Új privát üzeneted érkezett!

Oké, Bogyó megyek én is aludni!!!

Fülke írj, ha hazaértél!!!! :?

Kép

KRISZTA
kriszta00

Haliho,

ZsákosFrodó (rajta maradt ez a név:-) ) megvan. Hát ja véreztem, de reméljük elfog múlni. SOkat kell pihennem is, de sebaj v.hogy majd kibirom. ÍRt fel gyogyit, Duphastint, hormon izé. Ja a st.imrébe voltunk és egy nagyon nagyon jóóó dokit fogtam ki. Annyira féltem hogy szegény dokinak a kérdésére sem tudtam válaszolni, már a végén a dokit sajnáltam ahogy próbáélt nekem segíteni. Aranyos kedves volt:) Mitől vérzek??? -pl lehet a beágyazódástól, elszakad egy hajszál ér meg ilyenek. most megyek mert apa hiányol hova lettem.............
Legyetek jók, és piohenjetek sokkkkkkat!!!!

Ha minden jól megy, mármint a terhességemet illeti és itt szeretnék szülni!!!!!!!!! :lol:

Nyuszifülke
Vendég

Jut ezsembe, reméljük még annyira nem későn,

trixy, nekem napoj sokáig cystam volt és azért is ittam azaz inkább ülöfürdőztem gyógyteákban!!!!!!! Ezzel kezdtem a babaprojectet!! De te ezt nem olvastad korábban csajszi??? Hmmmm etz furcsa, pedig akkor írtam mikor felhozták a csajok a málnalevél, palástfű.

Na most már tényleg megyek, így is elég szomorú, morcos, kétségbeesett tanácstalan Nyuszika lettem/vagyok.

Reméljük elmúlik. bár mindenki mondja, ha elvetélek azaz azért mert nem akart megmaradni, úgyis ha megakar maradni úgyis megmarad. De azért pihizzek. Ja és a doki tök pozitívb volt, bár mondta hogy most két esélyes a dolog, hisz naon az elején vok. És ő is mondta hogy korai terhes vagyok.

Jó écccakát / Jó reggelt!!

Fülű jól eltüntél. :cry:
Vendég

Fülike!Örülök,hogy most akkor egy kicsit fellélegezhetünk!!!
Ne legyél szomorú és tanácstalan!!!!!!!Bíztasd a kisFülit, ahogy eddig is tetted!Csak poziitívan!!! :D
A múltkor is minden jobbra fordult amikor sokat pihiztél és ez most ís így lesz!!!!
Holnap jövök, addig írj!!!És NE aggódj!!!!!!
puszka

Csubi
csubi

Sziasztok! Én még csak most szeretnék becsatlakozni a "Társalgóba". Mi augusztusban kezdtük el a "baba-projektet", de jelenleg még semmi. Szóval próbálok okulni a hozzászólásokból és erőt gyüjteni, bár tudom még biztosan korai aggódni. Bár néhány topicot rögtön bezártam, miután elolvastam, hogy jónéhányuknak már 2 hónap után sikerült összehozni a babát. Valamint asszem kicsit menekültem az olyan topicoktól, ahol az anyukák már a harmadik babát várják azon aggódva, hogy mikor jön össze :) Szóval én még egészen kezdőnek érzem magam a témában hozzájuk képest :)
Vendég

Sziasztok! Én még csak most szeretnék becsatlakozni a "Társalgóba". Mi augusztusban kezdtük el a "baba-projektet", de jelenleg még semmi. Szóval próbálok okulni a hozzászólásokból és erőt gyüjteni, bár tudom még biztosan korai aggódni. Bár néhány topicot rögtön bezártam, miután elolvastam, hogy jónéhányuknak már 2 hónap után sikerült összehozni a babát. Valamint asszem kicsit menekültem az olyan topicoktól, ahol az anyukák már a harmadik babát várják azon aggódva, hogy mikor jön össze :) Szóval én még egészen kezdőnek érzem magam a témában hozzájuk képest :) Meg a Társalgóban is, mert itt bénázok a regisztrációval :oops:
beatrice

hello Beatrice!!!!!!

szeptemberben még én se tudtam mi fán terem topic,de nem is tudom hogy tudtam élni nélküle.hehe :lol: :lol:

nekem van két kisfiam,és most kislányt szeretnénk ,de ugy izgulok mintha az elsőt várnánk.......mert azt is az első kislányunkat!!!!na jo még nem is vagyok kismami csak olyan jo igy irni.

HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ ÉN NAGYON ÖRÜLÖK FÜLIKE!!!!! :lol: :lol: :lol: este még bekukkantottam nagyon rossz érzésem volt de szerencsére!!!!!!!!!!én is kaptam valami ilyesmi gyógyszert és hipp-hopp rendbe jöttem :lol: :lol: :lol: :lol: .

olyan szomorú vagyok!!!én már voltam kismami és ezek olyan tünetek,feszül a cicko mint az állat,éjjel olyan hányingerem volt hogy nyitott ablaknál aludtunk!!!!erre reggel megyek a wc-be nem pisilni(kicsit erölködtem)bocs hogy igy irom de nem tudom másképpen,és mintha lett volna egy kicsi barnás valami.pedig ezek mama tünetek.éjjel nem tudtam a hányingertől aludni és megbeszélet a csajszival hogy tudom hogy kell neki a hcg,de anyucinak nem olyan jóóó.remélem nemsértődött meg :wink:
és azért volt ott az a pötty.

valaki tud arról hogy milyennek kell lennie,ha még megjön az első pár honapban,vagyigy az elején?????jo azota semmit nem találtam mindig nézem......mondtam apának hogy mit láttam reggel és mondta hogy nem is érti minek élem bele magam,majd ha nem jön meg akkor kezdjek reménykedni.és milyen igaza van (neki nem mondtam)hehe.

örülök Füli reggel bekapcsoltam 7-kor a gépet és láttam minden oké,még a férjecském is kérdezte hogy mi van a csajszival????

nem mentem a focira mert baromi hideg van,a kicsinek nics meccse és nem akartam hogy ott álljon a pálya szélén,bár én imádok szurkolni a gyerekeknek!!!!szoval itthon leszek!!

bogyesz
bogyó77

Helló!!!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy visszatért reggelre a cicifájásom :D Szóval csak szórakozik velem vagy mi? Reggel voltunk a Tesco-ba és ahogy vásárolgattunk volt egy csomó szag, és olyan hányingerem lett!!!! :shock:

Fülke: Nagyon-nagyon-nagyon örülök a jó hírnek!!!!!!!!! Én is néztem a szt imre honlapját és eldöntöttem hogy ott szeretnék szülni, de dokit nem ismerek ott :(

Kép

KRISZTA
kriszta00

Füllke: Nagyon izgultam érted. Csak olvastam és olvastam mert le voltam maradva de alig vártam, hogy megírd mi volt a dokinál.
A Szent Imre nagyon jó kórház és pár éve készült el a szülészete. Te oda tartozol amúgy, hogy oda mentél be?
Nekünk az közel lenne igaz nem ahoz a kórházhoz tartozok.
Nekem este még volt barnázás és egyszer egy kis piros is. Most ott tartunk, hogy ha ma is lesz akkor valamelyik kórházba bemegyünk. Csak nem tudom melyikbe. Az én dokim sincs itthon tök jó :( Igaz nem is nála akrok szülni.
De én is pihenek és ha fekszek akkor nincs semmi barna meg piros. De teljesen nem múlt el.

Bogyó: A hátfájás és a derékfájás nagyon jó babás jel. Nekem anno a dokim azt mondta tipikus babás jel.
A cickó feszülés pedig néha van néha nincs.
Nem szabad feladni !!!

A szomszéd csaj meg írtó irigy rád azért csesztet állandóan.

Minden kismaminak és leendő kismaminak sok puszi.

Kép
csucsu05

jo reggelt csucsu!!!te milyen tesztet vettél,ami halványan kimutatta és most????

sokat kell tényleg pihenni és minden rendben lessz :lol: :lol: :lol: .

nekem feszül a cicim mint az állat,igy soha nem szokott mielőtt megjön,meg éjszaka ez a hányinger.......fúúú nem volt jóóó.de reggel meg az a barna pözzy ugy bánt miért volt ott.éjjel már a férjecském is mondta hogy kell az a kiságy.....nem értem :?: :?: .

ugy izgulok!!!!!!!! :roll:

bogyesz
bogyó77

Jaj csajok én is úgy izgulok, hogy most lesz valami, vagy nem, vagy mit tom én............ :? Ezek az utolsó napok nagyon nehezek!!!!!

Csucsu: akkkor pihizzél sokat-sokat-sokat!!!!! Szegény bébikédnek sokat kell küzdeni, hogy megmaradjon, de győzni fog!!! :D :D :D :D :D Tényleg, meggyógyultál már?

