Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem olvastam soha az Ábel a rengetegbent. Nálunk nem volt kötelező. Ezért is furcsa, hogy honnan ez a név.

Itt az egyik topicon ismertem meg egy kismamát, ő mesélte hogy az anyósa ilyen dolgokkal foglalkozik, és tőle van a cd. Postán küldta el. Ugye, milyen aranyos?

Szülésfelkészítőre legközelebb nov. elején megyek, majd írok, mi volt. Most már a gyermekágyi időszakot, meg a csecsemőgondozást, meg szülés utáni depressziót, ilyesmiket "tanulunk". Persze a depressziót nem fogom tanulni, csak meghallgatom! :)
Egyébként nagyon félek ettől a dologtól, hogy depresszió, mert én nagyon hajlamos vagyok az ilyenre. Bár okosabb leszek én a depressziónál, már eldöntöttem.

Amica!

Érdekes az Ágnes név is hogy jött! Azt mondják, hogy az ilyen "beugrott egy gondolat, vagy név", ez mind a babától jön. Csak annyira tudatalatt, hogy nem is gondoljuk. Jók ezek a dolgok.

Lányok!

Ma elég szar idő van, pötyög az eső, meg ilyenek, lehet, hogy nem tetszik a babámnak, és most inkább alszik? Mert amióta fent vagyok, nem érzem mozogni. Meg be is van keményedve a hasam. Mondták, hogy az időjárás nagyon befolyásolja őket, de kezdek egyre nyugtalanabb lenni. Ilyenkor már ki szokta rúgni az oldalamat. Vagy attól nem érzem, hogy bekeményedett? Szerintetek mit csináljak? Ma van időm pihenni, mert tegnap főztem, takarítani sem kell. Szóval?????

Segítsetek! Megőrülök!!!! (Na ugye, hogy hajlamos vagyok a depresszióra!

Köszke

Ja, Rik! Nem baj, hogy rosszul emlékeztél a névre, csak azért írtam le, hogy elmondjam a sztoriját. Egyébként mindenki Liliánnára emlékszik.

Lehet így anyakönyvezni, mert szerepel az utónévkönyvben. A Liliána is,(1 n-nel), meg a Lilianna is (2 n-el).

jutiboszi

Én is szeretek babázni! Talán még egyszer..... :D

Mi jól vagyunk, szerencsére senki nem beteg. Miráéknál ma fotós volt, csoportképet és egyénit is csinál. Kiváncsi vagyok engedi-e, tavaly nem akarta fényképeztetni magát. Pedig hát fozzá van szokva a csettegtetéshez. :lol:
Hétfőn meg a Fő-téren voltak, Ők is részt vettek a Guinnes-es éneklésen. Olyan aranyosak az énekek, tuti megveszem a cd-t ha kijön.

Szombaton tartjuk Noel szülinapját. 2 éves lesz, hihetetlen. Olyan gyorsan eltelt! :shock:

KépKép
KépKép
mirama

Juti! Nyugodj meg, persze könnyű mondani! Nekem is volt, hogy nem éreztem a babát sokáig, aztán egyszer csak jelzett. Biztos olyan helyen fekszik, hogy nem érzed. Szerintem nemsokára rugdalni fog!

Nekem a mai napig nagyon tetszik a Lilien. De csak így. De mivel van pár Lilien kislány ismerősünk így ezt kilőtték ha lesz harmadik. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Amúgy tök bírok neveket nézegetni. A mai napig néha elmélázok, hogy milyen nevet adnék ha lenne egy harmadik. Nem vagyok százas, mi?! :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Köszi, már nyugodt is vagyok. Ugyan nem annyira, mint tegnap, de már érzem, hogy mocorog! Mindjárt sírok, annyira örülök. Nagyon furcsa volt, ennyi ideig még sosem éreztem a HIÁNYÁT!

Meg hozzá kell tennem azt is, hogy rettenetesen aggódós kismama vagyok. Tudom, hogy nem szabad ilyet golndolni, de sokszor eszembe jut, hogy mi van ha már nem él, amikor nem mozog. Hú, ezt nem szabadna leírnom, de valakivel meg kell beszélnem, mert sokszor úgy érzem, hogy begolyózok. Másnak is volt/van ilyen? Mit tanácsoltok?

jutiboszi

Juti

én is "elgondolkoztam"ilyeneken.SőT!Még az is volt,hogy ahogy letelt egy hónap akkor örültem,és hanógosan persze:NA vége a dec.-nek már jan. előtt nem születik....NA lökött vagyok mi??
Keményedés nekem is volt.Sajnos azt kell mondjam,jobb ha szokod,mert ez jön többször is. :(
A méhed készül a szülésre,ugymond gyakorol...

