Új privát üzeneted érkezett!

Timci, hányasok a ruhák?
Mi is megnéznék, ha lehet. Hajni megyünk együtt? :wink:

Judit, gratulálunk mi is a kiskukishoz! Hogy vagytok egyébként?
birolili

Elkötés: anyukámnak 3. gyerkőc születése után végezték el, de nem kellett utána fizetni, én úgy tudom.
birolili

Bepagabi, Hajny, Birolili!

Köszönöm a gratulációkat! Levinek remélem tényleg játszótársa lesz, és nem "riválisa". Kicsit félek, hogy bírom majd két gyerekkel, gerincsérvvel, fősuli mellett. Majd lesz valahogy.
Köszönjük megvagyunk, én javulok, Levi hol így hol úgy van (kaki ügyben). Valahogy nem sikerül beállni mégsem.

Hajny! Nekem is császár lesz (az is volt). Szorítok tesódnak.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit
köszi,a tesóm már naon várja hogy túl legyen végre.

Lili
mehetünk együtt,de most már meg kell várnom a fizut,3-át,naon kiköltekeztem.

Erszényes
na milyen a kis Emese élöben?Gyönyörü mi?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Judit: gratulálok a 2. kisfiúhoz! :) 2.-ra majd én is lányt szeretnék,
viszont a fiú is uolyan szuper, lényeg h egészséges legyen!! :wink: :lol: :lol:

thymi: nem tudtalak hívni mert csak csörgetős mosta telcsim, apu meg 4 után hozott csak haza, esélyünk nem volt már elmenni felétek! :cry: Sajnálom, h megijedtél a lábzsibbadástól, az is lehet ha pici nyom egy artériát, nekem is sokat zsibbadt Janával anno. Pihenj sokat! :wink:

Lili: megértem h néha félsz h mi lesz majd a 2 gyerekkel együtt. Én bevallom ezért nem akartam 2 év korkülönbséget vagy nem sokkal többet közéjük, mert könnyeb lesz nekem is ha Jana oviban, a pici meg velem. De ügyes leszel én tudom és nagyon jól fog menni, majd belejöttök az új napirendbe is. :wink: :lol:

hajny: drukkolok tesódnak, jó lesz már neki is babázni! A név akkor megvan már neki? lehet h klérdeztem már de most nem emléxem... :oops: :lol:

KépKép
erszényes

igen megnéztük nagyon szép kisbaba, olyan kis hosszú fejecskéje volt mint Janának annó... Ebben az évben amúgy sokat jártunk babanézőben ott, nemsokára a testvéremék kisfia következik Januárban. Már nagyon várjuk! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Erszényes
valószínü Kardos Benjamin,de hát nem volt eddig végleges.Majd a szülöszobán kiderül mi lesz.
Meg van még a tévétek?Lehet kellene.Lehet kimegyünk holnap.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Judit
gartula a pici fiúhoz :) nem baj majd 3. lány lesz :D vagy 4. vagy az 5.... :lol: :wink:

Hajny
Én is ugy tudodm hogy 3. babaután lehet elkötteni de úgy tudom hogy korhoz is van kötve én pl még nem csináltathatnám meg ... persze csak ha ez is nem változott ..

kazi
hogy vagytok ? csajok, szemecske?

Kép

Kép

Kép
roz23

juj, most jut eszembe
Iwiw meghivó eladó....na nem pénzért :wink:

Lina! miért iylen bizonytalan Nálatok a helyzet(meló)?

Roz! én is asszondom, majd 3. lány......majd!!!

Judit! Levi fájlalja a popóját???Mert az én nagyfiam napi 1-2 adgot ad a WC-nek most mégis aszondja..fáj a popó...
És megint csak pelusba hajlandó:(nagydolgozni

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Erszényke, köszi, tuti jó lesz. :) Édes lehetett a baba. Emese lett? Olyan szép ez a név. Nekem nagyon tetszett mindig is. :) Nálunk ez volt az első gondolat, h. 2év legyen közöttük, aztán meg ráérünk arra még, de a természet így szerette volna. :D Sztem majd tök jól összeszoknak.

Hajni, oké, várunk...nekem főleg nem kellene megnéznem őket, Zsófi dugig ruhákkal. :D DE olyan szépeket látok fillérekért, itt a neten is.....

Judit, hova jársz fősulira? Írtad már, nem emlékszem?. :oops: :roll: Sajnálom kakis dolgot. :( Reméljük rendeződik.
birolili

Sziasztok!