Kép

KRISZTA
kriszta00

Kriszta!!már csak 3 nap hurrááááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: .éljen a hányinger!!!!!remélem attól volt,éjszaka mert ha nem szomorúúúú leszek.akkor ezek a tünetek nagyon becsaptak engem!!!!

hajraá csucsu baba,és fülike baba!!!!!!biztos győzni fognak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

mindig járok abba a rohadt mosdoba.....jajjj ez a kiscsaj már most gyomorideget okoz,mi lessz később :lol: :lol: :lol:

bogyesz
bogyó77

Kriszta: Nem egészen még mindig sokat köhögök. Lehet ettől is barnázok? Nem tudom , de remélem elmúllik.

Bogyó: Az első valami holland teszt volt. Sose hallottam. Gyógyszertárban vettem. A gabriella nem mutatta ki. És ez a teszt ami most kimutatta meg valami spanyol teszt. Valami 3betűs márkája van és szintén gyógyszertárban vettem. Annyi tesztvan,hogy szerintem ez külön üzletág már.
Szerintem is a férjed nek igaza van. Kell az a kiságy :))
Emlékszel?Nekem is éjjel volt hányingerem :)
Kismami ne izgulj :)

Kép
csucsu05

Sziasztok Kismamik és leendő kismamik! :D

Isten hozott Beatrice!Hajráááááá!!!

Csucsu:Pihenj sokat, nem lesz semmi baj, mert itt mindnyájan együt szorítunk a kisCsucsuért!!!!!!

Bogyesz:Te is pihengess amennyit csak tudsz, jó?

Melyikőtök mondta Nekem anno,hogy Neki nem működött az ovuteszt?????Csajok most már 3 napja nézem,de mégcsak halvány csík sincs pedig a cicifeszülés továbbra is megvan...Miért van ez??????

Csubi
csubi

bevallom hogy vettem egy terheségi tezste.gabriel.azt irja hogy 3 napos terhességet kimutat.kb akkora dobozba van mint egy arasz.a patikába vettem reggel,neked is olyan volt???mert a dm-be is lehet kapni gabrielt és az olyan lepisilős.ez meg olyan mint az ovu rá kell cseppenteni és várni......

jajjj ugy izgulok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

jobbulást csucsukám,remélem már kikeveredtek ebből a barnás izéből........na meg a náthából..pusszantó nektek

bogyesz
bogyó77

Beatrice: Üdv köztünk.Bocsi, hogy csak most üdvözöllek. Igazi sült bunkó vagyok csak az én kis babámmal vagyok most elfoglalva. Mégegyszer bocsi és mielőbbi babásodást kivánok neked is :)

Kép
csucsu05

Bogyó : énis a rácseppentőset használtam. De a lányomnálaz elsőre kimutatta.Hiába ez a kiscsucsu biztos fiú azért nem mutatta ki.

Kép
csucsu05

első pisiből csináltad?????ma már biztos nem fogom,ha meg addig jön ez a csunya barna izé akkor elteszem novemberre.egyébként ovut akartam venni ugy gondoltam eggyet kipróbálok ha meg nem akkor jo lezs a következő honapra,de nem volt a patikába csak mikroszkóp azzal meg nem lehet josolni....akkor kértem a terhestesztet.

Kriszta ovuzzál lécciiiiii :lol: :lol: ugyakarommmmmmm.már a 11 napon vagy néccciiiiiiiiii :lol: .nekem nem adott az a csunya néni ovut.hmmm

bogyesz
bogyó77

CScsucsu te a kiscsajjal hány nap késés után csináltál teszte????félek az eredménytől..........
bogyó77

Én holnap reggel csinálok ovut, de csak Bogyesz kedvéért!!! :lol:

Kép

KRISZTA
kriszta00

Kriszta:Akkor reggel az legyen az első, hogy jössz és megirod mit jósoltál :) De izgi .:)

Bogyó : Azt hiszem 3napos késéssel csináltam a lányomnál és azt tudom, hogy este csináltuk de akkor rögtön jött a csik és nagyon erős volt.:)

Kép
csucsu05

alikg várom hogy Kriszta holnap ovuzzon!!!!!!!!ezért érdemes lessz felkelni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hurráááááááá,juhéjjjj

fülűűű??merre nyusziskodsz,fülike barátoddal??????