Mirama
Jó ez a tüzoltós kép!! :lol: :lol:
Abszolút semmi baj veled,vagyis remélem ,mert akkor nagy baj van velünk.Igen velünk,mert én pont ugyanigy gondolkozom a neveken. :lol: Nem örültünk meg,de asszem lesz mindkettőnknek még gyereke ez azt jelenti!!! :wink:
A rekordkisérletről én is hallottam.Ott voltál velük??Netán beleénekeltél Te is?? :mrgreen:
Vendég

Sziasztok!

2 napig nem volt netünk :evil: :evil: , most igyekszem visszakapcsolódni a világ körforgásába, este jövök.

Anikó

Kép[/url]
quito

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MÁRTONNAK!

Bocsi ha nem írok, de semmi erőm, kedvem, Máté kedd óta náthás, és tegnap óta már nekem is kapar a torkom.

Majd jövök!

puszi

katus78

Katusnak és Ágnesnek hamar mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++

Mártonnak meg nagggyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!
:P :P :P :P :P

Hűű, és tényleg, Noel is nemsokára ünnepel... :) Meg Réka... :)

De sokan!! :)

Juti,
no para, bár én is illllen vagyok! :roll: :oops: :P

Cajok, most rohanok...

Szia Anikó!

KépKép
viol81

Anikó

szia!!!!!!!!És hogy telltek a NET nélküli napjaitok?? :lol:

Katus

Rosszul vagy még mindig??Mármint hányáinger??Ilyesmi??
Kisfiadnak jobbulsát!Meg persze Neked is!!
Nercsivel mi ujság???

Juti

Pocaklakód mozgolódik??? :shock: :D

Viol

igen,jönnek is a vendégek sorba!!Réka meg élvezi a nyüzsgést!
Csak egy a bánata:nov. 3-án tartjuk a szülinapját meg az osztálytársai részére. :?
Vendég

Sziasztok soproni kismamák !

2 napja költöztem Sopronba 4 hetes kislányommal és a férjemmel :) Nem nagyon ismerek itt senkit-semmit ... tudnátok pár infot adni ? pl. babaúszásról, kismamás találkozókról, stb. Előre is köszi !!!!!!!!!!! üdvözlet mindenkinek, Réka
erosr
Budapest

Szia Réka!!

NAgylányomat is igy hivják,szóval csodaszép neved van!! :wink:
Honnan költöztetek ide???
BAbaúszásról itt tudnak mesélni a acsajok,sajna mi nem jártunk...
BAba-mamaklubról én tudok.Havonta egyszer van asszem a Jerevánon,erről Anikó tud Neked mesélni...
Szóval haszontalan voltam én,csak elhintettem hogy mindent megtudsz itt tőlünk!!!Szal jó helyen jársz!! :wink:

Ma megtudtam kis Petra jelét az oviban(Ahova ugyebár január végén fog járni) szivecske lesz!!!!!!Ugy örülök,ez annyira illik rá!!!!!!!!! :lol:

Jó éjt Cajok!!!
Vendég

Sziasztok!

Na, ideértem! :lol:

Mártonnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Andi- Ágnesnek pedig gyógypuszikat küldök!!!! Gyönyörű neve van ám, ha nekem lett volna hugicám, Ágnes lett volna.
Én már gondolkodtam azon, hogy a 15 hós oltást januárban adatom be Kincsőnek, dec.-ben kellene, de akkor ott a Mikulás...Karácsony...Szilveszter...Pont az ünnepekre legyen beteg? Lehet ilyet?

Juti-ne aggóóddjjj!!!! Én fanatikusan figyeltem Kincsőt a pocakban,mikor mocorog és bálnázik, mindig kevésnek éreztem :evil: . Főleg mikor a Kismamában 2 különböző számot olvastam, mennyit kellene, az volt a borzalom, akkor már számoltam is :oops: :oops: Legszivesebben egy hordozható 3-4Ds ultrahang gépet csatoltam volna a pocakomra, hogy mindig lássam az én kis Nyuszimat. 8) Nálunk az alábbi pocaklakó mozgató tevékenységek váltak be: apa -simogatás a pocakon, apaének a pocak mellett, apapuszik a pocakon, apanélküli időkben: minél több embert beszéltetni-minél hangosabban :lol: , de nekem a rohangálós munkám mellett a legegyszerűbb az volt, hogy leültem egy a babámra gondoltam, előbb-utóbb megmozdult.