Megvagyunk köszi,csajok jól vannak(pláne hogy nem kell oviba menni-habár Miri minden reggel kérdezi,hogy ma megy-e,lehet már nem bánná,hiányoznak a barátnők).

Képek nagyon cukik!!! :D

Lili:
Én nem adtam Mirabelnek cicit,pedig kérte és nagyon megbántam :(
Mai napig látom rajta (és szerintem sosem felejti el),hogy ,rosszul esik neki,hogy őt kirekesztettük(Lari és én)-ha újra kezdeném másként csinálnám.

Judit:
gratula a kisöcsihez!Szerintem ha egyneműek akkor több közös dolguk lesz-akár felnőttként,akár gyerekkorban :wink:

Hajni,Erszényes:
Jaj de jó nektek!Babázhattok :) Én is úgy várom már Tesóm babáját -dec.20-ra van kiírva :)
kazi

Kazi
az az idöpont is itt van minggyá,lehet tudni mi lesz?
örülök hogy Miri hiányolja az ovit,az jó jel!

Lili
akko megyünk,majd megbeszéljük.

Köszi a választ lányok,több babát nem akar a tesóm,ez van.Bár ezt a természetre bíznám.Lehet 5 után nem ezt tenném? :roll: :lol:

Na szép napot mindenkinek,ne olyan szeleset mint tegnap.Gályázni kell mennem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi, te ennyire megbántad? :roll: Érdekes...hogy csinálnád most? Mesélj róla, érdekel.... :wink:
birolili

Bepagabi!
Leventének csak a kakiláskor fáj. Ezért inkább visszatartja. Megint kúpozom. :( Ha nem tenném újabb repedés keletkezne, szerintem. Így is nehéz neki, olyankor mondja, hogy Anya segíts, meg hogy fáj. :( :cry:

Lili!
Szegedre járok a Juhász Gyulára, rekreációszervező és egészségfejlesztő szakra. Rengeteg a feladat (házidolgozatok, terepgyakorlatok), és sok az anyag is. 3 óra alatt leadnak akkora anyagot, amit a nappalisok 1-2 évig is tanulnak. Pl. statisztika, pszichológia stb.

Kazi! Roz! Erszényes! Köszi a gratulációkat! :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Csajok-2 napig nem volt netem.A ruhacskak Bp-rol vannak egy nagy kertol vettem oket,viszonteladas celjabol.Vannak fiucska rucik is,nemcsak kislanyosak.Az arakat csak ugy tudom megmondani,ha megmondjatok melyik kell es ugy.
A ruhacskak vannak minden fele meretben,csak egesz kicsik nincsenek.A legjobb,ha itt megnezitek,akinek van ra ideje meg penze benzinre. :oops: De ma meg holnap osszeszedem oket,bearazom,meg minden. :oops:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timci
át fogunk lehet ruccanni megnézni öket,szépek.

Judit
kitartás kaki ügyileg,nekem is volt belsö aranyerem,küszködtem vele hónapokig,de helyre jött.Remélem nálatok is meggyógyul.

Mindenhol rövidített órák vannak a sulikban?Jól megkérdeztem mi? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajni-rendben van.Attila ma osszerakta a reg vart gardrobot,ma pakoltunk is,holnap is,meg holnap utan is,igyhat remelem mire jottok igazan otthonos lesz mar a hazikonk. :wink: Most,h.Attilanak is van 2 szabadnapja konnyebb lesz bearazni is a ruhakat,meg pakolaszni is. :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

sziasztok!

Lili:
Írtam neked privit.

Hajni:
Tesóméknál is kislány lesz :lol: Ott is a második :lol:
A dédiék már teljesen ki vannak akadva:annó fiút vártak lett 1 szem lányuk,aztán jött a nővérem,meg én,meg mind a kettőnknek 2-2 lánya :lol: :roll:
Ovira kiváncsi leszek,még 1 hétig próbálkozunk ,ha megint sírós lesz,akkor hazajárós lesz :oops:

Judit:
Sajnálom a kisfiadat ,meg téged is,szörnyű lehet a mindennapos küzdelem. :cry: Nem lehet visszavinni a dokihoz,hogy mégsem jó a gyógyi amit adott?
kazi

Sziasztok!

Egy kis segitseg kene:

Gepi himzes hol van a varosban?

