Új privát üzeneted érkezett!

Szia Márti!

A honlapon rajta van, ott megtalálod a térképet is. Szóval Budán van a Moszkvatértől nem messze a Budagyöngy bevásárló központtól 2 percre. Ingyenes parkolási lehetőséggel.

Vagyis inkább beírom e telcsiszámot és címet:

1026 Budapest Lotz Károly u. 14
Barna Csilla
Tel: 06-1-392-7050
06-30-228-4444
06-30-650-3244
e-mail: barna.csilla@4dgenesis.hu
Honlap:
www.4dgenesis.hu

Egyébként én is miskolci vagyok. Az az 14 éve felköltöztem Bp-re. De a szüleim és a tesómék ott laknak, így szoktunk Miskolcra járni!
Álltalában egész nyáron ott vagyok a gyerekekkel!

Bea

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Lányok, annyit írtatok, még csak a felét sikerült elolvasnom!!!
Köszönöm, hogy gondoltatok ránk, biztos azért sikerült elég jól a műtét :wink:
Mondjuk agyrém volt, 8-ra mentünk, 11-kor vitték a műtőbe....szegénykém éhen és szomjan akart halni, pedig amúgy nagyon rosszevő. Olyan rossz volt kint a folyosón hallgatni, hogy ordít. Aztán biztos elaludt, mert nem sírt. Fél 3-ig aludt, fel kellett ébreszteni, hogy igyon, pisiljen. Szerencsére nem volt nyűgi, szótfogadott. Az altatódokira kellett sokat várni, negyed 6-kor jöhettünk haza. 1 hét múlva kontroll. Szegénynek le van ragasztva, de meglepődve tapasztaltam, nem akarja leszedni :shock: Amikor a branült vették ki, na akkor sírt. Most elvitte az apja, persze a dokik nem javasolták, hogy 200 km-t utazzon, de azt meg nem akartam, hogy apuci itt aludjon, akkor reggel vitte volna el. Nyugodtan engedtem el, jókedve volt nagyon. Majd este hívom, hogy értek oda.

monácskának tudok így hirtelenjében reagálni:
nagyon sajnálom a storydat, biztos van megoldás. Én is elég nehezen váltam el. Úgy tudom, ha válás után 6 hónapon belül fogan a baba, akkor is a volt férj nevére kerül. Az én esetem: 2006. júliusban adtam be a válópert, októberben volt az első tárgyalás, majd március 1-jén született meg a végzés. Persze megegyezéssel, mert mai napig pereskednénk. Májusban újraházasodtam, és még ez a szerencse, mert a pocaklakó nálunk is Szalay lenne, nem Király :roll: Még gondolni is rossz rá. Lehet gyorsítást kérni, csak komoly indok kell. (nekem nem volt elég indok a gyermekelhelyezésnél, hogy apuci 2 hétre elrabolta....szóval nagyon gáz a magyar jog) Keress fel egy nagyon jó családjogászt, mert sok minden múlhat rajta! Az hogy a nevén lesz, sajnos azt is jelenti, hogy jogai vannak. Pl útlevelet sem csináltathatsz a beleegyezése nélkül. Gáz, én mai napig szívok. És fogok is.
Vendég

ja és még annyit, hogy a csőbepisilés eredménye megvan:

bakt: negatív és antibiotikum nem tenyészett ki

amúgy mondtam én, hogy bakterre oltották, nem virológiára. :wink:

na megyek pihizni, nagyon fáradt vagyok, jó éjszakát nektek is és köszi még1szer a drukkot! 8)
Vendég

[quote="pété"]B írta:pétéánatomban ma elmegyek kekszes-barackos Boci csokit venni! Meg töltöttet is! Meg lyukas, meg kerek, meg mogyorós csoki! Meg sütök egy pizzát! Hétfőn meg megírom, hogy hány kilót híztam! :D

Timi drága, a csokival én jövök majd neked, ha kiscsajszid lesz, addig nem ér ilyet enni :wink:
Vendég

Sziasztok Mamócák,

jim,
örülök, h jól sikerült a műtét. biztos nem volt könnyű hallgatni, ahogyan a kisfiad sír...