Rik- ma délután már tv se volt! :lol: :lol: Ilyenkor abszolút felértékelődik a családi élet! :wink: Igazán Kincső mellett mostanában nem is nagyon lehet nem vele lenni, csak mikor fogja magát és elvonul a szobájába-vagy a miénkbe, magára csukja az ajtót (tegnap sikerült a zárat is rákattintania, az már azért nem igazán tetszett neki :twisted: ), akkor van 10-15 magányos percem.

Zsani-de jó neked, hogy tanítasz. Én is szerettem volna, de Kincsőt addig nem tudom hova tenni... Ábi édes lehet, ahogy szereti Lénát!

Katus-gyógyulgassatok, rossz lehet most :cry: :cry:

Wirág- még egy ideig nem megyünk úszni, még nem gyógyultam meg teljesen :evil: , nem akarok felelőtlenül picik közé menni a vízbe.

Gabó-örülök, hogy tetszik a munkád!!! A házzal hogy álltok?

Szia Viol! -Kishercegnőd hogy van? Még mindig sír az idegen gyerekek láttán? Pénzed gyűlik? :wink:

Nálunk a kisasszony teljesen önálló: jön-megy (persze vmit mindig cipelni kell :twisted: , ma egy fél literes ásványvízzel sétált az utcán :twisted: ), hisztikorszak már beköszönhet ilyenkor :shock: . Mikor alakul ki a félelemérzet a kicsiknél? Olyan vakmerően nekiindul néha :? , alig bírom elkapni, és hát a helyes irányra terelni: képtelenség :evil: . Többnyire az Erzsébet kertben vagyunk, vhol letesszük a babakocsit és gázolunk az avarban, gyűjtjük a gesztenyét, kóstolgatjuk a kavicsot és a földet :roll: , gesztenyét pakolunk a padokra-amiken a legszívesebben átmászna a kisasszony :? :? És ma felfedeztem egy kék foltot a térdén-azt hogyan szerezte :shock: .

Húúú, megyek, nagyon sok lettem :oops:

Anikó

Kép[/url]
quito

Szia Réka!

Babauszira mi most éppen nem járunk, de szerdán 17től van, szombaton délelőtt, de annak nem tudom az időpontját. Baba-mama klubbok: a GyIKban hétfőnként van 9től, de ott még nem voltam. A Jerevánon szokott lenni minden hónap utolsó hetén a védőnőknél, kiírják előtte az ajtóra pontosan. Nov. 5-én lesz a Lenkey utcai védőnőknél 10kor, oda majd megyünk Kincsővel és majd a Jerevánra is.
Honnan költöztetek Sopronba? Én szegedi vagyok eredetileg :D , a férjem tősgyokeres soproni :lol: . Szeretek itt élni, a soproniak nagyon barátságosak és a kékfrankos fantasztikus!!!!

Anikó

Most látom, kissé szétszórtan írtam :oops: :oops: :oops: , remélem azért érthető voltam Juti, csak úgy elborítottak az emlékek. Mennyit izgultam és paráztam :oops: :oops: , és mennyit izgulok és parázok most is.....

Kép[/url]
quito

Rik-gratula Petrád jeléhez! Tényleg illik rá :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Kívánunk Mártonnak!!! :lol: :lol: :lol:

Anikó!
Mielőbbi gyógyulást kívánunk, aztán gyertek ti is!

Szia Réka!
Üdvözlünk benneteket Sopronban. Meglátod milyen jó ám itt! :wink: Én Fertődről származom, a férjem meg soproni, így hát követtem. :lol: Eleinte kicsit nehezen találtam meg itt a helyem :oops: , de most már sokkal otthonosabban mozgok. Usziba mi is szerdánként járunk. Bővebb infot találsz a www.vizipocok.hu weboldalon.

