Új privát üzeneted érkezett!

becsi, te fél 10-kor már aludni szoktál! :shock: :lol:

Murphyke, Lili elég nehezen gyógyulgat, mit adsz neki? Gyógyszit, vagy homeot?

thenus

5 perc múlva aludtam is :oops:

Te pedig fogadjunk, hogy most alszol :lol:
becsi
Iklad

Na nem aludok, most ébredtem, de nrmális esetben ilyenkor még alszok :wink: :oops:

thenus

Laura ma 1/2 6-kor úgy döntött, hogy már nem álmos. Még most is pörög ezerrel, pedig tegnap este 10 körül mentek el a véndögök... :shock:
Vendég

Sziasztok!
Nircee:
DM-ben is lehet kapni grapefruitmag-kivonatot, szerintem ott lesz a legolcsóbb. De azért nézd meg gyógyszertárban is, aztán megtudod, hol érdemes venni.

Ti tudtátok, hogy a pampers pelus a DM-ben a legolcsóbb?? Most vett a férjem ott.

Murphyke:
azért hangzik puliszkásan, mert erdélyi kaja ez is :). A puliszka is finom, ha jól készítik el. :) Amúgy hasonló az íze a lecsóhoz, csak van benne padlizsán is. Én nagyon szeretem. Hidegen, kenyérre kenem és reggelire meg vacsorára azt eszem.

Becsi:
te már nagyon profi vagy zakuszkából. :)

Lányok, tegnap annyira vívtunk a Didrivel a cici miatt, hogy jól szétkarmolászott. :) Ugyanis nyűgös volt és forgatta a fejét, de a cicit nem engedte el, hanem tépkedte. Én meg mondtam, hogy ha megáll, megkapja, ha nem, akkor nem. Szétnyúzta a bimbómat, a kezemet szétkarmolta, ma le lesz vágva a körme a kis drágának, mert ez így nekem fáj. :) Már megint a front lehetett szerintem, bár volt benne egy picike hasfájás is, mert utána volt egy nagy rotyi. :) Ami végre a pampers pelusból nem folyt ki, mert a másikból igen és napi négyszer öltöztünk át. Na, ez van...

Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Murphyke:
milyen kung-fu-t csináltál? Mert én a férjem kung-fu-edzőtáborban ismertem meg. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Nircee!
Belinkelem ide amit ki kell törölni!

Ezt az elejéről!Ezt pedig a végéről!
És ezt kapod!
Kép
Örülök,hogy így gondolkodsz anyós ügyben!Legjobb a békesség! :wink: Én is így voltam vele,de sajnos már nem él!!!!! :!:

Köszönöm mindenkinek az eggyüttérzést és biztatást!Jól esik,és mára már sokkal nyugottabb vagyok!Köszönöm csajok,hogy vagytok nekem! :!: :wink:

Mindenki babája nagyon szép,és bocsássatok meg,hogy nem válaszolok mindenkinek,nincsen sok időm!Ígérem bepotolom!
Szép hétvégét mindenkinek!Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Giga!
Meg sem köszöntem a segítségedet vonalzók ügyben!!!!Köszönöm!

Pilla!
Még neked akartam írni,hogy mindenféleképpen jelentkezz,hogy mit mondtak a nagylányodnak! :!:

Kép
Kép
Kép
tiop

Pilla!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A 15 ÉVES NAGYLÁNYNAK!
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Még csak 14, de köszi! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Pilla,
BOLDOG SZÜLINAPOT SÁRÁNAK!!!!!!!!!

Tiop,
köszi az infót! Most nincs időm, de ha lesz, azonnal kipróbálom! :lol:

Piroska,
köszi! Érdekes, nálunk meg pont a Pampers volt az, amiből minden kijött, kaki is, de legfőképpen a pisi. Igaz, fiúk ugyebár máshova pisilnek. :lol: Utáltam, aztán meg egyszer sürgősen kellett venni, és egy kis boltban csak Pampers volt, akkor már a 4-es méret kellett. Hát, azóta is imádjuk, mert most már egyáltalán nem jön ki belőle semmi!!! :roll: Lehet, hogy más a szabása a nagyoknak, nem tudom. :?:

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Pilla, BOLDOG SZÜLINAPOT SÁRÁNAK!!!!kéz hölgy már! tegyél fel képet, ha Sára megengedi. Egyszer az én Sárám is 15 éves lesz :shock:
Képzeld, Sára is úgy döntött ma hatkor, hogy ő köszöni, de nem alszik vissza, és jót dorbézolt az apjaa meg köztem a sötétben. Pedig ilyenkor még visszaalszik, fél nyolcig alszunk. Ennek következtében 10-kor már kidőlt, pedig mostanában csak egyszer alszik már, délben. Jön az óraátállítás is, előre félek, hogyan fog felborulni a napirend :roll:
Majd írd meg, mi volt a dokinál. Remélem, nem lesz semmi baj!