Kicsit el vagyok keseredve, mert ezidáig semmi gondom-bajom nem volt a terhesség alatt. tényleg olyan, mintha nem is lakna bennem emberke!
MOST MEG KÉT NAPJA du. olyan erős hátfájásom, illetve a gerincoszlopom mellet olyan fájdalmat érzek, h alig bírok egy helyben ülni!
nem értem pontosan miért, mert (mint láthattátok) egyentalán nincs nagy pocakom meg súlyfeleslegem és iszonyatosan szenvedek, mert általában késő estig kellene dolgoznom...de még ülni se nagyon bírok!
normális ez?
van valakinek hasonló nyűgje? vagy vizsgáltassam ki magam ? :roll:

norco

Norco!
Nekem nagyon fáj a derekam, de nem a terhesség miatt. Viszont az időjárásváltozás miatt, én is majdnem a falat kapartam a fájdalomtól. A csontok tágulnak, az ízületek lazulnak, a gerinc hajlatai megváltoznak. El fog múlni hidd el, ha a terhesség okozza neked. Próbáld mozgatni, tornáztatni a mozdulatlanság nem segít, még akkor sem ha becsípődött egy idegszál.

Sok-sok év tapasztalatom van a derékfájásban, több sérvem is van.
Ha idegbecsípődés akkor a meleg víz árt, ha izomfájdalom (görcs) akkor a meleg víz ellazítja. Krémeket ilyenkor is lehet használni. Ha nem múlik akkor persze orvoshoz kell menni. Bár sok embernek van izomgyulladása is, ami nyomtalanul elmúlik de kicsit lassabban (pár hét). Remélem nem komoly.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Aktuális táblázat
(ha valakinél valami nem stimmel szóljon :))

Kép

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!
Na, ez a napom kész volt... de alényeg, apukám felhajtotta a kismamanacimat, most már olyan boldog vagyok benne :D

Jim, naggyon de naggyon örülök, hogy jól sikerült a műtét!
(annyira vicces, nem akartam elmesélni, de mindig eszembejut, szval mint mondtam már, nagy Doorsrajongó voltam/vagyok,és tini koromban volt egy szerelmem akivel mindig azt játszottuk el a Doors filmből, hogy "óóó, Jim már megint ittál..." nem nem ittam... meg volt valami pulyka is... na ez jut mindig eszembe... :lol:
na, a pulcsi nálam van, de most a hosszúhétvégére AnyósApóshoz megyünk, nem leszek Bpen. utána megdumcsizzuk.

Monácska, sajnos nem tudok segíteni, de ez borzasztóan hangzik.. dühítőőőő.
Egyetértek a többiekkel, jobb lenne, ha nem idegesítenéd ezzel magad. De iszonyú lehet.. :(

MNiki, nagyon szupi a táblázat. egy javítás, de nem fontos, már 2 kilónál tartok... :? :roll:
ezért nem is ér itt csokiról beszélni. Főleg nem BociÉTcsokiról. Főleg nem arról amiben mogyorók is vannak...

Pété, teljesen meg tudlak érteni, hogy szeretnéd már tudni a nemét... nekem még 3 hét... de remélem Te a jővő héten megtudod, hogy kislány lesz :)

Judit, sajnálom, hogy nem lány lett, de tuti örömöd lesz ebben a fiúcskában is! :)

na megyünk szunyni. mindenkinek pihenéssel teli vidám, mosolygós hosszúhétvégét.
(akiholnap dolgozik, annak meg kitartást ;) )

Kép

Kép
kolyok28

Szép Napot Mindenkinek!!!!!!!!
Itt legalábbis Miskolcon gyönyörű szép időnek nézzünk elébe!!!

Bea!

Köszönöm neked a választ! Akkor még várunk 24. hétig, és megyünk. Annyira kíváncsi vagyok. :D :?: :D
Jaj de jó akkor ha jössz Miskolcra, akkor 1* összefuthatnánk!!!! :lol:
Én egyébként csak 3 éve lakom itt, Debrecenből kerültem ide!!!

Mni!
:cry: :cry: :cry: Nekem csak a nevem van fent!!!!!
Elküldtem neked a Privibe az adatokat! Talán megint elbénáztam v.mit, és nem kaptad meg? :? :? :?
Küldjem megint???????????????

Üdv Márti
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!
Én már itt ülök a munkahelyemen és egészen fél 5-ig itt is fogok. :(
Márti nem kaptam meg a privit, de küldheted mail-ben is az adatokat. :)

KépKép
KépKép
mni

Jó reggelt Lányok!

