Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ez a fránya eső csak nem akar esni :(
Párom keddig mindennap este 6kor jön haza :? :cry:

Andi szuper lett az Afp!:) Nekem is asszem 1,18 lett.. :D

Alexa csak csatlakozni tudok Judyhoz tényleg gyönyörű a kisfiad :oops:

Vicuska...nagyon nagyon klassz hogy így állsz a dolgokhoz,és pont emiatt lesz babád hamarosan!Ahogy Natinak is..

Én amúgy már elég sok dolgot tudok főzni persze vannak hiányosságok...nekem olyan rossz hogy már sajna nem él az anyukám pedig néha úgy felhívnám hogy mit hogyan csináljak,meg úgy egyáltaln a babavárást is jó lenne vele csinálni..dehát ilyen a sors sajna..na nem szomorkodunk.

Legyen szép a napotok és a hétvégétek is! :D
Vendég

Sziasztok!

történt néhány dolog, először erőm, aztán kedvem, aztán időm nem volt írni, de most mesélek. Naygon rosszul voltam tegnapelőtt este, gondoltam most aztán borzasztó beteg leszek. Éjjel 2 órát aludtam, fél négykor ébredtem, iszonyat fejgörccsel, nem találtunk algopirint, a mézről kiderült, hogy lejárt és mindez azután, hogy 3 nagy kanállal lenyeltem belőle a torokégés ellen. Mondanom sem kell...ráadásul AFP vérvételre kellett mennem 7re (az régibe járok én is). Valahogy összeszedtem magam és elmentem, kiderült, hogy elírták a nevemet megint, hasmenésem lett a méztől és épphogy eljutottam haza. Aztán elmentem a mészölyre a dokihoz, hogy csináljon a náthámmal valamit, de miután mindkét rendelőbe bekopogtam és negyed óráig senki nem jött ki, lementem inkább a gyógyszertárba és kértem vmi homeopátiás dolgot. Lányok, újabb csodaszerrel bővült a táram: Oscillococcinum, nyelv alá kell önteni, cukoríze van és ma semmi (!!!) de semmi bajom. Meg vettem ilyen sósvizes orrsprét, az is nagyon jó. Végre lepihentem volna,mikor hívott a kolléganőm, hogy miket csinál vele a főnök, ígérget, hazudozik, elcseszték a bérezését, stb, felidegesített, mert úgy volt, hogy ő fogja elintézni a kiléptetésemet. 76-szor hívtam, nem vette fel a telefont, na még idegesebb lettem...végül a telefonomról elfogyasztottam a pénzt, mire sikerült találnom megoldást, de ahhoz rögtn be kellett szaladni az irodájukba kilépni. Elkezdett keményedni a hasam, nagyon szar volt így elmenni, közben a párom is próbált szervezkedni, de eljönni ugye nem tudott, mert Pákozdról nehézkes 20 perc alatt kocsi nélkül hazaérni...mindegy, megoldottuk , kiléptem, de még szarabbul lettem. Amint lefeküdtem, elmúlt a feszülés, a picúr jó sokat mozgott, megnyugodtam és elaludtam, ma reggel 8ig fel se ébredtem. Most teljesen jól vagyunk, kialudtam meg kikúrálódott a náthám, megkaptam az ösztöndíjam és most végre csörög a zsebemben valami a turkálókba menet..:)

Chrissyy, Alexa annyira drágák a babáitok!!

Nati mindent bele, pihenjetek és szaporodjatok! :D Ne is foglalkozz a kérdezgetős emberekkel!

Viki remélem tudok sokái szoptatni, de szerintem nem esem kétségbe akkor se ha nem jön össze, szerintem is jók a tápszerek, az unokatesóm is azokon nőtt szép szál fiatalemberré, még influenzás se volt soha..

Vicuska, érzem, hogy összejön!!!

Andi biztos tök jó az eredményed, de én nem értek hozzá, pedig jövő pénteken nekem is aktuális!
Vendég

Sziasztok!

Először is köszönöm a szoptatással kapcsolatos nyugtatásokat, most már akkor nem témázok róla többet.

Alexa nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy 1éves korig tilos huzogatni a fütyit még könyvben is utána olvastam és ott is azt írta. Gond van talán a fütyijével vagy csak érdeklődés szinten kérdezted? Neked mit mondott erről a dokid?

Judy nektek ilyen korán kellett már elkezdeni fütyit húzogatni :shock: ? Nekem is mást mondott a védőnő(fél éves korától) aztán rákérdeztem a gy.orvosra és ő azt mondta amit Alexának is írtam, hogy 1éves korig tilos. Ennyire megváltoztak volna azóta a dolgok?

Vicuska nagyon szuper, hogy kitisztultál és nem kellett más beavatkozás akkor most már újúlt erővel vágtok neki a babónak :D . Nagyon rendes dokid van és szuper hír, hogy hamar meg tud foganni, meglásd most is sikerül és szépen meg is tapad :D . Megy a drukkkkkkk!!!!

Nati jó pihenést az Őrségben és eredményes összebújást kívánok nektek :D !

