hello Beatrice!!!!!!
szeptemberben még én se tudtam mi fán terem topic,de nem is tudom hogy tudtam élni nélküle.hehe
nekem van két kisfiam,és most kislányt szeretnénk ,de ugy izgulok mintha az elsőt várnánk.......mert azt is az első kislányunkat!!!!na jo még nem is vagyok kismami csak olyan jo igy irni.
HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ ÉN NAGYON ÖRÜLÖK FÜLIKE!!!!!
este még bekukkantottam nagyon rossz érzésem volt de szerencsére!!!!!!!!!!én is kaptam valami ilyesmi gyógyszert és hipp-hopp rendbe jöttem
.
olyan szomorú vagyok!!!én már voltam kismami és ezek olyan tünetek,feszül a cicko mint az állat,éjjel olyan hányingerem volt hogy nyitott ablaknál aludtunk!!!!erre reggel megyek a wc-be nem pisilni(kicsit erölködtem)bocs hogy igy irom de nem tudom másképpen,és mintha lett volna egy kicsi barnás valami.pedig ezek mama tünetek.éjjel nem tudtam a hányingertől aludni és megbeszélet a csajszival hogy tudom hogy kell neki a hcg,de anyucinak nem olyan jóóó.remélem nemsértődött meg
és azért volt ott az a pötty.
valaki tud arról hogy milyennek kell lennie,ha még megjön az első pár honapban,vagyigy az elején?????jo azota semmit nem találtam mindig nézem......mondtam apának hogy mit láttam reggel és mondta hogy nem is érti minek élem bele magam,majd ha nem jön meg akkor kezdjek reménykedni.és milyen igaza van (neki nem mondtam)hehe.
örülök Füli reggel bekapcsoltam 7-kor a gépet és láttam minden oké,még a férjecském is kérdezte hogy mi van a csajszival????
nem mentem a focira mert baromi hideg van,a kicsinek nics meccse és nem akartam hogy ott álljon a pálya szélén,bár én imádok szurkolni a gyerekeknek!!!!szoval itthon leszek!!
bogyesz