Csak beugrottam egy kis időre az irodába, de nem bírtam ki, muszáj megnéznem Benneteket! :oops:

Lehet, hogy én írtam valamit rosszul, de csak két hét múlva megyek hétfőn az UH-ra... :cry:

Jim! Nagyon tündér vagy, mindig is tudtam, hogy Jimmy a király!
Jó-jó, ez csak egy nagyon gyenge poén volt.... :lol: :lol:
Egyébként régen nagy rocker-csajszi voltam, úgyhogy a Doors nekem is bejön!Keményen jártam koncertekre, és mindig legelől csápoltunk. Hűűűű, azok a régi szép idők!

Márti! Én is debreceni vagyok! kb. 4 éve költöztem fel.

Na, megyek, mert vár lent a hugicám!

Pusz Mindenkinek!

Kép
pété

Hahóó Mindenkinek!

Na, végre van időm bekukkantani ide. Vagy fél tucat oldalt sikerült visszaböngészni: itt aztán van pörgés.

Kútvölgyisek: a dokim szerint, van esély a Kútvölgyiben szülni még márciusban is (akkor is ha nem lövik le Gyurcsimurcsit). Valószínűleg van alapja a reménynek.

Közben megtudtam, hogy Fanninak fütyis tesója lesz. Nagyon örülök neki. DE MIT KELL EGY FIÚVAL CSINÁLNI????
Eredetileg László - Gergő lett volna, de még körbenézünk (a László marad, a másik valószínüleg változik). És a várható születési idő márc. 14. lett.

Eddig 7 kilót híztam.
Mondta doki, figyeljek oda az étkezésre. Válaszoltam neki, hogy odafigyelek- minden este 10-kor eszem :lol:

Mni:profi a táblázatod. Es jól látom, hogy egyelore 11:7 az arány a fiúk javára.

Judit 18 és Mni: most látom csak, hogymennyire közeli időpontra vagytok kiírva. Betartjátok? Mert ha igen, beszélek prücsökkel, hogy ő is akkor jöjjön, és így lehetünk egy korteremben. :D Mit szóltok? De a februar is jó nekünk! :shock:

Szép napot nektek.

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta, örülök, hogy ismét benéztél hozzánk! Neked ki a dokid? Én ilyet még nem is kérdeztem, hogy lehet-e majd ott szülni... nagyon drukkolok, hogy igen. :) Jó lenne, ha egyszerre lennénk bent... legalább tudnánk egymásnak segíteni, bár úgy hallottam, hogy ott nagyon segítőkészek a szülésznők és ápolónők. :) Ja, és gratula a fiúhoz! :)

KépKép
KépKép
mni

Márti!

Tényleg egy napra vagyunk kiírva...meg a két Évivel is :D Tök jó!! :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hahó!

Olvasok én, csak írásra nem futja soha.

Jim!
Végül honnan tudtad elkérni a csőbepisilés eredményét? Laborból vagy védőnénitől?

Lányok!
Most komolyan. Szado-mazo klub ez? Mi ez a rengeteg csokiról írás + képi illusztráció. Én minden nap kinyitom a nasis szekrényt, hogy találok-e egy kis csokikát, de aztán szomorúan és egyben megelégedve tapasztalom, hogy a férjem nem hozott haza ilyesmit, csak mindenféle egészséges, rostdús kekszet.
És külöben is: ÉLJEN A ZÖLDSÉG ÉS A GYÜMÖLCS! :mrgreen:

Norco!
Nekem időnként iszonyatosan fáj a derekam. A doki azt mondta, normális. Ha jól tudom, a csontok rendeződésén és a testtartás módosulásán kívül a hormonok is befolyásolják. Ne aggódj, csak tűrj :lol:

Jó hétvégét mindenkinek!

Eszter

Kép
eszter.eu

köszke.

panny: ne felejtsétek el a pocaklakokkal is tudatni, hogy kikkel kell egyszerre szülessenek. :D

Vida rajongó vagyok.

És igen: csúcs az a kórház: aranyosak és otthonosak a szülőszobák - olyanok akár egy kis itthoni szoba, jó fejek a szülésznők, teljesen bababarát kórház (de ha pihenni akarsz, bármikor leadhatod a gyereket, tisztaba teszik ha kell, nem vágják hozzád, hogy anyuka a magáé, csinálja, aranyosak és segítőkészek a csecsemősök, ha kell segítenek a szopizásban, köldökápolásban, ... a gyerekdokikról nem is beszélve.
Ja és a hab a tortán, hogy ott dolgozik Vida is! :D
Szerintem az a világ legjobb kórháza, és nem értem, hogy lehet annyira fafej valaki, hogy a megszüntetés gondolata akár felmerüljön a fejében (valószínüleg még a gólyamesékben hisz:).