Márti örülök, hogy jobban vagy, megjegyzem ennek a homeopátiás szernek a nevét, de remélem nem lesz rá szükségem, szerencsére nem vagyok egy beteges típus.
Hát tényleg nem lehetett jó napod amit írtál, de a lényeg, hogy szépen mozgolódik a baba, úgyhogy akkor ő is jól van :D

Anta köszi, hogy jöttél ma reggel, jól esett kicsit beszélgetni mostanában nagyon hideg idő van, úgyhogy Levivel sem tudok már nagyokat sétálni. Jó étvágyat a husileveshez!

Kép
vikike_

Alexa ezt találtam neten, de még körbenézek.

"Sziasztok, nekem csak fiaim vannak és úgy tudom 1 éves koráig nem szabad húzogatni, hagyni kell békén, és tisztogatni sem kell, mert a fityma öntisztuló. Az első és harmadik fiamnál nem volt semmi gond. már másfél évesen szépen hátra lehetett húzni, de a középső fiamnak fitymatúltengése volt, vele kicsit szenvedtünk. Neki olajos kézzel picit meg kellett rántani, de 3 éves kora után. Addig, ha le van tapadva sincs semmi gond. Egy napig volt neki kellemetlen pisiléskor, azóta nincs baj vele. Várj a baba 1 éves koráig, mert, ha hamarabb próbálkozol, és bereped, akkor valódi fitymaszűkület is kialakulhat, amiről 17 évesen az öcsém tudott volna beszélni."

Kép
vikike_

Hát Alexa tényleg nem tudom, hogy mikor kell elkezdeni mindenhol mást írnak, na mindegy én hallgatok a dokimra és 1éves koráig nem bántom, nagyon remélem, hogy nem lesz gondja vele, szörnyű amiket írtak, hogy hogy fáj nekik ha letapad :( . Azért olvass utána te is meg kérdezd meg a dokidat és ne a védőnőt, kíváncsi vagyok a tied mit mond.

Kép
vikike_

Teszek fel én is képet, Levi unokatesói itt voltak :D .

Kép

Ádi(Levi legkisebb unokatesója)

Kép

Kép
vikike_

Levi bevezeti Szandrát a mosógép rejtelmeibe :D !

Kép

Kép
vikike_

Na nekiállok takarítani, remélem még tudok majd jönni!

Kép
vikike_

Sziasztok Csajok!

Bocs hogy csak most jelentkezem,de tegnap nagyon kiütöttem magam.Hajnali 4-kor keltem és éjfélkor feküdtem.Most meg reggel 10 óta csak kóvájgok.

Chrissyy!
Csodálatos ez a bébi!Nagyon jó Nektek,irigyellek is.Küldj még képet,ha tudsz.

Alexaa!
A Te kisfiad is tündéri,igazi szívtipró!

És Vikike!
Ti se maradtok ki a sorból,szóhoz sem jutok olyan szép és aranyos a kis Levi baba!

Fütyihuzogatás:engem is érdekel a téma.Én is azt olvastam,hogy 1 éves korig nem kell,de meg akarnám óvni attól hogy egy dokibácsi ilyen gonosz kampós műszerrel rántsa a csöppségünknek vissza. :?

Kriszta!
Mocorgás terén még mindig arra bíztatlak,hogy ne aggódj,tudom könnyű ezt mondani,de meglátod eltelik egy-két hét és széjjel rúgja a hasfalad a bébi.Lehet,hogy 30-án amikor találkozunk még engem is megrúgdos a pocaklakód!Ne izgulj,minden rendben van :D

Nati!
Hát sajnálom piri anyót,de még mindig jobb mint a bizonytalanság.Én is utáltam amikor hónapokig nem volt semmi és atesztek is negák voltak.Ilyenkor még annak is örül az ember,ha megjön és újult erővel nekifoghat a babaprojektnek!Sok sikert Nektek,következőre összejön!!! :D

Vicuska!
Nektek is nagyon drukkolok,remélem 1 hónap múlva már Nati is meg Te is babások lesztek.
Jó,hogy ilyen pozitív a dokid,gondolom ez sok erőt ad Neked is!!!
Hajrá 2.inszem.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Márti!
Örülök,hogy jobban vagy és sikerül kikúrálni magad!
Ja és jó turizást.

Magamról:
Tegnap vérvétellel keztük a napot,csak olyan fél 10 körül mentünk a kórházba,még soha nem voltak ilyen sokan :shock:
Eddig is oda jártam ,de 8-ra legkésöbb mindig ott voltam és akkor nagyon gyorsan bekerültem kb. negyed órát szoktam várakozni.
Az UH-n minden rendben volt,legalábbis nem mondott semmit a doki.Nem volt bunkó,csak egy kicsit bizonytalannak éreztem,biztos kezdő,elég fiatal (Dr. Orosz).Ami egy kicsit aggasztott,hogy 2 hete a 4D-n 0 stádiumú volt a placenta,most meg azt írta,hogy 2. stádiumú.Amúgy a tesómnak is ennyi és már többen is mondták,hogy ez nem baj.Hát nem tudom....
Képzeljétek a kórház után bementünk a kis Tescoba,és 1200 Ft-ért vettem egy zenélő forgót a kiságyra.Tök aranyos.Nem is akartam elhinni,hogy csak ennyi az ára :shock:
Vettem ágyneműnek való anyagot is,az is tök édi.
Ja és a tegnapi napot egy autóval koronáztuk meg :D
Piros,Opel Astra 1,7 D ,1992/12-es évjárat.Elég jó,a Lada után meg egyenesen szuper!!!!.425 000 Ft volt.Galgahévizre ment érte a férjem,addig én a tesómnál voltam.Este 10 körül értünk haza.
Kb. ennyi:wink:

Bocs,a kisregényért!
Délután vaddisznóhúst sütünk? a haveréknál.