Aprok tanca fantasztikus jo volt!:) Sokan voltunk a forumrol, meg Kinga baba is!!! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

SZiasztok :)

judit
szegény Levi de rossz lehet :( fősuli 2 gyerköc nagyon ügyes vagy és bátor :)

dora
himzést passzolom talán piac melletti kis rövidáruban kérdezd meg hátha..
aprók tánca, akkor bennünk van a hiba :roll: a mi gyerekeinknek egyáltalán nem jött be ... :roll: :? pedig azt hittem hoyg fog nekik teszeni még régebben voltunk egyszer... a lépcsön mászkáltunk fel le meg a linzer sütésre mentük be az tetszett neki csak .

seriff
otthon vannak Éváék ? Milyen Ricsi baba, Leo hoyg fogadta?

Kép

Kép

Kép
roz23

Aprók tánca tényleg szupi volt, mondjuk őrült meleg volt......de Zsófi is élvezte. Kobék is voltak. :) Mekkora már Kamilla.....
Kinga baba pedig csak aludt, csak aludt...... :D

Ser, tényleg, találkoztál már Éváékkal? Kíváncsi vagyok.
birolili

Roz, igazandibol nekem kene belehimezni egy monogramot, de felek, hogy elbenazom... :roll:
Katika eleg muzikalis es tancolni is szeret :wink: nyilvan nem minden gyerek van ezzel igy. Az az igazsag, hogy en is rettentoen elveztem, a vegefele Katesz inkabb jatszott a fajatekokkal, en meg uuuugy mentem volna tancolni-enekelni. :lol: Imadom az elo nepzenet es Ando Ilona nagyon kedves tanarom volt meg a foiskolan.

Judit, gratula a kisfiuhoz! Szep nevet valasztottatok, nekem is tetszik, csak van mar egy Balazs unokateso. :wink:

Kazi, nekem anyum mondta, hogy utaltam oviba jarni, minden szunet-betegseg utan sirva mentem ujra. :( Egyebkent semmi rossz emlekem nincs az ovirol. Sajnalom, hogy Miri is ilyen siros.

Timci, rucik nekem is tetszenek, latom van kozottunk Next is. :wink:
92-es kantaros fari van?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Evaek penteken meg bent voltak, remelem a hetvegere mar hazaengedtek oket!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Éváék ma jöttek haza, még csak telefonon beszéltünk, Ricsi cuki baba,eszik-alszik,Leona meg szól, h kistesó cicit akar.

Kép
seriff

Sziasztok! Kazi ajánlotta a topicot, így most mi is csatlakozunk a kisfiammal, akit január 20-ra várok. :)
Majd teszek én is fel 4d-s fényképet! :) birolili nagyon édes képek lettek botiról! :) Kamera érzékeny! Élvezte!:)
Esetleg nincs valakinek eladó Avent isis mellszívója?
Köszi!
estelle26

dora-igen,sok a Next marka,Kantaros farmerbe van 2 db,az egyik 6-9 honaposoknak valo St Bernard,a masik meg 27/69-es Delerance.Sajnos most ez a 2 van. :?

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Dora
az alföldiben lent,ahol fénymásolnak is,meg van ott órajavítás is,ott hímeznek!De naon drága,az tutti.

Kazi
látom sokat filóztál mit is tégy,naon ügyi vagy,légymindig határozott vele,mert ha éreznek egy kis bizonytalanságot,elvesztél.Oan nehéz,tom.Kitartás! :lol:

Estelle
mesélsz magadról?Mit dolgozol ilyesmi.

Kár hogy nem tudtam elmenni az aprók táncára,majd legközelebb.Fénykép nincs véletlen?Tennétek föl?Köszi

Szép napot!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Estelle, gyere, írj. :) Milyen pocakosnak lenni? Köszi a dícséretet, vszínű, h. nem fog ellenkeni, ha fényképezni fogjuk. :D
Te is voltál 4D? Bérczi Ildihez jársz? MEkkora most a picúrod? HOgy fogják hívni a Kisfiút?

Dóra, Andó Ilona nekem is tanárom volt fősulin. :) Én is nagyon szerettem, olyan tudása van...... nem csak úgy táncikál, tudja, h. melyik népcsorotnak milyen lépései vannak, tudja, h. kiknek milyenek voltak a táncszokásaik..nekünk errről olyan sokat mesélt. És élvezi, imádja csinálni.
birolili

Sziasztok!

Itt vagyunk Debrecenben, eljöttünk kicsit nyaralni a négy napra.

Bepa,
azért gáz a helyzet a melóhelyen, mert megszűnik az igazgatóságunk. Januártól a 74-ből max. olyan 16-an maradunk. Én biztos, mert ugye GYES-en vagyok. 3-an vagyunk így. De hogy mit fogunk csinálni? Ja, és az eddigi helyünkről be kell járni a belvárosba dolgozni. Eddig 45 perc volt, majd most lesz 1,5 óra. Úgyhogy tesót akarok!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,amíg ottvagy, rákérdeznél a meztelen adsl-re? Kb mikor lesz?