Ja, és csúcs felkészítőket tartanak. Nem bagatellizálják el a szülést, de nem is nagyítanak. Szóval pont azt és annyit mondanak ami kell, és ami jó, megnyugtató az embernek, hogy tudja, mi történik vele. És bár egy kissé kételkedve hallgattam, hogy pl. a normál szülés után az ember kap 2 órát örülni a babónak, majd elmegy, lezuhanyzik, és átsétál a kórterembe - ez pontosan így történt.

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta, ez tök jó! Te már tudod mikor vannak a felkészítők? Oda simán lehet menni, honnan lehet megtudni, hogy mikor van, mert szerintem akkor Judittal mi is mennénk. :)

KépKép
KépKép
mni

Az ötödiken ahova jársz ultrahangra, meg minden ilyesmire, ott a recepcionál vannak ilyen tájékoztatók a felkészítőkről. Kérni kell. Ingynesek, bárki beülhet - ha papás szülést terveztek, akkor célszerű vinni a párod is. És itt mindenki felteszi a kis kérdéseit utána, és rájössz, hogy sokan felteszik az általad még meg sem fogalmazott, vagy kimondani nem akart "béna" kérdéseket is, amelyekről utólag kiderülnek, hogy nem is olyan bénák, és másokat is foglalkoztatnak.
Ezért is jó.

Kép Kép Kép
fanetta

Norco!

Nekem a terhesség elején nagyon fájt a forgom, és a derekam, olyannyira, hogy nem tudtam kiszálni a fotelbol, vagy éjjel kimenni a mellékhelyiségre! Minden lépés fájt, szó szerint, azt hittem kiesik a lábam magam alól. Ez miatt szóltam is a dokinak, meg a védőnőnek is, akik azt mondták, mint most neked a többiek, hogy kilazulnak az inak, rendeződnek a csontok! Bár nekem azt is mondták, mivel csipőficamos voltam és ilyen lábközi fém dolog is volt rajtam, hogy minden ok legyen, így később, hogy a csipőficam "hajlamomat" is érezhetem a kilazulás miatt!
Én saját ötletemre elkezdtem inni ilyen plusz kalciumos tablettát, és valamennyire segitett, sokkal könnyebb volt a mozgás, bár éreztem estére fájdalmat, de nem akorát mint régen!!! Sőt, jóval kisebbet!

Amugy a felkészitőre csak annyit tudok mondani, hogy szerintem jó dolog én is járok ide helyben, nálunk öt alkalom lesz, már egy volt, és lehet kérdezni, és nagyon sok érdekes dologról lesz szó, meg nézünk kisfilmet is szülésről, meg amit még nagyon várok, hogy körbevezetnek majd mindenhol, szülöszobán, csecsemős részen. Ugyhogy szerintem jó dolog!

Na elkussolok, további szép napot mindenkinek!
Vendég

Jah, tegnap találkoztam a varrónővel, ma már lehet, hogy meglesz az egyik nacim!
Szorítsatok légyszi, hogy "vmi jó süljön ki belőle"! Bár már megígértem magamnak, hogy nem akadok ki!!!! :lol: Remélem sikerül is tartanom magam!!!! :? :? :? :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Panny,
gratula az UH-hoz, remélem legközelebb már megmutatja magát a babád! :)

Judit, Fanetta,
gratula a kisfiúkhoz. Judit, én meg most úgy vagyok, hogy nagyon úgy érzem, fiam van, mekkora meglepi lesz, ha mégse. A terhességem elején kislányt szerettem volna, de aztán egyre erősödött bennem a megérzés, hogy fiam van. Na, remélem szerdán úgy fekszik az UH-n az édes, hogy kiderül, milye van.

Monácska,
már megint a bürokrácia, utálatos egy dolog, kitartás, szorítok, hogy minél hamarabb a párod nevére kerüljön a baba!

Jim,
nagyon örülök, hogy jól sikerült Milán műtétje! :D

Ma dolgoztam utoljára, nem akartam bőgni, mikor elbúcsúztattak, de csak nem tudtam megállni. Pedig már úgy vártam ezt a napot, de most mégis olyan fura az új helyzet. Át kell szoknom a pörgésről egy nyugodtabb állapotba. Az jó lesz, hogy gyakrabban tudok ide írni, rossz volt, hogy sokszor csak késő este jutottam géphez.

