Sziasztok!
Kedves Seriff, nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!
Lina, drukkolok jöjjön össze az a várva várt bébi minél hamarabb. Durva, amiket írsz a meló helyről. Eddig tök jónak tűnt, juttatások, nyarás stb. De most...
Mi ez a meztelen adsl? Nekünk is lejárt az előző szerződésünk, jó lenne valami "occsó és jó" net.
Mi is szerettünk volna menni aprók táncára, de más program volt sajnos, így megint lemaradtunk. Éppen kérdezni akartam, hogy Flóra nem lenne túlkoros? De látom, hogy Kamilla is volt, ők pedig egykorúak.
Pénteken este megjártuk a balesetit Orsival. Sikeresen fejre esett egy székről anyunál. (én is és anyu is ott voltunk mellette
) Hatalmas púp nőtt a homlokán. Kisebb közelharc árán sikerült a rtg felvétel és szerencsére nem lett nagy baja. Mire készen lett a felvétel el is aludt a kezemben.
Dóri, igen én leledzem a kép jobb szélén
Mibe szeretnél hímezni?
Erszényes, Lili, ne gondoljátok, hogy éjszakákon át hímzek.
Annál sokkal lustább vagyok, illetve jobban szeretek aludni. (na meg én is kiállhatatlan vagyok, ha nem alszom eleget )
Több hét, hónap alatt készül el egy-egy munkám. Bár most itt vagyunk anyóséknál, valószínűleg lesz alkalmam nappali fénynél is hímezni, amíg a nagyszülők unokáznak.