Puszi:Gabi
Vendég

Sziasztok!

Végre hétvége!!!!! :) :) :D :D

Ennyi gyönyörű babát, élmény nézni a topicot. Na gyorsan visszaolvasok, aztán megpróbálok mindenre reagálni.

madiani

Gabi, nagyon jó áron vetted a zenélőt (1200 Ft? azta :shock: ) Az autótok meg szolgáljon ki benneteket, sok helyre vigyen el :) Vaddisznó hús eddig csak pörinek ettem, de biti sütve is finom.

Márti tessék pihizni ha feszül a hasad, minden mást szarj le, most a baba a legfontosabb.

Kriszta, jó neked hogy főzöl. Én még nem tanultam meg, de lassan el kéne kezdjem :)

Vicuska, nagyon örülök hogy optimistán állsz a dolgokhoz, annyira örülök, minden szuperül fog menni meglásd!

Andi, gratula az AFP eredményhez!

Alexa, gyönyörű Martinka! Kérünk még képet....

Nati, te most megérdemelt pihidet töltöd apával, de jó neked. Várunk mihamarabb vissza. Aztán Vicuskával együtt babásodtok.

Chrissyy, nagyon szép a kis Martin baba, remélem alakul a napi rutin és többet tudtok majd pihizni.

Judy és a fiús anycikák: nem tudom hogy van ez a fütyis dolog, én is hallotam már többféle verziót. Ilyenkor hogy dönti el az ember hogy melyik a jobb?

madiani

Szilvi, remcsi hamarossan jelentkezel!

Vikike, máskor is szívesen megyek, jó nálatok lenni. :)

Kata, hogy vagy?

Rólam is kicsit, most elég szarúl vagyok, érdekes reggel még semmi bajom nem volt. Mosogatnom kéne mert már kupacba áll a szennyes edény, na meg a mosógép is végzett. Este vendégségbe megyünk, pogit is sütnöm kell még. Kedvesem meg itt horkól melletem :) A GYED-es dolog nem eccerű, na meg a táppénz se, de jövőhéten felkeresem a könyvelőmet és megkérem szánjon rám egy órácskát, hátha kitalálunk valami okosat.

madiani

Sziasztok!

Hű, te jó ég, mennyit írtatok! Prószálok visszaolvasni.
Bocsi, az eltűnésért, úgy volt, hogy szerda este még benézek, de nem jött össze, mert elaludtam a TV előtt. :oops:
Vendég

[color=darkblue]Nati
Sajnálom azt a fránya piroskát. :(
Ez a bajnokos lista nagyon tetszik. :D
Van kiskönyvem, nagyon aranyos a védőnő. Ma rohangáltam beutalókért. :? A munkahely még időzik, többek szerint az időt húzzák.

Vicuska
Örülök, hogy ilyen hamar folyatjátok, most sikerülni fog. :)
Voltam védőnőnél, megkaptam a kiskönyvemet. :D Ők végzik a terhesgondozást és társait.

Márti
Egy nap késéssel, de befutott a gázszerelő. Mostmár meleg van. :D Rögtön feltekerte az összes konvektort, kiégett a por, nem győztem szellőztetni. :?
Hát, nem tudom, mikor menjünk el turkászni. A zembört svédbe akarnák küldeni, én meg bevagyok indulva, ÉN IS AKAROK MENNIIIII!!!!!!!!!!!! :D
Látom, Katát már befűzted. :D

Gabi
Megnéztem, 21-e, Köfém csarnokban lesz a börze.
Aranyos cuccokat találtál. :)
Gratula az "új" autóhoz!!!

Vikike
Ejha, nemsokára belecsaptok a projectbe! :D

Andi
Hogy elszaladt az idő! Jövő szombaton ilyenkorra már férjes asszonyka leszel. :D/color]
Vendég

Sziasztok!

Szilvi!Örülök,hogy jöttél,jó hallani rólad!Ki a védőnőd??

Gabi!A szülés utáni 4 napban,többször is jött vizitelni a fiatalabbik Orosz doki,és sosem mosolygott,olyan furi volt az egész ember.Amúgy nem tudom milyen a saját betegeivel,nem hallottam még róla semmit.Örülök,hogy minden rendben van a kis Noellel!Ja,és gratula az autóhoz!

Márti
!Pihenj sokat!Jól összejött most minden rossz Neked!