Én is nagyon szeretem a zakuszkát!!pirítós kenyérre kenve is nagyon fini reggelire :D eddig a babosról nem hallottam, de nemrég kaptunk egy üveggel az egyik erdélyi ismerősünktől, az is finom. De a padlizsános nekem jobban ízlik.

Szép hétvégét mindenkinek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Pilla, engem is megzavart a 15-ös szám :oops: akkor boldog 14. szülinapot! :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Nircee, köszi!
A pelussal meg pont ugyanígy voltunk mi is. Egy ideig csak Liberot használtunk, mert abból semmi nem jött ki. Viszont nyáron a Libero olyan nagy csomag volt a gyerek popsiján, ami még pluszba melegítette. Így kipróbáltuk a Pampers pelust, ami kb, fele akkora csomag a gyerek seggén. Azóta csak azt használjuk, bár most már a Lets Go változatot, amit csak felhúzok és már futhat is tovább. És a popsikenőcsöt is bele lehet nyomni utólag (ugye Henus?)... :lol: :oops: :wink:
Vendég

Csináltam egy másik vonalzót, amin nincs ott az a zavaró 15-ös szám! :)
Köszi Ichtus! :wink:
Vendég

Bele hát... :lol: :oops: :wink:
Boldog szülinapot a lányodnak, Pilla!

thenus

Na, így már jó :D és itt ki is írja a vonalzó, hogy boldog szülinapot. A másiknál hiányoltam :wink: Küldtem privit.

Tiop, Verna, nektek is küldtem privit.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Piroska, nálunk először a Pampers Newborn nagyon bevált, de a 2-es méret már katasztrófális volt (egyszer elbabakocsiztunk a boltba, és mire hazaértünk a gyerkőc egész háta - meg a ruhája - csupa kaksi volt :? ). Úgyhogy Liberóra váltottunk. Használtunk egy darabig Babylove-ot is, mert kaptuk ajándékba (pelenka-tortaként), ezt is szerettük, de a nagymelegben ez is túl vastag volt, így Huggies-ra váltottünk, ami teljesen szellős. Most pedig Liberót használunk, mert jó is, és állandóan van vmi Liberós kedvezményünk, meg gyűjtjük a figurákat :)

Sárának boldog szülinapot! Nekem az új vonalzó jobban tetszik! :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Pilla!
Jaj bocsánat,hogy öregítettem a csajszit!Ne haragudj,teljesen elnéztem! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Akkor BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A 14 ÉVES NAGYLÁNYNAK! :D :oops:

kATICA!
Ment a válasz!!!! :wink:

Nircee!
Nagyon szívesen! :!:

Pelus!
Nállunk a Pampers volt a befutó 1 éves korig!Most hól a Libero Up&Got vagy a sima Liberot használjuk!Most jobb már Zsaninak,mert jobban illeszkedik mint a Pampers!Bár néha azt is veszünk ha jó az akciója neki!
Itt meg is ragadom az alkalmat és megkérdezem,hogy kel-e valakinek Liberos babafigura?????Szívesen elkűldöm ha érdekel valakit!Én már nem gyűjtöm,mert a legutolsó kérdőívem eltünt és már nem is küldtek újjat!Ha kell valakinek szóljon! :!: :wink: Direkt eltettem egy párat,hátha kell nektek! :!: :P

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Pilla: Boldog szülinapot a nagylánynak!!!

Andibab: A pierre cardin gyerekülés jelenleg 27990.- szerintem nem igazán tartozik az olcsó kategóriába. Ráadásul 6 fokozatba dönthető, és erősített oldalvédelme van, nem az eladók dícsérték, hanem olyanok akiknek van ilyen. Jó vastagon párnázott, van fejszűkítő része, és magasított fejtámlás, szerintem nem olyan rossz.
Azt még nem hallottam hogy kínában gyártják, de majd utána nézek! Bár azaz igazság hogy mostanában a kínai gyártmányok nem is olyan rosszak!
Olvastam az idei töréstesztet (kosár magazin), de sajna csak az izofixes ülésekről írnak, de azt kihangsúlyozták, hogy a drágább kategóriából 50000 felett nagyon sok ülés megbukott a teszten! Verna: a maxi cosinak lett a legjobb a tesztje idén is!!!!(de csak az isofixesé) nekünk sajna nem isofixes a kocsink!
Na mindegy egyenlőre fogalmam sincs hogy milyen ülést kéne venni!!!! Nagyon tetszik a kiddy gyerekülés de az 49000-nél kezdődik!!!