Szép hosszú hétvégét mindenkinek!

Melinda

Kép
melinda80

Csujzi!

Szorítok a varrónőhöz! :)

Melinda

Kép
melinda80

Panny, Boldog Születésnapot!!!

Kép
Vendég

KÖSZI a hát-deréktfájásos tapasztaltokat!
kicsit megnyugodtam, h ez normális.
most már jobb egy kicsit, hogy a hétvégén tudtam pihenni...csakhát annyira aggasztó, h mi lesz itt a várandósság végén?! :shock:
szerintetek ez a cosmo disk vagy micsoda, ami a gerincet tartja nem jó? nem használta véletlen valaki?

eszter,
ezzel a csokiztatással én is így vagyok..de szerencsée én sem találok semmi ártalmasat...
na puszi mindenkinek!

nem tüntetni, pihenni! :wink:

norco

Na Sziasztok!!!!!!!!!!

Remélem mindenki jól van! :lol: :lol: :lol:
Nekkem sajnos tegnapóta úgy ég a gyomrom, mintha valaki jó nagy tűzet rakott volna odabent. :x :x :x
Valakinek van ilyen nyűgje?????????????????????????
ez BORZASZTÓ!!!!!!!!

Csujzi!
Meg van már a naci????????????

Panny!
Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel Kívánunk

Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!

Pété!
Én nagyon szerettem ott lakni! Gondolom te is megszeretted.
Egyébként mindjárt indulunk oda, mert anyukámnak névnapja
volt, és felköszöntjük! :D :D :D
Ilyenkor nagyon Boldog vagyok!

Mni!
Küldöm ma az adatokat mindenféleképpen!

Puszi Mindenkinek, és Jó Pihenést!!!!!
Vendég

Sziasztok!!

Juhú, félidő!!!

Tegnap akkora bevásárlást csaptunk, mint állat. Vettünk hűtőt, meg tűzhelyet, meg konyhaszekrényt, meg apucinak csecse új íróasztalt dög nagyot, hogy matyizhasson rajta a makettjeivel télen. Ma lerakjuk a pvc-t és berendezzük a konyhát, holnap meg a laminált padlóval küzdünk, aztán költözés!!!! Ja és itt van net, úgyhogy gyakrabban leszek! De a legjobb, hogy végre mertem venni rózsaszín rugit!!! Eddig minden uniszex, de azért tudtam én, hogy lány lesz, csak nem voltam elég bátor!! 2 plüss rugit vettem, az egyiken kis zsiráf, a másikon kis oroszlán van, nagyon édik!!

Gratulálok a kukisokhoz!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Köszi a köszöntést lányok! :D

Kaptam apától egy lap-topot,mert folyton civakodtunk az egytlen gépen...mostmár nem kell.

Melinda!

Hidd el jobb lesz egy kicsit otthon pihizni,utána még pöröghetsz sokat! :wink: Na meg a gyerektől úgysem tudsz majd pihenni,úgyhogy használd ki!!Kezdődik a fészekrakás!!! :D :D :D

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Márti, nekem is van már időnként gyomorégésem. Figyelni kell arra, hogy mit eszel -nekem pl. hagymától, savanyúságtól, nagyon fűszeres dolgoktól van -, de ha már elkezdődött, akkor szenvedés helyett vegyél be egy Rennie tablettát. 5 perc alatt elmúlik tőle. Nekem néha a tej is segít.

Kép

Kép
mzx

sziasztok,
na csak nem bírtam ki, hogy ne nézzek be (sajnos volt némi dolgom az irodában), de most nagyon büszke vagyok magamra, mert tornáról jövök. mármint egy nagyon szimpi edző csaj elmagyarázta, hogy edzőterembe mit szabad csinálnom és ott fárasztottam magam egy órát. most belelkesedtem, megyek hetente kétszer (ha nem lankad a lelkesedésem). muszáj is mert már a 8kg plusznál járok. jesszus...