Roz, Virágék hogy vannak?És Áki és a bölcsi?

Ma találkoztumk alvó Bálinttal,és Minoval. Bálcsi imád a játszócsoportba menni,és klasszul felújították a Forradalom úti bölcsit,van belső játszótér meg miegymás.

Kép
seriff

Seriff,
van már meztelen adsl, csak nem tudom pontosan hogy hívják. Úgy működik, hogy nem kell hozzá működő vonal (persze a műszaki feltétel miatt konkrétan vonal (érpár) lesz, de ez más kérdés). T-Pontba ha bemész a Cifra palotába, ott meg tudod rendelni, meg jól el is magyarázzák. Az egyik kolleganőnek megígértem, hogy küldöm a kuncsaftokat, ha gondolod, majd megírom a nevét :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Majdnem elfelejtettem:

Seriff és Pille Orsija
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kedves Seriff, nagyon boldog névnapot kívánok Neked!! :D

Lina, drukkolok jöjjön össze az a várva várt bébi minél hamarabb. Durva, amiket írsz a meló helyről. Eddig tök jónak tűnt, juttatások, nyarás stb. De most...
Mi ez a meztelen adsl? Nekünk is lejárt az előző szerződésünk, jó lenne valami "occsó és jó" net.

Mi is szerettünk volna menni aprók táncára, de más program volt sajnos, így megint lemaradtunk. Éppen kérdezni akartam, hogy Flóra nem lenne túlkoros? De látom, hogy Kamilla is volt, ők pedig egykorúak.

Pénteken este megjártuk a balesetit Orsival. Sikeresen fejre esett egy székről anyunál. (én is és anyu is ott voltunk mellette :( ) Hatalmas púp nőtt a homlokán. Kisebb közelharc árán sikerült a rtg felvétel és szerencsére nem lett nagy baja. Mire készen lett a felvétel el is aludt a kezemben.

Dóri, igen én leledzem a kép jobb szélén :lol: Mibe szeretnél hímezni?

Erszényes, Lili, ne gondoljátok, hogy éjszakákon át hímzek. :D Annál sokkal lustább vagyok, illetve jobban szeretek aludni. (na meg én is kiállhatatlan vagyok, ha nem alszom eleget )
Több hét, hónap alatt készül el egy-egy munkám. Bár most itt vagyunk anyóséknál, valószínűleg lesz alkalmam nappali fénynél is hímezni, amíg a nagyszülők unokáznak.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Lina, köszi, be is megyek akkor szerdán,és megkérdezem a részleteket! Ha elküldöd a kolléganőd számát, az szuper lesz!
Drukkolunk a babához!

Pille, Orsiborsidbnak is Bodog Névnapot! Baleset :shock: , remélem nem várattak sokat, legközelebb szólj nyugodtan,és kis protekcióval hamarabb bejuttok!Bár inkább ne legyen legközelebb!!!!

Kép
seriff

Ser,Pille
Orsiknak nagyon boldog névnapot kívánok én is,sok-sok puszit kapjatok!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Orsiknak boldog névnapot!!!

Balim:Sok boldogságot, szülinapod alkalmából!

Estelle:
Üdv itt is(képzeld első olvasásra nem ugrott be ki vagy :oops: :lol: ez a név miatt lehet,de látom Lilinek sem vagy így ismerős :lol:

Dóra:
Gépihímzés,passz :?

Ki volt a cirókába ma?Mi voltunk!Gyerekeknek nagyon tetszett,Lari úgy figyelt,nem is gondoltam volna :shock: :)
Találkoztunk Geliékkel-nem ismertem meg,csak mikor megszólított :oops: ,szépen kerekedik ő is :)
kazi

Sziasztok! :D

Tanító- és óvodapedagógus vagyok, a Sétányi oviban dolgozom középsőseim vannak. Imádom a munkám!
Mostmár Lili is tudni fogja szerintem, hogy ki vagyok!? :)
Most vagyunk 26 hetesek, Mózes Mór lesz a neve a kisfiunknak. Nagyon szeretem a pocakos állapotot! Annyira jó érzés! Az ember egy picit megtanul befelé is figyelni. Nem?
Gyertek aqua fitnessre, nagyon jó a vízben mozogni! Visszatérünk eredeti közegünkbe (magzatvíz). :D A 4D-s felvételt cegléden készítették, mert én ott fogok szülni, mivel nagykőrösi a dokim.Hamarosan felteszem.

Kazi- A Ciróka még Larit is lekötötte? Mit néztetek? Világosban játszottak?

