Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is! Viktor ment dolgozni 1/2 6-kor, akkor felkeltem én is, de 1/2 7 körül inkább visszafeküdtem még pihizni! Jól sikerült, most keltem! :lol:
Nem tudom mi volt most éjszaka, de annyi hülyeséget álmodtam össze, hogy az egy hónapra is elég lett volna! Éjszaka voltam kint többször, akkor muszáj voltam inni is, mert mióta beindulult a fűtés szárad a szám ezerrel! Persze ennek az lett az eredménye, hogy már 1/2 6-kor nem volt bokám, ha benyomtam a bőrt még 2 perc múlva is látszott! :x Szerencsére ennek mostanra már nyoma sincs! :wink:
Tegnap este voltunk az érdi Tescoban, ott kínálgatott egy csaj valami csokiba mártott kekszet, ami nagyon bejövős volt! (Szerintem bármilyen édesség nagyon bejövős lett volna! :wink: ) Vettünk belőle egy dobozzal, és vacsi utáni nasinak betoltuk (sajnos csak 12 volt benne)! Az üres dobozt a pocakomra tettük és azon röhögtünk, hogy hogy fociznak vele a fiúk! Eddig nekem nem volt ennyire szemmel látható a dolog, bár Viktor a hasam aljánál is látta mikor rúgott az egyik pedig semmi nem volt ott! :roll: Szerintem egyre látványosabb lesz, hisz egyre kevésbé fognak elférni! Amikor dugják kifelé a buksijukat vagy a feneküket, azt már én is érzem, sőt látom is, mert megjelenik a pukli! :lol: :lol:
rnecsi

Itt a pont! :lol: :lol:
rnecsi

Sziasztok!

Tegnap megint elvittük manókát anyuhoz, mert lassan indulunk az esküvőre!
Nagyon sajnáltam, hogy megint nélkülözzük, de nemis tudom mikor aludtam utoljára ilyen jót és közel 12órát!!! :lol:

Persze folyamatosan megnevetteti anyuékat, hiszen nagy bohóc ő, de azért elég sűrűn hívom őket! :oops:

Encu!
A kismamát mégsem csaszizzák. Egy kerek napig figyelték a vizeletét és nincs fehérje benne, ráadásul úgy tűnik nem vizesedik annyira csak szegénynek zsibbadt a karja.
Haza is engedik!

Megyek csajok vasalok készülődök!

El sem hiszitek de újra eltudnék aludni!

Kép
gabriel79

Chips+túrórudi?! Tudsz élni...én most kívánom a csokit, de persze véletlenül sincs itthon.. ;) Alaposan kiirtottam, nehogy megkívánhassam...vagyis ha már kívánom, legalább el kelljen indulnom érte :D

Igen, a szülei szerint max 2 hete van :D A doki meg túlbátor :D Karcsi várja, hogy mikor megy már el a magzatvíz ;) (ÉN IS!!!!:D:D:D:D:D)

Állatkerti szagok: na, én ezzel úgy vagyok, hogy ezt sokkal inkább elviselni az orrom (néha még szereti is), mint mondjuk egy igénytelen emberke szagát vagy leheletét....attól kiráz a hideg és elsápadok. Pl a Zeusz (a yorki) ázottkutyaszagától leesek a székről, de Incikém pézsmaszagát imádtam!!!! Bármikor magamra kenném ;) Hiába, ő az én kis csecsemőm volt, igaz, a Zeusz is pici korában lett a mienk...mégis...nemtom. Fura. Olyan örömköröket rohan esténként a hideg után bent, mikor bejöhet.. :D:D:D Édes..!

Naszóval, lassan eltipródok a nagymamámhoz frissen sült darázsfészket enni (diós-cukros csiga .... NYAMMM!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D), aztán kozmetikushoz, aki remélem nem kínoz agyon. Majd aztán meglássuk :D:D

Kép
Kép
encu

Csilla, drukkolok a fiúknak, hogy nőjjenek minél nagyobbra...már bocsi :D Jópofa lehetett, ahogy játszottak ;)

Gabó, akkor jó, hogy csak iedtség volt...írtad, hogy hol tart a kismama? Mennyi van még hátra neki amúgy?
Elhiszem, hogy aggódsz a babód miatt, de jó kezekben van, ugye? ;) LEgyél nagyon szép (mit neked egy menyasszony, nem igaz? :D), készülődj és érezzétek magatokat nagyon jól Tamással :D Végre egy kis bulizás ;)

Mentem én is! :D

Kép
Kép
encu

Reggel 1/2 6-kor még a Camponába készültem, de mostanra kezd elmenni a kedvem tőle! Lassan készülődnöm kellene és én még félig kába vagyok! 11 óra, és még semmilyen kajánk nincs! Össze kellene ütni valami ennivalószerűt is! Lehet, hogy inkább itt fogok csak sétálni egyet! Elmegyek veszek kenyeret, meg megnézem a koszorúkat, hisz mindjárt itt van november elseje! :oops:
Ja, és benézek a piacra is, hátha itt van a Milkás! :wink:
rnecsi

Sziasztok!