Vicuska
!Akkor hajrá 2. és egyben utolsó,sikeres inszem! :D :wink:

Judy és Viki
!JKöszi a kukis válaszokat!Valóban nagyon sokmindent hallottam már ezzel a témával kapcsolatban,azért kérdeztelek meg Titeket is!Nekünk a doki és a védőnő is azt mondta,amikor pár hónapos volt Martinka,hogy nagyon szűk neki,és óvatosan húzogassuk.Hát csináljuk is,esténként,fürdetéskor.Sokáig nem történt semmi,el is keseredtünk,hogy mi lesz így,aztán kb.1 hónapja,egyik napról a másikra,jobban vissza lehetett húzni a kis bőrt.Azóta aztán még jobb lett a helyzet,mondta is a védőnő csütörtökön,hogy az biztos,hogy altatásos műtétre nem kell majd mennünk.Persze remélem visszarántásra meg nem lesz szükség,hozzáteszem,azt nem fogjuk megengedni!!Az egyik kolléganőm barátnőjének is kisfia van,műteni akarták,de nem engedték,és igaz évek alatt,de megoldódott a dolog.(kb.5 éves korára).Azt nem értem,hogy miért szabnak ennek határt,miért mondják,hogy x éves korára már visszahúzhatónak kell lenni!!És ha 3,4,vagy 5 éves az a gyerek,akkor mi van?Igaz?Egyébként asszem a szeptemberi Kismamában van szó erről,az újság végefelé.Sok levelet lehet ezzel kapcsolatban olvasni.Na,mégegyszer köszi! :D

Viki
!Aranyos Levi,és tök jó,hogy kb. egyidősek az unokatesókkal!Nálunk több év korkülömbség van.Az ott járóka a háttérben?Vagy utazóágy?Elvan benne Levi?Padlófűtésetek van?A játékokat hol vettétek?Mi az ügyeletes gyógyitár mellé szoktunk járni,a József u-ba.Bocs,de mindíg lesem a hátteret is!Látom,a mosógép még mindíg menő Levinél! :D

Kata!!Tökéletes az AFP-d!!Nekem 1,22 volt.
Vendég

Ez lemaradt!!

Jó éjt mindenkinek,és babás álmokat!! :D
Vendég

Alexa
Temesiné Perjési Klára a védőnőm, remélem, jól írtam le a nevét.
Kb. 1 hónap múlva kell hozzá visszamennem.

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

sziasztok!

Nemtom már ki kérdezte, de mi elugrunk ma a párommal a turkiba (a köfémhez) , fél óra múlva indulunk, sötétzöld szabadidőgatyában leszek meg katonazöld kabátban, ha valaki jön, akit még nem ismerek, erről talán megismer...:D Majd írok, hogy miket találtunk! Nálam lesz a cumi is!!!
Vendég

Sziasztok!

Krixta!
sajnálom hogy anyukád már nincs itt :(

Márti!
hát ez nem semmi sztori!de minden jó,ha a vége jó! 8)

Viki!
aranyosak az unokatesók! :wink:

Gabi!
gratula az új piros kocsihoz :lol: az Oroszt nem ismerem :roll:

Ani!
hogy sikerült a vendégség?na meg a pogi? :lol:

Szilvi!
végre nálatok is meleg van,csüt.óta nálink is,és pont csüt.éjjel fáztam meg,amikor már meleg volt :shock:

Andi!
mindjárt itt az esküvő :P

Alexa!
én a fütyis dologhoz nem értek :roll:
:oops:

Nati!
ti biztos már nagyban romantikáztok 8) lehet ám soron kívüli péd :roll: :wink: :lol:

Mi tegnap voltunk Agárdon a wellnessfürdőben.pénteken nyilt meg,hát én már sok helyen voltam az országban,szinte minden wellnessfürdőben,ezt nem nevezném annak :shock: egy pici medence van pár fúvókával felszerelve meg van pár szauna.
Persze ahhoz képest tök jó,ami volt,fogunk is néha járni,mert közel van,de Sárvár viszi a prímet :lol:
Vendég

Lányok!

Martinka bejelölt mindenkit iwiw-en, legalábbis remélem, hogy nem hagyott ki senkit. Ha mégis, szóljatok!