Juti!
Látod, a probléma itt mindenkinek ismerős. :wink: Emlékszem néha amiatt aggódtam mert túl sokat mocorgott, máskor meg azért, mert épp nem volt kedve viháncolni. :lol: :lol: :lol: De olyan jó is volt!!! :lol:
Az jutott eszembe, hogy az utolsó időszakban már busszal jártam Fertődre. Ahogy elindult a busz,nem tudom mit érezhetett ekkor Adélca, de azonnal belendült, s kb Fertőbozig abba sem hagyta a mocorgást. Vicces látvány lehettem olyankor amikor vigyorgó arccal ücsörögtem a buszon, csak fogtam a pocimat,de olyan jó volt, hogy csak én tudtam min mosolygok. :D
Na sikerült elmerülnöm az emlékekben...bocsi ha sok voltam. :oops: :lol:

Kép
wirág&

Köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ágnes ma kicsit talán jobban van már, egy napig nem ment le a láza 39,5-ről...

Dobok képet és rohanok :lol:
Az előbb véletlenül letöröltem az esti ajándékozós képeket a gépről és nem volt még letöltve :cry: :cry: :cry: :cry: :twisted:

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Rik! Mocorog rendesen, bizti csak az esős időt érezte. Azért annak örülök, hogy én is olyan "átlagos" kismama vagyok, már azt hittem, túlreagálom a dolgokat. Bár, ha meg nem foglalkoznék semmivel, akkor meg milyen lennék?! Nemtörődöm, hanyag kismama?! Akkor inkább aggódok.

Anikó! Osztom a véleményed, én is csatolnám az UH-készüléket magamra, és akkor talán nyugodt lennék. Bár akkor meg attól paráznék, hogy lehet, hogy árt a sok UH! :lol: :lol: :lol:

Virág!

Nem voltál sok, imádok kismamás élményeket hallgatni, meg tudom azt is, hogy az anyuciknak is jó visszaemlékezni! :lol:

Réka!

Üdvözöllek én is körünkben. Tényleg jó helyen vagy itt, a csajok bámulatosan tündériek! Én is csak nemrég csatlakoztam, de úgy érzem, befogadtak! Igaz csajok? (Ennyi dícséret után próbálnátok mást mondani! :lol: :lol: :lol: )

Többiek!

Akiknek nem írtam külön, azt csak úgy simán puszilom!!!! :lol:

Juti

jutiboszi

Cajok,
áááááááá, nincs időm :? , majd később lesz!!!!!!!!!!!!!!!! :!:

Juti,
majd válaszolok ám iwiw-en is!!!!!!!!!!!!!! :D

KépKép
viol81

Sziasztok -Juti, Wirág, Anikó, Rik :D

Köszönöm mindenkinek az infot, hozzászólást, és hogy ilyen kedvesen fogadtatok :)
A kérdésre válaszolva Budapestről költöztünk ide, és valóban kicsit elveszettnek érzem magam, de ez idővel megoldódik ... Az emberek viszont sokkal barátságosabbak és kedvesebbek mint a fővárosban. Ott csak rohanás - kapkodás van ...
Egyenlőre még rendezgetem a lakást - tudjátok milyen egy költözés - doboz-doboz hátán, és a pici mellett lassabban is meg. Babaúszásra mindenképp megyek, már beszéltem is Hajnival - aki tartja. Biztos ismeritek. A baba-mama klubokról nem is beszélve. Szóval köszönök mindent előre is, remélem hamarosan megismerhetlek Benneteket :D

Sziasztok. Réka
erosr
Budapest

Sziasztok

Réka

A férjed Sopproni,vagy itt találtatok jó melót??
Merre laktok??
Mennyi idős vagy???
Ha már ennyit kérdezem,akkor én mondom:31 leszek januárban :D
BAbádat hogy hivják?

Juti

Hát persze hogy szeretünk!!Legjobban a vidámságodat,ami mindig átragad rám is ha olvaslak!!!De jó is lesz talizni Veled!!!
Ja szoktunk ám talit szervezni(Ezt Réka neked is irom)hol itt hol ott,és jól kidumáljuk magunkat!!
Hogy mikor lesz???Én szeretném minél előbb!!De hol?????? :shock:

Anikó

Tévé nélkül el se tudtam képzelni az életem,hallod-e!Miota itt lakunk,azóta meg alig kapcsolom be.Annyi minden mást kell csinálnom...nagyobb a lakás meg ilyenek.... És igy se érem magam sose utol.(Pedig nekem már a gyerek is pakolnak maguk után :oops: )
Hogy zárta be magát a szobába?Kulcsra?VAgy csak becsukta az ajtót??ÉSzre se veszed,és NYuszifülnek egyre több magányos(Jó értelemben)pillanatai lesznek.A végén már ugy kell kiimádkoznod majd a szobájábol...(EBÉD!!!!!!!!!!!!!!MONDOM----EBÉD!!!!és nem hallják :lol:

Amica

Jobbulást Ágnesnek,és aki beteg még!!JAnka nem kapta el??