Encu, köszi jól vagyok...semmi fejlemény, néha vannak méhösszehúzódásaim, de legsűrűbben fél óránként, szóval semmi :( Viszont átaludtam az éjszakát, este 8tól reggel 6ig, elég jó kipihent vagyok, csak kicsit nehézkes.
Te is látom visszaszámolsz, max 14 nap? Az az igazság, hogy én fogadni mertem volna rá, hogy mára már babázok itthon, erre még egyben vagyunk :shock:

Csilla, mekkora randalírozás lesz még a pocidban :D

Gabó, jó szórakozást nektek!

Móni, lehet mégis terhes vagy :wink: Chips+túrórudi? :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Tuti nem vagyok, nálam ez alapjáraton csúszik már :roll: :D :D :D :D :D
Viszont Te még az vagy :shock: még két nap és megelőzől :wink: :o :D

Jajj, csajok, olyan jó.... :roll: képzeljétek el végre vége annak a szülés utáni nem nagyon van óhajom összebújni apával, végre a régi vagyok e téren, felőlem lehetek hulla fáradt nem érdekel :D :D :D :D húh, már várom hogy hazajöjjön apa a melóból :oops: :D :D :D :D :D :D

Tesóka!

Elmentetek????
Jó a kocsi :wink: már várom hogy 7-en toljunk kocsit :D akkor lehet az út túloldalára is átmennek majd a szembenjövők :D :D :D És mire átérünk az egyik oldalról a másikra, kitépik a sofőrök a hajukat :lol: meg a tescoba :o nagyon muris lesz :mrgreen:

Lassan megyünk sétálni, kivan a Ricsi, eléggé fáj a foga, látványos, :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Hali!

Megjöttem a sétából! Koszorút nem vettem végül, nem tetszettek amiket láttam! :roll:
Vettem Milkát! :lol: :lol: Nem tudom, hogy mi szerint van beárazva, mert egy hete a nagytáblást 600 Ft-ért árulták, és nemvolt mogyorós-karamelles, ma pedig ezt a fajtát 480 Ft-ért vettem! :wink: Lesz mitől randalírozni a srácoknak a pocakomban! :lol: :lol:

Barbi!
Akkor nyugisnak néz ki ez a napotok is? Beszéljétek meg Vincével, hogy eszerűbb lenne nektek, ha a hosszú hétvége alatt születne meg, és nem kellene hétközben ugrasztani apát! :lol:

Encu!
Mégiscsak irány az állatkert? Az idő szép, te még birsz és egyben vagy, nincs is ennél ideálisabb időpont az állatkerti sétához! :lol:

Móni!
Hát... elég vad párosításban nyomod a nasit! Én még terhesen sem tudom elképzelni ezt az összeállítást! ... vagy ez még most fog következni?? :roll: :roll:

Gabo!
Jó szórakozást nektek! Érezzétek magatokat jól, és ne legyen lelkiismeretfurdalásod Flóra miatt, ő valószinűleg nagyon jól érzi majd magát a nagymamájával! :wink:
rnecsi

Most értem haza a kozmetikustól...hát, visítottam olykor, mint egy kismalac...a karom eléggé érzékeny... Erre a csajszi kijelenti nekem, hogy akkor most jön a fazon :shock: :shock: :shock: :lol: Mintha még nem mondtam volna el neki kismilliószor, hogy oda csak az az egy ember nyúkálhat, aki ezt múvelte velem (és itt mutattam pocakirányba ;) ). Erre csak kuncogott.. :D De végül túléltem és nem nézek ki úgy, mint egy jeti :D

Meg mamámnál teleettem magam sütivel, billenek ki egy oldalra :D

Barbi, nekem sincs semmi "jelem" arra vonatkozólag, hogy Kiskarcsi bárminemű lépést tenne a "ki" irányába.. :D:D:D:D Szóval cipelem ;)

Igen, muris lesz, ahogy majd hadseregként vonulunk mindenfele a babókkal :D:D:D:D:D Mi leszünk a rettegett anyukák :D

Na, kicsit vízszint, mert szétültem a fenekem...