Piroska: Írd le légyszi a receptet!!!!!!!

Pelenka: Mi most( már legalább 4 hónapja) egy PUFI nevű pelenkát használunk, nagyon jó legalábbis nekünk, 50 db 2100.- (a centenáriumi lakótelepen a gyógyszertárban lehet kapni, de megnéztem és újpesten van a hivatalos forgalmazója, ott 1850.- az 50 db, és van még legalább 5 fajta pelus ebben az árban.
Ha valakit érdekel leírom az e-mail címét.

Kép
tami2900

Murphyke Boldog hófordulót Lilinek!!!!!!!!
Pilla Sárának Boldog Születésnapot!!!!!! Tényleg tegyél fel Róla majd fotót, ha megengedi!!!!!
Írdd majd le, hogy mi volt a dokinál!!!!!

Kép
Kép
lédi

Pilla:
Boldog szülinapot a nagylánynak! :):):)

Zakuszka recept:

Hozzávalók: 2 kg. TV paprika, 2 kg. pritamin vagy kápia paprika, 2 kg. paradicsom, 2 kg. padlizsán, 1/2 kg. hagyma, 1/2 l. olaj és egy kis szemes bors, só meg babérlevél.
Az olajat és a hagymát két részre osztom, az egyik felét a hagymának összevágom, a fele olajon megpirítom, és a megpucolt, feldarabolt paprikát (mind a 4 kg-t: pritamint és TV paprikát) hozzáadom, tűzön főzöm addig, amíg meg nem fő a paprika, majd félreteszem, hogy kihűljön. A hagyma másik felét elkezdtem pirítani a maradék olajon és a már ledarált paradicsomot megfőzöm. Ezt a paprikával egyidőben is lehet, keverni két edényt is tudsz egyszerre, akkor nem megy el annyi idő. Közben a padlizsánt beteszem a sütőbe, megsütöm és utána megpucolom, majd összedarabolom. Fontos, hogy ne fémmel darabold össze, mert ha fémmel érintkezik, keserű lehet.
Amikor kihűlt a paprika, ledarálom, majd összeöntöm egy edénybe a paprikát, paradicsomot, padlizsánt, egy kis sót és elkezdem főzni. Forrástól számítva 1,5 vagy 2 órát kell főzni, látni fogod, mikor van kész, mert az olaj feljön a tetejére. Általában 1,5 óra elég szokott lenni. Az utolsó fél órában beleteszel kb. 3 db. babérlevelet és szemes borsot ízlés szerint (én kb. 20-30 szemet szoktam bele tenni). Amikor levetted a tűzről, beleteszel egy kávéskanálnyi Nátrium-benzoátot és elkevered, majd üvegekbe teszed, az üvekeget fejjel lefelé fordítod és betekered edénytörlőbe, hogy melegen legyen, vagy sütőbe teszed, amit egy kicsit előmelegítettél (kb. 90 fokon). Ennyi.
Sziasztok!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Csak röviden:

Tami: a Kiddy a férjemnek is nagyon tetszett, de kifejezetten lebeszélték róla az üzletben (nincs saját biztonsági öve és elöl a tartó és egyben játék részt egy csomó baba utálja). Állítólag sorban viszik vissza...
Sajnos a márkás ülések 40-50 ezernél kezdődnek...

Pelus: mi már elég régóta a lila Tesco-s pelust használjuk és teljesen meg vagyunk vele elégedve! :) Az árával meg főleg. ;)
Mindig akkor vesszük, amikor akciós (kb. 3 havonta), akkor egy nagyobb adagot.
Eddig a Pampers vált be a legkevésbé.