Szüléstörténet:
12-én du fél 4-kor bementünk a kórházba, mert nagyobb mennyiségben jött a nyákdugó. Megnéztek, azt mondták mehetünk haza, várjuk meg az ügyeletes dokit, aláírja a papíromat. De pont váltás volt és egy másik doki is megnézett. Mondta, hogy még semmi jele a szülésnek, de bent tart megfigyelésre a tavalyit figyelembe véve. Aztán a két doki hatására beindultak a fájások olyan 5óra felé, szép hosszúak voltak. Mondta is a szülésznő, hogyha így megy tovább, akkor itt baba lesz. Aztán 7körül megnézett a dokim, még mindig változatlanul állok, de mondta, hogy már nem megy haza, és ezt az éjszakát szánjuk rá. Várunk még, hátha a fájásoktól tágulok tovább, aztán burokrepi. Így is lett, 8.45-kor megnézett, bő két ujjnyi, aztán megrepesztette a burkot.9-től olyan bika erős fájásaim lettek, hogy azt hittem lekaparom a falat! :-)
Közbe nézték a szívhangot és a fájásokat. Jó erős és hosszú fájások voltak. Fél 10-kor bementünk a szülőszobába, addigra apa is ott volt már. Nem volt jó sehogy, csak kínlódtam. Nagyon fáradt voltam, meg éhes és szomjas. Aztán egy labdával masszírozta apa a derekamat, attól megnyugodtam és jobban elviseltem a fájásokat. Aztán már voltam mindenhol, a szülőszéken kezdtem, aztán a dobogón kínlódtam, majd előtte térdeltem, utána felmentünk az ágyra. Mondják, hogy feküdjek hanyatt, hogy megvizsgáljanak-erre én, nem tudok-akkor oldalt néztek meg, bő 3 ujjnyi. Következő pillanatban mondom, hogy nyomnom kell és vissza sem tudtam tartani, ez volt fél 11-kor. Szóltunk a dokinak, mondja, hogy még jópár ilyet megvárunk, és akkor jó lesz. Közbe apa mondja, hogy menjünk vissza a szülőszékre, hátha később nem lesz rá idő. Két fájás között visszamentünk. Aztán a köv.fájásnál megint nyomnom kellett, megint megnéztek és már csak kiabált a doki a szülésznőnek, hogy jöjjön gyorsan-erre ő-mi a baj, hívjam az asszisztenst? Dehogyis, mondja a doki, vezesse le a szülést, mert mindjárt kint van a baba. És így is lett, két nyomás és 22.38-kor kibújt a drágánk.
Nem tudom, hogy a széknek köszönhető-e, de ismét gátmetszés nélkül sikerült szülnöm.
A lepény olyan jól meg volt tapadva, hogy nem akart leválni, ezért elaltattak és úgy szedték ki. Kb 10 perc volt az egész, utána már apa is bejöhetett és hozták a kisherceget is!
Annyira boldogok vagyunk, hogy el sem tudjuk mondani.

Még nagyon fáradtak vagyunk, de azért igyekszem hamarosan jönni. Még össze-vissza eszik, remélem nem keveset. Sokat alszik és lusta enni, mindig bealszik a cicin, így nem eszik annyit, amennyit kellene. Reméljük nem lesz baj.
Most megyek én is pihenni, amíg alszik.

Ui: ilyen gyors és könnyű szülést kívánok mindenkinek!!!

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Chrissyy!Jó volt olvasni a történeted,örülök,hogy ilyen könnyen és problémamentesen szültetek.Én is egyre többet gondolok arra a napra amikor végre megpillanthatom a mi kis drágánkat!Sok sikert a szoptatáshoz!És pihenj amikor csak tudsz!

Márti!
Mi is voltunk a börzén,de nagyon sokan voltak.Azért vettünk pár dolgot.Nagyon elfáradtam.A cumicserét meg még megbeszéljük.

Tegnap,megint későn feküdtünk,a vaddisznóból pörkölt lett,elég finom volt.Activitiztünk meg dartsoztunk meg jókat nevettünk.

Vendég

Chrissy!

nagyon szuper,hogy végül is ilyen könnyen kicsusszant belőled Martinka!
szép,örömteli babás napokat kívánok nektek! :lol:
visszajelöltem iwiwen Martinkát :wink:
Vendég

Chrissy, örülök, hogy gyors szülésed volt!! Gondolom, hogy határtalan a boldogságotok!! Már én is nagyon várom, hogy a kisfiúnkat a kezemben tarthassam!! :wink:

Vicuska, holnap uh?? Mit néz?? Tüszőnézéshez még korán van, nem??? :roll:

Gabi, miket vettetek a bababörzén??
És ti, Márti?? Volt még kint valaki?? :roll:

Natiéknak elfelejtettem kellemes kikapcsolódást kívánni!! :oops:

Maci, nekem is ő a védőnőm!! :lol:

ANi, remélem már nem vagy rosszul. Hogy sikerült a pogi, meg a vendégség??

Mi tegnap a tesóméknál voltunk segíteni, apa az öcsémmel parkettázott, én meg a sógornőmmel pakolásztam. Aztán este elmentünk velük kajálni. Akkor már ott volt az unokaöcsém is. Halál édes volt, amikor mondta (persze jó hangosan), hogy kakilni kell.... :wink: De ez még semmi. Pár perc mlva visszajött, és hangosan kijelentette: kakiltam, büdöset :lol: :lol: :lol: Megszakadtunk a röhögéstől... Szerencsére nem volt senki a közelünkben, aki hallhatta volna... :P

Most meg hokimeccsen voltunk, most jöttünk meg :P

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szép éjszakát! :)

Mielőtt mindenki megijedne, nem dolgozni jöttem, csak ügyintézni. :D

Vicuska
Hmmm, a gyógyfürdők eddig jó hatással voltak a babásodni vágyókra. ;)

Chrissyy
Köszi a történetet! Ilyen szülést szeretnék én is! :)

Kata
Micsoda egybeesés. :D Nekem nagyon szimpatikus volt, megadta az összes elérhetőségét, hogy nyugodtan keressem. :)

Gabi
Bocsi, hogy nem válaszoltam a prividre. Nem voltunk Bodajkon, mert a párom péntek este ért haza, utána indul a lóti-futi. :?