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Ha megszületnek a babák, fogtok küldeni a rokonoknak értesítőt?
Ha gondoljátok, nézzétek meg ezt az oldalt, kreatív a csaj aki csinálja, pár hónappal ezelőtt 500 ft körül volt egy kép, amit e-mailba elküldött és onnantól annyit hivattál elő belőle amennyi kellett. Nem tudom hogy még most is így van e, de nekem tetszik a munkája, hátha Nektek is bejön :wink:

http://egyedikep.uw.hu/

Csilla!

Látom milka lázban égsz :D :D jó is az... :wink:
Leginkább a végefelé voltak nálam nagy össze-vissza zabálások, addigra elengedtem magam egy kicsit :roll:

Encu!

Végül is igazított azon a fazonon? :D
Jó pihit :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Közben látom 400 ft a kép :D
Jók nem?
Bocsi ha valakit nem érdekel, csak eszembejutott hogy van ez az oldal :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Igazított egy fenét!!! Nem akarok megölni senkit...ugyanannyit kapnék érte, mint egy rendes emberért ;);) (Bocs, Judit!! :D ) Amúgy bírom a csajt, jókat mókázunk...csak sok benne a szadista hajlam.. :D

Kép
Kép
encu

No, a tegnap beszerzett C-vitaminok csomagolásán, illetve tájékoztatóján az áll, hogy 1000mg az ajánlott napi adag. Nagy mennyiségben pedig árthat a magzatnak és az anyatejjel kiválasztódva a csecsemőnek, illetve hozzászokást eredményezhet... Szóval megittam egy pezsgőtabit, oszt kész :D

Kép
Kép
encu

Majd akkor 14 nap múlva igazítanak a szülészeten :wink: :D

Milyen idő van kint? Jobb mint tegnap? Ha felkel a Ricsi, kiviszem egy kicsit, remélem még akkor is sütni fog a nap :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tényleg, mekkora lenne, bemész szülni és helyrehoznak. Hajfestés-vágás, kozmetika, manikür, pedikür. Van 4 benttöltött nap a kórházban, igazán kedveskedhetnének az anyukáknak, utána már úgyis nehezen jut el ilyenekre egy kezdő anyuka :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka...álmodozol, mi? :D:D:D:D:D

NAgyon kis fasza idő van, ezerrel nyomatja a nap, nincs meleg, de egy kabátban nagyon jól el lehet lenni, asszem még a szél sem fúj. Én is mennék is meg nem is...olyan félpunny vagyok... :D

Miért igazítanának fazont a császárnál? Majd én rendberakom magam...mondom: hozzám ott csak Apa nyúlhat (meg a dokim) anélkül, hogy fordulásból gégén ne rúgnám :D:D:D:D

Már úgy megölelném a fiam... :oops: :oops: :lol:

Kép
Kép
encu

Engem nem borotváltak de a Barbi írta hogy őt igen.
Megnyugtatlak a szülésznő bizony nyulkálni fog, a katétert nem lehet célbalőni :D vagy majd azt is apa... :D
Meg beöntést sem kaptam, más meg mesélte hogy kapott.
Nagy szerencséd van hogy nem rendesen szülsz és hogy nem pl. a sotén, ott aztán még közönséged is lehetne mikor vizsgálnak, a kis tanuló jövőbeni dokik. Egy másik topikban olvastam hogy 7-en voltak bent megvizsgálni :shock: Na ott már én is rugdostam volna asszem...
Bár ha visszagondolok az előkészítés sem volt egyszerű. Vetkőzz le pucérra és feküdj fel az ágyra. Két szülésznő dolgozott rajtam, közben a dokim is ott volt meg mászkáltak ott orvosok akik bent voltak a császáron meg a műtősfiú, aneszteziológus. Háááááát de ott volt apa és vele beszélgettem mert különben megőrültem volna, így is pocsék egy helyzet volt. Mondom rosszul éltem meg a műtétet, brrr :oops:
Gondolom azért mert sosem voltam kórházban előtte mint beteg. Nekem is csak azok nyúlkáltak addig akiknek célzottan engedtem meg vetkőzni is csak ezek előtt. Hát a kórházban nincs mese.... brrr még most is rosszul vagyok. Olyan kiszolgáltatottnak éreztem magam.

Ja ez nem elrettentés meg ilyenek, ez én voltam az én gondolataimmal. És mint tudjuk minden szülés más.

