nem mutat semmit!

Nem kell megmondani az igazat!

Nálunk fordítva volt a helyzet!

Engem blokkolt, ha Ő tudta, hogy PÉvan.
Így csak a fennti "elhallgatom" volt a megoldás!

Persze ez tökéletesen mindig úgysem müködik, de meg kell próbálni.

Kár azokat a PÉket elprédálni, mert gátlódik a pasi!

Nem kell tudjon róla. :? :lol:
Remélem férjek nem olvassák! :lol: :lol:

A meddőségi doki és kezelés elképzelésed nagyon okos!!! :)

Reméljük nem kerül rá sor!!! :)
De ha mégis, az sem a világ vége!

18+6
Vendég

szió lányok!

zsizsik!
Jó hallani rólad. Szóval még nem zebrát rejtegetsz :) Sebaj, a mínusz kilók nem semmik! Kitartás kislány és optimizmus :)

Lona!
A hormonjaid tökéletesek! Woww. :) a cukor magas, de remélhetőleg T megmondja mitől :wink:

Anyoka!
Gyógyulást nektek (forró teus + sok pihi) :)

Rólunk....van kiskönyvem :) és fotóm :

Kép

Puszi! ( irigyelek benneteket a hosszított 7végéért :) )

Gina
Vendég

Gina!

Én tudod mire vagyok irígy? :D
Erre a gyönyör? sztárfotóra, na meg a kiskönyvre!
Gratulálok hozzá! :D

lona
lona1

Kavicska!

Az sem jó sajna. Kipróbáltam. :(
Akkor sem akarja (100. megérzés) és az még rosszabb, mert nem is tudja miért vagyok kibukva. Nálunk nem nagyon megy a kommunikációtlanság. Ha nem mondom meg neki mi van, magától nem nagyon bírja kitalálni miért dobtam be a durcit. Abból meg veszekedés, meg bőgés van, és ugye akkor aztán szó sem lehet bármi szex-féléről. :roll:

Hja, okos. De mennyivel jobb lenne ha erről nem kellene beszélnünk. :cry: Mondtam tegnap a Kedvesnek, hogy már csak 70 napot kell kibírni és majd az orvos csinál nekünk gyereket, ha már mi saját anyagból nem tudunk. :cry:
Hamarosan elkezdek meddőségi oldalakat nézegetni. Jajdenemakartamezt! :(:(:(:(

Gina!

És fiú lesz vagy kislány? Nem látszik a képen. :lol:
Na jó, csak vicc. Hatalmas nagy gratula!

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

helló csajkák!

monee, 1000 köszi, megtaláltam és végignéztem.

Lányok, légyszi valaki: kiviségből benyúltam oda és megtapiztama méhszájacskámat és azt tapasztaltam hogy nagyon fennt van, alig értem el és baromi kemény. Ez mit is jelent????

hajni...
Budaörs

naaaaaaaaaaa van itten még valaki??????? senki?????? :cry:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Gina: Halamas gratula! Olyan jó átni, ahogy haladsz előre. Én meg megyek utánad ;) Pénteken mi is kukkolunk és remélem, hasonló sztárfotót fogunk kapni, mint te. Persze a kiskönyvvért is szaladni fogok :lol:

Monee: Elég nehéz ez az ügy így. Én is méricskéltem ugye reggel, de én azt csináltam, hogy inkább a hüvelynyálkának hittem (tudom, hogy nem mérvadó nálunk, de azért még így is egészen jól be lehet lőni). Ha nagyon nyúlós voltam, akkor már vetettem is magam apára :lol: . Sose tudta, hogy mikor kell, mert előtte is 2 nappal, utána is két nappal... Szóval, szeritem hagyd a fenébe azt a hőmérőt, csak néha dugd be, hogy tudd volt-e már pé. Egyébként meg közeledve a nagy naphoz 2 naponta ugorjatok egymásnak ;) Hátha... Talán kevésbé lesz programozott érzésetek...
Jut eszembe, az én drágám is levágta sztem, hogy mikor kell akciózni, mert meglehetősen aktív lett abban az időszakban :oops:
Nem volt ritka a napi többszöri akció, de érdekes módon csak akkor... khmm.

hajni: Ha jól tudom, akkor magasan van pénél, viszont nem kemény, hanem puha.
Itt találsz erről infót. Jó ez az oldal, nagyon sok infó van rajta...

Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
bettica

Haliló!

Ma dolgozok, így én is írigykedem a hosszú hétvégésekre ( na meg persze szombaton is este 6-kor mentem haza, úgy mentünk mulatni ) :lol:

Monee drága!
Ha jól emlékszem, neked aránylag jók a ciklusaid?? ...akkor szerintem hagyd a fenébe a hőmérőzést...így se magad se a párod nem tudod akár tudat alattilag is az időzítés fele írányítani ( de te mégis fogod érezni, hogy kb. mikot lenne jó )
itt már nem egy leányzónak lett a "semmileyen időből" babócája, hátha neked is bejön :) :)
De szorítok ám :wink: :wink:

Pusszancs
csipi
csipi78

Bettica Hello!

Köszi a honlap ajánlást - babát tervezők oldalát, nagyon tetszik! Szépen le van írva, rajzolva, ilusztrálva a női működés rendje. Lehet tovább okosodni. :lol:

KépKép
charlott

Charlott: Én is ott műveltem ki magam ;) Terhesgörbék is vannak... Nekem nagyon bejött :)

Kép

Kép
bettica

Nézzétek mit kaptam a fertitől...

Kép

Sajnos nem aktivizáltuk magunkat nagyon. Lehet, hogy mégis működik a closty? Ilyen későn is csinálhat pé-t? Nov. elején kell megjönnie, ha úgy működöm, mint eddig.

Gratula a fotóhoz és kiskönyvhöz.

Tegnap elkeseredtem egy picit. A sógornőmnek volt lapar és kiderült, hogy egyik petevezetéke sem járható, van endometriózisa is nem műthető helyen és cisztái voltak a petefészkében. Szerintem ő alapvetően nem pcos, csak 4 hónap clostyzás után jutott idáig. Mondtam neki, hogy a dokinak ezt már hamarabb meg kellett volna néznie. Most spontán próbálkozás lesz náluk, aztán meg lombik, csak ez elég drága. Rájöttem, hogy nem is vagyok olyan reménytelen eset. Ezekhez képest...
vicky79
Budapest III. kerület

Hát Vicky, ez így van, nézőpont kérdése minden. Grat a péhez!Amúgy nem hiszem hogy a closty csinálta így a 47. napon....
Vendég

Sziasztok!

Bettica: köszi, aranyos vagy, de ismerem az oldalt. De lehet én vagyok annyira hülye, hogy nem találtam, mit jelenthet az, hogy a méhszájam nagyon fennt van, kemény és aszem zárt. Bár utóbbiban nem mindig vagyok biztos.
Amúgy nálam sehol semmi, hasam picit zsibbad alul, de pirinéne sehol. Jajjjjjj már naon várom a csütörtököt, mit mond T.

Hmmmmmm, az jutott eszembe hogy ma is mértem 6kor de előtte fél5 kor pisilni voltam. Ez most számításba vehető vagy nem mert keveset aludtam?????

Vicky: gratula a pé-hez; bár milyen fura hogy a clostitól csak most lenne?

Gina: olyyyyyyyyyaaaaaaan jóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!! gratula

hajni...
Budaörs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?