Egyébként most Lolonak nagyon kicsípte a kaki a popsit, de ez sajnos múltkor is együtt járt a fogacska kibújásával... Kenegetem szépen, aztán ahogy kibújik a felső ketteske, el fog múlni. :)
Vendég

Lányok, nézegettem a 6hónapos bébikajákat, és majdnem mindben van tejszín és/vagy tejpor - holott a tejes dolgokat nem nagyon ajánlják. Valószínűleg nem lenne tőle Márknak semmit baja, de mivel apai ágon vannak allergiásak a családban, inkább nem kockáztatom meg.. Ja, és sót is tesznek bele - ez sem teszik nekem annyira, főleg, hogy Márk nem panaszkodik, akármit adok, megeszi, pedig egyik-másik kajája elég ízetlen - nekem legalábbis. Persze aki még csak most ismerkedik az ízekkel, annak ez épp elég.
Úgy néz ki, nem úszom meg a főzőcskét, bár most azt találtam ki, hogy veszek 4hónapos babáknak való főziket, amiket úgyis nagyon szeret és csak husit főzök-turmixolok bele.
De túl nagy ügyet nem csinálok belőle, mert egy evés a főzi, a többi még tejcsi. Szerintetek 6hónaposan elég egy evést kiváltani 'rendes' kajcsival?

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre, bőven elég!
Mi még ebben a korban nem is váltottunk ki evést, csak kóstolgattunk :wink:

thenus

Piroska

Én úgy szoktam a zakuszkát, hogy mindent ledarálok húsdarálón, a hagymát /darálva/ elkezdem dinsztelni, közben darálok és sorban rakok hozzá mindent.Közben megsül a padizsán/meg kell szúrkálni mert szétdurran...azt is darálom és rakom a többihez, majd a végén a sűrített paradicsomot .Ekkor ízesítem, rottyan egyet és kész is...nem szoktam órákig...mondjuk így is 2-3 órás munka.De megéri!
Hogy így megromlana-e még nem tudom, mert idő előtt elfogy.... :lol:

Sárának boldog szülinapot!!!

Pilla lassan kötheted fel a gatyád..../vagy már igen?/
Csütörtökön átugrottunk Aszódra 3 körül, megálltunk a parkolóban, vele szemben a park tele paddal...minden padon egy 16 év körüli szerelmespár csókolózott....azt sem tudtuk hova nézzünk :lol: :oops:

Pár év múlva ilyen időtájt át sem mehetünk nehogy má megzavarjuk a gyerekeinket :lol: :o
becsi
Iklad

Sziasztok!

Pilla,
mi volt a dokinál???????????? Jaj, annyira izgulok, mindenképpen írjál!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok, én Marci popsiját csak az 1. hónapban kentem popsikrémmel, majd még 2 hónapig körömvirág kenőccsel, majd azóta semmivel. Így sokkal jobban szellőzik a popsija, és egyetlen kivétellel soha egyetlen pötty vagy piros folt nem volt rajta!!!!! Akkor is gombás volt, és kaptunk rá kenőcsöt, 3 nap alatt elmúlt, azóta sem jött vissza. Csak letörlöm popsitörlővel és kész!

Én is használok Let's Go pelust, de az iszonyatosan drága, így csak éjjelre meg utazáskor használjuk, mert sokkal több pisit tud összegyűjteni szivárgásmentesen, mint bármelyik másik. Pampersből meg nincs ilyen méretben nadrágpelus, csak a nagyobból. Babylove-ot is szeretem, a Huggies Prémiumot is használtuk egy ideig a nyáron, de azt vettem észre, hogy bár elég sok pisit elnyel, de a felülete már egész pici mennyiségnél is nedves, és Marci nem igazán szerette, így sokkal sűrűbben kellett cserélni, mint a többit.

Szantre,
milyen bébikajákat néztél? Van olyan, amelyikben van tejpor, de a legtöbben nincs, ugyanígy só és hozzáadott cukor sincs! Én zömmel Hipp-et, esetleg Humana vagy Nestlé-t veszek, mert ezekből óriási a választék, és 98%-ukban nincs hozzáadott cukor. A Kecskemétik nagy részében van, az a legolcsóbb, de azt utálom, csak nagyon ritkán veszem. Én ha valami újat veszek, akkor először elolvasom az összetételüket, de eddig nem sok tejessel találkoztam! Egyébként a tápok és tejpépek is tejalapúak, és azok 4 hós kortól adhatók. Én sosem főztem Marcinak, most meg már egyre többször eszik a mi kajánkból. Ja, és én 4,5 hónaposan kezdtem el bébiételeket adni.

Kép
Kép
nircee

Sikerült!!! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Kép
Kép
nircee

Köszönjük a köszöntéseket!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de a hazajövetelünk után fél órával már be is állított egy újabb adag véndög, holnap meg még anyuék jönnek.

