Sziasztok Csajok!
Bocs hogy csak most jelentkezem,de tegnap nagyon kiütöttem magam.Hajnali 4-kor keltem és éjfélkor feküdtem.Most meg reggel 10 óta csak kóvájgok.
Chrissyy!
Csodálatos ez a bébi!Nagyon jó Nektek,irigyellek is.Küldj még képet,ha tudsz.
Alexaa!
A Te kisfiad is tündéri,igazi szívtipró!
És Vikike!
Ti se maradtok ki a sorból,szóhoz sem jutok olyan szép és aranyos a kis Levi baba!
Fütyihuzogatás:engem is érdekel a téma.Én is azt olvastam,hogy 1 éves korig nem kell,de meg akarnám óvni attól hogy egy dokibácsi ilyen gonosz kampós műszerrel rántsa a csöppségünknek vissza.
Kriszta!
Mocorgás terén még mindig arra bíztatlak,hogy ne aggódj,tudom könnyű ezt mondani,de meglátod eltelik egy-két hét és széjjel rúgja a hasfalad a bébi.Lehet,hogy 30-án amikor találkozunk még engem is megrúgdos a pocaklakód!Ne izgulj,minden rendben van
Nati!
Hát sajnálom piri anyót,de még mindig jobb mint a bizonytalanság.Én is utáltam amikor hónapokig nem volt semmi és atesztek is negák voltak.Ilyenkor még annak is örül az ember,ha megjön és újult erővel nekifoghat a babaprojektnek!Sok sikert Nektek,következőre összejön!!!
Vicuska!
Nektek is nagyon drukkolok,remélem 1 hónap múlva már Nati is meg Te is babások lesztek.
Jó,hogy ilyen pozitív a dokid,gondolom ez sok erőt ad Neked is!!!
Hajrá 2.inszem.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Márti!
Örülök,hogy jobban vagy és sikerül kikúrálni magad!
Ja és jó turizást.
Magamról:
Tegnap vérvétellel keztük a napot,csak olyan fél 10 körül mentünk a kórházba,még soha nem voltak ilyen sokan
Eddig is oda jártam ,de 8-ra legkésöbb mindig ott voltam és akkor nagyon gyorsan bekerültem kb. negyed órát szoktam várakozni.
Az UH-n minden rendben volt,legalábbis nem mondott semmit a doki.Nem volt bunkó,csak egy kicsit bizonytalannak éreztem,biztos kezdő,elég fiatal (Dr. Orosz).Ami egy kicsit aggasztott,hogy 2 hete a 4D-n 0 stádiumú volt a placenta,most meg azt írta,hogy 2. stádiumú.Amúgy a tesómnak is ennyi és már többen is mondták,hogy ez nem baj.Hát nem tudom....
Képzeljétek a kórház után bementünk a kis Tescoba,és 1200 Ft-ért vettem egy zenélő forgót a kiságyra.Tök aranyos.Nem is akartam elhinni,hogy csak ennyi az ára
Vettem ágyneműnek való anyagot is,az is tök édi.
Ja és a tegnapi napot egy autóval koronáztuk meg
Piros,Opel Astra 1,7 D ,1992/12-es évjárat.Elég jó,a Lada után meg egyenesen szuper!!!!.425 000 Ft volt.Galgahévizre ment érte a férjem,addig én a tesómnál voltam.Este 10 körül értünk haza.
Kb. ennyi:wink:
Bocs,a kisregényért!
Délután vaddisznóhúst sütünk? a haveréknál.
Puszi:Gabi