Amiért melóhelyen vagyok: behoztam a táppénzes papírkám, a kért igazolásomat és szabadságot kérelmeztem. :D
A szabadság oka: holnap délelőtt megyek a párommal Svédországba. :) Sikerült elintéznem, a munkahelyén se volt kifogásuk (persze a költségek különbözetét saját zsebből kell fizetni), a munkatársammal és a műszakvezetővel is meg tudtam beszélni. :D JUHHÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már alig várom, hogy indulhassunk. A kamion már most úgy néz ki, mint egy mozgó hipermarket. :D :D :D
Majd október 31-én jövünk vissza, utána jelentkezem. Igyekszem képeket is hozni. ;) :)
Puszi mindenkinek! És sok +++++++++ hír várjon! ;)
Vendég

Maci, ez szuper!! Jó Svédországolást nektek!! Biztosan én is elintéztem volna, hogy mehessek apával!!

Gondolom a védőnő veled is megbeszélt időpontot, nem kell sorbaállnod!! :lol:

Vicuska, tényleg a gyógyfürdő már kettőnknél megtette POZITÍV hatását :wink: :P

Kép

Kép

hoppá

Judy, ezt neked találtam, pelenkázó komód:

http://www.expressz.hu/baba/butor/showA ... ,52,1.html

Kép

Kép

hoppá

Szép napot!

Szilvi!
szuper!nekem a keresztanyám lakik Svédbe,voltunk is náluk eccer.Jó sok fenyő van,meg tisztaság,meg hideg,pedig nyár volt :shock: hajóval keltek át?Jó utazást :lol:

Kata!
szerintem tüszőt néz,mert ha jobbo.érik,akkor leállitjuk a projektet.
A kis pocaklakó fiúból nagy hokisztár lesz,ha már ilyen korán kezdi :P

remélem a gyógyfürdő nekem is bejön! :wink:

Nati!
ugye ti is gyógyfürdőbe vagytok az Őrségben :D
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt.

Szilvi, szupi, Svédország, biztos jó lesz, vigyázz magatokra!

Vicuska, hát tényleg nem lehet valami nagy szám az agárdi termál. Régen se volt :shock: DE a víz a lényeg, és kívánom neked is olyan hatással legyen mint nekem :)

Én most jól vagyok (kop-kop-kop). A pogi nem volt nagy szám kivettem a fagyasztóból, pihentettem és megsütöttem. Nem vagyok valami konyhatündér :) Viszont a bulin, mind elfogyott ebből gondolom hogy ízlett. Jó volt a buli, de én már korán eljöttem, hazavittem Vikikét aztán én is nyugógóra téretem. Drágaságom csak hajnal 5-kor ért haza :) Viszont ma nincs itthon, temető "túrára" ment a szüleivel, kihasználom az alkalmat és kitakarítok.
Pussz mindenkinek, majd du jövök.

madiani

Enyém apa sincs itthon,én is takarítok,leszedem a függönyöket :roll: kimosom +ablakpucolok :roll:

Júliusi baba is jöhet :wink:
Vendég

Sziasztok,

Chrissy,

Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan és könnyen szültél. Ez nagyon sokat jelent. Én sajna Bazsival 20 órát vajudtam, és a végén már el is ájultam 2 fájás között. Majdnem ugy volt, hogy császároznak, de aztán (hála istennek) meggondolta magát. Danika már szinte ugy pottyant ki belőlem.
Remélem most is meguszom pár óra kínlódással. :lol:
Pihizz nagyon sokat, és mindig amikor csak tudsz. :lol:
Ja és tegyél fel képeket amennyit csak tudsz. :lol: :lol:

Kata,

Köszi a linket, már fel is vettem a kapcsolatot a nővel. Írtam e-mailt neki, tök jó az a komód, és az ára is megfelelő. Ja és tényleg láttam ugyanilyet a Brendon-ban 40-50 000 ft-ért. :lol: :lol:

Szilvi,

Nagyon jó pihenést kívánok neked Svédben, kicsit irigy vagyok, mert nagyon szép ország lehet. Én még sosem voltam ott. Azért nagyon vigyázz magadra. Aztán várjuk a képeket. :lol: :lol:

Vicuska,

Remélem a gyógyfürdi meghozza a hatását. :wink: :wink: Lsd Ani, Kata.
Lehet nektek is el kellene menni Karosra egy pár napra. :wink: :wink:
Drukk a dokinál. :lol: :lol:

Rólunk.
Bazsi rettenetesen be van rekedve, és egy kicsit köhög is, de a torka legalább nem fáj. Megyünk ma a gyógyszertárba, veszek egy kis kálciumot meg valami homeos lötyit a köhögésre. Remélem műtétig rendbejön.

