sziasztok,
na csak nem bírtam ki, hogy ne nézzek be (sajnos volt némi dolgom az irodában), de most nagyon büszke vagyok magamra, mert tornáról jövök. mármint egy nagyon szimpi edző csaj elmagyarázta, hogy edzőterembe mit szabad csinálnom és ott fárasztottam magam egy órát. most belelkesedtem, megyek hetente kétszer (ha nem lankad a lelkesedésem). muszáj is mert már a 8kg plusznál járok. jesszus...
norco, ha rendbejössz remélem nemsokára, lehet, hogy érdemes megerősítened a hátad ha esetleg van hajlamod a hátfájásra, mert ha elkezd nőni a pocakod akkor lehet, hogy jobban kijön ... persze remélem ez csak valami egyszer becsípődés és hamar elmúlik
fanetta ! én is Vidás vagyok - nekem kicsit fura volt az elején a közvetlensége, mert én nem vagyok ilyen rögtön lelazulós, de azért nagyon szimpi. és nem utolsó jó pont nála, hogy a bátyámék 3 gyereke is nála született, szóval van referencia.
én nem is gondoltam, hogy ekkora gáz lehet a Kútvölgyivel!! remélem nem zár be márciusig, hátha még lehetünk egy szobában mindhárman
jó hír amit mondtál a szülésfelkészítésről, meg is nézem majd csütörtökön ha megyek, majd megírom mikor lesz ha akartok esetleg jönni. egyébként gratulálok a fiúhoz, majdcsak tudsz vele mit kezdeni
csak még egy Vida kérdés - engem mindig lehív a rendelésre, még sosem voltam nála az 5en ultrahangon, csak 2szer hívott oda amikor vérvételre küldött. mi lehet az oka? mondjuk nem volt gond, mert a rendelésen sem nagyon kellett soha várnom, időpontra mentem, csak fura. még csak egyszer adtam neki pénzt, lehet, hogy nem kezel még "extrán" ezért?
ja és tegnap voltunk bababútor körúton, szerintem minden lehetséges helyen voltunk de mondja meg valaki, hogy HOL a fenében lehet sima fehér pelenkázóskomódot kapni (ami később visszaalakítható normál komóddá), mert csak azt nem találok, mert fehér bútorokokat akarok és kiságy meg szekrény van, de ilyen komód nincs sehol. ill a Brendonban volt, de az ritka gagyin nézett ki. amúgy szerintem elég siralmas a bababútor felhozatal. vagy olyan van ami olcsó és nem tetszik (hát velem van a baj lehet) vagy méregdrága és még akkor sem biztos, hogy tetszik (na jó lehet, hogy velem van a baj....). lehetne valami kulturált középút.
csak az Ikeában van egy fehér ilyen komód ami tetszene, de olyan viccesen van megoldva, hogy a pelenkázófelület fölött még van egy fura polcos rész amit nem lehet átrakni, tehát a gyerek egyszer ül fel rosszul (ha már tud majd persze) és bevágja a fejét. ki érti?
na lépek is haza, bizarr érzés így vasárnap az üres irodában
jó pihenést mindenkinek!