Sziasztok!
Tegnap nem tudtam levakarni a leányzót a ciciről, úgyhogy nem tudtam írni.
Jutta:
igen, a zakuszkát én eszem, mióta megszültem, azóta minden reggel és este. Nem tudom, miért ne lenne szabad enni paprikát és paradicsomot, de én minden nap azt reggelizek és vacsorázok. Sőt, az ebéd lecsó. Még félek a wc-zéstől és ilyeneket eszem.
Én még nem méretkeztem meg, nem tudom, hány kg. vagyok, de kezdek hasonlítani a terhesség előtti állapotomra. A babó meg hízott a születési súlyához képest.
3,46-al született és most 3,51.
Nincs étvágyad???? Nekem van, én bírok enni rendesen. Meg inni. Te, az 100 ml egy ciciből van??? Az nem kis mennyiség. Én egyszer fejtem le az egyik cicit, de az csak 60 volt. Bár lehet, hogy a babó még bírt volna belőle kiszedni, iszonyat, milyen szivattyúja van.
Amúgy a Didri is ébredés előtt nyöszörög egy ideig. Meg úgy alszik, hogy néha rándul egyet, meg ilyenek. Ezek szerint a Dorka is nehezen talál rá a cicire? Olyan, mintha csóválná vadul a fejét, nem?
Úgy kell rátenni a cicire és akkor vadul elkezd szívni.
Olyankor olyan aranyos. A kis karjai szét vannak tárva, keresi a cicit, miközben tátog
.
Lányok, tettünk fel még két videót, a negyedik, az csúcs. Nem bírt magával a kisasszony, a front miatt, én meg éhes voltam, beletettem a hordozóba és ringattam. Olyan fejeket vág, hogy az csúcs!
Nem bírja eldönteni, hogy aludjon, vagy mit csináljon.
Amúgy pont amikor befejeztük a felvételt, akkor kezdett el ásítozni, aztán el is aludt.
http://www.bmf.hu/users/mihalikg/diana/
Na, megyek, nehogy ne találjon maga mellett a királylány
.
Szép napot mindenkinek!
Piroska