Gyöngyi

hogy lenne belőled elég,hisz alig hallunk felőled!!CSendesen megbújsz a háttérben!v :)
(inkább Rólam mondható el,hogy ELÉÉÉÉG!!! :D :oops: )

Viol

Mi dolgod van illlllen sok??????????Tanulsz???
Vendég

ISTINEK BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!!
Vendég

Sziasztok!

Juj, megnéztem a képeket!
Minden gyerkőc, baba gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű! Olyan jó nézegetni a képeket, még többet akarok! :wink: :lol:
Olvasni, csak futtában olvastam, lehetetlen....

Dzsezmin!

Nagyon örülök, hogy szupi a társaság a meló helyen, ez nagyon jó hír! :D

Viol!

Vizsga? Bizti sikerül, ügyi vagy te! Dorkáról képet tessék rakni nekünk!

Anikó!

Huu, és kulcsra zárta magát Kincső????
Mátéra pár hónapja jött rá ez az ajtó csukogatás...szerencsére, remélem hamar megunja.
Múltkor kint voltunk a folyosón és bent felejtettem a kulcsot a lakásban :oops: , Máté mint a villám bement és becsukta az ajtót, gondolhatjátok levert a vízzzzzz, kintről úgye kulcs nélkül nem tudom nyitni, de nagyon okos volt rögtön nyitotta is ki ahogy szóltam, hogy jöjjön ki. Na azóta résen vagyok!

Rik, Mirama!

Lesz nektek harmadik az tuti :wink: lehet egyszerre fogtok babázni :wink: :D
Írhattok nekem jó neveket ötletként, én nem tudok egyenlőre dönteni....már vettem egy utónév könyvet is.

Üdv köztünk Réka!

Azt hiszem a többiek már minden jó tanáccsal elláttak úszás és baba-mama klub terén. :D
Kérdéseim ugyan azok mint Riknek :D !

Én 28 éves vagyok, és 4 éve költöztünk Sopronba, nekem elég nehéz volt megszokni, beilleszkedni, de ma már nagyon megszerettem.

Mi lábalunk ki a betegségből, köhögés, taknyi még van, de szerintem az is múlóban....
Hányás esténként még van, de hízok, szerintem gyorsan és sokat :? na mindegy majd gurulok a végén.......

Bocsi akinek most nem írtam....

Szép napot!

Sziasztok!

katus78

ISTINEK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

katus78

Katus

ez azért akkor már megnyugattó hallod!!De minek látogat még ez a rókakoma folyamatosan!!??Miért nem küldöd el,hogy nem kivánt vendég?? :lol:
Jobbulást Máténak!!!
Erika hogy van?Nem irtál Róla!!
Vendég

BOLDOG SZÜLINAPOT ISTI!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok, Rik, Katus meg a többiek :D

már nem is tudom, ki mit írt - kérdezett, így akkor írok mindenkinek ... :)

Szóval, 30 éves leszek most vasárnap (még kimondani is szörnyű :? bár egyáltalán nem érzem magam annyinak :D ), a kislányomat Katának hívják, szept. 19-én született. A férjem is budapesti, fogorvos, és itt talált jó munkát, így követtük ... Az Erzsébet utcában lakunk, itt bérelünk lakást. Én is szívesen találkoznék veletek, ha kipakoltam a lakást és megszűnik a dobozok által keletkezett akadálypálya, csinálhatunk nálunk egy "lakásavatót". Hirtelen ennyit magamról, megyek Katát etetni, bocsi, később még írok !