Szóval megvolt az UH. A doktornő azt mondta, hogy nem lát semmilyen elváltozást ami indokolná a hasfájást. Mivel a jobb oldala fájt és a jobb oldali petefészkében volt egy érett tüsző, ezért azt mondta, hogy szinte biztos, hogy menstruációs fájdalom.

Megnézte a veséjét is ami meg van nagyobbodva, de ez természetes, mivel egyedül dolgozik. Azért javasolta, hogy egy alaposabb kivizsgálásra menjünk el és adjunk le vizeletet is.

Megnézte UH-al Laja sarkán a dudlit is, ami egy betokosodott, folyadékkal telt kis akármi. Ő is azt javasolta, hogy szedessük le, de szerinte ez megoldható egy szúrással és lehet, hogy nem is kell felvágni.

Köszönjük, hogy aggódtatok a lányért! :wink:

Na... Megyek főzni holnapra. A leves meg a székelykápi már kész. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Alig győztem visszaolvasni, tegnap este elkezdtem aztán most jutottam a végére :oops: :D

Tiop sajnálom ami az öcséddel történt, de ha tényleg úgy van ahogy a többiek írják, hogy együtt lehet élni vele és tünetmentesíthető akkor fel a fejjel és kitartás
ja és a vonalzók tök jók lettek, kis télapók

Szantre Márk annyira aranyos azon a képen ahol űl, hogy meg kellene zabálni :wink:

Pilla boldog szülinapot a már nem is kicsi lányodnak :wink: :wink: mi volt a dokinál ?

Tami mi is laktunk egy ideig a centilakótelepen, az Olga utcában :wink:

megyek mert Bence nyűglődik, nem aludt du-án, elrakom őket holnapra :wink: legalábbis megpróbálom

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Nircee végre sikerül a fogyis vonalzó :oops: :lol: állandóan azt írta ki, hogy túl hosszú aláírás, aztán próbáltam itt-ott rövidíteni és siker :lol: :lol:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Pilla közben látom írtad mi van, örülök, hogy komoly baja végülis nincs a csajszinak, csak azok a fránya görcsök :evil: milyen jó is volna ha nem kéne vágni Laura sarkacskáját

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Czakoca,
gratula a vonalzóhoz, tök jó lett!!!
Én is a Centin laktam, a Futórózsa utcában!!! :lol: :lol: :lol:

Pilla,
örülök, hogy nincs nagy baj! Az meg szuper lene, ha Lajának nem kellene vágni a sarkát! Azért nem mindegy!

Kép
Kép
nircee

...lenne... :oops:

Kép
Kép
nircee

Pilla

Akkor lehet, hogy ua. baja van Sáránakmint nekem volt... :lol:

Tényleg hívtad a sebészt?
becsi
Iklad

A sebészt még nem hívtam. :oops:
Ugyebár megvártuk amíg teljesen meggyógyul a csaj, aztán meg egyszerűen úgy éreztem, hogy még nem szedtem magam össze lelkileg erre az akcióra.
Viszont jövő héten úgyis kell kérnünk Sárának beutalót és akkor kérek Laurának is. Elintézzük még a szülinapja előtt.
Vendég

Sziasztok!

Jó régen nem írtam már, próbálom pótolni, de nagyon sokat írtok. :shock:

Tiop!
Sajnálom, ami az öcséddel történik most, sok kitartást kívánok neki és a családnak! Reméljük tünetmentes lehet hamarosan!!

Pilla!
Jó , hogy Sárának nincs komoly baja, izgultunk érte sokan. Azért ez olyan szörnyű, hogy már ilyen fiatalon ilyen görcsei vannak havonta. Mindenesetre boldog szülinapot neki!!! Tényleg végül mi lett az ajándék??

Mi vettünk egy Maxi-cosi gyerekülést, remélem nem döntöttünk rosszul és Dóri is fogja szeretni. Holnaptól élesben tesztelheti a kocsiban!! 8)
Képzeljétek esténként már muszáj tápit (BEBA) adnom Dórinak, viszont nagyon nem ízlik neki. Próbáltam már Sinlaccal, gyümölccsel keverni neki de nagyon nem jön be egyikkel sem. Nincs valami ötletetek mivel lehet elnyomni az ízét??

KépKép
tüccs

Az ajándék végül egy kis cuncimuncis boleró, egy parfüm, és egy hajsampon-balzsam kombináció lett. Elmentünk az UH után négyesben ebédelni is. Meg lesz majd szobabútor, meg ágy... Aztán ossza be ezt most jövő karácsonyig! :lol: :lol:
Holnap még kap egy szülinapi tortát, amit anyu süt Neki, mert a más tortát nem eszik meg, csak az anyukámét. :wink:

Köszönjük a köszöntést!