jaj nagyon várom a reggelt :lol: :lol: :lol: már ha rajtam mulna mennék aludni hogy kelljek már fel!!!!

pussszzzz bogyesz
bogyó77

nekem van barnás....... :( :( :( :( :( nagyon szomorú vagyok,megcsináltam a tesztet is és az is semmi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .én ezt nem értem!!!!!!akkora a cicim hogy nem fér a kezembe fáj mint az állat.majd reggel jövök,szoritok Kriszta!!!!!!

bogyó :cry: :cry:
bogyó77

nem is azt szomorit el hogy most megjövőben van hanem hogy megint csomo időt kell várni hogy legyen ovu,meg mi lesz az eredmény.... :( lehet tényleg nagyon akarom,de hát feliből hogy lehet.még reggel benézek kiváncsi vagyok a jövő hétre is de most visszavonulok egy kicsit nagyon bánt.......................................................................

azért örülök hogy vagytok és majd jövök csak....

bogyó
bogyó77

BOgyó:Sajnálom. :( De a barnázás lehet a beágyazodástól is. És nálam sem mutatta még ki ilyenkor. Szóval nem feladni Bogyó !!!

Kép
csucsu05

Sziasztok Csajszikák! :):)

Uhhhh annyit de annyit termeltetek, hogy visszaolvastam az előbb, és nem is tudok mit mondani hiretlen. :)
CSUCSUUUUUU GRATTTULLLAA!!!!
Elmegyek két napra, és máris kimaradok a jó dolgokból :):):)

A hőm egy gyalázat. :( Igaz betette a ciklus.hu a vonalat, de ez így ahogy van egy nagy rakás.......az! ) Na de majd......!

Nyilván mégegyszer visszaolvasok, mert nem ülepedtek még le a dolgook...:):)

Pusszantás
Nyusszantás

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 24800_.png
nyuszifülû

Jaj, Bogyó megértelek! Lehet holnap én is csatalakozom hozzád a szomrokodásban, de azért még nincs minden veszve!!!! Meg egyébként is van még november is és amúgy is akkor szerettétek volna, nem? A hasikád is fáj még?

Fülű, Fülke,Csubi hova tüntetek?

Kép

KRISZTA
kriszta00

sziasztok!!!!

na mindegy ez a honap sem az én honapom volt :cry: .
reméljük hogy a tervezett november az jo lesz..........

Fülű,te hogy állsz??neked megjött??????jaja remélem hogy nem csak ugy emlékszem.....

Kriszta azért az ovu miatt ne legyél majd szomorú,biztos pozitiv lesz de ha nem lessz jo az eredmény még nem jelent semmit....csak akkor szabad egy pár orára elkeseredni ha megjön,aztán ujra mosolygás és
irány apa amint lehet.

Kriszta várom a reggelt naon!!!!!!

pussz bogyó
bogyó77

Bogyó, amint megvan az eredmény írok, de eléggé félek tőle! :?

Bogyó ne keseredj el légyszi! Te egy pozitív Bogyó vagy :D :D :D

Holnap majd engem is vígasztaljatok!!! :(

Fülű a görbéd meg nem olyan rossz! Szerintem! Nem akarod estleg egy dokinak megmutatni?

Kép

KRISZTA
kriszta00

már jobb a kedvem mint akkor :wink: elvégre ti vagytok a sorosak mert én vezetek két gyerkőccel :D .szoval én azzal is kieggyeznék ha most mindenki mama lenne én meg novemberbe!!!
Fülű piriével akkor mi van???valaki mondja meg léccccci.holnap nagyon fogunk örülni a tesztednek,és ha nem mutat semmit sem szabad addig elkeseredni amég nem jön meg,mert az minden tesztnél biztosabb!!!!!

szóval hajrá Kriszta!!!!!!!!!!!!!
bogyó77

Köszi Bogyó! Örülök, hogy jobb kedved van! Fülűnek nem jött meg én úgy tudom, csak a görbéjével nincs kibékülve!

Kép

KRISZTA
kriszta00

Bogyó:Azért ne tegyél még le a kis bogyó lányról. Hisz neked sem jött még meg. A teszt meg nem biztos, hogy kimutatja még. Lásd az én példám. :)

Kép
csucsu05

Tényleg Bogyó Te most csak barnázol vagy rendesen megjött?