norco, ha rendbejössz remélem nemsokára, lehet, hogy érdemes megerősítened a hátad ha esetleg van hajlamod a hátfájásra, mert ha elkezd nőni a pocakod akkor lehet, hogy jobban kijön ... persze remélem ez csak valami egyszer becsípődés és hamar elmúlik

fanetta ! én is Vidás vagyok - nekem kicsit fura volt az elején a közvetlensége, mert én nem vagyok ilyen rögtön lelazulós, de azért nagyon szimpi. és nem utolsó jó pont nála, hogy a bátyámék 3 gyereke is nála született, szóval van referencia.
én nem is gondoltam, hogy ekkora gáz lehet a Kútvölgyivel!! remélem nem zár be márciusig, hátha még lehetünk egy szobában mindhárman :)
jó hír amit mondtál a szülésfelkészítésről, meg is nézem majd csütörtökön ha megyek, majd megírom mikor lesz ha akartok esetleg jönni. egyébként gratulálok a fiúhoz, majdcsak tudsz vele mit kezdeni :)
csak még egy Vida kérdés - engem mindig lehív a rendelésre, még sosem voltam nála az 5en ultrahangon, csak 2szer hívott oda amikor vérvételre küldött. mi lehet az oka? mondjuk nem volt gond, mert a rendelésen sem nagyon kellett soha várnom, időpontra mentem, csak fura. még csak egyszer adtam neki pénzt, lehet, hogy nem kezel még "extrán" ezért?

ja és tegnap voltunk bababútor körúton, szerintem minden lehetséges helyen voltunk de mondja meg valaki, hogy HOL a fenében lehet sima fehér pelenkázóskomódot kapni (ami később visszaalakítható normál komóddá), mert csak azt nem találok, mert fehér bútorokokat akarok és kiságy meg szekrény van, de ilyen komód nincs sehol. ill a Brendonban volt, de az ritka gagyin nézett ki. amúgy szerintem elég siralmas a bababútor felhozatal. vagy olyan van ami olcsó és nem tetszik (hát velem van a baj lehet) vagy méregdrága és még akkor sem biztos, hogy tetszik (na jó lehet, hogy velem van a baj....). lehetne valami kulturált középút.
csak az Ikeában van egy fehér ilyen komód ami tetszene, de olyan viccesen van megoldva, hogy a pelenkázófelület fölött még van egy fura polcos rész amit nem lehet átrakni, tehát a gyerek egyszer ül fel rosszul (ha már tud majd persze) és bevágja a fejét. ki érti?

na lépek is haza, bizarr érzés így vasárnap az üres irodában
jó pihenést mindenkinek!

KépKép
judit18

Sziasztok Lányok!

Gratulálok a kiderült fiúkhoz - lányokhoz! Érdekes, hogy mennyire elhúztak a srácok, mivel nagyátlagban azt mondják mostanság a született gyermekek 65 %-a lány??? Bár aztán ki tudja, melyikünknél derítik ki az ellenkezőjét. Nekem is nagyon furcsa, hogy kisfiam lesz. Ez volt az én első kérdésem is: Hogy kell nevelni egy FIÚT??? De szerintem az ösztönök legyőzik a kételyeket.
Kezdek végre megnyugodni cysta-ügyben, tegnap a dokim azt mondta, hogy a 22-23. hétig normális a felszívodás a magzat koponyájában. Ha valamelyikőtöket ilyennel paráztatják, jó ha tudja!!!
Azért nov. 5-ére a Praxisban kértem egy ismételt gen.Uh-t. A Győrfy Mátyáshoz kaptam időpontot. Eddig a másik dokinál, Hajdu Júliánál voltam, azt láttam, hogy ő profi. A drbácsival mi a helyzet? Tudja valaki mennyire érti a dolgát genetika ügyben??? Azért nem nyugodtam meg 100%-ig, és fontos, hogy jó kezekbe kerüljek.
Szörnyű ez a mai kórház világ, én nem mehetek az Uzsokiba uh-ra, mert nem férek be, Ti lehet nem tudtuk a Kútvölgyiben szülni???!!! Nem laza ez a kalamajka.
Csoki téma tényleg ELÉG!!!! Nálam is 7 kg már a plusz. Alma-körte-répa-retek! Hajrá lányok
A hátfájásban tényleg igazatok van. Néha borzalmas. De nekem az első terhességnél félidő után picivel elmúlt. Na jó, a legvégén is jelentkezik, de akkor már nagyon is érthető az óriás plusz (de azért nagyon is ÉDES) teher miatt.
Na sziasztok. Jó hétvégét mindenkinek!

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!

Szép vasárnapot mindenkinek!

Csujzi, már csak a megszokás kedvéért is megjegyzem, hogy 19 hét!

Kicsit homályos, kicsit kivehetetlen, de azért dobok fel nektek egy 18. heti UH képet.
Kép
Vikó-Manó oldalnézetben, gyertyaállásban :)

Kérdeznék, elsősorban azoktól, akiknek fiú-lány felállás van már meglévő gyerekek terén. Igaz az, hogy a fiúkkal több a gond? Mármint hasfájás, fogzás, stb. terén!
Vendég

Sziasztok!