üdv, Ré
erosr
Budapest

Szia Réka,
üdv itt közöttünk!! :) Hűű, látom, akkor most van dolgod elég! :) Egy pici lányka, csodaszép névvel :wink: , meg egy pakolós lakás! Arról is tudnának mesélni a cajok, sok köztünk a költöző madár! :wink:

Katus,
köszi a vizsga ötös lett :wink: 0 hibával... :lol: a tesztlapok kiostása után kiment a tanára a teremből... :D szóval megoldottuk közös erővel... :wink:
Dorkáról majd teszek fel képet, majd válogatok! :)
nektek jobbulást kívánok, jó, hogy már túllesztek rajt lassan.
Dehogy gurulsz te! :) Ha meg mégis, hamar olyan leszel, mint eddig!! Tök vékony voltál!! :P

Erika,
nem tanulok annyit, csak valahogy mindig olyan kupi van... :roll: Minden reggel mint ahova a bomba bevágott... Pedig én igyekszem, de szétpakolunk mindent. nem akarom Dorkára fogni :wink: de neki van a legtöbb cucca kint a nappaliban :shock: :roll:

Isti, nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Kriszti,
emlékszem, amikor írtad tavaly, hogy Míra nem akarta a fényképezést... Pedig a haja is tök csini volt, ugye? Na majd idén!! :wink:
Noel nagyfiú mit kap?

Andi,
óóó, egy igazi tűzoltóóóóóóóó!! :D
Kicsi Ágnesnek továbbra is jobbulást!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++

Dorka mostanában a villanykapcsolókra van ráállva, mert már eléri őket... :? Ketten vagyunk itthon, bent ülök a kádban, kimegy, villany le... Fel meg még nem tudja kapcsolni, mert azt még nem éri el...

Anikó,
jajajaja, már gyűlik a lóvém, mint állat! :lol: Eddig kemény 6000 pénz jött be, de ma végre eladtam a fényképezőőőőőőőőőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
És ezeken a baba-mama talikon mit csináltok?

KépKép
viol81

Az első képen a haja: no comment :D vagy mégis: hisztis volt, nem engedte megfésülni.
De a második bizonyítja, hogy előfordul az ellenkezője is... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Na halihó cajok!!! :lol: :lol: :lol:

amica!Nagyon boldog szülinapot Mártonnak!!!
Kép
Nagyon jó a kép Mártonról és hát amit kapot...!!!Szuper!
Ágnesnek jobbulást!

Viol!Csak ámulok és bámulok milyen göndör fürtjei vannak Dorkának!!Csodaszép!! :D :D :D A vaterát majd megnézem!!

Rik!Igen olyan jó a meló marhán élvezem és szerencsém van,hogy szuper a társaság!

Réka!Üdv it nálunk biztos szeretni fogsz itt lakni Sopron a világ egyik leg szebb városa!!! :lol: :lol: :lol:
Teszel majd fel képeket a picurról?
Én Kanizsán élek 7-éve és van egy 2 és fél éves kisfiam!

Anikó!Félelem érzete nem mostanában lesz nagyin kell rájuk figyelni!!!

Juti!a férjed a Gárdonyiba járt ugye?Ne aggódj nincs semmi baj ha épp nem mozog a lurkó bár én is aggódós voltam aztán mégsem lett semmi baj!De ez ilyenkor valahol természertes!

Katus!Máténak jobbulást!Ejnye az róka csak nem akar elhagyni téged!! :shock: :shock: :( :(
Majd ráküldök innen Zalából egy vadászt,hogy üzze el!! :lol:

Istinek boldog szülinapot!
Kép

Mi jól vagyunk a Levi már örömmel megy a bölibe alig várja már,hogy mehessen!Eddig betegség nélkül is megúsztuk
(kopp-kopp)!! :) :)

Bocsi ha valakit kihagytam,de most csak ennyire volt időm!

Kép
dzsezmin

Réka

GYönyörű neve van leánykádnak!!!
Pont a belvárosba költöztetek mindehez közel,meglátod hamar megszoksz itt,minden közel lesz!!
Köszönjük a lakásavatós meghívást asszem szavadon fogunk!!! :lol: :wink:

Dzsezmin

Az nagyon jó hir,hogy Levike igy szeret bölibe!A kisbarátnőjét csalja??Tudod akivel állandóan sülve főve együtt volt nyáron még,sajna nem jut eszembe a neve!
Ház felújitás hogy áll?