Én jól vagyok, Barbi mozog rendesen, szinte egész nap érzem.
Szerdán megyek nődokihoz magánba, remélem minden ok lesz.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ani, bocsi, így már hárman vagyunk termálfürdősek :lol:

Vicuska, így már értem, miért kell menned!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Kata!
Bababörzén vettem egy nagyon édes pici rugit 600 Ft-ért.Meg szoptatós melltartót+ egy csomag pelust+ 10 db textil pelenkát+ két db frottír fürdőlebedőt (olyan kapucnisat) ennek 300 Ft volt darabja.Aztán még bementünk a tescoba ott még vettünk pár dolgot:még egy csomi pelust+ dobozos popsitörlőt+digi lázmérőt+kisollót+kis hajkefét+melltartóbetétet....ilyen apróságokat.Még kiskádat veszek majd+táskát a babakocsihoz,aztán már csak egy-két dolog kella kórházi táskába hálóing+papucs+.......
A készülődésekkel egyre közelebbinek tűnik a szülés ideje,és én is egyre izgatotab vagyok.Talán most kezd tudatosulni a dolog.
Nagyon gyorsan telik az idő és olyan,mintha még csak tegnap jelent volna meg az a bizonyos második csík a teszten.

Macika!
Érezzétek nagyon jól magatokat és vigyázz magadra meg a bébire is!!!!

Vendég

Kata, semmi gond :)

Judy, Bazsi megint beteg (Murphy hogy mindig a műtét elött), szorítok hogy minnél elöbb gyógyuljon meg.

Gabi, hogy mennyi mindent vettél (és milyen olcsón), jó neked hogy már ilyen közel állsz a végéhez :)

Nem tudom meddig fogom bírni hogy ne vásárolgassak :) a 12. hetet azért megpróbálom kivárni. :)
Apával eldöntöttük hogy megcsináltatjuk az előszobába a beépített szekrényt és a fürdőbe is készítetünk egy szép szekrényt, úgyhogy ez most elviszi a pénzünket (baba cucra legalább nem marad :))

madiani

Sziasztok!

tegnapi UH:baloldalt-az a jó-2 db 12,5 mm-es tüsző,a jobbo.le van maradva :lol: ,méhnyh szép. :D
csüt-ön kell visszamennem a tüszőrepi szurival és lehet pénteken inszem :wink:
Vendég

Vicuska, ez nagyon jó hír!!! Mindenki bebújt a házába, senki nem jön ebben a "csodálatos" időben???!!4

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Kriszti
,örülök,hogy gyors és könnyű szülésed volt,és használhattad a szülősámlit is!Jó,hogy megúsztad vágás nélkül,ügyes vagy!
Majd írj,hogy mit mondtak Pesten a kis Martinka szemével kapcsolatban!

Judy
!Sajnálom Bazsit,hogy betegeskedik,gyors gyógyulást Neki!Anyukám szülése is sokáig tartott,24 órát vajúdott velem,mire végre megszülettem.Az öcsémet epidurális érzéstelenítéssel szülte,mert azt mondta,mégegyszer nem akar annyit szenvedni!

Vicuska
!Örülök,hogy érnek a tüszőcskék,pénteken megy a drukk!
Ablakmosás után eső,hát ez Murpy törvénye!!

Szilvi
!Hú de elutaznék én is vhova!Jó lehet Nektek most Svédben!

Látom Ani is,és Judy is megy holnap vizsgálatokra,szorítok!Biztos minden rendben lesz! :wink: +++++++++Hány órára mentek?

Szombaton délután itt voltak a sógoromék és pizzáztunk egyet,vasárnap meg elmentünk anyósomékhoz.Tegnap és ma itthon lazítunk,de nagyon hiányoznak a jó kis séták és a játszóterezés!
Vendég

Kriszti!

Írtak Neked a "Székesfehérváriak" topicba! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Vicuska! Ezek szuper hírek!!!!! Nagyon drukkolok! Ragyog a ház? Az eső nem jókor jött ha ablakot pucoltál. Én kora összel csináltam amikor lekerültek a nyári virágok az ablakból. Igaz én függönyt csak évente egyszer mosok, tavasszal.

Nati hazaértetek? Milyen volt?

Judy, holnapra drukk!

Alexa, igen ez az idő elég nyomasztó, gondolom Martinka is inkább a játszótéren lenne. Mi is egész nap csak lustiztunk, most este vasaltam kicsit. Na de megérdemeltük a pihizést is, tegnapi takarítás után :)

Kicsit elkezdetm parázni, még jó hogy reggel 8-ra megyek dokihoz. Jaj csak minden rendbe legyen... :?

madiani

Ani, nagyon drukkolok holnapra!! Biztosan minden rendben lesz a babácskátokkal!

Nati! Milyen volt a kiruccanás?? Ha netán ma van a névnapod, akkor boldog névnapot neked!! :P

Alexa!! Martinka bírta ezt a hülye időt?? nem volt nagyon nyűgös??

Kép

Kép

hoppá

Judy, holnapra drukk a nőgyogyihoz,

Gabinak pedig jó szülésfelkészítőt!!!