Voltam tegnap ultrahangon, minden ok! csak egy dolog hiányzott a kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apa kicsit elkeseredett mert reménykedett hátha kinő neki! :cry:
A lényeg hogy egészséges és az AFP is nagyon jó lett.
Úgy hogy üdvözölhetjük köreinkben Alíz, vagy Dorina, vagy Boglárka nevű lánykámat!!!! (a név még nem dölt el!) Vélemények a nevekkel kapcs?

jó pihit a hosszú hévégére pusssz
petra

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, grat az egészséges babához!
A nevek sorrendje nálam: Dorina, Alíz, Boglárka
Az Alíz úgy tetszik: Liza, Lizi, ez aranyos!
Vendég

Sziasztok!

Zsu,
nagyon édi a babád az UH képen! Szerdán már én is látok ilyet, már alig várom! :)

Pepike,
örülök, hogy szuperek az eredményeid, és hogy végre kiderült a babád neme. Nekem a Dorina név nagyon tetszik, aztán Alíz és Boglárka.

Ma sokat voltam a szabad levegőn, délelőtt vásárban voltunk, sikerült találnom egy frankó kardigánt, amibe még nőhet a hasam, és jól melegít.

Végetért a forma1. :cry: Mióta terhes vagyok, azóta ha tehettem, minden futamot végignéztem. Sajna nem a Hamilton lett a VB győztes, de majd jövőre.

Pussz

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok! Látom, mindenki pihizik 8)

eszter.eu: Mivel ott voltam pénteken a Jánosban, bepróbálkoztam a laborban, hátha meg van az eredmény. És megvolt, ki is adták.

kiszazsu: visszajelöltelek 8) Azt nem tudom, mennyivel van több gond egy fiúval, de nekem Milán angyalka volt, míg nem beszélt és nem járt :D Már 7 hetesen végigaludta az éjszakát, foga későn jött (10 hósan). Mondjuk enni soha nem szeretett, mai napig agyrém. Hamar beszélt, már 1 évesen feleselt....azóta is. :? Pelusról is nagyon hamar leszokott. Kb ennyi. Ari az uh kép!!!

pepike: nekem a nevek: 1.Bogi, 2. Alíz (2 legjobb barátnőim a gimiből 8) ) 3. Dorina (ez őszintén nem tetszik, a Pély Barna ostobenkó nője miatt :x )
Vendég

Melinda80: Forma1? :lol: ari vagy, nekem öngyilkosság lenne végignézni, de ha kellenek fotók, rakok fel, mert a férjem tavaly kint volt a Shell-el, vmi nagyon jó helyen, mert közelről fotózott.(mondjuk őt sem érdekelte, csak ingyé volt)

ja és tand: kivi vagyok, milyen menyasszony leszel. Szorítok, hogy minden jól menjen :wink:
Vendég

Melinda, nagyon sok kép van, csak párat rakok fel neked, nehogy itt megrémüljenek a többiek (ha kell még kép, írj priviben és elküldöm az összeset).

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Jim, az én férjem odáig lenne, ha egyszer ilyen közel mehetne! :) Neki is sok F1 képe van a weboldalunkon. :)

KépKép
KépKép
mni

Hát lányok ma igazi pangás van, máskor meg alig tudlak visszaolvasni titeket annyit írtok fél nap alatt. :lol: :lol:

Márti, igen ma elhoztam anyámtól a nacikat, mert a barátnője oda vitte tegnap későn! Ugyhogy ma probiztam meg mind a kettőt, és hál istennek már jó, ugyhogy már ugy vagyok vele, hogy örülök, hogy van végre nacim!

Pepike: nekem az Alíz név tetszik nagyon, a férjem még a terhességem elött mindig mondta, hogy neki is nagyon tetszik, és majd az lesz a lányunk neve! (Azóta megváltozott a véleménye, és összefogtak az anyósával, hogy a kislánynak tovább kell vinni ezt a nevet:Lujza :? :? :? :? )

Lányok nektek nem fájdogál közben a hasitok? Nekem ma egyfolytában fájdogál lent egy kicsit! Remélem ez normális, és nincs baj, nincs "kedvem" megint aggodni vmin, inkább élvezném ezt a szép állapotot! :D :D :D

További szép estét mindenkinek!
Vendég

Jah és Zsu, igen már 19 :!: :!: :!:
Jövő héten már mi is a félidőt "ünnepeljük"! :D
Vendég

Melinda!