Viol

Kislánykád gyönyörűséges a képeken(meg élőben is!).A haja meg mindegyik képen szép,rendezett.Hogy viseli a fodrászkodást?Petra ilyenkor még kihuzkodott mindent a hajából! :roll:
Vendég

Erika,
köszi! :P
Hát ez az, hogy nem mindig tűri a fésülést! :? De ha sikerül, van hogy elég sokáig bent van neki a gumi, csat vagy hajpánt, de van hogy tök hamar kiveszi... Szóval változó. :roll:

Gabó,
hali!!!! Na de jó, hogy Levi így beszokott a bölibe!!! És már az elalvással sincs gond? Ott nem igénylik, hogy legyen mellettük valaki? Megy egyedül az elalvás?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Réka- én 31 vagyok, azt még szörnyűbb kimondani :wink: . Mi májusban dobozoltunk át az új lakásba, és júliusban számoltam fel az utolsót :twisted: . Fogorvos a férjed :P , én a jövő héten kezdem el a" tömési tervet "teljesíteni a fogdokinál(2 hétig halogattam az időpont- kérést (előtte évekig :oops: ), iszonyúan parázok tőle :oops: :oops: , ki fogom készíteni biztos, már a vizsgálatot is csak tükörrel végezhette el :roll: ).

Viol- ilyen ügyi Dorka, már fest? A baba-mama talikon általában jókat sztorizunk a gyerkőcökről és faggatjuk a védőnéniket :lol: mindenféléről. A mi gazdasági stratégiánkat már népszerűsíti a védőnőnk, nagyon szimpatikus neki és ajánlani szokta másoknak is 8) . Ez a villanykapcsolós történet nagyon tetszett :lol: :lol: Irígy-irígy a vizsga miatt, nekem a hétvégén már neki kellene állnom a házidolgozatok megírásának :? :?

Dzsezmin- sajnos vigyázni kell :cry: :cry: , ma Nyuszi vhogyan a szobájában beütötte a kis száját, fel is dagadt délutánra... Nem tudom, mit csinálhatott, én már csak a sírásra rohantam be, nagyon nehezen nyugodott meg, utána vettem eszre a pici sebet a száján belül. Levi nagyon ügyes!!!!

Istinek nagyon boldog szülinapot kívánok!!! :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
na nálunk azért házidoga nincs, ez nem annyira komoly... szerencsére! :wink:
[quote]A írta: mi gazdasági stratégiánkat már népszerűsíti a védőnőnk, nagyon szimpatikus neki és ajánlani szokta másoknak is
Ezt nem nagyon értem... :P :oops: :oops:
Szegény Kincső kicsi szája... :( Olyan hamar megtörténik a baj... Dorka elesett pár napja, sírt, de nem nagyon. Pár perccel később látom, hogy nyalogatja a szája szélét, akkor vettem észre, hogy kicsit vérzik. Nem is felrepedt, hanem csak mintha a kis bőre az ajkán lenyúzódott volna... De akkor is... olyan rossz látni még ezt a kis pici vérét is a gyerekemnek... Emlékszem, amikor a lgelső oltást kapta, és véres lett az a kis vatta, amit odatettek... :roll: Akkor láttam először a gyerekem vérét, furi volt látni... :roll: :oops: :P Most bolond vok, mi? :shock: :P
Fogorovostól no para, igaz én is iszonyat fostam! :lol: De csak a szurit éreztem picit, utána semmit. Illetve a gyökérkezelés - hiába a szuri - az gázos volt, fájt. De neked az nem lesz! :lol:

KépKép
viol81

Jah, cajok, nem tudjátok hol lehet Sopronban kapni olyan állványos rajztáblát, amire krétával lehet rajzolni?

KépKép
viol81

viol,
nézd meg a pinokkióban a rajztáblát. szokott lenni.

szia réka!
bocs a kisbetűkért, de nagyon fáradt vagyok...

mielőtt elkeserednétek lányok 30 után is van élet!!!!!!! én már 34 vagyok.

istinek boldog szülinapot!!!!!!!!!!!

ágnes már nem olyan lázas. nem kapta el egyik gyerek sem, mert ez oltási reakció volt, csak épp nagyon heves... két éjjel közel 40fokos láz, nem aludtam semmit. nappal meg persze zajlik az élet.

szép álmokat mindenkinek!!!!!!!!!!!

anikó, nekem még van két dobozom, és a könyvek is egy halomban...

Kép
Kép
Kép
amica

Juti!!Boldog szülinapot!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Juti boldog szülinapot!
Kép

rik!Igen megvan neki nagyon imádják egymást kedden megyünk is hozzájuk!Bár most beteg volt a Kira és átpártolt a Reginához!! :lol: :lol: :lol: Házzal haladunk a Levi szobája kész márcsak a szőnyeget kell kipucolni a kád,wc bent mindent megvettünk ami kellett a költözéshez a villany holnap lesz kész teljesen aztán a konyhaszekrény pácolása a fürdő és a konyha festése van hátra és megyünk.Reméljük a jövő hétvégén!