Amúgy csak azért írtam nehogy meglepetésként érjen a vetkőzz le mondat ha nem a dokid szájából jön, meg a lábakat szét :wink: :D

Nekem sincs kedvem sétálni , teljes punny :D de illendő lenne a kölköt megszellőztetni :oops:

Apa bent lehet majd? Vagy nézheti? Hogy szokás ott? Na meg egyáltalán ott akar lenni apátok?

Azért szép álom, nem :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Felkelt a legény, azért elnézzünk felétek hátha kedvet kapsz? :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Persze, gyertek..:D

Apa bent szeretne lenni és bent is lesz :D

Elmegyünk a Tescoba vmi finit venni? ;)

Kép
Kép
encu

Ok :D
Mi kb 15 perc mulva indulnánk,jó?

kfgggbgfnjmklpéo9877uz6hgb b b vcx vcyaÍEDHGMN JH VCCXÍYadsavcvbnm,m7665ggg b n éoú
űá-., l. b vzdc7nvcx dm, lc.xl x g6

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ok!

jfskdlhlgfb sd
PEOREÁJAJWFDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ :d

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Megjöttem végre. :D
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok, jól esett nagyon!!! :D
A gépünk még mindig nem jó, de aputól elkunyiztam a laptopját, ami úgyis csak porosodott, de kiderült, hogy jelszavas és apu már nem emlékezett a jelszóra, szóval mindent telepiteni kellett, és ráadásul ez sem volt tökéletes, úgyhogy ez is csak ma lett kész,de a lényeg, hogy már van, mert nekem már minden bajom volt, hogy nem tudtam netezni. :?

Rengeteget irtatok (nem találom a hosszú i-t :? ).
Ja és látom a kismamák voltak sétálni, csütörtökön, amiről kár, hogy lemaradtam. :(

Velünk minden rendben, Nonóka már 7300grammos. Szerdán kapta meg a rotavirus elleni első vakcinát, szájon keresztül adták be, és mindet benyelte, ügyes volt nagyon. :wink:
Voltunk vasárnap a titanic kiállitáson, de hát nem volt nagy szám sajna, én többet vártam!!!

Na megyek feltöltök még pár progit a gépre, és megkeresem a hosszú i-t. :D
Meg kell szokni a gépet. :shock:

Kép
niki+baba

Szia Niki!!!

Jó újra itt látni, tényleg hiányoltunk :D Azért nem szóltam, amikor voltunk a piac felé, mert csak 5 percre mentünk be, aztán trappoltunk is haza...hamar kinyúlok :D Meg szerintem Barbi is.. :D

Tesóka, ez jó volt...bár olyan vagyok, mint akit harci lovak téptek meg...fáj a hátam mint a veszedelem...viszont a pocak tele van :D

Gabó, remélem máris jól mulattok és nem gondolsz minden 2 percben aggódva Flórababára ;)

Barbi!! Hogy vagy? Nem babázunk? :D

Zsuzsa! Rég voltál!

Csilla, megy a foci?

Jaaaaaaj, hol egy ágy???????!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
encu

Niki, szép nagy már Nonó, és örülünk, hogy most már tudsz jönni közénk! :D

Encu, Móni milyen idő volt? Ha hamarabb olvaslak titeket, csatlakoztam volna, de lustiztam :oops: Apa elvitte Szilárdot anyósomhoz, aztán most meg vásárol, szóval furcsán csönd van egész délután. Szilárd már most hiányzik, majd hétfőn hozzuk csak haza, de legalább egy kicsit pihizhetek.
Vince szerintem még jól érezheti magát, néha mocorog, de ahhoz képest többet alszik :)

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Niki!

De jóó hogy itt vagy és minden ok veletek!!!!!! :D
Nonó hatalmas :D :D :D :wink: Tegyél majd fel képet ha tudsz!!! Lágysziiiii :wink:

Tesóka!

Látom hazaértél, nagy kő esett le :wink: :wink: :wink:
Hallanod kellett volna a Ricsit mikor beléptünk a házba. Akkorát sóhalytott :shock:
Még jó hogy itthon vagyunk, fel kell vennem a f1-et apának, kinyírt volna ha elfelejtem :roll:
Megyek is nézni 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Én meg aaaaaannnyira kivagyok...

