Sziasztok!
Nem győzök visszaolvasni! Pörög a fórum ezerrel!
Pilla, tök jó, hogy nem olyan komoly Saca hasfájása, huhh, gondolom jó nagy kő esett le a szívedről!
Giga, nehogy a nagy költözködésben megemeld magad, én azután kényszerültem tartósan ágyba Bogival terhesen, miután költöztünk. Vigyázz, jó?
Jutta, most még csak Espumisan, mert a Gripe Water csak 1 hónapos kortól mehet, egyébként nekünk az vált be legjobban. Ja, és finoman tornáztassátok, lábacskák föl-le-oldalra, egyszerre vagy felváltva, az is sokat segít! Iszonyatosakat tudnak pukizni, de látszik az arcocskájukon a megkönnyebbülés! Hajrá!
Pimpoka, ez szörnyű, kirázott a hideg! Viszont én is csak annyit tudok mondani, hogy vigasztald meg anyukádat azzal, hogy egy végstádiumos alkoholistát nem tud a legjobban felkészült orvoscsapat sem megmenteni. Magának csinálta a pasi, senki más sem hibáztatható! A rendőrök meg csak azért hallgatták meg tanúként anyudékat, mert az államigazgatási eljárást le kell folytatniuk a haláleset miatt, ha az nem kórházban történik. Emiatt aztán pláne ne legyenek álmatlan éjszakáik!
Verna, nálunk sokat segített a popsigondokon, hogy a szellőztetés ideje alatt langyos-meleg hajszárítóval "fújattuk" Roni popókáját. Iszonyatosan kimarta a pisi-kaki még a kórházban (gondolom a nővérek nem mindig rakták tisztába ha bekakilt), szó szerint sebes volt mire hazaengedtek minket, semmiféle krém nem hatott, aztán a dokinéni kisütötte, hogy azért nem mert volt egy kis gombás felülfertőzése, és azon aztán tényleg csak a levegőzés segít. Mondjuk időigényes, de pelenkázásonként kábé 10 perc levegőzés-hajszárítás 4 nap alatt rendbetette!
Boginak akkor volt sokat kicsípve a feneke 10 hós kora körül, ha nyers paradicsomot zabált, el is kellett tiltani tőle jó időre.
Piroska! Én most vettem egy pihenőszéket Roninak a
teszveszen, akkorát aludt benne amikor kipróbáltuk, hogy csak néztem! Van rajta egy játékhíd is, lehet rá akasztgatni különböző játékokat, mert jelentem, mi már bizony nézegetjük rendesen a nagyvilágot, és a szép színes mozgó dolgokat.
6500-ba került, egyáltalán nem látszik rajta, hogy használva volt. Lehet fixálni is az alján lévő 4 pöcökkel, ha meg kalimpál a baba és nincs fixálva, akkor saját magát ringatja benne, kiesni nem tud, mert van biztonsági öve. Nagy a fekvőfelülete, fel is lehet ültetni majd később, ha már kanállal fogunk enni pépeket. Levehető és mosható a huzata, a fülénél fogva meg viszem magammal a konyhába mint egy szatyrot. Felteszem az asztalra és kajacsinálás közben még beszélgethetünk is - ha Bogi hagyja...
Az autós hordozó tényleg nem tesz jót hosszútávon a picik gerincének!
Bocs, ha kihagytam valakit, de a drága párom most közölte jó hangosan a másik szobában a nagyvilággal, hogy, idézem: "Egyszerre csak egy hisztis picsával tudok foglalkozni, valamelyikőtök várjon!" Hát nem édes? Lányos apuka...
Megyek, megnézem őket!