Minden Orsinak boldog névnapot!
estelle26

Sziasztok!

Ha minden igaz,akkor háromnegyed 7-kor növérem kisfia meglátta a lámpafényt a mütöben.Jajj,naon happy vaok,alig bírok magammal,pedig nem is az én babám. :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny!
Gratula!!!

Estelle!
Üdv köztünk!

Most ennyi :oops:

Kép
adrienn021

Bocsi,de most már méreteket is tok,51 centi,3 kiló 50,barna hajú,Kardos Barnabás.Találó.Olyan mintha az enyém is lenne,csak egy kicsit,de szeretném már látni!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, Gratula Barnusnak és a Nővérednek is!

Kazi, Hajny, köszi Nektek is!

Kép
seriff

Orsiknak nagyon sok boldog névnapot kívánunk mi is!:)

Estelle, Éva :wink: , nem baj, ha én így hívlak? Ez a név nem illik rád...... gyanús voltál! :) Azon gondolkodtam, h. nem te vagy az? Rögtön, mikor Kazit írtad. :) JEr sűrűbben közénk. :) :wink:

Gratulálok testvérednek Hajni! :) Szép méretek.

Pille, Orsi balesete nem semmi lehetett.... :( Az a szerencse, h. nem lett komoly gond.
birolili

Tényleg, Ciróka előadás volt ma.....sajnálom, h. nem tudtunk ott lenni.....Solton voltunk. Jó volt? Ki volt még? Mesélj róla Kazi!
birolili

Mi volt a Cirókában? Mi múlt pénteken voltunk ovistól, Lili is végignézte a Pöpöpapát.

Hajny,
gratulálok a tesódnak, mikor fogod megnézni a picifiút?

Pille,
a juttatás rész nem változott, most is a debreceni "szálláson" vagyunk 3 éjszakát hatalmas összegért... na de a bizonytalanság nem jó.
Voltunk ma az Aquaticumban. Olyan hülye voltam. Folyamatosan azon agyaltam a jacuzziban, hogy ha összejött véletlen a tesó, nem rázza-e le :oops:
Amúgy Lili 10 perce esett le az ágyról. Itt vagyunk, nyaralunk, erre Lili alszik, mi meg mind a ketten dolgozunk, megy a két laptop. Na közben Lili meg leforgott a franciaágyról. Álmában sírt egy kicsit, remélem nem lett baja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajny- Gratula a nővéred babájához!
Fúú, szép méretek! 3500g. Simán szülte? Hanyadik bébi? Szép neve van! :D Elhiszem, hogy várod a találkozást!

Lili- persze! Hívj Évának, ha Neked így jobban tetszik! :)

Adrienn021- Köszi az üdvözletet! Én is örülök, hogy köztetek lehetek! :wink:
estelle26

Sziasztok!

Köszi a gratulákat a növérem nevében, megdolgozott érte.Császár volt,így csak holnap megyünk át Szolnokra.Beszéltem vele kómás volt még,majd valamikor hívom napközben.

Estelle
harmadik kisfia,tegnap délután naon bekeményedett a hasa,7 perces fájásokkal kezdte,majd a doki mondta irány a kórház,nehogy úgy járjanak mint az elsö babánál.Gyors be és már készítették is elö a mütétre.

Lina
nem mondod hogy a nyaralás alatt ágyban fekve dolgoztok egymás mellett.Nektek nem babaprojekt van kitüzve?? :lol: :lol:

Lili
te is hamarosan babázhatsz!

Dora
hogy vagy?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser, Pille Orsija: Nagyon nagyon Boldog névnapot utólag is!! :oops: :lol:

Estelle: üdv itt köztünk! :lol:

hajny: hatalmas gratula tesódéknak!!!! Nagyon szép nevet adtak neki! És milyen szép méretei lettek!! Örülök, h minden rendben ment, jobb is így h Barnika előrébb hozta a császárt!! Sok boldogságot nekik!!! Ja és egy képnek örülnék róla... :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Lili, Erszényke, köszi Nektek is!

Kép
seriff

Hajny, Te ebben a dermesztő hidegben is bicajjal mész dolgozni? Nem fúj le a szél?

Lili, ugye a férjed is ment most Veletek Soltra,és nem kettecskén(3-an) vállaltátok be az utat :wink: !

Kép
seriff

Erszényke- Kösz az üdvözletet! :)

Kazi- Mirikének innen is nagyon sok boldog névnapot kívánunk! :)

Hajny- Mi történt tesódéknál az első babánál?

Kép
estelle26

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?