Barbi, nekem is kevesebbet mocorog Kiskarcsi...mintha kezdene rákészülni valamire ;) Mindenben a jeleket lesem... :D
Jó is pihizni...csak sehogy nem kényelmes, nem? Én is úgy dölglenék, csak minden póz kényelmetlen.. :( Szilárd biztos jól elvan, te relaxálj csak ;)

Megyek is vissza..

Kép
Kép
encu

Tesóka, mondtam, hogy Ricsi várja, hogy lelépjek...mindig is várni fogja... :shock: :shock: :lol: :lol:
Mondtam már (egy párszor) hogy mindenem fáj?????????????? :shock:

Kép
Kép
encu

Halihó!!! :D

Kép
Kép
encu

Hellóóóóó :D

Ricsi elaludt. Én meg várom apát :roll: :D

Tesóka!

Szerintem a sóhaj annak volt köszönhető, hogy végre hazaértünk. Szóval nyugi, kezd megbarátkozni veled. :wink: :D Az üveged meg nagy kincs :lol: És még sírva sem fakadt tőled!!!!!! :D

Barbi!

Kár hogy lemaradtál. :cry: De legalább pihiztél, vagy próbáltál :D Használjátok ki ezt a pár napot apával, ki tudja mikor lesz megint ilyen :wink: És hátha kibújik Vince is :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Igen, ez igaz...az üveget is elfogadta, meg még MOSOLYGOTT is!!! :D NAgy kincs ez ;)

Én az előbb bealudtam.. :shock: :shock: :lol: Szerintem gyöngéden rábírom Apát, hogy a hálóban nézze tovább a filmjét :D Hátha én akkor békésen szunyálhatok tovább a helyemen...nem a kanapén ;)

Barbi, bezony, kár, hogy nem jöttél... De lehet, hogy ha én ilyen ramatyul vagyok egy ennyitől, te megszültél volna ;);) :D:D A viccet félretéve, utólag nagy expedíció volt ;) Móni bezzeg bírta a tempót! :D

Ha nem jönnék már, akkor jó éjszakátl, lányok, szép álmokat!!!!
:D:D:D

Kép
Kép
encu

Kisgyermekkori zenei nevelés a kodályi elvek alapján, na ez a Ringató :idea: megvilágosodás :D

Megyek én is aludni, bár szerintem nem fogunk aludni, az elmúlt egy órában már kétszer kelt sírva a Ricsi, ma nagyon fájhat a fogacskája :evil: :evil: Betettem az ágyunk közepére, hátha ott alukázik és mi is :roll:

Szép éccakát a leskelődőknek! :wink:

És kellemes hosszú hétvégét Csajok!!!! :D
Nem mintha a gyereket érdekelné hogy hosszúhétvége lesz :lol: Na pááááááááá :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!

Encu, Móni sokat sétáltatok!!!
Encu, nekem tegnap este 8tól fél 10ig olyan mozgásba kezdett Vince, hogy csakúgy hullámzott a pocim. Ennyit a belassulásról, egyébként én is jelnek vettem :wink: Tényleg sehogy sem kényelmes, éjszaka is annyit forgolódtam, most meg kivetett az ágy...apa hagy aludjon 10ig :wink:

Móni, Szegény Ricsi, ezek a fogak nagyon borzasztóak! Végülis aludtatok valamennyit?

Szép hétvégét mindenkinek!!!!

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Barbi!

Jó korán keltél :roll: :D
Köszi a kérdésed, hááááát végül is 11-kor este adtam a Ricsinek panadolt és így negyed1-től aludtunk 8-ig. Szóval segített de nélküle bizti nem tudtunk volna aludni, szegénynek nagyon fájt a foga. :evil:

Képzeljétek, olyan karácsonyi hangulatom van :shock: már úgy várom :D :D :D :D :D

Most mennem kell, hív a Ricsi..

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, karácsonyi hangulat.. :shock: :shock: :shock: Ilyenkor??? :D:D:D:D NEm vagy semmi!!
Szegény Ricsibaba...még jó, hogy mi nem emlékszünk, milyen az, amikor jönnek az első fogak, nem? Bizti tök rossz élmény...

Barbi, nekem éjjel hisztizett kicsit a gyerek, egyébként csak úgy nyugisan nyújtózott néha. Most is rég túl vagyok már a 10-en, Apa azt mondta, hogy kicsit meg van dagadva az arcom... :shock: :? :o

Na, megyek, hív Apa..asszem meg kell mosni a hátát :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Szülés előtt felpuffad az arc, ez tuti!!!!! :D

Na megint mennem kell, nagyon sír a Ricsi :shock: :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Megint itt de már kiszúrta a Ricsi és hisztizik is, hááááát ma nem jó neki apa :o :D

Szóval nekem felpuffadt a szülés előtt egy kicsivel. Bár eléggé labda fejem van de akkor aztán fúúú de az lett :lol:

Miért, baj hogy karácsonyi lázban égek :roll: még a fenyőfa illatát is érzem néha :D :D :D :D jajj de várom már, szerintem túlzásokba fogok esni az ajándékokat illetően, legalábbis a Ricsiét tekintve :oops: :oops: :oops:

Gabó!