Megyek hunyni. Jó éjszakát csajok!
Vendég

Jajj... Tüccs, próbáld meg a Humana Baby Fit-et. Banános ízesítésű. Hátha az bejön a csajnak.

Lilinek Boldog Hófordulót!
Vendég

Sziasztok!

Pilla, boldog szülinapot a nagylánynak!! Parfüm, ruci? Nem is kell 2 év... :lol:
Örülök, hogy nincs nagyobb gond, de sok jóval nem biztatlak, nővérem is hasonlóval küzdött évekig... egy "jófej" doki azt mondta nki 16 évesen, hogy ha majd gyereket szül elmúlik... elmúlt... csak volt még 10 év hátra... :shock: :?
Addig melegíteni kell a hasát az segít, illetve Nospa és tsai... ja és egy barátnőmnek hasonlóra a Bioptron lámpa jött be, de az drága, esetleg érdemes valahonnan kölcsönbe beszerezni és kipróbálni... ha bejön, akkor el lehet rajta gondolkodni.

Piroska, Te a fenti receptes cuccot magadnak csinálod? Én úgy tudtam hagymát, paprikát és paradicsomot csak módjával szabad enni, vagy feleslegesen szivatom magam??

Mondjuk étvágyam még mindig nincs, tejem beállt - remélem most nem az ellenkezőjébe csapunk át - bár szopinként 100 ml van a cicimben és Dorka alkalmanként 70-90 ml eszik. Sőt most éppen 100-at durmolt be.

Amúgy kezdünk összeszokni, eszik, majd vagy cicin, vagy ölben bealszik, akkor irány az ágyikója és durmol 2-3 órát.
De az miért van, hogy hajnalban felkelés előtt 1- másfél órát nyöszörög??? Mire felkelek hozzá már abbahagyja és alszik, de utána újra és újra... Emészt a drága?
És még egy lüke dolgom van... hajnal 1-3 között olyan mélyen alszom, hogy alig kelek fel ha sír a drága... párom pattan és veszi fel, meg költ fel engem is... ilyenkor vagy 5 perc mire megtalálja cicit, mert olyan kis mohó meg türelmetlen, hogy csak kapkod... ez amúgy máskor is előfordul...

Ja és fogyok, a kórházban (szüléssel együtt) csak 5 kg-ot, mióta itthon vagyunk 6 kg-ot, már csak 8-at kellene kb. azzal megbékélnék... nehogy leszidjatok... nem direkt csinálom, de azért örülök neki!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam levakarni a leányzót a ciciről, úgyhogy nem tudtam írni.

Jutta:
igen, a zakuszkát én eszem, mióta megszültem, azóta minden reggel és este. Nem tudom, miért ne lenne szabad enni paprikát és paradicsomot, de én minden nap azt reggelizek és vacsorázok. Sőt, az ebéd lecsó. Még félek a wc-zéstől és ilyeneket eszem.
Én még nem méretkeztem meg, nem tudom, hány kg. vagyok, de kezdek hasonlítani a terhesség előtti állapotomra. A babó meg hízott a születési súlyához képest. :) 3,46-al született és most 3,51.
Nincs étvágyad???? Nekem van, én bírok enni rendesen. Meg inni. Te, az 100 ml egy ciciből van??? Az nem kis mennyiség. Én egyszer fejtem le az egyik cicit, de az csak 60 volt. Bár lehet, hogy a babó még bírt volna belőle kiszedni, iszonyat, milyen szivattyúja van.
Amúgy a Didri is ébredés előtt nyöszörög egy ideig. Meg úgy alszik, hogy néha rándul egyet, meg ilyenek. Ezek szerint a Dorka is nehezen talál rá a cicire? Olyan, mintha csóválná vadul a fejét, nem? :) Úgy kell rátenni a cicire és akkor vadul elkezd szívni. :) Olyankor olyan aranyos. A kis karjai szét vannak tárva, keresi a cicit, miközben tátog :).

Lányok, tettünk fel még két videót, a negyedik, az csúcs. Nem bírt magával a kisasszony, a front miatt, én meg éhes voltam, beletettem a hordozóba és ringattam. Olyan fejeket vág, hogy az csúcs! :) Nem bírja eldönteni, hogy aludjon, vagy mit csináljon. :) Amúgy pont amikor befejeztük a felvételt, akkor kezdett el ásítozni, aztán el is aludt.

http://www.bmf.hu/users/mihalikg/diana/

Na, megyek, nehogy ne találjon maga mellett a királylány :).

Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Pilla!
Örülök,hogy nem találtak semmi rosszat a nagylánynál!De jó lenne,ha csak szúrni kellene Laura sarkát!Tényleg nem mindegy,hogy vágnak vagy szúrnak! :!: Értetek is izgulok! :wink: Sára ajándékát nem mutatod meg??Én nagyon kíváncsi lennék a poncsóra,parfűmre!!Milyen parfűmöt kapott? :?: :wink: :roll: 8)

Nircee!
Tetszik az új vonid!!!!! :D :!:

Czakoca!
Köszönöm!Már nagyon jó híreket kaptunk!Az Öcsém nagyon jól reagál a kezelésre és a doki azt mondta,hogy egyáltalán nem olyan vészes mint amijenre gondoltak!anyu a szövettanra is rákérdezett!(úgye attól tartunk )azt mondta a doki,hogy ki mondta anyunak,hogy rák????? :shock: A szövettant azért vedték le,hogy megnézzék mégis milyen baci okozta ezt a betegséget!(jó gondolom azt is megnézik,hogy nem -e r.....!Nem írom le!Szóval mára már nagyon bizakodók vagyunk,mert tényleg gyógyszerekkel karban lehet tartani!Ja és nagyon jó kezekben van Öcsém!az ország legjobb doki foglalkozik vele! :!: Megnézném az új vonidat de nekem nem tőlti be csak ,hogy van ott valami!Majd ha betőlti akkor megnézem,kíváncsi vagyok rá!!!!! :wink: :lol:

Tüccs!
Neked is köszönöm! :wink:Zsaninak nagyon ízlett a NESTLé/stracsatellás tejpép vagy a kekszes !Egy próbát megér!

Popsikrém!
Zsaninak reggel bekenem ébredés után,aztán csak akkor ha bekakílt utánna és este fürdés után!Ha csak simán pisi után cserélek akkor popsitőrlő és kész! :wink:

Jutta!
Valószinű,hogy kicsit csikarhatja a pocit a kaki,de az is lehet,hogy csak emészt!a felkelésbe pedig belefoksz szokni nyugi!!Én már az első pisszenésre fent vagyok! :!: :wink: a fogyokúrát azt felejzsd most el!Avval ráérsz még,most csak arra koncentrálj,hogy elég tejcsi legyen a babának! :!: :wink:

Csajok kipróbáltam,hogy fel-e tudok rakni még egy vonit én is!Aszem sikerűlt!a titka,hogy lekell belőlle vágni ami nem fontos! :D

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Czakoca!
Na látom a vonidat!Nagyon tetszik! :D

Piroska!
Megyek megnézem a videókat! :wink:

Apa ma is dolgozik,nállunk sajna,de holnap ithon lessz meg hólnapután is!holnap megyünk be Öcsémhez,már várom,hogy láthassam őt! :!:

Kép
Kép
Kép
tiop

Piroska!!
Milyen hosszú ujjai vannak Didrinek!! Csak néztem nagyokat.. egyébként tündéri. :D

Pilla!
Dóri nemigen szereti a banánt, de lehet, hogy kipróbáljuk. Még várom az ötleteket. :wink:

Jutta!
Próbálj meg napközben is pihenni, aludni amíg Dorka alszik. Akkor éjjel könnyebben ébrednél talán. Ne foglalkozz semmivel, csak hogy pihenj. Ha étvágyad nincs is , figyelj arra, hogy sokat igyál. A fogyás természetes, ne aggódj miatta. :wink:
A nyöszörgéshez nem tudok hozzászólni, mert Dóri nem csinált ilyet. :? De szerintem sírna, ha gondja lenne. :wink:

KépKép
tüccs

Tiop!
Tejpépet még nem adnék neki, mert az ekcémája miatt szinte eltiltott a doki a tejes dolgoktól. Vagy abban mennyi lehet a tej??? Lehet, hogy mindegy, hogy tejpép vagy tápszer???
Na megpróbálok utánanézni a neten.

KépKép
tüccs

Piroska!
Aranyos a lánykád nagyon!Főleg amikor olyan szépen alszik!!!!!!!! :D :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Tüccs!
Jaj bocsi,nagyon figyelmetlen vagyok! :oops: :oops: Szerintem kérdezz rá a dokinál! :!:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Nem fogyózok én csak fogyok, nyugi... eszemben sincs a tejcsit kockáztatni!!