Viol!Az elalvással a bölibe az első naptól nincs gond szépen lefekszik és elalszik magától!Az első ottalvós napon kellett kicsit a Mártinak simogatni a kis buksiját,de ennyi!Itthon meg ugyan úgy bújni kell hozzá meg énekelni! :D :D :D

Anikó!Ó szegénykém,de sajna lesznek még hasonló dolgok! :( :( :( :(

amica!Próbálj meg kicsit pihenni!!

Kép
dzsezmin

Mi a neve annak a linknek ahol a gyerekdalok vannak?

Kép
dzsezmin

Jó reggelt!

Juti, boldog szülinapot kívánunk!!

Réka,
üdv itt. Nekem is pici babám van :lol:
Én 34 vagyok, de egyáltalán nem szörnyű lirni, én most boldogabb vagyok, mint 20 éves koromban :lol:

Hajnus,
Istinek boldog szülinapot!

Viol,
szépséges ez a kis fürtös leányzó.

Kép

Kép
ábibaba

Otthon milyen az idő?Itt hol süt a nap hol beborul most épp megint egy nagy feketeség közelít erre!

Ábizsani!És amúgy hogy vagy/vagytok?Léna szopik szépen?Van elég tejed?Éjszaka alszik a picur?Ábi nem volt féltékeny?
Bocsi,de kíváncsi vagyok!! :P

Kép
dzsezmin

Viol!Na megtaláltalak ám a Vaterán!! :D :D :D :D

Kép
dzsezmin

Dzsezmin

Gyerekdalok: www.egyszervolt.hu
Te csaj nem is irtál a házról!!azt hittem hanyagoljátok egyenlőre a témát,közbe meg mindjárt beköltöztök!!! :lol: :lol:
JAj,remélem Petra is igy fog szeretni oviban!!!
Itt szar idő van,hideg,és havaseső!!!!!!!!!!!!

Viol

Rajztáblát én is Pinokkióban láttam.Mire lesz a leányzónak???

Itt volt az apum ám ma!!Ideért végre!!!
Sajnos nem sokat volt,mert a tesóm kórházba van,aztán odarohant!!
Szegény mérges volt,hogy nem értesitettük...De asszem a tesóm családja kellette volna....
Na ebbe inkább most nem megyek bele!!!
Vendég

Jaj és Szilveszteri sütit csináltam ma,ismeritek??
Olyan lekváros összeragasztós!!Nyami!! 8)
Vendég

Sziasztok Cajok!!!

Nagyon köszi a köszöntés,átadom Istinek.Holnap bulizunk,egy csomó gyereket meghívott.Ajándéknak dvd olvasót kapott a gépbe,ezt kérte.
Nagyon sajnálom,hogy nem nagyon tudok jönni,de hát ez van.Sajna ma is dolgozni kellett...

Mindenkinek üdv és boldog szüli-és névnapokat kívánok :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdvözlöm az új csajszikat is,Juti és Réka köszöntelek benneteket!!Ritkán írok csak,mert nemrég újra dolgozni kezdtem.Magamról pár szó:30 éves vagyok,két fiam van,ahogy a vonalzón is látszikRemélem jobban megismerkedünk majd...

Andi,van már vizilovatok?Mármint olyan pampers?Csak mert nekünk van,ha gondolod...

Erika,rögtön írok privit!Hogy van ez az ovi dolog?Akkor mehet,ha betölti a 3. évét?Mindegy melyik hónapban?Csak mert azon gondolkodunk,hogy egyáltalán nem visszük bölcsibe a Bencust.

Katus,jelentkezz ám,amint Máté kicsit jobban van :D Képzeld,az utolsó találkozás óta Bence is azt mondja a markolóra,hogy Bagger :lol: :lol: :lol:

Viol,micsoda nagy lett ez a lány!Csak ámulok!!!És gyönyörű!!!

Kép

Kép
hajnus

rik!Igen nemsokára cuccolunk hál isten!
Mióta van tesód kórházba?
Na ja ezt nekik kellett volna megtenni és nem neked! :? :? :?
Leírod a receptjét?

Kép
dzsezmin

Hajnus!Igen akkor mehet csak ha betölti a 3-at itt egy nappal sem engedik előbb!Ha megtudjátok oldani akkor ne vigyétek bencét bölibe jobb neki otthon!

Kép
dzsezmin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?