Kép

KRISZTA
kriszta00

Ne tessék elkeseredni senkinek!!! Nálatok legalább van valami változás, tehát az azt jelenti, hogy rendben müködnek a hormonjaitok, akkor is ha megjönne. Nekem most már 47 :!: napos a "ciklusom" és még mindig semmi, csak az émelygés. Ha eszek, akkor amiatt, ha üres a gyomrom, akkor meg azért. Én már nem tesztelek, mert már eleget csalódtam. Megvárom a legbiztosabb jelet: ami a magzat mozgása, na az már nem fog félre vezetni. :lol:
Most komolyan, szerintem bírjátok ki, ha nem vagytok egészen biztosak, inkább csak egy pár nappal késöbb teszteljetek, akkor már tutibb az eredmény.
uoma

csak Barnázok de nekem mindig igy szokott megjönni....ááá biztos meg fog jönni most már.

uoma:nem kéne elmenni dokihoz??lehet hogy már irtad mitől van de sajnos nem jegyeztem meg bocsánat érte :wink:

csucsu nem keseredtem volna el ha nem mutatja ki ,de igy ez a barna is...sajnos meg fog jönni.na mindegy ez nem volt valami jo nap.

a reggel remélem jol fog indulni :lol: :lol: :lol: .

akkor jo mert arra emlékeztem hogy be kelett mennie Fülűnek a korházba mert nagyon vérzett.

bogyó
bogyó77

Jajj ez nem is az én napom. Itt sírok az Anyóssal jól össze vesztem. Hosszú de megint csináltak valamit és már nem bírtam megkérdeztem mi a a baj velünk.
Anyós mindent rám fog. Én zokogtam annyira kiabáltam. Szegény férjemet is bántották. Ha ezt a kiscsucsu kirirja akkor erős az biztos.
Hát cudar ez az élet. Pedig én annyira igyekeztem. Persze biztos bennem is van hiba na de mindent rám fogni.? Pl a szülinapomra csak a fél család jött át mert mindenki ébredezett állítólag. Mikor a férjem szóvá tette azt mondta az anyós biztos megvan az oka.
Ha a kis csucsu megmarad akkor nem is mondom el nekik. Ma ki is tettem a házra az eladót. Nem bírok itt lakni.
Na bocsánat csak kitört belőlem ez a rossz dolog.
Reggel megyünk kórházba a tesóm intézte el. A Szent Imrébe mint Füllke. Remélem a doki biztat még.

Kép
csucsu05

Szegény Csucsu! Nagyon sajnálom, hogy így kiborít az anyósod. Sajnos én se mindig boldogulok az enyémmel, minket is megríkatott már többször. Tényleg aza legjobb megoldás, ha minnél messzebb kerültök töle és csak ritkán találkoztok.

Bogyó! Én is barnáztam egy kicsit, de elmúlt, hátha neked is elmúlik! Egyébként hétfön voltam dokinál, de nem volt semmi különös. Csak azt mondta, hogy ha 2 héten belül nem jönne meg, akkor jelentkezzek. Szóval, csak várakozok, émelygek meg puffadok.
uoma

Uoma: Nekem is ezt mondta a doki és baba lett a vége :)

Kép
csucsu05

Én is puffadtam meg émelyegtem . Ez jó jel lehet Uoma:)

Kép
csucsu05

Szegény Csucsu! Sajnálom, hogy ilyen az anyósod! De az a szerencse, hogy a férjed melletted áll, mert ez a kapcsolatot is meg tudja rontani, de így azért jó!!! És azok a vevők nem jöttek még vissza, akik kétszer voltak?

Kép

KRISZTA
kriszta00

Egyik nap úgy érzem, hogy ez nem csak valami akut gyomorrontás, de másnap meg megint csak a negatív tesztekre gondolok, hogy hát csak ki tudták volna mutatni... Azért ma a hasam is fájdogált egy kicsit. Meg a bal mellbimbom is elég érzékeny, na de nem élem magam semmibe bele. November elött nem tesztelek.
uoma

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Olyan izgi volt az a futam hogy SPONTÁN PETEÉRÉSEM VOLT a nagy lelki izgalomtol, és az adrenalintóóóóllll
Ferrari forever...............woww wooww woowwwww Juhééééé!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nyuszifülû

Én is szét izgultam rajta az agyam Fülű!!! De hogy ettől pé is lehet! :D :D :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00

És én még azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen "örült" csaj, aki a Forma 1-en izgul. :lol: Úgy örülök Kiminek!!!! :D
uoma

