Engem nem borotváltak de a Barbi írta hogy őt igen.
Megnyugtatlak a szülésznő bizony nyulkálni fog, a katétert nem lehet célbalőni
vagy majd azt is apa...
Meg beöntést sem kaptam, más meg mesélte hogy kapott.
Nagy szerencséd van hogy nem rendesen szülsz és hogy nem pl. a sotén, ott aztán még közönséged is lehetne mikor vizsgálnak, a kis tanuló jövőbeni dokik. Egy másik topikban olvastam hogy 7-en voltak bent megvizsgálni
Na ott már én is rugdostam volna asszem...
Bár ha visszagondolok az előkészítés sem volt egyszerű. Vetkőzz le pucérra és feküdj fel az ágyra. Két szülésznő dolgozott rajtam, közben a dokim is ott volt meg mászkáltak ott orvosok akik bent voltak a császáron meg a műtősfiú, aneszteziológus. Háááááát de ott volt apa és vele beszélgettem mert különben megőrültem volna, így is pocsék egy helyzet volt. Mondom rosszul éltem meg a műtétet, brrr
Gondolom azért mert sosem voltam kórházban előtte mint beteg. Nekem is csak azok nyúlkáltak addig akiknek célzottan engedtem meg vetkőzni is csak ezek előtt. Hát a kórházban nincs mese.... brrr még most is rosszul vagyok. Olyan kiszolgáltatottnak éreztem magam.
Ja ez nem elrettentés meg ilyenek, ez én voltam az én gondolataimmal. És mint tudjuk minden szülés más.
Amúgy csak azért írtam nehogy meglepetésként érjen a vetkőzz le mondat ha nem a dokid szájából jön, meg a lábakat szét
Nekem sincs kedvem sétálni , teljes punny
de illendő lenne a kölköt megszellőztetni
Apa bent lehet majd? Vagy nézheti? Hogy szokás ott? Na meg egyáltalán ott akar lenni apátok?
Azért szép álom, nem