Most akkor mi van? Én konkrétan hallottam hogy nem szabad sok paradiccsomot és paprikát enni... bár 2 egyforma listát se láttam még... tehát lehet hogy hülyeség....

Nappal nem tudok aludni, max 1 órát, nem jön álom a szememre, bezzeg terhesen folyton aludtam... na mindegy éjszaka a párom éberebb, felkelt a drága... csak ha visszamegy dolgozni akkor lesz rossz... bár szerintem úgy is felkelne, ha nyöszörög Dorka... mondtam neki, hogy nem kell neki felkelnie, elég ha felráz! És azt is remélem, hogy pár hét múlva átaudjuk az éjszakát... mondjuk remény van rá, aludtunk már 5 órákat egyhuzamban... csak majd arra kell figyelnem, hogy 11-12 között megetessem... ha 4 után ébredezik nyert ügyem van, akkorra én vagyok éberebb!

Ja szerintem azért nincs étvágyam, mert ugye az indítás miatt már hétfőn egész nap nem igen ettem, utána két napig szarul voltam és max hányingerem volt... és 3 nap alatt frankón összeszűkült a gyomrom... utána volt 1-2 nap amikor időm nem volt rá és persze észre se vettem, hiszen nem voltam éhes... most nem eröltetem, mert konkrétan hányingerem van a sok kajától, de figyelek, hogy időben reggelizzek, ebédeljek és vacsizzak... már ez is valami!

Ja és Piroska igen... 1 ciciből jön 100 ml... mondjuk a jobb cicimből csak 80 ml jön...

Ja evvett a csaj (80 ml jobb cici ) és úgy tett mint aki még éhes, hát gondoltam igény szerint csoptatunk... jött a másik cici... lelkesen rábukott evett még 50 ml... (előtte 2,5 órával evett 100 ml) és úgy túlette magát, hogy nem bukott egyett.. hanem kihányt egy jó adagot... :cry: :cry: :cry:

Nektek hánytak/buktak a kicsik nagyobbakat (konkrétan minimum a felét annak amit ettek előtte?)...

Tiop, örülök a jó híreknek az öcsédről!!

Jutta

KépKép
jutta

Lányok,
mi a különbség a pihenőszék és a hordozó közt? Van olyan, ami magától elringatja a babát? Mert nekem kell ringatni mindig, ami most nem baj, de ha már jobban leszek (és az remélem, nemsokára lesz), akkor főzés közben nem fogom tudni ringatni.
Most csak a macskások figyeljenek :) :
Ti hogy csináltátok, hogy a macskák környezetében van a babó? Mert én még nem vittem ki a nappaliba, csak a kisszobába voltunk. De már lassan ki kell költöznünk napközbenre. Az jó, ha babakocsiban van vagy hordozóban?
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Na, ma már negyedjére kezdek bele :evil: hola az egyik hív, hola másik kikapcsolja menet közben a gépet :evil: :wink:

Tiop örülök, hogy Öcséd már ilyen jól van és pozitívan áltok a dolgokhoz, máshogy nem is szabad :wink:

Jutta hozzá szoksz lassan az éjszakai kelésekhez is :wink: Bencénél engem is mindig anyu ébresztgetet kaja előtt, közben, után :oops: de szerintem az elején sokan voltunk így :wink: az az egy órácska is sokat tud számítani napközben
Bence sokat bukott és kaptunk AR tápszert is rá, de mondjuk ő tápis is volt minimális tejcivel :( majd a többiek akik szoptattak kezdetektől bizti többet és okosabbat mondanak majd

Piroska
tündéri lánykátok van :D szerintem ha a babakocsiban vagy a hordózóba teszed majd az jó lesz a macsekok közé, mondjuk nekik is meg kell szokniuk a picit, hogy ott van köztük, ezzel nem azt mondom, hogy a macskának a gyerek mellett kell feküdnie, de ha véletlen oda megy és megszaglássza, hogy ki is az attól még nem lesz baja
anno mikor a Bence volt kicsi és kint aludt a teraszon jól bebugyolálva egyszercsak azt vettem észre, hogy a macsek ott fekszik a kocsi tetején :oops: elzavartam szegénykémet, de azért ilyenek is előfordulnak

Detti olyan nyügi ma, már nem tudok mit kezdeni vele, most éppen elaludt az ölemben :) jön a 4. foga meg ez a hülye idő is tuti zavarja, csak az a baj, hogy nem nagyon haladtam ma semmivel, de lesz..om úgyse csinálja meg helyettem senki

csináltam anyusnak új vonalzót

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?