Sziasztok! Én is használok ovu tesztet, nekem a Gabriel jött be, a Corax nem igazán. Állandóan halványan mutatta csak a csikokat, a Gabriel viszont sokkal erősebben. Talán az érzékenyebb nem tudom. Nekem szeptemberben kellett volna mennem a dokihoz szürővizsgálatra, gondoltam megemlitem neki, hogy csináljon valami ultrahangot vagy hormonvizsgálatot, de félek, hogy elküld a fenébe, mert még alig néhány hónapja próbálkozunk. Szerintetek hogyan van ez? Mikortól lehet ilyesmit kérni? Nekem talán a ciklusom rendben van, minden hónapban volt peteérés - legalábbis a tesztek szerint, szinte mindig a 15-16-ik napon, aztán viszont a 25-dik napra megjött. Remélem ez normálisnak mondható, mert olyat is hallottam már, hogy az ovuláció után 14 nappal kell megjönnie, de nekem a 14 nap azért nem nagyon van meg. Ti kértetek már a dokitól esetleg hormonvizsgálatot vagy ilyesmit?
beatrice

Uoma: Nekem sem mutatta ki 2teszt sem. Szóval bármi lehet.

Kriszta: Azok a vevők majd a jövő héten adnak választ mert elmentek vidékre a hosszú hétvégére. Amúhy Anyós este 7kor még átjött és elkezdett üvöltözni. Én meg vissza üvöltöttem és mondtam , hogy hagyja el a házat. Azt mondta dilis vagyok. Lehet de az én házamban ne üvöltözzön. Én sem üvöltök az övében. Szegény férjemnek nagyon rossz. Két tűz között van. Csak az anyja. De rossz ez a helyzet. Á én nem is tudom, hogy lehet ebből kijönni. Én többet nem megyek hozzájuk az biztos. De azért egy anyós csodákra képes. Szépen lassan ellenem fogják hangolni a fiúkat ettől félek. A sztorit csak akkor értenétek meg ha tudnátok mik voltak. Én sem vagyok tökéletes tudom de ha a családomat bántják akkor megörülök és azzonal ugrok. Most aztán elmérgesedett ez az egész. Világgá tudnék futni. :(

Kép
csucsu05

Szia Beatrice!

Szerintem nyugodtan megkérheted a dokid, hogy uh-val nézze meg, hogy minden rendben van-e bent (ez alap szokott lenni, ha szólsz, hogy babát szeretnél). És szerintem egy hormon vizsgálat se árt a rövid lutális fázis miatt. Ha jól számolom, akkor neked az csak 9-10 napos és Fülű az ő 11 naposára is azt mondta, hogy rövid. Szóval a biztonság kedvéért nem árt, de úgyis minden rendben lesz :D :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00

Beatrice!
Ez igaz, hogy a dokik csak max fél év próbálkozás után vizsgálgatnak komolyabban, na de honnan tudják ök pontosan, hogy mikor kezdtétek...? :wink: Mi is füllentettünk egy kicsit az ovosnál, de nem hatotta meg hogy már "tavasz óta" szeretnénk babát, itt csak 1 év után foglalkoznak az emberrel.
uoma

Csucsu: nagyon jól tetted, hogy elküldted (szerintem)! És a kicsi lány hallotta a kiabálást? :( Egyébként is hogy jön ő ahhoz hogy kiabáljon veled!!! Senki se tökéletes, de nem laktok együtt, ha a fiának Te vagy a nagy Ő, akkor neki el kéne fogadnia!!! Nem neki kell veled élnie! Ha a pároddal meg jól meg vagytok, akkor mi a baja????? :evil:

Kép

KRISZTA
kriszta00

Igen, igazatok van, azt hiszem legalább fél évet fogok neki mondani, hogy ne nézzen már rám olyan furán :D Azért kiváncsi vagyok, hogy elhajt-e, dehát majd addig nem hagyom békén, végülis neki igazából miért nem mindegy. Nem igaz? :wink: Igazából azért is szeretném, mert kb. 1 éve voltak cisztáim és akkor azt mondta, hogy szedjem a fogamzásgátlót még, mert az jó hatással van ilyesmire. Csakhogy most már más a helyzet, nem fogok gyógyszert szedni semmiféle ciszta miatt, de örülnék, ha minden rendben lenne és csak próbálkoznunk kellene tovább. Szépen türelmesen - bár ez elég nehéz :roll:
beatrice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?