Én is bírom a Forma1-et,na és nem beszélve a férjemről :lol:
Mi mindketten a Kiminek szurkoltunk,eszméletlen esélytelen helyről nyert!! :lol:

Jó éjt! :)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na készen vagyok, mint a zacsis leves! Vónalzót szerettem volna váltani, erre mindenfél hülyeség jön ki, hiába másolom be a bbccode-t
SOS! Valaki segitsen!!! :shock: :shock: :shock: :oops: :oops:
Vendég

Huh már látom, végre sikerült!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Pedig már vagy fél órája küszködtem vele, valahogy sose sikerült, pedig mindent ugy csináltam, mint az elözőnél! :roll: :roll: :D :D
Vendég

Nah én is lépek, mindenkinek jó éjt!
Vendég

Halihó!

Csujzi, nekem is fájdogált a hasam, nem tudom, hogy mi lehetett tegnap a levegőben. :?

Judit18, nézz körül ezen a honlapon:

http://www.faktumbutor.hu/frameset.php

Ha jól látom, akkor egyik sem hófehér, mindben van valami faszínű berakás :( Ez a Kamilla különösen tetszik, így kép alapján.

Az RS-ben van egy boltjuk, mi ott vettük a Nelli bébi garnitúrát kék fogantyúkkal. Nagyon szép, azóta sem volt vele semmi probléma, és közepes áron volt.

Kép

Kép
mzx

Hello!

Jim,
köszi szépen a képeket, nagyon rendi vagy, hogy tettél fel párat! :D Küldöm a privit!

Panny,
nekem is szimpi a Kimi, a párom szurkolt neki nagyon. Én az újonc Hami-nek szurkoltam, szerintem nagyon tehetséges. Sajnáltam, hogy tegnap a futam elején meghibásodott a kocsija. De örülök Kimi sikerének. :)

Csujzi,
nekem pár napja fájdogált az alhasam kicsit. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mert csak gyengén éreztem és rendesen mozgott a babó.

Képzeljétek, már nem csak esténként érzem a kisbabám mozgását, hanem napközben is, ténykedés közben. Mert idáig csak fekve éreztem, olyan jó! :)

Puszi

Melinda

Kép
melinda80

Ma vagyok éppen félidősek!!! :D :D :D

Melinda

Kép
melinda80

Ma vagyunk...bocsika! :oops:

Melinda

Kép
melinda80

Helló Csajok!

Na, ezek után már senki sem fogja elhinni Nekem, hogy én is gondolkodtam az Aliz néven... :lol: Az egyetlen lánynév, ami megy a párom vezetéknevéhez, és lehet lágyan és komolyabban is hívni... Alíz, az olyan határozott, Lizi, az olyan édes, Liza, olyan csajos. Egy biztos, magánhangzóval kellene majd kezdődnie. A fiú nevek közül egyelőre egy sem tetszik, vagy nem megy a vezetéknevéhez... :?
Hűű, nekünk nagy csaták várhatók a névválasztás miatt... Tök más az "izlésünk" ezen a téren. Az Alizt már le is szavazta az apuci. :cry: Komolyabban még nem foglalkoztunk vele, csak néha nézegetem a naptárat.

Pepike! Ha kiderül végre a nagy "nem-kérdés", akkor csak meglátogatnám a boltodat, bár megfogadtam, hogy januárig semmit, de ki lehet ezt bírni?????? Hát, nem! :oops:
Kitaláltam, hogy a szűk család úgy fogja megtudni, hogy fiú vagy lány, hogy kapnak postán valami apróságot, amiből ki fogják találni. :lol: Már csak azért is, mert már megőrítenek, hogy állandóan ezt kérdezgetik, és hogy mikor is megyünk legközelebb UH-ra?

Kép
pété

Forma1: Én Kimi-nek drukkoltam!
Tegnap beszéltük a párommal, hogy ha én végignézek egy meccset vagy futamot, akkor mindig az nyer, akinek én drukkolok!
Kint voltam a magyar-olasz focimeccsen is a múltkor. Pont az első félidő 44-dik percében érkeztünk, addig nem is történt semmi, na de utána!!!!!
És hát hosszú idő óta tegnap újra megnéztem a Forma1-es futamot, és én nem csípem Hamiltont... :twisted: :twisted:

Kép
pété

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?