Kép

Kép

hoppá

Judy, újabb pelenkázókomód Várpalotáról:

http://www.expressz.hu/baba/butor/showA ... 52,1.html#

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Chrissyy örülök a jelölésnek, puszilom Martinkát! Miután elmesélted (szóban) a szülésed, elmeséltettem anyával is az én születésemet, de tök részletesen, ő 12 óra alatt végzett, de neki se volt végig vajúdás.

Aztán elmeséltettem a sógornőmmel is, aki messze lakik, de gyakran telefonálunk. Most azért hívott, hogy beszámoljon a párom unokatesójának a szüléséről, nem fogjátok elhinni: 4,8 kilós babát szült, 35 kilót szedett fel vele együtt, pedig az elején láttam is, még vékony volt...mi lesz vele??? Végül vákuummal húzták ki a babát, akinek ingadozik a vércukra, stb. A sógornőm mindkét lányával 20 óra körülit vajúdott, az se semmi.. Judy, nagyon durva lehetett nektek is az első!

Kata, a turiban találtunk egy tündéri kengurut, boltban 15ért láttam, és már majdnem megrendeltem egy babakendőt 7000ért, még jó, hogy nem, mert ez csak 5 volt. Narancssárga-világoskék, Gabi lehet, hogy láttad, ha te is nyitásra mentél. Meg találtam egy fekete düftin kismamanacit, 1200 volt, összesen 1 árusnál láttunk ilyen cuccokat, pedig venni igazából ilyesmiket szerettem volna...Mindegy, holnap ha esik ha fúj elmegyek bálabontásra a baliba, voltunk szombaton, de nem volt már nyitva. Meg lehet útbaejtem a Józsefen lévő angol turit is. Ha valaki ráér, csatlakozzon! :D

A termálvíz hatékonyságáról én is hallottam, mi Gyulára mentünk nászútra és még poénkodtak is velünk, hogy vigyázzunk...:D

Szilvi jó utat, csinálj sok képet!

A picur annyit de annyit mozgott ezen a pocsék hétvégén!! (most a pocsék időre gondolok) már a párom meg anya is érezte a hasamon keresztül! Mennyit halad egyébként? Úgy értem milyen gyorsan tud helyet változtatni, fordulni?
Vendég

Szép napot!
Kép

Nati!
itthon vagy?ha igen jelentkezz! :lol:

Ani,Judy!
drukk a dokihoz,gyertek majd a hírekkel :P
Vendég

Sziasztok Csajok,

Remélem mindenkinek jól telt az ünnepi pihenés.
Mi itthon voltunk, Bazsit kuráltam, hála istennek nem kellett neki antibogyó, csak kálcium a rekedtségére, mebucain spray a torkának, meg vetem homeos szirupot a köhögésre. Most már azért joban néz ki. Még 3 nap suli, aztán őszi szünet, remélem akkor már nem lesz beteg.

Kata,

Köszi szépen az infókat, végülis felmentünk Pestre még hétfő este (persze hazafele már nem volt olyan egyszerű kijutni, mert egy csomú hely le volt zárva, de azért egyben vagyunk.), és megvettük azt a komódot, amit hétfő reggel tettél fel. Nagyon szupi, a pelenkázó részét majd csak későb szereljük fel, a baba születése előtt pár nappal. Már bele is tettem a body-kat amiket vettem, alig várom, hogy televásárolhassam. :lol: :lol:

Ani,

Drukkolok mára az uh-hoz. :lol: :lol: Hányra mész????
Én nődokihoz este 1/4 7-re megyek, bizti lesz uh is.

Gabi,

Remélem jól fogod ma érezni magad a szülésfelkészítőn. Én ugy döntöttem, nem megyek. Nem hiszem, hogy sok ujat tudnának mondani. Majd azért ezt az EDA-s szülést akarom megkérdezni ma este a dokikámat, mert ez akkor még nem volt, és ha lehet csökkenteni a fájdalmakat, persze csak akkor ha elhúzódó szülésem lesz, akkor miért ne. Ha csak ilyen pár órás lesz mint a Daninál akkor inkább nem terhelem magunkat semmilyen gyógyival. :lol: :lol:

Chrissy,

Visszajelöltem édi-bédi Martinkát. Olyan kis zabálnivaló pofikája van. :lol: :lol:

Szilvi,

Jó utat kívánok, és ahogy mondtam nagyon vigyázz magatokra. :lol:

Vicuska,

Nagyon örülök a jó híreknek. Akkor nemsokára te is parázhatsz majd, hogy minden ok legyen a pici babáddal. :lol: :lol:

Szegény unokahugom is elkezdett dokihoz mászkálni, mert már 1 éve próbálkoznak és még nem esett teherbe. BB-hez ment, uh-ták is ebben a hónapban, és nem sok jóval kecsegtette a doki. Nem megfelelő méretűek a tüszői, és pé-e sem volt. Ráadásul 40 naposak a ciklusai. Következő hónapban kap gyógyit a pé-re. Szegényt sajnálom, hogy ő is elkezdi a kálváriát, de mondtam neki, hogy mindenképpen megéri.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hahó csajok, merre vagytok???

Kép

Kép

hoppá

én itt vagyok!
Vendég

Én is itt vagyok,de most csak olvasni van időm,majd talán este írok.Addig is puszi! :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?