Milyen volt az esküvő?
És apával ismét kettesben???? :D
Flóra jól érezte magát anyuddal, várt titeket?

Na megyek mert apa csúnyán néz :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka...menyivel előtte? :D:D:D:D:D:D

Nem gáz a karácsonyisság, csak nem korai még? :D Nálunk KArcsi emlegeti, hogy milyen jó lesz először 3asban ünnepelni :D És tééényleg! :D

Gabó, ezek engem is érdekelnének :D!

Na, hajszárítás... :o

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Szóval az esküvő eskü része rémes volt!
Pusztaszabolcs házasságkötőterme 10 főre van kitalálva nos mi 140-en voltunk!
A buli pedig -és most ez igaz!!!! :roll:
SÁTORBAN volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igaz fűtötték, de összefagytam!Táncoltam, tehát igyekeztem jólérezni magam, de az is lehet, hogy csülkeimet próbáltam melegíteni!
Hááát remélem jövőre a mi esküvőnk nem ilyen lesz!
Apa viszont olyannyira kedvre kapott, hogy megdumcsiztuk jövő februárban lefoglaljuk az időpontokat mindenhol!

Ráadásul a mennyasszonynak (szegény!!) leszakadt a ruhája derékból és a hideg klotyóba próbálták valamelyest visszavarrni! :shock:
Szóval érdekes volt az egész!
látom itt zajlott az élet bocsi, de most nem írok senkinek, hanem megyek pakolok, bár én már mennék manóhoz csak az a baj apa dolgozik és ő is jön!

Kép
gabriel79

Húúú, Gabó...ez szarulhangzott, és megkockáztatom, hogy überelted a mi nemrégiben látogatott lagzinkat ;) Aztamindenit... :D:D:D:D De ez is egy élmény, nem? :D

Február? Az mindjárt itt van !! :D:D:D

Na, mi meg indulunk anyósékhoz névnapozni.,.

Kép
Kép
encu

Na, vissza is értünk...

MERRE VAGYTOK??? :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Gabó!

Derékba leszakadt a menyasszonyi ruha :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Na azt hogy csinálta :lol:

Jó kis esküvő lehetett :o :lol:

Azta, belehúztatok már mindjárt itt van a február. És mikorra tervezitek a nagy napot, még februárra vagy azért egy kicsit későbbre? :D

Tesóka!

Merre csavizol? Apázol? :D

Többiek?? :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

HAli!

Most értem haza, megnyírtam apámat...most végre pihizek kicsit.. Egy órával ezelőttig annyira fájt a derekam, lesugározva a csípőmig meg a combomig, hogy majdnem megkukultam... :( Az az igazi menzeszes fájdalom....most egy kicsit jobb..

Szóval pihi van, meg egy jókora sárgarépát tömök magamba.. :D

Kép
Kép
encu

De tééényleg!!! TÖBBIEK????????????????? :shock: :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :!: :lol:

Kép
Kép
encu

Itt vagyok :D

Tudsz hajat vágni? Vagy csak géppel letoltad?
Nagyon sokoldalu vagy :wink: :D

Fájások :D :D nocsak :o :D
Pihizz jó sokat, tudod :!: :D

Képzeld voltunk a Lidl-be és vettünk egy csomó jégkrémet meg csokit :roll: Bírom a jégkrémjüket, finom és ocsó :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Rettentő unicum vagyok, és jól nyírok hajat ;) De télleg! :D
Igen, már nagyon szülnék :D

JÉGKRÉM??? CSOKI??? Én meg elepedek némi édességért...amióta Apa kezeli a konyhapénzt, mondván, hogy én már ne vásárolgassak, majd ő...azóta nincs itthon SEMMI!!!! És most pipa vagyok!!! ÉDESSÉGET AKAROK!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Háááát Tesóka ha közelebb laknánk, mondanám hogy mindjárt átdobok de így :roll:
De gonosz apátok van :shock:

Jujj de izgi a F1 :D :D :D :D

Na megyek is nézni

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.